62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 1557x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Mijn Nieuwe Daddy - 15
Terwijl de nieuwe buren Sjors en Pedro het voornemen hadden uitgesproken om nog lang samen te genieten besloten we onze heerlijk ontspannende en geil wap te verlengen en pakten we allen nog een pil en gaf ik een ieder een shot GHB. Nadat dit genuttigd was stak ik nog een joint op en na een paar trekken voelde ik deze werking al op mij inslaan. Ik gaf de joint door en genoot van de heerlijke ontspanning die over mijn lichaam gleed als een warm bad. Op mijn rug lag ik te genieten van mijn eigen vingers die aan mijn tepels knepen en een kreuntje ten gevolge lieten. Ook de andere heren lieten hun handen over mijn lichaam glijden waardoor ik alleen maar geiler werd.

Toen ik de joint voor een 2de keer kreeg nam ik nog een paar trekken en stapte hierna van het bed af om wat speeltjes te pakken. Ik rommelde wat in de kasten en kwam terug met dildo’s, vibrators, klemmen, blinddoek, anaal ballen en glijmiddel en ging hiermee weer op bed liggen. Direct werd mijn lichaam weer betast wat een heerlijke werking had op mijn gesteldheid. Pappie en Sjors begonnen met elkaar te tongen toen ik mij er tussen mengde en we een trio tongzoen deden. Daarna ging ik op mijn rug liggen en had ik zicht op hun 2 slappe pikken terwijl ze boven mij aan het tongen waren. Pedro mengde zich nu bij hen in een geile tongzoen en hierdoor had ik zicht op 3 heerlijke pikken die ik graag wou hebben. Ik nam de pikken 1 voor 1 in mijn mond en voelde ze per keer stijver worden terwijl ik hun gesmak van het zoenen hoorde. Ondertussen had ik zelf de tepelklemmen opgedaan en voelde ik de pijnlijke, maar geile steken hiervan door mijn lichaam gieren. De pijn werd al snel vervangen door genot en gleed met mijn handen naar mijn ballen en mijn kut. Ik masseerde mijn ballen terwijl ik genoot van de pikken die om en om in mijn mond verdwenen. Met mijn andere hand gleed ik tussen mijn billen en streelde ik mijn kut waar de plug no gin zat. Ik werd met de seconde geiler en ik wou mijn kut verder vullen en pakte op de tast een vibrator, anaal ballen en glijmiddel.

Ik trok de plug uit mijn kut en snel spoot ik glijmiddel op mijn hand en smeerde hiermee mijn kut rijkelijk in en al snel gleden er 3 vingers naar binnen. Heerlijk soepel en zacht voelde mijn kut aan en genoot van mijn eigen vingers. Intens genoot ik van het spelen met mij zelf en de pikken die ik in mijn mond kreeg. Ik besloot de anaal ballen te pakken en smeerde deze in met glijmiddel en zette toen 1 van de 4 redelijke grote ballen tegen mijn kutje aan. Langzaam duwde ik deze naar binnen en voelde ik hoe ik opgerekt werd tot het moment dat de eerste bal naar binnen gezogen werd. Met een gesmoord kreuntje genoot ik van deze bal en liet al snel een 2de en 3de bal volgend. Nu er 3 van de 4 in zaten voelde ik hoe ze mij van binnen oprekten en vulden. Met langzame trek bewegingen liet ik 2 ballen weer naar buiten glijden om ze daarna weer naar binnen te drukken nu gevolgd door de 4de en tevens laatste bal. Ik voelde mij heerlijk gevuld in mijn kutje en wreef mijn hand over mijn gevulde kutje. De heren boven mij lieten ondertussen hun tongzoen stoppen en pappie en Sjors gingen in standje 69 met elkaar aan de slag. Ze begonnen elkaars kut te likken en lieten elkaar heerlijk kreunen van genot. Pedro ging met zijn kutje boven mijn mond hangen en ik stak mijn tong uit naar zijn kutje en begon hem teder te likken. Met elke lik van mijn tong voelde ik zijn kutje soepelere worden en al snel liet ik mijn tong in zijn kut verdwijnen met veel gekreun van Pedro tot gevolg. Nadat hij enige tijd heerlijk gelikt was liet hij zijn ballen op mijn mond vallen en zoog ik zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond. Pedro was ondertussen in standje 69 over mij heen gekomen en begon mijn ballen te likken terwijl hij met een vingers druk uitoefende op de ballen in mijn kut. Ik voelde ze tegen elkaar aan schuren. Pedro ging met zijn vinger rond mijn kringspier die pulseerde als uitnodiging dat die meer mocht doen. Langzaam liet hij een vinger naar binnen glijden en liet al snel een 2de vinger volgen. Hiermee voerde hij de druk op en liet mij kreunen van genot.

Al kreunend van deze heerlijke verwennerij wou ik meer en Pedro wou mij dat ook wel geven. Hij haalde zijn vingers eruit en pakte de vibrator. Deze smeerde hij in met glijmiddel en zette hem op standje 3 aan voor die tegen mijn kut aan kwam. Direct voelde ik de trillingen via mijn kringspier door mijn lichaam glijden. Dit werd intenser toen hij de kop van de vibrator naar binnen schoon en vol tegen de anaal ballen aanzette. De trillingen voelde ik door mijn hele lichaam gieren en door deze extra stimulans gleed ik in een geilere roes dan tevoren. Ik liet zijn ballen los en begon wild te kreunen terwijl Pedro de vibrator en dieper in probeerde te krijgen. Langzaam zorgde de trillingen van de vibrator ervoor dat mijn kut steeds soepeler werd en de vibrator ondertussen al halverwege naar binnen geschoven was en mij in combinatie met de ballen extreem opvulden. Ik genoot en kreunde alsof het een lieve lust was.

Pappie en Sjors hadden elkaar in deze tijd heerlijk gelikt en gepijpt toen ze zagen hoe verleidelijk Pedro zijn kutje er voor lag. Pappie ging achter hem zitten en zette zijn eikel tegen zijn kut en liet deze langzaam naar binnen glijden. Die werd even verrast door deze actie en liet mijn kut even met rust om de heerlijke pik van pappie te ontvangen. Onder luid gekreun van geilheid keek hij om en zag hoe pappie hem langzaam begon te neuken. Ondertussen had ik zicht op dit geile schouwspel en probeerde met mijn tong de ballen van pappie te likken. Sjors ging nu op zijn beurt achter pappie zitten en pakte zijn heerlijke pik vast en zette deze tegen pappie zijn smachtende kut. Terwijl pappie Pedro neukte voelde hij bij het terug trekken de eikel van Sjors bij hem naar binnen glijden. Pappie kreunde en hield hierop even stil zodat Sjors soepeler naar binnen kon glijden. Dit gebeurde dan ook zonder enige moeite en al snel begon Sjors het neuk tempo op te voeren. Elke stoot die hij gaf drong door tot in het kutje van Pedro die dit al kreunend onderging. Ik bleef de ballen van pappie likken op het zelfde ritme. De kamer vulde zich met meer en meer gekreun en ik lag onder deze heerlijke neuk trein.

Terwijl de heren van elkaars pik en kut genieten kruip ik toch iets onder hen vandaan tot ik ter hoogte van Pedro zijn pik ben. Ik neem deze in mijn mond en voel hem in mijn keel glijden op het neuk ritme van Sjors. Met mijn vrije handen ga ik naar mijn eigen kut toe en pak de vibrator vast die nog heerlijke zoemend in mijn gevulde kut ligt. Ik merk dat die er voor de helft inzit door dat de anaal ballen verder doorgang versperren. Ik haal dan de vibrator ook even uit mijn kut en pers de anaal ballen eruit. De eerste voel ik naar buiten drukken en pak deze vast en trek heel langzaam de andere ballen uit mijn kut. Als de laatste eruit is voel ik een leegte en glij met mijn hand over mijn op gerekte kut die snakt daar meer. Direct stop ik de vibrator terug die een beetje van de leegte opvult. Toch is dit niet genoeg en op de tast vind ik een dildo van een redelijk normaal formaatje. Deze smeer ik in met glijmiddel en al snel laat ik deze naast de vibrator naar binnen glijden. Mijn kutje is onderhand zo soepel en opgerekt dat deze er met een beetje weerstand zo naar binnen glijd. Terwijl de vibrator er volledig inzit begin ik mij met de dildo te neuken en voel hoe die hierdoor dieper en dieper in mij schuift. Heerlijk lig ik mij zelf te neuken terwijl Pedro zijn pik in mijn keel stoot op het neuk ritme van Sjors. Met mijn vrije hand trek ik aan mijn pik en vult de kamer zich met vele seks geluiden en veel gekreun.

Door het neuk ritme van Sjors merk ik dat het bijna tot een climax gaat komen, want de stoten worden onregelmatiger. Sjors zet hierop een eindspurt in en met een brul gaf hij te kennen dat hij klaar kwam. Hij spoot zijn zaad in pappie zijn kut die hierdoor even stil bleef zitten in Pedro. Toen Sjors was uitgespoten gleed zijn pik uit pappie zijn kut en gleden er stroompjes zaad achteraan. Ik werd met een ruk onder Pedro weg getrokken en lag nu onder pappie zijn lekkende kutje. Ik zag het stroompje met zaad en opende mijn mond en stak mijn tong uit. Snel likte ik de eerste restjes naar binnen en pappie haalde zijn pik uit Pedro en hurkte zich boven mijn mond en perste de restjes zaad uit zijn kut. Ik ving alles op en speelde er met mijn tong mee tot er geen druppeltje meer bij kwam. Hierna ging ik op mijn knieën zitten en wipte op en neer zodat ik de vibrator en dildo in mij voelde bewegingen en opende mijn mond om te laten zien dat ik alles had opgevangen. Daarna slikte ik alles door en liet ik braaf zien dat het weg was tot groot genoegen van Sjors die zijn pik aanbood om schoon te likken. Zonder enige moeite nam ik hem diep in mijn mond en likte zijn pik heerlijk schoon. Pedro en pappie waren ondertussen op hun rug gaan liggen en hadden een dubbele dildo in hun kut geschoven waarmee ze elkaar neukten.

Hun pikken staken fier overeind terwijl ze zichzelf aftrokken met trage bewegingen. Hun kutjes schoven rustig van en na elkaar toe zodat de dubbele dildo hun kut neukte. Sjors zijn pik zat nog in mijn mond en ik zag hem genieten van mijn pijpkunsten en mijn kutje was gevuld met de vibrator en dildo wat heerlijk was. Toch wou ik het liefst een echte pik in mijn voelen en haalde hierom de speeltjes uit mijn kut en liet de pik van Sjors even met rust. Ik stond op en pakte ondertussen glijmiddel waarmee ik mijn kut weer mee insmeerde. Toen liep ik naar pappie en Pedro toe die daar heerlijk lagen te genieten en stapte gehurkt over hun pikken heen. Met enige verbazing keken ze naar wat ik deed en pakte hun pikken 1 voor 1 vast en smeerde het overtollige glijmiddel uit. Daarna pakte ik beide pikken vast en begeleide ze naar mijn open staande kut en liet mij zelf wat meer zakken. Ik voelde hoe de 2 heerlijke dikke eikels tegen mijn kut aan drukten en een weg naar binnen zochten. Ondanks dat ik al aardig opgerekt was had ik toch moeite om deze 2 kloppende eikels naar binnen te krijgen dit tot mijn grote teleurstelling. Pappie had dit in de gaten en zei tegen Sjors dat hij de poppers maar even van het kastje moet pakken. Snel pakte Sjors de poppers en draaide de dop eraf en gaf mij het flesje. Ik zette het onder mijn neus en duwde 1 neusvleugel dicht en snoof een paar keer diep aan het flesje. Hierna volgde mijn andere neusgat het zelfde voorbeeld en na een teug of 6 voelde ik een heerlijke, warme en geile rush door mijn lichaam gieren terwijl Sjors het flesje doorgaf en een ieder mijn voorbeeld volgde.

Door deze heerlijke rush van geilheid liet ik mij weer zakken op de 2 dikke eikels en door deze heerlijke rush was ik soepeler dan ervoor. Ik voelde hoe ze mij oprekten en zo langzaam naar binnen gleden. Nu deze eikels eenmaal naar binnen gegleden waren begon ik op en neer te wippen en voelde hoe ze steeds dieper kwamen. Onder luid gekreun liet ik merken hoe intens lekker dit was. Pedro en pappie genoten ook hoorbaar en probeerden een eigen ritme te vinden waardoor zij de dildo heerlijk voelden en ik hun pikken in mij voelde stoten. Terwijl zij het tempo zochten kwam Sjors voor mij staan en bood mij zijn pik aan. Gulzig en gewillig nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem met diepe halen te pijpen. Sjors kreunde dat het lekker was en dat dit versterkt werd door het geile tafereel wat hij zag. Nu ik al die lekkere pikken in 1x verwen voel ik mij een ware slet en vond het heerlijk hoe de heren mij vulden en gebruikten. Het gekreun werd luider en luider terwijl ik elke pik om en om voelde stoten. 1 diep in mijn keel en de andere 2 diep in mijn opgerekte kut. Terwijl we zo geil met elkaar bezig waren kreeg ik van Sjors nog eens het flesje poppers onder mijn neus en inhaleerde ik hier weer stevig aan. Toen beide neusgaten weer voorzien waren voelde ik weer die heerlijke warme rush door mijn lichaam gieren en liet ik mij zowaar nog verder over de 2 pikken hen glijden. Sjors pakte nu mijn hoofd vast en begon mijn keel te neuken en dit zorgde voor veel kwijl wat mee kwam.

Ruw en diep ontving ik zijn kloppende pik in mijn keel en gemsoord door het pijpen kreunde ik het uit van genot. Dit moedigde de heren aan om mij ruwer te neuken en ik voelde mij een waar gebruiksobject. Mijn pik stond fier overeind en door alles stimulaties voelde ik hoe die begon te lekken van het voorvocht. Pappie en Pedro neukten mijn kut om en om en stoten hun pik er over de volle lengte in en raakten hierbij mijn prostaat. Het lekken van mijn pik werd heftiger en heftiger en al snel wist ik dat ik klaar ging komen. Mijn gekreun werd luider ondanks de pik van Sjors in mijn keel. Ik voelde hoe mijn lichaam zich samenspande en voelde hoe mijn orgasme bezit nam van mijnlichaam. Vanuit mijn tenen kwam een schokgolf opzetten en met veel geweld voelde ik hoe mijn pulserende pik zijn zaad uitspoot. Alsof het een vulkaan was spoot mijn zaad omhoog en kletterde tussen mijn benen neer zo op de ballen van pappie en Pedro. Terwijl ik zo heftig klaar kwam was dit het startsein voor de rest om ook klaar te komen. Met ongecontroleerde stoten voelde ik pappie en Pedro een eindspurt inzetten. Nog geen 4 stoten en beide begonnen ze gelijktijdig te kreunen dat ze gingen klaar komen. Ze spoten hierop direct hun zaad in mijn kut en ik voelde van elk wel 5 stralen mijn darmen in komen. Door al het geil wat al gespoten was begin ook Sjors te kreunen en ik voelde hoe zijn eikel meer begon te pulseren. Met nog 2 stoten word het hem te veel en kreunt het uit terwijl hij zijn zaad in mijn mond spuit. Het is zoveel dat ik niet alles in mijn keel krijg. 3 stralen in mijn mond en daarna gaat zijn pik uit mijn mond en spuit hij nog 4 stralen in mijn gezicht. Ik slik ondertussen het zaad door en kreun hoe lekker het smaakt terwijl de heren op adem komen. Ik laat mij voorover vallen en voel hoe de pikken uit mijn volgespoten kut glijden gevolgd door een stroom aan zaad.

Voldaan liggen we na te genieten van deze heerlijke avond en strelen wel elkaars lichaam om tot rust te komen. Terwijl we heerlijk ontspannen op bed liggen voel ik mijn blaas, maar besef ik dat ik nog te lui ben om van bed te stappen. Ik probeer het op te houden, maar ook dit is onbegonnen werk en pak mijn half stijve pik vast. Ik richt hem wat omhoog en voel dan hoe mijn blaas zich samen perst en de inhoud naar buiten duwt. Met een ferme straal begin ik te plassen en laat het met een boogje op mijn buik en borst kletteren. Hierdoor komt er ook een straal vol in mijn gezicht wat ik probeer op te vangen met mijn mond. Sjors en Pedro schrikken in eerste instantie, maar worden alweer geil door het aangezicht van een nat geplast sletje wat tussen ze in ligt. Terwijl mijn straal verminderd komen ze elk aan een kant en beginnen mijn lichaam te likken om wat plas te likken. Al kreunend laten ze merken dat dit geil en lekker is en nadat ze mijn lichaam likken krijg ik om en om een tongzoen van ze. Pappie is ondertussen gaan staan en richt zijn pik op ons en laat zijn blaas lopen. Hij begint te plassen en ik voel hoe de straal mijn pik raakt en zo een weg naar boven zoekt. Via mijn buik en daarna mijn borst voel ik de straal op mijn hoofd en open ik mijn mond. Zonder enige moeite richt hij zijn straal in mijn mond en slik ik zoveel ik kan op voor zijn straal afneemt en de laatste druppels om mijn borst komen. Sjors en Pedro genieten van dit geile tafereel en likken met hun tong zoveel mogelijk van mijn lichaam en krijg zo nu en dan een tongzoen te verwerken. Pedro merkt ook dat hij moet plassen en vraagt of hij mij ook mag onder plassen en ik zeg dat ik dat graag wil, maar als die wil dat hij mijn kut mag vol plassen. Dit wil hij maar al te graag en zoekt een plek tussen mijn benen. Zijn pik is half hard en hij zet dan ook zonder enige moeite zijn eikel tegen mijn kut aan en duwt hem een beetje naar binnen. Aangezien ik heerlijk opgerekt ben glijd die dan ook alsnog soepel naar binnen. Pedro houd zich stil en ik voel zijn pik wat verdikken en dan met een zucht begint hij te plassen. Ik voel hoe zijn stroom aan plas bij mij naar binnen stroomt en mij opnieuw vult. Dit is een nieuwe ervaring om zo vol gepist te worden en laat een geile kreun horen van hoe lekker dit is. Dan pak ik Sjors zijn pik vast en trek hem wat naar mij toe. Gewillig komt hij dichterbij mijn hoofd en ik vraag al kreunend of hij niet hoeft. Sjors schud nog even zijn hoofd en zegt denk het niet. Ik neem zijn eikel weer in mijn mond en begin er aan te sabbelen. Al snel kreunt Sjors dat zijn eikel zo gevoelig is en smeekt om te stoppen, maar wil ook dat ik door ga. Terwijl hij in conflict zit sabbel ik lekker op zijn gevoelige eikel en weet als ik nu door ga dat hij over het randje zal komen. Sjors stribbelt nog tegen maar dan met onder een luide kreun voel ik zijn zoute smaak mijn mond vullen. Terwijl hij begint te plassen blijf ik slikken. Pedro is onderhand klaar met plassen en trekt zijn pik terug terwijl hij mijn benen omhoog duwt zodat mijn kut gevuld blijft. Sjors zijn blaas zat vol en ik heb moeite om alles dor te slikken en laat zijn pik dan ook los. De laatste stralen komen over mijn gezicht heen als dan ook zijn straal verminderd. Nu we alle 4 een lege blaas hebben vallen we in de plas met urine wat op bed ligt en smeren we het over ons uit en komen nog bij van al dit lekkers.

Na een goede 15 minuten word het tijd om ons te gaan douchen en als ik op wil staan voel ik hoe mijn kut zich leegt en alle plas vermengt met zaad uit mijn kut glijdt. Dan gaan we met zijn 4en douchen en zorgen dat we heerlijk gewassen worden. Na een lekkere douche vraag ik of ze bij ons blijven slapen of dat ze naar huis gaan. Sjors en Pedro willen graag blijven slapen en na het afdrogen lopen we dan ook naar de slaapkamer en stappen naakt in bed. We zijn allemaal zo vermoeid dat we binnen no time in slaap vallen.

De volgende middag net na lunchtijd word ik wakker tussen de 3 mannen die mij afgelopen nacht zo intens lekker hebben gebruikt en zie hun heerlijke naakte lichamen weer. Ik merk dat ik alweer geil word bij de gedachte alleen al en besluit om ze 1 voor 1 wakker te pijpen en kruip als eerste tussen de benen van Pedro. Ik neem zijn ODOL in mijn hand en vouw mijn lippen om zijn eikel heen. Langzaam begin ik hem te pijpen en als die halverwege mijn mond is hoor ik hem wat kreunen. Of hij al wakker is weet ik niet en zet mijn pijpwerk door als ik zijn hand op mijn hoofd voel. Met een kreun zegt die dat dit pas lekker wakker worden is en geeft aan dat hij al moet klaarkomen. Ik zuig wat harder en dan proef ik zijn zaad in mijn mond komen en slik dit door en lik dan zijn pik schoon. Direct begin ik met de volgende pik en dat is die van pappie en ook die word snel wakker. Pappie houd het wat langer vol en hierdoor is Sjors wakker geworden en ziet en hoort wat er gebeurd. Sjors stapt uit bed en slaat dan de dekens van ons af en gaat achter mijn zitten. Sjors likt en spuugt mijn kut en zet dan zijn ODOL tegen mijn kut en duwt deze langzaam naar binnen. Met een kreun ontvang ik zijn heerlijke pik in mijn kut en voel hoe hij hem al snel diep in mijn stoot. Bijna gelijktijdig geven pappie en Sjors al kreunend aan dat ze klaar gaan komen wat direct leidde tot een dubbele zaadlozing. Pappie spoot mijn mond vol terwijl Sjors mijn kut volspoot. Voldaan haalde hij zijn pik uit mijn kut en bood hem aan om schoon te likken wat ik graag deed. Toen ze alle 3 schoon waren gingen we naar beneden en dronken koffie en aten een boterham.

Terwijl we aan het bijkomen waren vroeg Pedro of ik genoten had en ik vertel ze dat ik meer dan genoten heb. Ik vond het heerlijk om 3 van zulke heerlijke dikke en grote pikken ter beschikking te hebben en dat ze mij heerlijk hebben genomen als een gebruiksvoorwerp. Ik heb me al lange tijd niet zo’n slet gevoeld als afgelopen nacht. Zowel pappie als de buren Sjors en Pedro moeten ook bekennen dat dit een heerlijke date is geweest en als het aan pappie ligt dit nog wel eens zou kunnen. Pedro en Sjors zijn het hier mee eens en zeggen dat er voor hun een nieuwe sekswereld is opengegaan. Pappie en ik bedanken hun voor de heerlijke seks en hopen een mooie toekomst als buren. Ik zeg tegen ze dat ze zo vaak als ze willen langs mogen komen, want dit is voor mij als onverzadigbaar sletje een droom die uitkomt. Pedro, Sjors en pappie beginnen te lachen en de buren geven aan dit zeker te doen. Dan nemen we afscheid en gaan ze naar hun eigen huis. Pappie en ik genieten de rest van de dag van elkaar en rusten goed uit op bed onder genot van een pornofilm. Terwijl we zo lekker liggen gaat mijn telefoon en zie ik een vreemd nummer dat ik niet ken. Ik besluit hem niet op te nemen en laat hem over gaan naar de voicemail. Na een aantal minuten krijg ik een berichtje en luister de voicemail af op luidspreker. Pappie en ik horen een manlijke stem “Goedemiddag, ik heb gehoord wat een geile slet jij bent en wil dit wel eens ervaren. Ik zou je graag voor een week willen huren met uitzicht op langer voor een zakelijke onderhandeling. Mocht je een prijs in gedachten hebben dan hoor ik het graag.”

Pappie en ik kijken elkaar aan en weten niet wie dit is, maar het klinkt wel als een leuke escortklus. Pappie ziet mijn twijfel en zegt dat ik hierop in moet gaan en dat de tijd wel te overbruggen is. Ik bel hierop het nummer terug en krijg nu zelf de voicemail. Ik vermeld dat ik met grote aandacht het volledige voorstel en wensen pakket per mail wil ontvangen en het dan in overweging zal nemen.

Wat hier achterweg komt zal ik jullie nog vertellen.
Lees verder in: Mijn Nieuwe Daddy - 17
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eerst PijpenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Grote Lul, Pijpen, Groot Geschapen,
"Een wat onscherpe foto bij zijn profiel, helaas. Want als hij wel scherp was, deed deze foto mij vast verlangen naar meer. Op de foto een naakte, sportieve knaap, met een flinke pik maar die wel nog slap was Eens lezen, 24, leuk, een meter ..."
13-04
8.1
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04
8.2
Kevin Bij DomineeDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, Pastoor,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
12-04
8.9
De Verhuis - 3Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Tijdens onze rit naar Lissabon bleef het na het hele voorval met Frank behoorlijk stil in de stuurcabine. Ik was nog altijd een beetje pissed want Jos had me net als een hoertje aangeboden en zelfs verkocht gekregen aan een of andere Franse geile t..."
12-04
9.3
Daddy - 2Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Daddy, Trio,
"Ieder jaar en ook af en toe tussendoor, gingen zijn ouders naar de camping. Hij niet meer, hij had een heel ander tijdverdrijf, namelijk, zijn geile buurman plezieren. Al moest ik wel wennen aan zijn gewilligheid, ik deed het graag en speelde heel va..."
11-04
8.7
Kevin Dubbel GenomenDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader,
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
11-04
9.3
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04
9.0
De Verhuis - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Het was jammer dat Jos ons eerste intiem moment verstoorde want ik had die zichtbaar gelukkige man wel even verder op verkenning genomen in mannenland . Maar hij had me beloofd tijdig in Lissabon te zijn om samen een nieuwe stap te zetten. Ik moet b..."
10-04
8.8
Morning After - 14Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
"Hierbij weer een nieuw verhaal. Deze is opzich ook als alleenstaand verhaal te lezen denk ik. Maar voor meer context verwijs ik naar de eerdere delen. Noah is mijn partner en deze verhalen zijn dan ook echt gebeurd. Geniet ervan We zitten ..."
10-04
9.7
Daddy - 1Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Eerste Keer, Oraal,
"Hoe kwam hij erop, in bed, waarschijnlijk spelend met zijn pik riep hij hijgend om zijn daddy. Die moest hem neuken, zuchtte hij. Ik paste op, nou ja, de jongeman moest immers eten en goed gekleed naar zijn werk gaan. Twintig, erg leuk om te zien en..."
10-04
9.0
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04
8.2
Wel Spelen, Geen SexDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Vandaag, de 7de , s morgens vroeg 04.00 U werd ik wakker uit mijn hazenslaapje , ik slaap al decennia niet meer diep, door de C.O.P.D. . Slaaplampje gaf diffuus licht aan mijn huiskamer . T.V. stond aan op Mystery Lane detectiveseri..."
09-04
8.2
Klik hier voor meer...