62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4624x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

The Morning After

De volgende ochtend word ik wakker met de zon die mijn kamer binnenstroomt, een warme gloed die het interieur verlicht. Ik rek me uit en strek mijn ledematen uit, terwijl ik me langzaam bewust word van mijn omgeving. Naast me voelt het bed leeg aan, en voor een moment overvalt me een gevoel van twijfel en een zweem van angst. Is Ruben gewoon vertrokken? Was ik voor hem niet meer dan een one-night stand? De gedachten razen door mijn hoofd terwijl ik me probeer te herinneren wat er gisteravond is gebeurd. Een gevoel van schaamte kruipt over me heen, alsof ik mezelf en mijn intimiteit te snel heb weggegeven.

Ik sla de dekens van me af en zet mijn voeten op de koele vloer. Het geluid van stromend water trekt mijn aandacht naar de badkamer, en een plotselinge golf van opluchting overspoelt me. Ruben is er nog, hij is gewoon onder de douche. De spanning in mijn lichaam begint te verzachten terwijl ik langzaam naar de badkamer loop, mijn hart bonzend in mijn keel. Ik stop even voor de deuropening en bekijk hem van een afstand. Zijn gespierde rug glanst in het zachte licht, en het geluid van het stromende water vult de ruimte met een rustgevend ritme.

Met een voorzichtige glimlach stap ik de badkamer binnen en sluit de deur achter me. De warme stoom omhult me zodra ik binnenkom en ik voel een tinteling van opwinding door mijn lichaam gaan. Ruben staat onder de douche, zijn gezicht naar de straal gericht terwijl het water langs zijn gespierde lichaam stroomt. Hij lijkt zo vredig, zo onschuldig op dit moment, en ik kan niet anders dan glimlachen bij het zien van zijn ontspannen houding.

Langzaam loop ik naar hem toe en plaats mijn handen op zijn brede schouders. Zijn aanwezigheid voelt geruststellend, als een veilige haven in de storm van mijn gedachten. Ik leun naar voren en druk een zachte kus op zijn nek, genietend van de warmte van zijn huid onder mijn lippen. "Goedemorgen," fluister ik zachtjes, mijn stem gevuld met liefde en dankbaarheid. Ruben draait zich naar me toe, een brede glimlach speelt om zijn lippen. "Goedemorgen, prinses," antwoordt hij, zijn stem warm en vol genegenheid.

Ik voel Ruben's sterke handen die mijn hoofd omvatten terwijl hij me vol passie kust. Zijn lippen voelen warm en vertrouwd, en ik verlies mezelf in het moment van opwinding. Mijn hart bonst in mijn borstkas terwijl ik zijn kus gretig beantwoord en we in een intense tongzoen verstrengeld raken.

Terwijl we kussen, strelen mijn handen zijn gespierde borstkas en glijden over de contouren van zijn afgetrainde sixpack. Elke aanraking stuurt een schok van verlangen door mijn lichaam, en ik kan bijna de opwinding proeven die in de lucht hangt. Ruben's aanwezigheid is zo krachtig en mannelijk dat het mijn zintuigen in vuur en vlam zet.

"Hmm, er heeft iemand zin," grinnikt Ruben. "Ben je al bekomen van de wilde nacht?"

"Ik ben wel wat gewend," plaag ik terug.

Ruben reageert sarcastisch, "Oh ja? Zal ik je dan nog eens in je kontje nemen?"

"Dat is voor speciale gelegenheden," antwoord ik speels. "Ben jij al bekomen van gisteren of is hij nog niet wakker?" Ik knik naar zijn halfslappe lid.

Plotseling verandert de blik in Ruben's ogen, van liefdevol naar dominant en licht agressief. Zijn greep wordt steviger als hij mijn haren vastpakt, en een rilling van spanning gaat door me heen. Hij grijpt mijn haren stevig vast en gromt, "Ben je mij aan het uitdagen? Daar zou ik mee oppassen."

"Bang dat je me niet aankan?" plaag ik verder, wetende dat ik hem daarmee prikkel.

Ik zie de dierlijke lust in Ruben's ogen als hij me op mijn knieën dwingt. Mijn hart bonst wild terwijl ik zijn dominante aanwezigheid voel. Zijn commando's brengen een mix van angst en opwinding in me naar boven.

Gewillig open ik mijn mond als hij me naar zijn halfslappe lul leidt. De smaak van zijn huid en het gevoel van zijn lid tegen mijn tong laten een rilling van genot over mijn ruggengraat lopen. Ruben's dominantie is zo opwindend, en ik vind mezelf genietend van mijn onderdanige rol.

Terwijl ik hem pijp, hoor ik zijn genotskreunen en voel ik zijn lid groeien in mijn mond. Ik proef zijn opwinding en ruik zijn mannelijke geur, wat me nog meer in vuur en vlam zet. Met een dwingende toon gebiedt Ruben me om mijn borsten te gebruiken, en ik gehoorzaam direct.

Mijn handen klemmen zijn erectie tussen mijn borsten en ik voel zijn pulserende lid tussen mijn zachte vlees. Zijn gekreun wordt luider en ik voel mijn opwinding toenemen terwijl ik hem plezier. Ik ben volledig ondergedompeld in het moment, genietend van Ruben's dominantie en de sensaties die hij bij me opwekt.

Met zijn erectie tussen mijn borsten voel ik elke hartslag van Rubens lid, elke trilling van zijn opwinding. Zijn ademhaling versnelt terwijl ik hem tussen mijn borsten masseer, en ik hoor zijn zachte kreunen van genot boven het geluid van het stromende water uit. Zijn ogen stralen een brandende passie uit, zijn blik gevangen door de bewegingen die ik maak.

Terwijl ik doorga met hem te plezieren tussen mijn borsten, hoor ik Ruben's stem in mijn oor fluisteren. "Je weet precies wat ik lekker vind, hè?" zegt hij met een zware stem. "Je hete mondje en je lekkere borsten... Je maakt me zo geil, schatje." Zijn woorden brengen een rilling van opwinding over mijn hele lichaam, en ik voel een warme golf van verlangen door me heen gaan.

Rubens handen grijpen stevig mijn haar vast terwijl hij zijn opwinding niet meer kan verbergen. "Neem me dieper tussen je tieten," beveelt hij met een ruwe, dominante stem. Zijn woorden sturen een golf van opwinding door me heen terwijl ik gehoorzaam zijn bevelen opvolg. Ik voel zijn erectie pulseren tussen mijn borsten terwijl ik hem steeds dieper tussen mijn warme vlees duw.

Terwijl ik hem blijf verwennen, hoor ik Ruben's ademhaling versnellen en zijn kreunen luider worden. "Godverdomme, je bent zo fucking geil," gromt hij, zijn stem doordrenkt van lust. De opwinding tussen ons is tastbaar, en ik voel me levendiger dan ooit tevoren. Mijn lichaam verlangt naar meer, naar Rubens aanrakingen, naar zijn ruwe passie. En terwijl ik hem blijf plezieren, weet ik dat we nog maar net begonnen zijn aan een avontuur dat me zal vervullen met genot en extase.

Ruben tilt me op en ik voel zijn sterke armen me stevig vasthouden terwijl hij me voorovergebogen tegen de muur positioneert. Mijn handen grijpen instinctief naar de muur terwijl ik mijn natte kutje naar achteren duw, verlangend naar zijn aanraking. Met een krachtige, diepe stoot penetreert Ruben mijn kutje, en ik kan niet anders dan luid kreunen van genot. Zijn stoten zijn stevig en precies, en elke beweging stuurt golven van opwinding door mijn lichaam.

Terwijl ik tegen de muur leun, kan ik de krachtige klappen van zijn lichaam tegen het mijne horen, de geluiden van onze passie die de kamer vullen. Het geluid van onze ademhaling vermengt zich met het geluid van mijn kreunen en zijn gegrom, een symfonie van lust die ons omhult.

Ruben's handen vinden mijn borsten en kneden ze stevig, zijn vingers spelen met mijn tepels terwijl zijn harde lul diep in me blijft pompen. Ik voel zijn ruwe aanraking over mijn gevoelige huid, zijn grip die me vasthoudt en me laat weten dat ik de zijne ben.

De geur van seks vult de lucht, een mengeling van mijn opwinding vermengd met zijn viriele geur. Het prikkelt mijn zintuigen en voegt een extra dimensie toe aan onze passionele samensmelting.

Terwijl ik mijn orgasme voel opbouwen, wordt mijn lichaam overspoeld door een golf van sensaties. Ik voel mijn kutje pulseren rond zijn lul, mijn spieren zich strakker samentrekken terwijl ik me overgeef aan het genot.

Wanneer ik eindelijk mijn hoogtepunt bereik, voel ik mezelf schreeuwen van genot, mijn kreunen vullen de kamer terwijl ik mijn orgasme beleef. Ruben's harde stoten blijven doorgaan, zijn uithouding is fenomenaal.

Als ik weer bij mijn positieven kom, hoor ik Ruben's dominante stem die me opdraagt hem klaar te pijpen. Zijn woorden sturen een rilling van opwinding door mijn lichaam, en ik gehoorzaam direct, knielend voor hem terwijl ik zijn harde lul naar binnen zuig.

De smaak van zijn huid en zijn voorvocht prikkelt mijn smaakpapillen, een combinatie van zout en verlangen die me nog meer opwindt. Ik proef zijn opwinding terwijl ik hem stevig pijp, mijn lippen strak om zijn lul geklemd terwijl ik hem diep in mijn mond neem.

Plotseling voel ik zijn lichaam verstijven en ik weet dat zijn orgasme eraan komt. Ik neem hem diep in mijn mond en voel de warme stralen sperma in mijn mond schieten. Ik slik gulzig, mijn tong spelend met zijn lul terwijl ik alles braaf door slik. De smaak van zijn zaad vervult me met een intens gevoel van voldoening en verbondenheid, wetende dat ik hem ultiem plezier heb gegeven.

Terwijl ik nog steeds zijn zaad proef, voel ik Ruben's lichaam ontspannen na zijn krachtige climax. Met een tevreden glimlach op mijn gezicht kijk ik op naar zijn ogen, waarin ik een blik van diepe dankbaarheid en genot zie. Langzaam laat ik zijn lul uit mijn mond glijden en veeg een druppel sperma van mijn lippen. We delen een intense en intieme blik, wetende dat we samen een moment van intense verbondenheid hebben gedeeld.

Een half uur later zitten Ruben en ik samen aan de ontbijttafel met zijn teamgenoten. Terwijl we genieten van ons eten, vraagt een van zijn collega's hoe hij geslapen heeft. Ruben grinnikt kort en zegt: "Nou, naast mij hoorde ik een vrouw de hele nacht kreunen alsof haar leven ervan afhing." Zijn stem klinkt ondeugend terwijl hij de woorden uitspreekt. Mijn hart bonst in mijn keel terwijl ik besef dat hij het over ons heeft, maar hij het brengt alsof hij een vrouw in de kamer naast hem heeft gehoord.

Ruben doet enkele van mijn kreunen na, met een spottende ondertoon en een vleugje opwinding. "Oh, ja, neuk me harder!" imiteert hij met een grijns, terwijl zijn teamgenoten luidkeels lachen. Ik voel een mix van schaamte en opwinding door me heen gaan, terwijl ik besef dat Ruben onze nachtelijke avonturen met een knipoog deelt met zijn maten.

Terwijl ik probeer mijn ongemak te verbergen, vang ik de blikken op van Rubens teamgenoten. Hun grijnzen en suggestieve opmerkingen verraden hun opwinding bij het horen van Rubens verhaal. Een van hen, een knappe jongen met ondeugende ogen, geeft Ruben een speelse stomp op de schouder. "Man, je hebt je kans gemist," grapt hij. "Ik durf te wedden dat die hete slet met jou had willen rollebollen deze nacht en misschien hadden wij haar ook kunnen 'helpen'." Zijn opmerkingen worden begroet met luid gelach en instemmend gemompel van de anderen.

Een stiekeme opwinding borrelt op bij het horen van hun suggestieve opmerkingen. Terwijl ze speculeren over de mysterieuze vrouw waar Ruben het over had, realiseer ik me dat ze geen idee hebben dat het om mij gaat. Ruben was degene die me deze nacht als een slet heeft laten kronkelen van genot. Een ondeugende glimlach speelt om mijn lippen terwijl ik geniet van de verborgen opwinding. Ruben geeft me een knipoog, een stille bevestiging dat hij mijn opwinding opmerkt en er stiekem van geniet. Het idee dat zijn teamgenoten mij als een hete slet beschouwen, terwijl ze geen idee hebben dat ik het object van hun fantasieën ben, brengt een warme gloed van opwinding over me heen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Douche, Pijpen, Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.3
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.5
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Klik hier voor meer...