63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 5350x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Slavin Vera - 22: De Piercing

De Terugkomst (deel 1

Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagina hiervoor gebruiken. Hier heb ik een aantal beschrijvingen staan.

Mijn meester wil jullie graag betrekken bij sessies. Hij vond jullie reacties over het piercen en of tatoeƫren namelijk erg motiverend. Reageer daarom met jullie voorstel voor een sessie en wellicht dat de meester het gaat realiseren.

Daar stond ik dan op zaterdag middag. Het grootste deel van mijn vrienden was van het voorjaar aan het genieten, maar ik moest helaas werken. Uiteraard deed ik dit, zoals opgedragen, nog steeds zonder lingerie. Dit was in het begin al best ongemakkelijk, maar sinds we de piercings van de meester hadden gekregen, moest ik mijn colbert helemaal goed dichthouden. Deed ik dit niet, dan zag je duidelijk door mijn strakke witte blouse heen, dat ik piercings in beide tepels had.

Doordat de meester nu al bijna vijf weken lang afwezig was, waren we allemaal best wel gewend geraakt aan het niet dragen van ondergoed. We hadden in het begin wel even moeten wennen, maar inmiddels hadden we allemaal wel onze draai gevonden.

Wanneer we thuis waren, was het in het begin wel even gek dat we allemaal naakt rond liepen, maar ook dat wende wel. Al had Bryan regelmatig nog steeds een stijve piemel hihi.

Afgelopen donderdag was echter wel weer even slikken geweest. We hadden via de mail van de meester namelijk alle 4 een gratis kaartje naar een groot sauna complex gekregen. Hier waren we met z'n allen heen gegaan, om op locatie erachter te komen dat het uiteraard geen badpakkendag was. We waren dus naakt geweest de hele dag.

Nu hebben we dit onafhankelijk van elkaar wel vaker gedaan, en zijn Maud, Laura en ik het wel gewend dat je bekeken wordt, maar nu met onze piercings was dit helemaal veel.

We hadden ons hierdoor weer even extra ongemakkelijk gevoeld, maar tot opluchting van Maud en Bryan, was niemand naar Maud toegekomen om te vragen over haar ananas piercing.

Maar goed, behalve de gratis kaartjes en een herhaal afspraak voor ontharing, hadden we dus een flinke tijd niks van de meester vernomen.

Totdat ik een klant had geholpen en plots mijn telefoon hoorde trillen op mijn bureau achter de balie. Ik keek hier niets vermoedend op en zag de naam 'meester' staan. Mijn adem stokte even en ik voelde direct kriebels in mijn buik.

Het was nu even rustig en bovendien stond er nog een collega in de lobby, dus ik besloot naar de wc te gaan om even rustig te kunnen typen.

''Hallo slavin Vera, daar ben ik dan weer. Waar ben je nu?''

Ik reageerde dat ik blij was weer te horen van de meester en dat ik aan het werk was, maar even naar de wc was gelopen zodat ik kon appen.

''Heel goed slavin, tot hoe laat ben je aan het werk? Vertel me daarnaast hoe de afgelopen weken gegaan zijn.''

Ik berichtte de meester dat ik tot 17:00 moest werken. Daarnaast beschreef ik alles van de afgelopen tijd. Hoe we netjes de piercings hadden laten zetten en ons weer hadden laten ontharen. Het ongemak door het niet dragen van lingerie en het naakt rondlopen thuis. Het sauna bezoek, en het feit dat we allemaal flink opgewonden waren doordat we vijf weken lang niks seksueels hadden mogen doen.

''Hmm dit klinkt heel goed. Ik ben blij dat jullie de instructies netjes gevolgd hebben. Dat hou ik in gedachte slavin. Ik had verwacht eerder terug te zijn, dan dat ik ben. Maar ik heb wel een sessie voor jullie gepland tijdens mijn afwezigheid. De sessie is al voor vanavond. Het was niet makkelijk om een plekje te vinden bij deze locatie, dus ik ga ervan uit dat jullie alle vier kunnen. Geef dit door aan de groep. Daarnaast heb ik de volgende instructies voor jullie:

- Jullie melden je om 19:45 op een locatie welke ik naar je zal sturen

- Jullie dragen allemaal sneakers (bij voorkeur hoge all stars)

- Jullie dragen allemaal een lange jas (parka of trenchcoat) verder niks hieronder

- Slavin Vera, Slavin Maud en Slavin Laura, jullie dragen allemaal jullie zwarte plug in jullie kontje.

- Slaaf Bryan krijgt zijn peniskooi om, de sleutel gaat aan een ketting om de nek van slavin Maud.

- Jullie nemen vier slaapmaskers mee (hebben jullie deze niet dan is een theedoek ook goed)

- Jullie laten je telefoon thuis, alleen die van Vera mag mee.

Stuur ook de instructies door naar de groep en laat zo snel mogelijk wat horen slavin.''

Ik las het bericht en merkte direct zenuwen in mijn buik. Dit klonk best serieus wat de meester doorstuurde. Ik stuurde het bericht direct door in de groep van ons huis en ging terug naar mijn werkplek. Mijn zenuwen gingen niet weg en werden alleen maar erger toen ik naar de meester stuurde dat iedereen kon.

De meiden hadden allebei zenuwachtig maar enthousiast gereageerd. Laura zou eigenlijk gaan stappen, maar zou dit afzeggen.

De meester had vervolgens goedkeurend gereageerd en mij het adres gestuurd.

De dag was zo voorbij gekropen. Maar nu stonden we, na een uurtje gereden te hebben, met de auto van Bryan op een verlaten parkeerplaats aan de rand van een bos. Bryan had een parka met witte adidas sneakers aan.

Maud, Laura en ik alle drie een trenchcoat.

Ik had witte hoge all stars, Laura zwarte en Maud ook witte.

Precies op tijd berichtte ik de meester dat we er waren en wat we aan hadden en dat we ook de plug in hadden (waar ik best van baalde aangezien ik dingen in mijn kontje nog steeds verschrikkelijk vond), dat Bryan de kooi om had, verder stuurde ik dat we ook 4 slaapmaskers bij ons hadden.

''Heel goed slavinnen, goed op tijd. Jullie trekken nu in de auto allemaal jullie jas uit. Dan stappen jullie na het lezen van dit bericht uit. Jullie gaan dan naast elkaar op een rij staan en doen vervolgens allemaal een slaapmasker op. Wat er dan gebeurd, zal ik nog niet verklappen, maar jullie worden opgehaald, dan weten jullie dat. Waarschijnlijk zal de persoon die jullie op haalt ook je telefoon afpakken, geen zorgen deze krijg je terug.

Jullie zullen dan naar een goede vriendin van me gebracht worden, zij heeft in haar drukke schema ruimte gemaakt voor een sessie met jullie. Ze is best wel een heftige, maar dat kunnen jullie wel aan. Ik kijk live mee via camera's, dus gedraag je een beetje.

Bericht me zodra je je telefoon terug hebt. Veel plezier, en... succes''

Ik las het bericht voor. Naast de zenuwen en spanning, steeg nu ook een gevoel van angst. Dit klonk best heftig. Het naakt staan buiten, maar ook de rest. Maud stribbelde een beetje tegen, maar we besloten niet te lang te wachten en trokken ongemakkelijk onze jassen uit.

We stapten uit, deden de auto op slot en deden onze oogmaskers op. Daar stonden we dan. Het was best fris en we waren allemaal wel bang gezien te worden.

Ik denk dat we een minuut of twee buiten stonden, toen ik een auto aan hoorde komen. Iedereen begon te fluisteren. Is dit de persoon die ons kwam ophalen, of kwam een wild vreemde de parkeerplaats op?

De auto stopte vlakbij. Ik hoorde de motor uit gaan, een portier open en dicht gaan en vervolgens een roldeur open gaan. Het was dus geen auto, maar een busje.

Vervolgens kwamen er voetstappen op ons af.

''Zo jullie moeten de slaven zijn. Ik ben jullie chauffeur. Wie van jullie is Slavin Vera?'' zei vervolgens een man met een zware stem.

Ik stak mijn hand op.

''Oke, lever je telefoon maar bij me in, ik pak daarnaast ook de sleutels van slaaf Bryan af. Vervolgens doen jullie je handen achter je rug.'' Zei de man.

Ik stak mijn hand uit en voelde hoe mijn telefoon afgepakt werd. Ik merkte dat ik zwaar ademde door de spanning.

Nadat de sleutels waren ingenomen hoorde ik hoe de man bij iedereen een tie wrap om deed en vervolgens voelde ik ook hoe mijn polsen werden vastgebonden.

Nadat de man dit had gedaan moesten we omdebeurt onze naam noemen. Ik was als eerste en voelde hoe hij met een stift na het noemen van mijn naam, iets op mijn dijbeen schreef (ik vermoedde mijn naam). Dit deed hij vervolgens bij iedereen.

Vervolgens werden we een voor een vastgepakt een meegenomen naar de auto. Voordat ik als eerste moest instappen hoorde ik hoe de man iets uit een tube spoot en voelde ik vervolgens twee vingers die mijn (natte) kutje insmeerde met glijmiddel. Ik schrok en liet hierbij een kreun horen. De man grinnikte en hielp me verder naar binnen de bus in.

Hij zei dat ik nu kon gaan zitten op de bank. Dit deed ik, maar vlak voordat ik met mijn billen de zitting raakte, voelde ik hoe er plots een kleine dildo mijn kutje in gleed. De bus had op de zitplek een dildo ingebouwd zitten! Ik kreunde terwijl ik nu echt zat en hoorde hoe dit vervolgens bij Maud en Laura ook het geval was. Alleen bij Bryan gebeurde er zo te horen niks.

We hoorde nadat we allemaal zaten de deur dichtgaan en reden vervolgens weg.

Door de bochtige weg, voelde we allemaal de dildo flink heen en weer gaan in onze natte kutjes, die al vijf weken niks in zich gehad hadden, en kreunde daardoor soms zacht.

We reden zo een minuut of tien, totdat de bus tot stilstand kwam en we een voor een buiten neergezet werden. Bij het opstaan hoorde ik bij elk van ons de dildo uit ons 'ploppen'.

We stonden nu achter elkaar en werden een voor een aan de arm mee genomen. Ik liep als eerste mee en merkte dat we ergens naar binnen gingen. Ik hoorde vervolgens hoe de rest ook binnen kwam. Na even te staan werden onze oogmaskers afgedaan. Ik moest even wennen aan het licht, maar keek vervolgens een ruimte in met donkerrode wanden en een donkerrood plafond. De ruimte stond vol met allemaal werktuigen. Maar onze aandacht werd meteen getrokken naar een hoge smalle kooi waar een man in stond. De man was helemaal naakt, had, een kooi om zijn piemel, twee knijpers op zijn tepels en een rode gag bal in zijn mond. Tussen zijn benen ging er vanaf de vloer een metalen stang naar boven, en vervolgens zo zijn kont in. De man keek somber uit zijn ogen, maar keek ons allemaal wel een voor een aan. Je zag aan de blik in onze ogen dat die ons aantrekkelijk vond.

Nog voordat we verder konden kijken ging een deur open. Hier kwam een vrouw van rond de 50 binnen lopen. Ze had een goed lichaam en droeg een leren body zonder bouwen. Daaronder had ze knie hoge leren laarzen aan. Achter haar liep een jonge jongen van begin 20. Hij had ook een sportief lichaam en droef enkel een leren broek met een grote rits ter hoogte van zijn kruis. Zijn bovenlijf was ontbloot, maar wat opviel was dat hij geen enkele haar op zijn licht gespierde borst had.

De twee kwamen voor ons staan. De vrouw bekeek ons goed en begon vervolgens te praten.

''Hallo slaven, welkom in mijn domein. Ik ben meesteres Hester en dit is mijn zoon Gerben. Hij is meester in opleiding en loopt dus met mij mee. Jullie meester is een goede vriend van mij en daarom heb ik ruimte gemaakt in mijn drukke agenda om jullie te gebruiken als proefkonijnen voor de opleiding van meester Gerben. Ojaa, ik zou het haast vergeten, maar daar in de kooi hangt mijn man, zijn naam hoeven jullie niet te weten, hij is maar een slaaf.

Jullie zullen alles doen wat ik van jullie verwacht, doen jullie dit niet, dan ben ik bang dat ik jullie hiermee moet corrigeren. Vervolgens pakte de meesteres een paardenzweep van een kastje en liet deze knetteren van de elektriciteit.''

Ik moest even slikken van dit alles. Waar waren we terecht gekomen? Een moeder en zoon die dit samen deden? Maar hoe heftig zal deze vrouw wel niet zijn als ze zelfs haar eigen man opsluit?

Lang kon ik niet nadenken, want na een knikje van de meesteres, stapte Gerben op mij af. Hij pakte me ferm bij mijn arm beet en nam me mee.

Ik werd voor een soort mini picknick tafel neergezet (welke Gerben een SM horse bench noemde) en moest hier op gaan zitten terwijl Gerben mijn tie wrap los maakte. Ik kwam op mijn buik te liggen en mijn benen werden door de bench uit elkaar gehaald. Mijn linker knie en linker elleboog rustte op een bankje aan de linker kant en mijn rechter knie en elleboog op een bankje aan de rechter kant. Zo zat ik in een soort doggy houding, maar dan ondersteund door de bench. Vervolgens deed Gerben mij een halsband om en voelde ik hoe hij een touw, wat vast zat aan de halsband, over mijn rug legde. Ik zag hoe Maud, Bryan en Laura angstig stonden te kijken hoe Gerben met mij bezig was. Terwijl ik hun aankeek, voelde ik hoe Gerben plots mijn plug resoluut uit mijn kontje trok. Ik gaf hierdoor een kerm wat kon rekenen op gelag van Gerben en Hester.

Even was Gerben weg, maar toen hij terug kwam, zag ik dat hij een grote metalen haak in zijn hand had. Aan het uiteinde zat een metalen bal. Ik raakte direct in paniek. Want de plug eruit, betekende dat er nu wat in kwam, toch niet de haak!!

Jawel, ik voelde hoe Gerben de koude bal tegen mijn sterretje plaatste en deze hard naar binnen duwde. Ik kermde want de bal voelde flink groot. ''Pats'' "stilte'' Riep Gerben terwijl hij hard op mijn kont sloeg.

Ik beet op mijn tanden en voelde het nare gevoel van een groot object dat mijn kontje binnen drong.

Ik voelde de haak en het touw bewegen en toen ik mijn hoofd bewoog om te kijken, kwam ik er achter dat de haak nu vast zat aan mijn nek, via het touw. De haak trok namelijk direct hard aan mijn anus, waardoor ik weer een kerm los liet, wat kon rekenen op weer een harde klap op mijn billen. Het was nu voor mij geen optie om mijn hoofd te bewegen of te laten hangen, aangezien dit zou resulteren in oprekken van mijn anus.

''Ze is erg strak hoor meesteres'' Zei Gerben tegen zijn moeder.

''Dat begreep ik al van haar meester'' Reageerde Hester terwijl ze goedkeurend naar Gerben keek.

Terwijl ik heel ongemakkelijk nu op mijn buik lag, zag ik hoe Gerben Laura beetpakte en meenam. Hij liep met haar naar de muur en deed de tie wrap af en bewoog haar handen omhoog. Hier deed hij haar polsen vast in handboeien die aan de muur hingen.

Vervolgens kwam hij aanlopen met eenzelfde metalen buis als die tussen de benen van de man in de kooi stond.

De buis stond op een plaat, maar aan het andere uiteinde zat een metalen plaat die de vorm had van een dak. Gerben plaatste de paal met het dak tussen de benen van Laura en strok de paal uit naar boven. ''Zo ga jij maar eens lekker om dit zadel zitten" zei Gerben terwijl hij het dak (blijkbaar met de naam zadel) tussen de schaamlippen van Laura duwde. Laura rustte nu met haar kutje op het zadel, wat zo te zien geen prettig gevoel was. De kermde en keek moeilijk.

Vervolgens pakte Gerben twee knijpers, met aan elke knijper een metalen balletje. Hij plaatste de knijper op elk van haar tepels, wat kon rekenen op gekreun van Laura. Door de balletjes werden haar tepels namelijk flink naar beneden getrokken.

Gerben grinnikte en zei dat dit haar kleine tietjes lekker zou uitrekken.

Nu liep Gerben naar Maud toe, hij knipte haar tie wrap door terwijl hij over haar dij streelde. ''Zo slavin Maud, dan gaan we jou nu eens keihard gebruiken.'' Terwijl hij dit zei rolde de meesteres een klein podium van hout naar binnen. Op het podium stonden twee palen met aan elke paal leren boeien en op het hout lagen ook twee handboeien.

Maud werd door Gerben op haar rug neergelegd op het podium. Haar handen werden naast haar hoofd geplaatst en vastgeklikt in de boeien. Vervolgens deed Gerben haar benen opzij en omhoog en klikte deze vast aan de boeien in de palen. Zo lag Maud nu met opengespreide benen en een open kutje. Ik zag hoe ze angstig keek, maar vooral de blik in Bryan zijn ogen straalde angst en jaloezie uit.

Gerben raakte Maud haar lichaam overal aan, kneep in haar tepels en stopte toen bij haar navelpiercing. ''Oh kijk nou, ze is een swinger, dan vind je het vast niet erg als ik haar goed hard gebruik he'' Zei Gerben terwijl hij Bryan aankeek.

Gerben liep nu naar een kast toe en haalde hier een statief uit waar normaal een microfoon in kan staan. Nu klikte hij hier geen microfoon in, maar bevestigde hij hier een magic wand vibrator op. Hij plaatste het statief zo dat de vibrator precies op haar clitje kwam te staan en deed deze aan. Maud begon direct te kreunen en bewegen, maar kon nergens heen.

Nu liep hij naar Bryan toe. ''Jou ben ik niet vergeten hoor.'' Hij pakte hem beet en liep met hem naar een stoel. in de stoel zat een gat in de zitting, waar een dildo doorheen stak. De dildo zat vast aan een machine, net zoals ik eerder in de dungeon had gezien.

De dildo was zojuist ingesmeerd met glijmiddel door de meesteres, maar toen Bryan moest zitten en Gerben hem op de dildo duwde, kermde Bryan enorm bij het naar binnen glijden van de dildo in zijn anus.

Gerben grinnikte en deed de machine aan. De dildo begon nu op een normaal tempo in Bryan te bewegen, waarop Bryan direct begon de kermen/kreunen. Je zag duidelijk dat hij zich verbeet.

Gerben draaide zich vervolgens weg bij hem en liep naar een kast toe om hier een dildo aan een lange stok uit te halen.

Hij liep hiermee naar Maud toe en duwde deze hard haar kutje in. Hij ramde de dildo op deze manier flink in haar, waardoor Maud het hard uit kermde.

Het genot van de vibrator, maar de pijn van de dildo, zorgde ervoor dat Maud kreunde, kermde, bewoog en gilde. We waren allemaal onder de indruk van dit schouwspel. Bryan vond het te veel worden en riep dat Gerben moest stoppen.

Gerben grinnikte en ging door terwijl hij Bryan aankeek. Wat Bryan niet had verwacht, is dat de meesteres naar hem toe kwam met de zweep en hem flinke klappen met de electro zweep gaf. Ook Bryan gilde hierdoor.

Ik merkte aan mezelf dat ik dit gegil erg heftig vond en voelde hoe mijn maag om draaide bij het zien van de pijn van Maud en Bryan. Maar ook ik voelde me erg naar door de haak en zo te zien had Laura het ook niet makkelijk (haar hele hoofd was rood).

Ik werd uit mijn gedachte gehaald door luid gegil van Maud. Direct keek ik haar kant op en zag hoe Gerben kaarsvet over haar borsten liet lopen. De tranen liepen uit Maud haar ogen en ze bewoog wild met haar lijf. Maar Gerben bleef doorgaan terwijl de meesteres glimlachend stond toe te kijken.

Gerben stopte met het druppelen van de kaars en verhoogde het standje de vibrator en liep vervolgens richting een lade in een klein kastje. Hij rommelde hier wat in, terwijl ik zag dat Maud erg hard aan het klaarkomen was door de heftige vibrator. Ze kreunde keihard en trilde met haar benen. Gerben grinnikte en terwijl hij zich omdraaide zag ik dat hij zijn broek had opengeritst en een condoom had om gedaan. Met zijn stijve piemel in zijn hand liep hij nu richting Maud toe.

Hij ging voor haar staan en zonder te blikken of blozen duwde hij zijn piemel in haar natte kutje terwijl de meesteres de vibrator met statief weg haalde. Gerben begon hard te pompen in Maud met haar hard kreunend als gevolg. Terwijl hij bezig was riep hij naar de kreunende Bryan (door de bewegende dildo) "Zo nat is ze bij jou zeker nooit".

Zo ging het gekreun even hard door terwijl Gerben echt keihard Maud ramde.

Na een paar minuten boog Gerben voorover, kneep keihard in Maud haar borsten (waardoor deze rood werden) en kwam zichtbaar klaar.

Met het condoom vasthoudend trok hij zijn piemel uit Maud. ''Wat heb jij een heerlijke natte spleet'' Zei hij terwijl hij hard op Maud haar kutje sloeg. Vervolgens liep Gerben naar Maud toe en deed het condoom af. Hij dwong Bryan zijn mond open te doen door zijn neus dicht te knijpen en goot het condoom leeg in zijn mond.

Bryan moest kokhalzen en al het zaad liep over zijn mond naar beneden. Zowel de meesteres als Gerben lachten luid.

Toen keek Gerben mij een eens recht aan ''Zo nu gaan we jouw anus eens flink oprekken slavin''

...

In deel twee van dit verhaal lees je hoe het mijn beurt was...
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Meesteres, Slavin, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.6
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5