62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 30-03-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 33651x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Anja ligt nog heerlijk te doezelen, vandaag is haar vrije dag en dan neemt ze het er van. Ieder moment verwacht ze Harm om haar nog een zoen te geven voor hij vertrekt. Ivo, haar zoon die al op de HAVO zit, zal niet veel later het huis uit gaan. Plots herinnert ze dat haar speeltje nog niet is opgeladen. Even twijfelt ze om hem aan de lader te leggen maar ze weet dat Harm het toch als een beschuldiging ziet voor zijn falen van vannacht. Al is ze er nog boos om, al geen weken is hij in staat een erectie te krijgen, stress vermoeidheid, wie het weet mag het zeggen, maar van haar twee jaar oudere man van 38 mag je toch wel wat meer verwachten. Zijn poging om haar te vingeren duurde al met al 2 minuten, met onderbrekingen omdat hij gewoon stopte. GEWOON STOPTE.

“Sorry schat ik zakte weg”

Na de derde keer liet ze het maar zo.

Een vluggertje vanochtend zat er ook niet in omdat hij heel sneaky het bed al uit was, voor ze er erg in had. Even geduld Anja, zegt ze tegen zichzelf. Dan gaat de deur open, het is Harm. Hij geeft haar een kus en ze wensen elkaar een fijne dag. Net voor hij de deur sluit vertelt hij dat Ivo de hele morgen vrij heeft en zelf boterhammen smeert.

Kut, denkt ze. Nu voel ik me nog niet op mijn gemak. Hoewel het donker is wil ze de lader nu niet pakken, stel je voor dat Ivo komt kijken en hij haar speeltje ontdekt. In plaats daarvan trekt ze haar slip vast uit en begint met zichzelf te spelen.

Ze is al snel nat, fantasieën, geile fantasieën genoeg, maar voor ze ontlading vindt voelt ze een luchtstroom door de kamer: de deur is open en ze hoort de voetstappen van Ivo over het koude zeil.

“Mag ik even bij je komen liggen mama, ik heb het koud”

Ach die knul. De oostenwind staat vol op zijn raam en daardoor is het daar altijd steenkoud. Vroeger kwam hij ook al bij zijn moeder onder de dekens. Ze stemt toe en meteen stapt hij bij haar in bed.

“Mag ik ook mijn pyjama uit, dan word ik pas echt warm, want je lijkt wel een kacheltje.”

Ivo stapt het bed weer uit trekt zijn jasje uit en de broek naar beneden, zonder er erg in te hebben neemt hij ook zijn boxershorts mee. Meteen schuift hij onder de dekens naar het warme lichaam van zijn mama. Meteen voelt hij de warme goed van haar lijf en doezelt al vlot een beetje weg.

Anja kan het hem niet kwalijk nemen maar baalt flink van de onderbreking die had moeten leiden tot een orgasme. Ze voelt het koude lijf van Ivo tegen haar rug en billen maar al snel doezelt ook Anja weg. Na een minuut of twintig wordt Ivo weer helder en drukt zich vaster tegen de billen van zijn moeder. De warmte is heerlijk. Ook het huidcontact is aangenaam. Met zijn hand voelt hij haar buik en de bovenkant van zijn handen voelen het vlees van haar borsten. Sinds hij op de middelbare school zit interesseert hij zich voor meisjes. Als het even kan probeert hij in bloesjes te kijken of onder rokjes. Zo heeft hij ontdekt dat zijn moeder eigenlijk een hele mooie vrouw is, met mooie stevige borsten.

Zijn hand beweegt iets naar boven. Helaas zitten de armen van zijn moeder in de weg. Nu volgt hij de armen en die voeren naar haar kruis, ook daar kan hij niet op onderzoek gaan. Het resultaat is wel dat zijn fantasie geprikkeld is en hij nu plotseling een erectie heeft. Zijn nog dunne piemel is nu zeker 10 centimeter. Hij meet hem regelmatig op als hij stijf is en een maand geleden was het nog niet eens 9 centimeter.

Anja voelt iets in haar billen prikken. Eerst denkt ze dat het Ivo’s hand is maar als die hand over haar armen beweegt snapt ze dat Ivo een stijve heeft. Gek bedenkt ze vroeger deed ik hem onder de douche maar sinds een jaar heeft ze hem niet meer naakt gezien. Zouden er al haartjes rond zijn piemel zitten?

Ivo merkt dat zijn pik klem komt te zitten en draait zich om. Binnen een minuut draait ook Anja zich om en zijn de rollen omgekeerd. Nu ligt Anja’s arm om Ivo heen. Ze realiseert zich dat haar hand op 10 cm van zijn jongenspikkie zit, maar durft niet op onderzoek te gaan, bang dat hij wakker is. Zo blijft ze een tijdje liggen en hoort hoe regelmatig de ademhaling van haar zoon is. Terwijl ze nog even twijfelt bedenkt ze dat ze altijd kan zeggen dat ze het in haar slaap deed en dus beweegt haar hand naar zijn kruis. En jawel, ze voelt de stijve plasser van haar zoon. Hij wel, denkt ze meteen. Met haar hand pakt ze hem vast en beweegt hem op en neer, waardoor de voorhuid enigszins mee beweegt. Als ze merkt wat ze aan het doen is stopt ze meteen. Ze graait nog wat verder maar voelt nog geen beharing. Wel een grote zak, met twee balletjes er in. Geil, denkt ze, wat wordt hij groot mijn knul. Terwijl ze zijn pik weer vast neemt beweegt haar andere hand naar haar kruis.

Ze is nat, nat van het geil. Natter ook dan voor Ivo bij haar in bed stapte. Ze begint het karwij waar ze aan begonnen was af te maken, door over haar klitje te bewegen met af een toe een dip in haar spleetje om vocht toe te voegen. Ze merkt dat ze hijgt en dat ze simultaan nu ook haar zoon aan het aftrekken is. Ook daar voelt ze nattigheid, ze raakt er nog meer door opgewonden en in een moment wrijft ze over het nat van zijn eikel en proeft en ruikt zijn voorvocht. Meteen gaat ze weer door. Ze wil niet stoppen maar beseft dat als ze gaat komen de ontlading Ivo wel eens wakker zou kunnen maken en stopt er meteen mee.

“Niet stoppen mama, dat was lekker”

Ze schrikt zich rot. Zou Ivo al die tijd wakker geweest zijn? Ze weet even niet te reageren maar dan:

“Mama mag niet aan jou zitten, schat, sorry ik liet me even gaan”

Maar nu draait Ivo om en kijkt zijn moeder aan in het schemerige licht van de half verduisterende slaapkamer.

“Maar het is zo lekker mama”

Ze kijkt haar zoon aan, haar knappe zoon en de enige man in de familie met een stijve pik. Het genot in haar lendenen gaat te keer en alle verstand dat bepaalde dingen niet mogen verdwijnen uit haar hoofd. Haar hand gaat naar zijn pik.

“Ga maar op je rug liggen”

Ze omvat zijn pik en meteen heeft ze het juiste ritme te pakken en ziet ze hoe haar zoon met de ogen dicht geniet van haar werk. Zijn pik lijkt wel te groeien, voldaan trekt ze hem af.

“Als je moet spuiten moet je mama waarschuwen”

Nog even trekt ze en dan roept Ivo dat hij het niet meer kan tegenhouden. Anja bedenkt zich niet en slaat het dekbed om en neemt meteen zijn pik in haar mond en begint hem driftig te pijpen. Al snel voelt ze het warme sperma in haar mond schieten. 3 krachtige stralen bereiken haar mond en ze slikt het allemaal door. Ook de laatste restjes zuigt ze uit zijn pik.

Tevreden gaan ze weer lepeltje lepeltje liggen met Anja die haar zoon vasthoudt. Ze beseft nu haar daad en praat op Ivo in dat hij het geheim moet houden, dat het fout was en nog meer morele praatjes die ze als moeder donders goed beseft, maar ja waar was haar verstand toen ze het nodig had. Ondanks dat ze niet is klaargekomen voelt ze zich toch wel heel goed, schuldig ja, maar ook trots dat haar zoon al zo groot is en dat ze hem geholpen had. Ze wrijft weer over zijn buik en voelt dat hij alweer een erectie heeft.

“Nou nou”

“Wil je het nog een keer doen mama?”

Ze voelt een groot verlangen in haar kruis en beseft dat er grenzen zijn, maar de behoefte om klaar te komen is nu zo groot, dat ze vindt dat een beetje extra het niet erger maakt dan het is. Na vandaag zal ze dit nooit meer doen, maar voor nu……

“Ik weet iets veel beters, schat”

Ze dirigeert hem op haar buik, spreidt haar benen en grijpt onderlangs zijn dunne maar bijna 11 centimeter lange pikkie vast en dirigeert hem naar haar natte gleuf, waar hij al snel in haar vochtigheid verdwijnt. Ze grijpt zijn billen en duwt hem strak tegen haar aan.

“Beweeg maar naar binnen, Ivo”

Ivo heeft geen aansporing nodig, de natuur kent de weg en meteen maakt hij heftige neukbewegingen in zijn moeder. Ondanks de geringe lengte en dikte weet hij haar te stimuleren. Als Ivo dan in eens aan haar tepels begint te zuigen, neemt de opwinding exponentieel toe.

“Ooooh ja, schat, zuig maar aan mijn borsten, neuk je lieve moeder…. Ooooo ja ik ga komen”

Haar baarmoeder trekt zich helemaal samen en met de laatste stoten lijkt het wel of zijn pik nog dieper stoot en dan voelt ze hoe hij stralen sperma in haar spuit, opnieuw ervaart ze een orgasme. Seconden lang voelen moeder en zoon zich verbonden in lust en dan neemt de vermoeidheid het over.

Voor Anja in slaap valt beseft ze dat ze het speeltje niet meer hoeft op te laden. En ook Ivo bedenkt dat dit veel fijner is dan aftrekken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwanger Of Toch Niet?Door: Nickey
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger,
"Lis was 35 en woonde met haar dochters Nathalie van 16 en Miranda van 15 bij haar ouders in. Sjaak, de zoon van haar tweelingzus Helene woonde er ook. Sjaak en Nathalie waren even oud. Sjaak en Nathalie konden het heel goed met elkaar vinden. Ze zate..."
23-04
8.6
Ik Sta Bij... - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn piemel stond nog plankhard tussen mijn benen wanneer ik tijdens de pauze mijn boxershort weer aan deed. De rest hoef je niet aan te doen het is juist maar pauze en buiten ons is hier niemand anders. Zei mijn zus wanneer ik mijn lange broek wil..."
23-04
9.4
Stiefje Ontdekt Wereld... - 2Door: Fiddler
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Vader,
"Na ons park avontuurtje bij de picknicktafel hadden we een pact gesloten. Ik kon haar lichaam toch niet weerstaan al zou ik het willen en stiefje had de smaak van sex meteen zo zwaar te pakken dat ze alles leek goed te vinden wat ik maar voorstelde..."
22-04
9.4
Neef En NichtDoor: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Brunette, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Neef, Nicht, Romantiek, Vreemdgaan,
"Betty was een parmantig meisje van zestien jaar oud met lang volumineus haar dat ver en breed op haar rug hing. De kleine brunette had een eigenwijs gezichtje en wist altijd alles beter. Ze was echt een wijsneusje dat iedereen wist te verbeteren met ..."
22-04
8.2
Charlotte - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze kwam binnen lopen in een sport topje en legging. Ze had besloten voordat ze van haar moeder naar mij kwam nog even naar de sportschool te gaan. Ze gooide haar tas neer en liep naar mij op de bank. Die wiegende heupen en diep doorborende ogen pakte..."
22-04
8.5
Tante's MeisjeDoor: Max A.
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen ik een jongetje van een jaar of tien was, kwam mijn tante Louise een tijdje bij ons wonen, omdat ze gescheiden was. Ze was heel wereldwijs en accepteerde ze de dingen, zoals het leven die haar bood. Zij was geen buitengewoon knappe vrouw, maar z..."
22-04
8.9
TegengifDoor: Kristiena
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Als antropoloog leidde ik een expeditie naar een bergachtig gebied in Nieuw Guinea om daar een inheemse stam te onderzoeken. Mijn zoon Daan gin ook mee, omdat hij een student was in hetzelfde vakgebied. Alles ging goed, totdat Daan per ongeluk gebete..."
22-04
9.4
Ik Sta Bij... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme,
"Met een bonzend hart liep ik naar mijn slaapkamer. Achter mij hoorde ik mijn zus mijn naam roepen. Met een enorme klap sloeg ik mijn slaapkamerdeur achter mij dicht en ging op mijn bed zitten met mijn handen voor mijn gezicht. Hoe had ik zo stom kunn..."
22-04
9.2
Spermaonderzoek Met ZusDoor: DM
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Klaarkomen, Pijpen, Sperma, Zus,
" Dit is een herwerkte versie van Spermaonderzoek met mams , een verhaal dat hier al enige tijd geleden is gepubliceerd. Ella was in een staat van blinde paniek nadat ze die ochtend het lab was binnengestapt. Hoewel ze zich meende..."
21-04
9.3
Mijn Zoon Rick - 5Door: Patrick57
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren, Zoon,
"Ohwwww Pat, alsjeblieft, blijf ondanks mijn gedrag van me houden vroeg Ilse me. Wel, ik moet bekennen dat niet d t het gebeurd is me verbaasde, wel de heftigheid ervan. En, het feit dat Ilse bereid zou zijn om zich echt volkomen pla..."
20-04
9.4
Tante AnsDoor: Centerfold
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen, Tante, Tiener, Verlegen, Vingeren,
"Wat een klote dag. Mijn ouders hebben zojuist verteld, dat ze naar Frankrijk op vakantie gaan naar een suffe camping. Ik ben inmiddels 17 jaar en vind dat ik best alleen thuis kan blijven, maar mijn moeder vindt dat niet goed. Je gaat maar gewoon me..."
20-04
9.2
Waarom Niet Mama?Door: Dickydickert
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Moeder, Vader,
" Waarom moest ik, uitgerekend vandaag, een uurtje eerder naar huis ... Waarom ben ik niet gewoon op mijn werk gebleven tot half zes zoals elke dag ... Nee, ik moest zonodig eerder naar huis omdat we vanavond eters krijgen. Had ik maar wat langer..."
20-04
9.5