63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 9300x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jong En Experimenteel - 1
Hoofdstuk 4: Iedereen heeft geheimen.

"Lieverd ik ga werken!" Zegt Emma die haar vriendje Tom een zoen geeft. "Is goed schat, tot vanavond" Zegt Tom. "Vanmiddag bedoel je" Zegt Emma. "Oh nee vanavond, ik ga naar Sven toch" Zegt Tom. "Oh, ja dat is zo" Zegt Emma. Emma gaat naar haar werk op de fiets, en staat er wat dromerig bij vandaag. Na haar avontuur in het hotel met Tom zijn verjaardag is hun seksleven van spannend naar bijna nul gegaan, en dat houdt Emma bezig...

"Is er iets?" Vraagt Vera "Ehh nee hoezo?" Vraagt Emma. "Nou je bent zo stil" Zegt Vera. "Oh ja nou niks bijzonders, gewoon thuis een beetje dingen" Zegt Emma. "Oh, wil je er over praten?" Vraagt Vera. In de wachtruimte komen zojuist de klanten van Vera en Emma aanlopen. "Zometeen, eerst werken" Lacht Emma. Dromerig staat Emma haar klant te masseren, een vrouw van halverwege de dertig, die overigens een perfect lichaam heeft. De handdoek is iets afgegleden en Emma kijkt naar de bolle venusheuvel van de vrouw. "Zou zij nou een man hebben die haar een uur lang keihard neemt?" Denkt Emma in haar hoofd. Heel zacht word er op de deur geklopt, en schrikt Emma wakker uit haar dagdroom. Het meisje kijkt op de klok en ziet dat ze vijf minuten te lang bezig is met masseren.

Vlug verteld Emma dat het tijd is, en kleed de vrouw zich in haar badjas. Emma en Vera hebben even pauze, en gaan buiten op een bankje zitten. Vera is met haar één meter 80 veel groter dan Emma, en bovendien wat voller en ronder op de juiste plekken. Haar borsten zijn zowat zo groot als Emma haar hoofd, en schudden zachtjes heen en weer als Vera naast Emma komt zitten. "Dus wat is er aan de hand" Zegt Vera glimlachend. Emma legt het hele verhaal uit, en Vera hoort het keurig aan. "Hij klinkt een beetje onderdanig wel..." Zegt Vera. "Ja?" Vraagt Emma. "Ja, misschien vind hij het leuk als je wat strenger bent..." Zegt Vera. "Hoe is dat met jou en Dennis dan?" Vraagt Emma. "Dennis is echt wel dominant, maar ook hij vind het soms fijn als ik de leiding neem hoor, mannen worden graag verrast" Zegt Vera. "Dominant, pakt hij je dan zomaar zonder iets te zeggen ofzo?" Lacht Emma. "Nee nee tuurlijk niet, hij heeft wel gewoon respect hoor..." Zegt Vera lachend.

"Misschien moet je hem eens verrassen met iets nieuws of zo, dat hij weer even wakker geschud word..." Zegt Vera. Het tweetal kletst langer dan de pauze en gaan snel naar binnen. Glimlachend kijken Emma en Vera naar elkaar als ze een duo massage geven aan een stel van een man en een vrouw. "Ga je nog mee de wellness in?" Vraagt Emma. "Ja lekker" Zegt Vera.

Na hun werkdag eten Vera en Emma samen in het restaurant van de wellness, en kleden zich daarna uit in de kleedkamer en trekken een badjas aan. De laatste tijd is het libido van Emma steeds hoger, en merkt ze dat ze ook naar andere dingen kijkt dan anders. In dit geval de grote stuiterende borsten van Vera, die haar badjas uittrekt om het water in te gaan. Bloot vinden Emma en Vera doodnormaal, wat ook wel nodig is in hun werk. Toch kijkt Emma anders naar de borsten van Vera, die twee grote knoppen van tepels hebben die recht vooruit staan. "Ga je vanavond nog wat doen?" Vraagt Vera. "Nee Tom is bij een vriend dus lekker alleen thuis..." Zegt Emma.

LET OP, HET VOLGENDE STUKJE IS TUSSEN TOM EN EEN MAN!

In zijn korte sportbroek loopt Tom door het bos en loopt met veel spanning in zijn lichaam. Met een petje op zijn hoofd loopt de 20 jarige Tom verder en verder het bos in, en kijkt constant om zich heen. Bij de parkeerplaats ziet Tom maar één auto staan, een rode zoals Victor gezegd had. De deur van de auto gaat open en een grote brede kale man stapt uit. De man kijkt Tom even aan, waarna hij glimlacht. Victor kijkt naar slanke benen en het kleine kontje van Tom en pakt uit zijn auto een kleedje. "Heb jij een hond gezien hier?" Vraagt Victor aan Tom. Tom schrikt als hij het codewoord hoort dat Victor zou zeggen als ze zouden ontmoeten. "Ja die liep net hier achter" Zegt Tom zachtjes. "Dat dacht ik al" Grinnikt Victor.

De man loopt naar Tom toe, en geeft hem een hand. "Kan je laten zien waar je hem zag lopen?" Vraagt Victor. "Ja hoor" Zegt Tom die naar de grond kijkt en rustig meeloopt. Victor is twee koppen groter dan Tom, en erg gespierd. Mocht Victor verkeerd willen dan maakt Tom geen schijn van kans. Het tweetal loopt diep de bosjes is, waar ze uit het zicht zijn voor andere mensen. Daar staan ze tegenover elkaar, en glimlacht Victor als hij Tom ziet. "Trek je shirt eens uit" Zegt Victor. Tom doet het, en ontbloot zijn jongensachtige bovenlichaam. "Helemaal haarloos, heerlijk zeg" Zegt Victor geil. Victor trekt zijn shirt en korte broek uit, waarna hij het kleedje dat hij meegenomen heeft op de grond legt. Tom komt er op staan en ziet hoe Victor zich dan helemaal uitkleed door zijn boxer te laten zakken.

Een slappe zeer dikke penis komt tevoorschijn, met daaronder een setje ballen waar Tom jaloers op is. De ballen zijn zo groot als eieren, en zelfs slap is de penis indrukkwekkend aangezien hij over de enorme ballen heen hangt. "Zoals we gezegd hadden online?" Vraagt Victor. "Ja" Zegt Tom zacht en glimlachend. Voor het eerst in zijn leven pakt Tom een andere penis dan zijn eigen vast, en begint hem langzaam stijf te trekken. De lul groeit en groeit, tot een indrukwekkende 21 centimeter, die zo dik is als Tom zijn pols. "Hmmmm dat doe je goed" Zegt Victor. Tom glimlacht en neemt de ballen van Victor in zijn hand, waarna hij impulsief de eikel van Victor in zijn mond neemt en hem moeizaam begint te pijpen. Met een heerlijk gevoel in zijn lichaam pijpt de 20 jarige Tom de 38 jarige Victor, en geniet er intens van. "Hmmm ik ga je beter leren pijpen dan mijn vrouw" Zegt Victor. "Ja is goed" Zegt Tom tussen het pijpen door. Een kwartier lang pijpt Tom, waarna Victor hem omhoog helpt en daarna hem omdraait en zijn korte broek en boxer omlaag trekt.

In zijn hand heeft Tom een XL condoom, die hij in Victor zijn hand drukt. "Je bent een sletje hè, je wilt geneukt worden..." Zegt Victor. "Ja, neuk me" Hijgt Tom. Tom voelt zijn gaatje al warm worden en wat open gaan staan door de geiligheid, en kijkt hoe Victor alsnog worstelt om het condoom om zijn pik te krijgen. Uit zijn broekzak pakt Tom een tube glijmiddel, die hij wat leegknijpt op zijn gaatje. "Ga er maar lekker voor staan" Zegt Victor, die Tom zijn handen pakt en deze tegen een boom aan drukt. Gewillig steekt Tom zijn kontje achteruit. Victor veegt zijn eikel door het glijmiddel en begint dan tegen Tom zijn kontgaatje te drukken. "Ooahh" kreunt Tom als Victor zijn eikel soepel naar binnen glipt. "Je hebt wel lekker geoefend met je gaatje hè" Zegt Victor. "Ja, lekker gerekt" Hijgt Tom. De rest van Victor zijn pik vliegt er achteraan, en Tom voelt zich heerlijk gevult. Met lange halen begint Victor te neuken, hard en diep.

"Je hebt een heerlijk kutje, net zo lekker als mijn vrouw" Kreunt Victor. "Neuk me maar lekker" Kreunt Tom. En dat doet Victor zeker, tien minuten lang neukt Victor op een stevig tempo, en voelt Tom plotseling het heerlijke gevoel van klaarkomen. "Ohnee" denkt Tom, maar het is al te laat. Zachtjes sproeit Tom zijn boxer vol met zijn zaad. "OOoh ik kom" Kreunt Tom. Victor lacht en neukt harder en harder. Victor zijn ballen slaan hard tegen de kleine ballen van Tom, wat een kletsend geluid maakt. Victor glimlacht en geniet als hij door Tom zijn orgasme zijn kontgaatje voelt knijpen in zijn lul, en spuit het condoom gretig vol. "Oohhh fuck!" Gromt Victor die straal voor straal in het rubber loost. "Sjllup" Klinkt het als Victor zijn pik daarna uit het opengeneukte kontje van Tom laat glippen. Tom kijkt geil achterom en gaat rechtop staan terwijl hij zijn broek ophijst. Victor rolt het condoom af, en gooit deze in de bosjes, waarna hij zich aankleed. Alsof er niks gebeurd is en het tweetal net een wandeling gemaakt heeft gaan ze terug naar de parkeerplaats. "Als je nog eens wil..." Zegt Victor. "Dan weet ik je te bereiken" Zegt Tom glimlachend.

Tom is even later weer thuis en gaat met een gloeiend heet kontgaatje op de bank zitten en kijkt tv. Een half uur later draait Emma het slot van de voordeur om, en stapt het huis binnen. Glimlachend loopt Emma naar binnen, en voelt tijdens het lopen naar de woonkamer haar schaamlipjes langs elkaar heen glippen. Het was koopavond, en dus heeft Emma een sexy lingerie setje aangeschaft samen met Vera, en ook nog eens op haar advies. "Hey schat" Zegt Emma. "Hey lieverd" Zegt Tom. "Was het leuk bij Sven?" Vraagt Emma. "Oh ja hoor" Zegt Tom nuchter. "Mooi, wat hebben jullie gedaan?" Vraagt Emma. "oh gewoon beetje gegamed" Zegt Tom. "Oh, hou je van spelen?" Vraagt Emma, die soepeltjes haar topje uittrekt. Genietend kijkt Tom naar de kleine tietjes van zijn meisje, die in een met kant bewerkte Beha zichtbaar zijn. "Is die nieuw?" Vraagt Tom. "Ja, vind je hem mooi?" Vraagt Emma die bij haar tepels een knoopje losmaakt en haar tepels naar buiten kunnen door een opening.

"Misschien moet je er even op sabbelen?" Vraagt Emma plagend en speels. Met haar gezicht naar Tom toe komt Emma op schoot zitten en hijgt ze zachtjes als Tom haar tepels begint te sabbelen. Emma trekt ondertussen haar korte broekje uit, en trapt haar sokken van haar voeten, waarna ze in haar string met open kruis op Tom zijn kruis begint te rijden. "Hmmm volgens mij is het wel een beetje nat" Zegt Emma. Emma staat dan op, en komt met haar benen iets wijd voor Tom staan en trekt haar slipje aan de voorkant wat open waardoor haar kutje ontbloot is. "Kom je mee naar boven lekker ding?" Vraagt Emma. "Ehhh ja" Zegt Tom wat verbaast.

Tom volgt de blote billen van zijn vriendinnetje naar boven toe, en ziet hoe het vetertje van haar string er keurig tussen ligt. Als Tom boven is is Emma net naar de slaapkamer gehuppeld, en ligt ze op haar rug op het bed met haar benen wijd. Wat begint als een spannende avond krijgt het ineens een andere wending. Tom schrikt als hij Emma wat pijnlijk ziet kijken en onder haar rug vandaan een vrij dikke dildo tevoorschijn tovert. Emma kijkt verbaast naar Tom, wiens gezicht op huilen staat. "Heb jij deze gekocht?" Vraagt Emma. "Ja" Zegt Tom schoorvoetend. "Voor mij?" Vraagt Emma. Tom zegt niks. "Voor jezelf?" Vraagt Emma. Er gaan allerlei gedachtes door Emma haar hoofd. Stiekem vind ze het best een beetje intressant. Daar komt bij dat zijzelf stiekem 2 keer met de buurman zijn enorme paal heeft geneukt, en ze eigenlijk vind dat ze hier dan niks van mag zeggen.

Emma kijkt haar vriendje aan, die ongelukkig voor zich kijkt. Emma glimlacht. "Kom eens hier lieverd" Zegt Emma. Tom komt aan de rand van het bed staan. Emma knoopt Tom zijn broek los, en pakt daarna zijn kleine pik uit zijn broek. Het dingetje is in no time stijf, waarna ze hem zachtjes begint te pijpen. "Het is niet erg, als jij dat lekker vind is dat goed toch" Zegt Emma. "Ja" Zegt Tom zacht. Emma doet de broek van Tom verder naar beneden en gaat met haar billen op de rand van het bed liggen. Emma kijkt naar het vertrokken gezicht van haar vriendje die zijn eikel tegen haar poesje aan drukt tussen het stof van de string met open kruis door. Terwijl Emma sexy op haar lip bijt en haar vriendje aankijkt voelt Emma haar poesje ineens warm worden, en het gezicht van Tom vertrekken. Emma kijkt tussen haar benen en ziet Tom zijn zaad over haar poesje heen sproeien. "Ooohhh lieverd toch" Zegt Emma lachend. Ook al baalt Emma dat ze geen seks heeft nu, ze vind het ook zielig voor haar vriendje die er duidelijk mee zit. "Sorry, ik hield het even niet meer." Zegt Tom. "Geeft niet lieverd" Zegt Emma.

Het meisje glibbert met haar vinger over haar klitje heen wat zeer glad is door het zaad van haar vriendje dat rijkelijk aanwezig is. "Het is wel lekker glibberig hoor" Lacht Emma. Tom tilt Emma iets op en legt haar verder op bed, waarna Emma verbaast kijkt als hij haar ineens begint te beffen. "Nu zit je in je eigen zaad" Fluisterd Emma. "Maakt niet uit" Zegt Tom. Een kwartier lang beft Tom, en laat hij zijn meisje twee keer klaarkomen. Even later liggen ze naast elkaar tevreden te knuffelen.

"Doet dat geen zeer?" Vraagt Emma. "Nee de eerste keer een beetje" Zegt Tom blozend. "Vind je het leuk als ik je een keer daarmee help?" Vraagt Emma. "Ik denk het wel" Zegt Tom zacht. De altijd keurig voorkomende Emma blijkt meer en meer een beest in bed. De achtienjarige pakt de dildo op en houd hem stevig in haar hand. "Hij is wel groot hè" Zegt Emma lacherig als ze het ding vasthoud en haar vingertoppen elkaar maar een centimeter overlappen. "Ja best wel" Zegt Tom die nog moet wennen aan het idee dat zijn meisje zijn dildo vast heeft. "Heb je er nu zin in?" Vraagt Emma. "Ja hoor" Zegt Tom zacht. Tom gaat op zijn buik liggen en Emma kijkt naar het kleine roze gaatje van haar vriendje, die duidelijk kaalgeschoren is. "Weet je zeker dat dat past?" Vraagt Emma. "Ja, alleen wel met glijmiddel." Zegt Tom die een tube aangeeft. "Uiteraard" Zegt Emma. Emma verbaast zich een paar minuten later over het feit dat de dildo vrij eenvoudig bij haar vriendje naar binnen gaat, en pompt het ding zachtjes heen en weer in zijn kontje.

"Wil je op mij komen liggen" Fluistert Tom. "Zo?" Vraagt Emma als haar poesje tegen de zuignap van de dildo aan drukt. "Ja" Hijgt Tom. "Wil je dat ik duw?" Vraagt Emma. "Ja" Hijgt Tom. Voor het eerst in haar leven maakt Emma neukbewegingen, en duwt ze haar kleine heupjes tegen de billen van haar vriend. "Oohhh" kreunt Tom geil. "Oh lieverd toch, vind je dit zo lekker?" Vraagt Emma. "Ja, ik ga zo zelfs komen" Hijgt Tom. "Echt?" Vraagt Emma. "Ja doe maar harder" Kreunt Tom. De dildo glipt elke keer als vanzelf naar buiten waarna Emma hem met haar poesje terugduwt. Dit herhaalt zich een minuut lang, waarna Tom kreunend in het beddengoed spuit en Emma omhoog komt even later. De dildo glipt naar buiten, waarna Emma naar een openstaand kontje van haar vriend kijkt. "Jeetje zeg" Zegt Emma vol ongeloof als ze het openstaande gaatje van haar vriend ziet. Plagend steekt ze haar vinger naar binnen, en voelt het gladde gaatje. Na een dikke knuffel zoent het tweetal, verschonen het bed, waarna ze nog wat tv kijken alsof er niks gebeurd is.

Hoofdstuk 5: Vakantie

Emma haalt uit de schuur een pakketje dat ze bij de action had gekocht. Het zijn twee opblaasbedjes voor in het water, die ze mee wil nemen op vakantie in griekenland. Het tweetal gaat naar een all inclusive resort waar ze twee weken verblijven. Als Emma de luchtbedjes pakt valt de plank naar beneden, en ziet ze een gat in de muur waar zo te zien een rooster heeft gezeten voor ontluchting. Als Emma er doorheen kijkt ziet ze dat zo in de tuin van buurman Don kan kijken, en ziet hem ook in de zon zitten in zijn tuin. "Buurman, weet jij waar dit voor was?" Vraagt Emma.

Het tweetal heeft Don een keer gevraagd om bij hun te komen eten, en sindsdien hebben ze best redelijk contact met Don. Uiteraard weet vriendje Tom niks van wat er tussen Emma en Don speelt, hoewel Emma steeds meer twijfelt of ze het niet moet vertellen. "Ik weet het niet, jij woont hier langer" Zegt Don lachend. "Ik zie het voor het eerst" Lacht Emma, die vervolgens bukt en Don in zijn gezicht kijkt. Don glimlacht breeduit. "Eey goedemorgen schatje" Zegt Don vrolijk. Het gat is redelijk groot, en Emma haar hart slaat een slag over als Don met zijn hoofd tegen het gat aan duwt en Emma op haar mond zoent.

Zachtjes sabbelt Don aan Emma haar lippen, en gaat met zijn tong haar mond in. "Hmmm ik denk dat dit een gloryhole is lieverd..." Zegt Don. "Een gloryhole" Lacht Don. "Ga maar staan" Zegt Don. Emma gaat staan en kijkt wat geschrokken als Don zijn bruine harde paal ineens door het gat heen steekt. "Don doe normaal!" Zegt Emma geschrokken. "Je hebt er zin in toch" Zegt Don lachend. "Mijn vriend is gewoon thuis..." Zegt Emma. "Ik kan jou achterdeur zien, ik roep wel als hij komt..." Zegt Don ietwat dwingend. Emma is altijd een meisje dat wat verlegen en netjes overkomt naar iedereen, maar word langzaam maar zeker een discreet sletje gemaakt door Don. Zachtjes pakt Emma de enorme pik weer eens vast na een lange tijd. Zachtjes drukt de eikel van Don tegen het kruisje van Emma haar broekje, en rolt Emma de voorhuid van Don over zijn enorme eikel heen. "Hmmm lekker schatje" Zegt Don.

Er komt een glimlachje op Emma haar mond, waarna ze spuugt op Don zijn eikel en haar handje om de enorme eikel legt en deze begint te boetseren. Met veel plezier trekt Emma de enorme paal af, en tien minuten later vliegen de enorme stralen zaad door haar schuur heen. Emma lacht, en word duidelijk geil van het mannelijke zaad van Don dat door haar schuur heen knalt en op de grond klettert. "Schatje???" Klinkt de stem van Tom ineens. "Sshhh hij komt" Fluistert Emma door het gat in de muur.

"Jaaa?" Vraagt Emma. Don is net weg bij het gat in de muur als Tom binnen komt. "Lukt het?" Vraagt hij nuchter. "Ja, ik heb ze gevonden" Zegt Emma met een rood hoofd. Het meisje richt zich gelijk tot haar vriendje en drukt hem met zijn billen tegen de vriezer aan die in de schuur staat. Daar trekt ze zijn loszittende korte joggingbroek naar beneden en bevrijd zijn pik. Ruwer dan anders begint Emma te pijpen, en kreunt Tom het uit. Emma laat de eikel van haar vriendje helemaal door haar mondje gaan en slikt hem zelfs bijna een paar keer haar keel in. Het meisje zet zelfs haar handen op Tom zijn buik en pijpt hem dan diep zonder handen, waarna de dunne straaltjes zaad in haar mondje vliegen. "Hmmmmm" Kreunt Emma die ondertussen de natte plekken van het zaad van Don op de grond bekijkt.

Glimlachend komt Emma omhoog en kust haar vriendje. "Kom dan gaan we verder met inpakken" Lacht Emma. De koffers zijn even later helemaal ingepakt, en alles staat klaar. Een half uur later komt de moeder van Emma aanrijden met haar auto, en parkeert voor de deur. "Heey lieverd" Zegt Anya, de moeder van Emma tegen haar dochter en schoonzoon. "Heey mam!" Zegt Emma genietend terwijl ze haar moeder een knuffel geeft. De D cup van haar 36 jarige moeder drukken tegen die van haar dochter aan als ze knuffelt. Anya was door een ongelukje al vroeg moeder geworden, op haar achtiende dus. Helemaal alleen heeft ze Emma opgevoed, wat haar best heel aardig gelukt is.

Na een klein drankje in het huis van Emma en Tom en het overhandigen van de sleutel van hun huis kunnen ze naar het vliegveld gaan. Anya past op het huis van Tom en Emma, omdat haar eigen huis op dit moment verbouwt word en een nieuwe badkamer krijgt. Dit was wel handig gepland zo, want nu kan Anya gewoon douchen en dergelijke zonder het ongemak van de verbouwing mee te maken. Na een uitgebreid afscheid op schiphol laat Anya haar dochter en schoonzoon alleen, en rijd ze terug naar het huis van Emma en Tom.

Daar laad Anya haar spullen uit, en zet deze boven neer, waar ze ook in het bed van Emma en Tom zal slapen de komende twee weken. Na het uitladen van de spullen en deze boven te hebben georganiseerd gaat Anya naar de tuin, waar ze in het zonnetje in de stoel gaat zitten en een sigaret aansteekt. Zachtjes blaast Anya de rook uit, en neemt nog een trekje. "Eey ik wist niet dat je rookte buurvrouw" Zegt Don die de blonde haren van Anya ziet als hij over de schutting komt hangen. Anya kijkt om, en kijkt tegen Don zijn kale bruine hoofd, die breed glimlacht. "Oh sorry, ik dacht dat je de buurvrouw was" Lacht Don. "Nee, ik ben haar moeder" Glimlacht Anya. "Ah ik zie het ja" Zegt Don glimlachend. "Mag ik er eentje bietsen?" Vraagt Don dan. De slanke blondine staat op en haalt een sigaret uit haar pakje waarna ze er mee naar de schutting loopt. Ze geeft de sigaret aan Don en met een glimlach steekt ze deze aan.

Het tweetal raakt aan de praat, waarop Anya verteld dat ze hier twee weken is vanwege haar verbouwing. Don verteld dat hij net bezig is met de kwartaalaangifte van zijn eigen bedrijf, waar hij altijd een hekel aan heeft. "Heb je daar hulp bij nodig?" Vraagt Anya. "Heb je een eigen bedrijf?" Vraagt Don. "Nee, maar ik ben accountant" Zegt Anya. "Ahh zo, ja ik kan wel hulp gebruiken toch" Zegt Don. "Laat maar weten wanneer" Zegt Anya glimlachend terwijl ze haar sigaret uitdrukt. "Ja, kan nu als je wil" Zegt Don. "Ja dat is goed, waar wil je dat doen?" Vraagt Anya. "Ehh alles staat hier al klaar op mijn laptop" Zegt Don. "Is goed, doe de deur maar open dan" Lacht Anya.

"Ik zal me eerst even voorstellen" Zegt Anya die haar naam zegt. "Don, aangenaam" Lacht Don. Anya kijkt naar het imposante lichaam van Don, die breed en gespierd is. Het tweetal gaat achter de laptop zitten, terwijl Don koffie inschenkt voor Anya. "Zo daar was ik ook wel aan toe ja" Zegt Anya. "Ben je nog niet wakker?" Lacht Don. "Nou inmiddels wel" Flapt Anya er uit.

Het blijkt dat Don er een aardig zooitje van heeft gemaakt en Anya is best een tijdje bezig om alles weer in goede orde te brengen. Twee en een half uur later heeft Anya alles klaar, en verstuurt Don de aangifte. Anya kijkt op haar telefoon naar de tijd. "Dat is dan 200 euro" Zegt Anya. Don begint te lachen. "Is goed, ik neem je mee uit eten" Zegt Don. "Ben je altijd zo direct?" Lacht Anya. "Nee normaal ben ik nog veeeeeeel directer" Zegt Don lachend. "Dat zal wel ja" Zegt Anya grijnzend. "Maar je meent het serieus?" Vraagt Anya. "Tuurlijk, wij gaan uit eten toch" Zegt Don. "Waar wil je heen?" Vraagt Don. "Verras me maar dan" Zegt Anya. "Ik ben wel vegetarisch" Zegt Don. "Oh, nou ik eet bijna geen vlees dus prima hoor" Lacht Anya.

"Vanavond 7 uur bel ik aan oke?" Zegt Don als ze even later bij de voordeur staan. "Okee is goed!" Zegt Anya. Met een kriebel in haar buik loopt Anya naar de voordeur van het huis van haar dochter, en rookt buiten een sigaret om vervolgens te gaan douchen. "Heey Mam wij gaan zo vliegen dus ik bel nog even!" Klinkt Emma aan de telefoon als Anya bloot in de douche staat. Anya bekijkt haar naakte lichaam in de spiegel, die er nog altijd best strak en goed uit ziet. "Dat is fijn lieverd, fijne vlucht voor jou en Tom!" Zegt Anya.

Anya pakt een scheermesje en stapt dan onder de douche. Daar maakt Anya haar hele lichaam haarvrij, behalve haar hoofd uiteraard. In de slaapkamer kijkt ze naar haar kleding en trekt een leuke zomerse jurk aan. Beneden kijkt ze wat tv, en wachten duurt altijd heel lang. Het is lang geleden dat Anya gedate heeft. Een paar keer een seksdate met iemand uit de kroeg, maar daar houd het wel mee op. Gespannen brengt Anya de rest van de dag door, wachtend tot het 7 uur word.

Tom houd gespannen de handvaten van zijn stoel vast als het vliegtuig de lucht in gaat. Voor Tom is het de eerste keer dat hij vliegt, en blijkbaar is dit erg spannend voor hem. Een beetje baalt Emma er van dat ze haar vriendje nu zo moet geruststellen, ze had af en toe toch wel liever een echte stoere man gehad... Gelukkig hangt het vliegtuig even later op de juiste hoogte, en komt Tom een beetje tot rust. "Ik ben echt kapot" Zegt Emma die amper geslapen heeft vannacht. "Ik ook" Zegt Tom. Emma laat zich zijwaarst zakken en valt op Tom in slaap. Als Emma wakker word merkt ze dat er een dekentje over haar heen ligt, en ook een stukje over Tom. Met een slaperige glimlach kijkt Emma haar vriendje aan, die ook wakker is geworden.

Emma glimlacht en kust Tom, waarna ze het kleedje verder over Tom heen legt, en haar hand in zijn boxer en joggingbroek schuift. Tom slaakt een zuchtje als zijn meisje zijn zaakje begint te kneden, en word in een snel tempo keihard. "Foei, stoute jongen" Fluistert Emma glimlachend. "Jij ben stout ja" Fluistert Tom. Emma zakt onder de dekens met haar hoofd, en zuigt zachtjes op Tom zijn eikel. Tom heeft het gelijk niet meer, en zit nerveus te draaien in zijn stoel. Tom kijkt naar buiten om wat afgeleid te raken, en ziet daardoor niet het stelletje dat naast het gangpad zit. Daar zit namelijk de 25 jarige Iris en haar vriend Luuk van 28. Iris glimlacht en tikt Luuk aan. Daarna wenkt ze met haar ogen naar Tom en Emma, waarvan het dekentje zachtjes op en neer gaat en verraad wat daar onder gebeurd.

"Waarom hebben wij een rijtje met 3 stoelen" Fluistert Luuk lachend. "Ik pak je wel in het hotel hoor" Fluistert Iris lachend. Iris en Luuk kijken weer naar het stelletje, en zien vervolgens Tom schokkend op zijn stoel zitten terwijl hij zijn hand voor zijn mond houd. Als hij weer bij zinnen is komt Emma omhoog onder de deken vandaan, en kijkt ze naar een glimlachende buurvrouw. Emma loopt rood aan, maar Iris steekt haar duim op en lacht. Ook Tom krijgt in de gaten dat ze gesnapt zijn. "Ik begrijp het wel hoor, doodsaai in zo'n vliegtuig" Zegt Iris lachend. "Ja toch" Zegt Emma zacht terwijl haar hoofd als een boei zo rood is.

Emma en Tom zitten een tijdje wat ongemakkelijk naar buiten te kijken, totdat buurvrouw Iris uit haar stoel stapt en naar het toilet gaat. "Sorry mag ik wat vragen" Klinkt de stem van Iris ineens naast Emma. "Ehh ja hoor" Zegt Emma blozend. De volle boezem van Iris hangt vlak voor Emma haar gezicht en het meisje slikt even. "Vinden jullie het erg om even van plek te ruilen met ons?" Vraagt Iris dan. "We willen even uit het raam kijken" Zegt Iris. Emma kijkt haar vriendje aan. "Is goed hoor" Zegt Tom dan. De grote wisseltruc word uitgevoerd, en even later zit Tom naast een oudere griekse mevrouw, die aan het slapen is. Het duurt even, maar na een tijdje krijgt Tom in de gaten dat Iris met haar hand in het kruis van Luuk zijn joggingbroek zit te graaien. Tom fluistert dit in Emma haar oor, waarna Emma omkijkt en ziet hoe de hand van Iris het gehele zaakje met stof en al omvat.

Gespannen kijkt Emma toe, en voelt hoe haar gleufje langzaam vocht aan begint te maken. Luuk kijkt glimlachend naar Emma en Tom, en tikt zijn vriendin op haar schouder. Glimlachend kijkt Iris om. "Wij willen ook bij de club horen" Zegt Iris lachend. "Had jij dit verwacht" Fluistert Emma naar haar vriendje. "Nee totaal niet" Zegt Tom. Tom houdt het kleedje van Emma en hijzelf omhoog naar Iris, die glimlacht. Emma neemt het kleedje over en geeft het aan Iris. "Dankje" Zegt Iris blij. Een beetje giechelend legt Luuk het kleedje over zichzelf en Iris heen, waarna het kleedje in de vorm van Iris haar hoofd steeds wat omhoog komt. Tom en Emma kijken gefascineerd toe hoe de stoer kijkende Luuk zijn blowjob ontvangt.

Luuk grinnikt als zijn meisje zachtjes in zijn eikel bijt en tussendoor hard gezogen word. Verbaast dat de blowjob die gegeven word een half uur duurt kijken Emma en Tom gezellig mee. Luuk laat even later wat zachte kreuntjes los, waarna er een hoest en zacht geslobber onder het kleedje vandaan komt. Lachend komt Iris onder het kleedje vandaan, en zoent gelijk Luuk op zijn mond. Iris geeft het kleedje daarna terug aan Emma, en stelt zich dan voor. Ook Tom en Luuk geven elkaar een handje, en het tweetal raakt in een normaal gesprek met elkaar. "Over vijftien minuten gaan wij landen, de riemen mogen weer vast en binnenkort landen we op de luchthaven van Kos." Word er omgeroepen. "Ik ga nog ff plassen" Zegt Emma die een kusje op Tom zijn mond drukt.

Op het toilet doet Emma haar joggingbroek naar beneden en laat ze haar stringetje afglijden. Een dun helder slijmdraadje verbind het kruisje van haar string met haar schaamlipjes, waarna Emma glimlacht. "Live porno is toch beter dan online" Denkt het meisje terwijl ze haar blaas leegt. Opgelucht gaat Emma weer in haar stoel zitten en doet haar riem vast waarna het vliegtuig al snel begint aan zijn afdaling.

Na een half uur staat het tweetal Tom en Emma bij de bagageband, en komen Iris en Luuk naast hun staan. "Zo nu maar wachten tot onze koffers er zijn" Zegt Iris. "Als ze komen" Lacht Luuk. "Zeg doe eens normaal jij" Lacht Iris. "Zijn jullie hier vaker geweest?" Vraagt Emma. "Ja vorige jaar, hetzelfde hotel als nu" Zegt Iris. "Oh lekker zeg" Zegt Emma. De eerste koffer die naar buiten komt is gelijk die van Emma, die Tom voor haar van de band af haalt. Al snel volgen de andere koffers gelukkig en lopen Emma en Tom naar het informatiebord waar hun bus op staat. "Thank you!" Zeggen Tom en Emma als de busschauffeur hun koffers in de bus legt. "Hey, hebben we dezelfde bus" Lacht Luuk. "Blijkbaar" Zegt Tom die de gespierde Luuk eens goed bekijkt.

Even later zit het viertal op de achterste bank naast elkaar in de bus. "Welk hotel gaan jullie heen dan?" Vraagt Iris aan Tom en Emma. "Ehhh imperial palace of zoiets" Lacht Emma. Iris en Luuk kijken elkaar aan. "Wat leuk, daar gaan wij ook heen" Zegt Luuk. "Oh dat meen je" Zegt Emma lachend. Het viertal kletst gezellig wat door terwijl de bus rijd. "Hey jullie vonden het niet raar toch in het vliegtuig?" Vraagt Emma. "Welnee, dat is toch juist leuk het is vakantie hoor" Lacht Iris. "Wij vonden het ook niet erg toch Tom?" Lacht Luuk. "Nee zeker niet" Lacht Tom. Gezellig kibbelt het viertal door, totdat ze bij het hotel aankomen en inchecken. Emma heeft de hele tijd een glimlach op haar gezicht en vind de vakantie nu al goed begonnen.

Hoofdstuk 6: Terug naar Anya

Stipt om 7 uur word er aangebeld en doet Anya de deur open. "Je bent heel erg op tijd" Lacht Anya. "Het is niet zo ver lopen" Lacht Don. Galant pakt Don de hand van Anya en neemt haar mee als ze de deur op slot gedaan heeft. "Wat ben je een gentleman" Zegt Anya als ze naar Don zijn auto lopen. "Niet goed?" Vraagt Don glimlachend. "Jawel, ik ben het alleen niet gewend..." Zegt Anya lachend. Het is niet ver rijden, en tien minuten later parkeert Don de auto voor het restaurant.

"En heb je aardige buren?" Vraagt Anya als ze aan tafel zitten. "Hele aardige buren" Zegt Don glimlachend. "Ja Emma is een lieverd hoor" Zegt Anya. "Je was wel jong toen je haar kreeg dan" Zegt Don. "Heel jong, een foutje maar nooit spijt van" Zegt Anya. Twee uur lang is het tweetal aan het kletsen over van alles en nog wat, waarna de slanke blondine van 1,75 lang drie wijntjes drinkt en wat losser is. "Date je veel met blanke vrouwen?" Vraagt Anya. "Niet racistisch bedoeld hoor" Zegt Anya vlug. Don lacht. "Eeey kleur maakt niet uit, ik date alletwee" Zegt Don. "Ik ook" Zegt Anya. "Maar dat was wel duidelijk toch?" Zegt Anya lachend. "Ja toch, eey zal ik afrekenen?" Vraagt Don. "Eh ja dat is goed hoor" Zegt Anya. Don loopt weg, en betaald de rekening, waarna ze samen naar Don zijn auto lopen.

Bij het huis van Don aangekomen zet Don de motor uit, en kijkt hij naar de slanke Anya. Anya glimlacht. "Dankje, dit was echt een leuke avond" Zegt Anya. Zelfverzekerd komt Don naar voren en begint Anya dan te zoenen. Onverwachts maar niet ongewild begint Anya terug te zoenen. Het tweetal stopt even met zoenen, waarna Anya weer begint en haar tong in Don zijn mond laat glijden. "Hmmm schatje zo lekker" Kreunt Don. "Ja... heel lekker" Mompelt Anya. "Wil je nog wat drinken schatje?" Vraagt Don. Anya kleurt een beetje. "Ja dat lijkt me lekker" Zegt Anya.

Binnen stapt Anya de gang van Don zijn huis binnen. Daar komt ze tegen Don aan staan, die netjes gekleed is. Anya draagt een lange zwarte jurk, en drukt zichzelf tegen Don aan terwijl ze hem begint te zoenen. Het weinige stof dat Anya draagt geeft veel gevoel als ze met haar kruis tegen die van Don aan staat. Tijdens het zoenen voelt Anya dan ook de enorme bult tegen haar poes aan drukken, en laat haar een beetje glimlachen. "Dus het is waar wat ze zeggen over donkere mannen?" Zegt Anya. "Wat zeggen ze dan?" Vraagt Don glimlachend. "Dat ze een grote hebben" Zegt Anya. "Wil je het ontdekken schatje?" Vraagt Don.

"Misschien" lacht Anya. Don grijpt de billen van Anya stevig vast en knijpt er in. "Kom mee dan schatje" Lacht Don. Don loopt naar boven zijn slaapkamer in, gevolgd door Anya die haar haren in een staart doet en er een elastiekje om doet. In de deuropening blijft Anya staan, en kijkt hoe Don zijn bovenlichaam ontbloot. "Heb je haast?" Vraagt Anya. "Nee ik heb nooit haast" Zegt Don glimlachend. Genietend kijkt Anya naar de gespierde Don, en slaat haar armen om hem heen. Don doet de schouderbandjes van Anya haar jurk opzij, en duwt hem dan langzaam omlaag.

Twee volle borsten een plat buikje en een heel sexy lingerie setje is wat er tevoorschijn komt. Anya zucht opgewonden en begint Don weer te zoenen. Tijdens het zoenen maakt Anya de broek van Don los, en doet deze naar beneden. Een losse boxer, met daarin afgetekend een enorme paal komt tevoorschijn en Anya kijkt gefascineerd naar het formaat er van. Met stof van de boxer erbij legt Anya zachtjes haar handen om het enorme ding en slaakt een zuchtje. "Heftig..." Zegt Anya zacht. Don glimlacht en klikt de beha van Anya in één moeite los. Twee volle borsten met een stijve tepel er op komen tevoorschijn, waar Don gelijk gulzig op zuigt en meteen verder kust naar beneden over Anya haar buik.

Daar trekt Don het slipje van Anya naar beneden, en glimlacht als hij een kopie van Emma haar poesje ziet, maar dan iets groter. Twee volle bolle schaamlippen kijken Don aan, waar de donkere man gelijk zijn tong tussen laat glijden en Anya begint te beffen. "Haaahhhh hhaaahhh hoohhh" Kreunt en hijgt Anya terwijl ze haar handen op het kale achterhoofd van Don legt en genietende geluiden produceerd. Gretig beft Don een kwartier lang waarbij hij de gehele vagina van Anya aflikt. Don tilt Anya dan op en legt haar op het bed, waarna hij zelf tussen haar benen kruipt. Daar gaat Don verder met beffen, en zakt zijn tong even later tussen haar billen en likt aan haar kontgaatje. "Ohh wat doe je" Lacht Anya die geniet van de tong op haar gaatje. "Jou verwennen schatje" Zegt Don. "Dat lukt je goed" Kreunt Anya.

Don glimlacht en kruipt omhoog, waarna hij boven Anya komt hangen. Anya schuift de boxer van Don naar beneden, waarna Don hem uittrapt met zijn voeten. Een enorme donkerbruine staaf hangt boven Anya haar poesje, waarna Anya op haar hand spuugt en Don zijn eikel insmeert. Zachtjes trekt Anya Don aan zijn pik naar onderen en positioneert de enorme eikel voor haar gaatje. Zachtjes begint Don te duwen, en wijken de lipjes langzaam. Anya kreunt en kijkt toe hoe haar vagina langzaam de enorme penis van Don begint op te slokken. Glimlachend begint Anya Don te zoenen als ze de enorme balzak tegen haar anus voelt drukken, en begint met haar kutje terug te duwen. Als Don voelt hoe de boel goed gesmeerd word door Anya haar vocht begint hij harder te neuken en is het maar goed dat Tom en Emma niet thuis zijn.

"Ooooh fuck oohhh ja neem me maar" Kreunt Anya. Soppende geluiden van Anya haar kut zijn goed hoorbaar, net als het klappende geluid van Don zijn ballen die tegen Anya haar kont aan slaan. Don glimlacht als hij merkt dat Anya haar vagina behoorlijk diep is, en zijn hele lul opslokt. Ondanks de pijn die Anya voelt in haar baarmoeder laat ze Don zijn gang gaan, en glijd deze over de hele lengte in en uit Anya haar vagina. Met lange en snelle slagen neukt Don Anya een tijdje, en begint het opgeklopte kutvocht van Anya schuimend naar beneden te lopen op haar anus. "Oohh ohhh ohh jezus" Hijgt Anya. "Hmmm je kan hem goed hebben schatje" Bromt Don. "Dan moet je nog maar even doorgaan" Hijgt Anya, die haar onderlichaam voelt branden van verlangen. De 36 jarige vrouw word een uur lang in haar poesje gepompt, waarbij ze eindigen in doggystyle.

Don schuift zijn lange dikke staaf bij Anya in haar poes, welke pruttelt als er lucht uit geperst word. "Ahhh sorry hoor" Lacht Anya. "Relax schatje, geniet" Zegt Don glimlachend. "Ja jij ook" Kreunt Anya die beseft dat ze in alle geilheid geen condoom heeft voorgesteld. Normaal zou ze dit nooit doen, bang voor ziektes, maar bij Don wil ze eigenlijk helemaal niet eens een condoom. De donkere man begint haar in doggy te neuken, en knijpt stevig in haar billen terwijl hij haar neukt. Een beetje opgeklopt kutvocht van Anya ligt dwars over haar anus heen in een sliertje, wat Don met zijn duim zachtjes weg masseerd. Anya schiet wat naar voren als ze de duim op haar kontgaatje voelt drukken, en kijkt geil achterom. De duim van Don schiet langzaam in Anya haar kontgaatje, terwijl Don met lange halen door blijft neuken. "Ooaahh wat doe je met me" Kreunt Anya. De duim in haar kontje en de enorme paal die in haar neuk kanaaltje zit worden teveel voor Anya. "Ik kom" Kreunt Anya zacht met haar hoofd in het kussen. Don kijkt glimlachend toe hoe Anya haar kontgaatje samentrekt op de ritmische golven van haar orgasme, en voelt hoe het strakke gaatje rond zijn duim samentrekt.

"Kom zitten, draai je om" Kreunt Don. Anya draait zich vliegensvlug om, en legt haar handje rond de glibberige paal van Don waarna ze de eikel ervan op haar borsten richt en hem af begint te trekken. "Oeeh Ahhhhh IEEEHH HAHAHA" Als een verliefde puber kijkt Anya toe hoe Don zijn paal grote stralen zaad uitbraakt en op haar borsten kleddert. De tepels van Anya druppelen zaad, en tussen haar borsten in stroomt het halfdikke spul via haar platte buikje naar beneden waar het tussen haar schaamlipjes doorglijd en op het beddengoed begint te druppelen. "Dat was lekker" Kreunt Anya geil terwijl ze voorover bukt en Don zijn eikel nog even nasabbelt. Vliegensvlug word Anya opgetild en klemt ze haar benen vervolgens om Don zijn middel waarna Don haar meeneemt naar de douche en daar in zet als het water warm geworden is. Zoenend staat het nieuwe stelletje onder de douche, waar Don door zijn knieën zakt en zijn grote lippen over Anya haar poesje heen zet. "Jij weet niet van ophouden hè" Kreunt Anya geil waarna ze half door haar benen zakt als Don haar begint te beffen.

Hoofdstuk 7: stelletjes of niet?

Emma word wakker als het nog donker is buiten en stapt uit bed om te gaan plassen. Tom ligt nog te snurken, en Emma wil haar vriendje niet wakker maken. In haar koffer zoekt Emma haar korte sportbroekje, en haar haltertopje met sportbeha, die ze aantrekt en aan het bureau in de hotelkamer een briefje schrijft voor Tom. "Ben hardlopen, ontbijt om 8.30?" Staat er op. Emma sluit zachtjes de deur van de hotelkamer en loopt naar beneden, waar ze buiten op straat begint met hardlopen. Het word langzaam licht en Emma verkent de omgeving een beetje, terwijl ze aan haar conditie werkt. Als ze langs een paadje met wat rotsen hardloopt ziet ze ineens Iris, die ze in het vliegtuig leerde kennen op een bijzondere manier. "Heee Emma!" Zegt Iris gelijk. "Hey goedemorgen" Zegt Emma die stilhoudt en naast Iris komt staan. "Ook al vroeg wakker?" Vraagt Iris. "Ja helaas wel" Lacht Emma. Het tweetal kletst wat over koetjes en kalfjes terwijl Emma naast Iris mee wandelt. "Ik was alvast wat aan het verkennen, ik ben nog nooit aan deze kant van het dorp geweest" Lacht Iris.

"En toch al hier geweest" Lacht Emma. Het tweetal bekijkt de typische griekse huisjes, terwijl ze over van alles en nog wat kletsen. Op een bankje neemt het tweetal even plaats. "En is jou vent al bijgekomen van het vliegtuig?" Lacht Iris. "Oh, ja denk het wel" Zegt Emma wat rood aangelopen. "Niks om je voor te schamen hoor" Zegt Iris. "En we staan quitte" Lacht Iris daarna. "Ja dat is waar" Lacht Emma. "Je loopt zeker vaak hard?" Vraagt Iris. "Ja bijna elke dag wel" Zegt Emma. "Ik zie het, je hebt echt een mooi lichaam" Zegt Iris. "Dankje! Jij ook hoor!" Zegt Emma. "Beetje mollig" Zegt Iris. "Nou dat valt wel mee hoor" Zegt Iris. "Vind je? moet je kijken!" Zegt Iris die een klein vetrolletje vastpakt wat eigenlijk echt niet heel dik is. "Dat is toch niet zo spannend" Zegt Emma lachend. "Nee het zal wel door mijn boobies komen dat het zo lijkt" Lacht Iris. "Die zijn inderdaad erg groot" Denkt Emma als ze naar de wiegende liefdesheuvels van Iris kijkt.

"Ja daar ben ik wel jaloers op" Lacht Emma. "Ik krijg er maar last van mijn rug van" Lacht Iris. "Ach je vriend is er vast heel blij mee" Lacht Emma. "Ja dat wel..." Zegt Iris. "Doen jullie dat vaker, van in het vliegtuig?" Vraagt Iris. "We zijn de laatste tijd wat aan het experimenteren ja..." Zegt Emma. "Mooizo, dat is altijd goed" Lacht Iris. Gezellig is het tweetal aan het kibbelen, terwijl ze teruglopen naar het hotel. "oh shit al zo laat" Lacht Emma die ziet dat het half 9 geweest is. "Ja het is bijna kwart voor" Zegt Iris die haar telefoon aan haar oor heeft.

"Ja, waar ben jij? Ik bij de ontbijtzaal" Zegt Iris. "Oke, zie je zoo" Zegt Iris. Emma loopt ondertussen naar Tom toe als ze hem ziet staan, en zoent hem op zijn mond. "Goedemorgen lieverd" Zegt Emma die plagend in Tom zijn billen knijpt. "Iris hebben jullie al gegeten?" Vraagt Emma. "Nee nog niet, ik wacht op Luuk" Zegt Iris. "Oh, nou anders zoeken wij een tafel voor zijn vieren?" Vraagt Emma. "Oh wat leuk!" Zegt Iris. Tom kijkt verbaast naar zijn meisje, maar zegt er niks van.

"Goedemorgen" Zegt Luuk als hij aangelopen komt en glimlacht als hij het tweetal van het vliegtuig ziet. "Wat leuk zeg dat jullie er ook zijn" Zegt Luuk. Om en om lopen de tweetallen naar het buffet, waarna ze gezamenlijk aan tafel eten. Emma Luuk Tom en Iris blijken ook nog eens uit dezelfde regio in nederland te komen, op hooguit een half uurtje rijden van elkaar. Daar gaat het gesprek dan ook over, waarbij ze steeds diverse plekken opnoemen om te vragen aan elkaar of ze deze kennen. Als Iris even wat fruit gaat halen trilt Emma haar telefoon en kijkt er op. "Ik heb geen boxer aan" Stuurt Tom naar Emma met een bloospoppetje er achter. Emma glimlacht naar Tom, en kijkt hem ondeugend aan terwijl ze haar slippers uitschopt. Zachtjes glijd de blote voet van Emma in de broekspijp van Tom zijn korte broek, en schuift Emma zo onopvallend mogelijk haar tweede voet in de broekspijp van Tom. Tussen haar tenen voelt Emma de pik van haar vriendje groeien, en laat de eikel van Tom tussen haar grote teen en de teen er naast glijden en trekt hem hiermee als het ware af.

Glimlachend kijkt Emma toe hoe Tom worstelt met het gevoel van zijn meisje haar tenen rond zijn blote pik, en blijft verdacht stil. "Dus Luuk wat doe jij voor werk dan?" Vraagt Emma als Iris weer aan tafel is komen zitten. "Ik werk in de bouw" Zegt Luuk. "Oh vandaar, je bent best wel breed" Zegt Emma complimenteus. "Aaahhh aaahhhh!!! Shit" Roept Tom ineens. Emma voelt haar voeten warm worden, en even later zelfs een stuk van haar onderbeen. Iris en Luuk kijken verbaast op naar Tom, die rood aanloopt en wat geschrokken weg kijkt. Iris duwt het tafelkleed iets omhoog onder de tafel en glimlacht als ze naar Emma kijkt...
Trefwoorden bij dit verhaal: Bbc, Tiener, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.5
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
9.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.5
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3
Klik hier voor meer...