63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 35470x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sandra En Haar Zoon - 1
In deel één heb je kunnen lezen hoe ik mijn zoon troost heb kunnen bieden door hem af te trekken. Eigenlijk deed ik dit niet puur voor hem, ik vond het zelf ook heerlijk en waande mij helemaal terug in mijn tienerjaren. Echter, kreeg ik al snel spijt.

--

We zijn twee weken verder. De band met Justin is er niet beter op geworden. We ontwijken elkaar veel en spreken geen woord over wat er is gebeurd. We praten überhaupt nauwelijks met elkaar. Alleen als mijn man Bart in de buurt is gaat alles als vanouds. Ik schaam me natuurlijk voor wat er is gebeurd maar het meest schaam ik me nog voor de dingen die ik heb gezegd. ‘Vind je het lekker om door je moeder te worden afgetrokken’, Trek je je wel eens af, terwijl je aan me denkt’, ‘spuit je zaad maar lekker over mijn tieten, doe dan, spuit dan’. De woorden blijven maar door mijn hoofd spoken. Ik probeer mijn gedachtes steeds naar iets anders te verplaatsen maar dat lukt slecht. ‘Wat moet Justin wel niet van mij denken?’

In gedachten verzonken roer ik in een kopje koffie terwijl Bart de kamer betreedt. ‘Is er iets?’

Ik schrik op. ‘Je laat me schrikken, ik was een beetje aan het dagdromen’ zeg ik met een klein glimlachje. ‘Dan is het goed’ zegt Bart. Hij pakt de familiekalender van de muur en begint de kolommen onder zijn naam door te strepen. ‘Volgende week en die week erna zit ik weer in Amerika’ zegt hij. ‘Dan alweer? Ik wil niet dat je weggaat’ fluister ik liefjes. Bart probeert me gerust te stellen. ‘Ach, ik ben zo vaak weg, je bent het nu wel gewend toch’? Ik geef Bart een knuffel en denk ‘shit, hoe moeten Justin en ik dit nou doen de komende twee weken. Dat ontwijken is ook niet goed, ik ga vanaf nu gewoon doen alsof er niets is gebeurd’. Ik breng mijn gedachten snel weer terug naar het nu. ‘Werk je dan de rest van de week nog thuis? Dan hebben we nog een beetje tijd samen’. Bart zucht, en zegt ‘vandaag ga ik naar kantoor, morgen en vrijdag werk ik thuis. Dan hebben we het weekend nog samen voor ik maandagochtend vroeg naar Schiphol vertrek’. Ik knik, ‘okay lieverd, is goed’.

Ik werk wel thuis vandaag, althans… werken kun je het niet noemen. Ik kan mij maar niet concentreren. Langetijd had ik er geen goed woord voor over wat ik had gedaan, maar vandaag voel ik toch een soort spanning in mijn lijf. Misschien komt het door het idee dat Justin en ik het huis voor onszelf hebben de komende twee weken. Maar of ik daar nou blij mee moet zijn…? Justin en ik ontwijken elkaar al twee weken, hoe moet dat straks als we met zijn tweeën alleen thuis zijn. Van de andere kant geeft die gedachte mij een kriebelend gevoel. Een herkenbaar gevoel. Een gevoel waar ik bij weg wil blijven.

Het is inmiddels alweer 16:00 uur en ik heb nog bijna niks gedaan vandaag. De hele middag ben ik diep in gedachten, dan word ik in één keer uit mijn gedachten gehaald en terug op aarde gezet door een harde klap. Dat zal Justin wel zijn die terug uit school komt en de deur achter zich dicht trekt. ‘Gewoon normaal doen Sandra, alsof er niks aan de hand is, alsof er niks is gebeurd, gewoon normaal doen’ zeg ik nog een keer hardop tegen mezelf. Ik klap mijn laptop dicht en verzamel wat moed bij elkaar. ‘Hey jongen, hoe was het op school’ vraag ik terwijl ik de trap af loop.

Justin kijkt me wat verbaast aan ‘goed hoor’.

‘Ja?, klaar voor je examens?’ vraag ik belangstellend.

‘Ja komt goed’ zegt Justin zuchtend. ‘Is papa niet thuis?’

Ik probeer zo normaal mogelijk over te komen. Ik heb het idee dat Justin hier weer even aan moet wennen, hij kijkt me niet aan en lijkt nog steeds wat van slag. Misschien zelfs wel boos. Toch denk ik bij mijzelf ‘niet over beginnen, gewoon doen alsof er niks aan de hand is. Dan wordt alles vanzelf weer normaal’.

‘Nee, papa werkt op kantoor vandaag. Hij zal wel laat zijn. Morgen en vrijdag werkt hij thuis. Het weekend is het huis compleet en maandag vertrekt hij voor twee weken naar Amerika’.

‘Alweer naar Amerika? Hij is daar laatst toch al geweest?’ Ik probeer Justin zijn gezicht te lezen maar ik weet nou niet of Justin nou juist blij of teleurgesteld is.

‘Tja, de rekeningen betalen zichzelf niet. Maar we slaan ons er wel door heen die twee weken. Voor je het weer is hij weer thuis. We vermaken ons samen wel toch? Met zijn tweeën’.

Justin kijkt me met een ondeugende glimlach aan. ‘Dat komt vast goed’ zegt hij opgewekt.

Shit, dat was niet de bedoeling. Als hij maar geen dingen in zijn hoofd haalt.

‘Mam, ik wil je al een tijdje wat vragen’.

Ik zie de spanning in Justin zijn ogen. Hij zal toch niet over ons voorval beginnen. Shit, snel iets verzinnen zodat we van dit onderwerp weg blijven. ‘Wil je anders een kopje thee. Ik zal even thee zetten’. Zeg ik snel zodat we bij dit onderwerp wegblijven.

‘Uuuhhh ja is goed’ Ik kan de verbazing en teleurstelling in Justin zijn stem horen.

‘Heb je dat cijfer al terug van je wiskundetoets?’

‘Ja, ik heb een 8,7 gehaald’ klinkt het opgewekt.

‘Echt!? Wat goed! Wat heb ik toch een slimme en knappe zoon!’ Aii was dat wel handig om te zeggen? ‘Denk nou even na voor je iets zegt Sandra’ fluister is gefrustreerd tegen mijzelf.

Voor Justin kan reageren geef ik hem snel een kop thee en een koek ‘alsjeblieft jongen, met die examens van je gaat het wel goed komen straks. Ik ga nog even aan het werk boven, daarna zal ik aan het eten beginnen. Jij vermaakt je wel even toch?’

‘Dankjewel, komt goed. Kunnen we dan straks even praten voor papa thuis komt?’

‘Ik heb nog zoveel te doen, ik moet nu echt even aan het werk’. Ik ren haast de kamer uit en schiet de trap op. Ik wil zo snel mogelijk weg uit die situatie. Het negeren en net doen alsof er niets gebeurd is, heeft tot nu toe niet het gewenste effect. Pfff wat nu? ‘Gewoon doorgaan, op een gegeven moment houdt Justin er vanzelf over op’. Overtuig ik mijzelf.

Ik werk net zolang door tot Bart thuis komt. Al heb ik in die tijd verdomd weinig voor elkaar gekregen. Ik zag telkens die ondeugende glimlach van Justin voor me. Ik bleef maar denken aan wat ik zei. ‘We vermaken ons samen wel toch? Met zijn tweeën’. ‘Dat komt vast goed’. Die woorden spoken door mijn hoofd. Heb ik Justin nu weer hoop gegeven? Dat was niet de bedoeling, het floepte er gewoon uit. Ik bedoelde er niks mee, toch...?

Na een tijdje hoor ik geklop op de deur van mijn kantoor. ‘Shit, shit, shit dat zal Justin zijn. Die wil met mij praten voor Bart thuis komt’.

‘Jaa’ zeg ik zo normaal mogelijk. De deur gaat open, ik draai me om en zie Bart in de deuropening staan. Verschrikt kijk ik hem aan. ‘Ben je nu al thuis?’

‘Nu al? Het is al bijna 19:30 uur. Normaal staat het eten dan allang klaar, ben je weer in gedachten verzonken net zoals vanmorgen’ vraagt Bart met een glimlach op zijn gezicht.

‘Sorry, druk met werk. Ik ben helemaal de tijd vergeten. Ik zal direct gaan koken’.

‘Dat hoeft niet meer, Justin heeft al gekookt’

Ik fleur meteen op. ‘Echt waar, wat is het toch een lieverd’ roep ik met een glimlach op mijn gezicht terwijl ik mijn laptop dicht klap. Ik loop naar beneden en geef Justin een kus op zijn hoofd. ‘Bedankt voor het koken lieverd, ik had mijn hoofd er niet helemaal bij en vergat de tijd helemaal’.

Justin kijkt me trots aan, zijn wangen worden een beetje rood. ‘Geeft niks mam, soms ben je met je hoofd bij totaal andere dingen. Dan vergeet je wel eens wat’.

De volgende dagen gebeurt er weinig. Justin is de hele dag op school. Bart en ik werken thuis. Ieder in zijn eigen kantoor. Ik probeer Justin niet meer te ontwijken maar ik kies wel de juiste momenten wanneer ik hem opzoek. Dit doe ik alleen wanneer Bart in de buurt is. Dan begint hij er vast niet over.

In het weekend zijn we lekker met zijn drieën thuis. Op zaterdag besluiten we naar mijn zus Ellen te gaan. Ellen is twee jaar ouder dan ik en we lijken best veel op elkaar. Ellen is met haar 1,78 meter iets langer dan mijn 1,70 meter. Anders dan ik, draagt Ellen een bril. Maar door onze lange blonden haren, blauwe ogen en identieke glimlach kun je goed zien dat wij zussen zijn. Ellen is getrouwd met Maarten, een knappe vent van 41. Hun dochter Lisa is net als Justin enig kind. Ellen en Maarten kozen er bewust voor om één kind op te voeden. Bij Bart en mij ligt dat anders, wij wilden graag meer kinderen maar ik bleek heel moeizaam zwanger te kunnen worden. We mogen van geluk spreken dat ik überhaupt een keer zwanger ben geworden. Maar dat is een situatie waar ik niet al te veel over wil uitweiden. Lisa is 18 jaar en woont op kamers in Groningen. Ze was dit weekend bij haar ouders op bezoek. We hebben lekker gekletst en wat gedronken samen.

Zondag zijn Justin en Bart een voetbalwedstijd in het stadion gaan bekijken. Een echt mannen uitje. Daar hoef ik niet bij te zijn. Ik heb wat huishoudelijke taken gedaan en ben lekker gaan sporten. Het doet mij goed dat Justin en ik weer door één deur kunnen. Al ben ik er niet helemaal gerust op dat hij niet opnieuw over de situatie begint wanneer Bart morgen naar Amerika vertrokken is.

*Beep, Beep, Beep* 06:00 uur. De wekker gaat. Het is maandag ochtend. Ik moet Bart naar het station brengen. Meestal gaat Bart met de auto naar zijn afspraken maar naar Schiphol pakt hij altijd de trein. Als hij met de auto zou gaan, staat de auto twee weken stil op Schiphol en hebben Justin en ik geen auto. Het dichtstbijzijnde station is 20 minuten rijden. Ik trek iets makkelijks aan en we vertrekken richting het station.

Eenmaal daar geef ik Bart een knuffel en een dikke kus en wacht tot hij de trein is ingestapt. Ik zwaai nog een keer naar de wegrijdende trein en rij weer naar huis. Justin zit al aan zijn ontbijt. Ik maak zijn lunch klaar om mee naar school te nemen en we babbelen wat over het weekend. Op een gegeven moment valt er een kleine stilte.

Justin pakt zijn moment. ‘Hey mam, ik wil je toch even iets vragen’ zegt hij gespannen.

Ik probeer het gesprek een andere kant op te wenden. ‘Moet jij niet je tandenpoetsen, anders kom je nog te laat’

‘Maar mam, we kunnen toch niet doen alsof er….’

Ik onderbreek Justin snel, ‘Hup jongen, het is al bijna 07:30, je komt echt te laat zo hoor’.

‘Ja maar dit is even belangrijk, ik zit ergens mee’.

‘Wat is er nou belangrijker dan de voorbereiding op je examens. Opschieten jij, dan zet ik je fiets klaar’.

‘Okaaaay’ zegt Justin teleurgesteld en hij slentert naar boven.

Wanneer Justin vertrokken is loop ik naar de slaapkamer en trek ik mijn jogginsbroek uit. Ik sta voor de kast te staren naar al mijn kleding. Op één van de stapeltjes zie ik het witte hemdje liggen dat ik aan had op de bewuste dag. Ik pak het uit de kast en zoek het rokje erbij. Ik kijk ernaar en zucht een keer diep. Ik voel kriebels in mijn buik en leg het snel weer terug. Ik pak een strakke spijkerbroek. Deze trek ik aan samen met een oversized blouse. Daaronder heb ik een simpele string en een saaie witte BH aan.

Ik werk vandaag thuis, wonder boven wonder kan ik mijn gedachten er redelijk bij houden. Al schiet wel eens de gedachten door mijn hoofd dat Justin ongetwijfeld vanavond weer wil praten. Ik heb besloten om dat gesprek gewoon weer af te wenden. Dat gaat tot nu toe prima. Dan houdt hij er vanzelf over op.

Aan het einde van de middag hoor ik Justin thuis komen. Ondanks mijn harde werk vandaag moet ik nog zoveel doen. Ik moet nog beginnen met eten koken. sterker nog, ik moet nog boodschappen doen. En voor werk moet ik ook nog iets afmaken.

Ik loop naar beneden waar Justin net zijn tas in de hoek gooit. ‘Hey schat, ik weet dat je net een eind gefietst hebt maar zou je misschien nog even naar de supermarkt willen fietsen?’

‘Ahhh daar heb ik echt geen zin in, moet dat echt?’ vraagt Justin teleurgesteld.

‘Ja eigenlijk wel. Ik moet echt nog even iets afmaken, ik zal het met je goedmaken’. Terwijl ik dat zeg zie ik Justin opfleuren. ‘Haal maar twee pizza’s voor vanavond en koop ook maar iets lekkers voor jezelf’ zeg ik er snel achteraan.

Na die laatste zin komt de teleurstelling toch weer terug bij Justin. ‘Had hij op iets anders gehoopt vraag ik mijzelf af?’ Ik geef Justin mijn portemonnee mee en hij stapt weer naar buiten.

Ik rond snel mijn werk af. Perfecte getimed, precies op het moment dat Justin thuis komt sluit ik mijn laptop af. Vanaf boven aan de trap zie ik Justin iets naar de keuken sjouwen. In zijn ene hand heeft hij een boodschappentas maar wat voor zwaars sleept hij nou in zijn andere hand mee?

‘Wat heb je nou gekocht’ vraag ik verbaast.

‘Een kratje bier voor ons’ zegt hij trots. ‘Ik kreeg het zo mee, ze vroegen niet eens om mijn ID’.

‘Knettergek die kerel van me’ zeg ik lachend. ‘Het is nog maar maandag vandaag en je wil nu al aan het bier’?

‘Eentje kan wel toch. Een biertje hoort toch wel bij een pizza. En je hebt hard gewerkt, je hebt het verdient mam’.

*plop* Justin opent twee biertjes terwijl ik de pizza’s in de oven stop. Ik neem een slok van mijn bier ‘ahhh hier was ik aan toe, precies wat ik nodig had’.

‘Ik zit vol goede ideeën’ zegt Justin trots.

*piep, piep, piep* ‘Dat zal de oven zijn, de pizza’s zijn klaar’. Zegt Justin terwijl hij van de bank op staat.

‘Wil je meteen nog een biertje voor me meenemen, ik heb mijne alweer op’

Justin pakt de pizza’s en twee biertjes. We eten op de bank en kijken wat TV. Wanneer we het eten op hebben en de flesjes tot op de laatste druppel leeg zijn schakelt Justin de TV uit. Justin kijkt me strak aan en zegt ‘mam, we moeten nu echt even praten’.

Shit dat zag ik niet aankomen. ‘Ik zal eerst even de borden opruimen’.

‘Nee mam, dat hoeft niet. Blijf maar zitten’ reageert Justin fel.

Ik sta op en zeg ‘wil je niet nog iets drinken dan misschien’?

‘Zitten!’ roept Justin en trekt me weer op de bank.

Ik kan geen kant meer op, we moeten er wel over praten

Justin steekt van wal. ‘Mam, er is iets gebeurd tussen ons en sindsdien is er een hoop veranderd. Wat vond je nou van wat er is gebeurd’? Vraagt Justin heel liefjes aan mij.

Ik neem een diepe zucht. ‘Ik.. ik.. ik… ik voel me vies als ik er aan terug denk. Ik vind het vreselijk hoe ik me aan jou heb getoond. Wat moet je wel niet van me denken?’ Justin probeert er tussen te komen en vraagt nogmaals ‘ja oke, maar wat vond jij er nou van’? Ik luister nauwelijks naar Justin en blijf maar door ratelen. ‘Ik schaam me naar jou toe. Jij had je moeder nooit zo mogen zien’.

Justin probeert me weer in de reden te vallen ‘Mam je luistert niet naar mijn vraag. Wat vond jij er van, vond je het fijn?’

Wederom hoor ik Justin nauwelijks, ik ben in paniek, de tranen biggelen over mijn wangen. ‘Sorry jongen, sorry dat ik je dit heb aangedaan. De dingen die ik zei, het kan echt niet. Dit is niet normaal. Je zult me vast een vreselijke moeder vinden. Ik probeer gewoon te doen alsof er niks is gebeurd. Ik hoop dat je dat fijn zal vinden’.

‘Mam stop!’

Ik schrik van Justin zijn felle toon.

‘Je vult alles voor me in. Je denk dat ik je vreselijk vind, je denkt dat ik je een slechte moeder vind, je denkt dat ik je een slet vind. We hebben het er nooit over gehad. Je weet niet wat ik er van vond. Misschien vond ik het wel heerlijk. Misschien trek ik me nog wel iedere avond af op de gedachte van toen. Misschien vond ik die vieze taal juist wel heel geil’.

Ik schrik van Justin zijn taalgebruik. Maar het zet me ook aan het denken. Ik heb inderdaad alles ingevuld. Maar wat zou hij er eigenlijk echt van vinden?

‘Ik vraag het je nog één keer mam, en nu niet om de vraag heen draaien. Wat vond je er echt van? Vond je het fijn? Niet de gevoelens daarna, het moment zelf'.

‘Ik denk na, veeg de tranen uit mijn ogen en kijk Justin aan. Zijn ogen dringen hoopvol mijn ziel binnen. ‘Jongen toch, ik vond het moment zelf heel fijn. Ik liet me volledig gaan. Ik waande me helemaal terug in mijn tienerjaren. Lekker de jongens gek maken, experimenteren, stoute dingen doen. Dat was heel fijn. Maar… maar… ik had dit niet met jou mogen doen, jij hebt nu vast een heel slecht beeld van je moeder gekregen.

‘Stop mam, ho. Nu vul je weer voor mij in. Weet je wat ik er van vond?’ Vraagt Justin dringend aan me.

‘Misschien vond je het heel fijn, maar je vond het vast ook veel te ver gaan’. Zeg ik zelfverzekerd.

‘Nee mam, ik vond het heerlijk. Het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben er nog dagen geil van geweest. Ik trek me nog iedere dag op je af. Ik heb de beste moeder van de wereld. Je deed dit voor mij, om mij beter te laten voelen. Ik ben je eeuwig dankbaar.

‘Meen je dat nou? Vond je het niet te ver gaan? Vraag ik vol verbazing

‘Ik meen het mam, ik zou het zo weer doen. Het ging niet te ver, het kan mij niet ver genoeg gaan. Zou jij het niet nog een keer willen dan? Nog een keer je tienerjaren herbeleven. Je hebt zelf gezegd dat zoenen en seksen gewoon lekker is en niet altijd een betekenis hoef te hebben’.

Justin kijkt me hoopvol aan. Ik voel het verdriet in mijn lichaam plaats maken voor warmte en kriebels. ‘Je hebt gelijk jongen, zoenen en seks hebben niet altijd een diepere betekenis. Soms is het gewoon lekker en maakt het niet uit met wie je het doet’.

‘Ik zou nog wel verder willen gaan, ik heb jou nog niet verwend’ zegt Justin terwijl hij over zijn kruis wrijft.

Ik kijk Justin aan maar kan geen woord uitbrengen, mijn hoofd is totaal in de war. Mijn lichaam weet dondersgoed wat het wil. Ik voel mijn kutje vochtig worden.

Justin komt dichterbij. Ik kan mezelf niet bewegen. Zijn hand glijdt over mijn boven been. Ik blijf maar voor me uit staren, moet ik dit wel doen. Moet ik mij overlaten aan het gevoel in mijn lichaam?

‘Toe maar mam, je bent prachtig. Ik wil je voelen’ fluistert Justin zacht. ‘Ik weet dat jij het ook wil, denk er maar aan terug, je was zo geil, dit is het beste wat je de afgelopen jaren is overkomen’.

Ik denk terug aan het moment, de woorden schieten weer door mijn hoofd ‘Laat je lul zien Justin, ‘Ja, vind je het lekker om door je moeder te worden afgetrokken?’, ‘spuit je zaad maar lekker over mijn tieten, doe dan, spuit dan’. Ook de woorden van Justin schieten door mijn hoofd ‘Ik trek me nog iedere dag op je af’. En ik denk aan de vlekken in zijn hoeslaken en hoe ik eigenlijk best geil werd van die vlekken. Ik denk aan het moment voor de kledingkast vanmorgen, hoe ik naar de outfit van toen keek en kriebels in mijn buik kreeg.

Ik wordt uit mijn gedachten getrokken door het gevoel van hete adem in mijn nek. Justin hijgt zachtjes en komt langzaam omhoog. Ondertussen beweegt hij zijn hand richting de knoop van mijn broek. Wanneer hij met zijn hoofd vlak bij de mijne is pak ik zijn achterhoofd vast en druk zijn hoofd richting de mijne. Onze lippen raken elkaar en we openen langzaam onze monden. Het voelt een beetje twijfelachtig maar het moment dat Justin zijn heerlijke natte tong de mijne raakt, geef ik mij helemaal aan het moment over. Ik geef mij helemaal aan Justin over. We tongen hartstochtelijk.

Justin worstelt wat om mijn broek open te krijgen. Ik duw hem van me af en zet mijn ellebogen in de bank. Justin laat zich op de grond vallen. Ik duw mijn ellebogen stevig in de bank zodat ik mijn kont omhoog kan doen. Justin krabbelt overeind en kan nu mijn broek over mijn ronde billen naar beneden trekken. Ik laat me weer zakken en gooi mijn benen in de lucht.

Justin begint aan mijn strakke spijkerbroek te sjorren. Wanneer de broekspijpen alleen nog om mijn enkels zitten geeft Justin nog één ruk. Mijn broek vliegt uit en ligt binnenstebuiten op de grond. Justin komt op zijn knieën naast me zitten en begint mij weer te tongen. Ondertussen probeer ik mijn blouse te openen. Knopje voor knoopje. Wanneer ik ook de laatste heb geopend geeft Justin mij de ruimte mijn blouse uit te trekken. ‘Heeft die dikke pik van jou niet wat ruimte nodig’ vraag ik Justin met een hese stem.

Justin knoopt direct zijn broek los en gooit zijn donkerblauwe jeans op de grond. Hij stopt daar niet, ook zijn witte poloshirt gaat direct uit. Zo zitten we beide alleen nog in ons ondergoed. Ik grijp direct naar Justin zijn pik. Ik voel door de stof hoe hard hij is. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij zo’n grote paal heeft. Ik zou deze eigenlijk wel eens in me willen voelen. ‘of gaat dat te ver’ spookt er door mijn hoofd. Ik gooi die gedachten snel overboord. Momenteel gaat er helemaal niets te ver.

Justin masseert mij een beetje onhandig. Hij weet niet goed waar hij zijn handen moet laten. Zijn rechterhand steunt op de bank. Zijn linkerhand glijdt over mijn benen. Ik open mijn benen maar Justin begrijpt de hint niet. Ik pak zijn arm vast ter hoogt van zijn pols. Ik begeleidt hem naar mijn kruis. Justin voelt mijn drijfnatte string, hij stopt even met zoenen en kijkt me met een ondeugende glimlach aan.

‘je bent echt kletsnat mam’ zegt hij geil. ‘niet stoppen’ hijg ik. Justin stopt zijn tong weer in mijn mond. Ik trek mijn string een beetje opzij zodat Justin vrij spel heeft. Hij glijdt met zijn vingertoppen door mijn zeiknatte spleetje. ‘mmmm’ kreun ik tussen het tongen door.

Justin stopt even met zoenen. Ik voel ook zijn hand mijn natte kutje verlaten. Ik kijk op en zie zijn vingers in zijn mond verdwijnen. ‘Je smaakt heerlijk mam’ zegt hij terwijl hij mij lachend aankijkt. Dit geeft mij de tijd om mijn string uit te trekken.

‘Ik wil jou zo ook nog proeven, eerst vingeren’ mijn brein kan niet eens normale zinnen meer maken, zo geil ben ik. Justin volgt mijn orders op en stopt direct zijn middel- en ringvinger in mijn gleuf. Zijn vingers verdwijnen helemaal in mijn natte gaatje.

‘Ahhh jaaaaa heerlijk’ kreun ik hard. ‘Die weet je makkelijk te vinden’ hijg ik daarna.

Porno is een goeie leerschool blijkt wel’ zegt Justin stoer.

Ik glimlach naar hem terwijl hij zijn vingers in mijn kutje beweegt. Ze gaan er een stukje uit en weer in, uit en weer in. Ondertussen beweegt hij zijn vingertopjes ook omhoog en omlaag.

Ik vinger mijzelf regelmatig, zeker als Bart niet thuis is. Maar het is langgeleden dat ik door iemand anders ben gevingerd, laat staan zo lekker.

‘Ga door Justin, vinger je moeder lekker, ga door. Ahh jaa toe maar schat, ga door, ga door’.

Deze aanmoediging heeft Justin niet nodig, hij stopt echt niet!

Ik kijk naar Justin zijn lul. Deze zit nog verstopt in zijn onderbroek. Op de plek waar zijn eikel ongeveer zit zie ik een natte plek ontstaan. Van het idee dat Justin zijn sperma nu al uit zijn pik loopt word ik nog geiler.

‘Ga met je vingers over mijn clit’ commandeer ik Justin. ‘Ik wil klaarkomen’. Justin doet wat hem wordt gevraagd en haalt zijn vingers uit mijn kutje. Ze glimmen van het vocht. Hij zet zijn vingers aan de bovenkant van mijn natte poesje en begint te zoeken naar een klein puntje. Wanneer mijn hij mijn clitje heeft gevonden merkt hij dat direct ‘ahh ja daar’ kreun ik. Hij begint er als een gek overheen te wrijven. Ik kan niet meer stil blijven zitten en begin te schokken op de bank. Ik zak steeds verder naar onder. Justin zit nog steeds op zijn knieën naast me en hang half over me heen. Boven me zie ik dat zijn eikel inmiddels boven de rand van zijn onderbroek uitkomt. Wat een geil gezicht. Het kan nooit meer lang duren voor ik klaarkom.

‘Ga door, ga door, ga door, ga door, vinger je moeder lekker klaar, ahhhhh, toe dan, toe dan’ hijg ik hard.

‘Ahh ja mam, kom maar lekker, kom maar lekker klaar’

Ik begin steeds harder te trillen en mijn kut spant zich aan. ‘Ahhhhhh ja ik kooommmm, ik kommm’ bulder ik. ‘ahhhhh jaaaa heerlijk’. Justin bouwt het tempo rustig af terwijl ik nog steeds lig te trillen en te kreunen.

‘ahhh lekkerrr, lekkerrr, ik voel het vocht uit mijn kut lopen. Heel eventjes moet ik bijkomen. Enkele seconden maar. Wanneer ik weer bij zinnen ben probeer ik op te staan. Ik wiebel een beetje op mijn benen. Ik realiseer me dat het lang geleden is dat ik zo lekker ben klaargekomen.

Ik pak Justin bij zijn middel en draai hem om zodat hij met zijn gezicht mijn kant op staat en met zijn rug richting de bank. Ik zak door mijn knieën, terwijl ik dat doe trek ik zijn boxer mee naar beneden.

Zijn pik hangt nu weer voor mijn tieten. Ik kijk naar beneden en zie nu pas dat ik mijn BH nog aan heb. ‘Het gevoel van mijn kutje was zo intens dat ik niet eens gevoeld heb dat ik deze saaie witte BH nog aan heb’ zeg ik tegen Justin al lachend. Ik trek hem snel uit en gooi het bij de andere kledingstukken op de grond.

Mijn tieten bungelen heen en weer, Justin rijkt zijn hand ernaartoe maar voor hij ze kan aanraken kom ik overeind en duw hem op de bank. Ik commandeer hem languit te gaan liggen.

Ik zet mijn knie over Justin zijn benen heen ter hoogt van zijn enkels. Ik buig naar voren en zoen hem in zijn nek. Langzaam beweeg ik mijn tong naar onderen. Via zijn borst naar zijn navel. Ik beweeg mijn mond naar beneden naar Justin zijn getrimde korte schaamhaar. Zijn ballen zijn helemaal kaal. Ik kus zachtjes de haartjes rond zijn penis. Ik pak met mijn rechterhand zijn lul vast en beweeg mijn hoofd langzaam richting zijn lange staaf. ‘hmmm wat heb je een heerlijke dikke lul jongen’. Ik kan Justin zijn gezichtsuitdrukking niet zien, ik hoor hem alleen zachtjes kreunen.

Ik steek mijn tong uit en lik zijn pik van onder naar boven. Tot ik bij zijn eikel ben. Ik spuug op zijn eikel en open mijn mond. Ik klem mijn lippen om zijn harde paal en laat wat spuug naar de voorkant van mijn mond lopen. Ik beweeg mijn hoofd langzaam op en neer. Tegelijkertijd laat ik het spuug uit mijn mond lopen en komt het op zijn pik terecht. Ik kom omhoog en bevrijdt Justin zijn pik uit mijn mond. Een lange draad van speeksel en sperma vormt een verbinding tussen Justin zijn lul en mij mond. Ik kijk hem geil aan terwijl ik de sliert opslurp. Ik open mijn mond, ‘ahhhh’ roep ik naar Justin en buig mijn hoofd weer naar beneden.

‘Geil zo, al dat zaad in je lekkere mondje mam’.

Ik sluit mijn mond weer om Justin zijn paal en begin te zuigen. Ik hoor het geluid van mijn kreunende zoon en het slobberende geluid van speeksel en zaad in mijn mond. Ik word zelf ook weer drijfnat. Ik ga dieper en dieper tot ik met mijn neus op Justin zijn lichaam terecht kom. Verder kan ik niet. Ik voer het tempo op en ga nu snel met mijn mond op en neer. Wanneer ik even Justin zijn lul uit mijn mond neem om op adem te komen voel ik de hand van Justin op mijn achterhoofd. Hij duwt mijn hoofd richting zijn pik en kreunt geil ‘zuigen slet van me’. Ik wist niet wat ik hoorde, maar ik werd er bloed geil van.

Justin hield zijn hand op mijn achterhoofd. Ik bewoog snel op en neer. Tijdens het pijpen keek ik mijn zoon recht in zijn ogen aan. Ik zag dat hij het bijna niet meer hield.

‘Ga door, ga door, pijp me, ahh ja, lekker diep, ik ga zo komen mam. Waar moet ik spuiten?’ Riep hij haast in paniek.

Hij ontspande zijn armen zodat ik mijn hoofd omhoog kon doen en antwoord kon geven.

‘Spuit alles in mijn mond’ kreunde ik snel en nam direct zijn lul weer in mijn mond.

‘Ahhh ja geil mam, ga door, ga door.

Ik bewoog mijn hoofd sneller en sneller op en neer. Ik voelde hoe Justin zijn pik aanspande. Ik liet zijn lul nog een keer los en haalde diep adem. De slierten sperma en speeksel verlieten mijn mond en kwamen op Justin zijn buik terecht. Het moment dat ik mijn mond weer om Justin zijn eikel vormde en begon te zuigen hoorde ik Justin hard kreunen.

‘Ik kom, ik kom, ahhh jaaa’ ik voelde drie ladingen zaad diep in mijn keel terecht komen. Ik slikte direct alles door. Ik moest zijn lul uit mijn mond halen om op adem te komen. Een vierde lading zaad liep uit zijn lul en kwam op zijn buik terecht. Inmiddels was Justin zijn buik helemaal nat van mijn speeksel en zijn zaad. Een lange sliert sperma hing aan mijn kin. In probeerde deze naar binnen te slurpen. Maar doordat ik omhoog kwam, begon de sliert te bungelen en raakte deze mijn tieten aan. Hier bleef die aan plakken. We waren beide helemaal nat. Zweet, kutvocht, sperma en speeksel. Van alles door elkaar. Justin zijn lul werd langzaam slapper.

Ik veegde mijn kin schoon en keek hem lachend aan.

‘Dat praten hadden we veel eerder moeten doen’ zei ik lachend.

Dit worden nog een leuke twee weken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Moeder, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Vingeren, Zoon, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sven, Eva En John - 3Door: Geile Beer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Eva heeft John en Sven betrapt in een bi onderonsje en dat omgezet in een heerlijke spermadouche voor haar. Eva neemt Sven mee naar de badkamer .. Vond je h..."
27-05
9.2
Familievakantie - 2Door: Diva Donna
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Dochter, Milf, Moeder, Swingers, Vakantie, Zus, Zwager, Zwembad,
"Aan de ontbijttafel dacht Donna terug aan wat er allemaal gebeurd was gisteren. Haar zusje Angela die zo vrij was, zich niets aantrok van haar leeftijd en in pikante bikini s rondliep. Haar ordinaire dochter Tess die de bikini s wel kon hebben. ..."
25-05
9.3
Kayla En Haar ... - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Tiener, Zus,
"De volgende dag waren Kayla en Niek nog steeds alleen thuis. Hun ouders waren nog op de beurs in Antwerpen. Het was een uur of 11 toen Kayla haar bed uitging om te ontbijten. Ze had een oversized shirt aan, verder niets. In de woonkeuken schonk ze ee..."
24-05
9.2
Mijn Zoon Rick - 8Door: Patrick57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Moeder, Trio, Zoon,
"Rick trok zijn lul al weer redelijk snel terug uit de mond van Ilse en bood deze aan aan Trees. Ook hij wilde blijkbaar dolgraag ervaren hoe goed Trees kon pijpen en ik zag hem genieten van de langzaam op en neer flitsende tong van Trees. Da..."
24-05
9.2
Moeders Wondermooie Beharing ...Door: Steven D
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05
9.3
Pinksterweekend - 1Door: Dr. Feelgood
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Heerlijk Wat hadden we hier naar uitgekeken, lekker vrij met z n twee n en mooi weer. We hadden tussen de bedrijven door onze tuin al helemaal zomerklaar gemaakt, loungesetje schoongemaakt en de kussens erin. Zondag 1e pinksterda..."
23-05
9.1
Mijn Sugardaddy's - 19Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Broer, Neef, Nicht, Ouderen, Verleiden, Zus,
"Elise was op weg naar de supermarkt, want het nadeel van een eigen huisje was nu eenmaal dat ze boodschappen moest doen om haar eigen potje te koken. Het meisje was inmiddels al begonnen met theorielessen voordat ze daadwerkelijk autorijlessen nam, w..."
23-05
9.1
Natuur Doet Het ... - 8Door: Jolanda
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Dochter, Lesbienne, Natuur, Neuken, Pijpen, Vingeren, Werk,
"Wij gaan regelmatig ook naar parenclubs. Daar ontstond vier jaar geleden een geile belevenis. Frans en ik gingen dit keer samen naar de parenclub. Dat doen we in Nederland want in Belgi is niet veel geils te beleven op dat gebied. Na een uurtje rijd..."
22-05
9.0
Zo Moeder Zo DochterDoor: Maxime21037
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Kinky, Moeder, Slipje,
"Zoals eerder vermeld zijn we een geil, kinky en taboeloos stel die graag experimenteert, de grenzen opzoekt en er regelmatig overheen gaat. We zijn een samengesteld gezin bestaande uit Ellen en haar twee kinderen Jolien van 16 en Noa van 17. Ik ben J..."
22-05
9.5
Op Weg Naar ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit verhaal is pure fantasie. Elke gelijkenis berust op toeval. In mijn verhalen komen er geen soa s voor. Met vuurrode wangen zat ik diezelfde namiddag nog bij mijn ouders en mijn twee zussen Laura en Lisa in de woonkamer. Wanneer m..."
21-05
9.2
Mijn Sugardaddy's - 18Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05
9.2
Sven, Eva En John - 2Door: Geile Beer
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante, Trio,
" Sven 16 logeert 10 dagen bij zijn tante Eva 24 en haar vriend John 32 . Door hun relatief kleine leeftijdsverschil hebben Sven en Eva nooit een Tante Neef relatie gehad maar altijd een grote zus broer tje relatie. Voor de exact..."
19-05
9.0
Klik hier voor meer...