63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5003x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hannah - 11: De Essentiële Les

Terwijl Ze Slaapt

Dit verhaal gaat verder waar Hannah - 8. is gestopt. Het wordt wederom uit het oogpunt van Sander, de tweelingbroer van Hannah, verteld.

8 mei 2011

Iets na 1 uur in de nacht liep ik door het Haagse bos richting Centraal Station. Ik kon nauwelijks geloven wat ik zojuist had gezien maar het was echt gebeurd. Ik had gezien hoe mijn zusje in zowel haar kut als kont werd genomen. Vaak genoeg had ik mezelf een voorstelling gemaakt van Hannah met een pik in haar, maar het zien is toch iets totaal anders. Die schokkende perfecte tieten en schuddende ronde billen. De beelden stonden nog altijd op mijn netvlies en bezorgd me, ondanks dat ik vijf minuten geleden het eén na lekkerste orgasme van mijn leven had gehad, een flinke erectie.

Het busplatforn was leeg, op een paar groepjes mensen en een junk na. Ik zag op een bord dat de nachtbus pas om 2 uur zou vertrekken. Dit zou een lange wacht worden. Ik zocht een bankje op. Mijn gevoelens waren een grote brei. Aan de ene kant had ik me jarenlang afgetrokken met het beeld van Hannah die hard geneukt werd, met andere woorden, vannacht was een droom uitgekomen. Aan de andere kant bekroop me het gevoel dat ik had gefaald. Ik wist niet waar het vandaan kwam, maar ik had toch ergens het idee dat ik als broer de taak had om de kuisheid en onschuld van mijn zussen te beschermen. Natuurlijk was dat niet meer van deze tijd en in het geval van Hannah was me dat trouwens nog nooit gelukt. Alleen werd ik door te kijken wel met mijn neus op de feiten gedrukt. Misschien was ik gewoon jaloers op die twee geluksvogels die mijn zusje een goede beurt hadden gegeven.

Ik schrok op uit mijn gedachten toen mijn telefoon ging. Hannah belde me. ‘He, waar ben je?’ vroeg ik. ‘Haai Sandertje, Ik loop nu naar het station, ben je al thuis?’ ‘Nee, ik zit op de bus te wachten.’ ‘Oké dan, ik zie je zo’, en Hannah drukte me weg.

Een paar minuten later zag ik Hannah de trap opkomen. Ze was zo te zien redelijk de weg kwijt. Haar jurkje was gekreukt, haar hoge hakken had ze in haar handen en haar make-up was uitgelopen. Ze zwalkte naar me toe en plofte naast me neer. Ik rook duidelijk de geur van sperma en van sterke drank. “Leuke avond gehad, broertje?’ vroeg ze met dubbele tong. Ik nam aan dat ze sarcastisch was want ik had bepaald geen leuke avond gehad. ‘Mwa, gaat wel,’ mompelde ik. ‘Doe eens wat enthousiaster,’ mopperde Hannah. ‘Wat had je dan gewild, spelen met je Playstation en rukken?’ Ik voelde me betrapt en keek zonder iets ter verdediging in te brengen voor me uit. Tegen haar scherpe tong kon ik toch niet op.

Hannah zei ook niks meer. Haar hoofd viel op mijn schouder. Ik keek opzij en zag dat ze rustig zat te slapen. “Denk je net alles gehad te hebben…,” mompelde ik. Mensen keken grinnikend naar ons. Ik voelde me ontzettend opgelaten. Helemaal toen ik goed opzij keek en zag dat haar jurkje omhoog was gekropen. Iemand die recht voor haar stond kon nog net niet de lippen van haar vagina zien. Net goed voor haar, de slet, dacht ik eerst, maar het blijft toch mijn zus dus ik probeerde de onderkant van het jurkje naar beneden te trekken maar dit lukte maar half.

De bus kwam precies om 2 uur aanrijden. Ik schudde Hannah door elkaar. ‘Neehee, laat me gewoon slapen,’ zei ze drammerig. Ik legde haar arm over mijn schouder en sleepte haar omhoog. Met de grootste moeite ondersteunde ik haar naar de bus. Halverwege moest ik stoppen omdat haar jurkje was afgezakt en haar hele boezem te bewonderen was. Met een rood hoofd stroopte ik haar jurk weer over haar borsten. Dit was wel de eerste keer dat ik ze aanraakte. De droom om haar borsten vast te houden was ook uitgekomen.

De buschauffeur kon bij het instappen recht de decolleté van Hannah inkijken en dat deed hij dan ook opvallend lang. Op de eerste bank gooide ik haar neer en ging er naast zitten. Ze zakte onderuit en viel bij het schommelen van de bus tegen het raam opnieuw in slaap. Bij de tweede halte stopte de chauffeur en verstelde de binnenspiegel, waarmee hij de passagiers in gaten kon houden, naar beneden. Ik snapte het niet, tot ik begreep dat hij in de binnenspiegel zo tussen de benen van Hannah kon kijken.

Ik besloot dat ze zo niet kon blijven zitten, dus ik wierp de arm van mijn protesterende zus over mijn schouder en sleepte haar naar achteren in de inmiddels weer rijdende bus, ver van het blikveld van de glurende chauffeur. In het midden was een vierzitsgedeelte met twee banken. Twee jongens zaten zwijgend tegenover elkaar. Ze leken precies op mij toen ik zestien was. Mager, teveel gel in het haar en een voorhoofd vol puisten. Vanavond waren ze waarschijnlijk met grootse plannen naar de stad gegaan, maar nu zaten ze moe, dronken en zonder vrouwen aan hun zijde in de nachtbus naar huis.

Net toen ik langs de jongens liep maakte de bus een scherpe draai. Ik kon mezelf nog net vastpakken aan een lus die aan een stang boven me hing. Maar het lichaam van de laveloze Hannah gleed weg richting de twee pubers. Instinctief probeerde ik haar nog tegen te houden. Met mijn vrije hand deed ik een poging om haar vast te pakken maar het enige waar ik nog bij kon was de bovenkant van haar jurk. De stof scheurde tot haar navel en geschrokken liet ik los, bang dat ik het nog erger zou maken en het hele kledingstuk zou vernielen. Ik moest toezien hoe haar kont op een vrije stoel en haar naakte rug op het kruis van een van de jongens viel.

De jongen leek stomverbaasd over zijn eigen geluk. Datgene waar hij al de hele avond naar op zoek was lande zonder er iets voor te hoeven doen op zijn schoot. Ze was door de val wakker geschrokken en leek ook nauwelijks te kunnen bevatten wat er was gebeurd. Ze keek eerst naar haar blote borsten die voor de hele bus te zien waren en toen lachend naar het ventje. “Als je m’n tieten wil voelen kan je dat ook gewoon vragen,” zei ze. Hij bleef bewegingsloos zitten, te verbouwereerd om op de uitnodiging in te kunnen gaan. Zijn vriend voor hem was echter sneller van begrip. Hij boog voorover en pakte zonder te aarzelen met beide handen haar borsten vast.

Ik vloekte in mezelf. Alles ging mis en dit was ook nog eens mijn schuld. Ik had moeten blijven zitten en de buschauffeur een blik tussen haar benen moeten gunnen, maar ik moest haar waardigheid zo nodig beschermen en nu had ik het alleen maar erger gemaakt. “Kom mee!” riep ik. Ik probeerde haar aan haar armen omhoog te trekken maar door de knedende handen op haar boezem lukte dat niet. Ik gaf de jongen een duw tegen zijn schouder, die me toen pas leek op te merken. “Niet zo egoïstisch, als je zo’n mooie vriendin hebt moet je die delen,” zei hij met een geniepig glimlachje. Hannah begon keihard te lachen. “Vriendje, haha, mocht die willen, dat is m’n broertje maar,” zei ze op luide toon. De rest van de inzittende, inclusief de twee jongens, schaterde met haar mee.

Ik had zin om Hannah hier achter te laten en de jongens met haar te laten doen wat ze maar wilden. Als ze me zo voor paal wilde zetten hoefde ze niet meer op mijn hulp te rekenen. Ik zette al een stap weg van deze vernedering, maar ik kon het toch niet over mijn hart verkrijgen. Ik veegde de handen van haar lichaam en trok haar overeind. Ze hing in mijn armen, terwijl de bus vaart minderde voor de volgende halte. Ik gaf Hannah een lichte duw richting de uitgang. Even later stonden we buiten in een doodstille woonwijk, twee haltes verwijderd van waar we er eigenlijk uit moesten maar we waren alle gluurders en aanranders ten minste kwijt. Hannah had bijna in een bloemperk een tukkie gedaan. Ik kon haar nog net tegenhouden. Uiteindelijk heb ik haar op mijn rug genomen en haar als een paard naar huis gedragen. Ze vond dit zelf hilarisch en sloeg me op mijn billen in de hoop dat ik daardoor sneller zou gaan. Ik kon er totaal niet om lachen.

Bij de voordeur liep Hannah naar de keuken om water te drinken. Ik vond het nu wel echt genoeg geweest. Zonder iets te zeggen liep ik naar boven naar mijn slaapkamer, gooide mijn kleren ergens in een hoek en kroop onder de dekens. Ik was nog steeds witheet. Wat een kutavond! Het enige waar ik goed voor was, was mijn stomdronken zus naar huis brengen en ervoor zorgen dat ze niet werd verkracht.

Opeens realiseerde ik me dat ik Hannah niet naar boven had horen komen. Mijn bezorgdheid won het van mijn woede dus ik zette mijn voeten weer op het laminaat en liep via de koude overloop en trap naar beneden. Zo stil mogelijk deed ik de deur van de woonkamer open. Hannah was ingestort en lag laveloos op haar buik op de bank. Ze had alleen haar schoenen uitgeschopt, maar ze was blijkbaar te moe om ook haar jurkje uit te trekken. Ik deed de deur achter me dicht en stond naar haar te kijken. Haar jurkje viel alleen over de bovenkant van haar billen. De onderkant was heel goed te zien.

Iets waar ik altijd jaloers op ben geweest bij Hannah, naast vele andere dingen, is haar vermogen om overal en altijd in een vaste slaap te kunnen vallen. Als we vroeger op vakantie gingen en s’ nachts doorreden viel ze in de avond in slaap en was tegen de ochtend pas weer wakker. Terwijl de rest van de familie moe en chagrijnig was door de lange rit zat zij dan vol energie. Ook als we vroeger in een tentje lagen sliep zij overal doorheen. Nu had ze ook nog eens gedronken dus ik dacht dat ze nog door een fanfare heen zou slapen.

Ik ging zachtjes bij haar voeten zitten en keek naar haar kontje. Het wondt me enorm op dat Hannah er geen weet van had dat ik me hier aan haar zat op te geilen. Tuurlijk, ik had het al zo vaak gezien, maar niet zo ongestraft of zo lang als ik wilde. Zou ze het merken als ik de rest van haar billen ook zou blootleggen? Hannah kennende niet. Ik controleerde nog eens dat ze wel echt sliep en daarna stroopte ik haar jurk naar boven tot bij haar middel. Wat een billen had ze toch. Zachtjes streelde ik erover. Die streling ging over naar een klein tikje, tot ik erin durfde te knijpen. Ik ging op haar knieholtes zitten en boog me voorover om haar achterste te kneden. Wat was het heerlijk om haar zo te masseren. Als ik ze naar de zijkant kneedde kon ik haar kontgat zien, waarin ze ongeveer anderhalf uur geleden door twee jongens was geneukt.

Ik stond weer op en duwde haar dijen uit elkaar. Op haar buik met volledig gespreide benen lag ze voor me. Ik ging op mijn buik tussen haar benen liggen en keek naar haar speeltje. Ze had kleine strakke schaamlippen en ze was daar volledig onthaard. Hoe vaak had ik wel niet gedroomd om haar daar te mogen aanraken. Mijn hand streelde over haar kutje. De toppen van mijn vingers speelde ik teder met haar clit. Een vinger gleed makkelijk bij haar naar binnen. Een tweede vinger stak ik met iets meer moeite in haar. Toen ik ook mijn ringvinger ging gebruiken schrok ik op van een geluid. Mijn zusje was zachtjes en gesmoord aan het kreunen. Ik durfde nauwelijks te bewegen. Als ze wakker was geworden kon ik net zo goed van het Strijkijzer in Den Haag afspringen. Dan was mijn leven voorbij, dat wist ik zeker.

Na een tijdje stond ik op en keek angstig naar haar gezicht. Ze leek gelukkig nog steeds te slapen. Haar ogen waren dicht en haar ademhaling was regelmatig. Ze had blijkbaar in haar slaap gekreund. De kust was veilig. Ik nam vlak onder haar billen plaats en voelde me oppermachtig. Ze was van mij. Ik kon alles met haar doen en ze kon mij geen strobreed in de weg leggen. Ná het machteloosgevoel van de hele avond was ik nu degene met het overwicht.

Heel voorzichtig schoof ik mijn pik bij haar naar binnen, de eerste keer dat ik dit bij iemand deed. Ze voelde zo warm en nat. Ik ging verder tot ik helemaal in haar zat. Mijn handen legde ik op haar reet en begon langzaam te stoten. Hannah kreunde en mompelde onverstaanbaar. Instinctief begon ze mee te bewegen. Haar kontje kwam zelfs een beetje omhoog. Precies in hetzelfde ritme lagen we te seksen. Elke keer als ik mijn pik in haar liet zakken schokte haar billen heen en weer.

Dit ging ik nooit lang volhouden. Ik kwam net op tijd omhoog en beleefde het beste orgasme ooit. Straal na straal spoot er uit mijn pik. Ik bedekte haar billen met mijn sperma. Ik stond vlug op en keek rond voor iets om het mee af te vegen. Er lag natuurlijks niks bruikbaars. Zo snel mogelijk liep ik naar boven naar mijn kamer om mijn oude sok te pakken die ik altijd gebruik om sperma af te vegen. Zo goed mogelijk maakte ik haar billen weer schoon. Ze rook al naar sperma dus ze zou vast niet merken dat er nog een lading was bijgekomen. Haar jurkje trok ik weer zo goed mogelijk over haar billen en ik liep de kamer uit. Eindelijk geen maagd meer, dacht ik tevreden terwijl ik neerviel in mijn bed en meteen in een diepe slaap viel.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
7.2
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
9.0
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4
Klik hier voor meer...