62.659 Gratis Sexverhalen
Datum: 01-04-2024 | Cijfer: 7.8 | Gelezen: 9848x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is deel 4 van mijn verhaal, deze keer zat er niet veel tijd tussen het vorige deel en het vervolg. zoals altijd is dit een verhaal dat uit mijn eigen fantasie is ontstaan, het zal niet iedereen zijn meug zijn, maar dat is geen probleem, er zijn hier genoeg andere verhalen voor elke smaak. dit verhaal zal langzaamaan evolueren naar extremere zaken, er zitten al wat hints in de reeds geschreven delen. geniet er van. Suggesties zijn steeds welkom

De tip van de dildo duwde tegen mijn lippen, doordat ik ondertussen ruw geneukt werd kon ik mij moeilijk verzetten, ik kon niet anders dan de dildo in mijn mond nemen en proefde de smaak van mijn eigen uitwerpselen. Vol weerzin omvat ik met mijn lippen de dildo, voel ik de smurrie die aan de dildo hangt, ‘lik maar proper, ik wil dat mijn dildo helemaal proper is als je er klaar mee bent’ ik kan niet anders dan likken en doorslikken wat er in mijn mond zit, oh, wat voelt dit vernederend aan. Miss Kim ramde ondertussen onophoudelijk mijn kont, waarbij ze telkens de dildo volledig uit mijn kont haalde waardoor de dildo een plopgeluid maakte. Ik voelde dat mijn pik in het kooitje ondertussen geil aan het lekken was, dit kon toch niet waar zijn, het kon toch niet dat ik hier geil van werd?

Mijn pik knelde in het kooitje, ik kon mij niet meer inhouden en begon vol overgave de dildo in mijn mond af te likken en duwde mijn heupen naar achter om zo de dildo in mijn kont nog beter te voelen.

Ondertussen stonden Slaaf 01 en 02 onbewogen naast mij, van Slaaf 02 kon ik echter zien dat hij ook opgewonden was, want zijn pik stond ook helemaal stijf, zijn zwarte pik was enorm, zeker meer dan 25 cm lang en enorm dik. Doordat deze zo dicht bij stond, zat zijn eikel eigenlijk bijna tegen mijn hoofd te duwen.

Op commando van Miss Chantal werd ik nu met enkel en polsbanden vastgeklikt op de massagetafel en verdwenen de dildo’s uit mijn openingen. Ik zat nu nog steeds vastgeklikt op mijn handen en knieën op de tafel, deze stond op wieltjes en werd door Slaaf 01 verreden tot boven een van de afvoeren.

Ondertussen had slaaf 03 (de vrouwelijke slaaf) een enema installatie vastgemaakt aan een stok aan de massagetafel en werd het uiteinde van de darm in mijn kont geplaatst, met een blaasbalgje pompte ze een verdikking op in mijn darmen waardoor deze onbeweeglijk vastzat. Miss Chantal gaf een signaal aan haar en ik kon een lauwwarme vloeistof in mijn darmen voelen lopen. Dit was een speciale gewaarwording, ik kon de vloeistof mijn darmen voelen vullen. Ik had geen enkel idee hoeveel vloeistof er in mijn darmen liep, maar het leek een eeuwigheid te duren, ik voelde stilletjesaan de druk op mijn buik voelen, ik kon naar beneden kijken en kon zien dat mijn buik reeds gezwollen was? Dit kon toch niet blijven duren? Hoeveel zou er nu al in mijn darmen gelopen zijn.

Alsof Zij wist wat ik aan het denke was kwam Miss Kim voor me staan en toonde ze me de emmer waaruit de vloeistof was gelopen: 4 liter ??? kon dit, kon er 4 liter in mijn darmen? De plug die in mijn kont zat werd er uit gehaald en Miss Kim maakte het heel duidelijk: “je houdt dit binnen of het zal je slecht bekomen!” pffff hoe kon ik dit nu in godsnaam allemaal binnen houden?” Terwijl ik nog steeds vastzat op mijn knieën kwam slaaf 03 met een enorme luier achter mij staan en deed ze mij deze luier om, een luier? Ik kon mij niet herinneren wanneer de laatste keer was dat ik een luier om had, maar onmiddellijk voelde het enorm comfortabel, de luier was enorm groot, gemaakt op volwassen maat en was roze met kleine eenhoorntjes op, ik schaamde mij enorm, maar bedacht me dat schaamte hier niet langer op zijn plaats was, wat hier allemaal gebeurde en nog zou gebeuren zou mij het gevoel schaamte doen vergeten, vreesde ik.

Slaaf 01 en 02 maakten mijn polsen en enkels los en ik kon eindelijk van de tafel af. Ik waggelde enorm, aan de ene kant door de 4 liter in mijn darmen, waardoor ik ook mijn sluitspier moest dicht proberen te klemmen, aan de andere kant ook door de luier die tussen mijn benen klemde.

Ik moest mij terug neerleggen op een meer comfortabele bank en werd volledig vastgesnoerd. Over mijn hoofd werd een comfortabel bankje gezet met een opening boven mijn mond en neus, terwijl ik daar vastlag, kwam Miss Chantal bovenop mij staan. Met enkele drukknopen tussen haar benen opende ze de lederen string en kreeg ik uitzicht op haar kut. Ik kon zien dat ze al heel wat jaren op de teller had, haar kut zag er bijzonder afgeleefd uit en was volledig overwoekerd met schaamhaar, ik was gewoon van mijn weinige sexuele avontuurtjes dat vrouwen hun poesje schoren, maar deze kut was gewoon volledig overgroeid, ze zakte en haar kut was nu net boven mijn hoofd, ik kon de sterke geur ruiken: een mengeling van geil, urine, zweet en sperma kwam mij tegemoet. “Nu kunnen we eindelijk beginnen testen wat jij waard bent, begin maar te likken en we gaan eens zien of je er iets van terecht brengt. Ik was mijn kut nooit, wat je proeft is het resultaat van weken neuken, pissen, zweten, je zal sperma proeven van vele anderen en geloof me niet alleen van mensen …” hoewel de geur zeer sterk was werd ik geweldig opgewonden, ik voelde mijn pik weer hard worden terwijl Miss Chantal op mijn gezicht kwam zitten. Ik begon fanatiek haar kut te likken en inderdaad ik voelde heel wat substantie in haar kut zitten en proefde allerlei smaken, waar ik niet te veel bij probeerde stil te staan. Miss Chantal begon te bewegen met haar heupen en begon ook steeds luider te kreunen. Ik likte en zoog dat het een lust was en de sappen begonnen ook steeds meer vrijelijk te lopen. Plots voelde en proefde ik een dikke substantie uit Haar kut lopen, ik was verrast over de consistentie, wat was dit? Ik stopte even met likken en Miss Chantal had dit natuurlijk onmiddellijk door. “Ach, je hebt het varkenszaad gevonden, ja, Brutus heeft mij enkele dagen geleden bereden en zijn zaad in mij achtergelaten. Varkensberen spuiten een dikke substantie nadat ze klaarkomen, dat blijft dan enkele dagen zitten, oplikken!” ik likte verder en probeerde de dikke klodders in te slikken, na die dikke klodders kwam er nog meer uit Haar kut lopen, ongelooflijk dat dit allemaal in Haar had gezeten. Ze drukte haar kut steeds steviger op mijn mond, waardoor ik niet anders kon dan likken en slikken. Ze begon steeds luider te grommen, het had echt iets dierlijks, schokkend kwam ze tot een orgasme, ze duwde haar kut stevig op mijn mond en bleef naschokkend zitten, ik kreeg bijna geen adem meer.

Na enkele minuten verzette ze zich een beetje en bood ze mij haar kont aan, haar kontgaatje was even harig als haar kut, de geur was ook overweldigend, ik denk dat ze haar kont ook zeer weinig waste. Ik begon haar kont te likken en bewoog voorzichtig mijn tong tussen haar sluitspier. Ze duwde haar kont naar beneden, waardoor ik begreep dat ik zo moest verder doen, waardoor ik dat dan ook verwoed begon te doen, haar sluitspier begon te pulseren van genot (zo dacht ik toch) af en toe kwam er wat dikke vloeistof uit haar kont, ik denk dat het een combinatie van glijmiddel, zaad en stront was, ik kon niet anders dan dit ook doorslikken. Ik begon stilletjesaan het besef van tijd te verliezen, hoe lang was ik hier nu? Ik weet het niet meer, ik was hier kort na de middag toegekomen, hoe laat zou het nu zijn. Veel tijd om te mijmeren had ik niet, ik voelde de vloeistof drukken op mijn darmen, mijn sluitspier kreeg het ook lastiger en lastiger.

Miss Chantal begon haar kut nu ook hevig te vingeren terwijl ik haar kont uitlikte, steeds heviger vingerde ze die kut en plots kwam ze klaar, hevig spuitend. Ik voelde alles op mij stromen, warme nectar spoot op mijn borst, op mijn buik, haar kontgaatje pulseerde hevig en ik kon niets anders doen dan slikken, ik durfde er niet aan te denken wat ik inslikte, weerzinwekkend was het, de smaak was verschrikkelijk.

Na enkele lange ogenblikken stond Miss Chantal recht en kwam Miss Kim voor mij staan. Eerlijk ik verlekkerde mij over het feit dat ik haar misschien ook klaar zou mogen likken, haar kont nam ik er met plezier bij, maar helaas. Het was mij niet gegund.

ik werd losgemaakt en een leiband werd rond mijn nek gehangen. Slaaf 02 nam de leiband vast en leidde mij uit dat gebouw, buiten was het ondertussen donker geworden, maar het was nog redelijk warm. Ik waggelde achter slaaf 02 naar een ander gebouw, waar ik allerlei dierengeluiden hoorde.

Hij leidde mij naar binnen en opende een staldeur, die stal was vanbinnen bedekt met stro op de vloer en was relatief proper, al rook het wel enorm sterk in die stal.

Hij bevestigde de leiband aan een haak en duwde mij op de grond. Zijn enorme paal was nog steeds stijf en zonder veel omkijken duwde hij deze tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en omvatte met mijn lippen zijn pik, hu duwde deze steeds verder in mijn keel en ik moest mij schrap zetten om niet te kokhalzen.

Zijn stoten werden steeds dieper en harder, ik had alle moeite om zijn pik te pijpen, na slechts enkele minuten (dat leek het toch) haalde hij zijn lul uit mijn mond en spoot zijn zaad op mijn gezicht, zijn grimas sprak boekdelen, hier had hij van genoten.

Hij vertrok zonder iets te zeggen, sloot de staldeur en deed de lichten uit. Het was donker, het was stil.

Waar was ik aan begonnen?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bdsm, Slaaf, Transformatie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.7
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.0
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3