63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7234x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Verhalen Uit 1001 Nacht

Lieve kon haar nieuwsgierigheid naar mijn ervaringen uit mijn studententijd niet bedwingen. Zondagmiddag, van zodra ze thuis was van de kerkdienst waar ze, samen met de parochiepriester, de communie had uitgedeeld, repte ze zich naar mijn portierswoning achter het klooster. Ze was nog netjes in haar nonnenkleren, maar ze had een tas bij zich waarin een modieuze jurk en een fris setje in doorzichtige, lichtgrijze kant zaten. Ze kleedde zich om terwijl ik in de keuken de middagboterhammen smeerde. Aan de meisjesachtige twinkeling in haar grijs-groene ogen zag ik dat ze in blijde verwachting was van een speelse namiddag in bed. Na het eten verdween ze in de badkamer en ik ging haar achterna. Ik had nog niet gedoucht, me nog niet geschoren en zelfs mijn tanden nog niet gepoetst.

'Oh, sorry,' stamelde ik toen ik zag dat ze op het toilet zat.

'Doen partners dat niet? Als iemand op toilet zit niet op de badkamer komen? Dat wist ik niet, Steven.'

'Och, dat doen ze natuurlijk wel, Lieve. Ik weet alleen niet of jij je daar niet aan stoort.'

'Waarom zou ik? Ik vind het eigenlijk opwindend. Al wist ik niet dat je me zou volgen. Misschien doe je het er wel om.'

'Niet direct, nee. Ik moet me nog douchen, scheren, tanden poetsen... Ik wil een propere jongen zijn, straks met jou in bed.'

Ze laat haar water nu rustig lopen. Terwijl ik me uitkleed, luisteren we beiden naar het geklater. Er komt een nieuwe, vanzelfsprekende gemoedelijkheid tussen ons. Vanuit de douche zie ik hoe ze papier van de rol trekt en zich afdroogt. Ze staat op en laat haar jurk zakken. Daarna komt ze voor de douche staan - ik had het gordijn opengelaten - en kijkt aandachtig toe hoe ik me was.

'Zo klein heb ik hem nog nooit gezien,' merkt ze op, 'wat een verschil met hoe groot en dik hij is als hij in mij komt.' Terwijl ze kijkt, groeit mijn penis zienderogen. Ik spoel me af en ga voor haar staan, mijn hand onder de zwellende schacht.

'Kniel, zuster,' gebied ik, terwijl ik met mijn hand op haar schedel druk. Ze gehoorzaamt gedwee. Van zodra ze op haar knieën voor me zit - ik nog in de douche, zij op het droge in de badkamer - kijkt ze naar me op en lacht nog een beetje verlegen. Ik knik haar toe en steek mijn eikel uitnodiging naar haar lippen toe. Weer merk ik dat ze nog niet veel ervaring heeft. Aarzelend opent ze haar mond en ik vermoed dat ze niet durft of niet weet hoe ze me best kan verwennen. Dus duw ik haar achterhoofd naar mijn pik toe. Hij is al groot en dik, maar voelt nog aan als een buigzame, rubberen stang.

'Doe maar, zuster,' zeg ik, 'neem hem zoals je dat het liefst wilt.'

Ze hapt gulzig toe, maar het spel van tong rond eikel, toompje en schacht heeft ze nog niet helemaal onder de knie. Dus besluit ik maar zelf tot actie over te gaan en haar voorzichtig in de mond te neuken. Ze is daar even klein als in haar kutje, maar dat is natuurlijk elastischer. Ik ga niet al te diep, met minder dan de helft van mijn lul in haar mond ben ik best tevreden. Ze kijkt me regelmatig in de ogen, als om te vragen of ze het goed doet. Ik bemoedig haar, zeg haar dat ze het prima doet voor een kloosterzuster. Na een tijdje houd ik op met neukbewegingen en zeg haar dat ze mag zuigen: 'Doe je ogen dicht en denk aan een dikke lollie die je als kind afzoog.' Ik kijk op haar neer, hoe ze met gesloten ogen geconcentreerd de eerste zuigende bewegingen maakt. Ik ben niet van plan haar te verwittigen dat ik ga klaarkomen, oh nee. Ik wil het alleen zo lang mogelijk laten duren. Haar vochtige tong, haar warme mondholte, het speeksel dat ze altijd vrijelijk laat lopen wanneer we tongzoenen of wanneer ze mijn penis in haar mond neemt, het gevoel in mijn eikel wanneer hij even haar huig raakt en ze prompt begint te kokhalzen zonder echter op te houden - het maakt me heet genoeg om klaar te komen, maar ik stel het uit tot het niet anders meer kan.

Het is niet de eerste keer dat ze mijn zaad in haar bek krijgt, maar toch schrikt ze ook nu weer wanneer de eerste straal naar binnen schiet. Met mijn beide handen tegen haar achterhoofd druk ik haar tegen me aan, zodat ze mijn pik niet los laat. Op mijn gemak laat ik komen wat komt. Mijn eikel baadt in een slijmerige, lauwe pap die haar mondholte helemaal vult. Ik trek me terug tot alleen het topje van mijn eikel tegen haar lippen drukt.

'En nu slikken, zuster,' zeg ik, 'doe maar rustig, het moet niet alles in een keer.' Een sliert zaad lekt van haar kin. Met een vinger breng ik die tussen haar lippen. Niets mag verloren gaan. Ze heeft nog altijd wat moeite om door te slikken. Dat is normaal. De meeste meisjes die ik in de mond geneukt heb, moesten er aan wennen. Behalve die met genoeg ervaring, natuurlijk. Ik weet dat ik straks met mijn verhalen moet beginnen. Dat heb ik haar eergisteren vast beloofd. Ik heb er lang over getwijfeld, maar kijk: als ze het te grof vindt en me voor een smeerlap aanziet, dan is het maar zo. Ik kan in deze stad zonder twijfel genoeg vrouwen vinden waar het goed mee vrijen is. Tine, bijvoorbeeld. Die heeft nog minstens twee beurten tegoed. En Silke... ach, de verboden vrucht, het groene druifje, het nog steeds bedekte gleufje... Terwijl ik daaraan denk, welt een nieuwe lading sperma naar buiten. Snel druk ik mijn eikel tussen Lieves lippen en gelukkig opent ze bijtijds haar mond. Zweet parelt op haar gezicht, speeksel loopt over haar kin op haar jurk. Ik word helemaal vertederd door de toewijding waarmee ze mijn laatste straal zaad aandachtig doorslikt. Ik help haar rechtop te staan en kus haar. Mijn tong glijdt in haar mond en ik proef mijn zaad en haar speeksel. Mijn penis houdt zich wanhopig recht, maar mijn ballen zijn helaas leeg. Ik spoel me nogmaals af en stap dan uit de douche. Lieve legt de badmat goed en geeft me een handdoek aan.

'Doe jij maar, zuster,' zeg ik, 'ook dit moet je leren.'

'Ik ben je dienstmaagd,' antwoordt ze lachend. Nu is ze helemaal terug in de werkelijkheid. Met dezelfde aandacht waarmee ze me afgezogen heeft, droogt ze me nu helemaal af. Geen plekje slaat ze over. Zelfs niet dat tussen mijn billen. Weer stroomt het bloed in mijn zacht geworden piemel. Tot mijn verwondering bukt ze zich, neemt het in de hand en geeft er kusjes op.

'Laat hem nu maar even rusten, Lieve. Ik moet zo nodig plassen. Ga jij al maar naar de slaapkamer.'

Wanneer ik me boven de pot posteer en probeer te plassen, zie ik dat ze nog in de deur blijft staan kijken. 'Zo zal het niet lukken, schat. Als ik weet dat je kijkt, blijft hij stijf.' Ze verdwijnt. Zelfs dan duurt het nog een hele tijd tot ik kan plassen. Daarna scheer ik me, poets mijn tanden en trek een nauwsluitende boxer aan. Gelukkig heb ik er een die bijna dezelfde kleur heeft als haar setje - parelgrijs. Zelfs met een slappe lul tekent mijn geslacht zich er mooi in af.

Ze ligt op bed in beha en slipje. Ik had de verwarming al hoog gezet, het is minstens vijfentwintig graden. Ik wil niet onder een deken liggen terwijl ik vertel. Ik wil haar zien en ik wil dat zij mij ziet. Ik wil zien en voelen wat mijn verhaal met haar doet.

--- --- ---

'Ik heb zes jaar in Leuven gestudeerd, zoals je weet. Dat zijn heel veel dagen en nachten. Ik denk wel dat ik er daarvan 1001 bezig geweest ben met seks in alle mogelijke vormen met alle mogelijke partners. Dikwijls maar voor een keer, meestal voor twee of drie keer en uitzonderlijk veel meer. Zeker in het begin, toen ik op kot kwam waar op de benedenverdieping drie jongens woonden en op de twee verdiepingen erboven zes meisjes. Ik heb je al verteld hoe weinig ervaring ik had. Het verwonderde me dat die twee andere jongens regelmatig een meisje op hun kot uitnodigden en ik hoorde de onmiskenbare geluiden die nu eenmaal bij seks horen. Soms waren dat meisjes die elders woonden, soms waren het onze bovenburen. Er was bijna elke avond een constant komen en gaan, zowel beneden als boven. Ik probeerde de eerste paar weken 's avonds te studeren, tot Eva, een derdejaars economie, me vroeg of ik wel normaal was.

'Hoezo?' vroeg ik naïef, 'zie ik er niet zo uit?'

'Normaal genoeg, maar we denken dat je misschien voor de jongens bent. Je bekijkt ons niet eens.'

'Ik zie jullie. Bekijken... ik ben geen voyeur, als je dat bedoelt. Ik kleed geen meisjes met mijn ogen uit.'

'Dat hoeft ook niet, Steven. Daar heb je handen en vingers voor gekregen. Ik zie jou wel zitten, hoor. En de anderen trouwens ook. We zijn allemaal aan de pil, behalve Kirsten, die heeft een spiraaltje. Het enige wat je zelf moet meebrengen, is een condoom. Of twee, als je nog een keer kunt.'

Ze boog zich over mijn bureautje en gaf me een inkijk in haar witte blouse. Ze droeg niet eens een beha! Ik zag bijna haar hele peervormige borsten, maar net niet de tepels. Ze wipte weer recht: 'De rest mag je zien als je je gedraagt als een grote jongen, groentje. We hebben hier onze eigen dooprituelen.'

'O ja, en dat zijn?'

'Met alle zes naar bed gaan voor de kerstvakantie. Dat is een heel lange termijn, dus dat moet lukken. Maar natuurlijk zijn we niet altijd voor jou beschikbaar. Op de eerste verdieping hangt een kalender op de gang. Je schrijft je naam in een vakje bij een datum die nog vrij is en dan bepalen wij met wie je het kunt doen.'

'Oef, zeg! Gaat dat zo gemakkelijk hier?'

'Ik zou eerder zeggen dat het er hier zo natuurlijk aan toe gaat, Steven. Waarom denk je dat we precies jou gekozen hebben om een kot te delen? Omdat je een leuk hapje bent! We zijn hier heel streng in onze selectie, hoor.'

'Ik dacht omdat Lucas hier al woonde,' antwoordde ik schaapachtig, 'die kende ik al van op school.'

'Lucas heeft je aanbevolen, Steven. Het comité van zes heeft beslist. De jongens hebben hier niet zoveel te zeggen als het er echt op aankomt. Dat zul je nog wel leren. Jongens die niet neuken, zijn hier trouwens niet welkom. We zorgen er wel voor dat die na een semester andere oorden opzoeken. Nou, kom je mee naar mijn kot of doen we het hier? Ik neuk maar een keer per week, op dinsdag omdat ik dan geen les heb. En toevallig is het vandaag...'

Met een zwierig gebaar trekt ze haar blouse over haar hoofd. Twee stevige, roomwitte borsten komen tevoorschijn. Ik heb nog nooit zo'n mooie kleur van tepelhoven gezien - de lichtste tint van bruin en daarop iets donkerder tepels die nu al parmantig stijf staan en uitdagend naar mij wijzen.

'Ik ben er fier op, dat mag je gerust weten,' zegt ze, 'over de rest ben ik minder zeker. Maar goed, het is aan jou om daar een oordeel over te vellen. Maar voor ik mijn slipje uittrek, zou ik graag hebben dat je van achter dat stomme bureau uitkomt en ook iets van jezelf laat zien. Ze haakt haar rokje los en dan staat ze voor mij met alleen een glanzend zwart slipje aan.

'Ik weet het, het is niet mijn mooiste. Die breng ik niet eens mee. Handwas is hier te omslachtig. Maar als we het goed met elkaar vinden, Steven, dan mag je later eens mee naar bij mij thuis, in een weekend dat mijn moeder er niet is. Dan ga ik in mijn mooie lingerie naar bed met jou, dat is beloofd.'

Aarzelend knoop ik mijn hemd los. Ze blijft de hele tijd naar mijn handen staren. 'Goed zo, een mooie brede borst zonder haar. Leuke tepels ook. Benieuwd wat er in die broek zit,' lacht ze. Ik schop mijn schoenen uit, trek mijn broek uit en sta in mijn onderbroek voor haar.

'Mag ik die zelf naar beneden trekken?' Ik knik, nog altijd niet helemaal begrijpend of dit allemaal echt gebeurt.

In een ruk stroopt ze mijn onderbroek af tot op mijn voeten. Ik stap er uit.

'Oh, wat een mooie,' kirt ze verbaasd, 'ja, Steven, dat is echt een hele mooie, hoor. Echt iets voor mij. Laat me schatten: zeventien centimeter? Achttien? Meer zeker niet, veel minder ook niet.'

'Zoiets, ja.'

'Je gaat me toch niet vertellen dat je je pik nog niet gemeten hebt? Dat doen toch alle jongens?'

'Oké, zeventien dan. Als ik achttien zeg, is het misschien een beetje overdreven.'

'Daar kan ik mee aan de slag. Dat is mijn lievelingsmaat. Helaas heeft de meerderheid maar vijftien en geloof me: die paar centimeter meer, die voel ik. Ik ben nogal klein van binnen, weet je. En ik word graag helemaal gevuld. Tot helemaal achterin, ik heb een gevoelig tweede poortje en daar wil ik een stevig eikel tegenaan voelen. Zo, nu weet je het, we hebben hier geen geheimen voor elkaar.'

Ze steunt met een hand op mijn bureau en trekt haar slipje uit. Dan ploft ze zonder meer op mijn bed. 'Zeg maar wat je van mij vindt, Steven. Zelf ben ik niet helemaal tevreden. Vandaar dat ik me niet scheer.' Ze spert haar benen wijd, reikt met haar handen tussen haar benen en opent met haar vingers haar kut. Tussen de donkere haren verschijnt het weke, donkerroze vlees van haar vrucht waarvan de geur onmiddellijk in mijn neus slaat. 'Ik sta heet, Steven, voor de eerste keer mag het simpel. Beuken, spuiten en daarna gaan we er iets op drinken.'

Ik kniel tussen haar benen en leid mijn pik naar haar lekkende opening die ze nog steeds tussen haar vingers houdt. Mijn eikel en mijn schacht glijden zonder tegenstand tot zowat de helft in haar grotje en dan voel ik inderdaad dat ze daarbinnen erg klein geschapen is.

'Stop hem er helemaal in, Steven,' gebiedt ze, 'het is een kleintje, maar het is een rekkertje. Stoot maar, hij kan er echt helemaal in, geloof me.'

Het is alsof ik me met de hand bevredig, zo nauw sluit haar kut zich rond mijn schacht. En dan doet ze iets wat ik niet voor mogelijk achtte: ze spant haar bekkenspieren zo dat ze mijn dikke lul bemoeilijken om te bewegen. Dat kan ze maar een paar tellen volhouden, maar ze doet het wel keer op keer. 'Voel je hoe ik hem vast houd?' vraagt ze nogal overbodig. 'En of,' zucht ik, 'maar zo kan ik het niet lang uithouden, hoor.' 'Maakt niet uit voor een eerste keer, nu wil ik zaad in mijn kut,' fluistert ze in mijn oor. Op hetzelfde moment krijgt ze wat ze wilt. Ik hoop alleen dat het genoeg is voor haar. Wanneer ik uit haar glip, steekt ze haar hand tussen haar benen. Ze staat recht, loopt naar de lavabo en wast haar handen, gaat verschillende keren nog met haar natte hand tussen haar benen en kijkt iedere keer naar wat daarop van mijn zaad overblijft.

'Sorry dat ik voor een vluggertje ging, Steven. Ik ben voor vluggertjes. Als je liever heel lang vrijt, dan moet je bij Laure zijn. Maar ik geloof dat Kirsten je eerst wilt. Nu ja, je ziet zelf maar. En, a propos, wat denk je van mijn kutje? En van mijn tieten?'

'Je tieten geef ik direct een tien,' zeg ik, 'en je kutje heb ik niet goed genoeg gezien. Het ging allemaal een beetje te snel voor mij. Dus daarvoor een tweede zit.'

'Een tweede lig,' bedoel je, 'maar toch, als je het een tweede kans geeft, ben ik al tevreden. Zelf vind ik met lippen iets te groot. Niet meisjesachtig genoeg, bedoel ik. Maar ja, ik ben geen meisje meer, ik ben 21 en misschien is het ook omdat ik zo dikwijls neuk... wat ook een beetje raar is, want van binnen blijf ik klein.'

'Dat voelde heel goed,' zeg ik, 'het was ook heel nat. En je geil ruikt enorm goed. Zwaar, maar warm, ik weet niet hoe ik het moet zeggen...'

'Jammer dat je jezelf niet kunt ruiken, maar het doet me plezier dat jij het leuk vindt. En als het op geil aankomt: dat maak ik aan alsof het niks is. En spuiten is ook geen probleem voor mij. Jammer genoeg kan ik dat alleen als ik met mezelf speel.'

Ze kleedt zich aan en dat doe ik dan ook maar. 'Kom,' we hebben iets te vieren, 'ik trakteer.' We lopen naar het bruine café in de buurt en we praten en we lachen en vergeten bijna dat we voor het eerst met elkaar geneukt hebben.'

--- --- ---

'Zo, dat was de eerste nacht, Lieve. Tevreden?' Ze mompelt instemmend.

Ze heeft de hele tijd stil liggen luisteren. Nu legt ze haar hand op mijn boxer en haar hoofd op mijn borst. Ze likt zachtjes mijn tepel. Meer heeft mijn piemel niet nodig om zich goed te voelen. Lieve gaat op de rand van het bed zitten en trekt haar beha en haar slipje uit. Ik wurm mezelf ook uit mijn boxer. Ik rol haar op haar zij en neem haar langs achter, mijn pik diep in haar kale muisje en met een hand rond haar tiet, een harde tepel tussen duim en wijsvinger. Ik knijp nog niet door. Ik wil nog een lange weg met haar gaan.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden,..."
24-05
9.9
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.3
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.4
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9
Klik hier voor meer...