62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4591x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Kevin Bij De Uitvoerder
Wat zal ik over mezelf vertellen? Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc.? Och, al is het cliché, jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar.

Ik ben in opleiding tot meester metselaar. Ik vind het fijn om dingen te bouwen. Zodat ik aan vrienden kan laten zien wat ik heb gemaakt. Het is een ruwe wereld maar ondanks dat ik op mannen val voel ik mij er thuis. En kijk ik ook mijn ogen uit natuurlijk.

Ik had een opleiding plaats gevonden bij een klein bedrijfje. Op de bouw liep ons project op een eind.

Omdat dit project als een voorbeeld werd gezien van hoe er prachtig vakwerk kon worden geleverd werd het vaak bezocht. Door vooral hotemetoten in mooie en dure maatpakken. Ook vandaag was er weer een delegatie van 5 man. Allemaal in strak gesneden maatkostuum. Vergezeld met de opzichter natuurlijk.

Ik zag hoe een van de mannen iets in het oor fluisterde van Kees. Waarop Kees vroeg: “Kevin, deze man moet naar het toilet. Kun je hem even mee nemen naar mijn keet?”. En hij gaf mij de sleutel.

Ik wenkte de man en samen liepen we naar de keet van Kees en ik liet hem binnen. Ik wees hem de w.c. Maar ik vond het vreemd dat hij de deur niet sloot. Ik liet het maar zo tot ik zag hoe de man zich omdraaide. Hij had niet eens de moeite genomen zijn piemel weer in zijn broek te stoppen. Sterker nog: een forse pik wees fier rechtop naar het plafond. “Kom knul, Kees vertelde mij dat jij hier niet vies van bent”, en hij speelde met zijn pik.

Nee, hier was ik niet vies van, zeker niet. Ik liep op hem af en greep zijn hete paal vast. Een lekker heet en mooie pik. Niet super groot maar bij penetratie ga je die zeker wel voelen. En neuken mocht hij mij als hij dat zou willen.

“Kom Kevin, pijp me eens lekker diep met dat heerlijke smoeltje van je. Ga net zolang door tot je mijn melk gaat drinken”. Ik nam een stoel, schoof die dichterbij en ging voor hem zitten. Ik duwde mijn mond tegen zijn “zaakje” en begon te likken. Ik begon van onder zijn ballen en nam die één voor één in mijn mond. Deze ballen waren echt groot, daar moest veel zaad in zitten. Terwijl ik speelde trok de man zijn duur pak uit want dat mocht natuurlijk niet vies worden.

Eenmaal naakt stond daar een mooie man voor mij. Ik schatte hem midden 50 en voor die leeftijd had hij een strak lichaam. Terwijl mijn handen zijn lichaam verkenden nam ik zijn pik in mijn mond. Dat smaakte niet verkeerd door het rijkelijke voorvocht dat hij vrijgaf. Mijn pijpen werd nog fanatieker waarbij mijn handen zijn grote stoere tepels verwenden. Opeens stootte hij zijn paal dieper in mijn mond en zijn ballen pulseerden als een gek. Hij was niet meer te stoppen en spoot me toch een partij zaad in mijn keeltje. Met moeite kreeg ik het geslikt maar wilde niet alleen slikken. Ik wilde het ook proeven. Het laatste kwakkie hield ik in mijn mond en proefde het gouden goedje. Het was heerlijk.

Weer was het de tijd die ons spel deed stoppen. Op de bouw stond de rest van de delegatie op ons te wachten. Verbazingwekkend snel stond de man weer op en top in zijn pak. We verlieten de keet en op weg voelde ik hoe de man iets in de achterzak van mijn overal schoof. Bij mijn klus voegden we ons weer bij het gezelschap. Duidelijk zag ik hoe Kees naar mij knipoogde.

Nadat het gezelschap was vertrokken vroeg Klaas me waarom we zo lang waren weggebleven. Op het antwoord wachtte hij niet. Zijn hand belande tussen mijn billen en bevoelde deze wat. “Ben je niet geneukt lieverd?”, vroeg hij, “nou, dan kan ik dat wel even doen”. Mijn overal lag snel op mijn voeten en vakkundig dus heerlijk voelde ik de hete stam van Klaas tussen mijn billen komen. “Jij geile stier. Mocht je jouw wijffie weer niet neuken?”, gilde ik het uit, “kom dieper en neem eens de tijd om mij lekker te verwennen”.

Klaas nam de tijd deze keer en onderwijl wij tongden, hij had mijn hoofd gedraaid, neukte hij mij zalig. Ik genoot met volle teugen. Net voor hij ging spuiten trok hij zijn pik terug en duwde mij op de grond. Om zo mijn tweede portie zaad door te gaan slikken. Ik likte zijn hele paal schoon omdat ik geen druppel verloren wilde laten gaan.

In de pauze keek ik wat er in mijn kontzak zat. Zoals ik al vermoedde: een kaartje van de man in pak. Met zijn naam, Kurt, en telefoonnummer. Met pen stond erop geschreven dat ik maar snel moest bellen.

De volgende avond belde ik al. “Met Kurt, wat kan ik voor u betekenen?” Ik zei wie ik was en merkte meteen een verandering in zijn stem. “Wanneer kan ik je zien knapperd?” “Wanneer u maar wilt meneer”. “Jij mag Kurt zeggen jongen. Ik zie je morgen op Nachtegaallaan 77 om acht uur”. En de verbinding werd verbroken.

Toch schrok ik wel van het adres. Het was de sjiekste en duurste wijk van de stad. Wat moest ik hiervan wel niet verwachten? Toch ging ik. Afspraak is afspraak was mij geleerd.

Het was een kolossaal pand waar ik aanbelde. Met een mooie houten deur. Mijn benen begonnen nu wel een beetje te trillen. De deur vloog open en er stond een heuse butler in de opening. “Kom binnen jongeman, meneer Kurt verwacht u”. Ik volgde de man en deze wees mij de kapstok. “U wordt verzocht zich uit te kleden behalve uw ondergoed sir”, was de volgende zin. Wat nu weer? Mijn hersens maakte overuren omdat ik deze situatie niet verwacht had. Ik besloot aan het verzoek te voldoen.

In mijn slip werd ik de kamer binnen geleidt: “Uw bezoek is er meneer Kurt”. “Dank je Jimmy, je kunt gaan”. “Kom Kevin, ik doe je niets hoor. Wat zie je er prachtig uit zo. Om op te vreten. Wil je iets drinken boy?”. “Jaaa graaag”, stamelde ik. Kurt bestelde iets via een soort intercom en het werd binnen gebracht. In een heel grote kamer. Met de duurste meubelen en kunst aan de muur. Maar toch heel sfeervol verlicht.

“Kom eens op mijn schoot jongen”. Ik klom op zijn schoot en de handen van Kurt begonnen mijn lichaam lief en teder te strelen. “Oh boy, je maakt mij helemaal gek. Ik kon er vannacht niet van slapen. Wat was ik blij toen je belde”. Zijn woorden werden bekrachtigd doordat hij mij bleef strelen. Zijn ene hand streelde mijn billen, zijn andere hand mijn koppie. Totdat hij druk zette op mijn koppie en het naar zijn hoofd toe bewoog. Onze lippen beroerden elkaar en wat was deze man lief, wat teder. Natuurlijk wilde hij mij graag maar hij kon zich beheersen en in alle rust en stilte laten genieten van wat er gebeurde. Precies 180 graden tegenovergesteld van die ruwe bouwvakkers.

“Ik hou van je Kevin. Daar kan ik niet onderuit. Maar hoe kan ik mijn welgestelde ouders uitleggen dat ik met je verder wil?” sprak Kurt langzaam in vertwijfeling uit. Terwijl zijn hand in mijn broekje gleed en mij sterretje beroerde. “Ik ben 47 en jij bent 19. Mijn ouders zullen dit nooit accepteren. Ik ben hun enigste zoon en moet voor nageslacht zorgen”, fluisterde hij zacht omdat hij dit eigenlijk helemaal niet wilde. Ik wist net zo goed niet wat ik ermee aan moest. Hij was “pas” 47 (een pak maakt dus echt ouder).

Maar ik werd wel retegeil van hem hoe hij met mijn kutje speelde. Het zachte zoenen was over gegaan in een hevig passievol tongenspel.

Even zijn verantwoordelijkheid vergetende tilde hij mij op. Hij was sterker dan ik had verwacht. Droeg me de trap op naar zijn kamer, de deur stond al open, en vleide mij op zijn bed. Een groot hemelbed maar met een satijnen sprei erop. Omgeven door misschien wel duizend kaarsen (Jimmy moest uren zijn bezig geweest deze aan te steken) en een heerlijk zoete geur in de kamer. Niet alleen werd ik totaal overrompeld door die geur maar ook door de ambiance in deze kamer.

Ik zag hoe Kurt zijn kleren uittrok behalve zijn witte ouderwetse ondergoed (zeker gekocht door mammie). Hij kwam naar het bed toe, sloeg het open en wenkte mij dat ik op moest schijven. Ik deed het maar al te graag. Kurt kwam op het bed en ging gelijk boven op mij liggen. Hij drukte meteen zijn mond op de mijne en vervolgde de heftige vrijpartij. Ik voelde hoe hij stevig begon te stoten tegen mijn piemel. Ik streelde zijn rug en wat nu? Kurt kwam nu al klaar en spoot zijn onderbroek vol. Wat jammer want ik had zijn sperma wel weer willen proeven.

“Sorry Kevin, dat was niet helemaal de bedoeling. Maar ik raak zo opgewonden van jou. Ik heb al zo lang geen sex meer gehad. Ik maak het echt goed met je!”

En of hij het goed maakte! Hij trok zijn ondergoed uit en smeet het op de grond. Geen enkele seconde was zijn harde pik slap geweest. Kurt trok mijn onderbroekje uit tilde mijn benen op en ik ontving de lekkerste tong die ik ooit ontvangen had in mijn kutje. Wat kon deze man likken! Hemels in een hemelbed. Maar ja, zijn lustige pik wilde weer, nu echt neuken. Hij propte een kussen onder mijn billen gevolgd door zijn eikel tegen mijn ingang. Even teder en lief als hij zoende kwam zijn lans bij mij binnen. Er alle tijd voor nemend mij ten volle te laten genieten. Ik genoot tot in de toppen van mijn tenen. Wat een geweldige minnaar was deze man. Langzaam neukte en kuste hij mij tot hij weer tot ontlading kwam. Ik voelde mijn tunnel volstromen met zijn zaad. Het was zo heerlijk, zo alles omvattend dat ik graag de persoon wilde zij die kon zorgen voor zijn nageslacht...

Teder likte hij mijn super gevoelige kutje weer. Zijn tong vond de weg omhoog en even later zat mijn gereedschap helemaal in zijn mond. Hij zoog als een tierelier om mijn zaad te kunnen bemachtigen. Ik kon het hem niet weigeren en gaf hem mijn delicatesse. Onder een luidde kreun. Hij slikte maar geschrokken bracht hij zijn hand voor mijn mond. Onder gesmoorde kreten gaf ik hem alles wat ik had.

Bijgekomen kroop hij achter mij en trok mij zo in zijn schoot. De allerliefste woordjes in mijn oortjes slingerend. Vermoeid van alles vielen we beide in een heel diepe slaap...
Lees verder in: Kevin Trio
Trefwoorden bij dit verhaal: Directeur, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...