63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5230x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hannah - 12: Terwijl Ze Slaapt

De Logeerpartij

Dit verhaal wordt uit het oogpunt van Dewi verteld. Ze is een vriendin van Hannah en heeft al een kleine rol gespeeld in deel 3 van deze reeks, Hannah - 3. Geil Naast Carmen.

Dewi

Net als zoveel anderen ging ik op mijn twaalfde naar de middelbare school. We waren op de eerste dinsdag uitgenodigd om elkaar en de school beter te leren kennen. De stoelen in het lokaal waren in een kring gezet en doodzenuwachtig ging ik zitten. Ik kende helemaal niemand. Toen ik de andere kinderen bekeek trok een meisje meteen mijn aandacht. Een meisje met een plaatje van een gezicht, prachtig gitzwart haar en intense blauwe ogen. Daarbij had ze als enige in de klas al echte borsten. Dat meisje bleek Hannah te zijn.

De brugklassers werden in groepjes van vier op avontuur door de school gestuurd, zodat als de lessen zouden beginnen we niet zouden verdwalen in het oude gebouw. Onze mentor wees steeds opnieuw vijf willekeurige kinderen aan die het gebouw mochten gaan verkennen. Uiteindelijk bleven ik en nog drie andere meisjes over. ‘Gaan jullie maar met z’n vieren,’ zei de mentor.

Ik was ingedeeld met Hannah, Carmen en Nadia. Hannah en Carmen waren meteen aan het kletsen, alsof ze elkaar al jaren kenden. Nadia en ik sloften er achteraan. Tegen het einde van de ontdekkingstocht moesten we het schoolplein oversteken om bij de gymzalen te komen. We liepen langs het afdakje waar drie jongens uit de bovenbouw stonden te roken. Voor een brugklasser zagen ze er groot, mannelijk en volwassen uit. Toen ze mij zagen begon er eén te lachen en riep: ‘Kijk, de nieuwe pot van de school!’ Ik schaamde me dood. Mijn moeder had pas nieuwe kleren voor me gekocht, alles een maat te groot zodat ik er nog in kon groeien, maar ze had niet beseft dat ik er nu als een lesbie uitzag. Ik wilde snel doorlopen maar Hannah was blijven staan en keek de jongens woedend aan. ‘Laat haar met rust,’ riep ze terug. Wonder boven wonder luisterden ze naar haar en ik voelde een diepe dankbaarheid voor mijn nieuwe dappere klasgenootje.

De volgende dag begonnen de lessen, met als eerste een blokuur gymnastiek. Na de gymles gingen we bezweet naar de kleedkamer. Ik kwam als laatste binnen. Terwijl ik op zoek was in mijn tas naar een deobus hoorde ik opeens gegiechel achter me. Ik keek om en zag dat iedereen naar hetzelfde keek. Het was een kleedkamer vol pubers die zoals elke puber vreselijk onzeker zijn over hun lichaam. Bijna iedereen spoot even flink wat deo op en ging stinkend naar de volgende les, maar eén iemand niet. Hannah had zich volledig ontkleed en liep met een handdoek over haar schouder naar de doucheruimte, blijkbaar niet bewust van de aandacht die ze daarmee trok.

Net toen ze hoorden dat het water begon te stromen proestte de meisjes van het lachen. Ik vond het zo lullig. Hannah was gisteren voor mij opgekomen, mijn beurt om voor haar hetzelfde te doen. Ik schoot zo onopvallend mogelijk uit mijn kleren. Zonder iemand aan te kijken liep ik door de kleedkamer naar Hannah. We kregen nog gezelschap van Carmen en ook van Nadia. Dit deden we voortaan na elke gymles en dit vormde de basis van onze hechte band. Onder de douche vertelden we elkaar geheimpjes (wie was er op wie), hadden we dolle pret en kon alles worden besproken. Ik vond dit het fijnste van de hele middelbare school.

We werden echt een eenheid met z’n vieren. Hannah en Carmen waren de socialere van ons groepje en maakten nog wel wat andere vrienden maar toch kwamen ze altijd bij ons terug. Zo ging het jaren door. Na elke schooldag trokken we met z’n vieren op. Soms gewoon bij een van ons thuis maar we trokken ook vaak de stad in.

Toen we in 4 atheneum zaten stond ons groepje nog steeds na elke gymles onder de warme stralen. Carmen met haar gezette lichaam en haar grote borsten, die intussen de borsten van Hannah waren voorbij gegroeid. Nadia met haar bescheiden vormen en haar krullen die alleen onder de douche op school niet verscholen waren onder haar hoofddoek. Hannah die de afgelopen jaren alleen maar mooier was geworden. Haar lichaam was perfect zandlopervormig. En ik, aan mijn lichaam had de puberteit nog altijd niks veranderd. Nog steeds hetzelfde tengere lichaam en tietjes die het best beschreven konden worden als twee erwten op een plank.

De dynamiek van ons groepje leek totaal niet te zijn gewijzigd, behalve voor mij. Ik merkte dat ik steeds vaker langdurig naar Hannah keek. Haar stralende ogen en weelderige lichaam achtervolgden me in mijn dromen. Als ze iets tegen me zei kreeg ik een kop als vuur en kwam ik niet meer goed uit mijn woorden. Ik was doodsbang dat iemand erachter zou komen. Was ik lesbisch aan het worden? Ik snapte er niks van. Ik had al wel met jongens gezoend en dat was altijd best lekker. Maar ik had nog niet iets gevoeld voor een jongen zoals voor mijn beste vriendin.

9 december 2005

We hadden op vrijdag altijd het achtste en negende uur gym. Iedereen gooide er altijd met de pet naar. Je kan niet van mensen verwachten dat ze vlak voor het weekend nog even alles zouden geven. Ondanks de aanmoedigingen van de leraar werd er nauwelijks gezweet.

In de kleedkamer ging de rest zo snel mogelijk naar huis om thuis te douchen. Hannah en ik bleven samen zitten. Dit was de eerste keer sinds maanden dat we alleen met z’n tweeën waren. Carmen had tegen de decaan gezegd dat ze naar de orthodontist moest, maar ze ging naar de bioscoop met een jongen, en Nadia was ziek. Even later stonden we samen onder de douche. Hannah praatte constant over de date van Carmen. ‘Brian is al achttien dus hij verwacht natuurlijk wel iets,’ giechelde ze. “Wat denk jij, zullen ze ‘het’ gaan doen?” ‘Tuurlijk, Carmen wil zo graag,’ antwoordde ik terwijl ik mijn best deed om niet te opvallend naar haar lichaam te kijken.

Het was een onderwerp dat heel vaak besproken werd, maar wat mij altijd een ongemakkelijk gevoel bezorgde. Ik werd meestal heel stil als we het over ‘de eerste keer’ hadden. De rest pestte me er vaak mee dat ik preutser was dan zij. We waren alle vier al zestien maar alle vier nog maagd. Een van ons die naar bed zou gaan met een jongen zou een schat aan informatie opleveren voor de rest. Ik wist zeker dat we morgen alle details van Carmen zouden horen.

Onze nog niet helemaal droge haren stopte we onder onze capuchons en we stapten op mijn Tomos. ‘Zullen we naar mij?’ vroeg Hannah. Ik vond het altijd leuk om naar haar huis te gaan. Ze had een tv op haar kamer en haar moeder, Roos, vond het nooit erg als we lawaai maakten en ze gaf ons soms een breezer bij het eten. Die middag was Hannah’s moeder met haar andere dochter: Sofie naar turnles en haar broer Sander zat beneden te gamen. We renden naar boven en ploften op het grote bed van Hannah, onder de poster van Robbie Williams.

‘Ik krijg net een ping van Carmen, ze zegt dat ze al hebben getongd in de bioscoop, en dat Brian ook al aan haar borsten heeft gevoeld,’ giechelde Hannah. Ik lachte mee met blozende wangen. ‘Eerlijk, ik ben zo jaloers,’ voegde Hannah eraan toe. ‘Echt, zou je dat ook willen?’ vroeg ik. ‘Wat denk je, tuurlijk, ik ben ook al zestien hoor.’ Mijn hoofd was nu helemaal rood gekleurd en ik keek naar de grond. Hannah praatte gewoon door. ‘En Brian is zo focking lekker, hij mag mijn maagdenvlies ook best doorprikken.’ ‘Doe normaal, Han,’ zei ik. ‘Wil jij soms ook door hem worden ontmaagd?’ ‘Nee, niet als hij Carmen al een beurt heeft gegeven, maar anders, ja sowieso!’ Daarna zei ze pesterig: ‘Alsof jij er nooit aan denkt.’ Ik kon moeilijk zeggen dat ik aan haast niks anders meer dacht, maar dat die gedachten alleen maar over mijn beste vriendin gingen. ‘Nee hoor, nooit,’ mompelde ik.

Ik hoopte dat we snel op een ander onderwerp konden overstappen, maar Hannah bleef erop doorgaan. ‘Ik denk er elke avond aan, en soms vinger ik me ook.’ Ik weet dat ze me alleen maar probeerde op te jutten, maar toch, het beeld van Hannah die zich op dit bed ligt klaar te vingeren zweefde voor mijn ogen. ‘Dan ga ik met mijn benen wijd voor hun zitten, en dat beeld ik me in dat ze allemaal naar me zitten te kijken,’ vertelde Hannah verder en ze wees naar de posters op de muur achter het bed.

Totaal niet op mijn gemak keek ik naar de wand met posters op Hannah’s kamer. Vroeger hingen er plaatjes van Destiny’s Child, Harry Potter, Lizzie McGuire en een oude poster van Greace. Deze waren recent vervangen door posters van Justin Timberlake, Brad Pitt in Troy en Orlando Bloom in Pirates of the Caribean. Ik had wel door dat Hannah deze mannen knap vond, maar dat ze ook zo op hen zat te geilen was nieuw voor me. Met alleen maar posters van mannen op haar kamer liet Hannah er voor mij geen twijfel over bestaan dat ze hetero was, en dat er tussen ons nooit iets zou gebeuren.

Hannah had blijkbaar geen zin om mij verder te pesten en ze zette de tv aan. De moeder van Hannah kwam nog even naar boven en vroeg of ik wilde blijven eten, waar ik meteen mee instemde. Na het eten lagen we samen uit te buiken op het bed. Roos had pizza’s laten bezorgen, en we hadden allebei teveel gegeten.

We maakten plannen om nog naar onze vaste discotheek te gaan, maar daar kwam niet veel van terecht. Het was buiten zo koud dat we toch liever op Hannah haar bed in de warme kamer naar de film keken die we al honderd keer gezien hadden en nog wel honderd keer wilden zien: Titanic. Uit de keuken haalden we paprikachips en smirnoff (ons nieuwe favoriete drankje). Het was heerlijk knus en ik voelde me weer ontspannen. We hadden totaal geen erg in de tijd, tot Roos op de deur klopte en zei dat zij al ging slapen, en dat ik best mocht blijven logeren. Ik belde snel mijn vader die dat gelukkig goed vond. Hij kwam zelfs nog een nachtjapon en mijn tandenborstel brengen.

Voor de eerste keer lag ik in mijn nachthemd onder de dekens in het bed van Hannah. Ze was nog haar make-up aan het afhalen in de badkamer. Ze kwam even later de kamer weer binnen. Bij het licht van de gang en de kaarsjes zag ik dat ze zich volledig had ontkleed en mijn maag maakte een duikeling. Alsof er niks aan de hand was blies ze de kaarsjes uit en ging naakt naast me liggen. Ik durfde nauwelijks te bewegen. Ze draaide zich naar mij en voelde het textiel dat over mijn lichaam lag. “Heb je nou je kleren nog aan?” vroeg ze op hoge toon. ‘”Ja, een pyjama,’ antwoordde ik. ‘Dat dragen normale mensen als ze gaan slapen.’ Hannah leek stomverbaasd. ‘Waarom zou je een pyjama... ‘ begon ze, maar ze werd onderbroken door haar mobieltje.

‘Het is Car,’ zei Hannah en ze nam op. ‘Han, we hebben het gedaan!’ hoorde ik Carmen door de telefoon schreeuwen. ‘Dat meen je niet, geile snol dat je er bent!’ kirde Hannah. “Wacht, Dewi is hier ook, ik zet je even op de speaker.” ‘Hee Dee, we hebben het gedaan!’ schreeuwde Carmen nog een keer. ‘Hoe was het?’ vroeg ik. ‘Echt zo mega lekker’ zei Carmen. Ademloos luisterden Hannah en ik naar het verhaal van Carmen’s ontmaagding.

‘In de bios bleek dat hij wat vrienden had uitgenodigd, dus dat was wel kut maar hij ging wel naast me zitten en hij begon me meteen te zoenen toen het licht uitging.’ ‘Serieus, ik heb bijna niks van de film gezien, en hij kon echt fucking lekker kussen.’ ‘Hij gleed met zijn hand over mijn hals naar mijn borsten,en begon ze te kneden.’ ‘Het was zo lekker, ik kan het bijna niet beschrijven, en hij zei dat ik vet lekkere tieten heb.’

Hannah kreeg ondertussen een blos op haar wangen en haar mond viel open.

‘Toen gingen we met zijn vrienden nog naar een shoarmatent en nog naar een café, en hij praatte toen bijna niet met me, en ik kende zijn vrienden niet, dus dat was best saai, maar toen vroeg hij me mee naar zijn huis.’ ‘Hij reed en ik was vet bang, want hij had vet veel gedronken.’ ‘Hij reed naar een flat en ik wilde naar boven lopen, maar hij hield me tegen.’ ‘Zijn moeder en broertjes waren thuis, weet je, en daarom gingen we naar de berging op de begane grond.’

Ik moest er zelf niet aan denken om te worden ontmaagd in een rommelhok maar Carmen leek helemaal in de wolken.

‘Binnen trok hij zijn broek en boxer naar beneden en hij liet me zijn pik zien.’ ‘Hij was groot, echt zoveel groter dan ik me had voorgesteld.’ ‘Die gaat nooit passen dacht ik, maar hij had mijn gezicht al naar beneden geduwd, tot aan zijn kruis.’ “Ik begreep wel wat hij wilde.’

‘Heb je hem gepijpt?’ vroeg Hannah met een veel hogere stem dan ik van haar gewend was.’ ‘Ja, volgens mij deed ik het best goed, want hij begon echt zo te kreunen,’ zei Carmen. Het beeld van mijn vriendin die een dikke zwarte lul afzoog maakte mij ook geil. ‘Heb je het doorgeslikt of heeft hij over je gezicht gespoten?’ vroeg ik. ‘Allebei niet,’ zei Carmen en ze ging verder met het verhaal.

‘Hij riep opeens dat hij nog niet wilde klaarkomen en hij trok zich terug.’ ‘Hij draaide me om en duwde me tegen een stapel dozen aan en trok mijn broek van mijn reet.’ ‘Hij zette zijn eikel tegen mijn kut aan en ik voelde echt alsof ik doormidden werd gescheurd.’

Hannah vroeg geschrokken: ‘deed het echt zoveel pijn?’ ‘Nou, eerst wel maar toen we echt gingen neuken werd het wel minder, en toen hij mijn tieten vastpakte was het zelfs wel lekker.’ ‘Ik was eerst bang dat hij over mijn kont zou spuiten, maar hij kwam gelukkig in me klaar.’ ‘Wel morgen even een morning-afterpilletje halen,’ zei ik. ‘Ja, ga ik morgen gelijk doen,’ zei Carmen. ‘En toen zei hij dat hij het lekker vond maar dat hij morgen vroeg op moest dus dat hij me niet naar huis kon brengen, dus ben ik naar huis gaan lopen. ‘Maar ik ga nu hangen’ zei Carmen opeens. ‘Ik ben bijna thuis en ik zie nog licht branden dus ik vertel jullie de rest morgen,’ en Carmen hing op.

Samen lagen we met rode konen en versnelde ademhaling in het donker. Ik durfde niks te zeggen en luisterde naar Hannah die steeds sneller begon te ademen. Haar ogen waren dicht en haar mond stond open. Ik zag het dekbed verdacht bewegen bij haar kruis. Hannah voelde dat ik naar haar keek en zei kreunend: ‘sorry, ik kan het gewoon niet laten, ik ben zo fucking geil.’ Ik kon mijn geluk nauwelijks bevatten. ‘Vind je toch niet erg?’ vroeg Hannah terwijl ze gewoon doorging. Ik mompelde dat ik het beetje raar vond en of ze niet even kon wachten tot ik weg was. Ik kon moeilijk zeggen dat ik niets liever wilde dan dat ze door zou gaan. ‘Kom op, je mag best kijken hoor,’ zei Hannah. Ik ging rechtop zitten en keek haar met grote ogen aan. Hannah giechelde en knipte het nachtlampje aan. Ze gooide de dekens van zich af. Haar hele lichaam stond in het teken van pure geilheid. Op haar voorhoofd glommen zweetdruppels, haar tepels waren hard geworden, haar rug stond gebogen en haar knieën waren opgetrokken. Om het hele plaatje af te maken streelde haar rechterhand over haar gleufje. Ik had nog nooit zoiets moois gezien.

Hannah ging gewoon verder en begon er nu ook bij te kreunen. Met beide handen streelde ze over haar kutje. Ze leek helemaal van de wereld, nauwelijks bewust dat ik nog naast haar lag. Ik durfde voorzichtig omhoog te komen, zodat ik goed kon zien hoe Hannah’s handen tussen haar dijen aan het werk waren. Zelfs haar kutje zag er mooier uit dan de mijne, met perfecte kleine schaamlippen. Hannah streelde wild over haar klitje en haar linkerduim had ze naar binnen gedrukt. Ik kon het niet laten om zelf ook over haar buitenste schaamlippen te strelen.

Toen ze mijn hand voelde stopte ze en boog ze naar de zijkant naar haar nachtkastje. Ze zocht in de bovenste la en haalde er een kleine zwarte dildo uit. ‘Is van mijn moeder,’ zei ze toen ze mij verbaasd zag kijken. ‘Ze heeft er zoveel, deze mist ze toch niet.’ Ze gooide de dildo naar mij en ging weer liggen. Ik had er nog nooit een gezien of gebruikt. Na enig zoekwerk vond ik de knop waardoor die ging trillen en ik zette hem voorzichtig op het klitje van Hannah. Ze kreunde gesmoord, deed haar ogen weer dicht en legde haar handen op haar borsten. Met haar vingers kneep ze zachtjes in haar tepels.

Ik was verschoven tot tussen haar dijen en hield de dildo op haar klit. Mijn wijsvinger duwde ik bij haar naar binnen. Ik voelde de weerstand afnemen en drukte ook mijn middelvinger in haar strakke kutje. ‘Dildo,’ hoorde ik Hannah met moeite zuchten. ‘Gebruik de dildo.’ Langzaam zette ik de eikel tegen haar schaamlippen en ging voorzichtig naar binnen. ‘Sneller,’ hijgde Hannah, als ik haar met de dildo begon te neuken. Nu een stuk sneller schoof ik de dildo in en weer uit haar en Hannah hield het duidelijk niet meer en gilde het uit. Haar gezicht vertrok en haar borsten gingen snel op en neer.

Ik haalde de glimmende dildo weer uit haar en kon het niet laten om eraan te likken. Hannah kwam weer langzaam bij zinnen en duwde zichzelf omhoog tot ze rechtop zat. Zonder iets te zeggen boog ze zich voorover en drukte haar lippen op de mijne. Onze tongen draaiden rondjes om elkaar en ik proefde haar tandpasta. Ze kon beter zoenen dan alle jongens waarmee ik wel eens eerder had gekust. Het was veel liever, veel zachter en veel gepassioneerder. Ik kon bijna niet geloven dat we dit echt aan het doen waren. Toen we klaar waren leek het echt alsof de tijd even was stilgezet.

Hannah lachte naar me en gleed met haar hand onder mijn nachtjapon naar mijn slipje. “Jij bent ook nat,” giechelde ze. Ik keek haar ademloos aan en kon geen woord uitbrengen. Ze ging op verkenning tussen mijn benen en duwde plagerig mijn hipster tegen mijn gleufje aan.

Ze duwde me naar achteren en ik landde met mijn hoofd op het kussen. Hannah trok mijn slipje naar beneden tot aan mijn enkels. Mijn nachtjapon schoof ze naar boven en ze ging tussen mijn benen zitten. Ik verwachtte en hoopte dat ze nu mij zou vingeren maar Hannah was iets anders van plan. Ze boog zich voorover en haar tong gleed over mijn natte schaamlippen.

Duidelijk was dat ze veel ervaring had met zelfbevrediging. Alles wat ze bij zichzelf zo lekker vond deed ze nu bij mij. Ze zoog aan mijn klitje tot ik bijna klaarkwam en ging dan weer over tot een ander deel van mijn kutje. Ik durfde me eerst niet te laten gaan maar de weerstand was snel gebroken en kermde ik als een geil sletje. Ik had mijn handen op haar hoofd gelegd en woelde door haar zwarte haar.

Mijn nachtjapon trek ik over mijn hoofd uit en ik zag dat de twee tepeltjes op mijn borst keihard waren geworden. Hannah gleed met een vinger moeiteloos mijn kutje binnen en ik voelde een orgasme opkomen. Mijn hele lichaam verkrampte en ik kreunde het uit. Toen ik mijn kin op mijn borst legde zag ik dat Hannah me grijnzend zat aan te kijken. Ik grijnsde terug en stamelde dankwoorden. Ze stond op en ging naast me op haar rug leggen. Ik vleide tegen haar aan en legde mijn hoofd op haar borsten.

De volgende ochtend toen Hannah’s moeder ons wakker maakte voor het ontbijt trof zij twee naakte tienermeisjes aan, verstrengeld in elkaars armen.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
8.0
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4
Shemale