62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 28-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 12808x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Een Geile Vakantie - 3$

Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Op ons balkon heeft Johan me flink geneukt en dat zagen onze buren ook. Even later waren ze al bij ons en terwijl het vrouwtje zich met Johan vermaakte had ik heel veel pret met de buurman die een enorm kromme pik bleek te hebben! Hij had me in mijn kutje geneukt en zat nu na de eerste ronde ook in mijn kontje…

Let op: dit is deel drie, misschien kun je beter, als je dat nog niet gedaan hebt, eerst bij deel één beginnen?

Dat voelde nu extra lekker omdat er niks in mijn kut zat en mijn clit dus niet onder spanning stond. Er was alle ruimte om mijn clit nu vast te grijpen en er mee te spelen. En spelen deed hij beslist: Terwijl het kromzwaard ook mijn kont nu verwende, had hij mijn clit tussen duim en wijsvinger genomen en trok en draaide hij er flink aan!

Ik kreunde zacht omdat het lekker voelde én omdat ik de buren nóg wat meer stof tot klagen (Als ze dat ten minste wilden doen!) of tot mee genieten wilde geven! Al gauw voelde ik dat ik weer zo ver was en grommend en schokkend maakte ik duidelijk aan de buitenwereld dat ik weer een orgasme kreeg! De vingers trokken meteen nóg harder aan mijn clit en zijn lul stampte fel in en uit mijn reet en ik kreeg weer orgasme na orgasme! Ik stond al gauw weer te beven en te trillen op mijn benen en zonder dat ik dat hoefde aan te geven wist mijn neukvriend dat hij er een eind aan moest maken en met een grom begon hij zijn zak deze keer in mijn kont leeg te spuiten! Hij spoot, had ik de indruk, meer dan zojuist: Blijkbaar was klaar komen in een strak holletje echt zijn ding! Hij haalde zijn hand van mijn clit, ik kreeg een laatste hoogtepunt toen zijn zaad mijn reet in spoelde en toen neukte hij nog een minuut of wat lekker na in mijn reet, gewoon voor de ‘lekkerigheid’ voor ons beiden! ten slotte trok hij langzaam zijn lul uit mijn reet en duwde hij wat tissues tegen mijn gat aan. Ik kneep mijn kont zo goed mogelijk dicht en ging weer zitten met de prop papier tegen mijn gat aan gepropt. Eerst even bij komen voordat ik naar de wc ging!

Hijgend hing ik zeer on dames achtig op mijn stoel: Benen wijd, langzaam na lekkend in het papier, met zwoegende borsten om weer bij te komen van deze inspanning: “Pfoei! Dát was even erg lekker hoor! Dat kunnen we best volgende week of zo nóg een keertje doen!” zei ik. Hij knikte maar zei: “Allemaal leuk, maar hoe lang blijven jullie dan?” Johan zei dat we twee weken geboekt hadden en hij vertelde dat ze over een week weer weg gingen, dus áls we nog een keertje een borrel wilden drinken (Oh, noemde je dat zó? Geen neukpartij maar gewoon ‘een borrel drinken’?) dat we dat dan al over een paar dagen moesten doen. Iedereen vond dat prima en zijn vriendin, nog steeds op de pik van Johan zittend, maar ergens was ze tijdens het hele gedoe omgedraaid en zat ze met haar gezicht naar hem toe op zijn lul en als er niet werd gesproken zaten ze elkaar te tongen als wilden!

Na een laatste ouzootje kwam ook zij van de pik van Johan af. De pik, die nu zowaar eventjes niet meer keihard was en die slap tussen zijn benen plofte toen hij uit haar kut werd getrokken. Ze stond voor hem met haar kontje naar ons toe. Ze zakte iets door de knieën en perste een ongelooflijke hoeveelheid zaad uit haar kut en kontgaatje! Het glimmende spul droop in lange slierten uit de twee gaatjes en lekte zo op de stenen vloer! De slierten bereikten steeds bijna de vloer voordat ze toch, door hun eigen gewicht, af knapten en op de tegels kletsten. Grijnzend zei ze tegen ons: “Zó lekker even fijn idioot doen en trouwens, er zat zó veel zaad in mijn twee gaatjes dat ik wel even wat ruimte móest maken!” Haar vent hield een hand onder haar kruis, ving een kwak sperma en geil op en slurpte dat uit de holte van zijn hand op: “Lekker hoor, een slokje geil met sperma, zó uit de tap!”

Hij veegde met zijn hand nog even lekker tussen de benen van zijn vriendin, wat meteen flink wat spetterende geluiden opleverde! Grijnzend bleef hij even doorwrijven tot ze alweer stond te trillen op haar benen: “Hou nou op, lieverd! Ik ben al zo uitgewoond en dan kan ik dat er écht niet meer bij hebben!” Hij stopte met wrijven en ze stonden op. Met wat zoenen namen ze afscheid en vertrokken ze, waarna we op het andere balkon stoelen hoorden, die verschoven werden. We bleven nog even nagenieten van hun bezoek én van het uitzicht op de stille palmbomen die de tuin versierden. Naast ons, op het andere balkon was weer beweging en we keken wat daar gebeurde: Er kwam een lange vent in beeld die langzaam en uitdagend zijn broek liet zakken tot hij in zijn blote kont stond. Zijn lul was half hard en hij trok er aan, waardoor die snel stijver werd. Nu was onze aandacht echt op zijn pik gevestigd en hij keek ons aan: “Na jullie pornoshow dacht ik: ik doe ook eens wat geks! Kijken jullie mee?” Hij begon nu steviger te rukken en ik ging staan, zodat hij naar mijn tieten kon kijken! Ik nam een borst van mezelf en het hele geval trok ik stevig omhoog, zó ver, dat ik mijn eigen tepel in mijn mond kon doen en er op zuigen! De vent keek nu even strak naar mij als wij naar hem keken. Met een laatste ruk en een grom begon hij te spuiten! De eerste harde straal bereikte nét het zwembad en met een duidelijk kletsgeluid spatte die in het water! Zelfs de tweede straal kwam nog ver genoeg, maar de rest kwakte op de tegels en, na een beetje beter richten, vielen de stralen op de stretchers! Ik liet mijn tepel weer uit mijn mond glijden en liet mijn borst los. Die floepte weer naar beneden tot hij naast zijn zusje kwam te hangen!

Johan grijnsde en ging nu ook staan. Hij begon te rukken en imiteerde de buurman, waarvan we niet wisten of die ook een vriendin of vriend op zijn kamer had. Even later spoot Johan ook twee stralen in het zwembad en de rest over de stretchers die voor ons balkon stonden. De man keek toe en stak zijn duim omhoog, waarna hij in zijn kamer verdween. We namen een allerlaatste ouzo en gingen nu ook naar binnen om te gaan douchen, plassen en tanden poetsen. Johan schoor zich ook, ik vind het lekker om een glad gezicht tegen me aan te voelen en dat wist hij ook wel!

In bed kropen we lekker tegen elkaar aan en hij liet zich door me pijpen tot hij weer een stijve had, waarna hij over me heen kwam en zijn lul in mijn kutje duwde: “Zo lieverd, nu een lekkere beurt ter afsluiting en dan is er een einde gekomen aan deze eerste dag van de vakantie. En we hebben al heel wat beleefd, in zo korte tijd, niet dan?” Ik knikte en voelde zijn harde paal naar binnen glijden, zó lekker! Zijn schaambeen duwde tegen mijn clitje, zijn lul stootte diep in mijn vagina en ik greep zijn tepels, waar ik aan trok en die ik wat draaide tussen mijn vingers. We kusten wild en gretig en dan weer loste hij om zich op het stevige neukwerk te concentreren. We genoten van elkaar, ik genoot van zijn neukkunst en samen kwamen we tot een heerlijk hoogtepunt waarbij hij zijn laatste zaad van deze dag in mijn kutje spoot! We bleven even zo liggen en daarna kroop hij tegen mijn rug aan, waarbij hij zijn pik snel als een kurk weer in mijn kutje duwde, een hand om mijn onderbuik sloeg en me tegen zich aan trok, zodat zijn lul goed klem bleef zitten. Ik sloot mijn ogen en met zijn vlees in mijn vagina sliep ik binnen de kortste keren!

De volgende ochtend werd ik wakker met zijn pik nog steeds in mijn kutje. Deze keer was hij weer hard en stijf, de gebruikelijke ODOL van de kerels, zoals Johan die ook had! Hij merkte dat ik wakker was en zijn hand sloot zich om mijn borst, waarna hij heftiger begon te stoten, mijn borst lekker kneedde en me toefluisterde: “Goedemorgen lieverd! Wéér een fijne dag in het vooruitzicht!” Na die woorden graaide hij naar mijn clit en binnen de kortste keren had hij me al klaar gevingerd waarna hij me weer vol zaadjes spoot! Hijgend lagen we even bij te komen waarna hij zijn lul terug uit mijn kutje trok. Ik wilde me afvegen (Tenslotte zaten er nu twee porties sperma in mijn kutje, dat zou enorm lekken!) maar hij wilde niks weten van afvegen! Hij knielde over me heen en trok net zo lang tot hij weer klaar kwam en mijn gezicht onder zijn zaad kon spuiten. Ik wist het al: ook dáár mocht ik niet aan komen, hij wilde dat ik zó naar het ontbijt ging! Lachend stond hij op en maakte hij snel wat foto’s: Van mijn druipende kutje en van mijn nog harder druipende gezicht! Hij gaf me mijn tanga die hij van het balkon had geplukt en liggend trok ik die aan, waarbij ik het kleine stukje textiel zo goed mogelijk tussen mijn schaamlippen werkte, zodat die misschien het lekken een beetje zou kunnen tegenhouden!

Ik deed mijn bovenstukje aan en met Johan aan de arm liepen we de trap af. De pestkop wilde beslist de trap nemen want, zo fluisterde hij: “Dan is er meer kans dat je gaat lekken en mijn zaad langs je dijen gaat stromen!” Inderdaad, tegen de tijd dat we op het terras waren, lekte het al flink en met de natte klodders op mijn gezicht kon iedereen die een béétje nadacht wel zijn conclusies trekken! De jongen die zich de avond ervoor klaar had getrokken wenkte en we gingen bij hem zitten. Even later kwam er een bloedmooie jonge griet bij: Zijn vriendin. Ze lachte ook breed en zei zachtjes dat ze allebeide enorm van de show hadden genoten en dat ze erg geil waren geweest! Ze stak een vinger uit en veegde een kloddertje zaad van mijn wang, waarna ze die oplikte: “Mmmm, een beetje afgekoeld, maar nog wel smakelijk hoor!” was haar commentaar! Haar vent voelde onder de tafel tussen mijn benen en ook hij veegde daar wat nattigheid die hij aflikte en hij was het met zijn vriendin eens: “Lekker!” We namen een uitgebreid ontbijt en gelukkig was het deze keer geen self service, dus ik kon blijven zitten. Tijdens het ontbijt werd er druk gepraat en de jongeman bleek hier goed bekend te zijn. Hij vertelde enthousiast over de mooie plekjes op het eiland en Johan vroeg of we misschien niet deze dag sámen naar één van zijn favoriete plekjes konden gaan? Al gauw was dat geregeld en toen Frieda (Zoals die mooie griet heette) zei dat we wel meteen konden vertrekken zei Johan: “Nee, ik moet eerst even mijn moeder neuken, dan kunnen we!” Frieda lachte en zei: “Dan wachten we tot je bij ons op de deur klopt, oké?”

Na het ontbijt liep ik, lekkend als een vergiet nu, met Johan terug en namen we wéér de trap! In de kamer rukte hij mijn broekje van mijn kont en ging hij liggen: “Wil je op me komen en me neuken, Maria? Dan kan ik lekker even met die grote uiers van je spelen en er aan trekken…” Ik sloeg een been over hem heen en liet me op zijn lul zakken. Terwijl hij met mijn tieten speelde en ze enorm ver uit trok liet ik me op en neer glijden op zijn lul. Lekker bewoog zijn genotsstaaf in en uit mijn kutje en toen ik klaar kwam spoot hij mijn kutje voor de derde keer vol met zijn zaad, deze keer een lekkere verse portie! Ik neukte nog even na maar toen stapte ik van hem af, plasten we even en deed ik een schoon broekje aan, schoon, maar beslist even klein! In bikini en met een badlaken en een flesje water stond ik klaar en Johan was ook gereed. We hadden twee tassen bij ons met extra spulletjes zoals snorkels en meer badlakens. We klopten aan en Frieda en haar vent, Jos riepen: “Kom er maar vast in!” We stapten naar binnen en zagen nog nét hoe Jos tussen de gespreide benen van Frieda lag en zijn zaad schokkend in haar kutje spoot! Frieda keek opzij: “Jullie zeiden dat je nog even gingen neuken en toen dacht ik: waarom ook niet? Dus heeft Jos me ook even lekker genaaid!” Jos trok, nog na hijgend, zijn lul zonder enige schaamte uit haar kutje en ik kon me écht niet beheersen: Ik deed een stap naar voren, bukte me en… likte de spleet van Frieda lekker even leeg. Ze perste bereidwillig en het hete sperma golfde mijn zuigende mond in! Ik likte en zoog haar kutje leeg en bewonderde de strakke, jonge schaamlipjes: Wat was ze daar nog lekker strak!

We besloten met onze auto te gaan, die was net wat ruimer en tien minuutjes later met een redelijk opgefrist kutje zat ik naast Jos op de achterbank en zat Frieda naast Johan voorin. De tassen met spullen lagen achterin, en de TomTom wees de weg. Die had Jos ingesteld op het strand dat hij bedoelde en het bleek een drie kwartier rijden te zijn. We maakten in de auto nader kennis en het bleek dat Jos een goeie baan had als bouwvakker (Vandaar die sterke armen en dat goeie figuur!) en Frieda was secretaresse bij hetzelfde bedrijf. Zo hadden ze elkaar ook leren kennen. Frieda vertelde, met een hand in het kruis van Johan en zijn pik knedend door zijn zwembroek heen: “We hadden een personeelsfeestje en toen kende ik Jos alleen maar van gezicht. Er werd veel gezopen en tegen half twaalf was iedereen goed dronken. Er werd wel wat gefriemeld en ik voelde regelmatig wel een hand op mijn kont en op mijn borsten, maar toen werd het ineens onplezierig: Drie jongens kwamen om me heen staan en ze begonnen me te zoenen en zaten alle drie aan me: Hun handen gleden in mijn bloed en onder mijn rokje en toen de eerste vingers mijn kutje in gleden wilde ik ontsnappen en gilde ik één keer. Meteen kreeg ik een hand over mijn mond om me stil te houden en duwden ze me naar de achterdeur, beslist met het plan om me buiten te grazen te nemen! Ik verkeerde volledig in paniek en kon niks meer doen! Mijn bloes was al half kapot getrokken en mijn slipje was al weg gescheurd!

Zodra we door de achterdeur waren geglipt rukten ze aan de rest van mijn kleren tot ze mijn rokje over mijn heupen hadden getrokken en de eerste liet zijn broeken zakken. Ik keek met afgrijzen naar zijn lul en verwachtte dat hij me zou verkrachten. De andere twee hielden me achterover gedrukt op een oude tafel en spreidden mijn benen. De jongen kwam tussen mijn benen staan en grijnzend duwde hij zijn leuter in mijn droge kut. Hij begon te stoten tot… In één keer was hij verdwenen! Zijn lul verdween uit mijn kutje en hij lag achterover op de grond voor mijn voeten. Één tel later lag nummer twee naast hem en weer een tel later was de derde ook gevloerd! Jos had ze alle drie neer gemept alsof het drie vliegen waren! Hij trok me vlug overeind en trok mijn rokje naar beneden. Ik bibberde en trilde maar ik had nog wél de tegenwoordigheid van geest om ze alle drie een keiharde trap met mijn naaldhakken in hun kruis te geven, zodat ze half bewusteloos geslagen door Jos, ook nog in elkaar krompen van de pijn in hij ballen!

Jos nam me mee naar voren en bracht me naar mijn flat, waar hij met me mee naar binnen ging omdat ik even niet alleen durfde te blijven. Hij was zó lief voor me! In mijn flat moest ik eerst plassen van de zenuwen en daarna wilde ik me beslist douchen, die viezerik had IN MIJN KUTJE GEZETEN! Jos wachtte geduldig tot ik klaar was en in een lang nachthemd de kamer in kwam. Toen pas realiseerde ik me dat het heel anders had kunnen aflopen en ik sloeg mijn armen om hem heen en ik bedankte hem met een heleboel kussen op beide wangen! Jos weerde me lachend af en zei dat hij blij was dat hij me had kunnen helpen: “Het waren maar een paar tikjes die ik heb uitgedeeld, niks bijzonders!” Nou, ík vond het héél bijzonder. Zonder Jos was ik beslist verkracht geworden door die drie klóótzakken van de zaak! En dat zei ik hem ook en ik stelde voor om éven wat te drinken om tot rust te kunnen komen. Dat vond hij prima en ik schonk ons beiden een glas cola in, even geen drank meer en bovendien, Jos moest óók nog naar huis rijden!

We dronken cola, ik zag hem naar mijn nachthemd kijken en ik realiseerde me dat het van boven een beetje laag was en dat je dus een redelijke inkijk had. Nou, Jos mocht wat mij betreft Álles wel zien, zó dankbaar was ik hem! Maar hij zocht verder geen toenadering, hij bleef heel netjes en correct. Toen het glas leeg was stond hij op en wilde hij vertrekken. Ik stelde voor dat hij met mij de week erop uit eten zou gaan op mijn kosten, ik wilde hem beslist op de één of andere manier bedanken. Ik kreeg hem met moeite zo ver dat hij mijn idee accepteerde en ik sloeg andermaal mijn armen om hem heen om hem opnieuw te zoenen. Ik voelde ineens dat zijn piemel hard was geworden en dat die tegen mijn onderbuik aan drukte! En… ik vond het een heel fijn gevoel ook nog! Hij vertrok en ik deed alles deuren op slot en controleerde ze allemaal nog eens extra voordat ik naar bed ging. Daar lag ik nog een poos wakker en dacht ik er verwonderd aan terug dat het zó goed was afgelopen! Én ik dacht aan Jos, zoals hij als de beroemde ‘ridder op het spierwitte paard’ me te hulp was gekomen! Met de gedachte aan Jos én aan wat ik had gevoeld in zijn broek sliep ik in en werd ik pas tegen zeven uur wakker. Ik haastte me naar mijn werk en daar zat ik nauwelijks achter mijn bureau toen ik werd gebeld: Ik moest bij de grote baas komen! Wat zou er zijn? Ik ging met kloppend hart naar zijn kantoor dat aan het einde van de gang was en klopte aan. Ik hoorde zijn stem: “Binnen!”

Ik kwam in het riante kantoor en Steven (Ook al was het de Grote Baas, hij wilde dat iedereen van hoog tot laag hem bij zijn voornaam aansprak) wees me een stoel bij een tafeltje. Hij ging achter zijn bureau weg en kwam bij me zitten. Even was het stil op onze ademhaling na en toen vroeg hij: “ik hoorde nogal vreemde verhalen over vannacht? Dat je mijn neef zomaar ‘in zijn kruis’ zou hebben geschopt?” Ik keek Steven verbaasd aan: Één van die drie was een NEEF VAN DE BAAS? Nou, dat was dus het einde van mijn mooie baan bij deze grote aannemer! Want de neef van de baas… die zou natuurlijk altijd geloofd worden, wát ik er ook tegenin zou brengen en ik was ‘maar’ een vrouw, dus wie zou me geloven? Niemand toch? Ik kreeg een kleur (Dat voelde ik meteen) en beet op mijn lip om niet in huilen uit te barsten. Steven zag hoe zeer ik met mijn emoties worstelde en belde om twee koffie te bestellen. Hij wachtte rustig tot ik de koffie op had en weer wat tot mezelf was gekomen. Toen herhaalde hij de vraag: Wat was er nou gebeurd? Met horten en stoten vertelde ik van het feest, hoe leuk het was totdat drie jonge mannen me hadden omsingeld en me mee naar buiten hadden gesleurd. Ik vertelde van mijn kapot gescheurde bloes en mijn slip dat ze stuk hadden getrokken. Steven fronste zijn wenkbrauwen maar zei nog niks. Toen vertelde ik dat Jos me had ontzet met drie welgemikte meppen en… “en toen heb ik ze alle drie een trap in hun kruis gegeven en als u me wilt ontslaan dan gaat u maar uw gang, want uw neef zal wel een ander verhaal hebben opgehangen, de vuile verkrachter!”

Huilend zakte ik terug in mijn stoel maar ik vermande me, stond op en gilde, totaal overstuur: “Wacht, ik neem ZELF wel ontslag. Ik werk hier geen dág meer! De groeten aan uw lieve neefje en ik haal mijn spullen op en vertrék! GEGROET!!” Ik stond op en wilde naar de deur lopen toen Steven ineens voor me stond: “Niet zo snel, Frieda! Je trekt overhaaste conclusies! Geef me een half uurtje en drink nog wat, de bar staat daar. Ik ga even op onderzoek uit en ben zo snel mogelijk weer terug, dat beloof ik je! Maar… niet vertrekken, afgesproken?” Ik knikte en liet me terug op de stoel vallen om hem te zien vertrekken. Ik jankte, dat zakte af, ik jankte opnieuw, nu omdat ik het hier zo fijn had gevonden en nu buiten mijn schuld om hier weg zou moeten… Het duurde bijna drie kwartier toen Steven terug kwam met… JÓS bij zich. Ddie moest ook gaan zitten en Steven keek nu heel wat ernstiger dan daarvoor: “Jos vertelde precies hetzelfde verhaal als jij hebt gedaan, Frieda. Ik heb mijn boekhouder al opdracht gegeven de drie jongelui op staande voet te ontslaan en zal ze ook zeggen dat ze hier in de stad in de bouw geen werk meer zullen kunnen vinden, daar zorg ik wel voor! En als je aangifte wilt doen dan zal ik alle kosten die daarmee gemoeid zijn voor je betalen!”

Nu huilde ik alwéér, maar deze keer van opluchting: Steven geloofde me! Ik stamelde: “En ik dacht… het is uw neef… u zult hém wel geloven en ik ben gewoon een smerige slet die hen heeft uitgedaagd maar dat dee…” Steven snoerde me de mond met een handgebaar: Niks daarvan. Ik probeer een GOEDE baas te zijn en ben zo veel mogelijk onpartijdig. Ik geloofde je meteen al toen ik zag hoe veel emotie het bij je opriep en ik moet Jos zeggen dat hij geweldig goed heeft ingegrepen. Vanaf vandaag, ook dát heb ik al met de boekhouding opgenomen, krijg je twee schalen meer salaris en ik stel je aan als opper, indien je dat wilt, Jos.” Jos was stomverbaasd én blij en bedankte Steven. Steven wilde beslist dat ik bij hen zou blijven werken en ook ik kreeg als tegemoetkoming een schaal meer als salaris. ten slotte zei Steven: “Ga binnenkort maar eens lekker uit eten en doe dat bij… (Hij noemde de naam van één van de duurste restaurants in de stad) ik zal wel even contact opnemen, alle kosten zijn voor rekening van de zaak!” Wéér huilde ik, maar nu van opluchting! Ik bedankt hem met een omhelzing en Jos gaf de baas een stevige hand, waarna we samen vertrokken, hand in hand. Dat was gewoon onbewust gebeurd…

Tegen die tijd hing Frieda half achterom en was ze vergeten Johan te strelen, zó ging ze op in haar verhaal. “Nou, we gingen uit eten en ik had een super mooi jurkje aan. Jos zag er oo geweldig uit en van het één kwam het anders, zeggen ze dat niet? Hij bracht me thuis, hij dronk nog wat en we gingen naast elkaar zitten… En ineens zat ik in een BH en string en hij in zijn slip en kleefden we aan elkaar en zoenden we een hele tijd… Later in bed ontdekte ik dat Jos óók nog eens goed kon vrijen en hij maakte me een paar keer klaar voordat hij me begon te neuken, hè Jos?” Die knikte bescheiden en glimlachte wat. Frieda maakte het verhaal af: “Twee weken duurde het voordat ik bij hem in trok en een half jaar later waren we getrouwd en hadden we een mooi huisje gekocht. En sindsdien gaan we elk jaar hier naar toe en daarom kennen we de streek zo goed, het is hier gewoon fantástisch!” Frieda ging weer gewoon zitten en legde zonder te aarzelen haar hand weer op het kruis van Johan! Ik voelde de hand van Jos op mijn dijbeen en legde de mijne zo hoog dat ik zijn zak ook kon voelen, lekker! Even later kwamen we op onze bestemming en parkeerden we de auto. Het was een twintig minuten lopen naar het strand en we namen allemaal een tas en begonnen te sjouwen. Voorlopig was er niks moois aan deze plek: Kale rotsen, geen begroeiing, een stoffig pad dat tussen de rotsten door voerde… was dít no zo enorm interessant? Jos liep voorop, dan Frieda, dan Johan en als laatste liep ik achter hen aan. Mijn humeur werd er niet beter op: Zó’n eind rijden voor DIT?

We volgden het pad en langzaam veranderde de omgeving: meer groen en ineens hoorden we water. Wéér een bocht en de wereld veranderde opeens: Palmbomen? Nee toch? Frieda keek achterom en grijnsde: “Dat had je niet verwacht hè?” Twee honderd meter verder liepen we TUSSEN DE PALMBOMEN? Dat kón toch niet? Ik keek alle kanten op en zag overal groen: Palmen, daaronder dicht struikgewas en na weer een eindje lopen… kwamen we bij een smalle rivier (Of een brede beek) en daar werd druk in gezwommen en gespeeld. Langs de palmen en de beek liepen we door en nar vijfhonderd meter kwamen we bij de zee, waar deze beek in uitmondde. Terug kijkend keek je de beek langs en zag je een compleet palmbomenbos!

Dit was het derde deel van mijn trip naar Spanje met Johan. En, lieve lezers, is dat geen goed begin van de twee weken vakantie? En wat fijn dat we zulke leuke buurtjes hebben toch? En dan komen we nu op het mooiste strand van het hele eiland aan? Zullen we alleen maar zonnebaden en zwemmen, of gebeurt daar ook nog meer? Waar gaat dat eindigen? Dat kun je lezen in deel vier dat binnenkort verschijnt! Een dikke knuffel en veel leesplezier van jullie Maria

En jullie weten het: Een reactie vind ik altijd erg fijn en ik beantwoord die, als je een mailadres achterlaat, zo goed als altijd!

Tenslotte: Droom je van een geil verhaal waarin je zelf de hoofdrol speelt? Of je ex lekker te grazen laat nemen door een ruige motorclub? Dat kan allemaal en nog veel meer. Voor een best wel redelijke vergoeding maak ik een verhaal helemaal voor jezelf. Mail me en we komen er vast wel uit!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.3
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7
Shemale