Klik hier voor meer...
Door: Peter-040
Datum: 06-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 24013
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is geen vreemdgaan

Dit is voor 80% waar gebeurt net voor corona uitbrak.


Joyce was al jaren een fijne collega en we werkten dan ook heel goed samen. De laatste tijd echter was ze een beetje uit haar hum. Ik had al een paar keer gevraagd wat er aan de hand was. Nee, niks aan de hand gaf ze steeds aan.

Misschien ff voorstellen, Joyce is 38 jaar heel slank, kleine stevige borsten, een mooi koppie met lang donker haar. Ik, Peter ben 52 sportief altijd geil en single.

Vorige week waren we eind van de dag alleen op kantoor en ik zag dat ze gehuild had. Ik ging bij haar zitten, sloeg een arm om haar heen en drukte haar stevig tegen mij aan. Ze werd wat rustiger maar kon geen woord uitbrengen. Na een paar minuten begon ze te praten, heel voorzichtig vertelde ze dat ze enorm aan het twijfelen is over haar relatie met haar partner. Ze heeft een enorme behoefte aan warmte en aandacht. En hij kan haar dat maar moeilijk geven. Ze is al vanaf haar 18e bij hem en ze heeft hem steeds maar gegeven wat zij dacht dat hij nodig had.

Ik stel voor om bij een bar om de hoek ff een glas wijn te gaan drinken. Ze stemt in en nadat ze haar tranen heeft gedroogd en zich een beetje heeft opgefrist lopen we samen naar de wijnbar.

We gaan in een hoekje zitten waar we ongestoord kunnen praten. Ik bestel maar meteen een goede fles wijn en meteen wat hapjes erbij.

Joyce lijkt een stuk rustiger, wellicht ook door de wijn en de andere omgeving. Ik probeer haar niet teveel naar details te vragen. Ze voelt zich wel schuldig tegenover haar partner nu ze het mij verteld heeft en met mij hier wat aan het drinken is.

Ik geef aan dat haar verhaal veilig is bij mij.

Ik bekijk Joyce ineens met heel andere ogen nu ze zich zo kwetsbaar opstelt.

Ik werk toch al meer dan 10 jaar met haar samen maar heb nog nooit iets van gevoelens voor haar gehad. Nu ineens bekijk ik haar met andere ogen. Jeetje wat is ze mooi maar het gaat nu over haar verdriet en daar wil ik aandacht aan schenken.

De fles is sneller leeg dan ik dacht en ik stel voor dat ze naar huis gaat en wellicht een goed gesprek met haar partner heeft.

We nemen buiten afscheid met een stevige knuffel en dit doet wel wat met me, ik voel dat mijn jongeheer meer dan wakker is.

Ik loop ook snel naar huis nadat ik haar sterkte wens.

Thuis aangekomen laat ze mij niet los. Ik zoek wat foto’s op van het bedrijfs uitstapje van afgelopen jaar. Op een foto heeft ze een strak topje aan waar haar borstjes mooi in te zien zijn. ik word keihard en trek mij lekker af met Joyce in gedachten.

Maandagochtend zie ik haar weer op kantoor en ze kijkt me heel blij aan met een waanzinnig mooie glimlach. Ik wil haar niks vragen daar er nog meer mensen aanwezig zijn op kantoor.

Op het einde van de dag zie ik dat ze een beetje treuzelt en ze laat haar collega’s allemaal eerder naar huis gaan. We blijven dus weer met zijn tweeën over. Ik stel voor om weer wat te gaan drinken, ten minste als ze erover wil praten. Prima zegt ze en we gaan nu naar een koffie tentje om niet teveel op te vallen, zij heeft immers een relatie.

Ze verteld dat ze een goed gesprek heeft gehad met haar partner en hem duidelijk heeft gemaakt wat ze mist bij hem. Ze heeft hm duidelijk gemaakt dat er echt wat moet veranderen in zijn gedrag naar haar toe.

Ons gesprek schiet alle kanten op, het is echt super gezellig met elkaar.

Ik probeer om geen oordel te hebben over haar uitdaging maar ik stel haar wel de juiste vragen om haar aan het denken te zetten. Na anderhalf uur gaan we naar huis.

Dit gaat zo enkele weken door en een keer of 2 tot 3 in de week gaan we samen wat drinken. De gesprekken worden steeds “spannender” en na een maand of 3 is haar partner voor zijn werk enkele dagen weg. Ik vraag of ze zin geeft om samen wat te eten bij mij thuis. Ja, gezellig zegt ze.

Thuis aangekomen trek ik een lekkere fles wijn open en zet wat hapjes op tafel. We zitten naast elkaar op de bank en en geef aan dat ik haar wat moet bekennen.

Ik heb meteen haar volle aandacht. ik word echter verlegen en vind het lastig.

Zeg het maar, zegt ze, we hebben toch nog nooit geheimen voor elkaar gehad.

Ik verzamel mijn moed en vertel haar een beetje hakkelend dat ik gevoelens voor haar heb gekregen de laatste maanden.

Ze is er ff stil van maar herpakt zich snel en vraagt, ben je verliefd op mij?

Ja zeg ik, stapel verliefd, ik denk de hele dag aan jou. En niet alleen omdat je er zo mooi uitziet, nee we hebben zoveel raakvlakken met elkaar en kunnen zo fijn praten zonder dat iemand een oordeel velt.

Er valt een lange stilte, ik tril helemaal. Dit heb ik nog nooit zo gevoeld in mijn leven.

Ik vraag of ik haar een knuffel mag geven. Die duurt misschien wel 5 minuten.

Ik voel haar slanke lijf tegen me aan en druk tevens haar borstjes heel stevig tegen mij aan.

We laten elkaar los en ik zie dat haar ogen glinsteren van het traanvocht.

Ik zeg, ben je nu emotioneel? Ja zegt ze, dit heeft mijn vriend nog nooit tegen mij gezegd en ook zo liefdevol en teder hoe je dat zegt. Je raakt me hier echt mee.

Ik pak haar weer vast en streel heel subtiel haar wangen. Ze ontspant volledig als ik haar zo teder streel. Oooh dit is zo fijn zegt ze. Ik zie dat haar tepels stijf worden van mijn gestreel.

Ik streel haar borstjes door haar shirtje en probeer haar te kussen maar dat wil ze niet. Ik kus wel haar nek vol overgave en ze gooit haar hoofd achterover. Ik ga met mijn hand onder haar shirt en voel de harde tepel door een dun behaatje. Ik knijp er subtiel in en ik voel dat haar lichaam hier sterk op reageert. Ik maak haar bh los en trek haar shirt uit. Wat heb je mooie borsten zeg ik, helemaal in verhouding met haar lichaam. Ze heeft kleine maar keiharde tepels. Daar ze niet wil kussen doe ik dat maar met haar tepels. Ik zuig ze een voor een naar binnen. Vind je dat lekker, vraag ik? Dit is waanzinnig lekker zegt ze. Ik maak haar broek los en ga met mijn hand in haar string. Ze is hartstikke nat. Ik vinger haar kutje en ga met mijn duim over haar kleine klitje. Haar hele lijf trilt en schokt. Ze komt met een korte schreeuw klaar. Peter dat was ongelofelijk lekker. Ze valt in mijn armen en huilt zachtjes.

Wat doe ik allemaal. Denk dat ze zich schuldig voelt tegenover haar vriend.

Joyce , je hebt niks verkeerds gedaan. Je hebt alleen dat waar je behoefte aan hebt en wat je thuis niet krijgt binnen laten komen. Ik zou nu graag naar huis willen zegt ze.

Ik zal je wel even brengen en ik neem bij haar voordeur met een knuffel afscheid. Dankjewel, zegt ze.

Morgen is het zaterdag en hoeven we niet te werken, ik probeer nog of we voor morgen wat af kunnen spreken maar dat lukt niet.

Als ik naar huis loop word ik overmand door emoties, ben ik te ver gegaan?

De nacht is onrustig, ik lig lang wakker van onzekerheid. Wat heb ik toch gedaan, vraag ik me af.

Ik schrik wakker van mijn telefoon. Het is nog geen 7.00 uur. Hallo zegt ze, met mij.

Mag ik naar je toe komen, vraagt ze. Ja natuurlijk geef ik aan en nog geen 10 minuten later staat ze in een vrouwelijk joggingpak voor mijn deur.

Ik doe open in mijn badjas en loop met haar de woonkamer in.

Sorry zegt ze. Ik vraag haar wat ze bedoelt. Ja sorry dat ik gisteren zo snel weg ben gegaan. Ik was een beetje overrompeld maar ik wil heel graag doorgaan waar ik gisteren ben gestopt. Ik kan het met mijn slaperige kop nog niet bevatten.

Joyce neemt de leiding, pakt mijn hand en loopt met mij naar de slaapkamer.

Staand langs het bed geeft ze mij een knuffel en ze maakt mijn badjas los en laat hem op de grond vallen. Ik sta nu alleen nog in mijn slip voor haar. Ik wil haar weer kussen, maar dat weert ze weer af. Dan doe ik haar joggingvest maar uit, wauw wat een prachtige lingerie draagt ze. Dan buk ik mij en doe haar schoenen uit en aansluitend laat ik haar broek zakken. Een mooi donkerbruin stringetje verschijnt er. Bij het naar beneden doen van haar joggingbroek meen ik een vochtig plekje te zien in haar string.

Ik ga weer staan en knuffel haar en kus haar nek weer net als gisteren. Ik merk dat ze hier opgewonden van wordt. Hoe mooi het lingerie topje ook is, ik doe het voorzichtig uit samen met haar string. Ondertussen schuif ik mijn slip ook uit. We staan nu poedeltje naakt tegen elkaar aan. Mijn pik begint al flink stijver te worden. Ik zuig op haar tepels, kneed haar kleine stevige billetjes.

Ze begint een beetje te kreunen en helemaal,als ik mijn vinger nat maak en haar sterretje ga kriebelen.

Zullen we op bed gaan liggen, zeg ik.

We kruipen heerlijk tegen elkaar aan op bed. Ik kus haar nek en haar tepels en ik merk dat ze flink opgewonden wordt. Dan richt ze zich op en kruipt naar beneden. Ze begint toch zo heerlijk aan mijn eikel te likken, dit is echt waanzinnig lekker hoe ze dat doet. Ik geef me volledig over aan haar, ze zit tussen mijn benen en pijpt me heel diep en heel intensief. Al na een paar minuten begint mijn lichaam te schokken en kom ik klaar in haar mond.

Ik zie haar niet slikken en ze kruipt omhoog en begint mij heerlijk te tongen. Mijn zaad loopt over onze wangen. Dit is zo ongelooflijk geil.

Gisteren niet willen kussen en nu, nadat ze mij gepijpt heeft, mij vol op mijn bek kussen.

Moet zeggen dat mijn zaadjes best lekker smaken.

Nadat ik een aantal minuten ben bijgekomen en we heerlijk in elkaar gestrengeld op bed hebben gelegen, daal ik af naar haar kutje. Ze heeft kleine schaamlipjes wat heel mooi bij haar lichaam past net als haar niet al te grote borsten.

Ik bijt eerst een beetje in haar bovenbeen niet ver van haar kutje.

Dan blaas ik subtiel op haar spleetje, ze begint een beetje ongecontroleerd te bewegen van mijn geplaag. Dan ineens zet ik mijn mond vol op haar zeer natte spleet. Ik duw mijn tong naar binnen en zuig dan op haar klit terwijl ik haar zo nu en dan vinger. Ze voelt bij 1 vinger al heel strak.

Dan bedenk ik mij opeens dat ik in mijn nachtkastje 2 vibrators heb liggen. Die haal ik eruit, gelukkig zijn ze opgeladen. Ik laat ze Joyce zien en ga met de iets grotere, ik denk 15 cm over haar klit. Ze reageert meteen heftig, daarom besluit ik om hem maar gelijk naar binnen te schuiven. De kleinere pak ik en die zet ik aan op de laagste stand en die hou ik op haar klit. Ze wordt bijna gek van geiligheid. Met mijn rechterhand, ten minste als de vibro helemaal in haar zit kan ik met 1 vinger aan haar sterretje. Dat is inmiddels flink nat van haar kut geil. Ik streel eerst de buitenkant om haar ff te laten wennen. Ik vraag haar hoe dat is. Ze zegt niks, knikt alleen hard met haar hoofd, JA….

voor mij een teken om mijn middelvinger, ja de langste, naar binnen te schuiven. Als ik dan om beurten haar tepels ga afzuigen is het feest compleet. Haar hele lijf schokt en zij kreunt keihard……Ohh Peter ga door dit is zo lekker.

Het duurt niet lang dan komt ze waanzinnig heftig klaar. Haar volledige lijfje beweegt en schokt alle kanten op.

Ik denk dat ze 2 of 3 minuten nodig heeft om tot zichzelf te komen. Zij en ik trouwens ook is nat van transpiratie.

Peter, zegt ze, ik was bijna “out” gegaan. Dit is zeker het meest intense orgasme wat ik ooit beleefd heb. En dan heb ik je nog niet eens geneukt zeg ik lachend…..

Dat vertel ik een volgende keer, je ziet voorspel en knuffelen kan zeker zo lekker zijn dan plat neuken.

Wordt vervolgd…….
Trefwoorden bij dit verhaal: Collega, Kantoor, Knuffelen, Romantiek, Werk, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...