Klik hier voor meer...
Door: Niels033
Datum: 08-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 46530
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
*Beep, Beep, Beep* 07:00 uur. De wekker gaat. Vrijdag is mijn vrije dag maar ik stap toch vroeg uit bed om mijn zoon uit te zwaaien naar school. Terwijl ik mijn sloffen aantrek en richting de trap loop, trek ik mijn suède pyjama uit mijn bilnaad. Het is een kort pyjama broekje dat mijn billen net verbergt. Het zit niet te strak, gewoon lekker. Zowel het topje als het broekje wordt afgesloten met wat kant. Het topje valt net over mijn navel zodat je nog een klein streepje van mijn strakke buik kunt zien. Met iedere tree die ik naar beneden stap voel ik mijn volle C cup op en neer deinzen. Met mijn 43 jaar zie ik er nog goed uit, hier werk ik ook hard voor. Vlak bij ons huis zit een klein sportschooltje waar mijn zoon en ik regelmatig te vinden zijn. Hij in de apparaten, ik voornamelijk op een matje om mijn billen en mijn buik te trainen.

De dag begint als zoveel ochtenden. Ik zet het theewater op, doe mijn lange blonde haren in een paardenstaart en begin met het uitruimen van de vaatwasser. ‘Goedemorgen Justin, lekker geslapen?’ Vraag ik aan mijn zoon als hij de keuken binnen komt lopen met zijn wiskundeboek onder zijn arm. Justin is een sterke gozer van 17. Hij zit in zijn examenjaar, 5 HAVO. Hij heeft gespierde benen gekregen van het fietsen. We wonen achteraf, ca. 15 km van Justin zijn school vandaan. Door het verplaatsen van alle zware gewichten in de sportschool heeft hij brede schouders gekregen. Hierdoor is hij al een hele vent!

‘Ja hoor, prima. Jij ook lekker geslapen’? Vraagt hij met zijn blik op oneindig. ‘Ik heb lekker geslapen, maar ik heb wel weer zin dat je vader thuis komt. Dan slaap ik toch altijd beter’. Justin antwoord niet, en duikt in zijn wiskundeboek. Hij heeft vandaag een belangrijke toets op het programma staan. Ik geef hem een kop thee en twee boterhammen. Meestal kletsen we een beetje tijdens het ontbijt, maar vandaag is het stil. ‘ Ben je gespannen voor de toets, jongen?’ Vraag ik aan hem terwijl ik door zijn middellange bruine haar aai. ‘Nee, komt wel goed’. ‘Moet ik je nog even overhoren?’ ‘Nee, komt wel goed.

Justin hapt zijn ontbijt weg, terwijl ik zijn lunch klaarmaak. Daarna rent hij snel naar boven om zijn haren netjes te maken. Hij is een ijdele jongen, dat heeft hij denk ik van mij. Terwijl hij de trap af komt en zijn spullen bij elkaar raapt, pak ik alvast zijn jas. Hij mag niet te laat komen. Als hij zijn jas van mij aanpakt kijk ik nog eens goed naar hem. Wat ziet hij er knap uit. Hij heeft een lichtgekleurde chino aan met daarboven een wit shirt met een spijkerjasje. Zijn horloge, riem en schoenen zijn qua kleur op elkaar afgestemd. Er trekt een warm gevoel door mijn lijf wanneer hij dicht bij komt en ik zijn parfum ruik. Ik geef Justin een kus ‘veel succes met je toets, je kunt het!’ ‘Ja mam’ en hij fietst naar school.

Wat zal ik vandaag eens doen? Ik check de familie agenda. Hierin staan drie kolommen, voor ieder gezinslid een kolom. De vakjes bij Bart zijn doorkruist omdat mijn man niet thuis is. Hij werkt voor een groot bedrijf in de bankenwereld en zit daardoor veel in Amerika. Meestal is hij dan wel twee weken weg. Gelukkig komt hij morgen weer thuis. Na jaren huwelijk is het niet meer zo dat je elkaar vreselijk mist, maar toch is het fijn als iedereen gewoon thuis is. Ook vind ik het heerlijk om lekker te knuffelen voor het slapen gaan. Door het drukke leven van mijn man hebben we niet vaak seks meer. Daardoor hecht ik misschien wel extra veel waarde aan het knuffelen.

Mijn kolom met de naam Sandra is leeg. Vaak komt er wel iemand langs op mijn vrije dag of ga ik bij iemand op bezoek. Maar vandaag staat niks op de planning. Ik twijfel, zal ik nog even in bed gaan liggen? Ik wil vandaag ook het huis even goed schoonmaken, dat is ook een behoorlijke klus. Doordat Bart vaak in het buitenland zit, kan hij Justin en mij niet zoveel aandacht geven. Hij probeert dat goed te maken door ons te verwennen. Zo heeft hij een prachtig huis gekocht in een klein dorpje waar we nu heerlijk wonen. Maar zo’n groot huis met zo’n grote tuin is ook een hoop werk. Mijn oog schiet over de kolom met de naam Justin, ik zie dat hij een korte schooldag heeft en aan het begin van de middag alweer thuis komt. ‘Hij was niet zo spraakzaam vanmorgen, een beetje chagrijnig zelfs. Laten we vanmiddag samen iets leuks doen. Dan ga ik nu schoonmaken en in de tuin bezig, geen tijd om nog naar bed te gaan’ denk ik bij mijzelf.

Ik trek snel even iets makkelijks aan en begin aan de schoonmaak. Stofzuigen, badkamer boenen, dweilen en de bedden verschonen. Het valt mij al een tijdje op dat er vlekken in Justin zijn bedlinnen zitten. Ik vind het alleen maar leuk dat hij aan het experimenteren is, dat hoort er bij op die leeftijd. Dit deed ik zelf vroeger ook. Sterker nog, toen ik 17 was spreidde ik al vaak mijn benen voor de jongens uit de buurt.

Ik keek op de klok, 13:00 uur alweer. De tijd vliegt als je het druk hebt. Justin komt zo alweer thuis. Pfff ik heb het warm gekregen van dat schoonmaken, ik spring onder de douche en gebruik een heerlijk ruikende douchegel om mij te wassen. Wanneer ik de zeep over mijn borsten en billen inwrijf trekt er een warm gevoel door mijn lichaam. Mijn handen glijden naar beneden, over mijn buik verder en verder. Maar dan bedenk ik dat ik hier helemaal geen tijd voor heb. Ik moet opschieten, Justin komt zo thuis. Ik heb nog net genoeg tijd om snel even met mijn scheermes alles weer netjes te maken en dan zet ik de kraan uit en droog mijzelf af. Gehuld in een handdoek loop ik naar de kledingkast waar ik een tijdje sta te twijfelen wat ik aan ga doen. Ik heb het nog steeds warm. Ik pak een string uit de kast en trek een donkerblauw rokje aan. Er hangt nog een BH over de stoel, ‘kan deze nog’ vraag ik mezelf hardop af. Ik ruik eraan en kom tot de conclusie dat deze nog wel een dagje mee kan. Over de BH trek ik een wit hemdje aan.

Justin zal zo wel thuiskomen, laat ik alvast een kop thee zetten. Terwijl ik op Justin wacht check ik even of de vlucht van Bart op tijd is. Hij heeft wat vertraging, eigenlijk zou hij morgen om 05:00 uur op Schiphol landen, maar door slecht weer in Amerika heeft het vliegtuig op de heenreis vertraging opgelopen. De verwachte aankomsttijd is nu 08:00 uur. ‘Nog één nachtje alleen slapen’ vertel ik verheugd tegen mijzelf.

Ik hoor wat gerommel in de garage. Dat zal Justin zijn. Met een chagrijnige blik komt hij de kamer binnengelopen. Ik loop snel op hem af en geef hem een knuffel. ‘hey, jongen wat is er? Ging je toets niet goed? ‘Jawel hoor, die heb ik makkelijk gehaald’ zegt hij heel monotoon. ‘Waarom kijk je dan zo beteuterd’? ‘Gewoon’. ‘Je kunt alles tegen me zeggen he jongen’. ‘Ja weet ik’. ‘Zeg dan, is er iets?’

‘Nee hoor, ik ga even naar boven’ Justin vlucht naar zijn kamer.

‘Laat hem maar even’ denk ik bij mijzelf. Ik zal zo voorstellen om lekker in de zon te gaan zitten, of misschien kunnen we iets anders leuks doen. Lekker sporten, daar krijgt hij vast energie van. Of een ijsje halen bij de supermarkt in het dorp verderop.

Een halfuurtje later klop ik zachtjes op de deur van Justin zijn kamer. ‘Mag ik binnenkomen’? ‘Ja’

Ik betreed Justin zijn kamer, hij ligt in bed met de gordijnen dicht. ‘Ik zie dat er iets is jongen, zeg het maar eerlijk tegen me. Ik wil je graag helpen’. ‘Je kunt me niet helpen’. Zegt Justin fel. ‘Jawel, ik doe alles voor je, zeg het maar gewoon’.

‘We wonen hier in dit kut dorp waar niks gebeurt’ raast Justin! ‘Iedereen op school gaat op vrijdag naar feestjes of naar een café en ik kan geen kant op. Er gebeurt hier nooit wat. Er woont hier niemand van mijn leeftijd. Op school heb ik genoeg vrienden maar buiten school zie ik ze nooit. Iedereen woont ver weg’. Ik luister naar Justin zijn geraas, het houdt niet op. ‘Ik wil ook naar feestjes, dansen met meiden, avonturen beleven, drankjes doen met vrienden noem maar op. Maar in plaats daarvan zit ik hier opgesloten met mijn moeder.

‘Jongen toch, ik snap je heel goed. Iemand van 17 moet inderdaad avonturen beleven. Het leven hier is heerlijk, maar niet voor iemand van 17. Je kunt nou eenmaal niet ’s avonds laat nog 15km naar huis fietsen na een feestje. Kun je niet eens vrienden hier uitnodigen?’

‘Niemand wil zo’n eind fietsen, ze verklaren me voor gek.’ Reageert Justin kortaf

Ik denk na, hoe kan ik Justin troosten.

Toen ik 17 was ging ik vaak naar het café, daar liet ik mij door jongens versieren en vaak genoeg eindigde ik met iemand in bed of pijpte ik een jongen ergens in een steegje. Justin wil dit ook allemaal meemaken. Maar hoe? Ik dronk ook vaak stiekem alcohol terwijl dat eigenlijk helemaal niet mocht van mijn ouders.

‘Ik snap heel goed hoe je je moet voelen, iedereen verteld op school aan je wat voor avonturen ze beleven, hoeveel bier ze ieder weekend drinken en jij hebt nog nooit een slokje gehad. Dat is heel rot. Weetje wat, ik ga naar de supermarkt, haal een paar koude biertjes en we gaan samen lekker bier drinken in de tuin. Ik weet het, het is geen feestje zoals de anderen maar het is een begin’

Justin keek me met een glimlach aan. ‘Je bent gek mam, ik mag eigenlijk helemaal geen bier. Ik ben nog maar 17. De andere jongens doen het stiekem. Die mogen het niet van hun ouders, en jij gaat samen met mij drinken. Wat heb ik toch een toffe moeder.

‘Niks tegen je vader zeggen hoor, ik denk niet dat hij het we mee eens is’.

‘Ik zeg niks’ zei Justin.

‘Okay, als jij even een korte broek aantrekt en wat chips en nootjes klaarzet. Rij ik snel naar de winkel’.

Een halfuurtje later zitten we in de zon met een koud biertje. *plop* Het geluid van een dopje dat zich van een flesje ontdoet klinkt als muziek in de oren. Ik neem een slok en geniet van de koude vloeistof in mijn keel. Justin neem ook een slok en trekt een vies gezicht. ‘Je moet het leren drinken’ vertel ik hem. ‘Je gaat het vanzelf lekker vinden’. Na een paar slokken zie ik Justin steeds meer genieten. ‘Bedankt dat je dit voor mij doet mam, nu heb ik ook iets te vertellen aan de jongens’.

‘Met een beetje geluk snappen ze nu wat voor toffe moeder je hebt jongen, misschien willen ze wel dat eind fietsen om hier eens wat te drinken’. Ik zie dat deze woorden Justin goed doen. Hij komt dichterbij, ik krijg dat warme gevoel weer als ik zijn parfum ruik. Dit keer gemixt met bier lucht wat mij aan vroeger doet denken. Justin geeft me een kus op mijn wang ‘bedankt mam, je bent lief’.

Ik bloos. Het doet mij goed Justin weer vrolijk te zien. Ik kijk om me heen en geniet van hoe mooi de tuin erbij ligt. Ik sla een diepe zucht en zeg ‘het is heerlijk wonen hier, maar het is inderdaad vervelend dat alles zo ver weg is.

‘Hoe deed jij dat vroeger?’ vraagt Justin.

‘Wij woonde aan de rand van het dorp, daar was een discotheek. Ik heb daar van alles mee gemaakt.

‘Wat dan zoal?’ Vraagt Justin met rode wangetjes. Ik glimlach en merk dat het bier er behoorlijk in kikt. ‘Dat ga ik niet allemaal vertellen jongen’.

‘Mag wel hoor, ik hoor ook alle verhalen van iedereen op school’.

‘Maar ik ben je moeder’. ‘Justin kijkt mij strak aan en zegt ‘dat geeft niet hoor, ik vind die verhalen altijd wel spannend, of het nou van familie of van vrienden is’.

‘Okay dan, vraag maar. Wat wil je weten?’ Justin denk na. ‘Ik weet al dat je bier dronk terwijl dat eigenlijk niet mocht van opa en oma, dus je deed wel eens stiekeme dingen. Heb je ook wel eens stiekem wat met jongens gedaan?’

‘Ja, ik vond het wel leuk om versierd te worden door jongens. Ik genoot van die aandacht, kreeg vaak een drankje van jongens en als het een beetje klikte zoende we wel eens. Dat is wel tientallen keren gebeurt vroeger’.

‘Tientallen keren?’ Vroeg Justin verbaast. ‘Is dat niet lullig voor papa dan?’

‘Ik kende je vader toen nog niet. Ik zoende ook niet met die jongens omdat ik verliefd op ze was, ik vond het gewoon leuk en spannend. Toen ik je vader ontmoette was het meteen anders’.

Justin kijkt bedenkelijk. ‘Dus als je zoent met iemand omdat je het lekker vind is het niet meteen lullig voor iemand anders? Interessant, zo heb ik er nog nooit naar gekeken’ zegt Justin. ‘En seks dan?’

‘Dat is met seks precies hetzelfde. Ik ben met een hoop jongens naar bed geweest. Maar dat is helemaal niet erg. Sterker nog, ik denk dat je vader er blij mee is, ik was namelijk erg ervaren en wist precies wat jongens lekker vinden’.

‘En jij Justin, heb jij ervaring met de meisjes op school? ‘Nee’ zegt hij treurig. ‘Die dingen gebeuren alleen na schooltijd’. Ik heb daardoor geen ervaring, wanneer ik ooit een keer met een meisje zoen zal ze direct merken dat ik geen ervaring heb.

Ik kijk Justin aan en zie zijn treurige ogen diep mijn ziel binnen kijken. Ik bekijk Justin van top tot teen en voel overal kriebels. Het voelt zo fout, maar mijn lichaam schreeuwt om door Justin aangeraakt te worden. Met Bart knuffelen alleen is blijkbaar niet voldoende, mijn lichaam verlangt er naar verwend te worden zoals vroeger.

Justin zegt niks en komt dichterbij, het kriebelt overal in mijn lijf. Het sletterige gevoel van vroeger giert door mijn lichaam. Ik staar in Justin zijn ogen, hij moet kunnen zien wat ik voel. Maar dan wint mijn hoofd het toch van mijn lichaam. Ik sta snel op en zeg ‘uuhh ik ga nog even een biertje pakken, jij ook nog één'? Justin knikt sipjes. Hij kijkt me verlekkerd na wanneer ik naar de keuken loop. Onderweg zie ik in de spiegel mijn stijve tepels door mijn hemdje priemen. In de keuken voel ik pas hoe nat ik ben. Ik kijk over mijn schouder naar mijn zoon, mijn lekkere zoon, mijn gespierde zoon, mijn volwassen zoon, wat is het toch een lekkere vent. Justin zit met zijn hand aan zijn kruis. Zou hij een stijve hebben? Hoe groot zou zijn pik zijn? Zou zijn pik groter zijn dan die van Bart? Terwijl ik dit bedenk zie ik Justin opstaan en naar de loungebank onder de overkapping lopen. Ik pak snel twee biertjes en loop weer naar hem toe. Wat zou ik doen? Ik wil zo graag, maar dit kan niet.

Justin is op de grote hoekbank gaan zitten onder de overkapping, hij zit in de hoek. Ik kom een beetje afstandelijk naast hem zitten en geef hem zijn biertje. Ik dacht de aandacht te kunnen verleggen door een biertje uit de keuken te pakken maar dit heeft geen zin gehad. We gaan precies verder waar we gebleven waren. we proosten en Justin weer dichterbij. Op het moment dat onze flesjes elkaar raken denk ik: ‘Fuck it’ en ik druk mijn lippen op die van Justin. Hij opent direct zijn mond en onze tongen vinden elkaar. We zoenen innig, speeksel zit overal rond mijn mond. Ik gooi het bier aan de kant. De flesjes lopen leeg over de bank, op de grond. Justin valt in mijn armen waardoor ik achterover val met mijn rug op de kussens die doordrenkt zijn van het bier. Onze tongen nog steeds worstelend met elkaar. Mijn handen gaan overal naar toe, over zijn rug, zijn billen, en door zijn mooie haren. Justin houdt zijn armen om mij heen zodat hij mij stevig vast heeft en ik niet weg kan gaan. Niet dat ik dat zou doen. Ik wil momenteel niets liever dan zoenen met mijn zoon.

Mijn handen wrijven over Justin zijn billen, langzaam beweeg ik ze omhoog richting de onderkant van zijn shirt. Ik pak het onderste stukje stof en breng dit langzaam omhoog. Justin begrijpt de hint en komt omhoog. Heel even komen onze lippen los van elkaar zodat Justin zijn shirt over zijn hoofd kan doen. Dan valt hij direct weer op me en gaan we verder waar we gebleven waren.

Ik probeer mijn benen te openen zodat ik kan voelen hoe hard en hoe groot Justin is. Ik duw mijn benen wijdt en Justin maakt ruimte. Hij komt een beetje omhoog. Zo gauw mijn benen uit elkaar zijn komt hij direct weer op me liggen. Hij duwt zijn stijve paal tegen me aan. Ik kan niet goed voelen hoe groot hij is door alle laagjes stof die nog tussen ons in zitten. Dat moet uit, ik wil het nu weten, zien en voelen. Ik duw Justin van me en ‘hijg in zijn oor, ‘doe je broek uit’.

In tussen trek ik snel mijn topje over mijn hoofd. Ik zie hoe Justin met grote ogen naar de twee uiers in mijn BH kijkt. ‘Vind je dat lekker?’ Vraag ik terwijl Justin snel zijn broek op de grond laat zakken. Voor Justin kan antwoorden, trek ik hem naar me toen en druk zijn hoofd tussen mijn tieten in. Justin hapt naar lucht maar ik hou mijn handen geklemd achter zijn achterhoofd. Na enkele tientallen seconden laat ik hem omhoog komen. ‘Wat heb je heerlijke dikke tieten mam’ zegt hij terwijl hij hapt naar adem. ‘Mag ik ze bloot zien?’

Ik trek snel mijn BH uit. Wanneer mijn blote borsten voor Justin zijn ogen bungelen rijkt hij direct een hand naar ze uit. Hij masseert mijn tieten en knijpt zachtjes in mijn tepels.

‘Hmmmmm heerlijk’ kreun ik zachtjes. Lik ze maar lekker. Justin komt dichterbij en begint op mijn tepels te zuigen. Terwijl Justin blijft zuigen kom ik ietsjes omhoog zodat ik mijn rokje naar beneden kan trekken. De string die ik nog aan heb is inmiddels zeiknat.

‘Laat je lul zien Justin’ commandeer ik. Justin doet wat van hem gevraagd wordt. Hij komt omhoog, gaat naast de bank staan en voor het eerst zie ik de contouren van zijn harde paal in zijn boxer. Langzaam laat zijn boxer langzaam zakken terwijl ik verlekkerd naar hem kijk. Het elastiek van zijn boxer blijft achter zijn paal hangen. Het zakt verder en verder en zijn pik zakt met het elastiek mee. Wanneer zijn boxer eindelijk vergenoeg naar beneden is komt zijn pik in één keer omhoog. Zijn eikel tikt tegen zijn onderbuik en deinst daarna wat op en neer. Dan pas zie ik hoe groot zijn pik eigenlijk is. Ver boven gemiddeld groot, dit is één van de grootste palen die ik heb gezien. Misschien wel dé grootste.

Justin staat nu volledig naakt naast me, terwijl ik alleen mijn string nog draag. Mijn hand rijkt naar Justin zijn pik. ‘Ohjaa mam, doe het’ ‘pak hem maar’. Mijn hand sluit om zijn paal, ik trek zijn voorhuid langzaam naar achteren waardoor zijn eikel bloot komt te liggen. Ik laat zijn paal weer los ´wat doe je mam? niet stoppen!' zegt Justin teleurstellend. Ik spuug in mijn hand en pak direct zijn paal weer vast. ‘jaaa lekker’ hijgt Justin terwijl hij wat onhandig naast me staat.

Ik ga wat verzitten zodat ik wat beter bij zijn pik kan en recht tegenover Justin zit. Zijn harde paal ter hoogte van mijn tieten. Langzaam begin ik te trekken. Ik voel mijn billen tegen de bank plakken met een mix van zweet en kutvocht. Justin weet niet waar hij moet kijken. Hij kijkt mij aan, dan weer kijkt hij naar mijn tieten en wanneer hij hard kreunt kijkt hij de lucht in. ‘heerlijk, ga door’ zegt hij.

‘Ja, vind je het lekker om door je moeder te worden afgetrokken?’ vraag ik naar de bekende weg.

‘Ja, je bent zo geil mam. Ik heb je altijd al geil gevonden, Je hebt zo’n lekkere kont en dikke tieten.’

‘Trek je je wel eens af, terwijl je aan me denkt. Zeg me dat het zo is.’ Commandeer ik.

‘Ja mam, dat doe ik heel vaak, ga door mam. Ik kom bijna.

‘spuit je zaad maar lekker over mijn tieten, doe dan, spuit dan’.

‘Ja mam, ik kom, ik kom, ik kom’ Bij iedere keer dat Justin roept ‘ik kom’ spuit hij een dikke landing zaad over mijn tieten.

‘Jaa jongen, heerlijk. Spuit maar’.

Het laatste restje zaad valt naar beneden en komt op de tegels terecht.

Justin valt op de bank ‘ah dat was zo lekker mam’.

‘Oh jongen, dat was inderdaad lekker. Maar dit kan echt niet. Wat heb ik gedaan?’

Justin probeert me gerust te stellen ‘Het geeft niet mam, je deed het voor mij’

‘Ja weet ik schat, maar de dingen die ik zei.. Het was zo grof, het was net als vroeger. Ik… ik…’

Justin geeft me een kusje. Ik duw hem weg en pak mijn kleren. ‘Het ligt niet aan jou schat, ik hou van je. Maar dit kan echt niet. Zeg alsjeblieft niks tegen je vader.’
Lees verder in: Sandra En Haar Zoon - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Milf, Moeder, Zoon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...