63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 21957x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Zoals eerder al eens gezegd plaats ik hier ook verhalen onder mijn naam die niet van mij zelf zijn. Deze verhalen worden verteld waarna ik toestemming krijg om te plaatsen of men geeft toestemming nadat ik het verhaal zodanig verander dat de hoofdrolspelers en woonplaats ed. niet meer herkenbaar zijn.

Zo ook dit verhaal wat ik hoorde van de boekhouder van een middelgrote firma. Hij vertelde mij een verhaal en details die wezen op interne kennis. Het begon allemaal toen de baas overleed. Hij liet achter tweelingzoons van 17 jaar en zijn tweede vrouw, zijn voormalige secretaresse Tina van 29.

De afwikkeling nam flink wat tijd in beslag omdat de jongens minderjarig waren. Handlichting werd niet aangevraagd omdat de jongens nog op school waren. Mijn vriend de boekhouder nam daarom de zaken waar. Maar wat bleek tijdens het voorlezen van het testament. De zoons kregen alles en de tweede vrouw niets met uitzondering van zaken die haar cadeau waren gedaan.

Toen de jongens hun 18de verjaardag wilden vieren was stiefmoeder, Tina dus, erg moeilijk. Zij wilde dit niet, dat niet en zo ging het maar door. De jongens trokken zich bijna de haren uit het hoofd. Zij zochten naar een oplossing en waren voortdurend in discussie met Tina. Dat het hoog opliep moge duidelijk zijn. Op zeker moment riep Tim heel hard, wie denk je wel dat je bent! Je bent mijn moeder niet, we worden meerderjarig! Waarop Tina bleek wegtrok. Rob deed daarop ook een duit in het zakje door te roepen alles is hier van ons, jij woont hier gratis op onze kosten. En dan denk je ook nog de baas te kunnen spelen over ons. Ik denk dat je beter je koffers kunt gaan pakken

Geheel overstuur rende Tina weg. Dit was de dag die zij al een tijdje vreesde. Hoe kon zij hier nu weggaan! Hier was alles. Zij had er alles aan gedaan om haar baas te verleiden, ze was met hem in bed gedoken, had hem op kantoor met haar mond bevredigd net zolang tot hij na 5 jaar ging scheiden. Na 1 jaar nog wat gerommeld te hebben trok ze bij hem in en nam behalve wat kleding en juwelen niets mee. Was toch allemaal tweedehands rommel. En anderhalf jaar later stierf haar baas/man. En nu dreigde ze haar weg te sturen. Ze had geen rooie cent, geen echte opleiding en terug naar kantoor zou ook niet kunnen. Wat moest ze doen.

Enfin, de jongens gaven een groot feest wat zaterdag middag begon en zondag avond eindigde. Tina had het allemaal doorstaan en liep verdwaasd rond en hielp de catering maar een handje mee. Zij kende de weg in huis en droeg zo een steentje bij. Het weekend daarop vroeg ze aan de jongens of ze konden praten met elkaar. Vertrouwelijk wel te verstaan. En zo kwam het dat zaterdagmiddag om 16 uur de drie in de eetkamer bijeen zaten.

Tina ging wat voortvarend van wal en zei dat er laatst wat harde woorden over en weer waren gevallen. Dat had pijn gedaan, ook bij haar. Nu het feest over was kon de dagelijkse gang weer opgepakt worden. Maar er moesten wel wat regels komen vond zij. En wat vonden de jongens ervan?

Die hadden in de week vooraf al wel bedacht waar Tina op aan stuurde en Tim zou het woord voeren. Ja Tina, er zijn harde woorden gevallen. Rob en ik hebben dat ook met elkaar besproken. We vinden het ook prettig dat we dit gesprek na onze verjaardag kunnen voeren. Want nu we officieel meerderjarig zijn, is het idd zaak wat zaken recht te zetten. Rob en ik hebben afgesproken dat ik het woord voer in dit gesprek. Wij zijn het volkomen met elkaar eens, laat daar geen misverstand over ontstaan.

Wat betreft regels, ik beter gezegd wij willen eerst weten hoe jij nog kunt verdedigen dat jij hier nog woont. Ik bedoel te zeggen, je hebt geen baan, hier in huis doe je ook niet veel, je hebt zelfs geen uitkering! Dus teer je op onze kosten en wil dan ook nog over ons de baas spelen. Ik ben benieuwd naar jouw reactie
. Tina slikte heftig, dit gesprek ging de verkeerde kant uit, Zij moest nu hard en direct ingrijpen anders zou zij de controle verliezen en was haar rol te einde.

Jongens laten we nu even redelijk zijn. Toen ik met jullie vader trouwde, deed ik dat uit liefde naar hem. Net zoals hij van mij hield, hield ik van hem. We zouden lief en leed met elkaar delen en samen oud worden. Ik ben daarmee ook verantwoordelijk voor jullie geworden. En nu Peter dood is, neem ik die verantwoordelijkheid erg serieus. Zoals jullie al hebben kunnen zien heb ik het feest in de hand gehouden zodat er niets uit de hand zou lopen. Dat heb ik voor jullie gedaan. En wat betreft hier wonen, dat lijkt mij duidelijk dat ik hier mag wonen vanwege mijn huwelijk met jullie vader.

Tim zag wat ze probeerde te doen en glimlachte in zichzelf. Dit was precies wat ze besproken hadden, Tina liep met open ogen in de val. Tina, ik begrijp wat je zegt. Helaas zijn wij het daar absoluut niet mee eens. Ik heb van de week de papieren van de notaris gekregen en jullie huwelijksakte gelezen. Jij hebt die getekend en daar staat duidelijk in dat jij na zijn dood nergens recht op hebt. Er is jou ook niet nagelaten in zijn testament en wij zijn nu meerderjarig dus over ons zorgen en waken is niet meer aan de orde. Aangezien onze vader al tijdens zijn huwelijk met mama met jou het bed deelde, is zijn huwelijk daarop stuk gelopen. Jouw lekkere lijf heeft hem met zijn snikkel doen denken in plaats van zijn hoofd. Het idee dat hij jou zo vaak als hij wilde aan zijn paal kon rijgen heeft hem doen besluiten jou te trouwen.

Tina hijgde van verontwaardiging. Hoe durfde deze kleine rat! Hoe durfde hij te zeggen dat zij een lekker lijf had. En insinueerde hij nou ook nog dat zij Peter had verleid om met haar te trouwen zodat haar kostje gekocht was! Deze snotaap zou zij eens even zijn vet geven. Haalde diep adem en wilde uitbarsten tot Rob ineens zijn hand opstak. Perfecte timing.

Tina, nu jouw onschuld bewijzen of van alles naar onze hoofden slingeren is zinloos. Wij hebben de foto’s, films en mails die duidelijk bewijzen dat jij hem in de luren hebt gelegd. En wel zodanig dat hij jou trouwde, Maar het huwelijk is door zijn dood ontbonden. Ik verzoek jou voor het eind van de maand deze woning te verlaten. Jouw zaken mag je meenemen. Jouw cadeaus, jouw kleding en juwelen mag je allemaal meenemen. Ik wik wel zien wat je meeneemt voor je vertrekt. En oja, stuur ons je nieuwe adres maar. Tina w3as gebroken en barste in tranen uit. Toen de jongens op wilden staan, duwde zij zich uit haar stoel op haar knieën voor hen en smeekte hun of zij niet mocht blijven. Ze kon nergens naar toe. Dit konden zij haar niet aandoen. Zij waren toch geen vijanden van elkaar. Er moest een weg zijn waarin zij kon blijven.

Jongens keken elkaar aan want dit hadden zij niet voorzien. In hun plan zou Tina gewoon vertrekken en nu zat ze hier op haar knietjes te smeken. Tranen blonken in haar ogen toen ze de jongens smekend aankeek. alsjeblieft, stuur mij niet weg. Ik ga het huishouden doen, stuur het personeel maar weg, ik doe het wel. Als ik maar mag blijven.

Rob keek naar haar hoe ze voor hem zat. Keek ook zo in haar ruim openvallende bloes waarin een paar heerlijke tieten zaten verpakt. Hij zag opeens en kans en greep deze wetende dat zijn broer op een lijn met hem zou komen. Tina, ik heb een beter voorstel. Het personeel is hier al lang en betrouwbaar. Ze zijn al ons hele leven hier en ik wil ze dat niet aandoen. Bovendien heb jij geen ervaring met werk, ik zie dat niet goed komen. Maar ik heb een ander voorstel. Jij staat mij en mijn broer voortaan compleet ter beschikking. Je doet alles wat wij van jou vragen en wij laten jou het leven leiden zoals je dat deed met onze vader. Ja of nee?

Tina begreep deze wisseling niet en vroeg wat ze dan moest doen. Rob zei alles wat wij van jou vragen. Details volgen later na jouw instemming. Tina zag een kans om haar luxeleven te blijven leiden en hapte toe. Stond op en gaf eerst Rob en daarna Tim een hand en zei dat ze akkoord ging met hun voorstel. Waarop Rob gelijk zei: ik wil dat je nu weer op je knieën gaat zitten en je bloes en beha uittrekt, daarna mag je mij en Tim pijpen Tina sprong nu van woede in de lucht op en neer. Is dat wat jullie willen stelletje viezerikjes. Mij nu gebruiken omdat ik nergens naar toe kan. Bah wat valt mij dat tegen. Nee, gvd nee, dat doe ik niet. Tim antwoorde daarop, dan ben je nu aan het eind van de week weg hier. Its our way or the highway! Tina was ten einde raad, dit had zij niet verwacht. Ze wist natuurlijk wel dat zij haar lichaam had gebruikt en laten gebruiken door hun vader, maar nu hun ter wille zijn, bah.

Maar ze zag de jongens op staan en in beweging komen. En wist dat het nu of nooit was. Bevend van emotie trok zij haar bloes en beha uit en zond op haan knieën. Smekend keek ze beide jongens aan,stuur mij niet weg. Ik doe alles wat jullie van mij vragen als ik maar mag blijven Tim ging voor haar staan. Keek naar beneden en vroeg waar ze nog op wachtte. Tina keek naar zijn broek en wist wat te doen. Knoopte zijn riem los, trok de rits naar beneden en schoof alles in 1 keer naar beneden. Zag daar een half slappe pik. Zonder te twijfelen boog ze en nam hem in haar mond en begon met 1 hand te rukken. Zonder handen was het bevel. Zuchtend ging ze verder. Hoorde hoe Rob zich uitkleedde. Toen deze naakt was, ging hij naast zijn broer staan en riep wisselen. Zuchtend nam ze nu Rob’s pik in haar mond. Tim kleedde zich ook uit. Knielde naast haar en maakte haar kleding los.

De jongens troonde haar zo naakt mee naar boven en duwde haar op het bed. Het echtelijk bed war zij zo vaak met Peter de liefde had bedreven. En nu zou zij in haar eigen bed door deze twee misbaksel tot allerlei seksuele handelingen gedwongen worden. Ze voelde dat Tim tussen haar benen plaats nam en zijn mond op haar kut zette. Rob bood haar zijn pik aan die nu formidabel was. Net zijn vader. En zij begon hem te pijpen terwijl zij gebeft werd en Rob met 1 hand haar tiet masseerde. Toen Tim zich terugtrok was daar de sterke hand van Rob die haar dwong te blijven pijpen. En toen voelde ze dat Tim haar wilde gaan neuken! neeeee, je mag niet, ik wil niet, ga weg Tim trok zich terug en zei dat hij wilde dat ze ging pakken. Tina wist dat ze zich moest overgeven of weglopen. Na even te liggen snikken opende zij haar dijen weer voor hem. Maar wel met condoom jij Tim lachte en dreef zonder iets te zeggen zijn hele pik in haar kut. Zonder condoom. En Rob’s stijve hing weer voor haar. Dus nam ze die maar weer in haar mond. Maar Rob wilde dieper en begon te stoten waarbij telkens meer pik in haar mond schoof. De tranen liepen over haar gezicht nu zij zich zo misbruikt voelde.

Tim trok zich terug uit haar, maar was nog niet gekomen. Rob, jouw beurt nu Rob knikte en ging op zijn rug liggen. Gebood haar om met haar kut plaats op zijn pik te nemen. Huilend voldeed zij aan zijn opdracht. Wilde zich niet helemaal laten spietsen dus ging halverwege alweer omhoog. Maar Tim zag het en drukte haar bij de volgende beweging haar ineens over de gehele lengte op Rob’s pik. Allebei kreunde ze nu. Tina werd gedwongen op en neer te gaan. Voelde opeens de hand van Tim op haar rug die haar dwong te bukken. Rob sloeg daarop zijn armen om haar heen en begon haar te kussen met zijn tong in haar mond. Maar dit was de afleiding. Tim had zijn pik behandeld met olie en richtte deze op het overgebleven gaatje. Tina voelde opeens zijn eikel tegen haar anus. Wilde zich oprichten maar Rob had haar stevig vast.

Ze wilde van alles roepen maar hoorde Tim gillen dat hij wist dat zijn vader haar al vaker in haar kont had geneukt dus dat ze daar geen maagd was en hem vlot kon hebben. Ze wilde gillen dat ze nu haar met tweeën neukten en dat dat te veel voor haar was. Tim greep nu haar haar en trok die achterover. Brulde in haar oor dat hij haar net zolang in haar kont zou neuken dat ze een week niet kon zitten. Ook voelde Tina nu dat Rob haar tieten vast had en lekker kneep in haar tepels. En ja, Tina was bedreven in anale en andere vormen van seks. Zo had ze Peter verleid, met zaken die zijn vrouw niet wilde. En zijn zoons profiteerde daarvan. Stilaan werd ook zij geil en begon te kreunen. De jongens ramde nu wild op en neer in beide gaatjes. En zij kwam klaar. Kneep met beide gaatjes en benen alles dicht en de jongens kwam nu ook. Spoten hun mannen pap diep in haar. En bleven zo nog even verstrengeld bijeen. Tim trok zich terug. Zowel hij als Tina lieten zich op bed vallen.

Na 5 minuten of zo tikte hij Tina aan. goed gedaan sletje, je mag blijven zolang je maar doet wat wij willen. Zorg dat je vanaf nu nooit een beha of slip draagt. Sta klaar om ons tegelijk of apart met heel jouw lichaam te bevredigen. Wanneer we willen zo vaak wij willen. En om de overeenkomst te bezegelen maak je nu snel met jouw mond onze pikken schoon Tina zag hoe de vlag erbij hing en kweet zich aan haar taak. Boog zich over Robs pik en nam hem in haar mond om schoon te maken maar hij werd gelijk stijf. Door beweging van het bed voelde ze Tim achter zich. En die schoof nu zijn pik in haar kut. En zo namen de jongens haar nog eens te grazen net zo lang dat beiden hun zaad diep in haar hadden geschoten. Want dat zij niet zou slikken was niet eens de vraag wist ze. Zij was nu hun teefje geworden. En zij zou zaad slikken zoveel als ze het kwijt konden. Ze zou zich in alle gaatjes laten pakken zolang ze hier mocht blijven wonen. Haar lichaam had haar geholpen hierbinnen te komen, nu ging haar lichaam haar helpen te blijven.
Lees verder in: Stiefmoeder - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dwang, Milf, Pijpen, Stiefmoeder, Trio, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
9.9
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3