62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 01-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 11552x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Bdsm Tieners Op Vakantie - 3
De 18 jarige sub ligt nog steeds vastgebonden in het hete zand te wachten op de aandacht van haar vrienden. De 3 kijken haar aan terwijl ze aan het overwegen zijn wat exact te doen met haar. Dylan gaat rommelen door de tas van Lotte en zijn aandacht valt direct op de violet wand en een electroplug, helaas is de rest van de electrokit nog in de villa. Niels pakt een glazen dildo van 18cm en een blinddoek uit zijn tas. Lotte besluit maar even toe te gaan kijken hoe haar jongens Sofie flink gingen aanpakken.

Niels begint met de blinddoek om te doen bij Sofie, die hier enorm van baalt omdat ze graag wilt zien wat hun plan met haar is. Dylan geeft de electro plug aan Niels en de afstandsbediening aan Lotte. Niels gaat voor het kutje van Sofie liggen en zit nu met zijn hoofd op 20cm afstand van de blondine. Dylan gaat op haar buik zitten, waardoor Sofie de ballen en half slappe pik op haar navel terecht voelt komen. Dylan haalt in 1 ruk de tepelklemmen van Sofie dr lichaam af die een gilletje slaakt van de pijn. Dylan negeert het en begint met de violet wand op haar gevoelige tepels te spelen wat resulteert dat haar hele lichaam een schok geeft en wederom een gilletje van Sofie.

Ondertussen graaft Niels in het zand tot hij met zijn hand het sterretje van Sofie voelt. Hij stopt even de electro plug in het kutje van Sofie, die ondertussen kletsnat is geworden door het schouwspel dat ze daarstraks heeft gezien. "Oh..." is het enige wat Sofie naar buiten kan brengen. Niels had de natte plug uit haar kut en stopt hem centimeter voor centimeter in het kontgaatje van Sofie. Zonder enige waarschuwing ramt Niels de dildo in hoog tempo op en neer Sofie haar poesje "Oh... awhhh... auw... oh..." kreunt Sofie die nu wordt gepenetreerd en tegelijk schokken van Dylan ontvangt. Wat ze niet in de gaten heeft is dat haar plugje elektrische kan geven. Lotte zet de plug op zijn hardst en geeft Sofie een lange schrok. "AAAHHH" kermt Sofie het nu uit van de pijn. "Rustig het hele strand hoeft ons sletje niet te horen." Zegt dylan die van haar subje afgaat om de violet wand van haar tietjes naar haar kutje te begeleiden. Lotte zet de plug wat zachter maar blijft om de 5 seconde schokjes geven. "Ooww... Ooow... auw... owww..." kreunt Sofie nu afwisselend die op 3 verschillende manier gestimuleerd wordt.

Lotte begint veels te opgewonden te raken en pakt een magic wand uit haar tas en wilt deze op haar eigen kutje zetten. Ze spreidt haar benen en het moment dat ze de wand aanzet krijgt ze de grootste schrik van haar leven. Het nudisten stelletje van 25 komen de hoek om lopen. De man is breed gebouwd, het had zo een body builder kunnen zijn. De vrouw is vrij klein daarentegen en had meer weg van Sofie dan Lotte. Zowel Dylan als Niels zitten met hun rug richting het stelletje en Sofie heeft een blinddoek om. Lotte kan wel door de grond zakken. Ze probeert zo kalm mogelijk te blijven, maar in haar hoofd was ze volledig in paniek. Het stelletje stond op een meter of 10 geschokt toe te kijken hoe Sofie langzaam maar zeker richting een nieuw hoogtepunt ging komen. Lotte verzamelde al haar moed bij elkaar en stapte op het naakte stelletje af. "We thought we heard a girl screaming so came to check" Ze refereerde hiermee naar de schok die Sofie kreeg van haar vriendinnetje. "Please don't arrest us, I'm begging" zegt Lotte die op het randje van tranen zat. "No worry, we have seen this kind of behaviour multiple times. Never this extreme. We are locals here" Zegt de vrouw op rustgevende toon. Dylan en Niels hadden nog steeds niks in de gaten en voerde het tempo waardoor Sofie zwaarder begon te ademen. "Oh my god, thank you thank you" Zegt Lotte die nog steeds in de stress zit. "Just a tip, police come by here everyday and if they see this... you will go jail" Zegt de portugese man op zijn beste engels. Dit helpt Lotte totaal niet en ze raakt weer duidelijk in paniek. "Just end whatever you are doing quick and leave. Nobody will ever know" Zegt de vrouw lief. Lotte knikt "thank you, thank you"

"Oooo! ooo meester..." Lotte kijkt verschikt om en ziet haar vriendin spastische bewegingen maken. Dit trok ook de aandacht van het stel die nu samen met Lotte gebiologeerd naar Sofie staan te kijken. "Mag ik komen meester, ik ben zo geil" smeekt Sofie. "Kom maar sletje" reageert Dylan die vervolgens de violet wand aan de bovenkant van Sofie haar kutje drukt. Dit maakt Sofie gek en kan zich niet meer inhouden. "Oooo! Oooo ik kom! Oooo ik hou het niet meer! Jaaa! Oooo oooo! Oooo oooooo!” Luid kreunend kwam Sofie met toestemming klaar en gilde luid van opwinding."

Niels haalt de dildo uit Sofie en Dylan zet de violet wand uit. Eindelijk merkte hij op dat Lotte niet meer zat toe te kijken. Hij draait zich om en kijkt recht in het 3 paar ogen dat zojuist Sofie zagen klaarkomen. Zijn ogen worden groot, maar hij blijft stil. Hij tikt Niels aan en wijst richting de andere. Niels valt van schrik naar achter. De vrouw zwaait heel lief richting hun alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Lotte maakt een stil gebaar dat aangeeft dat ze ermee gaan kappen en weg moeten wezen. Dylan en Niels knikken en beginnen hun spullen te pakken. Sofie ligt nog steeds vastgebonden vast en heeft geen idee wat er gaande is, omdat ze nog bij ligt te komen van haar tweede orgasme van de dag.

Het stel fluistert naar Lotte dat ze terug gaan naar hun plekje. Ze zwaaien de twee jongens die in alle haast hun spullen bij elkaar zoeken. Niels zwaait met een duidelijk zichtbare stijve verlegen terug en Dylan is te gefocust op zijn spullen om ze fatsoenlijk te groeten. Beide jongens hebben nog een volle erectie en hadden eigenlijk gehoopt er nog wat meer mee te kunnen doen. Het stelletje loopt weer terug de groep is weer alleen. "(Scheldwoorden die ik jullie ga besparen) Had gezegd dat ze daar stonden. Zegt Dylan boos en nog een beetje in schok. Lotte slaat hem vol in zijn maag. "Ik probeer het toch goed te maken ***" Dylan kan wel een stootje hebben en was allang blij dat ze niet vol op zijn eikel sloeg. "Oke oke sorry, maar we moeten gaan neem ik aan?" Sofie begon langzaam in de gaten te krijgen dat er iets niet klopte en dat ze teveel stonden te praten, hun horen lukte echter niet.

"Jongens, lukt het?" Dylan loopt naar haar toe en haalt de blinddoek van haar gezicht en geeft haar een tongzoen. "Sorry schat, maar Lotte voelt zich niet goed dus we gaan wat eerder terug dan gepland." Sofie vindt dit wel jammer, want ze lag heerlijk te genieten en zou zo nog drie keer kunnen komen. Dylan haalt de electro plug uit haar kontje en begint haar los te maken.

Alle vier de tieners waren eigenlijk nog botergeil en Niels oppert een idee. Ik heb een set butt plugs in verschillende maten bij. We doen steen, papier, schaar om te bepalen wie de grootste en wie de kleinste krijgt. Die plug moeten we inhouden tot de villa. Niels is echt van de anale sex en heeft het liefst ook altijd een plug in als hij alleen met Lotte is. Dylan is echter niet zo van anaal en Lotte wilt eigenlijk zo snel mogelijk weg zijn voordat ze echt problemen krijgen. "Leukkk" Zegt Sofie waarbij het kontgaatje nog steeds open stond van de electro plug. "Prima..." zegt Dylan die eigenlijk ook nog stiekem supergeil is.

"Oke de eerste afvaller krijgt de grootste" Dit was een silliconen plug van 17cm en een diameter van 7cm. Hier kon Sofie die naast Niels de meeste ervaring had met anaal zelfs moeilijk van genieten. "Steen papier schaar" één schaar, één papier en twee steen. "Opnieuw, steen papier schaar." Dylan is de lul, hij heeft als enige steen gedaan terwijl de rest papier heeft. "Kutzooi, ik heb nog nooit zo'n ding in mijn kont gehad" Zegt Dylan die hier toch wel tegen op kijkt. "Pech gehad schatje" grinnikt Sofie. De volgende de plug was 15cm en heeft een diameter van 6cm. Nog steeds best een flinke dus. "Oke volgende, steen, papier, schaar" Dit keer is het Niels die als enige papier heeft terwijl de meiden schaar hebben. Niels zijn al harde lul begint te steigeren bij de gedachte. "Ja, maar dit vindt hij helemaal niet erg" Zegt Lotte die haar vriendje al langer dan vandaag kent. De laatste twee plugs hadden een formaat van 12 en 10 centimeters met een diameter van 4cm en een kristalletje om het op te laten vallen. "Het is tussen ons schatje" Zegt Lotte die ondertussen het ook weer allemaal geil vindt. "Steen papier schaar" Sofie wint met Papier en heeft het voor de verandering het minst zwaar van iedereen.

Bij zowel Lotte als Sofie glijden de plugs makkelijk naar binnen en kunnen ze een klein kreuntje niet onderdrukken. Niels stopt de plug even in zijn mond om hem nat te maken en bukt voorover om de plug erin te stoppen zonder al te veel weerstand. "Ahhhh fuck das lekker" Kreunt Niels die weer rechtop gaat staan. De drie kijken nu richting Dylan die gefascineerd naar zijn plug staat te kijken. "Nou schiet eens op, ik voel me nog steeds niet helemaal goed he." Probeert Lotte te signaleren aan Dylan. "Kan 1 van jullie hem inbrengen, dit gaat mij niet lukken." Vraagt Dylan die duidelijk gespannen is. "Op je handen en knieën in het zand sletje en geef hier dat ding." zegt Lotte opdringerig. Dylan doet exact wat hem gevraagd wordt. "Ik leidt hem wel af" zegt Sofie die naast hem gaat zitten en begint aan zijn pik te trekken, waardoor het lijkt of er een koe gemolken wordt. Lotte tuft op de grote plug en vervolgens op de anus van Dylan. Ze zet de voor Dylan gigantische plug tegen zijn kontje en begint te persen. "Auw… Auw… Ooww… Auw… Ooww… Auw…” Het is overwegend gejammer wat de rest uit Dylan hoort komen, maar soms horen hun hem ook kreunen en weten dat hij het vanbinnen toch nog wel geil vindt.

De plug zit er dan na veel persen eindelijk in en Dylan probeert met pijn en moeite op te staan. "Dit voelt zo vreemd en doet pijn, hoe doen jullie dit?" moppert Dylan. De rest moet lachen. "Stel je niet aan, je moet hem nog een uur inhouden en een groot stuk mee wandelen" Zegt zijn maatje die wel aan t genieten was van zijn net wat kleinere plug. Dylan ziet nu al op tegen het komende uur maar hij was oh zo geil.

Ze pakken de spullen en besluiten tot en met het pad naakt te blijven, waardoor iedereen de plugs zou kunnen zien. Sofie zou sowieso naakt moeten blijven, want voor haar zijn er geen kleren meegenomen. Ze lopen de hoek om en zien dat het stel van 40 is vertrokken en er een slanke alleenstaande vrouw van rond de 50 bij is gaan liggen. Ze lopen het strand af en deden geen enkele moeite om de plugs te verbergen. Niels en Dylan hebben beide een stijve en trekken alle aandacht met hun aparte loopje door de plug in hun anus. Ze lopen langs het stelletje dat hun eerder betrapt hebben en de vrouw geeft nog een knipoog richting Dylan terwijl de man zonder schaamte naar Sofie haar lichaam staat te kijken. Sofie kan wel genieten van de aandacht, maar weet niet dat de man haar al eens heeft zien klaarkomen. De twee meiden lopen achter en zien de moeite die Dylan heeft met het lopen terwijl de plug tegen zijn prostaat aan drukt.

De vier zijn aangekomen bij het paadje en Niels houdt het niet meer door de geile situatie. Normaal had hij perfecte controle over zijn erecties maar zelfs dit was voor te geil. "Mag ik me alsjeblieft ergens in de bosjes daarachter gaan aftrekken, ik zorg dat garantie niemand me ziet" Lotte heeft haar twijfels door de waarschuwing van het stelletje. Ze krijgt niet de tijd om te reageren, omdat Dylan direct inspringt "Ja, ik ga mee. Ik sta toch al op het randje van klaarkomen door die plug tegen mijn gspot. Meiden houden jullie de wacht hier?" Lotte weet dat ze niks kan zeggen om ze te stoppen. "5 minuten maximaal" De 2 jongens rennen samen met hun bungelde piemels van het paadje af om veilig afgelegen plek te gaan masturberen. Ze gaan samen achter een bosje zitten en beginnen als twee wilde aan hun pik te trekken. Dylan heeft nog geen minuut nodig voordat hij voelt dat hij gaat spuiten. "Oooo oooo! Oooooo fuuckkkkkk" schreeuwt hij zo hard dat de blote Sofie en Lotte het verderop horen. Dylan schiet drie harde stralen in het wild waarvan één op Niels zijn been terecht komt. Niels zelf heeft ook niet lang meer nodig door zijn staat van geilheid en begint te schudden. "Aaah... ahh... Aaaaaaaah" Niels schiet zo ook drie stralen de lucht en legt vervolgens zijn handen in zijn nek terwijl hij toekijkt hoe zijn pik weer slap wordt.

Na een minuut te hebben gezeten zijn beide piemels weer volledig slap en lopen ze terug richting de meiden. Lotte heeft ondertussen weer haar jurkje aangedaan maar het is ook duidelijk te zien dat ze er niks anders onder heeft aangedaan. Sofie staat er nog steeds in haar blootje naast en heeft eigenlijk ook wel zin om met haarzelf te gaan spelen. "Zo, was het leuk jongens. Zegt Lotte ongeduldig. "Ge-wel-dig" zegt Niels die nog een beetje zaad op zijn been heeft zitten van daarnet. "Nou oplikken Sofie'tje" Zegt Dylan die het geen twee keer hoeft te zeggen. Sofie gaat op haar knieën en likt het zaad van Niels zijn bovenbeen. "Kan je proeven van wie het is?" Vraagt Niels uit nieuwsgierigheid. "Ehh jou?" Zegt Sofie zonder enig idee. "Fout van mij, je kent het zaad van je eigen vriendje niet eens." Zegt Dylan teleurgesteld.

Dylan en Niels doen beide hun zwembroek aan de vier lopen het pad af. "Dit keer gaan we gewoon via de parkeerplaats." Zegt Lotte. Sofie is alle schaamte kwijt en vindt dit alleen maar een top idee. Er staan 1 koppel en een apart gezin op de parkeerplaats die terug komen van het normale strand. Ze zien allemaal Sofie staan en moeten een beetje lachen of kijken weg. Sofie wandelt vrolijk door en zodra ze bijna bij de auto zijn rijdt een mercedes met 4 gasten en open raam voorbij. De jongens staan te joelen en de gast rechts achterin probeert vanuit de auto Sofie op haar kont te slaan en ziet de butt plug zitten. Hij slaat haar met vlakke hand vol op haar linkerbil en de jongens rijden weer lachend verder. De vier geile tieners kunnen hier wel om lachen en Sofie wordt er alleen maar geiler en geiler van.

Dylan gaat weer achter het stuur zitten met Lotte als bijrijder dit keer en de andere twee achterin. Ze rijden op hun gemak weer naar de villa zonder elkaar te betasten, met uitzondering van Sofie die een beetje met haar naakte lichaam zat te spelen door alle geilheid van het naakt zijn. Eenmaal aangekomen bij de villa is het al avond. Iedereen is kapot en vooral is Dylan blij dat de plug uit kan. Dylan en Niels doen hun zwembroek uit waardoor ze naakt in de woonkamer staan en bukken alle 2 voorover zodat hun vriendinnetjes de plugs eruit kunnen trekken. Beide gaatjes blijven ruim open staan en Dylan had de rest van de avond moeite met zitten. Na even gegeten te hebben trekken beide koppeltjes terug naar hun kamer om gezamenlijk te gaan douchen en naar bed te gaan. Wie weet wat de komende dagen hun gaan brengen.

Hey de auteur hier. Ik snap dat jullie waarschijnlijk verwacht hadden dat bijvoorbeeld dat stelletje gingen meedoen en dat het 1 grote bdsm orgie werd. Of datgene met die pizza bezorger. Dit was niet het geval, want zo gaat t 99/100 keer niet. Het is allemaal waargebeurd en ik wil er niks aan veranderen om de fantasie te bevredigen. Tuurlijk hebben wij ook achteraf gefantaseerd hoe het zou zijn geweest. Wel kan ik namens de groep zeggen dat dit een top 3 geilste dag uit al onze levens zijn geweest en voor Sofie dit wel de nummer 1, omdat ze er hier achter kwam dat ze exhibitionistisch is. Iets wat ze hierna ook meer is gaan uitoefenen. Overal was dit echt een topdag en ben ik blij dat ik het mag delen met jullie, want ik word zelf zo geil van het schrijven. Laat ook alsjeblieft een reactie achter want dat vind ik zo leuk om te lezen.

Xx Anoniempje
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
9.0
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.4
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04
9.6
Tante P & P - 2Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"De volgende morgen toen ik aan de keukentafel zat vroeg tante mij plotseling of ik het gisteren leuk had gevonden. Alleen al de gedachte aan gisteren liet kutvocht uit mijn spleet lopen. Dus ik zei dat het heerlijk had gevonden. Ja sorry zei tante, i..."
10-04
9.1
Slavin Vera - 22Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Piercing, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-04
8.6
Tante P & P - 1Door: Mia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Pervers, Plas, Plassen, Tante,
"Hallo, mijn naam is Mia en ik ben inmiddels 58 jaar. De reden dat ik deze verhalen ga schrijven is dat ik mijn eerste ervaring die ik had als jonge vrouw na vijftig jaar eindelijk wil delen met soortgenoten die dan deze extreem perverse verhalen ku..."
08-04
8.7
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04
9.6
Nadi's Leven - 25Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Als ik de telefoon van Anne overneem om Zo te woord te staan zie ik dat we beeldbellen. H lieve schat, zeg ik, mis je me al. Zo zit zo te zien, zoals gewoonlijk naakt op de bank in de kamer en geeft me een kushandje. Ik mis je heel erg, zegt ze, m..."
05-04
9.4
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04
9.4
Denise, Een Gehoorzaam... - 8Door: Rmanders01
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
"Hij streelt even over haar reet. Zo, denkt hij, deze staat echt in vuur en vlam. Met zijn andere hand pakt hij haar polsen vast op haar rug. Hij geeft haar een nieuwe klap op haar reet. Voor deze ongehoorzaamheid krijg je er nog 5 . Mark werkt lan..."
04-04
8.9
Marianne - 2Door: Tom5712
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een drukke week was het alweer woensdag, de tijd vliegt. Op een paar telefoontjes van Marianne na alles rustig. Een man moet ook niet overdrijven en ook aan zichzelf toekomen nietwaar Eerst maar eens rustig ontbijten, douchen sch..."
04-04
8.2