62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7990x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Karst, vroeg mij om een verhaal over een onzekere knaap, die nog één keer met zijn ouders mee mag (moet) op vakantie. Niet zomaar een Camping, maar naar een Nudistencamping. Hoewel uw schrijver zich menigmaal op een naaktstrand heeft begeven, zijn dat maar eendaagse avonturen, een Nudistencamping is mij echter onbekend! Karst gaf mij echter voldoende achtergrondinformatie, om dit avontuur voor onze 16 jarige "twijfelaar" tot een succes te maken. Dit verhaal is, met dank voor het aangeleverde materiaal, voor Karst.

Het zal je ongetwijfeld bekend voorkomen, en ben je nog geen 16 dan weet alvast wat je te wachten staat. Hoewel, toen je nog klein was de vakanties met je ouders best leuk waren, moet je als een jongen zoals ik, Paul is mijn naam, er niet aan denken om nog met je ouders op vakantie te gaan.

Ouders kunnen echter, zacht uitgedrukt, nogal vasthoudend zijn! Maandenlang word ik aan mijn kop gezeurd over de laatste vakantie gezamenlijk met mijn ouders. Uiteindelijk ga ik dan overstag. Wat ze mij (typisch ouders) niet hadden verteld, was dat die Camping een Nudistencamping was. Eenmaal met dit feit geconfronteerd, dreigde er een Derde Wereldoorlog uit te breken.

We kwamen ten slotte tot een compromis. Hoewel iedereen er naakt rondliep, mocht ik mijn zwembroek aanhouden. Veel mensen op die Camping waren nog ouder dan mijn vader en moeder, en aangezien ze kennelijk ook weinig aan fitness deden, begon bij de meeste bezoekers de zwaartekracht zijn tol te eisen! Maar er is ook goed nieuws, want een aantal kerels voldeed gelukkig wel aan mijn criteria.

Hoewel ik nog steeds wat twijfel heb, over mijn interesse voor mooie jongens, en heerlijke gespierde kerels, had ik toch best moeilijke momenten, om mijn van opwinding stijf geworden lul in toom te houden. Nog een geluk dat ik een zwembroek aanhad. Al zullen de contiuren van een steigerende tienerlul in dat zwembroekje mijn verlangens toch wel zichtbaar hebben gemaakt.

Wanneer ik, nog steeds in een zwembroek, op een ochtend wat over de Camping rondscharrel, kom ik langs een tent met een man en een vrouw, ik schat ze midden 40, die net aan de koffie willen beginnen. Een klein hondje dat aan zelfoverschatting leidt, blaft alsof het een bewakingshond is. De man is trouwens een mooie kerel. Goed gebouwd, en met een prachtige behaarde borst, waar ik best graag mijn handen doorheen zou willen laten gaan. Hij maant het beest tot rust.

Het kleine keffertje weet zich echter los te rukken, en met zijn riem nog om, stuift het kreng de Camping op. Ik ga hem achterna. De riem blijft achter een boom steken, en het kleine mormel beleeft, door eigen toedoen, letterlijk, benauwde momenten. Ik pak de riem, en trek hem mee richting de eigenaars.

Ze zijn blij dat ik hun hond heb gevonden, en nodigen me uit voor de koffie. Het mag ook chocomel zijn! Terwijl de vrouw de chocomel voor mij klaarmaakt, vraagt de man, die Denny heet, hoe ik zo op deze camping verzeilt ben geraakt? Wanneer ik mijn verhaal doe, kan ik maar moeilijk mijn ogen van zijn prachtig gevormde, en heerlijk behaarde, borst afhouden. Om over die aanzienlijke, en al maar groeiende lul van hem, maar helemaal te zwijgen.

Er lijkt een stilzwijgend soort van verbond tussen Denny en mij te ontstaan. Wanneer hij ziet dat ik met meer dan gewone belangstelling zijn steigerende lul bestudeer, wrijft hij ook nog even over mijn stijve jongenslul. Doet dan snel en handdoek over die mooie stijve paal van hem, en houdt een vinger voor zijn mond, als teken dat ik verder niets moet laten blijken!

Na de chocolademelk en een heerlijke koek, neem ik afscheid. Denny zegt; "ik zie je nog wel, en bedankt mij nogmaals voor het vangen van hun hond." Zelfs het kleine keffertje lijkt onder de indruk van mij, want hij kwispelt als hij ziet dat ik afscheid neem. Ze zwaaien nog even naar mij, als ik mijn weg over de camping vervolg.

Het klinkt wel erg hoogdravend, als ik zeg, dat het incident met dat hondje, en de ontmoeting met Denny, mij op de juiste gedachten heeft gebracht. De volgende ochtend, word ik wakker met een enorme stijve lul. Om wat af te koelen besluit ik, nu zonder zwembroek, zo heb ik besloten, naar het zwembad te gaan, en kom daar Denny weer tegen. Hij vraagt mij bij hem te komen, en ik ben zelfs niet verbaast, al krijg ik wel een rode kop, als hij, onder water, mijn lul pakt, en deze langzaam begint af te trekken.

Het speelt zich allemaal onderwater af, en bovendien lijken de mensen niet echt op ons te letten. Wanneer ik ook zijn heerlijke stijve mannenlul pak, begin ook ik hem af te trekken, en hij is niet eens verbaast. Omdat alles zich onder de waterspiegel afspeelt, doe ik net of ik ga duiken, en neem een hap lucht. Steek snel die smakelijke lul van hem in mijn mond, en pijp hem stevig door!

Aan de schokkende bewegingen van zijn lichaam voel ik, dat ik goed bezig ben! Om het er echter niet te dik bovenop te leggen, al ben ik inmiddels goed geil, duw ik mijn kontje tegen die strak gespannen lul aan, en laat die machtige paal, onopvallend, maar oh zo geil, heerlijk door mijn bilnaad op en neer gaan! Er ontstaat zo een brandend verlangen naar meer! Zijn vrouw echter, komt aangelopen, en springt vlak voor ons (ik heb nog zo gezegd, géén bommetje), in het water en veroorzaakt zo een kleine Tsunami.

Helaas is dat het, voor nu, en daarmee het einde van mijn geile avontuur, d.w.z. voor dit moment. Maar de basis is gelegd, en heb de hele dag verder moeite om mijn stijve tienerlul in bedwang te houden. Ook valt het mij op, dat behalve enkele dames, er ook, als je goed oplet, best mooie kerels en knapen, verlekkerd naar mij kijken. Als ik ze echter wil benaderen lopen ze snel door!

Niet getreurd, want de volgende ochtend dienen zich weer nieuwe kansen aan. We, mijn ouders en ik, maken een wandeling over de Camping. We passeren daarbij ook de tent van Denny en zijn vrouw. Ze groeten ons vriendelijk, en vragen of we zin in koffie hebben? Mijn ouders slaan dit aanbod vriendelijk af, want die willen nog even verder wandelen, ik echter heb wel zin!

Denny's vrouw maakt nog snel even chocomel voor mij, en ik krijg er weer zo'n lekkere koek bij. Dan neemt ze echter afscheid, want haar Yogales begint zo. Terwijl hij de koffie, en ik mijn chocomel opdrink, ontstaat er een onuitgesproken geil gevoel bij ons beiden. Dat is, behalve aan onze hitsige blikken, ook aan onze steeds heftig steigerende lullen wel af te lezen!

Hij pakt mij bij de hand, en sleurt mij bijna de tent in. Oh lieve jongen, kreunt hij, waarom word ik toch altijd zo geil van jou? Naugthy by Nature, zeg ik hem, en begin die heerlijke lul van hem te pijpen. Deze keer hoeven we geen rekening te houden met anderen, en ik geil hem lekker op! Zijn lul is kneiterstijf, en zijn eikel knalrood. en klopt heftig van opwinding.

Als een volleerde slet, ik blijk inderdaad een natuurtalent, ga ik met mijn tong over zijn spuitspleet, en met mijn lippen omklem ik zijn gehele eikel. Ik plaag hem, zuig hem, en geil hem steeds verder op! Waarschijnlijk om te voorkomen dat hij nu al klaarkomt (ik voel zijn voorvocht al), legt hij mij op mijn buik. Trekt mijn billen wat uit elkaar, en begint met zijn tong door mijn holletje te gaan.

Ik kan mijn hete aandrang om te gaan kreunen van optimale geiligheid niet meer onderdrukken, en joel van intens genot. Oh, Denny, wat is dat lekker, kreun ik, en smeek hem mij nog wat dieper uit te likken. Daar is hij werkelijk een Meester in! Steeds intenser dringt hij met de tip van zijn tong in mij door, daarbij opent zich haast als vanzelf, mijn kontje zich nog wat verder.

Hij doet snel een condoom om, smeert wat glijmiddel op mijn hol, en duwt die machtige paal van hem naarbinnen. Voor een moment verstijf ik helemaal, en geef, via een paar stevige vloeken, lucht aan mijn gevoelens (potdomme!). Hij blijft, eerst nog wat voorzichtig, in mij op en neer gaan, maar wanneer ik eenmaal gewend ben, verhoogt hij het ritme telkens een beetje.

Ik moet toegeven, het was wel even wennen, maar vindt het steeds lekkerder. Nu hij mijn hol op maat geneukt heeft, gaat hij met de rand van zijn knalrode eikel over mijn prostaat. Oh deze kerel verstaat zijn vak! Langzaam daalt hij steeds dieper af in mijn neukschacht, en voel ik zijn eikel steeds onrustiger tekeer gaan!

Hij trekt mijn kontje nog wat naar zich toe, kruipt bijna bovenop mij mij, en paalt mij intens door! Oh lieve Denny, kreun ik; "kom klaar in mij, ik ben wel zo geil!" Dat de hele camping dat kan horen, zal mij een zorg zijn. Hij neemt mij nog even intens heftig, en voel dan dat hij klaar komt! Snel trekt hij die machtig kloppende lul uit mijn hol terug, verwijdert vlug het condoom, en plaatst die intens kloppende paal vlak voor mijn opengesperde hol.

Oh Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere geile slet van mij, kreunt hij, en pompt vanaf een kleine afstand, massa's zaad in mijn hol. De meeste treffen doel, maar enkele spatten uiteen op mijn strakke jongensbillen, en druipen daarna langzaam naar beneden! Wanneer hij eindelijk, hij heeft nog al een voorraad gespoten, klaar is, likt hij zijn eigen zaad uit mijn hol, en van mijn billen.

We kussen elkaar intens, waarbij we dat zaad lekker geil in onze monden rondroeren. Hij streelt mijn haren, en aait over mijn gezicht, en vraagt dan; "lekker?" Ik knik tevreden! De vraag die op mijn lippen ligt, maar die ik niet durf te stellen, oppert hij! Kijkt op zijn horloge, en zegt; "we hebben nog wel tijd, wil je mij neuken? Ik heb best zin om me door een tienerjongen te laten penetreren!"

Hij gaat gaat op zijn rug liggen, waarbij ik zijn benen een eind naar achteren duw. Ik ben daarbij zo botergeil, dat ik geen glijmiddel gebruik, en mijn lul zo zijn hol inschuif! Je hoeft er niet voor doorgeleerd te hebben, om te voelen dat hij zich kennelijk wel vaker anaal laat doorpalen. De slet! Dat geeft mij gelijk een excuus om, net als hij dat bij mij deed, eerst even zijn prostaat te teasen, voordat ik de diepte inga!

Terwijl ik, dat is mijn jeugdig enthousiasme, oncontroleerbaar heftig in hem los ga, kan ik het niet laten om af en toe met mijn handen door die heerlijke bos borsthaar te gaan. Wanneer ik in zijn tepels knijp, merk ik dat hij nog wat hitsiger wordt. Het signaal om hem te laten zien wat ik aan zaadvoorraad wel niet allemaal in huis heb! Weliswaar uit liefde, krijgt hij ook nog een pak slaag van mij.

Hij kreunt van bronstige opwinding, en moet mijn driftig kloppende eikel ook tekeer voelen gaan! Nog even neem ik hem in de hoogste versnelling, en voel mijn zaad naarboven stijgen. Oh lieve Denny, kreun ik, ik kom klaar in jou! Mijn driftig kloppende eikel opent zich, en ik begin te spuiten.

Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreun ik, en in een oncontroleerbaar ritme, pers ik de ene na de andere stoot aan vers jongenszaad in het verleidelijke hol van die volwassen kerel. Zijn gezicht lijkt bevroren van verbazing. Ik blijf ondertussen doorgaan, tot ik uiteindelijk door mijn dagvoorraad heen ben. Hij glimlacht geil naar mij, en kust me!

Soms zit je in zo'n Flow, dat je van geen ophouden weet. Hij is echter niet eens verbaast meer, als ik mijn, met zaad doordrenkte lul, in zijn halfopenstaande mond duw. Zuig mij, geile slet, commandeer ik hem. Hij doet braaf (ik wist het wel), wat ik van hem verlang. Hij pijpt mij, en laat niet meer los, tot hij mij andermaal tot spuiten heeft gebracht.

Oh oh jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kreun ik, en weer pomp ik een niet onaanzienlijke restvoorraad sperma in zijn strot. Om te laten weten, dat ik gek op hem ben, steek ik mijn tong in zijn mond, en roeren we dat zaad rond in onze monden. Hij veegt het laatste restje met zijn vinger van mijn lippen, en zegt, dat ik nu moet gaan, want zijn vrouw komt zo terug van haar Yogales, of was het nu pottenbakken!

Dat er nog meer jongens zoals ik zijn, die zo nodig, voor de laatste keer, met hun ouders meemoeten op vakantie, merk ik op een wel heel bijzondere manier! Wanneer ik een paar dagen later opweg ben naar de tent van Denny, kom ik Errol tegen. Een knaap van mijn leeftijd, die wat kleiner van stuk is, maar dat geldt zeker niet voor zijn lul. Ik ben gelijk diep onder de indruk!

Ik knoop een praatje met hem aan, en vertel hem dat ik bij een kennis van mij (Denny) op bezoek ga. Hij pakt mij bij mijn arm, en zegt; "ga je met hem neuken?" Ik ben verbaast over zoveel inzicht, maar geef hem een eerlijk antwoord. Dan blijkt dat onze Denny niet alleen mij, als zijn favoriete neukobject heeft, maar nog meer geile knaapjes! Errol en ik smeden een plan om dit "jongensmisbruik" aan de kaak te stellen!

Zijn vrouw is kennelijk weer naar één of andere cursus, zodat hij mooi geile knaapjes kan ontvangen. Wanneer we zijn tent openritsen, is hij dan ook stomverbaasd, als hij ons beiden ziet! Zo geile neukbeer, stiekem onschuldige jongens neuken, hé! Hij staart ons met open mond aan. Mooi dé gelegenheid om onze, inmiddels stijve tienerlullen, beurtelings bij hem in zijn mond te duwen, en hem tot pijpen te dwingen.

Errol en ik leven ons heerlijk uit, op onze neuktijger. Terwijl de één hem in zijn kontje neukt (we laten er geen gras over groeien), moet hij de ander bevredigen, door hem te pijpen! We laten hem alle hoeken van de tent zien. Het is duidelijk, dat hij daar niet op gerekend had. Errol klimt, geil als hij is, bovenop hem, en laat die machtige lul, zeker voor zo'n klein ventje, driftig in dat hol van onze Denny op en neer gaan. Daarbij klotsen zijn ballen zo lekker tegen de billen van ons zo geliefde neukobject!

Je ziet Errol zich naar een orgasme toewerken. Oh jaha lekkere geile kerel, nu neuken wij jou, zegt hij tegen Denny! Deze kreunt alleen maar, dat hij graag zaad in zijn hol wil!! Oké, hete zaadslet van mij, en spermahoer, bijt Errol hem toe. En dan komt hij klaar. Het is waarachtig een prachtig gezicht, om die knaap klaar te zien komen. Heftig schokkend, en geil kermend zie je, bijna letterlijk, hoe hij enorme hoeveelheden zaad in dat mannenhol spuit!

Om Denny niet de gelegenheid te geven om op andere gedachten te komen, breng ik nu mijn lul in stelling. Ik leg hem (mijn favoriete positie) op zijn rug, en duw zijn benen naar achteren. En terwijl er nog wat van Errols' zaad uit zijn kontje drupt, steek ik mijn driftig kloppende lul in zijn hol. Terwijl ik nog eerst even heerlijk zijn prostaat een beurt geef, ga ik met mijn beide handen door die weelderige bos zwart borsthaar van hem.

Maar ook nu houd ik me aan de afspraak met Errol. Stevig doorpalen, en hem geen rust gunnen! Ik maak hem duidelijk, dat er met "onschuldige" knaapjes niet valt te sollen! Oh, dit is wel zo heerlijk, je lul in dat mannenhol tekeer laten gaan, net zolang tot je klaar komt! Daar zijn we ten slotte tienerjongens voor! Ik ga uiteraard voor een zaadontlading. Ik neuk hem daartoe beestachtig heftig, en voel dat mijn spuitmondje zich opent, en dat ik in hem klaarkom!

Oh geile kerel van mij, ik spuit je vol, kreun ik. Gevolgd door een oerkreet die hoort bij een orgasme. Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik kom, kreun ik! En in een intens ritme pomp ik de ene na de andere stoot aan heet jongenszaad in zijn hol. De verbazing op zijn gezicht is een foto waard. De lieverd is totaal uitgeteld.

Om hem nu niet verweesd achter te laten, positioneren Errol en ik ons aan beide zijden van zijn stijve lul, en omsluiten deze met onze lippen. We geilen hem dusdanig op, dat hij langzaam maar zeker tot een spuitmoment komt! Bijna hulpeloos kreunt hij; "dat we dat niet mogen doen", maar we stoppen pas als hij ook werkelijk spuit!

Best geil werk, deze zaadbeer van zijn spermavoorraad afhelpen. Om het geheel een extra accent te geven, nemen we ook nog even zijn ballen (daar is hij wel geschoren) in onze mond, en rollen die rond. Hij weet niet meer waar hij het zoeken moet. Zijn eikel wordt ondertussen steeds roder. en zijn lul trilt als een vulkaan die op uitbarsten staat.

Oh jongens niet doen, kreunt hij machteloos. We zien zijn eikel krachtig vibreren, en zijn spuitmondje zich openen Ah, ah, ah, Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ik kom, kreunt hij, en spuit als een losgeslagen brandweerslang, sperma in het rond. Ik zie zelfs klodders op het tentdoek. Errol en ik, zitten ook volledig onder. We waarschuwen hem ten slotte dat hij niet stiekem nog andere knaapjes moet neuken, zonder dat wij dat weten! Want dan komen we weer langs!

Niet dat het ons echt wat kan schelen, alleen als we via hem nog andere jongens leren kennen, zodat we ook heerlijk met hen kunnen neuken, is dat natuurlijk mooi meegenomen. We spoeden ons nu echter eerst naar het zwembad, en nemen een verfrissende duik.

Het voert te ver om van al mijn neukavonturen verslag te doen, maar dit is meer dan waarop ik ooit had durven hopen! Als je regelmatig neukt, gaat de tijd wel zo snel. Wanneer ik aan het eind van de vakantie tegen mijn ouders zeg, dat ik volgend jaar wel weer met hen meewil, is de verbazing dan ook groot! De enige voorwaarde is dan, wel weer op deze Nudistencamping!
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4