63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Hoe Bedenk Je Het - 2


Door: Herby
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 19828x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hoe Bedenk Je Het - 1
Na de eerste echte sexervaring raakte Aagje een soort of verslaafd. Meerdere malen per week stond ze aan mijn deur, en bezochten we de slaapkamer of deden het gewoon in de woonkamer of keuken.

Het leek me toch dat het wel ergens op moest gaan vallen dat ze zoveel tijd bij mij doorbracht, die ze uiteraard niet ergens anders kon zijn.

Het was woensdag en ik wist ondertussen dat ze dan iets vroeger vrij was dan de gebruikelijke tijd van 4 uur.

Wat ik verwacht had, klopte. Ze zat al te wachten bij mijn huis toen ik thuiskwam.

Ik had haar gevraagd niet te veel op te vallen als ze buiten was, en me niet rond mijn nek te vliegen of zo.

We gingen naar binnen en zoals gebruikelijk waren we enkele tellen later op de slaapkamer waar het niet lang duurde, of ze had mijn pik al weer in haar hongerige mondje. Sinds haar eerste keer had ze al flink wat bijgeleerd. Ze lette goed op mijn reacties, en was ondertussen een volleerd pijpsletje, wat er absoluut geen moeite mee had wanneer ik in haar mondje klaarkwam. Ook haar heerlijke tienerkutje had ik al diverse keren verwend met mijn mond, vingers en staalharde pik.

Ze had me een poosje heerlijk verwend met haar mondje toen ze plots stopte, en ruggelings op het bed ging liggen.

Toen ze haar benen wijd deed, zag ik dat ze haar slipjes al weer uit had, wat ze vaker deed als ze heel geil was, en op me moest wachten. Waarschijnlijk had ze zich zitten vingeren. Toen ik op mijn knieën voor haar ging zitten rook ik haar geile geurtje al uit dat heerlijke grote komen, maar verder viel me iets roods op tussen haar billen.

Ze had in de gaten dat ik het zag. In een flits pakte ze haar benen in de knie holtes en rolde iets achterover, zodat ik kon zien dat ze een buttplug in had.

Ze begon te giechelen en zei dat ze die al heel de dag in haar kontje had zitten. Van een vriendinnetje had ze vernomen, dat daar geneukt worden heel lekker was, en dus wilde zij het ook proberen. Op aanraden van diezelfde vriendin had ze die buttplug ingedaan om alvast aan het idee te wennen, en de eerste keer minder pijnlijk te maken.

Mijn lul steigerde bij de gedachte alleen al.

Vol overgave begon ik haar kusje te likken en verwende haar klitje met mijn tong. Al snel begon haar heerlijke gespin en gedreun weer te klinken. Met mijn handen bewerkte ik haar lekkere tienertietjes en kneep in haar tepels.

Hoe harder ik daar in kneep, of er aan trok, hoe geiler ze werd.

Het duurde dan ook niet lang, of haar orgasme diende zich aan.

Terwijl ze nog lag na te dampen, draaide ze zich om en verwijderde de buttplug waarna ze me commandeerde om haar kontje te penetreren. Zelf had ik niet veel ervaring met anale seks, dus wat dit voor mij ook een hele openbaring.

Het was even een beetje vogelen, maar doordat ze haar anusje al opgerekt had, ging het vrij eenvoudig.

Een totaal nieuw gevoel overviel me toen ik mijn leuter kompleet in haar warme kontgaatje had zitten.

Terwijl ik haar met langzame stoten begon te neuken, vingerde zij haar klitje. Steeds sneller begon ik te pompen en had wel in de gaten dat dit knijpende warme gat voor een snel orgasme ging zorgen.

Hoe ik ook mijn best deed om het zo lang mogelijk te rekken, mijn zaad zocht zich al duidelijk een weg naar buiten, zodat ik even later heerlijk klaarkwam in haar strakke kontje, en mijn zaad loosde in haar darmen.

Haar kontje werkte de vreemde indringer vervolgens vlug naar buiten, waarna er een straaltje sperma volgde.

Langzaam ging het gat in haar kontje weer dicht, wat een geil schouwspel opleverde.

Om even bij te komen lag ik naast haar op bed, en ik vroeg haar of niemand vragen stelde over haar afwezigheid.

Och, mijn moeder heeft een keer gevraagd waar ik zo laat bleef, dus heb ik gezegd dat ik bijles krijg in Engels, dus ik hoop dat je daar een beetje goed in bent antwoordde ze lachend.

Ik ging er verder maar niet op in. Ze had mijn slappe pikkie in haar lieve mondje genomen, en kreeg er zowaar al weer leven in. Die meid was onverzadigbaar. Zodra ze hem hard genoeg vond, kroop ze over me heen, en spietste zich vast op mijn stijve. Ze bereed me als een volleerd amazone, en aan haar gezicht te zien, was het heerlijk gevoelig.

Ik begon haar borsten weer te bespelen, wat haar zichtbaar genoegen deed en ook toen ik mijn duim op haar klitje zette kreunde ze volop.

Zelf vond ik dit standje geen toppertje, maar zij genoot en dat was voor mij het belangrijkste. Na diverse hoogtepunten, kwam ze van me af en naam mijn leuter weer in haar mond. Terwijl ze aftrekbewegingen maakte, zoog en lukte ze heerlijk over mijn eikel. Het geraffineerde krengetje wist mijn gevoelige plekjes onderhand wel te vinden, en zo spoot ik mijn 2e lading even later in haar gewillige mondje. Zonder probleem verdween de hele lading door haar keeltje, waarna ze omhoog kwam en me vol begon te zoenen.

We kletsten nog wat, waarna ze zich aankleedde en vertrok.

De dag daarna zat ik wat schrijfwerk te doen, toen mijn telefoon ging.

Aagje meldde even dat ze om 2 uur vrij was, en nog wel even langs wilde komen. Ondertussen was het me al duidelijk, dat ze hoe dan ook langs zou komen, dus tegenspreken had geen zin.

Vlug maakte ik mijn werk af en bracht alles in gereedheid voor haar aanstaande bezoekje.

Het was amper kwart over 2 toen de voordeurbel ging, en ze weer voor de deur stond.

Toen ze binnen was vroeg ze voor de verandering eerst om iets te drinken.

Het was dan ook heerlijk weer, en ze had hard gefietst. Na het ingeschonken te hebben, dronk ze het in 1 teug leeg.

Kennelijk was de roepstem van de slaapkamer te luid om te weerstaan, maar opnieuw klonk de voordeurbel.

Toen ik opendeed, stond er een wat oudere vrouw. Aagje stond achter me en zei "mam, wat doe jij nu hier"?

Moeder vond het bijles verhaal verdacht, en was haar dochter gevolgd nader ze van school een bericht over de vervallen lessen had gehad.

Even later zaten we in de woonkamer en wilde haar moeder het naadje van de kous weten omtrent de bijlessen.

Ik verzon het ter plekke, en na een tijdje keek haar moeder me met een aparte blik aan.

"En wat is de tegenprestatie die mijn dochter levert voor die lessen"? Ze wachtte mijn antwoord niet af en ging door,

"Volgens gebeuren hier nog andere dingen dan bijles".

Aan de ene kant had ik geen zin om alles aan elkaar te liegen, aan de andere kant wilde ik de reactie van moeders wel eens horen.

Daarom antwoordde ik " dat klopt, ik neuk je dochter in alle mogelijke standjes"

Moeder en dochter werden vervolgens allebei eerst rood, moeders keek me aan met een blik die aangaf dat ze dit niet verwacht had. Vervolgens haalde ze diep adem, en zei "dat vermoeden had ik al". En toen was het stil.

Ik bekeek Aagjes moeder eens van top tot teen. Van wat er te zien was viel het op zich niet tegen, alleen kreeg ik niet echt hoogte van haar leeftijd. Ze had best een lekker figuur, maar een ouwe kop.

Voorzichtig begon ik een gesprek, en na een poosje durfde ik het aan naar haar leeftijd te vragen.

Ze begon met " dat is niet netjes om aan een dame te vragen, en waarom ik dat wilde weten" maar toen ik haar alleen aan bleef kijken zei ze " 37, valt dat mee of tegen"? Iedereen schat me veel ouder.

Ik ook floepte ik er uit. Ze keek me een soort verontwaardigd aan, "en wat kan ik daar aan doen"?

"Nou, heel veel" en zodoende reden we een half uur later richting stad, en bezochten we een vriendin van mij, die in make-up en kappersdingen deed.

Een complete metamorfose volgde, en daarna bezochten we ook nog een kledingzaak. Tijdens het passen vroeg ik de verkoopster om in haar maat een pikant lingeriesetje te zoeken.

Alle nieuwe kleren werden betaald en ingepakt, waarbij het setje er tussen ging.

Weer thuis keek Nicole, zo heette de moeder in een spiegel en schrok toch wel van de verandering.

Aagje en ik drongen er op aan dat ze de kleren zou showen.

Na enig aandringen pakte ze de tassen en ging naar boven onder de strikte belofte dat wij beneden bleven.

Het duurde een eeuwigheid voor mijn gevoel, maar uiteindelijk kwam ze als een totaal veranderde vrouw naar beneden, en merkte toch even op dat ik meer gekocht had dan gedacht.

Ze liep parmantig door de kamer, en bleef toen voor me staan. "Je verwacht van mij nu ook een tegenprestatie zeker"?

In een flits pakte ik haar haar en dwong haar zachtjes maar zeker op haar knieën. "Wat dacht je van een pijpbeurt"?

Ze keek me vol walging aan, "dat vind ik vies"

Voor ik kon antwoordden zat Aagje naast haar en ritsje mijn gulp open. Zonder gene begon ze me te pijpen en duwde even later mijn natte eikel tegen de lippen van haar moeder met de woorden " kom op mam, het is niet vies maar heerlijk"

Moeders leek niet overtuigd, dus pakte ik haar net iets forser bij haar haar. Ze wilde "auw" roepen, maar zodra haar lippen openingen, zat mijn lul in haar mond.

Ik hield de druk er op en aangemoedigd door haar dochter veranderde haar weerzin langzaam aan in proberen en even later zelfs durf.

Even twijfelde ik of ik haar moest waarschuwen, maar het kwam te snel, zodat ze de volle laag in haar mond kreeg en moest proesten van de schrik. Toch slikte ze dapper en keek me even aan.

Wat zou ze nu gaan doen??
Lees verder in: Hoe Bedenk Je Het - 3
Trefwoorden bij dit verhaal: Pijpen, Verlegen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
7.0
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4
Shemale