62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 29-03-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 1405x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mijn Nieuwe Daddy - 14
Drukke weken vliegen wederom voorbij waar pappie en ik elkaar wat verwaarlozen op een vluggertje of een lekkere pijpbeurt na. Normaal zou Tom nog wel eens langskomen, maar die is geëmigreerd door een nieuwe baan. De nieuwe buren zijn relaxt en blijkt een homo stel te zijn en het uitnodigen waard zijn. Echter duurt het even voor we de tijd er voor vinden en zijn pappie en ik druk bezig met het inrichten van een nieuwe zakelijke investering. We zijn betrokken bij een exclusieve striptent waar alles mogelijk is zolang er maar betaald word. Hoe meer er betaald word hoe meer je krijgt. Van een simpele striptease tot heerlijke seks en wat het exclusief maakt is dat hier vrouwen, mannen en shemales werken en hierdoor voor een ieder wat te vinden is. Er komen meerder koppels langs die hier hun gerief halen wat ze elders niet snel zullen vinden of doen.

De striptent draait ondertussen op volle toeren en zelf “werk” ik er ook wel eens als mij zefl of als mijn alter ego. Salaris pak ik wel uit de omzet, maar de fooien hou ik ooi voor mij zelf en die zijn flink kan ik je vertellen. Ik geef ook workshops over verleiden, pijpen, neuken en fisten en zo krijgen nieuwe inkomsten binnen. Na een kleine 2 maanden hebben we dan ook al een top omzet en is de tent elke dag druk bezocht. Pappie en ik besluiten om nu even een stap terug te doen en nemen een weekje rust om elkaar weer de nodige aandacht te geven.

Het is donderdag ochtend als we uit bed komen en aan de koffie zitten. In stilte drinken we deze op als ik pappie vraag of hij zin heeft om naar de sauna te gaan. Zonder aarzeling geeft hij aan dat wel te willen, maar wel eerst wil douchen en zo loopt hij naar boven. Ik loop achter hem aan en stap bij pappie in de douche en voel het warme water over mijn huid lopen. Ik sla mijn armen om zijn lichaam en laat mijn handen met het water mee glijden naar beneden en voel daar zijn half stijve pik. Ik neem hem in mijn hand en begin hem langzaam af te trekken en hoor hem lichtelijk kreunen. Bij elke beweging voel ik zijn pik groter worden en hoor pappie meer hijgen van genot. Ondertussen geef ik hem kusjes in zijn nek en voel dat mijn eigen pik ook stijf komt te staan en ondertussen tegen pappie zijn billen aan drukt. Gewillig drukt pappie zijn billen wat verder naar achteren waardoor mijn eikel tegen zijn kut aan komt. Direct gromt pappie dat hij mijn pik wil voelen en probeert hem naar binnen te krijgen. Aangezien het niet vaak gebeurd dat ik pappie neuk wil ik hem dit plezier gunnen en pak mijn stijve pik vast en druk ik hem zijn kutje binnen. Met een diepe kreun ontvangt pappie mijn pik en begint hij op en neer te wippen zodat mijn pik steeds dieper in hem stoot. Binnen enkele stoten zit ik volledig in zijn kut en kletsen zijn billen tegen mijn lichaam aan. De bewegingen worden wilder en harder en beide kreunen we het uit terwijl ik pappie zijn pik blijf aftrekken.

Hier waren we aan toe om elkaar te beminnen en de passie volle stoten volgen elkaar op. Ik voel ik mijn hand dat pappie zijn pik begint  te pulseren en weet dat hij gaat klaarkomen. Ook mijn orgasme zal niet lang op zich laten wachten. Pappie kreunt dat hij zo gaat klaar omen en dat ik harder moet stoten. Als een wilde begin ik harder en dieper in pappie te stoten en voel hoe zijn lichaam zich verkrampt en hij met een brul klaar komt. Zijn pik lost 5 dikke stralen zaad vol tegen de tegels aan terwijl zijn kut zich samentrekt om mijn pulserende pik. Met nog 3 stoten te gaan word het ook mij te veel en ik kreun dat ik ga spuiten. Pappie klemt mijn pik nog steviger af en hierdoor spuit ik mijn ballen leeg in zijn kut. Wel 6 dikke stralen zaad spuit ik diep zijn kut binnen en stoot no gene paar keer rustig na. Dan word mijn pik slapper en glijd die als vanzelf uit het openstaande kutje van pappie en vermengt mijn zaad zich met het water en spoelt alles weg. Pappie draait zich om en geeft mij een heerlijke tongzoen en bedankt mij dan voor deze heerlijke neukbeurt. Hij vind dat dit vaker moet gebeuren en dit ben ik wel met hem eens, want waar ik vaak de ontvanger ben was dit heerlijk. Als we even op adem zijn gekomen zorgen we ervoor dat we ons scheren, wassen en spoelen en zijn een half uur later klaar en drogen ons af. Op de kledingkamer pakken we onze badjassen, slippers en badhanddoeken en stoppen dit in de tas. De kleding is simpel en trekken beide een joggingsbroek aan en een trui en lopen naar beneden. Hier ruimen we nog even wat dingen op en stappen dan in de auto en gaan naar de sauna.

We hadden de deur nog maar net dicht gedaan en zo liepen de buren ook naar buiten en begroeten ons. We groeten terug en vroeg wat ze gingen doen waarom buurman Sjors vertelde dat ze naar de sauna gingen. Sjors is een knappe man van 53 jaar en heeft een klein buikje wat niet erg opvalt bij zijn 180cm lente. Zijn vriend is Pedro van 46 jaar oud en die heeft een mooi slank en donker lichaam. Ik heb mij meermaals verlekkerd aan hem en ben benieuwd wat er tussen zijn benen hangt. Aangezien hij een donkere man is verwacht ik dat hij een lekkere grote pik heeft. Pappie verteld ondertussen dat wij naar de sauna wouden gaan waarop Sjors vraagt of we anders met hun mee gaan, want hij weet een leuke sauna. We stemmen hier mee in en stappen dan gezamenlijk in de auto en rijden naar de sauna. Een klein uur rijden die voorbij vliegt doordat we gezellig zitten te keuvelen met elkaar. Ik merk dat er een goede klik is en merk aan de rest dat ze die ook wel zullen hebben. Bij de sauna parkeert Sjors de auto en stappen we uit en pakken onze tassen. Voor we naar binnen gaan wil Pedro nog even roken en geeft ons allemaal een sigaret. Deze roken we op en na een aantal minuten gaan we naar binnen. Sjors kent de weg en meld ons aan en binnen enkele minuten kunnen we naar de kleedkamer. Hier vinden we 1 grote kluis waar al onze spullen in kunnen zodat we maar 1 code hoeven te onthouden.

Bij het uitkleden merk ik dat ik word bekeken door Sjors en Pedro en beweeg opzettelijk overdreven met mijn billen heen en weer. Als ik mij kleding uit heb en mij omdraai zie ik dat zij zich ook al uit hebben gekleed en kijk ik met enige jaloezie naar hun pikken. Sjors heeft een mooi kaalgeschoren pik die slap al 16cm is terwijl die van Pedro in slappe toestand al 18cm is. Ik zal iets te lang hebben gekeken als Pedro vraagt of het bevalt. Met een rood hoofd kijk ik ze aan en zeg dat dit zeker bevalt. Met een glimlach zeggen ze in koor dat het hun ook bevalt wat ze zien en vragen of we mee gaan naar de sauna. Gezamenlijk lopen we naar de douches en genieten even van het water op onze huid. Dan pakken we onze badjas en handdoek en lopen naar een cabine waar we met zijn 4en ingaan. Het is niet een hele ruime sauna, maar we kunnen er met zijn allen in al raken we elkaar wel eens aan. Terwijl we in de sauna liggen te genieten van de ontspannende hitte voel ik zo nu en dan wat vingers over mijn been heen glijden. Ik kan door alle stoom niet zien wie het is, maar vind het wel prettig en laat het gebeuren. Na een kwartier gaan we naar de volgende sauna en weer gebeurd er het zelfde. Dit zorgt voor de nodige opwinding en ik weet nu al dat ik seks wil hebben en het liefst met alle 2. De tijd van teasen en ontspannen gaat voort en we wisselen de sauna af met het zwembad terwijl ze seksuele spanning opgebouwd word. Ik ben er ondertussen achter dat beide heren mij behoorlijk aan het teasen zijn, maar dat ook pappie niet onschuldig is. De spanning word als maar meer opgebouwd gedurende de dag al komt het niet tot uitbarsting in de sauna. Na een heerlijke tijd in de verschillende sauna’s nemen we nog een kruiden bad om de dag af te sluiten.

Hier zitten we met zijn 4en en blijkt hier behoorlijk rustig te zijn. Ik lig heerlijk te ontspannen en laat mij wegvoeren op de kruidige geuren terwijl ik zweef in het water. Met mijn ogen dicht voel ik dat er iemand zijn vingers over mijn lichaam laat glijden en merk dat mijn pik hierop reageert. Zonder enig probleem sta ik stijf en voel hoe een hand om mijn pik heen klemt en mij begint af te trekken. Dan hoor ik pappie naast mij kreunen en als ik opzij kijk zie ik dat Sjors pappie aan het pijpen is. Dan kijk ik naar mijn pik en zie de stevige hand van Pedro om mijn pik geslagen zijn. Langzaam trekt hij mij af en ik begin meer en meer te kreunen als Pedro zijn mond om mijn eikel heen zet en begint te pijpen. Met diepe halen pijpt hij mij en heb ik moeite om mijn gekreun in te houden. Ik merk door alle spanning dat ik dit niet lang zal volhouden, maar schijnbaar weet hij dit ook en zo lekker als die begon zo spontaan stopt hij ook. Met een teleurstelling in mijn ogen kijk ik hem aan en vraag of hij nog verder gaat. Hij lacht zijn tanden bloot en zegt dat hij hier de tijd voor wil nemen zonder dat er mensen binnen kunnen komen. Hij stelt voor om naar huis te gaan en pappie en Sjors stemmen hier mee in. We lopen naar de douche en nemen bewust een koude douche zodat onze stijve pik afzwakt. Bij de kluizen kleden we ons aan en stappen snel in de auto en Sjors rijd naar huis.

Ik zit op de achterbank met Pedro en die kan zijn handen niet van mij afhouden en al snel zitten we op de achterbank met elkaar te tongen. Onze handen glijden in elkaars jogginsbroek en voor het eerst vandaag voel ik zijn pik in mijn hand. Heerlijk zijn we aan het tongen en voel ik zijn pik groeien als ik hem aftrek. Dan ontdoe ik mij van onze tongzoen en ga recht op mijn doel af en trek zijn broek  wat naar beneden. Hierdoor kom ik oog in oog met zijn forse pik die nu stijf wel 26cm en 5cm dik. Verlekkerd kijk ik er naar als ik mijn tong over zijn stam heen laat glijden op weg naar zijn eikelrand. Ik draai met mijn tong om zijn eikel heen en neem dan zijn eikel tussen mijn lippen en laat zijn pik mijn mond in glijden. Pedro ontvang mijn mond met een kreun waarop Pappie en Sjors vlug kijken. Pappie zegt dat we niet te lang moeten genieten, anders zetten we de auto aan de kant. Ik pijp Pedro teder en hoor hem kreunen van genot en langzaam probeert hij het tempo over te nemen door zijn pik in mijn mond te neuken. Ik laat dit heel even toe en voel hoe zijn pik in mijn keel terecht komt. Dan voel ik ook dat hij het niet lang zal houden en plagerig zoals hij bij mij deed stop ik spontaan met pijpen en kijk hem met een geil blik aan en zeg dat ik straks het klusje af zal maken. Nu is hij teleurgesteld, maar ondergaat dit lot en zal mij aan de belofte houden. De rest van de rit is vlot voorbij en als we eenmaal thuis zijn nodigt pappie ze uit om bij ons een drankje te doen. Dit slaan ze niet af en we lopen met zijn 4en bij ons naar binnen.

Pappie en ik trekken onze kleding uit en vertellen dat wij hier altijd naakt lopen tenzij ze bezwaar hebben. Zonder een woord te zeggen trekken ze ook hun kleding uit en zeggen dat zij dit ook altijd doen en zich hier het prettigste bij voelen. Pappie halt voor ons een drankje als wij plaats nemen op de bank. Als pappie terug komt raken we in gesprek en word steeds meer bekend over wie ze zijn en wat ze doen. Al snel blijkt dat Sjors en Pedro elkaar op vakantie hebben ontmoet en dat ze net als ons los zijn in seks en graag genieten. Het is snel duidelijk dat ook zij wel eens wat lekkers erbij gebruiken en dat niets te gek is. Ook wij vertellen over onze kennismaking en wat we zoal doen. Ook hebben we het over de striptent en over mijn cam en escort werk, maar ook over mijn travestieten hobby. Je merkt dat de spanning zich alleen maar opbouwt en dat we alle 4 het zelfde willen. Na een 2de drankje neemt pappie ook een joint mee en steekt deze aan en neemt een paar trekjes. Dan geeft hij hem door en al gat deze een paar keer rond en al snel voelen we alle 4 een heerlijke roes opkomen die snakt naar meer. Als het drankje op is vraagt pappie wie zin heeft in wat beters dan zo op de bank zitten te drinken. Als een specht spring ik op en zeg dat ik wel zin heb in wat beters en nodig iedereen mee uit om naar boven te gaan. Ik loop voor hen uit de trap op en voel her en der een hand over mijn billen gaan als ik de trappen naar zolder beklim. Daar gekomen zet ik de tv op een porno film waar een kwartet bezig met heerlijke seks.

Als de film opstaat ga ik op het ruime bed liggen en nodig een ieder bij mij uit. Sjors en Pedro liggen al snel naast mij, maar pappie haalt eerst het dienblad met lekker uit de kast en geeft ons allen een pil en een glas water. Deze slikken we door en dan komt ook pappie bij ons op bed en liggen we tegen elkaar aan en genieten van de film. Terwijl we heerlijk tegen elkaar aan liggen genieten we van de film en gaan de eerste handen al over een lichaam heen. Ik lig tussen Pedro en Sjors in terwijl pappie weer bij Sjors ligt. Teder glijden de handen over elkaar lichaam en word de spanning als maar hoger en neemt de geilheid toe. Ik krijg van Sjors een zoen op mijn lippen en die beantwoord ik gretig met mijn tong. Al snel volgt er een tongzoen die steeds intenser word als ik de lippen van Sjors in mijn nek voel. Pappie neemt de tepels van Sjors onderhanden en hierdoor kreunt hij in mijn mond van genot. Ondertussen gaat Pedro met zijn tong door de billen van pappie en begint zijn kut vol overgave te likken. Die laat al kreunend merken dat hij het heerlijk vind waardoor Pedro zijn tong diep naar binnen werkt. Sjors zijn tepels worden met rust gelaten en pappie probeert zicht te focussen op de heerlijke lik beurt van zijn kutje en neemt zijn pik in zijn hand en trekt langzaam zich zelf af.

Sjors en ik blijven intens met elkaar tongen en laten onze handen de vrije loop over elkaars lichaam. Ik kom bij zijn pik aan en pak zijn ballen vast en masseer deze volle ballen. Dan pak ik zijn pik vast en trek zijn voorhuid over zijn eikel heen en merk dat Sjors voorvocht lekt waardoor zijn eikel soepel door mijn hand glijd. Sjors glijd via mijn lies door en laat zijn vingers over mijn kutje glijden en merkt dat ik al open sta door de geilheid. Hij zet een vinger tegen mijn kut aan en duwt een vingertopje naar binnen en hoort mij kreunen. Dan stopt hij onze tongzoen en duwt mijn benen omhoog en spuugt een flinke klodder spuug op mijn kut en begint mij te likken. Gevolgd door intens gekreun voel ik hoe hij zijn tong diep naar binnen duwt en mij heerlijk aan het likken is. Na enkele minuten laat hij zijn tong uit mijn kut glijden en komt weer over mij heen liggen en begint mij te zoenen. Als we weer intens liggen te zoenen pak ik zijn pik vast en trek hem weer af tot zijn eikel weer kloppend in mijn hand glijd. Al zoenend draai ik Sjors op zijn rug en ga ik op hem zitten met mijn benen elk aan een zijde. Ik laat mijn nat gelikte kut over zijn pik heen glijden en voel zo nu en dan zijn eikel tegen mijn kut aan drukken. Ik blijf met hem tongen als ik met een vrije hand zijn pik goed tegen mijn kut aanzet en dan mij over zijn eikel laat glijden. Zonder enige moeite voel ik hoe zijn eikel mijn kut binnendringt tot groot genoegen van Sjors. Hij laat kreunend merken dat hij mijn kut lekker warm vind en probeert te stoten. Ik laat hem nog niet het tempo bepalen en ga recht zitten zodat ik bepaal hoe diep en hard zijn pik in mij glijd. Met een geile blik vraag ik hem of hij mijn kut wil. Sjors kijkt ook geil uit zijn ogen en zegt dat hij niets liever zou willen dan mijn kut diep te neuken. Met een kreun van geilheid laat ik zijn pik dieper in mijn kut glijden en ga plagend op en neer. Bij elke keer dat ik naar beneden zaak laat ik meer van zijn pik in mij glijden tot ik met mijn billen op zijn benen zit. Zijn pik zit nu helemaal in mij en begin nu langzaam op en neer te wippen. Sjors en ik beginnen weer passioneel te tongen terwijl ik zijn pik aan het berijden ben.

Terwijl Sjors en ik elkaar tongzoenen en ik zijn pik aan het bereiden ben zijn pappie en Pedro elkaar aan het pijpen in standje 69. Ik hoor hoe ze elkaar diep aan het pijpen zijn en dat er meermaals kokhals geluiden volgen. De kamer vult zich onderhand met veel geluiden van gekreun en andere seks geluiden. Terwijl wij heerlijk van en met elkaar genieten onder het genot van de heerlijke middeltjes. Sjors vind het onderhand tijd worden voor wat meer actie en begint het neuk ritme te verhogen, maar doordat ik bovenop zit heeft hij weinig ruimte om dit op te voeren. Hij pakt mij vast en draait mij in een vloeiende beweging op mijn rug en duwt mijn benen wat omhoog. Hierdoor komt mijn kontje wat in de hoogte en heeft hij meer vrijheid om het tempo op te voeren. Direct begint Sjors mij met diepe, maar trage halen te neuken en bij elke stoot die ik diep in mijn kut ontvang begin ik te kreunen. Dit moedigt Sjors aan om bij elke stoot meer kracht er achter te zetten en direct het tempo opvoert. Lange tijd is hij mij aan het neuken en gaat onderhand als een wilde te keer terwijl ik heerlijk kreunend lig te genieten. Sjors zijn stoten beginnen onregelmatig te worden en ik weet dat hij gaat klaarkomen. Ik span mijn kringspier nu aan en melk zijn pik zo lekker af in de hoop dat hij mij zo vol spuit. Sjors merkt wat ik doe en begint te kreunen en te steunen dat mij kut zo lekker is. Dan voel ik zijn pik dikker worden en moedig hem aan om mij vol te spuiten. Sjors pompt nog 4x keer zijn pik diep in mijn kut en komt dan met een schreeuw klaar. Ik voel hoe hij 5 stralen zaad in mijn kut spuit als hij zich uitgeblust over mij heen laat vallen en mij begint te zoenen. Ik laat hem even bijkomen en geef hem kusjes in zijn nek en fluister in zijn oor dat ik het heerlijk vond hoe hij mij neukte en vol spoot.

Pappie en Pedro hebben liggen kijken hoe Sjors mijn kut geneukt en volgespoten heeft terwijl ze elkaar pik aan het aftrekken waren. Ik glimlach naar beide en vraag of ze genoten hebben wat snel word beantwoord dat ze eigenlijk jaloers waren. Nu glimlach ik naar hen en nodig ze uit om de plek van Sjors in te nemen die ondertussen van mij afrolt. Alsof het is afgesproken is het Pedro die zich over mij heen buigt en mij begint te tongen. Gulzig van geilheid beantwoord ik zijn tongzoen en voel zijn heerlijke donkere pik tegen mijn kut aan schuren. Met een lichte kreun in zijn mond nodig ik hem uit voor meer en probeer zijn eikel op te vangen mijn kut door wat met mijn heupen te bewegen. Helaas mislukt dit steeds en pakt Pedro zijn mooie pik vast en veegt hij plagerig over mijn volgespoten kut heen. Elke keer voel ik zijn eikelpuntje mijn kut in glijden, maar niet meer dan dat. Ik laat een teleurgestelde kreun horen en hij haalt zijn lippen van de mijne af en kijkt met een geile blik naar mij en vraagt ten onrechte of ik zijn pik wil voelen. Met lust in mijn ogen zeg ik kreunend dat ik zijn pik in mij wil voelen. Hierop zet Pedro zijn eikel tegen mijn openstaande kutje aan en vraagt me of ik het zeker weet. Ik kijk hem geil in de ogen en zeg dat ik het net zo zeker weet als hij en dan laat hij zijn pik in 1 stoot volledig in mij glijden. Met een intens diepe kreun verwelkom ik zijn pik en voel hoe hij mij heerlijk vult. Pedro laat zijn pik er dan langzaam uit glijden en begint een heerlijk neuk ritme op te bouwen. Elke keer als hij helemaal in mij zit kreun ik hoe heerlijk het is. Dan komt pappie naast mijn hoofd zitten en slaat eens met zijn pik tegen mijn wangen aan. Ik kijk een beetje opzij en open mijn mond waar hij direct zijn pik in stopt. Geil en gewillig als ik ben begin ik hem te pijpen, maar merk al snel dat pappie hier het tempo wil gaan bepalen. Hij pakt mijn hoofd vast en begint mijn keel te neuken waardoor ik nu in mijn beide gaatjes een overheerlijke pik heb zitten. De mannen hebben er zin in en ervaren hoe ik beide pikken tot aan hun ballen in mij verwerkt. Sjors ziet dit gebeuren en besluit mijn pik te pijpen terwijl ik zo intens geneukt word in mijn gaatjes.

Geruime tijd houden de heren het vol en moedig ik ze alleen maar meer aan om mij te neuken. Mijn gekreun zorgt ervoor dat ze steeds het tempo omhoog gooien en als ik dan mijn kringspier weer aanspan om Pedro zijn pik heen merk ik dat hij dit niet lang meer vol gaat houden. Nog een 5 diepe en harde stoten en dan spuit Pedro wel 6 stralen zaad in mijn kut. Gelijktijdig voel ik zelf een orgasme opkomen door de pijpkunsten van Sjors en probeer te kreunen, maar met mijn volle mond is dit niet te doen. Mijn pik zwelt op en dan voel ik hoe mijn zaad zich door mijn pik heen een weg naar buiten zoekt. Ik spuit al mijn zaad zo in de mond van Sjors die spontaan intenser begint te zuigen tot hij elke druppel heeft opgevangen. Pappie word het ook te veel en met een brul komt hij klaar en spuit zijn 5 stralen zaad in mijn mond wat ik probeer door te slikken, mar door mijn eigen orgasme laat ik wat uit mijn mond hoeken stromen terwijl ik wel pappie zijn pik schoon sabbel. Voldaan van deze heerlijke geile ronde vallen ze naast mij neer en moeten we even bijkomen van de intensiteit. Na enkele minuten zijn we allemaal wat op adem gekomen en pakt pappie voor ons allemaal een glas water. Voor ik omhoog mag komen duwt Sjors mijn benen nog eens omhoog en duwt er een plug in. Hij merkt dat deze vrij soepel zit en begint hem op te pompen tot hij goed in mijn kut zit. Hij zegt dat al dat lekker niet uit mijn kut mag lekken tot hij vind dat het kan.

We nemen allemaal een glas water en drinken deze op en roken een sigaretje terwijl we bijkomen van heerlijke seks. Ik bedank Sjors en Pedro voor de heerlijke neukbeurt en hoop dat zij ook net zo genoten hebben. Zowel Sjors als Pedro vertellen dat ze het heerlijk vonden en dat ik een heerlijk ruim neuk kutje heb. Sjors wil weten hoe dat zo komt en pappie verteld dat dit kutje goed getraind word met speeltjes, vingers en vuist. Met grote ogen kijkt hij eens naar mij en vraagt of het moeilijk was om zo soepel te worden. Ik vertel dat door de vele training het niet geleidelijk opgebouwd is en dat ik hierdoor zonder enige moeite dit kan verwerken en het zelf heerlijk vind om zo gevuld te zijn en daarbij ben ik niet de enige. Dan gaan de ogen naar pappie toe en die verteld dat voor hem het zelfde geld. Na nog een glas water en een sigaret zijn we weer op adem gekomen en vraag ik aan de buren wat zij het liefste doen. Zowel Pedro als Sjors houden het met name bij pijpen, likken, vingeren en soms een speeltje, maar dat ze ook nooit verder hebben nagedacht over meer dan dat. Zowel pappie als ik begrijpen heel goed waarom ze nog niet zover zijn gegaan en ik zeg dan ook dat het belangrijkste is dat er genoten word en wat er dan gebeurd is welkom. Hier zijn ze het allebei mee eens en zeggen dat ze hopen dat wij nog lang samen zullen genieten.
Lees verder in: Mijn Nieuwe Daddy - 16
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4