62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 22792x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

Gaan Broer En Zus Voor Het Eerst Neuken?

Hermien werkt haar dampende moederlijf omhoog na de wilde seks met manlief. Jonathan, die schuin achter haar zit, ziet hoe zijn vaders pik uit de kut van mama glijdt en de nodige zaadresten met zich meetrekt. Het pruttelt tussen haar openstaande schaamlippen, er komt lucht uit en nog meer wit sperma. 'Dus dat heeft papa allemaal in haar gespoten', denkt de jongen. Zijn vaders lul ligt als een natte slang op z'n buik, niet meer hard als zonet. Moeder knijpt wat met haar spieren, haar schaamlippen gaan als een levende mossel open en dicht. Zelfs haar anus stulpt een beetje bol en weer plat. De anatomie van intieme lichaamsdelen begint tot de puberknul door te dringen. 'Zo, dat was het wel', kreunt moeder met een laatste stuip. Op Gerards buik ligt een plas witte zaadjes, Valerie houdt haar neus er boven om de speciale geur te snuiven. 'Dit ruikt toch weer anders', vind ze. 'Het is een mengsel', legt haar vader uit, 'van sperma, vaginaal vocht, urine, zweet en alles wat maar door de slijmvliezen afgegeven wordt.' 'Het is een echte seksgeur', zegt Hermien, 'je went er snel aan. Daarna wordt het verslavend.'

Nadat Gerards zaad opgeveegd is en ze allemaal wat gedronken hebben met iets te knabbelen erbij, wil Valerie weten of ze echt zomaar zou kunnen beginnen met neuken. 'Voel je dat niet van binnen?', vraagt moeder, 'zo'n onweerstaanbare kriebel die zegt dat je er aan toe bent. Het maakt niet uit of je nou dertien bent of drie├źnzestig. Ik was zelf heel verlegen, papa was mijn eerste verkering.. hij heeft me ontmaagd.' 'We waren allebei al 18, best laat voor een eerste keer', zegt Gerard. 'Maar toen vlogen de vonken er ook af hoor.' 'Maar je zei dat ik nu.. als ik dat wil..', vraagt Valerie. Moeder knikt. 'Echt? Nu?', roept Valerie opgewonden. 'Langzaam..', sust Gerard haar reactie, 'eerst moet je spleetje opgewarmd worden.' 'Klopt', zegt moeder, 'ga maar vast op je rug liggen.'

Als Valerie lekker ontspannen ligt, legt moeder de slanke tienerbenen wijd zodat ze het maagdelijke kale spleetje goed kunnen zien. 'Heerlijk, zo'n glad heuveltje!', zegt Gerard. 'Jij wil je dochter wel likken zeker?', zegt Hermien. 'Natuurlijk!' lacht hij. Het opgewonden meisje giechelt van de voorpret. Ze slaakt een gilletje als haar vader zijn tong door haar kutlipjes trekt, dan begint het genieten. 'Uhmm..jaa..', kreunt ze zacht. Gerard streelt haar benen en haar platte buikje terwijl hij rustig door gaat met het likken en zuigen van dat ontluikende, gladde muisje. Ze vloeit al flink uit haar spleet, haar sap smaakt zoet. Haar kleine klitje begint te groeien, het glipt steeds lekker tussen papa's lippen door en bezorgd haar diepe rillingen van genot. Op een kinderlijke manier steekt ze haar duim in de mond en zuigt erop, misschien om zich te concentreren. 'Wacht, er is wel iets beters voor je', zegt moeder ontroerd, 'Jonathan, kom eens dichterbij.' De jongen komt naast zijn zusje zitten en biedt zijn halfstijve plasser aan. 'Valerie.. kijk eens naast je', zegt Hermien, 'een speen om op te zuigen.' Even later heeft ze haar duim ingeruild voor de snel opstijvende penis van haar grote broer. Ze sabbelt op zijn fluit zoals ze al eerder deed, maar met veel meer geduld. Papa's tong op haar kutje vraagt de nodige aandacht. Wel een kwartier lang zuigt ze de harde jongenslul en komt tussendoor kreunend klaar op haar vaders tong. Hermien zegt dat Gerard en Jonathan van plek moeten ruilen. Met veel plezier glijdt de jongen tussen de benen van zijn zus. Haar sneetje staat verder open dan de vorige keer, hij kan zijn vinger er al een eindje naar binnen duwen. 'O..o..ohh', kreunt Valerie, ondertussen likkend aan de dikke paarse eikel van haar vader die voor haar mond hangt.

'Wat denk je ervan liefje?', vraagt moeder, 'ben je zover om de eerste stijve plasser in je spleetje te ontvangen?' 'Misschien..', zegt ze, 'als je maar voorzichtig bent.' 'Tuurlijk.. ga maar bovenop haar liggen Jonathan, dan mag jij als eerste je zus neuken.' Hij ligt al klaar, zijn eikel kust haar kutlipjes. Valerie kijkt naar onderen, ze ziet haar broers pik klaar voor penetratie, ze is een beetje bang maar ze wil het echt wel.

Hermien pakt de erectie van zoonlief beet, trekt hem even af en stuurt hem voor de opening van het maagdelijke tienerdoosje. 'Heel langzaam jongen', zegt vader ten overvloede, 'niet in een keer naar binnen rammen.' 'Nee papa', zegt hij beheerst. Met kleine bewegingen drukt hij zich naar voren. Valerie zet grote ogen op als ze zijn harde jongenspenis naar binnen voelt glijden. Het is steeds maar een paar millimeter, maar het voelt als veel meer. Tjezus.. ze wordt helemaal opgevuld.. gelukkig is ze zo nat dat het vanzelf gaat. 'Toe maar.. het doet niet zeer..', hijgt ze dapper. Hermien streelt liefdevol de tepeltjes van haar dochter wanneer die dichterbij haar ontmaagding komt. 'Hij zit al bijna helemaal in je', lacht ze. 'Mama, ik kan niet verder', zegt Jonathan met een bezorgd gezicht. 'Dat is de vernauwing van het vliesje.. als je daar doorheen gaat is het klaar', zegt Gerard. Hij hoopt dat zijn dochter goed ontmaagd wordt en neuk-klaar is.

'Ah! Au.. uh..owee', klinkt het ineens uit Valeries mond. Haar broer is onverwacht door haar maagdenvlies gebroken, het is al gebeurd. 'Mama, ik zit er helemaal in, kijk dan!', roept hij enthousiast. 'Hou maar stil', zegt moeder, 'laat haar even wennen. Gaat het lieverd?' Valerie knikt, een traantje rolt over haar wang. Mama kust hem weg, haar lippen strelen Valeries lippen, heel teder. Hun tongen komen erbij, een zacht tongzoentje volgt en dat is het moment dat Jonathan langzaam begint te stoten. Er kleeft bloed aan zijn pik ziet Gerard, die gauw een handdoek haalt en onder Valeries billetjes propt. 'Jeezss.. papaah.. dit is lekker..', kreunt Jonathan en stoot rustig in een gelijkmatig ritme in en uit het nauwe kutje. Gerard geeft hem een tikje op de billen: 'Goed gedaan!'

Hermien en hij genieten van hun neukende kinderen, het is een prachtig gezicht, de twee jonge lichamen die zo mooi met elkaar mee bewegen. Gerard maakt foto's voor later. Jonathan ligt soepel te stoten, zijn billen gespannen bij elke stoot. Valerie deint mee in het ritme. Al snel nadert Jonathan zijn hoogtepunt, het zuigende tienerkutje trekt ook zo fijn aan zijn piemel. 'O jee..', hijgt de jongen. Hij houdt het niet meer en roept dat hij gaat spuiten: 'O.. het komt!.. wat nu?' 'Toe maar, spuit haar maar heerlijk het kutje vol!', vuurt zijn moeder hem aan. Ze kan niet geloven dat haar dochter meteen zwanger zou worden van zo'n eerste keer. Jonathan gilt het uit: 'O wat lekker is dit.. ik kom.. Ik spuit mijn zaadjes in je!' Met felle slagen vanuit de heupen werkt hij zich over de streep. Zijn ballen trekken samen en het sperma schiet naar binnen, Valerie voelt hoe het daaronder sopt en klotst. Ze slaat haar armen om haar broers nek en haar benen om zijn stotende kontje. Diep in haar lichaam voelt ze de spuitende penis tekeer gaan. Het maakt haar zo gelukkig dat ze zelf ook klaarkomt. 'Jaah! Jaa..!', jammert ze huilend. Uiteindelijk vallen de twee tieners stil, hijgend klemmen ze zich aan elkaar vast. Applaus klinkt. Hun vader en moeder hebben genoten, papa heeft alles gefilmd.

'Kom maar Jonathan, trek je plasser maar uit je zusje, dan kunnen papa en ik zien hoeveel je gespoten hebt', zegt Hermien. De jongen krabbelt omhoog, zijn piemel trekt een kleverig roodwit spoor met zich mee. Met de handdoek veegt ze haar zoon af zodat zijn pik weer schoon is. 'Kijk, het loopt eruit!', zegt Gerard. Een trage stroom jongenszaad vermengt met wat maagdenbloed stroomt uit de openstaande lipjes van Valerie. Gerard veegt met de handdoek het rozige neuksap op, dan drukt hij zijn mond op het spleetje en likt met zijn tong in het rond om de smaak van hun gemeenschappelijke geil te proeven. Hermien neemt ook een lange lik uit het vochtige spleetje. Met haar tong woelt ze in het rond tot het laatste puberzaad eruit geperst wordt. 'Heerlijk toch, dat maagdengeil', hijgt ze met een koortsige blik. Valerie ligt te kreunen van genot, ze voelt zich een hele vrouw. Na deze heuse neukbeurt is haar poesje nog steeds geil. Met haar benen wijd opengelegd, likken haar vader en moeder haar gleuf helemaal schoon, zowel haar neukholletje als tussen haar billen. 'Eehhh..', kreunt het meisje van de ongewone behandeling. 'Kijk dat sterretje.. zo lief', kreunt Gerard. Keer op keer haalt hij zijn tong tussen de ronde billen door. Valerie ligt te kreunen en te draaien met het hoofd verstopt in haar blonde haren. 'Mijn zak jeukt nog zo..', kreunt Gerard, trekkend aan zijn pik die maar niet zacht wil worden. 'Spuit het over haar kut Gerard', sist Hermien.

Terwijl Valerie zich ligt te vingeren, komt haar vader tussen haar benen, trekkend aan zijn paal. 'O schatje.. je bent zo mooi..', kreunt hij en dan gaan de sluizen open. Zijn sperma schiet in dikke klodders over de prille kutlippen. Haar hele heuveltje raakt bedekt en ook de vingers die daar bezig zijn. Als haar papa zich leeg getrokken heeft, kijkt ze verwonderd naar haar besmeurde vingers. 'Wat een dik wit zaad is dit', lacht ze flauwtjes, steekt twee spermavingers in de mond en slurpt ze schoon. 'Je smaakt lekker papa', zegt ze tevreden. Hermien ziet de nieuwsgierige blik in de ogen van Jonathan. 'Wil jij ook proeven?', vraagt ze. Jonathan kijkt zijn moeder verward aan. 'Wat.. ik? 'Ja, samen met papa', zegt ze doodleuk. Ze nodigt hem uit om dichterbij te komen, tot hij de geur van vers mannensperma ruikt. Zijn vader bukt zich naar Valeries kutje en neemt een lange lik met z'n tong, een flinke klodder van zijn eigen zaad kleeft aan zijn lippen. 'Kus mama', zegt Valerie met een ondeugend stemmetje, ze wil het zien. Hermien heeft haar mans hoofd al vast en trekt hem naar zich toe, haar lippen drukt ze op zijn mond. Samen tongen ze het warme zaad. Nu snapt Jonathan de bedoeling. Een dikke klodder sperma zuigt hij van zijn zusjes kut, die zich trouwens nog steeds vingert. 'O ja.. lik me Jonathan!', gilt ze. Even aarzelt hij, overal zitten zaadresten van zijn pa! Maar hij doet het toch. Als hij zijn tong in de zaadgleuf duwt en haar van boven tot onder begint te beffen komt ze spartelend en jankend klaar: 'O maaamaaahh..!', gilt ze. Ze ziet niet hoe haar broer sperma aan zijn kin heeft wat er door moeder afgelikt wordt. Papa smeert wat van zijn zaad aan de pik van zijn zoon, duikt erop af en zuigt hem in de mond. Verbaasd kijkt de knul hoe zijn vader hem pijpt. Gerard veegt zijn mond af en zegt: 'Heerlijke lul heb je jongen.' Dan doet Jonathan in een opwelling hetzelfde, hij veegt een spermasliert aan papa's zacht geworden pik, slaat zijn vuist er omheen en sluit zijn lippen rond de eikel. Met trage bewegingen zuigt hij aan de vaderlijke penis. Hermien zit zich trillend van opwinding te vingeren bij het perverse schouwspel. Ze komt als laatste klaar, met een luide schreeuw trekt haar lichaam spastisch samen en valt dan uitgeput op de bank. Die nacht slapen ze als rozen.

Wordt vervolgd
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Broer En Zus,...Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Neef, Nicht, Zus,
"Met een blos op mijn wangen kroop ik naast mijn zus in bed. in mijn rode boxershort had ik een enorme bobbel zitten waar je gewoon weg niet kon naast kijken. Laura zelf keek dan weer met pretoogjes naar mij wanneer ik naast haar lag en vroeg me al pl..."
19-04
9.0
Avontuur Met Geblinddoekte... - 3Door: Geile Beer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Chantage, Zus,
"Toen ik de volgende ochtend wakker werd, sliep ze eindelijk. Ik weet niet hoe lang ze wakker was geweest, maar haar huilen had me s nachts een paar keer wakker gemaakt. Ik maakte voorzichtig haar handen los van het bed, pakte de camera waar..."
18-04
8.3
Mijn Zoon Rick - 4Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Tijdens mijn werk vraag ik het me voortdurend af. Ik vond het heel spannend en lekker om samen met mijn zoon mijn vrouw, zijn moeder, dubbel te penetreren. En Ilse vond het ook zeer spannend en lekker. En ook het door haar uitgevoerde planne..."
18-04
9.0
Totaal OnverwachtsDoor: Angelaa
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn broertje kwam gewoon naar binnen en sloot de deur achter zich, zonder om mijn toestemming te vragen. Ik lag op mijn bed op mijn iPad te kijken, met alleen mijn slipje en een T shirt aan. Ik lag op mijn buik, terwijl ik mijn lichtbruine haarlok o..."
18-04
9.2
Avontuur Met Geblinddoekte... - 2Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"Het was een paar dagen geleden dat ik mijn zus had geneukt. Ze gedroeg zich thuis volkomen normaal, dus ik denk dat ze geen idee had dat ik degene was die haar neukte, en niet John . We hadden natuurlijk verder gepraat via de dating app. Ze had geze..."
17-04
8.2
De Ontdekking Van... - 11Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Pijpen, Tiener, Trio, Tweeling, Zus,
"Papa en Mama zitten samen in de tuin. Het is nog warm, de zon begint onder te gaan. Ze zitten onder een grote boom, op de tafel voor hen staan een fles, glazen. Ze praten zachtjes over wat er vanmiddag gebeurd is. En dan te bedenken dat de tweel..."
17-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 3Door: Patrick57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Niet lang nadat mijn zoon Rick en ik het kleine geile lijfje van mijn vrouwtje Ilse tegelijk heerlijk hadden gebruikt, Rick neukte haar in haar kutje en ik pakte haar diep in haar kontje, stuurde Ilse Rick naar bed. Rick sputterde nog tegen ..."
16-04
9.0
StiefjeDoor: Fiddler
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Ken je dat ...een relatie krijgen met een leuke vrouw die ook nog eens een prachtige dochter heeft Nou ik inmiddels dus wel. Sinds een paar maanden heb ik kennis met een heerlijke leuke vrouw van 43. Geweldige meid, niet t..."
16-04
8.5
Natuur Doet Het... - 7Door: Jolanda
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Natuur, Neuken, Pijpen, Slikken, Sperma, Spuiten, Werk, Zuigen,
"We zagen in de loop der jaren eerst Merel en Dieke een steeds betoverender lijf krijgen en niet lang erna gevolgd worden door Floortje en Evi. Floortje en Evi verschillen maar twee maanden en allebei krijgen ze net als alle meisjes hun maandelijks pe..."
15-04
8.9
Samen Geilen Op Kim - 3Door: Fiddler
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter,
"We waren alledrie behoorlijk uitgeput...Frank, Kim en ikzelf... Onze dierlijke lusten waren zo intens en hevig dat we meteen vol gas gingen. Niet gek ook natuurlijk, want zoals ik al zei, we begaven ons op verboden terrein en niets ..."
14-04
9.4
Avontuur Met Geblinddoekte... - 1Door: Geile Beer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Zus,
"De deur klikte luid dicht toen ik de deur van het huis van mijn ouders dichtdeed. Binnen enkele seconden lichtte mijn telefoon op met een bericht van mijn zus John, hij is vertrokken. Kom me nu neuken. Uitstekend. Mijn plan werkt..."
13-04
9.0
2 Broers &... - 6Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Broer, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Na deze heerlijke geile sekspartij staan Maud en Ellen op en lopen beiden naar de badkamer om zich op te frissen of te douchen. Echt bizar, dat ik nu echt seks met mijn zusje Ellen heb gehad en zelfs in haar klaar ben gekomen. En dan Erwin, die zijn ..."
12-04
9.7