62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 5416x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: De Infiltratie - 10: De Promotie

Hot Debriefing

Direct na de geslaagde operatie zit ik met de mannen van het interventieteam in een kleine vergaderruimte voor de debriefing. De spanning is voelbaar in de lucht terwijl ze me ondervragen over mijn rol als infiltrant van het kartel. Elke vraag roept herinneringen op aan de intieme momenten met Alex, maar ik beantwoord ze zo goed als ik kan, wetende dat mijn informatie cruciaal is voor het verdere verloop van het onderzoek. De mannen kijken me intens aan terwijl ze aantekeningen maken, hun gezichten serieus en vastberaden.

Na de debriefing nodigen ze me uit om samen naar de bar van het hotel te gaan. In afwachting van onze vlucht verblijven we in een ander hotel in Dubai. Opgelucht stem ik toe, hopend dat dit moment van ontspanning me zal helpen om de stress van de afgelopen dagen van me af te schudden. De bar is gezellig verlicht en gevuld met het geroezemoes van gasten. We vinden een rustige hoek en bestellen drankjes terwijl we praten over wat er gebeurd is.

De mannen zijn vriendelijk en open, en ik voel me al snel op mijn gemak bij hen. Ze maken grapjes en vertellen anekdotes, waardoor de sfeer ontspannen wordt. Ruben, de leider van het team, legt een hand op mijn knie terwijl hij me met een glimlach aankijkt. Zijn aanraking voelt warm en geruststellend, en ik merk dat ik me langzaam ontspan onder zijn vriendelijke blik.

Dan komt het gesprek op de sociale media filmpjes die ik heb gemaakt. De mannen bedanken me voor de informatie die ze hierdoor gekregen hebben, en Ruben grapt dat vooral de filmpjes bij het zwembad interessant waren. Ik voel een blos op mijn wangen verschijnen terwijl ik uitleg dat het een idee van Alex was en dat ik zijn instructies moest opvolgen om mijn dekmantel te behouden.

Terwijl Ruben me doordringend aankijkt, voel ik een mix van opwinding en nervositeit door me heen stromen. Mijn hart bonst in mijn borstkas en mijn ademhaling versnelt terwijl ik me verlies in zijn intense blik.

Ruben's aanrakingen, gecombineerd met de bedwelmende effecten van de alcohol, laten mijn hart sneller kloppen en mijn huid tintelen van verlangen. Ik voel de warmte naar mijn wangen stijgen terwijl ik me bewust ben van de opwinding die door mijn lichaam golft. Ik ben nog geil van de opwindende gebeurtenissen de afgelopen uren en het gebrek aan een verlossend orgasme. Het is al laat in de nacht wanneer de mannen besluiten om terug te keren naar hun kamers. Ik stem graag in met Ruben's aanbod om me naar mijn kamer te begeleiden, niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook omdat ik nog wat langer in zijn gezelschap wil zijn.

In de lift, terwijl we omhoog gaan naar mijn verdieping, vervult een mix van nervositeit en verlangen mijn gedachten. Ruben kijkt me recht aan en vertelt dat hij het beeld van mij tijdens de arrestatie van Vasile niet uit zijn hoofd kan zetten. Het lijkt alsof hij recht door me heen kijkt en mijn diepste verlangens blootlegt. Je was geil, en je bent nog steeds geil niet? Het lijkt alsof Ruben me volledig doorziet. Ik besef dat mijn lichaam me verraadt. Mijn blik staat op standje geil, mijn wangen blozen en mijn tepels staan stijf. Ik voel me beschaamd en opgewonden tegelijk, wetende dat mijn verlangens niet langer verborgen zijn voor zijn doordringende blik.

Bij mijn kamerdeur aangekomen, voel ik de aarzeling in mijn hart. Mijn lichaam schreeuwt om bevrediging, maar mijn verstand maakt zich zorgen over mijn reputatie. Ik ken Ruben nog maar enkele uren, en ik vraag me af wat de anderen zullen denken als ze hierachter komen. Ruben kijkt me diep in de ogen, en ik voel een golf van verlangen door me heen gaan. Hij verzekert me dat niemand iets zal weten van wat er tussen ons gebeurt. Zijn woorden stellen me gerust en ik besef dat ik hem volledig vertrouw. Hij straalt respect en verlangen uit, en ik voel me veilig bij hem. Zonder verdere aarzeling open ik mijn kamerdeur en nodig hem uit om naar binnen te komen.

Eenmaal binnen in mijn kamer, omarmen we elkaar in een hartstochtelijke omhelzing. Rubens lippen vinden de mijne, terwijl zijn handen mijn lichaam verkennen en golven van opwinding door mijn hele wezen sturen. Zijn aanraking voelt vertrouwd en opwindend tegelijk. Wild rukken we onze kleding uit, en ik voel de hitte van het moment branden op mijn huid terwijl we ons overgeven aan het verlangen dat tussen ons smeult.

Naakt staan we daar, ik kijk naar Ruben's afgetrainde lichaam dat voor me staat. Mijn blik glijdt bewonderend over zijn gespierde torso, zijn sexy sixpack en ik kan niet anders dan gefascineerd zijn door de grootte en dikte van zijn harde erectie. Het zien ervan maakt me even sprakeloos, maar tegelijkertijd voel ik een intens verlangen naar hem, een onweerstaanbare drang om zijn lul in me te voelen.

Ruben lacht zachtjes als hij mijn blik opvangt, maar zijn geruststellende woorden kalmeren mijn zenuwen. Hij belooft het rustig aan te doen, en ik voel een golf van opluchting door me heen gaan. Hij tilt me op en legt me zachtjes neer op het bed, waar ik me overgeef aan zijn aanraking.

Zijn mond vindt mijn kutje, en de sensatie van zijn tong die mijn klitje raakt, is overweldigend. Mijn lichaam reageert meteen, kronkelend van genot terwijl ik me verlies in het moment. De intensiteit van het plezier dat hij me bezorgt, laat me alles om me heen vergeten, en ik kan alleen maar kreunen van genot.

Ik kan het niet langer inhouden en smeek Ruben om me te nemen. Hij komt boven me en plaatst zijn eikel tegen mijn opening. Langzaam penetreert hij me, zijn ogen gevangen in de mijne. Een golf van intense sensaties overspoelt me terwijl ik me gevuld voel door zijn enorme erectie, en mijn gezicht vertrekt van genot. "Gaat het?" vraagt Ruben bezorgd. "Ja, neuk me," kreun ik uit, verlangend naar meer.

Ruben begint me zachtjes te neuken, zijn liefdevolle en bezorgde aanpak staat in schril contrast met zijn stoere uiterlijk. Maar toch voel ik iets ontbreken, een leegte die niet opgevuld wordt. Ik mis iets, maar kan niet meteen de vinger op de zere plek leggen. Zijn tederheid is hartverwarmend, maar toch ontbreekt er iets aan de intensiteit van het moment.

Terwijl hij me liefkozend neukt, besef ik plotseling wat er mist. Het is niet de grootte van zijn lul of zijn uiterlijk, want daarin overtreft Ruben zeker mijn verwachtingen. Maar het is het gevoel van dominantie, van overgave, dat ik mis. Het verlangen om gebruikt te worden, om me volledig over te geven aan de lust.

Ruben stopt met bewegen en kijkt me bezorgd aan. "Is er iets?" Hij lijkt te voelen dat er iets aan de hand is. Ik bijt op mijn lip terwijl ik mijn gedachten verzamel. "Nee, je doet niets verkeerd," fluister ik zachtjes, mijn stem schuchter.

Hij blijft me aankijken en dringt aan, zijn ogen vol met bezorgdheid en aandacht. "Maar wat is er dan?" vraagt hij.

Aarzelend kijk ik hem aan, mijn hart bonzend in mijn keel. "Kun je me beloven dat je dit aan niemand vertelt?" vraag ik, mijn stem bijna fluisterend. Ruben knikt, zijn blik ernstig.

Ik haal diep adem voordat ik verder ga. "Je bent geweldig, zo teder en lief," begin ik, mijn stem trilt een beetje. "Maar ik mis... ik mis..." Mijn woorden stokken even terwijl ik zoek naar de juiste formulering.

Ruben wacht geduldig, zijn handen rustend op mijn heupen terwijl hij me liefdevol aankijkt. "Wat mis je?" vraagt hij zachtjes.

"Ik mis het gevoel om... om..." Mijn stem valt stil terwijl ik worstel met mijn emoties. Maar dan besluit ik eerlijk te zijn. "Ik mis het gevoel om genomen te worden, om gedomineerd te worden," fluister ik uiteindelijk, mijn blik neergeslagen. Het is bijna alsof ik me schaam om dit toe te geven, om mijn diepste verlangens bloot te leggen.

Ruben's gezichtsuitdrukking verandert niet, maar er speelt een begrijpende glimlach om zijn lippen. "Dus je wilt als een slet behandeld worden?" vraagt hij zachtjes.

Ik knik langzaam, een blos van verlegenheid kleurend mijn wangen. "Ja, maar alleen hier, tussen ons," bevestig ik snel. "Ik wil niet dat anderen dit weten."

Ruben knikt begrijpend en geeft me een geruststellende glimlach. "Dat is goed," zegt hij.

Dan verandert zijn toon plotseling, zijn stem doordringend en dominant. "Ga nu naar de badkamer," commandeert hij, "en trek die hoerige lingerie van tijdens de interventie aan. Als je terugkomt, zal ik je behandelen zoals een echte slet verdient." Zijn woorden sturen een rilling van opwinding door me heen, een combinatie van angst en verlangen.

Met een mengeling van nervositeit en opwinding sta ik op en loop ik gehoorzaam naar de badkamer, mijn gedachten racen terwijl ik me voorbereid op wat komen gaat.

Met een mix van zenuwen en opwinding trek ik gehoorzaam de lingerie aan die Ruben me vroeg, terwijl ik nog wat extra make-up aanbreng om mijn hoerige look compleet te maken. Wanneer ik mezelf in de spiegel zie, voel ik me terug in mijn rol als een lustobject, klaar om gebruikt te worden door deze dominante man. De spanning en geilheid borrelen in mijn buik terwijl ik heupwiegend de kamer binnenstap, mijn naaldhakken klikkend op de vloer.

Ruben ligt op zijn rug op bed, zijn erectie nog steeds fier omhoog. "Kom hier," commandeert hij met een dominante toon, "en pijp me."

Ik gehoorzaam onmiddellijk, kruipend over het bed naar hem toe, mijn hart bonzend in mijn keel. Zijn krachtige stem en bevelende woorden doen iets met me, maken me tegelijkertijd nerveus en opgewonden. Dieper, commandeert Ruben nors, en ik zuig verschrikt zijn lul dieper naar binnen, terwijl ik verdrink in de intensiteit van het moment. Zijn hand achter op mijn hoofd stuwt me verder, en ik voel zijn enorme lid steeds dieper in mijn mond glijden, mijn lippen gespannen om zijn stijve paal.

Plotseling zegt Ruben: "Nu ga je me diep zuigen, tot hij er helemaal in zit." Ik kijk hem verschrikt aan, mijn adem even stokkend van de gedachte aan zijn omvangrijke erectie diep in mijn keel. Maar voordat ik kan reageren, duwt hij mijn hoofd langzaam maar zeker over zijn immense erectie, zijn geur en warmte omhullend me volledig. Mijn adem stokt wanneer zijn eikel mijn keel raakt, en ik voel me bijna verstikt door de overweldigende sensatie.

"Slikken," commandeert Ruben kalm, terwijl ik worstel om te ademen en mijn keel zich samentrekt rond zijn lul, mijn lichaam reagerend op zijn dominantie. Ik probeer gehoorzaam te slikken terwijl zijn lid diep in mijn keel zit, de intense sensatie me overweldigend maar ook opwindend. Het voelt benauwd maar ook ongelooflijk geil om zo volledig onder zijn controle te zijn, mijn verlangen om hem te behagen brandend als een vuur binnenin mij. Na enkele adembenemende seconden trekt Ruben mijn hoofd terug en zegt: "Goed zo, je bent een braaf sletje," zijn woorden als een beloning voor mijn onderdanigheid.

Ruben dirigeert me op handen en knieƫn, terwijl mijn hart wild bonst van opwinding. Zijn aanrakingen zijn zacht maar vastberaden, zijn handen verkennen mijn lichaam en laten golven van verlangen door me heen stromen. Ik voel zijn warme ademhaling in mijn nek terwijl hij zich achter me positioneert, en mijn huid tintelt van anticipatie.

Met een plagerige grijns laat Ruben zijn eikel langs mijn schaamlippen glijden, en ik kan nauwelijks mijn opwinding onderdrukken. "Alsjeblieft," smeek ik, mijn stem hees van verlangen, "neuk me." Ruben lacht stoutmoedig en met een krachtige stoot vult hij me helemaal op. Een golf van genot overspoelt me bij de penetratie, mijn lichaam tintelt en mijn ademhaling versnelt.

Terwijl Ruben begint te stoten, voel ik de sensaties door mijn lichaam razen en mijn opwinding groeit met elke beweging. "Oh ja, harder," fluister ik smekend, mijn stem doordrenkt van geilheid. Ruben verhoogt het tempo en zijn stoten worden krachtiger, dieper, en ik kreun luid van genot.

"Je voelt zo strak, zo nat," hijgt Ruben, zijn stem gevuld met lust. Zijn woorden winden me nog meer op en ik kan nauwelijks coherent denken. "Ja, ik ben helemaal van jou," fluister ik terug, mijn lichaam trillend van verlangen. "Neuk me als de slet die ik ben, laat me voelen hoeveel je me wilt."

Ruben geeft me een paar ferme tikken op mijn billen, een mengeling van pijn en genot die me naar nieuwe hoogten van opwinding stuwt. "Oh god, ja, neuk me harder," kreun ik, mijn verlangen naar meer intensiteit brandend als een vuur in mijn binnenste. Ruben gehoorzaamt mijn smeekbeden en zijn soten worden harder, ruwer, terwijl ik me overgeef aan het heerlijke gevoel van overgave.

Plotseling trekt Ruben mijn hoofd naar achteren aan mijn paardenstaart, en ik kijk recht in de weerspiegeling van onze lichamen in de ramen. Mijn borsten wiegen geil heen en weer onder zijn stoten, terwijl ik zijn dominante aanraking voel branden op mijn huid. "Ja, neuk me, laat me voelen hoe je me wilt," kreun ik, mijn opwinding tot het kookpunt gestegen.

Ruben's grip op me, zijn krachtige stoten, het brengt me naar de rand van de extase, en ik voel mezelf verdrinken in het overweldigende gevoel van genot. Het is een sensatie die me doet sidderen van verlangen, een vuur dat mijn hele wezen verteert en me laat smeken om meer, meer, meer.

Terwijl ik daar lig, mijn lichaam trillend van verlangen en opwinding, hoor ik het soppende geluid van mijn kutje dat gevuld is met geilheid. Het ritmische geluid weerspiegelt mijn innerlijke vuur, mijn verlangen om helemaal te worden opgenomen in de rauwe passie van het moment. Elke vezel van mijn wezen schreeuwt om meer, om de bevrediging die alleen Ruben me kan geven.

Ruben's ogen zijn als gloeiende kolen, doordringend en hongerig terwijl ze mijn naakte lichaam verkennen. Hij weet wat hij wil, wat hij van me verlangt. En ik, ik kan het voelen, diep in mijn binnenste, het brandende verlangen om aan zijn wensen te voldoen, om hem te plezieren op elke mogelijke manier.

Zijn stem, laag en broeierig, dringt door tot mijn bewustzijn en doet mijn hart sneller slaan. "Je kontje is echt hemels," kreunt hij, terwijl zijn sterke handen mijn billen stevig kneden. Ik voel zijn verlangen, zijn lust die mijn huid doet tintelen en mijn ademhaling versnellen. Een rilling van opwinding trekt door me heen wanneer ik hem met een blik vol dierlijke lust zie kijken. Ik besef wat hij wil, waar hij op uit is, mijn kontje.

De mix van angst en verlangen vecht om de controle over mijn gedachten. Ik weet dat Ruben groot geschapen is, dat zijn krachtige erectie me zal vullen op een manier die ik nog nooit eerder heb ervaren. Maar tegelijkertijd voel ik me opgewonden door de gedachte aan zijn dominantie, aan de manier waarop hij me zal nemen en bezitten.

Ineens, als een donderslag bij heldere hemel, kreunt Ruben: "Sarah, je bent zo geil. Ik kan me niet langer inhouden. Ik ga je kont neuken." Zijn woorden doen mijn hart overslaan van opwinding en angst, maar diep van binnen weet ik dat ik dit wil, dat ik hier naar verlang.

Ik spreid mijn billen voor hem, mijn lichaam trillend van anticipatie, en een zachte kreun ontsnapt aan mijn lippen als ik smeek: "Doe het, neem mijn kont." Mijn stem klinkt hees van verlangen, mijn hele wezen smachtend naar de vervulling van mijn diepste verlangens.

Ruben grijpt het glijmiddel en brengt het royaal aan, zijn handen zacht maar beslist terwijl hij me voorbereidt op wat komen gaat. De spanning in de kamer is bijna tastbaar, en ik voel hoe mijn lichaam trilt van opwinding terwijl ik me overgeef aan het moment.

Terwijl ik daar lig, gespannen in afwachting, zie ik Ruben's indrukwekkende erectie glinsteren in het zachte licht van de kamer. Mijn ademhaling versnelt bij de gedachte aan zijn dikke, kloppende lul die klaar staat om mijn kontje binnen te dringen. Ik hoor mijn eigen hartslag bonzen in mijn oren terwijl ik me voorbereid op de intense sensaties die gaan komen.

Plotseling voel ik de hitte van Ruben's eikel tegen mijn kringspier, een elektrische schok schiet door mijn lichaam. Ik kreun zachtjes van opwinding terwijl ik voel hoe de druk langzaam toeneemt, hoe mijn lichaam zich opent om hem toe te laten. Met een mengeling van angst en verlangen probeer ik te ontspannen, mijn spieren te laten verslappen terwijl Ruben langzaam naar binnen dringt.

Een scherpe steek van pijn schiet door me heen wanneer zijn dikke lul mijn strakke opening betreedt, maar ik bijt op mijn lip om mijn kreunen te onderdrukken. Ik voel me gevuld worden, elke centimeter van zijn erectie dieper in mij duwend. Mijn lichaam reageert op zijn aanraking, mijn huid bedekt met kippenvel, mijn tepels stijf van opwinding.

Ruben begint me langzaam te neuken, zijn stoten doordringend en krachtig. "Je bent zo lekker strak," hijgt hij, zijn stem gevuld met lust en verlangen. Ik voel me een slet, opgewonden en uitdagend terwijl ik geniet van de sensatie van zijn enorme lul die mijn kont vult. Mijn kreunen worden luider, mijn verlangen naar meer onverzadigbaar.

Elke stoot brengt een golf van genot en pijn met zich mee, een duizelingwekkende draaikolk van emoties die me overspoelt. Maar te midden van dit alles voel ik een diep gevoel van bevrediging, wetende dat ik Ruben plezier schenk, dat ik hem geef wat hij verlangt. En in dit moment, met zijn handen op mijn heupen en zijn warme adem in mijn nek, voel ik me levendiger dan ooit tevoren.

Terwijl Ruben me ruw in mijn kont neukt, voel ik mezelf steeds verder wegzinken in een zee van lust en verlangen. Zijn stoten zijn krachtig en genadeloos, elke penetratie zendt schokgolven van genot door mijn hele lichaam. Ik kreun en kronkel onder hem, mijn hoofd duizelig van opwinding terwijl ik zijn naam smekend fluister.

Met elke diepe stoot voel ik zijn dikke lul diep in mijn strakke opening boren, me vullend tot de rand. Ik voel zijn handen die mijn heupen stevig vastgrijpen, zijn vingers die in mijn huid graven terwijl hij me naar zich toe trekt. Ik ben zijn slet, zijn hoer, en ik geniet er met volle teugen van.

Het geluid van zijn lichaam dat tegen het mijne slaat vult de kamer, vermengd met mijn luide kreunen van genot. Ik ruik zijn zweet vermengd met mijn eigen opwinding, een bedwelmende geur die mijn zintuigen overneemt en me nog geiler maakt. Mijn kutje druipt van verlangen, een constante herinnering aan het intense plezier dat Ruben me schenkt.

Terwijl hij me blijft neuken, voel ik mijn grenzen vervagen, mijn verlangens ongebreideld. Ik proef het zoute zweet op mijn lippen terwijl ik zijn naam schreeuw, mijn lichaam brandend van passie. Ik smeek om meer, harder, dieper, en Ruben gehoorzaamt, zijn tempo opvoerend tot een waanzinnig hoogtepunt.

In deze extase van lust en verlangen, voel ik me vrij, levendiger dan ooit tevoren. Ik ben zijn slet, zijn lustobject, en ik geniet er met volle teugen van. Met elke stoot voel ik Ruben dieper in me doordringen, zijn harde lul die me opvult terwijl ik kreun van genot. Ik ruik zijn mannelijke geur, vermengd met een zweem van zweet en lust, en het prikkelt mijn zintuigen nog meer. Zijn handen grijpen wild mijn heupen vast, zijn vingers die in mijn huid graven terwijl hij me steeds harder neukt.

Ruben blijft me wild neuken, zijn stoten worden steeds harder en dieper terwijl hij mijn kontje blijft vullen met zijn dikke lul. "Ja daar gaan we, geile slet, voel mijn lul diep in je kont," fluistert hij met een rauwe stem, zijn woorden die als vuur door mijn lichaam razen. Ik voel zijn woorden in elke vezel van mijn wezen, en het maakt me alleen maar geiler.

Mijn lichaam reageert op zijn aanrakingen, op zijn woorden, op zijn lust. Ik voel mijn spieren samentrekken rond zijn lul, mijn kutje dat druipt van geilheid terwijl ik smeek om meer. "Neuk me harder, Ruben, vul me helemaal," kreun ik, mijn stem doorweekt van verlangen terwijl ik zijn ritme volg, mijn heupen die tegen de zijne stoten in een wilde dans van passie.

Elke sensatie wordt versterkt door zijn aanwezigheid, door zijn aanraking, door zijn begeerte. Ik voel mezelf verdrinken in het moment, verloren in een zee van lust en extase terwijl Ruben me naar nieuwe hoogten van genot brengt. En dan, als een vulkaan die uitbarst, voel ik mijn orgasme opborrelen, een onstuitbare golf van genot die door mijn lichaam raast,

"Ja, ja, ja!" kreun ik luid terwijl ik mijn hoogtepunt bereik, mijn hele wezen dat trilt van extase onder Ruben's genadeloze aanrakingen. Golven van intense orgasme overspoelen mijn lichaam terwijl Ruben me blijft neuken. Mijn kut sijpelt van geilheid terwijl ik mijn nagels in de lakens klauw, mijn rug gekromd van pure extase.

Ruben voelt mijn samentrekkingen en weet dat ik klaarkom, en hij neukt me nog harder, nog dieper, zijn lul diep in mijn kont begraven terwijl ik schreeuw van genot. Ik voel zijn eigen climax opborrelen, zijn stoten worden wilder, ongecontroleerder, en ik weet dat hij bijna komt.

Met een laatste, krachtige stoot, duwt Ruben zijn lul diep in mijn kont en ik voel zijn warme zaad diep in me spuiten. Ik voel elke hete straal diep in mijn lichaam, zijn ballen die tegen me klotsen terwijl hij me helemaal vult met zijn sperma. Ik ben zijn slet, zijn hoer, en ik geniet van elke druppel die hij me geeft.

Hijgend en bezweet laten we ons op het bed vallen, onze lichamen nog steeds in elkaar verstrengeld terwijl we bijkomen van de intense ervaring. Mijn kont gloeit van zijn behandeling, mijn lichaam trilt nog na van het orgasme. Maar ik voel me levendiger dan ooit tevoren, mijn zintuigen tintelend van plezier en verlangen naar meer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.2
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7