63.184 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 10980x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Emma is een kleine vrouw van 18 jaar, slank en maar 1,55 lang. Glimlachend kruipt het meisje naakt over haar vriend Tom heen, en glijd met haar gladde kutje over zijn kleine penis heen. Met klein bedoeld Emma dan ook echt klein, want Tom heeft een piemel van maar 14 centimeter, en maar 2,5 a 3 centimeter dik. Opgewonden is het meisje vaak genoeg, waardoor haar kleine zeer natte poesje al snel de piemel van haar vriend opslokt en het meisje zachtjes op en neer begint te rijden op haar 2 jaar oudere vriend. Na nog geen vijf minuten spuit de 1,60 lange Tom het poesje van zijn vriendin Emma vol en vingert hij zijn meisje klaar. Na een toiletbezoek en wat zoenen gaat het tweetal slapen en gaat Tom de volgende dag al vroeg uit bed om naar zijn werk te gaan.

Emma komt een paar uur later haar bed uit, neemt een douche en trekt een kort sportbroekje en een haltertopje aan waarna ze in de tuin gaat zitten. Het meisje is verbaast als ze ziet dat er eindelijk nieuwe buren in het huis naast het huis van hunzelf zijn komen wonen, en kijkt door de schutting heen. Emma ziet een aantal donkere mannen, maar ook vrouwen in de tuin staan, die met spullen aan het sjouwen zijn. Dit gaat de hele dag door, totdat het s'avonds rustiger word, en haar vriend Tom weer thuis komt.

Sinds Emma samenwoont met haar vriend Tom is ze steeds vaker opgewonden, en kruipt ze op haar knietjes op haar vriend op de bank, en drukt haar kutje tegen zijn kruis aan terwijl ze hem zoent. "Weet je wat me geil lijkt" Zegt Emma zacht. "Wat dan?" Vraagt Tom glimlachend. "Als je me op de keukentafel neemt" Zegt Emma zacht. Het meisje staat op en laat haar onderkleding afglijden, waarna ze met haar kontje op de rand van de keukentafel gaat liggen. Daar word Emma wederom kort geneukt, en word haar platte buikje even later volgesproeit met Tom zijn zaad.

Eigenlijk vind Emma het wel jammer dat haar vriend zo kort seks met haar heeft. Meerdere dingen heeft ze geprobeerd om het langer te laten duren, maar meestal is het ook maar één ronde, en dan krijgt Tom hem niet meer omhoog. Die avond staat het tweetal samen onder de douche, waar Emma op haar knietjes zit en Tom zachtjes pijpt. Giechelend en lachend kijkt Emma Tom in zijn ogen als Tom zijn zaad verschiet en het meisje het in haar mondje opvangt voor de eerste keer in haar leven. Na het douchen krijgt Emma een befbeurt op het bed, waar ze intens van geniet en kreunend klaarkomt.

Dit gaat zo enkele weken door, totdat er langzaam iets begint te knagen. Dit gevoel versterkt als op een goede zomerochtend Emma de deur uitstapt en de nieuwe buurman ook naar buiten stapt. "Goedemorgen" Zegt een zware mannenstem tegen Emma. Emma kijkt op, en ziet een enorme man met bruine huidskleur voor de deur van zijn woning staan. De kleine Emma staat net met haar kleine rugzakje op haar rug om een wandeling te gaan maken.

"Oh, hallo!" Zegt Emma blij. Het meisje steekt haar hand uit en stelt zichzelf voor. "Ik ben Don" Zegt de grote negroide man tegen Emma. "Leuke naam" Zegt Emma. Het tweetal raakt even in gesprek, en Emma komt er achter dat Don alleenstaand is, en dit huis zojuist gekocht heeft.

Emma is nogal onder de indruk van Don, die enorm is vergeleken met haar kleine 1,55 lang. Lacherig praten ze wat verder, totdat Don verder gaat met zijn werkzaamheden in huis, en Emma haar wandeling gaat maken. Tijdens het wandelen voelt Emma haar schaamlipjes langs elkaar glibberen, wat de gehele wandeling goed voelbaar is. Als Emma thuis komt en onder de douche stapt ziet ze helder slijmerig vocht dat haar kruis van haar slipje met haar poesje verbind, zo erg als het nog nooit geweest is. Het meisje douched zichzelf en maakt zichzelf fris van onder, waarna ze bloot op het bed gaat liggen en wacht totdat Tom thuis is.

"Hey" Zegt Emma zwoel als haar vriend Tom binnenkomt en gelijk naar haar blote gleufje kijkt. Tom glimlacht. "Hey" Zegt hij zachtjes, waarna hij zich begint uit te kleden en naakt op zijn meisje komt liggen. Het tweetal lacht als Tom op Emma komt liggen en zijn kleine pik gelijk naar binnen glipt bij Emma. "Dat gaat makkelijk" Zegt Tom. "Ik ben heel geil" Zegt Emma zacht. Als een konijn begint Tom Emma te neuken, en na 4 minuten komt hij kreunend klaar. Emma staart naar het plafond terwijl ze zachtjes met haar handen over Tom zijn rug streelt. Als Emma dan over de billen van Tom heen glijd voelt Emma de kleine penis van haar vriend langzaam met schokjes omhoog komen, wat een nieuwe ervaring is voor haar. "Volgens mij heeft hij zin in in nog een keer" Zegt Emma zacht. "Ja ik denk het ook" Zegt Tom.

Zachtjes drukt zijn penis in het nog met sperma gevulde poesje van zijn meisje, wat een hoop soppende geluidjes maakt als Tom nog een keer zijn vriendinnetje begint te neuken. "Ik ga alweer komen" Hijgt Tom na 5 minuten. "Nee niet komen" Hijgt Emma. Tom houd even stil, waarna Emma hem begint te tongzoenen en Tom daarna weer verder neukt. Nog eens vijf minuten word er aan toegevoegd, totdat Tom nog een keer klaarkomt. Emma zoent Tom even, waarna ze op de wc het dunne zaad van Tom uit haar poesje perst. Emma voelt er toch maar weinig van tijdens de seks, en heel bevredigend is het niet. Tom is een lieve jongen, maar Emma voelt zo langzamerhand toch dat er iets mist.

De volgende ochtend douched Emma, waarna ze haar werkkleding aantrekt en op de fiets stapt. Bij het kleine wellness resort stapt Emma af, en staat vervolgens bij haar collega Vera, die met 20 jaar 2 jaar ouder is dan Emma. "We hebben zo een duo massage he" Zegt Vera. "Ja ik zag het. Tien minuten later liggen er een man en vrouw tegelijk, die van Vera en Emma een ontspanningsmassage krijgen. "Oke, nou ik zie je zo met de pauze" Zegt Emma, die haar eigen massagekamer in loopt om daar haar volgende klant te gaan masseren.

Emma zet alle spulletjes goed neer, en loopt naar de wachtruimte waar ze haar klant oppikt. "Meneer Samuels?" Vraagt Emma. "Dat ben ik" Zegt een man die opstaat. Emma schrikt, en ziet haar buurman daar ineens opstaan. "EEy buurvrouw, werk je hier?" Vraagt Don. "Ehhh ja, ik werk hier" Zegt Emma wat nerveus. "Wat leuk zeg" Zegt Don die met Emma meeloopt de massagekamer in. "Ehh vind je het niet raar of vreemd?" Vraagt Emma als de deur dicht zit. "Nee, waarom" Zegt Don. "Oh nee dan is het goed" Zegt Emma zacht.

Emma probeert niet naar de billen van Don te kijken als ze er een handdoek overheen legt, en begint zachtjes met masseren. Onder de vingers van Emma voelt ze de stevige spieren van Don, en merkt ze dat ze langzaam week aan het worden is. "Dus waarom ben je hier komen wonen?" Vraagt Emma. "Mijn relatie was over, dus kwam ik hierheen" Zegt Don. "Aha, oke" Zegt Emma. "Vind je het vervelend als ik praat?" Vraagt Emma. "Nee tuurlijk niet" Zegt Don. De massage duurt een uur, waarin Emma er achter komt dat Don 36 jaar oud is. Emma kan er niks aan doen, maar met de minuut vind ze Don steeds aantrekkelijker worden. Als de massage klaar is legt Emma de badjas over Don zijn schouders, die hij aantrekt en opstaat. "Ey bedankt buurvrouw, ik ben helemaal chill ontspannen" Lacht Don. "Gelukkig!" Zegt Emma blij.

Als Don de kamer uit is gaat Emma op de rand van de massagetafel zitten en glijd haar hand in haar kruis van haar slipje. Haar poesje voelt warm en gezwollen, en bovendien erg nat. Langzaam werkt het meisje zich naar een orgasme, en houd haar hand voor haar mond om haar gilletjes van haar hoogtepunt te smoren. De rest van haar werkdag zit Emma een beetje dromerig voor zich uit te staren, en is ze klaar om 18.00. Het is vrijdag, en dan eet Emma altijd in het restaurant op haar werk, zo ook vandaag. Samen met Vera neemt ze een tafeltje, waar ze samen eten. "Ga jij nog de wellness in zo?" Vraagt Emma. "Nee ik ga zo uit" Zegt Vera. "Jij?" Vraagt Vera. "Ja ik ga nog ff relaxen, het is echt lekker weer" Zegt Emma.

Na het toetje gaat Emma naar de kleedkamers, waar ze zich helemaal ontbloot, en haar badjas daarna aan doet. De stevige kleine borstjes van Emma stuiteren zachtjes op en neer als ze op haar slippers over de tegels loopt naar buiten toe. Daar schopt Emma haar slippers uit en laat haar badjas afglijden. Vlug loopt Emma het water in en gaat in een hoekje zitten waar het bubbelgedeelte haar naaktheid wat verbergt. Ze vind het niet erg om in het openbaar naakt te zijn, maar enige discretie vind het meisje altijd wel prettig.

In het late zonnetje die langzaam verdwijnt heeft Emma haar ogen gesloten, totdat ze schrikt van een stem die ze gelijk herkent. "Buurvrouw, ook lekker buiten" Zegt Don ineens. Emma kijkt op en ziet Don met een zonnebril op zijn hoofd voor zich hangen. "Ehhh ja, lekker toch" Zegt Emma zo normaal mogelijk. "Ja tuurlijk, is gewoon chill toch" Zegt Don. "Ja, lekker even ontspannen" Zegt Emma. Het meisje realiseert zich dat zowel zijzelf als Don naakt in het zwembad hangen, wat haar buik laat kriebelen. "Is je vriend niet hier dan?" Vraagt Don. "Nee die heeft vandaag zijn game avond" Zegt Emma. "Oh laat hij jou in de steek" Zegt Don. "Nee hoor, hij wil dat doen, ik wil hier chillen" Zegt Emma. Het meisje denkt even na, "Chillen, dat woord gebruik ik nooit" Denkt Emma.

"Niet liever met hem thuis chillen?" Vraagt Don. "Kan ook, maar wij doen het altijd zo" Zegt Emma. "Vind hij het niet erg dat je tussen naakte mensen bent?" Vraagt Don. "Nee hij is daar zelf niet zo van, maar als ik het doe vind hij dat niet erg..." Zegt Emma. "Wat vind jij er van?" Vraagt Emma. "Ik vind het wel chill toch, beetje chillen in het warme water" Zegt Don. Don komt langzaam van de kant af, en loopt over de bodem verder.

"In het achterste bad is de laatste zon, zullen we daarheen?" Vraagt Don. "Ja dat is goed" Zegt Emma. Het tweetal loopt verder, Emma op haar tenen en Don plat op zijn voeten, waarna hij nog uitsteekt boven het water. Op dit punt is het bad 1,40 diep en dus steekt Emma maar net boven water.

Als het tweetal onder een kunstmatige tunnel van een omgevallen nepboom doorgaan voelt Emma ineens de grote hand van Don haar hand vastpakken. Emma kijkt even verbaast, helemaal als Don haar naar zich toetrekt en zijn handen in haar zij legt. "Je bent wel echt een mooi meisje" Zegt Don zacht. Het tweetal is uit het zicht voor de rest van de badgasten, waardoor Don het meisje verder zijn kant op trekt en met zijn lippen op die van Emma drukt. zachtjes zoent Don Emma, die zich even later lostrekt. "Ik ehhh ik heb een vriend" Zegt Emma. "Ja ik weet het, sorry maar je bent te mooi" Lacht Don. De complimentjes, de handen van Don die langzaam op Emma haar billen komen, het maakt Emma nog weker dan ze al was.

Emma stapt naar voren, en drukt haar lichaam tegen die van Don aan. Zachtjes begint Emma te zoenen, even later te tongen. Daarna is het schrikken voor Emma, want er drukt ineens een enorme paal tussen haar benen in. Het enorme dikke geslachtsdeel van Don drukt hard tegen haar kutje aan, wat Emma zichzelf van Don af laat duwen. "Je vind het wel heel leuk" Zegt Emma zacht terwijl ze onder de brug vandaan loopt. "Ey ik kan er niks aan doen" Zegt Don lacherig. "Mooie vrouwen reageer ik op" Zegt Don terwijl hij meeloopt met Emma. Emma kijkt achterom, en alsof Jaws in het water rondzwemt ziet ze de enorme paal van Don tussen zijn benen vooruit steken.

Het tweetal kiest een plekje in de laatste zonuren van vandaag, waar ze aan de rand gaan hangen. "Hoe ehh hoe groot is die wel niet" Zegt Emma. "24, en heel dik" Zegt Don glimlachend. "Je lacht er om, dat past toch nooit" Zegt Emma. "Ahh jawel toch" Lacht Don. Emma kijkt onderwater en ziet de enorme paal van Don die inmiddels iets afgezwakt is in stijfheid. Emma heeft maar dunne armpjes, en de paal van Don is veel dikker dan de onderarm van Emma. "Lijkt je dat niet leuk dan, zo'n grote" Lacht Don. "Ja" Zegt Emma zacht. "Je mag wel voelen hoor schatje" Zegt Don zacht. "Dat is best wel vreemdgaan dan" Zegt Emma. "Ja, je moet zelf weten toch" Lacht Don.

Even staat het tweetal rustig in de hoek van het zwembad, totdat Don zijn hand in de zij van Emma legt en haar begint te zoenen. "Dit is ook vreemdgaan toch" Zegt Don. "Ja" Hijgt Emma. De hand van Don zakt even later af, waarna Emma één van Don zijn dikke vingers haar lipjes voelt open duwen. De vinger masseert zachtjes de klit van Emma, die het niet meer houd. "Ohh fuck" Hijgt Emma. Emma houdt zich niet meer in, en legt haar handje om de enorme bruine paal van Don. Het meisje haar vingers raken elkaar niet eens, zo dik is het gevaarte. Don begint steviger en heviger te vingeren, en brengt Emma in extase. Zachtjes zoent Emma Don, en schuift haar hand over de eikel van Don. "Jeetje..." Stamelt Emma als ze merkt dat de eikel van Don zo groot is als haar kleine vuistje. "Eey genieten is het sowieso schatje" Zegt Don. De vinger van Don schuift Emma haar poesje in, en streelt daar zacht maar stevig haar g spot. "Ahh" Kreunt Emma met een hoog piepje. Het meisje bloost en duwt Don zijn hand weg als er mensen aangezwommen komen.

Emma bloost hevig en gaat snel anders staan, en loopt even weg van Don. Don volgt Emma gelijk, en loopt achter haar aan door het zwembad. Emma stapt snel uit het zwembad, en trekt haar badjas aan. Met een nog gezwollen, maar slappe penis stapt Don ook het zwembad uit. Emma glimlacht flauw naar Don als ze de enorme slappe paal ziet bungelen tussen zijn benen. De ballen van Don vallen ook op, ze zijn enorm, en hangen ver naar beneden tussen zijn benen. Als Emma haar slippers aan heeft, en Don zijn badjas en zijn slippers loopt het tweetal samen naar binnen toe. Emma twijfelt, maar loopt richting de kleedkamers, voordat je de kleedkamers in kan is er een invalide toilet, die Emma opent. "Kom je?" Vraagt Emma dan aan Don. "Tuurlijk schatje" Zegt Don glimlachend.

Don loopt naar binnen waarna Emma snel de deur sluit en op slot draait. Emma wil Don weer zoenen, maar de sterke donkere man tilt haar op, en zet haar op de verschoontafel voor baby's. Emma ligt met haar benen iets omhoog getrokken, en kijkt afwachtend als Don haar badjas open knoopt en vervolgens helemaal open knoopt. "Je hebt een mooi kutje zeg" Zegt Don genietend als hij het spleetje van Emma bekijkt. Emma bloost en weet niet wat ze moet zeggen. Don glimlacht en doet zijn badjas uit en hangt deze aan een haakje. Daarna tilt hij zijn slappe penis op, en legt deze op de buik van Emma. Emma kijkt vol ongeloof als de eikel van Don ter hoogte van haar navel ligt, en hij is nog maar slap.

"Heb je iets bij je?" Vraagt Emma. "Nee" Zegt Don. "Oh oke" Zegt Emma, die het slappe gevaarte van Don vastpakt en zachtjes aftrekt. Het ding begint enorm te groeien en word dikker en dikker, tot Emma hem amper kan vastpakken met haar kleine handje. Don bukt voorover en zet zijn hele mond om Emma haar kutje en begint deze gulzig te likken. "Oohhhh ohhh fuck" Hijgt Emma. "Wat bef je lekker" Hijgt Emma fluisterend. "Je moet een vrouw altijd een beetje opwarmen toch" Zegt Don glimlachend. "Jahhhhh" Hijgt Emma. Meerdere gedachtes gaan door Emma haar hoofd. Tom haar vriend kan ook heel lekker beffen, maar hoe Don het doet is het misschien nog wel fijner. Het vocht uit haar kutje druipt langzaam uit haar gaatje als Don haar beft, en loopt over haar kleine kontgaatje naar beneden.

Dit krijgt Don ook in de gaten, waarna hij zijn duim op Emma haar anus druk en deze langzaam masseert met zijn duim. "Ikkkkkkkkkkkoooom!" Hijgt Emma ineens. Don glimlacht tijdens het beffen als hij de anus van Emma persende bewegingen voelt maken, en zijn duim zachtjes een beetje naar binnen glipt. "Ooohooooh oohhhhhh ooohmmmmmm" Emma drukt haar hand op haar mond als ze intens lang klaarkomt op Don zijn tong. Don gaat rechtop staan en zijn enorme lul bungelt voor Emma haar kutje. Don buigt dan voorover en begint Emma te zoenen, terwijl zijn enorme bruine paal met zijn eikel tegen het kleine gaatje van Emma begint te drukken.

Emma pakt Don in zijn nek, en begint hem hevig te zoenen terwijl ze langzaam haar lipjes voelt wijken omdat de enorme eikel van Don deze aan de kant duwt. "Hmmmm HMmmm" Kreunt Emma hevig als de eikel van Don langzaam in haar vagina glijd. Emma kijkt tussen het zoenen door hoe het bruine gevaarte in haar onderlichaam drukt, en haar kutje verder gespannen staat dan ooit tevoren. Emma legt haar handje op haar buik als deze begint te steken omdat Don tegen haar baarmoeder aan drukt. Er steekt hooguit nog 4 centimeter van een zeer dikke bruine pik uit Emma haar kutje, het gedeelte dat ook het dikste is van allemaal.

"Krijg je voor het eerst exotische seks schatje?" Vraagt Don. "Uhuh, ja" Kreunt Emma, die voelt hoe Don slagen in haar kutje begint te maken. Ook al is Emma goed nat, het meisje spuugt op haar hand en smeert de resterende pik van Don in met haar speeksel, waardoor het een stuk minder stroef voelt. "Hmmm maak het maar dirty..." Zegt Don geil. Vanaf moment 1 is Emma in een soort roes beland. Don neukt haar steeds met langere halen, en laat haar kutje soppen als nooit tevoren. Emma beland in een seksbeurt, die langer duurt dan ooit tevoren. Ruim een kwartierlang word Emma op een normaal tempo geneukt door Don, die haar daarna bij haar billen pakt en haar kontgaatje begint te masseren met een paar vingers. "UHHH AAAHHH" Emma slaakt een gilletje als ze voelt hoe haar anus aangeraakt word, waarna Don snel zijn vingers weghaalt.

Emma grijpt vlug de hand van Don, en legt deze terug op dezelfde plek. "Wel zachtjes" Hijgt Emma. "Mag ik je wel hard nemen?" Vraagt Don. "Ja, neuk me maar" Hijgt Emma. Het meisje rolt met haar ogen als ze ineens keihard genomen word door Don. Haar kutje maakt schetende geluidjes als deze hard gepakt word door Don, en Emma houd het niet meer. Het onderlichaam van Emma word zo door elkaar geschud dat het meisje een klein beetje urine laat lopen, wat op de grond land. Don ziet het, en Emma schaamt zich dood. "Hmmm ik hou wel van een dirty girl..." Zegt Don. Emma word zo hard geneukt dat een vreemd gevoel in haar lichaam aanwezig raakt. "Ik geloof dat ik ga komen" Hijgt Emma tussen het neuken door. Met één hand vingert Don de anus van Emma, terwijl de andere hand zijn duim over haar klitje laat gaan. "AAAHHhhh AAHHhhh Ooooooohhmmmm" Emma glimlacht breeduit als ze voor het eerste klaarkomt tijdens de seks, en Don nog altijd doorgaat met neuken.

Het is maar goed dat het vanavond rustig is in de wellness, anders zou het tweetal zeker betrapt zijn. Een half uur lang word Emma keihard genomen door Don, die zijn enorme pik uit Emma haar kutje haalt, en onverwachts voor Emma grote banen zaad op haar buikje en tietjes deponeert. Emma kijkt vol verbazing naar de hoeveelheid zaad die uit Don zijn pik schiet, waarvan een paar stralen tegen de onderkant van haar kin aan schieten. Het meisje grijpt zachtjes de enorme eikel vast, en melkt de laatste restjes uit Don zijn pik. "Klop klop klop!" Klinkt het op de deur.

"We gaan zo meteen sluiten, kunt u naar de uitgang gaan?" Klinkt een stem van een collega van Emma. Emma kijkt geschrokken naar Don. Don glimlacht. "Jaa ik kom zo" Zegt Don. Er klinken voetstappen, waarna Emma met een wc papiertje haar lichaam ontdoet van zaad. "Ik doe dit nooit hoor" Fluistert Emma, als ze haar badjas weer aantrekt. "Nooit? Dat is wel jammer" Zegt Don glimlachend. "Ik ga snel voordat er iemand komt" Zegt Emma. "Is goed prinses" Lacht Don. Vlug huppelt Emma de deur uit, en kijkt om zich heen. Er is gelukkig niemand, en dus gaat Emma naar de kleedkamers, waar ze zich aankleed. Haar onderbuik en kutje voelt hol, ook als het meisje naar haar fiets toe loopt en er op stapt.

Zachtjes drukken de gezwollen en ietwat pijnlijke schaamlippen van Emma op haar zadel als ze op haar fiets stapt en naar huis toe fietst. Zo normaal mogelijk loopt Emma haar huis binnen en ziet ze Don zijn auto ook voor de deur stoppen. Even kijkt ze Don aan, en kijkt Don glimlachend terug. Emma glipt naar binnen waar ze zich zo normaal mogelijk gedraagt. "Hey schat" Zegt Emma glimlachend waarna ze een kus op Tom zijn mond drukt. "Hey lieverd" Zegt Tom, die verder gaat met gamen. "Ik ga douchen, kom je ook zo?" Vraagt Emma. "Ja nog heel even" Zegt Tom.

Emma stapt onder de douche, en begint zich daar schoon te wassen. Het meisje schrikt even als haar vingers vrij eenvoudig in haar kutje glippen, die nog wat open staat. Emma schrikt hier een beetje van, straks is het blijvend. Net als Emma klaar is met douchen komt Tom naakt de hoek omgelopen, en voelt Emma zijn stijve piemeltje in haar zij drukken. Emma glimlacht, en pakt de penis van Tom vast. "Heb je een leuke avond gehad?" Vraagt Emma. "Ja hoor, ik heb heerlijk gegamed!" Zegt Tom. Emma legt haar handje om Tom zijn piemel, en schuift zachtjes zijn voorhuid naar achteren. "Goedzo dat is fijn" Zegt Emma. "En jou avond?" Vraagt Tom. "Ja die was ook leuk" Zegt Emma, die glimlachend en ondeugend kijkend door haar knieën zakt en geknield voor Tom gaat zitten.

Zachtjes pakt Emma de ballen van haar vriendje vast, en hapt ze zijn penis in haar mondje. Emma is nog steeds erg opgewonden, en begint haar vriend stevig te pijpen. "OHhhh schatje wat lekker" Hijgt Tom. De kleine eikel van Tom glijd door Emma haar mondje en achterin tegen haar keel aan. Steeds sneller en sneller terwijl het meisje stevig zuigt pijpt ze haar vriendje met veel liefde. "Ik kom ik kom!" Kreunt Tom na een kleine 5 minuten. Emma voelt de straaltjes dun zaad in haar mondje komen, en voelt de hand van Tom op haar hoofdje drukken als de 20 jarige jongen merkt dat zijn vriendinnetje voor het eerst zijn zaad doorslikt. "Oooh schatje toch" Hijgt Tom. Als Tom uitgespoten is staat Emma met een ontdeugende blik op haar gezicht te kijken naar hem. Meteen begint Tom haar te tongzoenen, waarbij hij waarschijnlijk zijn eigen zaad proeft.

"Dat was zo geil" Hijgt Tom tussen het zoenen door. "Ja vond je het geil?" Vraagt Emma. Het meisje drukt haar poesje tegen de slappe pik van Tom, en draait er wat tegenaan. Emma is nog nooit zo opgewonden geweest, waardoor ze ook iets meer durft te zeggen dan normaal. "Ik ben zo geil" Hijgt Emma glimlachend. "Ohja?" Vraagt Tom. "Ja" Zegt Emma zacht. "En weet je dat ik niet alleen de voorkant heb laten harsen...Maar ook de achterkant?" Zegt Emma die ondertussen de hand van Tom tussen haar billen drukt. Het heeft iets losgemaakt toen Don zijn vingers op haar poepertje drukte, en nu wil Emma meer. Emma voelt hoe de vinger van Tom op haar kleine rimpelige gaatje drukt, en deze zachtjes aftast. "Je mag wel wat harder drukken hoor" Zegt Emma. Genietend drukt Emma haar hoofd tegen Tom zijn borst als ze voelt hoe zijn vinger over haar poepgaatje glijd. "Wil je mijne ook voelen?" Vraagt Tom. Emma kijkt even omhoog. "Vind je dat fijn?" Vraagt Emma. "Weet ik niet" Zegt Tom zachtjes.

Emma laat langzaam haar kleine vingers tussen Tom zijn billen gaan, en voelt aan de anus van haar vriendje. Voor ze het weten staat het tweetal elkaar zachtjes over de anus te strelen en masseren. Emma merkt dat haar vinger vrij eenvoudig naar binnen wil gaan bij Tom en masseert extra voorzichtig daarom.

Verbaast als Emma is voelt ze de pik van haar vriend hard worden onder de douche, en zakt ze weer naar onderen. Even pijpt Emma haar vriendje die haar na 2 minuten al weer omhoog trekt. Tom lacht en trekt Emma onder de douche vandaan, waarna ze vlug afdrogen en naar de slaapkamer verdwijnen. Emma laat zich speels op haar rug op het bed vallen en trekt haar beentjes in de lucht waarna Tom bij haar poesje komt liggen met zijn hoofd. Zachtjes begint hij haar te beffen, en likt haar anders dan anders. Met veel liefde en passie, zo voelt het voor Emma, die al snel krioelend en genietend ligt te draaien. "Ohhh wat doe je dat lekker" Hijgt Emma.

"Ja je kutje is lekker" Hijgt Tom. "Lieverd..." Zegt Emma zacht. "Ja?" Vraagt Tom. "Wil je me ook iets lager likken?" Vraagt Emma. Tom kijkt even verbaast, maar begint dan te glimlachen. Zachtjes voelt Emma de tong van haar vriendje over haar kontgaatje heen glijden, en kreunt Emma luid. "AAGGHHHH dat is zo lekker!" Hijgt Emma. Tom wisselt af tussen kontje en klitje, en brengt Emma binnen tien minuten naar een orgasme. "OOohhh aahahhh aaahhhh!" Emma komt heviger klaar dan ooit, en kijkt genietend naar Tom. "Kom hier" Zegt Emma geil, en trekt Tom naar zich toe en duwt hem ruw op het bed.

De kleine pik van haar vriendje staat fier overeind, hard en kloppend. Emma drukt haar poesje naar beneden en slokt het dingetje in één keer op, en begint haar lichaam hard naar beneden te stoten. Een beetje ontmant, zo voelt Tom zich als zijn meisje hevig tekeer gaat op zijn pik. Emma glimlacht als de seks al langer lijkt te duren dan anders, en sopt haar kutje hard op en neer. Het duurt wel zeker tien minuten voordat Tom zijn orgasme gezicht laat zien, en zijn vriendinnetje met kracht volschiet met zaad. "Oohhhh oOOEEEHHHHH" Kermt Tom harder dan ooit.

Emma gaat vrolijk door met stoten, en voelt het kleine beetje zaad van haar vriend uit haar kutje stromen op zijn ballen. Het is warm buiten, maar ook binnen, en het zweet parelt op de rug van Emma. "Ik ga nog even douchen" Lacht het meisje. "Ik ga mee" Lacht Tom. Als het tweetal een half uur later weer schoon en fris in bed ligt kijkt Emma met een tevreden glimlach naar Tom. "Dit was de beste seks die we gehad hebben" Lacht Emma. "Ja het leek wel of je minder strak was" Zegt Tom lachend. Emma schokt even als ze dit hoort. "Ik was echt heel nat" Zegt Emma. "Ja, dat was wel beter eigenlijk" Lacht Tom. "Misschien moet je me maar vaker nemen dan" Zegt Emma lachend.

Hoofdstuk 2: Het werkt verslavend.

Na een voor Emma veel te korte ochtendseks sessie rolt Emma van Tom af. Het was wederom hooguit 5 minuten, en echt voldaan is Emma er niet van. Emma word op haar rol gedraaid door haar vriendje, die in haar knieholtes duwt en haar benen omhoog drukt. Tom kijkt genietend naar beide gaatjes van zijn vriendinnetje, en doet zijn mond tussen haar billen. Gretig begint hij het poepertje van Emma te likken, terwijl zijn vingers met haar klitje spelen. "HUhhhh UUHhhhh wat geil Uhhhh" Kreunt Emma. Tom zijn tong glijd bijna het kleine poepertje van Emma binnen zo stevig likt hij haar kontgaatje. "FUuuuuu aaahh wat lekker" Kreunt Emma. Emma komt nog geen 5 minuten later klaar, omdat het zo geil aanvoelt dat haar kontje gelikt word.

"Wil je 69?" Stelt Tom ineens voor. Emma glimlacht. "Dat vond je toch niks?" Zegt het meisje verbaast. "Mwah we kunnen het wel proberen toch" Zegt Tom. "Oke" Glimlacht Emma. Even is Emma verbaast dat ze de onderste partij van de 69 mag uitvoeren, maar is allang blij dat haar vriendje ineens veel meer een pleaser is. Emma giechelt een beetje als de kleine balzak en piemel van haar vriend voor haar gezicht bungelen, en hapt zachtjes zijn eikel in haar mondje waarna ze begint te zuigen. Emma legt haar benen wijd als ze de tong van haar vriendje op haar klitje voelt, en beweegt zachtjes met haar poesje tegen zijn tong aan.

Emma doet haar best, maar Tom zijn pik word niet bepaald heel hard, en blijft wat zacht in haar mondje. "Wil je met me kontje spelen?" Vraagt Tom dan fluisterend. Emma lacht zachtjes. "Zo bedoel je?" Vraagt Emma die haar vingers op de anus van haar vriendje drukt en deze zachtjes masseert. "Hmmmm uhhhh jaaaa" Kreunt Tom. Per seconde voelt Emma haar vriendje harder worden in haar mond, totdat deze keihard word en in haar mond prikt. "Vind je dat lekker?" Vraagt Emma. "Ja" Zegt Tom zacht. Emma is verbaast, ze hadden dit nog nooit geprobeerd, en nu blijkt dat Tom het erg lekker vind als ze met zijn kontje speelt.

Zachtjes vingert Emma de anus van haar vriendje, zonder naar binnen te gaan. Zelf worstelt Emma ook een beetje met haar gevoel. Haar libido is de laatste tijd sowieso al flink hoger dan normaal, en nu ze met haar vingers haar vriendje verwent terwijl ze pijpt kruipt het gevoel van klaarkomen in haar onderbuik omhoog. "Ik ga zo komen" Hijgt Emma. "HUhhhh AHhhhh AHhhhh AHhhhh" Emma komt hevig klaar, en draait met haar heupjes tegen de mond van haar vriendje aan.

Als Emma weer tot rust is springt Tom van haar af en draait zich om. Vlug komt hij op haar liggen, en ramt hij zijn kleine pik hard haar kutje in. "OEhhh hahaha" Emma lacht als de pik van haar vriendje ruw naar binnen schiet in haar natte poesje, en hij haar als een konijn begint te neuken. De tweede keer seks duurt langer, veel langer dan Emma had verwacht. Op volle snelheid neukt Tom haar hard, en een minuut of acht lang. Het is zelfs zo dat Emma verwacht dat ze er van kan klaarkomen, maar daar is het helaas net te kort voor. Kreunend en grommend spuit Tom haar poesje voor de tweede keer vol, en rolt hij daarna voldaan van haar af. "Wat ben jij ineens een beest" Lacht Emma. "Ja ik was echt heel geil" Lacht Tom. "Komt dat door mijn vingers?" Vraagt Emma. "Misschien wel ja" Zegt Tom. "Dan moeten we dat maar vaker doen zeker?" Lacht Emma. "Ja inderdaad" Lacht Tom. "Oh fuck, ik moet zo werken" Lacht Tom als hij op de tijd kijkt.

Vozend en knuffelend staat het tweetal snel te douchen, waarna Tom zich aankleed en naar zijn werk in de computerzaak gaat. Emma kleed zich daarna aan, en doet haar rugtasje om om te gaan wandelen. In haar strakke legging en haltertopje loopt het meisje haar rondje langs het meer, en door de bossen, en heeft de gehele weg een glimlach op haar gezicht. Vele gedachten spoken door het hoofd van Emma. Haar vriendje die ineens een vinger op zijn kontgaatje lekker vind, Don, die naast haar woont en waar ze intens lekkere seks mee gehad heeft... Ze voelt zich best wel schuldig tegenover haar vriendje Tom, en zit er af en toe wel mee.

Als Emma weer thuis is gaat ze in de tuin zitten in het zonnetje, en valt voor een korte periode in slaap. Emma schrikt wakker als ze het geluid van een stofzuiger achtig geluid hoort, en kijkt op. Het geluid komt bij de buren vandaan, bij Don dus... Voorzichtig kijkt Emma door een gat in de schutting, en ziet Don in zijn zwemshort staat terwijl hij een kleedje op de grond legt en een handdoek klaar hangt. Emma haar mond valt open als Don met zijn billen naar haar toe bukt en zijn shorts uittrekt, om vervolgens er uit te stappen. Zijn ballen zo groot als eieren schudden zachtjes heen en weer als de grote bruine man in zijn jacuzzi stapt die onder een overkapping aan het huis stapt.

Emma staat weer rechtop, en komt er achter dat haar poesje haar staat van opwinding verraad. Het kruis van haar string plakt aan haar poesje, en haar lipjes glibberen langs elkaar als ze naar binnen wil lopen. Emma bedenkt zich echter, en gaat bij de schutting staan. "Wat is dat voor herrie buurman" Vraagt Emma. "Eeey buurvrouw, is een jacuzzi toch" Zegt Don. "Oh heb je die?" Vraagt Emma. "Ja vanochtend gebracht" Zegt Don lachend. "Oh wat lekker zeg!" Zegt Emma. "Je mag er bij hoor schatje" Lacht Don. "Ja?" Vraagt Emma. "Ja tuurlijk, jij wel" Zegt Don. Emma is even stil. "De poort is open toch" Zegt Don. "Ehhh oke" Zegt Emma.

"Wat ben ik aan het doen" Denkt Emma als ze even later voor de poortdeur van Don staat en deze open duwt. Emma loopt de tuin in, en kijkt om het hoekje van de overkapping. "EEy buurvrouw" Zegt Don glimlachend. "Hoooii" Zegt Emma zachtjes. Emma slikt als ze de contouren van een enorme bruine slappe slang onderwater ziet bungelen, en kijkt daarom maar even naar de jacuzzi. "Is dat duur?" Vraagt Emma. "Mwah is te doen" Zegt Don. "Je moet genieten in het leven toch" Zegt Don. "Dat is waar" Zegt Emma.

Don draait zich op zijn buik en met zijn handen in haar zij trekt hij Emma tegen de rand van de jacuzzi aan. "Mooie blanke dame" Lacht Don, die zijn handen onder Emma haar haltertopje doet en deze over haar hoofd omhoog trekt. Emma zucht als de grote handen van Don over haar lichaam heen gaan, en het schuldgevoel ook in haar hoofd spookt. De beha word losgemaakt en het kleine stukje stof valt op de grond. "Ik weet niet of we, OOohhhh" Hijgt Emma die haar zin niet afmaakt omdat Don zachtjes afwisselend op haar beide tepels begint te sabbelen. De borstjes van Emma zijn zo groot als een halve sinaasappel en steken mooi rechtop en vooruit. Emma sluit haar ogen en word in een rap tempo verleid door Don die haar tepels zuigt en met zijn grote handen haar kleine maar volle billen kneed.

Emma ademt hevig en voelt de handen van Don haar legging naar beneden duwen, die ze zelf met haar voet verder naar beneden doet en vervolgens uittrekt. Emma schopt ook haar slippers uit, en voelt dan hoe Don de achterkant van haar string vastpakt, en deze omhoog trekt. Het stof van haar string trekt tegen haar kontgaatje aan, en haar kruisje ietwat tussen haar lipjes. Don begint Emma dan te zoenen, en al snel te tongen. Voordat Emma maar kan reageren tilt Don haar ineens op als een popje, met zijn handen in haar oksels en beland het meisje op haar knietjes op de rand van de jacuzzi.

Emma kan zich niet meer inhouden, en legt haar handen in de nek van Don, en begint hem gretig te zoenen. Tijdens het zoenen voelt Emma hoe haar stringetje van haar lichaam verwijdert word, om vervolgens een vinger op haar anus gedrukt te krijgen. "HMMWWWW" Klinkt het gekreun gesmoord omdat ze nog steeds met Don zoent. Don stapt achteruit en trekt Emma het water in, waarna ze haar benen om Don heen slaat. Emma zit als het ware als een vogel op een stok, maar dan is de stok in dit geval de enorme harde bruine paal van Don, die tegen haar kleine kutje aan drukt. "Je maakt me zo geil" Hijgt Emma. "Ik wil je" Zegt Don met zijn zware stem. Emma glimlacht en komt op Don zijn schoot zitten als hij in de jacuzzi gaat zitten.

Met haar gezicht naar die van Don toe kijkt Emma geil op een manier naar Don wat ze zelf niet eens doorheeft. Glimlachend kijkt het meisje naar de enorme pik van Don, die boven het water uit steekt met zijn eikel. Emma schuifelt geil wat naar achteren, en zakt met haar mond naar beneden, waar ze zachtjes aan Don zijn eikel sabbelt. "Ohh schatje, maak me gek" Zegt Don. Emma kijkt Don aan en glimlacht, waarna ze zachtjes haar mond om de eikel heen perst. Het past allemaal maar net aan, en Emma moet moeite doen om Don te pijpen, omdat zijn pik veel te groot is. De eikel is het enige deel van zijn pik dat in haar mondje past, en ook dat gaat met enige moeite. Minutenlang pijpt Emma Don met veel passie, en strijkt de hand van Don over Emma haar rug.

"Eeyy als je doorgaat ga ik komen schatje" Zegt Don glimlachend. "Ohja, hoe komt dat dan?" Vraagt Emma glimlachend tussen het pijpen door. "Omdat je fucking lekker pijpt schatje" Zegt Don. Emma glimlacht, pakt Don zijn ballen moeizaam in haar hand en gaat rustig verder. Het is iets raars, een gevoel, maar Emma moet gewoon weten hoe het voelt als zo'n reusachtige pik in haar mondje klaarkomt. Het meisje zet daarom alles op alles om dit ook te laten gebeuren, wat zijn vruchten 5 minuten later af begint te werpen. "Ohh het komt schatje" Kreunt Don. Emma haar ogen worden groot als er een mega straal zaad hard haar mondje in schiet. De luchtruimtes in haar mond zijn gelijk vervangen door zaad, en Emma slikt spontaan de lading door. De tweede lading schiet haar mond in, wat nog wel meer lijkt dan de vorige. Dit herhaalt zich een aantal keren, en er lijkt geen einde aan te komen. "Ooohhh ooohhhh oohhhh jaaa ohhhh" Is het enige dat Don laat horen.

De lipjes van Emma glijden van Don zijn eikel af, en het meisje glimlacht wat blozend naar Don. "Hmmmm je bent geil" Zegt Don die zijn hand tussen Emma haar benen laat glijden en haar klitje begint te vingeren. Een halve minuut is Don bezig, als Emma ineen krimpt. "Oohh ik kom ikkom ikkom" Hijgt Emma. Emma voelt haar poesje en kontgaatje hevig samentrekken als ze klaarkomt, en drukt haar poesje stevig tegen Don zijn vingers aan.

Als Emma weer bij zinnen is kijkt ze Don aan met een blik van "Je maakt me gek" "Volgens mij ben je een beetje geil geworden schatje" Lacht Don. "Ja ik denk het ook" Zegt Emma blozend. "EEy ik ga wijn voor je halen" Zegt Don. "Wat drink je?" Vraagt Don. "Zoet en wit" Glimlacht Emma. Het begin van de middag zitten Don en Emma in de jacuzzi een wijntje en een zoet drankje dat Don voor zichzelf heeft ingeschonken te drinken, en heeft Emma een wat verliefde blik in haar ogen als ze Don aankijkt. Het wijntje maakt Emma rozig, wat er voor zorgt dat ze even later met haar voetjes om het enorme geslachtsdeel van Don glijd.

Emma bekijkt Don zijn kale hoofd, die breed glimlacht als Emma met haar voetjes Don aftrekt. "Je bent een gevaarlijk meisje" Lacht Don. "Is dat zo" Lacht Emma ondeugend. "Ja, voel je niet dat hij groeit" Glimlacht Don. "Is dat niet goed dan?" Lacht Emma. Don komt naar voren en tilt Emma ruw uit het water. "Waaahh!!!" Gilt Emma lacherig als ze het water uit gesleurd word en op haar blote voeten op de straat in de tuin staat. "Zo mooi" Glimlacht Don als hij de naakte Emma bekijkt. Zweverig kijkt Emma naar de paal van Don die op zijn hartslag op en neer beweegt. Don pakt de handdoek en droogt Emma af, waarna hij zichzelf ook afdroogt en Emma optilt over zijn schouder heen. "Wat ga je doen!" Lacht Emma.

Emma lacht en loopt rood aan omdat ze ondersteboven hangt met haar gezicht en ondertussen de traptredes naar boven telt. Eenmaal boven gooit Don Emma op het bed, en komt Don op zijn knietjes tussen haar in zitten. De enorme paal van Don is nog steeds hard, en bungelt zwaar heen en weer. Uit zijn nachtkastje pakt Don een flesje glijmiddel, en een condoom. Emma leest de verpakking. "XXXL staat er op, en Emma slikt. Emma laat een nerveus lachje horen, en pakt het tuutje van het condoom vast als Don deze uitrolt over zijn enorme pik. Er blijft 5 centimeter pik onbedekt, simpelweg omdat het condoom niet langer is. Dan begint Don Emma te zoenen, Emma zet haar beentjes wijd op het bed, en voelt het koude glijmiddel op haar gleufje belanden als Don een paar pompjes er op doet.

Emma grijpt met haar handen hard in het dekbed als Don haar geil aankijkt en zijn eikel in haar poesje perst. "Grrrr ohhh kom maar" Kreunt Emma dierlijk. Don schuift diep naar binnen, waarna Emma een steek in haar buik voelt omdat Don hard tegen haar baarmoeder aan drukt. Dan gebeurd er iets dat Emma niet snel zal vergeten. Don begint haar met lange halen snel te neuken, en de enorme bruine paal omhuld in latex schuift hard heen en weer. "OOHh god oh god aaaahahh!" Jammert Emma geil. Emma bekijkt haar kleine poesje, wiens schaamlippen ver uit elkaar gedrukt zijn en strak rond Don zijn pik staan als een soort spatschermen.

"Moet je kijken schatje" Lacht Don. Emma kijkt naar haar buikje, die plat en slank is. De contouren van Don zijn pik bollen op in Emma haar buikje, en is zelfs voelbaar als Emma haar hand op haar buikje legt. De neuksessie lijkt uren te duren, maar is in feit een kleine anderhalf uur, waarin Emma een paar keer tot een orgasme komt door het neuken van Don.

Emma eindigt in een soort roes en ziet hoe Don zijn slappe bruine pik uit haar poesje haalt met een gevulde voorkant van het condoom. Emma grijpt zachtjes met haar vingers de bubbel zaad die in het latex zit en verbaast zich over de hoeveelheid. Er hangt een bel met zaad in het condoom ter grootte van een kleine golfbal, wat Emma laat glimlachen. Het meisje voelt aan haar poesje, glibberig en nat, en haar vinger schuift moeiteloos in haar gaatje, die flink opgerekt is. "Prrrrfttt" pruttelt Emma haar kutje als ze omhoog komt met haar bovenlichaam en wat lucht naar buiten drukt.

"Ik mag wel even plassen toch?" Vraagt Emma. "Tuurlijk schatje" Lacht Don. Emma wankelt naar de wc toe, waar zelfs het plassen een intens gevoel geeft omdat het bloed nog rijkelijk rondpompt in Emma haar geslachtsdelen. Met haar handjes op haar poesje loopt Emma even later terug de slaapkamer in en kust Don op zijn mond. "Ik ehhh ga wel terug naar huis nu" Glimlacht Emma. "Tuurlijk schatje, doe rustig he, doe ik ook" Zegt Don. Zachtjes kust Emma Don op zijn eikel en zwaait flauwtjes naar hem als ze de slaapkamer uit loopt.

Beneden bij de jacuzzi schiet Emma vlug in haar kleding en loopt daarna haar eigen huis weer binnen. Daar gaat het meisje de douche in, waar ze op de grond gaat zitten en zachtjes over haar ietwat pijnlijke poesje heen glijd. Emma heeft een glimlach op haar gezicht als ze het licht pijnlijke gevoel in haar kutje voelt, en droomt een beetje weg.

Na het douchen is Emma kapot, en gaat naakt op haar bed liggen. Na even op haar telefoon te hebben gekeken valt het meisje in slaap, en droomt ze een hevige droom. In haar droom loopt Emma naakt over een weiland. Het meisje word even later midden in het weiland van achter gegrepen door twee donkere mannen, en naar de grond gewerkt. "Wat wat gaan jullie doen!" Roept Emma in haar droom. "Wij gaan jou laten genieten schatje..."Zegt één van de donkere mannen. Vier donkere mannen houden elk een ledemaat van Emma vast, bij haar enkels en haar polsen. Een vijfde donkere man komt met een stijve zwarte pik voor Emma zitten en drukt deze ruw in haar kutje. De man neukt haar hard, en komt klaar over haar buikje. Deze is gelijk helemaal bedekt, als de volgende man haar begint te neuken.

De vijf mannen neuken haar één voor één hard in haar kutje met hun grote pik, waarna het even donker word. Als Emma in haar droom opkijkt staat daar Don, met zijn enorme penis. "Draai haar om" Zegt Don glimlachend in Emma haar droom. Emma word door de mannen omgedraaid, waarna Don op Emma haar kontgaatje spuugt. Emma haar ogen worden groot als de eikel van Don in haar kont schiet en Don daarna helemaal in haar anus glijd. "NIET DOOEEEEEEN!!!" Roept Emma.

Het meisje schrikt wakker, en voelt meteen dat er iets met haar gebeurd. Emma ligt op haar buik en kijkt achterom, waar haar vriendje Tom met zijn mond tussen haar billen zit en haar kontgaatje likt. "Ook hallo" Lacht Emma breeduit. "Het zag er zo uitnodigend uit, ik kon me niet inhouden." Lacht Tom. "Hmmm nou ga maar even door dan" Zegt Emma glimlachend. Minutenlang word Emma aan haar kontgaatje gelikt, wat als resultaat geeft dat haar poesje helder vocht begint de verliezen. Tom schuift over Emma heen en komt op haar rug liggen, waarna zijn kleine pik soepel in haar poesje glijd en hij begin te neuken.

"Hmmm lekker" Kreunt Emma, die voelt dat haar kutje extra gevoelig aanvoelt door de enorm harde neuksessie met Don. Het voelt veel intenser dan normaal, en Emma glimlacht de hele tijd dat Tom haar neukt. Tien minuten, het moet echt een record zijn als Emma even later haar rug ondergespoten voelt worden door haar vriendje. Lachend verdwijnt het tweetal in de douche, waarna Emma zich aankleed in de slaapkamer. Het is al laat, en koken heeft Emma even geen zin in, dus besluit het tweetal uit eten te gaan. Eenmaal thuis word Emma wederom door Tom geneukt, en ook nog eens klaargebeft door hem.

Hoofdstuk 3: Een andere wending.

"Wat wil je nou voor je verjaardag?" Vraagt Emma voor de zoveelste keer aan Tom. "Ik weet het echt niet..." Had Tom gezegd. Emma is even later op haar werk, net als Tom, en in haar pauze opent het meisje haar telefoon. Tom heeft een pornofilmpje gestuurd, van een jong stelletje dat eerst buiten in het bos seks heeft, en daarna op meerdere openbare plekken stiekeme seks heeft. Als het stelletje even later thuis word het meisje in haar kont geneukt door de jongen. "Waarom stuur je dat :P" Stuurt Emma. "Mijn verjaardagscadeau" Stuurt Tom even later terug. Emma glimlacht, en vind het eigenlijk best aandoenlijk dat haar vriendje niks wil hebben, alleen maar haar.

De volgende dag is Tom jarig, en word Emma naast hem wakker. Het meisje kijkt naar haar vriendje, die nog vredig op zijn rug ligt te slapen. Emma kruipt onder de dekens, en trekt zijn boxer naar beneden, en begint zachtjes te pijpen. Het is in eerste instantie stil, maar al snel hoort Emma gekreun als ze de hele pik van haar vriendje in haar mondje heeft. Waarom Tom het altijd lang volhoud tijdens het pijpen snapt ze nooit. Soms zuigt ze wel een kwartier aan zijn pik, terwijl hij tijdens de seks binnen vijf minuten klaar is. In ieder geval, Emma geniet er wel van om te zuigen aan de pik van haar vriendje, en heeft eindelijk na een week niet meer de gedachte van Don zijn megalul in haar hoofd tijdens het pijpen.

Wel zit Emma in gedachte, en komt er onverwachts een lading dun zaad in haar mondje gesproeid. Emma kreunt lacherig en slikt zachtjes de lading door. "Dat was een leuk begin van mijn verjaardag" Lacht Tom. "Gefeliciteerd schatje" Zegt Emma glimlachend. Vozend en zoenend komt het tweetal uit bed, waarna ze ontbijt eten dat Emma gemaakt heeft. Als Tom de keuken opruimt gaat Emma naar boven en vult een tas, waarin ze zwemkleding en schone kleding doet. Daarmee gaat Emma naar beneden en zet het in de auto, waarna ze binnen Tom roept. "Kom je?" Vraagt Emma glimlachend.

Tom stapt verbaast in de auto, en Emma rijd weg. Het is een tijdje geleden dat Emma auto heeft gereden, maar ze pikt het snel op. Emma heeft de navigatie ingesteld op het hotel dat ze geboekt heeft voor Tom zijn verjaardag, maar halverwege neemt ze een afslag en begint haar hart te bonken als ze even later het smalle bosweggetje oprijd. Emma parkeert op een parkeerplaatsje en stapt dan uit. "Zo even een korte stop" Zegt Emma. "Wat gaan we hier doen?" Vraagt Tom. "Even wandelen" Zegt Emma. "Ik vind dat niks zo lang achter elkaar autorijden..." Liegt Emma. Glimlachend wandelt Emma hand in hand met haar vriendje, en neemt ze een zijpad van het smalle bospaadje. Het is zeer stil en rustig, enkel de vogeltjes die tjirpen zijn hoorbaar.

Daar richt Emma zich tot Tom, en kijkt hem glimlachend aan. Emma pakt Tom zijn hand, en legt deze zachtjes op haar kruis. Emma draagt een kort rokje, en kijkt Tom glimlachend aan als ze Tom zijn hand onder haar rokje doet. Tom zijn mond word groot als hij het blote poesje van zijn vriendinnetje voelt, het meisje heeft haar string uitgelaten vanochtend. Glimlachend loopt Emma weg, en bukt voorover leunend met haar handen tegen een boom aan. Met één hand vouwt ze haar rokje omhoog en ontbloot hiermee haar billen. "Holy shit wat geil" Lacht Tom, die achter zijn meisje komt staan en zijn broek laat zakken. "Hihi" Giechelt Emma als ze de kleine pik van haar vriendje in haar poesje voelt glijden en hij haar begint te neuken.

Zachtjes hijgend word Emma geneukt, een minuut of vijf, dat wel, waarna haar lipjes mooi sluiten tot een spleetje en het zaad van haar vriendje tegenhouden. Emma draait zich om en perst zachtjes met haar poesje het meeste zaad naar buiten. Als het tweetal terug is bij de auto kruipt Emma achter het stuur en veegt met een zakdoekje haar kutje schoon. "Was dat leuk?" Vraagt Emma. "Geweldig!" Lacht Tom. "Goedzo!" Lacht Emma. Het meisje start de motor en rijd verder naar het hotel. Eenmaal daar aangekomen op de parkeerplaats zet Emma de auto achterin, onder een boom.

Emma glimlacht breeduit als ze met haar gezicht naar Tom gericht op zijn schoot komt zitten en zijn broek begint los te knopen. "Hier?" Vraagt Tom. "Waarom niet" Zegt Emma. Tom lacht en schuift zijn broek naar beneden waar Emma hem even stijf trekt met haar handje. Zachtjes komt Emma er op zitten en begint ze op Tom zijn pik te rijden. Het tweetal heeft de grootste lol, en eigenlijk duurt het best lang voordat Tom voor de derde keer vandaag klaarkomt. Weer moet Emma haar poesje schoonmaken, waarna ze inchecken in het hotel.

Niet veel later zitten ze in het bubbelbad, en denkt Emma terug aan die keer met Don, dat ze in het bubbelbad zat. Glimlachend zit Emma op schoot bij Tom, en tongzoent hem gretig. Tom legt zijn hand op Emma haar billen, en glijd er langzaam tussen met een paar vingers, waarna Emma de vingers op haar anus voelt drukken. Tom is wat ruwer vandaag, en drukt stevig met zijn vinger, die even later ook een stukje naar binnen gaan bij Emma haar kontje. "Wat doe jeeee" Zegt Emma speels. "Is dat niet lekker?" Vraagt Tom. "Straks is het vies" Zegt Emma. "Maakt niet uit, het is onderwater" Zegt Tom. Het is een vreemd gevoel, Tom zijn vinger een stukje in haar kontje, maar het meisje maakt er geen probleem van aangezien het zijn verjaardag is.

"Zachtjes zachtjes" Zegt Emma als Tom echter even later zijn vinger een stuk verder naar binnen duwt. "Je bent een beetje stout" Zegt Emma. "Dan moet je me maar straffen" lacht Tom. "Ja? Wil je dat?" Vraagt Emma. "Ja, ik bent stout toch" Zegt Tom die zijn vinger zachtjes beweegt in het kontje van zijn vriendin. "En hoe moet ik dat doen?" Vraagt Emma. "Weet ik niet, misschien moet je het terug doen" Glimlacht Tom. "Wil je dat?" Vraagt Emma, die zachtjes kreunt omdat Tom verder in haar poepertje gaat met zijn vinger. "Ja, voor mijn verjaardag" Glimlacht Tom.

Emmma glimlacht en laat haar afglijden tussen de billen van haar vriendje, en verbaast zich over het ietwat losse gaatje van haar vriendje, waar haar eerste vingerkootje soepel in glijd. Een tijdje vingert Emma zachtjes met het eerste kootje, terwijl ze tongzoent met haar vriendje. "Je mag wel dieper hoor" Zegt Tom zacht, terwijl hij een beetje bloost. "Weet je dat zeker?" Lacht Emma. Emma kijkt Tom aan en gaat steeds wat verder totdat haar slanke dunne vinger helemaal in het kontje van haar vriendje zit. Emma voelt de anus van Tom steeds rond haar vinger samentrekken en glimlacht naar hem. Tom zijn kleine pik word keihard, en dat krijgt Emma ook in de gaten. "Dat vind je wel heel lekker hè" Fluistert Emma glimlachend. "Jaaahhh" Hijgt Tom zachtjes.

Met haar vrije hand rolt Emma zachtjes de voorhuid van Tom over zijn eikel en duwt daarna Tom zijn hand weg bij haar billen. Met een klein soppend geluidje gaat de vinger van Tom uit haar kontje, en laat Emma zich naar achteren zakken. "Ga is op de rand ziten" Zegt Emma glimlachend terwijl ze haar haren in een paardenstaart doet. Tom doet het gelijk en gaat op de brede rand tegels zitten met zijn billen, waarna Emma haar vinger weer zachtjes naar binnen werkt. "Een beetje spuug misschien" Zegt Tom als het wat stroever gaat. "Wat laat je me allemaal doen joh" Lacht Emma, die vervolgens een beetje spuug op haar vinger tuft en verder gaat met haar vinger. "Oh dat is lekker" Hijgt Tom als Emma zijn prostaat zachtjes vingert. Emma weet wel dat de p spot bestaat bij mannen, maar had niet verwacht dat juist haar vriendje dit prettig zou vinden...

Glimlachend vingert Emma het kontje van haar vriend en zet haar mond daarna rond Tom zijn kleine eikel en zuigt hem zachtjes. Een minuut, dat is het enige dat Emma nodig heeft om de kleine straaltjes zaad van haar vriendje in haar mondje te krijgen. Emma sluit haar mond als ze hem van Tom zijn pik afhaalt en schiet in de lach. Trots laat ze zien dat ze haar mondje leeg geslikt heeft, waarna het tweetal lachend begint te zoenen. Na het bad gaan ze nog even vlug douchen en word Emma later in bed heerlijk gebeft door Tom, waarna ze gaan slapen.

Midden in de nacht word Tom echter wakker, omdat Emma aan zijn pik aan het trekken is. "Je bent nog heel even jarig" Zegt Emma om 23.45. Tom glimlacht slaperig, en voelt hoe Emma hem bestijgt. Zachtjes drukt ze haar kutje om Tom zijn halfstijve pik en begint hem te berijden. Even is Emma verbaast als Tom haar hand pakt en deze in zijn nek legt. "Neuk me hard" Kreunt Tom. Emma knijpt zachtjes in Tom zijn nek en gaat keihard op en neer met haar onderlichaam. Ook al duurt het vijf minuten schrikt Emma er een beetje van dat er een rode handafdruk van haar handje in Tom zijn nek staat. "Dat was heerlijk" Zegt Tom glimlachend. "Ja zeker, even plassen hoor" Zegt Emma. Nadenkend zit Emma op het toilet te denken. Er is best wel veel gebeurd deze dag, en Emma vraagt zich toch een beetje af waar dit naar toe gaat. Als ze weer in bed ligt blijft Emma nadenken over dit onderwerp, waarna ze in slaap valt.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bbc, Buurman, Jacuzzi, Massage, Sauna, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.0
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.6
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9
Verborgen VerlangenDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lingerie, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Slikken,
"Ik zal me eerst even voorstellen ik ben Peter, 52 jaar oud en getrouwd met Yvonne, zij is 49. We hebben een goed huwelijk, geen kinderen, allebei een drukke baan en we houden van vakanties in de zon, bij voorkeur een naturistencamping. We zijn niet ..."
22-05
8.5
Klik hier voor meer...