62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 1586x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jan Gaat Het Leven In - 21
Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren.

Ik toetste een beetje zenuwachtig zijn nummer in en hoorde zijn mooie stem: Leen! Krachtig, mijn kutje ging ervan open staan en ik zei: Ik weet niet of u mij nog kent, dokter, maar ik ben Jean, die u hebt gekeurd in Bangkok. Hij speelde het spelletje prachtig mee en hij antwoordde: o ja, Jean, jij ging zou onder het mes gaan… hoe is het met je. O dokter, ik wil u zo graag het resultaat showen, ik ben zo benieuwd naar uw oordeel. Bovendien is de pijn in mijn kut nog steeds niet weg. Speelt heel vaak op, misschien kunt u er nog eens naar kijken. Ik zou graag een diep onderzoek willen. Weet niet of mijn peilstok diep genoeg kan, antwoordde hij. Maar u kunt toch proberen? Bovendien mag u alles met me doen…

Zenuwachtig zat ik in de auto op weg naar Rotterdam. Dokter had goed uitgelegd hoe te rijden en het resultaat was dan ook, dat ik stopte in een mooie buurt, statige huizen, echt een buurt waar je een dokter zou verwachten. Natuurlijk had ik mijn mooiste lingerie aangetrokken, diep gespoeld, nylons, jarretelles en op hoge hakjes. Ik twijfelde nog aan een slipje, maar ik besloot een kort rokje aan te doen, zonder slipje. Zat alleen maar in de weg. Voordat ik uitstapte deed ik nog snel mijn plug in.

De weg naar de voordeur was geil. Wel had ik mijn tas voor mijn kruis om mijn stijve te verbergen. Buren hadden er niets mee te maken. Ik belde aan.

Mijn hart maakte echt een sprongetje toen hij opendeed. Mijn wonderdokter, want hij had me op een wonderlijke manier verwend met zijn heerlijke pik. Bovendien kon hij ongelooflijk lekker zoenen en ik kon niet wachten om zijn kruis van voor tot achter te verwennen. Ah, mevrouw Jean, zei hij bedaard, komt u binnen. Ik keek een beetje verbaasd…. Hij had zijn witte jas weer aan, maar liep hij nu ook op hakken? Verdomd, en nylons…. De stiekemerd…. En zo aan zijn lopen te zien niet voor het eerst…Ik wilde de jas wel van zijn lichaam rukken.

Hij leidde me naar zijn onderzoekskamer, echt waar, hij had er 1 in originele staat. Er stond zelfs een bank met aan het eind beugels voor inwendig onderzoek. Gaat u zitten. Ik nam plaats en liep naar een kastje, haalde er 2 tabletjes uit en pakte een glaasje water. Ik hoop op een lang onderzoek, knipoogde hij, terwijl hij tegenover me kwam zitten. Allebei dronken we onze viagra. Zijn jas viel open en ik moest zijn nylons nu wel zien, maar hij gaf geen krimp en ik moest me ongelooflijk dwingen om hem niet te bespringen. We zaten zo tegenover elkaar en ik zei: dokter, wat heeft u mooie nylons aan en als antwoord sloeg hij zijn jas en benen open. Nu stokte mijn adem even, want er kwamen 2 prachtige benen in nylon, ook jarretelles en een duidelijk te klein slipje. Ik kreunde.

Hij keek me aan en zei: ik heb ook veel aan u gedacht en was erg benieuwd naar het resultaat. Kom, zei hij, maak uw bloesje maar even open. Langzaam opende ik deze en mijn prachtige borsten, omhuld met nog een ondersteunende bh, werden voor hem onthuld. Hij hield even zijn adem in. Het bloesje viel op de grond terwijl ik de bh verwijderde en zo kon hij mijn trots bewonderen, mijn 2 fiere vooruitstekende tieten met harde gepiercete tepels. Mijn pik maakte een tent in mijn rokje en hij wees erop: die doet het ook heel goed. Speciaal voor en door u, zei ik. Ik stond op, verwijderde mijn rokje en zo stond ik voor hem, naakt met alleen nylons en hakken. Ik ging weer zitten en spreidde uitdagend mijn benen. Ook hij spreidde zijn benen. En ik zag dat zijn harde pik voor de helft uit zijn slipje stak. Zijn eikel glanzend van het voorvocht…. Hij had zin in mij en ik in hem. Omg, wat had ik een zin in hem. Mijn kutje pulseerde gewoon bij de gedachte dat deze gevuld ging worden door een wapen dat ook zichtbaar pulseerde. Ik wees er naar en zei: hij wil eruit.

Hij pakte het dunne gedeelte aan de zijkant en met een ruk trok hij het slipje stuk. Ik veerde een beetje op en kreunde. Langzaam verwijderde hij het stukje textiel en zijn heerlijke grote kale lul, met hoofdletter L, kwam tevoorschijn. Deze steunde op een evenzo kale zak met zijn heerlijke ballen.

Ohhh fuck it, zei hij en zakte op zijn knieën en kroop als een hondje naar me toe. Snel opende ik mijn benen en bracht ze omhoog. Hij nestelde zich ertussen en omvatte met beide handen mijn tieten en wreef met zijn duimen over mijn tepels. Ik gaf een schreeuw van genot, pakte zijn hoofd en drukte zijn mond op een tepel. Hij likte, zoog en knabbelde… oh daddy, zei ik, my sweet daddy en hij gromde erover. De andere tepel kreeg dezelfde behandeling en daarna kwam DE zoen. Onze begeerte was ongelooflijk en zijn hand ging naar mijn kut en verwijderde met een ruk de plug om hem te vervangen door de zijne. Hij kneep in mijn tepel, ik veerde op en in 1x drukte hij zijn lul tot aan zijn ballen in me. Ik kwam met een schreeuw en spoot tussen onze hete lichamen.

Zoenen, terwijl hij me fel neukte. Het ultieme, zal ik maar zeggen. Hij stond ook op knappen en met een Oh Lieverd, vulde hij me met zijn heerlijke zaad. Aan de druk in mijn darm te voelen was het een hoop en hij stopte met neuken terwijl hij me vulde en keek me liefdevol aan. Oh, kirde ik, daddy, het is veel…. Toe maar, geef me alles….

Ik heb je gemist, zei ik en hij antwoordde met hetzelfde.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Dokter, Ladyboy, Transgender, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.7
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Klik hier voor meer...