63.253 Gratis Sexverhalen

Hoe Bedenk Je Het - 3


Door: Herby
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 12512x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Hoe Bedenk Je Het - 2
Nicole keek een soort van boos aan en stond op. Ze liep naar de keuken en dronk een paar glazen water.

Toen ze naar de kamer terug kwam, zei ze dat het beter was maar direct naar huis te gaan, en ze pakte Aagje bij de arm.

Even later knalde de voordeur achter hen dicht. Aagje was te verbouwereerd geweest om tegen te stribbelen.

Ik had mijn broek weer dichtgeritst en ging op mijn gemak zitten.

Toen ik later naar boven ging, vond ik de kleren van Nicole, die ze in haar haast had achter gelaten. Haar slip lag er tussen, nog licht vochtig in het kruisje. Het had haar dus toch wel iets gedaan. Ik vouwde de kleren netjes op en legde ze op een stapel.

Ik kreeg een appje van Aagje dat haar moeder thuis had verteld dat ze was wezen winkelen en de kapper een fout had gemaakt tussen twee klanten. Haar vader vond dat ze er te werelds uit zag nu.

Naast een paar berichtjes hoorde of zag ik niets van de beide dames.

Na ruim een week stond ineens Aagje bij de deur. Zodra ik de deur opengemaakt had, duwde ze me naar binnen en trok me mee naar de slaapkamer. Uitkleden was al teveel moeite. Ze ritsje mijn broek open en kroop op haar knieën op bed. Ze trok het kruisje van haar slipje opzij en smeekte me haar te neuken.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, dus voldeed ik direct aan haar wens. Haar paradijsje was kleddernat, zodat het weinig moeite kostte om naar binnen te glijden in dit toch nog nauwelijks kutje.

Ik gooide haar rokje omhoog zodat ik een lekker uitzicht had op haar kontje. Zelf vingerde ze haar klitje. Ik had haar heupen stevig vast om zo diep mogelijk te kunnen stoten. Ze kreunde heerlijk en moedigde me aan zo door te gaan.

Vol bravoure gaf ik haar een flinke klapper op haar kontje. Eerst riep ze auw, toen keek ze me even aan. Nog een pets volgde, en een volgende. Bij een pets kneep haar kusje harder in mijn leuter. Zelf kreunde en gilde ze ook harder en zo gierden we allebei naar een knallend hoogtepunt. Een forse lading warm sperma vond zijn weg haar smachtende kut in.

Moe maar voldaan liet ik me op mijn rug op het bed vallen. Even uitpuffen. Ze kroop naast me en bedankte me met de woorden, dat mijn stijve pik toch stukken lekkerder was dan haar eigen vingers. Toen ze me begon te zoenen, gleed mijn hand haar blouseje in en begon die heerlijke tienertietjes te kneden. Wat waren die toch heerlijk stevig en toch zacht. Haar tepels reageerden direct, zodat ik haar blouse verder opende om er op te kunnen sabbelen.

Zij begon mij verder van kleren te ontdoen, en even later lagen we naakt van elkaar te genieten.

Ze wist precies hoe ze mijn pik weer tot leven moest brengen met haar geile mondje. Graag had ik haar lekkere scheurtje of haar nauwelijks kontje nog een keer gevuld, maar ze zoog zo lekker aan mijn lul en enkel, dat ik haar maar liet begaan. Ze kroop met haar nog lekkende grote boven mijn gezicht en plantte haar kutje pardoes op mijn mond. Verdere aanmoediging was niet nodig. Terwijl mijn geil nog uit haar droop lukte ik al haar sappen op en lukte haar vol overgave. Ze wilde zich terugtrekken toen ze haar hoogtepunt voelde komen, maar ik had mijn armen om haar middel geslagen en drukte haar nu op mijn mond zodat ze niet weg kon.

Voor de allereerste keer kwam ze spuitend klaar. Haar sap spoot in mijn mond. Dit kwam zo onverwachts, dat ik me verslikte in zoveel lekkers. Door het hoesten kreeg ik weinig adem, en omdat zij onverstoorbaar doorging met pijpen, kreeg ik een vreemd orgasme, wat tintelde door mijn hele lijf. Even dacht ik dat ik zou stikken, maar na de eerste schokken, kon ik gelukkig weer ademhalen. Mijn onderlijf prikkelde alsof ik gestoken was met duizend naalden, maar zo heftig had ik nog nooit een hoogtepunt gehad. Mijn hoofd duikelde, en ik was blij dat ik op bed lag.

Mijn gezicht en laken waren drijfnat van al het kutgeil dat ze er uit gegooid had. Ook haar was nog nooit zoiets overkomen, maar ja dat was niet raar aangezien zij pas vier weken aan sex deed.

We waren allebei uitgeput, en zo lagen we wat na te praten. Voorzichtig vroeg ik naar haar moeder.

Ze wist niet wat ze van de situatie moest denken. Haar moeder zei niet veel, en had een soort van stille oorlog met haar vader, die het verhaal van haar moeder had aangehoord, maar er verder niets over zei, behalve dan dat hij haar er veel te werelds vond uitzien. Daar kon ik verder ook niets mee, dus besloot ik het maar zo te laten.

Aagje nam nog een douche, en na een heerlijke zoen vertrok ze naar huis. Ik liet een maaltijd bezorgen en besloot die achter de tv op bed te nuttigen en dan te gaan slapen.

De volgende morgen werd ik als herboren wakker. Na een douche en ontbijt stond ik op het punt te gaan werken.

Als eigen baas maakte ik zelf uit hoe laat ik begon, en het was gelukkig nog vroeg. Toen ik de voordeur uitstapte stond als een duveltje uit een doosje Nicole voor me. Geschrokken begroette ik haar, en vroeg wat ze kwam doen.

Er liggen nog kleren van mij hier, zei ze eenvoudig. "Dat klopt" gaf ik als antwoord, en ik opende de deur weer om ze meteen te pakken. Terwijl ik naar boven liep, kwam ze mijn huis in en sloot de deur achter zich.

Met haar kleren in mijn armen kwam ik beneden. Ze stond in de kamer, en vroeg of we even konden praten.

Nadat ik haar kleren had neergelegd wees ik haar de bank en ging tegenover haar zitten in een stoel.

Wat we gedaan hebben is niet goed, zei ze. Ik ben ten slotte getrouwd. Luisterend keek ik haar aan, en toen ik niets zei ging ze door. Wat je met Aagje doet is ook niet goed, ze is nog veel te jong, en het is alleen lust, geen liefde.

Ze had in alles gelijk, maar ik wilde weten waar ze naartoe wilde. Ze zweeg echter. En nu dan? Vroeg ik.

Ze keek me aan, en zei Aagje zal ik niet tegen kunnen houden, die heeft een eigen wil en is een soort verslaafd aan sex kun je wel zeggen. Weer was het stil. En jij? Ging ik toen maar verder. Ze keek me weer aan en zei, ik heb al jaren geen sex meer, dat is voor voortplanting, en het doet me ook niets.

Ik begon te lachen, waarop ze me vernietigend aankeek. "Lach je me uit" zei ze gepikeerd. " een beetje wel ja" zei ik.

"Wie geeft jou het recht me uit te lachen"? ze was oprecht boos.

Dat laatste wat je zei was lachwekkend, je slipjes was zeiknat toen je je had omgekleed. Dus volgens mij doet het je zeker wel wat. Ze werd meteen rood, en stotterde dat ze niet wist waar ik het over had.

Ik stond op en ging voor haar staan. "Sta eens op" beval ik haar op dringende toon. Ze deed wat ik zei.

"Rok omhoog" was mijn 2e bevel. Schoorvoetend pakte ze haar rok, en tergend langzaam ging haar rok van onder haar knieën omhoog tot net boven haar knieën. "Hoger" mijn woorden klonken dreigend. Weer ging hij een stukje hoger, nu tot net onder de rand van haar slipjes dat ik net niet kon zien. Zonder vragen stak ik mijn hand tussen haar benen en greep haar vol in haar kruis. Ze slaakte een gil, en wilde een stap teug doen, maar met mijn andere hand hield ik haar tegen. Haar slipjes was zijknat en ze kreunde licht toen ik haar daar vastpakte.

"Hoezo, het doet je niets"? Je kunt is zeiknat, geile slet die je daar bent. Naar boven jij, en snel.

Ze boog haar hoofd en liep als een beschuldigde beklaagde naar boven.

Op de slaapkamer aangekomen draaide ze zich om, en keek me met een vragende blik aan.

"Ja, wat denk je, kleed je maar uit" zonder iets te zeggen begon ze zich uit te kleden, en steeds meer van haar lichaam kwam in zicht. Haar beha ging als een na laatste. Ze stond in haar slipje met een arm voor haar borsten voor me.

"Mijn kleren ook". Mijn dringende toon durfde ze niet tegen te spreken, zodat ze aan mijn kleren begon, mij daarbij een heerlijk uitzicht gevende op haar mooie volle borsten. Toen ik alleen mijn boxer nog aan had, duwde ik haar op het bed. Met een ruk scheurde ik de slip van haar kant, en kroop tussen haar benen.

Zonder omhaal duwde ik haar benen uit elkaar, en dreef mijn stijve pik haar natte kut in, en begon haar met diepe harde stoten te neuzen. Al jammerend onderging ze deze verkrachting. Na een poosje merkte ik dat haar eerste hoogtepunt er aan zat te komen. Ik trok me terug en draaide haar op haar buik. Toen trok ik haar aan haar heupen omhoog en duwde haar benen uit elkaar. In doggy positie stond ze voor me met haar heerlijke kont omhoog.

Ik pakte mijn stijve natte pik die droop van haar geil en begeleide hem weer haar kut in. Weer begon ik haar fors te neuken. Ik dacht terug aan haar dochter en besloot ook haar enkele klappen op haar kont te geven.

Ze gilde bij de eerste 2 en vroeg toen om meer. Na enkele forse klappen was haar ene bil vuurrood.

Haar orgasme denderde binnen, en al jammerend kreeg ze mijn eerste lading diep in haar schoot gespoten.

Ze liet zich op haar buik zakken, waardoor mijn slappe lul uit haar natte grote plopte.

Op mijn knieën kroop ik naar het hoofdeind en draaide haar op de rug. Ik hield mijn nog naderende pik boven haar mond. Zonder na te denken hapte ze hem naar binnen en lukte hem netjes schoon. Met mijn hand kietelen ik haar gevoelige klitje zodat zij even later een volgende orgasme kreeg.

Ik ging naast haar liggen om ook even op adem te komen. Toen ik naast haar lag, richtte ze zich op, en gaf me een zoen. "Bedankt, dat had ik even nodig"

,
Lees verder in: Hoe Bedenk Je Het - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Moeder, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Vriendengroep - 95Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn redelijk vroeg wakker. We werden geroepen zo aan te schuiven aan het ontbijt. Ergens wel lekker dat er voor ons gezorgd werd, al wilde ik er niet aan wennen. Het is goed. We zijn opgelucht. Elise ligt onder m n arm en tevreden zijn we wakker ..."
27-05
8.0
Geile ImkeDoor: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok, Kleine Tieten, Vingeren, Pijpen, Kaal, Kutje, Kleine Tieten, Kleine Borsten, Kut,
" Pap Mag ik met Alies en Imke zwemmen Ik heb Alies aan de telefoon en ze vraagt of ik mee wil . Ik keek achterom en mijn dochter stak haar hoofd de kamer binnen. Ik was aan het werk, maar het was warm vandaag. Veel zin had ik niet meer. Hun moeder..."
27-05
9.2
Vakantieliefde In Italië ... - 3Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiekem, Eerste Keer, Ontmaagd, Eiland, Italië, Camping, Vakantie, Ontdekken, Masturberen, Vakantieliefde, Ontmaagding, Masturbatie,
"Het verhaal van Martin over de belevenissen van Hans en zijn lief spoken door mijn hoofd. Het is inmiddels stil in de kamer van paps en mams, op wat zacht zaagwerk na. Het is warm Ik lig op mijn slaapzak te draaien. Mijn slaapshirt kriebelt weer op ..."
27-05
9.6
De Vriendengroep - 94Door: Jefferson
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Tassen gepakt, en als twee schoolkinderen zaten we vol spanning op de achterbank en lieten we ons rijden naar onze toekomst. Wat dat ook mogen zijn. Altijd een heel gedoe om van en naar Ameland te gaan. Gelukkig hoefden we deze keer niet zelf te rijd..."
26-05
8.9
Pubers - 2Door: Fiddler
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Conciërge, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, puber,
"Elke dag zie ik die gezichten wel...de burgers,...het werkvolk,...Jan Modaal. En het druipt er vanaf hoe ze elke dag weer zichzelf met frisse tegenzin naar hun werk slepen. Maar IK NIET ...Nee, die tijd heb ik gehad. Sinds..."
26-05
9.6
Eindelijk Durf Ik ...Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zwemmen,
"Ik heb dit verhaal gisteren geplubiceerd maar na het nalezen zaten er buiten spellingsfouten, verkeerde dialogen, ... ook onjuistheden in. Graag deel ik met jullie dit waargebeurde verhaal dat heeft plaatsgevonden vlak na mijn afstuderen. H..."
26-05
9.0
Vakantieliefde In Italië ... - 2Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Camping, Gluren, Italië, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Stiekem, Vakantie, Vakantieliefde,
"In mijn halfslaap hoor ik iets gekraak, gezoem, geritsel Ik draai me op mijn zij en doe langzaam mijn ogen open. Droom ik Ik kijk in het blije, lachende gezicht van Leoni. Goedemorgen fluistert ze. lekker geslapen Nee, maar des te fijner wak..."
26-05
9.6
Van Maagd Tot SletjeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Maagd, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Hallo allemaal ik ben Lieke, 17 jaar jong. Ik ben vrij klein van stuk, ongeveer 1m50. Daardoor vallen mijn flinke tieten nog meer op. Ook verder ben best tevreden over mijn uiterlijk, al kon mijn dikke kont wat minder. Samen met mijn beste vriendin R..."
25-05
9.2
Ze Was Haar ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Borsten, Dronken, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Zowel Laura als ik waren duidelijk in de wind wanneer we die avond bij mij thuis aankwamen. Een glaasje zoete witte wijn gaat er nog altijd in. Zei Laura wanneer we in de keuken stonden. Als jij de wijn uit de ijskast neemt dan neem ik twee glazen..."
25-05
8.9
Vakantieliefde In Italië ... - 1Door: Surfermartin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping, Italië, Masturbatie, Masturberen, Vakantie, Vakantieliefde,
" Dit verhaal in 6 delen is gebaseerd op een vakantieliefde. Deze liefde is slechts de inspiratie tot dit, verder volledig, fantasie verhaal. Het meisje, dat in het verhaal Leonie heet, en ik hebben elkaar maar 14 warme vakantiedagen gekend. In tege..."
25-05
9.3
Nieuwe Buren - 1Door: Jurre Jacobs
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Dildo, Exhibitionisme, Jong En Oud, Neuken, Voyeurisme, Vreemdgaan,
" juni Eind juni gingen onze buren verhuizen. Dat was even wennen. We zijn tegelijk gekomen, kort na het opleveren van de nieuwbouwwijk, hebben elkaars kinderen zien opgroeien en uiteindelijk naar de stad zien vertrekken. Maar de bure..."
24-05
9.2
Rick - 4Door: John2511
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Rick uiteindelijk echt naar huis ging, na herenigd te zijn met zijn gele Puma onderbroek, was het al rond de middag. Wat hij nooit gedacht had van zichzelf, was nu waarheid hij had even genoeg van sex, en besteedde een kleine 2 dagen aan wat zw..."
24-05
9.4