62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 31-03-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 13879x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Een Geile Vakantie - 4$

Johan en ik zijn aangekomen op een Spaans resort. Daar hebben we de eerste avond al onze buren ontmoet. Het éne stel raakten we mee aan de praat en omdat die een mooi strand wisten te vinden zijn we met hen mee naar die plek gereden…

Let op: dit is deel vier, misschien kun je beter, als je dat nog niet gedaan hebt, eerst bij deel één beginnen?

Frieda en Jos liepen opgetogen naar het strand en wij stonden even met open mond te kijken: ALLES was hier mooi!

De zee voor ons was azuurblauw, zoals in de folders, alleen nu was het écht! Links en rechts staken de bergen in de zee en we stonden dus in een natuurlijke inham. Voor ons een strand van fijn zand, links en rechts lagen er grote keien in de zee, ideaal om te snorkelen! Als je je omdraaide zag je het grote palmenbos en de beek die dus in de zee uitmondde. Alles was even prachtig! Frieda wees: “We lopen naar echts, aan die kant mag je hier naakt recreëren, nou dat doen we hier dus elke dag, we worden deze vakantie streeploos bruin!” We sjouwden met ze mee en inderdaad, hoe verder we liepen, hoe meer stelletjes we zagen die in hun blootje op hun badlakens of op een stretcher lagen te zonnen. Frieda liep om een grote rost die het strand gewoon afscheidde van het laatste stuk en daar werd het ineens veel spannender! Daar weer blote mensen, weer op badhanddoeken, maar… hier werd ook openlijk geneukt, gepijpt en gebeft om het leven! Er waren best wel stelletjes die NIET ‘stoute dingen’ deden, maar die vermaakten zich opperbest door te kijken wat zich links en rechts van hen afspeelde!

Frieda en Jos kleedden zich al uit en spreidden hun badlakens uit, en wij deden hetzelfde naast die van hun. Even later lag ik lekker bij Jos en Frieda lag tegen Johan aan. Ik had Jos nog niet eens aangeraakt en toch had hij al een knoeperd van een paal staan. Ik wees hem er lachend op en hij grijnsde: “wat wil je? Na je show van gisteravond, waarbij je tieten zo geil over het balkon hingen en alle kanten op slingerden was ik al helemaal verkocht en wilde ik maar één ding: Mijn lul diep in je kut steken en die tieten zélf laten bewegen! En ik ben écht niet van plan daar al te lang mee te wachten!” Ik draaide me een kwart slag, hing half over hem heen en legde één van mijn borsten over zijn borst. Mijn tiet hing bijna aan de andere kant van hem er gewoon over heen, zó lekker groot was die. Ik zoog me vast op zijn mond en we begonnen te tongen, terwijl hij de éne borst als een gek overal vast greep: Hij verzonk met zijn hand in het weke vlees en gromde opgewonden! En ik? Ik trok aan zijn paal natuurlijk, die stond ook zó uitnodigend schuin tegen zijn borst op! Naast ons waren Johan en Frieda ook al aan het tongen en rukte Frieda aan de pik van mijn ‘zoon’ die dat natuurlijk prima vond! Jos wilde echter meer en hij duwde me op mijn rug. Ik wist wat hij wilde en spreidde mijn benen, terwijl ik mijn knieën op trok, zodat hij mijn hele ‘hebben en houden’ kon bewonderen en vooral… er aandacht aan besteden!

Hij keek me verontschuldigend aan: “Ik wil je echt wel klaar beffen, Maria, maar nu nog niet! Eerst wil ik je neuken en in je lekkere kutje spuiten, is dat goed?” Ik knikte en hij knielde tussen mijn gespreide dijen en duwde zijn pik naar beneden tot de eikel, die al flink was begonnen te lekken (Net zoals mijn kutje trouwens!) tussen mijn onderste lipjes geklemd zat. Hij legde zijn benen goed en duwde naar voren en we voelden beiden hoe de lul traag mijn hete kutje in gleed! Hij kreunde van opwinding en ik sloeg mijn benen over zijn heupen, zodat hij nét nog wat dieper kon komen met zijn neukstaaf! Toen hij er tot zijn zak in zat begon hij meteen te stoten, ik merkte wel dat hij dat expres extra hard deed, want hij keek strak naar mijn tieten die mee slingerden met zijn stoten. Hij beukte op me in, plette met zijn schaambeen mijn clitje en met een gil kwam ik al klaar, zó geil was ik. Het idee om hier, onder de Spaanse zon, op een strand, waar allemaal mensen konden mee kijken en genieten, werd geneukt had iets fantastisch en ik kwam sneller klaar door deze ambiance dan ik had verwacht!

Jos beukte nu sneller en hijgde enorm! Ik vermoedde dat hij er snel zou zijn en inderdaad, na een laatste beuk in mijn kutje sproeide hij straal na straal mijn kut in! Elke straal was hard en ging diep naar binnen, zó lekker! Hij bleef maar door gaan met spuiten, ik wist dat hij super geil was en dat hij daarom zoveel kon spuiten! Maar… zoals altijd kwam er een eind aan deze heerlijke zaadlozing in mijn kutje en hij liet zich, zwetend, op mijn lichaam zakken. We tongden en hij hield zijn pik lekker nog even in me zitten. We keken opzij en zagen hoe Frieda op Johan zat en hem driftig bereed. Er stonden twee mannen van dichtbij te kijken hoe ze neukte en ze draaide haar hoofd iets en meteen kwam er eentje tot vlak bij haar en NAM ZE DE LUL VAN DEZE ONBEKENDE VENT IN HAAR MOND OM DIE, AL NEUKEND, TE PIJPEN! Ze at van twee walletjes, die geile griet! Jos fluisterde: “Er zijn hier ook wel kerels die kijken of ze misschien mee mogen doen en Frieda is daar gék op!” Op dat moment kwam de vent naast Frieda al klaar en ik zag hoe ze zijn zaad doorslikte. Ze rammelde aan zijn zak om hem ook het laatste beetje te laten spuiten maar toen hij helemaal leeg was gezoen trok hij zijn pik uit haar mond en ging, bevredigd, weer ergens op een handdoekje liggen.

Jos kwam omhoog en keek me aan: “zin om even te snorkelen?” Ik knikte, dat leek me wel leuk. Hij vroeg of ik dat eerder in mijn blootje had gedaan en ik schudde mijn hoofd, dit zou echt te eerste keer worden. Grijnzend beweerde hij dat ik daarna nooit meer anders wilde: “Het water langs je blote lichaam voelden glijden, en dan vooral dáár…” Hij wees naar mijn borsten en kutje…: “Dat voelt gewoon heerlijk, maar… dat zul je zo meteen wel merken!” We zochten de snorkels op en wandelden lekker in ons blootje naar het water terwijl zijn zaad uit mijn kutje liep. Maar dat was hier geen enkel probleem, zodra we het water in liepen verdween alle nattigheid uit mijn kutje vanzelf! Toen we er tot ons middel in stonden en mijn borsten al begonnen te drijven zag ik hem al meteen weer kijken. Het voelde heerlijk, die anders zo hangende borsten: die dobberden nu lekker gewichtloos in de zee. We deden onze zwembril op en de snorkel in de mond en even later zwommen we rustig naar de grote rotsen waar het bleek te wemelen van de vissen! Jos bleef wat achter en ik wist waarom: Ik zwom in een rustige schoolslag en elke keer weer kon hij dus regelrecht naar mijn kutje kijken. Na het tweede rotsblok voelde ik een hand in mijn kruis, Jos! Ik draaide langzaam om en zag dat hij weer een stijve had. Plagend greep ik die vast en trok ik er even aan, terwijl hij met mijn zwevende tieten stoeide!

Weer wat verder ontdekten we een stel dat staande aan het neuken was, ze hadden houvast gevonden op een grote wat vlakke kei en stonden daar tot hun borst in het water staande te naaien. Ik zwom dichterbij en keek toe hoe de lul in het kutje van het jonge grietje in en uit gleed, erg geil om zo te zien. Ik streelde even hun beider billen en zwom weer verder terwijl ik weer geil was geworden en er dus wel wat uit mijn kutje begon te lekken, maar dát maakte hier niks uit. Ik bewonderde het prachtige onderwaterleven en keek eigenlijk mijn ogen uit. Het was onder water stil, de vissen waren totaal niet bang, ik zwom in mijn blote niksie en met heerlijk zwevende borsten en met het zeewater dat langs mijn kutje vloeide mét als klap op de vuurpijl óók nog eens een geile vent naast me waarvan ik wist dat die me strakjes weer zou gaan neuken… wat wilde ik nog meer? We dwaalden een half uur rond in dit gedeelte waarna we weer terug zwommen. Toen we weer bij het strand kwamen gingen we weer staan en deden we de zwembril en snorkel van ons hoofd. Ik grijnsde naar Jos: “Gewéldig! Inderdaad verrukkelijk om in je blote kont te zwemmen en dan al die vissen… ongelooflijk!” Jos gaf me een liefhebbende tik op mijn billen en we waadden terug naar onze plek zodat Johan en Frieda ook konden zwemmen, we wilden de spullen namelijk niet onbeheerd achter laten!

We keken de twee na en ik zag al snel dat ze op de plek waar wij de snorkels op hadden gezet eerst wat anders van plan waren. Frieda en Johan stonden dicht tegen elkaar en ik zag hoe Johan omhoog stootte vanuit zijn bekken. Frida sloeg haar armen om hem heen en even later zelfs haar benen om zijn heupen, ze hing gewoon op zijn stotende lul! Even later klonk er een gedempte kreet: Frieda had het gekregen en even later nóg een kreet, ze kreeg nu van Johan wat! Ze deden daarna ook hun maskers op en zwommen langzaam uit beeld. Ik liet me achterover zakken, deed mijn benen wat uit elkaar, iets wat anders als ‘niet netjes’ zou worden beschouwd maar hier, waar iedereen bijna ‘niet netjes’ DÉÉD, was dat geen enkel probleem! Ik deed mijn ogen dicht en doezelde weg, lekker in de zon, zonder kleren, zo na het zwemmen… verrukkelijk!

Ik weet niet hoe lang ik zo heb gelegen, maar ik werd wakker doordat er iets tegen mijn gezicht aan stootte. Ik deed langzaam mijn ogen open en ik keek récht tegen een lekkende eikel aan! Zonder er bij na te denken nam ik hem in mijn mond en meteen golfde de eerste straal sperma mijn mond in! Ik moest bijna kokhalzen, zo snel werd het zaad mijn mond in gespoten! Nu werd ik helemáál wakker en zag ik… EEN WILDVREEMDE VENT DIE IN MIJN MOND KLAAR KWAM! Ik rúkte zijn pik uit mijn mond en spuwde zijn zaad uit! Ik was in één klap wakker EN WOEST OP DIE KLOOTZAK! En dan die domme grijns op zijn kop, vlak naast me! Hij zat geknield bij me en had ook nog een hand in mijn kruis geduwd! Ik was best wel voor veel in, maar een wildvreemde vent die klaar kwam in mijn mond zonder dat ik dat wist… Mijn arm schóót uit en ik greep in één klap zijn zak én lul in mijn hand en kneep zo hard ik kon! Ik draaide me op mijn zij en met de tweede er bij kneep ik nóg harder! De grijns was in één klap verdwenen en maakte plaats voor een vertrokken kop van de pijn! Hij gaf een hoge, bijna vrouwelijke gil toen ik zijn handel een halve slag draaide en zijn zaakje beurs kneep. Een straaltje pis lekte tussen mijn vingers door: Hij piste van pijn in mijn hand, de smeerlap. De andere drie waren blijkbaar even weg of zo, er was geen van mijn groep in beeld en dus moest ik er zélf mee afwerken en dat was ik ook van plan!

Ik hield zijn zaakje stevig vast en kwam zelf nu overeind. Ik drukte hem achterover tot hij vlak voor me lag te janken van de pijn in zijn kruis. Ik bleef keihard knijpen omdat ik wist dat ik alleen dán hem er onder kon houden! Toen hij een maal lag kroop ik, met mijn handen nog steeds om zijn zaakje geklemd, om hem heen tot ik goed zat en ineens… ging ik met mijn volle gewicht op zijn gezicht zitten en begon ik direct op volle kracht te pissen! Normaal zou ik zoiets niet doen, maar deze klootzak verdiende het om te verzuipen in een flinke portie hete urine! Ik piste over zijn gezicht en hoopte dat het meeste in zijn mond zou lekken! Hij kon nauwelijks adem halen (Wat goed was) en zat nu onder mijn zeik (Wat beter was) en ik liet mijn greep op zijn lul en zak iets verslappen. Toen ik zijn zaakje beter kon bekijken zag ik dat zijn zak enorm opgezwollen was door mijn heftige geknijp en dat zijn lul was ineengeschrompeld tot een klein frunnikje. Ik greep de losse voorhuid die zijn eikel compleet bedekte en trok die voorhuid zo ver ik kon omhoog. Het frunnikje rekte zich verder en verder uit tot een dun worstje van een centimeter of twintig. Ik liet los en zijn pikkie kletste terug tegen zijn zak aan. Ik kreeg er zin in en greep in beide handen een bal van hem en trok die uit elkaar en ik rok ze oom zo ver mogelijk met zak en al omhoog tot hij wéér piepte van ellende! Weer kwam er een straaltje pis van angst uit zijn piemel lekken! Ik wreef met mijn kut en kont over zijn gezicht en hoopte dat ik nog wat nattigheid in zijn bek en neus kon persen op die manier!

Ik liet hem even zo creperen en toen kwamen de anderen er aan rennen. Ook wat andere naaktlopers kwamen nu aan gelopen, ze hadden niet meegekregen wat er gebeurd was, maar nu kwamen er eindelijk hulptroepen! Ik legde in het Engels uit wat er gebeurd was (Zodat iedereen zou weten wat een viezerik dit was!) en men reageerde met afschuw! Johan wilde hem een schop in zijn kruis geven, maar toen hij zag hoe de zak van die klootzak al was opgezwollen keek hij me aan: “Maria! H… heb JIJ dat gedaan?” Ik knikte, onwillekeurig toch een beetje trots op mijn reactie! Ik ging van zijn kop af en er werden foto’s van de vent gemaakt. Iemand wist wie het was, blijkbaar zorgde hij hier wel vaker voor overlast en was het een bekend figuur op naaktstranden. Er werd druk gebeld en overlegd via de telefoon en even later kwamen er twee agenten die de man boeiden en hem mee sleurden, het strand af. Ik trilde van de zenuwen en had een enorm vieze smaak in mijn mond. Ik liep, met Johan, gauw naar de zee en spoelde allereerst mijn lichaam af en ik spoelde zelfs met het zoute water mijn mond, óók erg vies, maar de smaak van zijn sperma was nu wel verdwenen! Daarna liepen we terug en dronk ik een half flesje water op, waarna ik weer wat bij was gekomen!

Jos en Frieda vonden het verschrikkelijk wat er met mij gebeurd was en ze stelden voor om dit strand te verlaten en eerst naar het andere strand te gaan, daar was een klein restaurantje, dan konden we daar lunchen. Dat deden we en nadat we een tanga of zwembroek aan hadden gedaan liepen we met de spullen terug om onder een zonnescherm aan een tafeltje eten te bestellen, én een fles rode wijn! Het eerste glas smaakte me prima en ik nam meteen een tweede, nu was de smaak helemáál verdwenen! Wij dames zaten topless, wat door maar weinig andere vrouwen werd gedaan, maar was hier niet verboden was. Ik grapte: “Topless is leuk, maar niet als je zo hete soep eet, dan hangen mijn borsten in het bord!” We aten best wel lekker en na afloop besloten we om terug te gaan naar het resort, de lol was er even van af. Johan reed weer terug en deze keer zat Frieda naast me en ze hield de hele reis haar arm om me heen. Tone we weer op het resort waren spraken we af samen te dineren maar tot die tijd ieder stel voor zich even lekker te relaxen bij het zwembad. Johan en ik kozen voor twee stretchers aan de overkant, met uitzicht op onze kamer én dus lagen we ook niet op één van de stretchers waar Johan en Jos de avond ervoor hun sperma over hadden laten kletsen!

Hier lagen we wél flink in de zon en dus wilde ik me insmeren, maar dát deed Johan wel voor me. Ik gaf hem het flesje en hij knielde naast me om eerst mijn voorkant in te smeren. Hij deed mijn benen en armen, gezicht en schouders en maag en buik. Toen werd het spannend: Mijn kruis en borsten moesten nog! Mijn kruis deed hij eerst: Zorgvuldig smeerde hij door mijn liezen en alleen het kleine stukje aan de voorkant van mijn kutje, waar het driehoekje stof zat, sloeg hij -bijna- over. Zijn vingers gleden natúúrlijk onder de stof waardoor hij me meteen een onopvallende massage over mijn clitje gaf. Dat voelde lekker en ik fluisterde: “Ga daar maar even door, ik denk dat ik zo wel kan klaarko…” Hij wreef even extra lekker onder mijn tangaatje en inderdaad, aan de rand van het zwembad, waar allemaal anderen lagen te zonnen, lukte het me om lekker klaar te komen en ik hield daarbij mijn kaken stijf op elkaar en klemde mijn handen om de rand van de stretcher om het schokken zo min mogelijk te laten opvallen! Johan trok zijn hand terug uit mijn slipje en ik keek schichtig om me heen, maar zo te zien was het niemand opgevallen. Hij smeerde als laatste aan de voorkant mijn borsten in, borsten die gróót waren en waarbij alleen de tepels en de tepelhoven bedekt waren door de driehoekjes stof. Hij smeerde de diepe gleuf ertussen lekker in, de boven-, zij- en onderkanten en ik lag te genieten, terwijl het geil van het klaarkomen lekker mijn slipje dat tussen mijn schaamlippen zat, in gleed.

Toen ik aan de voorkant helemaal glom van de olie draaide ik me om en daar was het gemakkelijk: Johan maakte de dunne touwtjes van mijn bovenstukje los, zodat de zijkanten van mijn tieten nu helemaal bloot waren en mijn rug ook. Mijn broekje… -Wélk broekje? Zo aan de achterkant was dat een smal bandje om mijn middel en eentje die door mijn bilnaad liep naar mijn kutje toe. Hij goot een flinke kwak olie op mijn rug en begon me lekker te masseren terwijl ik, leunend op mijn armen, eens het zwembad rond keek. Er zat van alles: Oude taarten, jonge meiden, lelijke en knappe knullen, alleen of met een vriendin… Meiden in badpakken uit de oertijd, anderen in kleine bikini’s, sommigen met redelijke tieten en anderen met nauwelijks iets wat op borsten leek. Bij de meesten kon je de tepels wel door de stof zien uitsteken, maar bij sommigen moest je je afvragen of ze wel tepels hádden? Toen Johan klaar was met smeren maakte hij mijn bovenstukje weer los maar, zoals ik al wel verwacht had, een stuk losser dan eigenlijk moest, dat zou bij het opstaan en zwemmen problemen opleveren, dát wist ik wel zeker!

Ik draaide me weer terug op mijn rug en vroeg Johan mijn rugleuning wat hoger te zetten, wat hij meteen ook deed. En ja hoor: de linker borst gleed al onder het stukje stof door weg. Ik moest even friemelen om die weer op de juiste plek te krijgen en ik zag dat er diverse mannen oplettend keken naar wat ik aan het doen was! Ik lag eindelijk goed en trok één been op, waardoor mijn kruisje wat meer openlijk te zien zou zijn en dus ook dat mijn tanga redelijk verstopt tussen mijn schaamlippen zat. Weer werd er gekeken en ik merkte wel dat er flink commentaar werd geleverd zo hier en daar. Een enkel, degelijk in badpak verpakt wijf, keek zo vernietigend mogelijk naar mij, maar ik deed toch niks verkeerd? Ik lag, in bikini bij het zwembad en als er dan een stukje stof in je gleuf gleed, dan kon ík daar toch niks aan doen? Natúúrlijk vroeg johan of ik wat te drinken wilde halen (Ja, nog stééds last van zijn rug, hi hi…) en ik stond heel voorzichtig op en liep, zonder dat er ‘ongelukken’ met mijn bovenstukje gebeurde, naar de bar om even later met in elke hand een glas terug te lopen, héél voorzichtig. Alles ging eigenlijk prima, tot ik de glazen moest neerzetten! Ik bukte me voorover (Mijn bijna blote reet naar de groep jongeren aan de overkant gericht, die nu een prima uitzicht hadden op mijn kont en schaamlippen, want ik had natúúrlijk wél mijn benen iets uit elkaar gezet!) en prompt gleden nu wél mijn beide borsten uit hun minieme verpakking! Daar kon ik even niks aan doen, eerst moesten de glazen op de piepkleine tafeltjes gezet worden. Dus terwijl ik dat deed hingen mijn twee ‘jongens’ frank en vrij even lekker te bungelen en daarna pas, toen ik weer rechtop stond, duwde ik ze weer op hun plek, terwijl ik stiekem om me heen keek en zag dat mijn toneelstukje voor redelijk wat beroering had gezorgd. Er werd gefluisterde en, meer interessant, er waren diverse zwembroeken ineens te klein geworden!

Ik ging weer liggen en nipte aan mijn glas terwijl ik ook zag dat Johan druk aan het schrijven was op een kladblokje. Wat zou hij nu weer van plan zijn? Even later gaf hij me drie opgevouwen stukjes papier en zachtjes fluisterde hij: “Één van deze drie papiertjes geef je aan de jongen die naast die domme griet in dat badpak zit. Hij kijkt de hele tijd al naar je! De tweede aan die man op de hoek, met die oudere vrouw naast zich en de laatste aan dat jochie van een jaar of zestien die twee stoelen verderop naast zijn moeder en vader zich zit te vervelen. Daarna gaan we weer naar de kamer, want over een uur is het tijd om te borrelen en te eten.” Ik vond het prima maar had geen idee wat hij met die domme papiertjes wilde bereiken. Ik liep met mijn badlaken onder de arm naar de drie mannelijke zwembad bezoekers en gaf ze zonder iets te zeggen het opgevouwen papiertje waarna ik samen met Johan naar boven liep. Op onze kamer deed i meteen weer alles uit en hij duwde me op ons bed. Ik viel neer en hij dóók op me om me eerst lekker mijn kut uit te likken, waarbij hij in elke hand een tiet greep en die heen en weer slingerde. Ik kwam lekker klaar maar toen ik hijgend en grommen een orgasme had gehad beet hij zacht in mijn kut! Hij keek op en zei bestraffend: “Waarom gilde je het niet uit? We zijn in onze kámer, hier mag je best lawaai maken hoor!”

Meteen na die woorden rámde hij drie vingers tegelijk in mijn kut, kromde die zodat ze bij het in en uit pompen langs mijn G-spot gleden en hij zoog hard op mijn clit, héérlijk! Toen ik wéér klaar kwam gilde ik mijn genot uit en wisten we zeker dat de boodschap bij behoorlijk wat mensen was aangekomen: Maria kwam klaar! Johan was nu tevreden: Met mijn geil druipend van zijn gezicht keek hij lachend naar me op en hij knikte: “Goed zo, mama! Nú kunnen ze het wél horen!” Hij kroop omhoog en rámde zijn paal in mijn kutje waarna ik mijn benen hoog over zijn heuen in elkaar klemde met mijn enkels. Hij begon me lekker te naaien en stootte diep in mijn kutje toen er op de deur werd geklopt. We reageerden niet, in de verwachting dat de persoon aan de deur wel zou vertrekken maar… ineens stond er een piepjong grietje in onze kamer, de schoonmaakster! Ze keek met grote ogen wat we aan het doen waren en wilde weer weg vluchten maar Johan, die even was gestopt met neuken, zei in het Engels dat ze rustig mocht doen wat ze wilde doen…

Daarna begon hij me verder te naaien en ik zag hoe het grietje, met een hoogrode kleur op de wangen, de prullenbakjes leegde en de badkamer vluchtig opruimde, terwijl ze af en toe keek naar onze verrichtingen. Ze was al snel klaar en ik zag haar aarzelen. Ineens zette ze alles neer, kwam ze vlak bij ons staan zodat ze goed kon zien hoe de lul van Johan in mijn kut op en neer flitste. Ze trok haar schortje en rokje omhoog en gleed met een hand in haar slipje waarna ze zichzelf, al kijkend, begon te vingeren! Even later kwam ze met een gilletje klaar en na even aan de- half in mijn kutje zittende- pik van Johan te hebben gevoeld, vertrok ze weer! Johan was gewoon doorgegaan met naaien en ik kreeg, zodra het grietje weg was, een lekker derde orgasme toen hij zijn zaad in mijn kutje spoot. Ik kwam lekkerder klaar dan anders, gewoon omdat het binnenkomen van de schoonmaakster én dat Johan haar niet had weggestuurd, me extra had opgewonden! Hijgend bleef hij even na neuken waarna hij zijn pik uit mijn volle kutje trok en we ons naar het balkon sleepten om met een ouzootje er bij wat te kletsen over de verdere plannen. Ik lekte als een vergiet, maar de stoeltjes waren van plastic, dus was er niks wat smerig kon worden. Dat ik in een plas van onze sappen zat, wat eigenlijk alleen maar geil toch?

Toen het tijd werd om naar het terras te gaan gingen we eerst douchen, wat voor MIJ zéker nodig was, het geil lekte van mijn billen en mijn héle kruis was kledder nat! Daarna wilde Johan dat ik weer in bikini zou gaan, maar ik weigerde: “Ik heb nog wel wat anders ook mee genomen, Johan! Wacht maar eens even tot je het jurkje ziet dat ik aan wil doen!” Ik ging naar mijn kast e n gooide een jurkje over mijn hoofd. Even de borsten er goed in hangen, de onderkant wat naar beneden trekken en ik draaide me om naar Johan, die nog niks aan had en alleen maar argwanend had gewacht op waar ik mee tevoorschijn zou komen. Maar toen ik me had omgedraaid hoefde hij niks meer te zeggen: Ik zag aan zijn lul dat het uitzicht hem beviel! Het jurkje was donkerblauw en had -natuurlijk- van boven een diep décolleté, waar mijn borsten bijna uit vielen. Van onderen reikte het tot nét onder mijn kruis en als ik zat… dan had je méér dan genoeg inkijk. Ik deed de allerhoogste hakjes aan die ik had, hing een ketting om met een flonkerende nep diamant die mooi tussen mijn tieten viel en een bijbehorende armband… ik was er klaar voor! Johan deed een korte broek aan en een tanktop die hem goed stond en aldus gekleed gingen we weer naar het terras. Tot onze verrassing hadden Frieda en Jos kennis gemaakt met Alie en haar vent, de kerel met die enorme kromme pik. Ze hadden twee tafeltjes bij elkaar geschoven en zes stoelen geregeld en zaten duidelijk al op ons te wachten. Er stonden al zes glaasjes en een fles ouzo klaar en toen we naar hen toe liepen, al zwaaiend, werden de glaasjes af gevuld.

Ze keken alle vier wat we aan hadden en de beide buurmannen floten bewonderend toen ze mijn jurkje van dichterbij konden bewonderen (En de inhoud natuurlijk!) Alie en Frieda zagen er ook ‘lekker’ uit, er was veel boezem te zien en de lengte van de jurkjes was ook bepaald niet zó, dat je er in Nederland mee over straat zou kunnen lopen zonder dat je dikke kans liep om bij de eerste de beste steeg te worden verkracht! Het bleek dat de vent met de kromme lul Peter heette, hij was nog helemaal niet er aan toe gekomen om zich netjes aan ons voor te stellen, we waren de vorige avond véél te druk geweest met de meer ‘onnette’ zaken, zoals in mijn kutje en kontje neuken!

We dronken één, twee, drie ouzootjes en tegen die tijd zat de stemming er al prima in. De mannen fluisterden voortdurend dat we er zo lekker geil uit zagen en dat ze nog met genoegen dachten aan de vorige avond, toen ik met mijn slingerende borsten over de balustrade hangend werd geneukt door Peter en waarbij Jos hevig opgewonden had mee genoten! We schoven de stoelen dichter bij elkaar omdat we vaak wat zacht moesten praten, lang niet alles was voor vreemde oren bedoeld! Dat daardoor de inkijk van de jurkjes alleen maar toe nam, vonden geen van de drie mennen een echt probleem en regelmatig gleed er ook wel een handje op een dijbeen. Dat die handjes dan cvaak hoger op schoven tot het vochtig werd, was wel duidelijk, nét zoals dat de vrouwen af en toe stiekem eens voelden wat het effect van hun heerlijkheden had op de pikken in de broekjes van onze mannen. Niemand droeg een slip, dus ook bij de mannen kon je trouwens wel af en toe, onzichtbaar voor de andere terrasbewoners, met een hand in een pijp glijden om even een bal of een lul te voelen, geil! Langzamerhand werd en de borrelglaasjes weg gehaald en kwamen er servetten en bestek op de tafels te liggen. Aan de lange kant van het terras werd een buffet neergezet, links de koude voorgerechten, in het midden de warme hoofdgerechten en aan de rechterkant alle dessert spullen. Ik gniffelde al bij het vooruitzicht van ons, de vrouwen in de korte jurkjes! Heel wat kerels zouden van het uitzicht kunnen gaan genieten!

Dit was het vierde deel van mijn trip naar Spanje met Johan. En, lieve lezers, is dat geen goed begin van de twee weken vakantie? En wat fijn dat we zulke leuke buurtjes hebben toch? Vooral Peter met zijn kromme pik maakt me geil als ik er weer aan terug denk! Waar gaat dat eindigen? Dat kun je lezen in deel vijf dat binnenkort verschijnt! Een dikke knuffel en veel leesplezier van jullie Maria

Tenslotte: Droom je van een geil verhaal waarin je zelf de hoofdrol speelt? Of je ex lekker te grazen laat nemen door een ruige motorclub? Dat kan allemaal en nog veel meer. Voor een best wel redelijke vergoeding maak ik een verhaal helemaal voor jezelf. Mail me en we komen er vast wel uit!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Naakt, Neuken, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter... - 16Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter, Verleiding, Neuken, Pijpen, Beffen,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04
9.2
Student Aan Huis...Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04
8.4
Vrouw Met DwarslaesieDoor: Sjak
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik, Peter, ben nu bijna 20 jaar getrouwd met Anja. Twee jaar geleden heeft ze een ongeluk gehad en is vanaf haar navel tot tenen verlamd. Ook kan ze haar rechterarm niet meer bewegen. We, haar ouders en ik proberen zo goed mogelijk haar te helpen. We..."
23-04
9.2
Japans Buurmeisje - 6Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje,
"De volgende dag verhuisden we de laatste spullen. Ik verwachtte dat de autoritten ongemakkelijk zouden zijn nadat we ons gisteren gelijktijdig hadden afgetrokken maar dat was gelukkig niet het geval. In plaats daarvan praatte Pieter nog openlijker ov..."
23-04
9.4
Citytrip - 10Door: Nanko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Cuckold, Sissy, Schoonmoeder, Bull, Jurk, Hakken,
"Ik stond een zoals jullie konden lezen in deel 9, vol verbazing in de deuropening van de woonkamer. In de woonkamer zat mijn schoonmoeder naakt op haar knie n voor een jonge vent , gespierd en zijn nog slappe apparaat was nu al enorm en vuld..."
23-04
8.6
Mijn Sugardaddy's -13Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Ontmaagd, Biseksueel, Dildo, Pijpen, Neuken, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04
9.6
Studentenleven -15Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
" Leverage don t make deals without it. Enhance Donald Trump liet deze woorden optekenen. Een gedachte die tijdens veel momenten tijdens het studentenleven terugkomt en eigenlijk nooit meer stopt Wil je iets gedaan krijgen, hou altijd iets achter d..."
23-04
9.6
De Kerstvakantie - 2Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Kerst, Kerstmis, Vakantie, Voyeurisme, Kerst, Vakantie,
"Naomi en ik werden de volgende morgen wakker door voetstappen op de trap, gevolgd door een paar snelle klopjes op de deur. Zijn jullie wakker vroeg Naomi s moeder door de gesloten deur. Een ogenblik, mam, antwoordde mijn vrouw snel. BR..."
23-04
9.1
Yvette Mantelzorger En...Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Slet, Sletje, Vreemdgaan,
"Onderstaand verhaal is op hoofdlijnen waar gebeurd, namen en omstandigheden zijn omwille van de privacy en herkenbaarheid aangepast. Hier en daar is een kleine fantasie toegevoegd. De hoofdpersoon zal het zeker herkennen. Wellicht bezorgt het lezen h..."
23-04
9.4
Korte Leren BroekjeDoor: Sexywendy65
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is weer voorjaar. En dat betekend mooi weer en mooie dames sexy gekleed op straat. Laatst was n van de eerste mooie warme dagen en onderwegzag ik diverse leuke dames in korte rokjes broekjes voorbij gaan. Bij de mensen waar ik kom als..."
22-04
8.6
Mijn Leidinggevende Van... - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04
8.9
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04
8.7