63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 14307x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Zo lieve lezers, een nieuwe serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar wél over déze man! Hij beleeft namelijk nogal wat: Eerst wordt hij schaamteloos gechanteerd en daarna wordt hij als slaaf behandeld! ten slotte gaat hij met zijn vrouw óók nog eens flink aan de slag en schuwt hij geen enkel experiment! Veel leesplezier met deel één!

Hallo. Laat ik me even voorstellen: ik ben een volwassen vent echt niet stom zoals je misschien wel zult denken als je dit leest en dit verhaal vertel ik NIET VRIJWILLIG! Door mijn eigen stommiteit ben ik nu gedwongen alles op te schrijven en op een website te zetten! Ik schaam me kapot, maar als ik het niet doe, dan krijgt mijn vrouw alles te horen en dan zal ze zéker van me willen scheiden ook al is ze in het verleden óók niet altijd ’braaf’ geweest. En het begon allemaal zonder dat ik het eigenlijk echt in de gaten had… als vanzelf…

Ik ben gelukkig getrouwd, met een lieve vrouw en op het gebied van seks gaat het ook prima. We neuken in alle mogelijke standjes, in de slaapkamer, maar ook wel eens in de keuken of woonkamer. We zijn een paar keer naar een parenclub gegaan, maar dat vond mijn vrouw eigenlijk maar niks en dus bleef het daarbij. En neuken met een ander stel was voor haar helemáál taboe. Ikzelf had er wel vrede mee, maar ergens had ik nog wel andere, meer perverse verlangens… Ik keek vaak op internet naar SM filmpjes en foto’s en ik kreeg dan onmiddellijk een stijve zoals ik bij het neuken met mijn wijfje nooit meer kreeg. Ik geilde enorm op die plaatjes en filmpjes! Oh, wat zou ik graag… maar zo ver zou het wel nooit komen! Ik bestelde af en toe iets kleins, zoals een gagball die ik goed verstopte en die ik in de slaapkamer in mijn mond deed om dan voor de spiegel te gaan staan om te kijken hoe dat er uit zag. Zoiets deed ik natuurlijk als mijn vrouw die avond weg was, die mocht beslist van niks weten! De gagball zag er erg geil uit en ik kocht op die manier ook een zweepje, waarmee ik mezelf op mijn rug sloeg, terwijl ik me inbeeldde dat zoiets door een ‘Meesteres’ werd gedaan! Van lieverlee fantaseerde ik steeds meer over een Meesteres en ik wilde dat dat eens zou gebeuren! Oh, wat was dat een FOUTE WENS, ik zou er nog heel veel spijt van krijgen! De volgende stap was een stalen peniskooi. Toen die kwam, en ik voor de spiegel in de slaapkamer stond, gagball in mijn mond, de peniskooi om mijn zak en lul en na een paar flinke zweepslagen voelde ik me een échte slaaf en bereid tot dienen van een MEESTERES!

Ik sloeg nóg een paar keer en mijn lul werd keihard, IN DE PENISKOOI! Mijn dikke pik kón niet groeien, mócht niet groeien, maar HIJ DEED HET TOCH! Hij zat volkómen klem in de kooi en het begon verschrikkelijk pijn te doen! Spontaan spoot er wat grijs sperma uit mijn lul over het bed! Ook dát nog! In paniek pakte ik het sleuteltje dat de kooi dicht hield en met trillende vingers van de pijn prutste ik aan het stalen hangslot. Natuurlijk viel het sleuteltje en ik moest op de knieën om dat kleine rot sleuteltje weer op te zoeken! Na veel pijn, een tweede straal zaad en veel gevloek schoot de kooi van mijn zak en pik en opgelucht haalde ik -wat moeizaam dank zij die verrekte gagball- adem. Ik ging weer staan en bekeek de schade: Wat diepe rode lijnen in mijn lul gaven aan waar de stalen kooi zijn werk had gedaan: De boel in bedwang houden! Ik deed de gagball weer vlug uit, ruimde alles weer op nadat ik het had schoongemaakt en ging in de kamer zitten bijkomen van de schrik. Ineens schóót ik overeind: Het gespoten sperma! Opruimen! Ik rende de trap weer op en pakte een washandje: Snel poetste ik over het laken en daarna wreef ik met de handdoek er ook nog over. Ik maakte het kleed voor het bed schoon, haalde de föhn er nog bij om alles weer droog te blazen met hete lucht en toen ik klaar was en weer de boel had opgeruimd was ik net op tijd om weer beneden te zitten en net te doen als of ik de hele avond had TV gekeken toen mijn vrouw weer naar binnen stapte!

Ze kroop tegen me aan en fluisterde dat ze wel zij had in een snelle wip… Ik was nog bekaf van het gedraaf om de boel weer op orde te krijgen maar dát kon ik natuurlijk niet zeggen. Dus gaf ik toe en gingen we naar boven. We kleedden ons uit en gingen in bed. Zoals altijd wilde ze eerst gebeft worden en ze spreidde haar benen. Ik ging aan het voeteneind liggen en bukte me tot mijn gezicht tussen haar warme dijen lag en ik haar kut kon uitlebberen. Ik had er mijn gedachten niet bij, ik zat nog vól van die peniskooi en hoe veel pijn dat had gedaan. Terwijl mijn geliefde langzaam op temperatuur kwam en begon te kreunen en te schokken voelde ik in gedachten weer die pijn… die héérlijke pijn? Was het nou lékker geweest of… niet? Ik vroeg het me af en ik voelde hoe intussen het geil van mijn vrouw mijn mond in begon te lekken, ze kwam al aardig in de buurt van een orgasme! Zoals altijd trok ze me aan mijn haar: “Kom, duw je lul er in en kom in me klaar, ik ben er al bijna!” Alsof ik dat niet wist! Ik kwam over haar heen en duwde mijn eikel in haar kut. Één harde stoot en mijn complete lul zat tot mijn zak in haar kut begraven en ik begon wat gedachteloos te stoten, gelukkig had ze het niet in de gaten, ze was al té ver heen!

Terwijl ik in en uit haar natte kut stootte fantaseerde ik dat er achter me een meesteres stond die me keihard op mijn reet sloeg, gillend: “NEUK JE WIJF, SLAAF, HARDER NEUKEN!” Zonder er bij na te denken begon ik ineens knetterhard op mijn wijf in te beuken en schokkend gleed ze steeds hoger op het bed door mijn harde beuken. Ze kwam prompt als een furie klaar en gilde haar genot uit! Vanuit een ooghoek meende ik een irritant flitsen te zien -iets, wat me al vaker was opgevallen- maar dat was natuurlijk verbeelding. Ik spoot mijn restje sperma in haar kut en trok me terug. Mijn vrouw sloeg haar armen om me heen en zei: “Wauw, lieverd! Dát was lekker zeg! Die laatste keiharde stoten… zó opwindend!” Dat ik daarbij had gefantaseerd dat er een MEESTERES achter me stond en dat die me op mijn reet stond te slaan vertelde ik haar maar niet, daar zou ze beslist geen enkel begrip voor kunnen hebben. Ze was een vrouw van vaste gewoontes en dat nieuwe idee van mij hoorde daar écht niet bij!

Hijgend had ik me in haar leeg gespoten en ze had gelukkig niet in de gaten dat ik minder had gespoten dan anders, daarvoor was ze té lekker klaar gekomen! Zoals altijd liep ze met haar benen bij elkaar naar de aangrenzende badkamer en hoorde ik haar plassen, waarna ze, zoals ze altijd zei ‘even een doekje voor de frissigheid’ tussen haar benen door haalde waarna ze weer bij me in bed stapte. Ik had mijn nog steeds een beetje pijnlijke pik afgeveegd en we kropen tegen elkaar aan om lekker te gaan slapen… Die nacht droomde ik van grote stalen kooien waar ik in gevangen zat, kooien die steeds krompen tot ik volkomen klem zat tussen de stalen staven! Grote paniek en veel pijn en met een bangelijke kreet schrok ik wakker. Mijn lieve vrouw was ook wakker geschrokken en ze vroeg wat ik had gedroomd, maar dát durfde ik haar écht niet te vertellen! Even later was ik weer tot rust gekomen en sliep ik weer in, mijn vrouw was ook al weer vertrokken naar dromenland…

De volgende ochtend was mijn vrouw, die trouwens Vicky heet, weer vroeg op: Ze had een drukke baan die goed verdiende maar daarom was ze vaak lang van huis. Een enkele keer was ze zelfs met een paar man op een trip die enkele dagen kon duren. Ikzelf werkte parttime, ik was deels huisman en vier dagen per week werkte ik een aantal uren bij een reclamebureau wat ook goed verdiende, zélfs de weinige uren die ik maakte waren genoeg om met het salaris van mijn vrouw er prima van te kunnen leven. Vandaag had ik een ‘huis’ dag en fluitend ging ik aan het opruimen en stofzuigen.

De was draaide al en alleen de boodschappen moesten nog gedaan worden. Ineens, het was nét tien uur, ging de bel. Wie kon dát nou zijn? Ik liep vrolijk naar de deur en deed open: Lisa, ons buurmeisje! Ik keek haar aan en vroeg wat er aan de hand was. Ze vroeg of ze even mee naar binnen mocht komen en natuurlijk was dat prima! Lisa was een lekkere meid, stevig gebouwd, net iets te dik om slank te kunnen zijn, maar daar hield ik juist wel erg van. Ze was achttien en ging naar een school in de buurt. Deze keer droeg ze een broek en bloes en ze zag er vrij netjes gekleed uit voor een meisje zo door de week. Ze ging zitten en ik vroeg of ze iets wilde drinken. Ze knikte en zei: “Cola!” Geen ‘alsjeblieft’ of ‘graag’, gewoon… COLA! Ik haalde mijn schouders op… de jeugd, opgevoed worden ze niet meer, en ik haalde een glas cola en voor mezelf een snel gezet kopje koffie. Toen ik terug kwam had ze haar mobiel in haar hand en zat ze te zoeken. Ik zat nauwelijks, toen ze me haar mobiel aan reikte. Ik keek en schrok me kapot! Een haarscherpe foto van mezelf, naakt met de gagball in mijn mond! Ik swipte naar links en de volgende was er eentje met de peniskooi om mijn zaakje! Wéér eentje: Ik die druk bezig was mezelf te slaan! En de laatste was er eentje waarop ik vrij wanhopig bezig was de peniskooi los te wurmen om mijn dikke lul te bevrijden! Meteen begreep ik dat deze foto’s door haar stiekem gemaakt waren en dat verklaarde ook de flitsen die ik af en toe gezien had! Dat was dus Lisa geweest!

Ik keek haar stomverbaasd en ook bang aan: “Lisa! Wa.. wie… waarom heb je dat gedaan?” Lisa keek me streng aan (Met een beetje een rode kleur van opwinding, dát dan weer wel!) en ze zei: “Jij hebt duidelijk een grote fantasie, nou, IK OOK! Ik ben te dik, en ik word veel gepest op school doordat ik een paar kilo’s te zwaar ben. En toen zag ik jou vanuit mijn raam, naakt… En eerst was je gewoon naakt maar een poosje geleden zag ik je mat die gekke bal in je mond en toen… met die andere dingen en ik vond het eerst raar… maar toch ook erg geil! Elke keer als je dat deed dan lekte het uit mijn kutje in mijn broekje, zó opgewonden werd ik er van! En elke keer werd het erger! Ik heb op marktplaats voor een prikkie een oude digitale camera gekocht met een goede telelens en ik kon toen foto’s van je maken! De foto’s die je daar ziet, buur!” Buur? Dat zie ze nóóit tegen me, altijd ‘buurMAN’! Lisa keek weer en ging verder: “Weet je, jij laat goed merken dat je eigenlijk een slaaf wilt zijn, nou, vanaf nu ZAL DAT OOK GEBEUREN! Ik ben je MEESTERES als ik dat wil en NU wil ik dat!”

Ze stond op en zei streng: “Ga mee naar boven en kleed je uit tot je spiernaakt bent, slaaf! Als je weigert mee te werken zet ik deze foto’s meteen op internet, overal en kun je je niet meer op straat vertonen!” Ik schrok enorm: Op INTERNET? Dat zou vreselijk zijn! Alles liever dan dat! Ik aarzelde geen seconde en stond op om voor Lisa uit naar boven te lopen waar ik me meteen uit kleedde. Ze bekeek me van dichtbij en ging op bed zitten. Ze zei streng: “Kom hier voor me staan, zodat ik je lul goed kan bekijken, slaáf!” Ik kwam voor haar staan en ze greep, eerst wat aarzelend, mijn pik, die slap was, vast met één hand. Ze keek naar me op en fluisterde, even uit haar rol: “Wat voelt die zacht, buurm..” Ze slikte de rest weer in en ze bedacht natuurlijk dat een échte meesteres zó niet praatte! Ze trok ruw de voorhuid op en neer en met de andere graaide ze naar mijn zak en kneep in de ballen die er in hingen. Ze keek op naar me en terwijl ze steeds harder in mijn zak kneep keek ze wanneer ik zou reageren! Ik zei eerst niks maar ze ging dóór, die feeks! ten slotte deed het zó veel pijn dat ik jammerend gilde dat ze op moest houden!

Lisa blééf knijpen en grijnsde nu terwijl ze ook stevig door ging. Ze keek op en siste: “Smeek om genade slaaf, smeek dat je álles voor me zult doen!” Ik gilde meteen om genade en dat ik inderdaad bereid was om… Meteen ontspande ze haar hand en kon ik weer opgelucht adem halen! Ze zei bevelend: “Doe die gagball in je bek en geef me je zweep!” Ik haalde de twee voorwerpen op en deed de gagball in mijn mond. Ze liet me voor zich knielen en trok de bandjes van dat ding een stuk strakker, zodat de bal er echt niet meer uit kon! Toen pakte ze het zweepje en bekeek ze die: “Mmmm, wel een beetje te zacht, denk ik, maar om mee te beginnen kan het wel! Slaaf, kom naast me op bed liggen, op je buik!” Ik ging liggen en zodra ik naast haar lag haalde ze uit met het zweepje en sloeg ze zo hard ze kon op mijn billen! Ik wilde gillen en krijsen van de pijn, maar die rot bal zat in mijn mond! Snot spoot uit mijn neusgaten en ik snikte het uit!

Lisa boog zich naar me toe en streelde met een vingertop over de striem die door de gemene slag over mijn reet liep. Ze likte zonder na te denken het beetje bloed van haar vinger en zei zachtjes: “Weet je, slaaf? Ik denk dat we dit nog véél vaker gaan doen! Je vrouw is vaak weg en ik voel me zó geil worden als ik je zo zie liggen, zo… hulpeloos. Ik geloof dat ik zin heb om…” Ze zei niks meer en trok haar rokje omhoog tot over de heupen en kroop toen over mijn gezicht heen, waarna ze haar kruis gewoon op mijn achterhoofd duwde, haar vóchtige kruis, dát kon ik wel voelden en… ruiken! Die griet geilde echt enorm! Ik kon niks meer zien of horen, haar dijen, haar díkke dijen sloten mijn oren ook af en de volgende zweepslag kwam dan ook volkomen uit het niets en weer kletste het ruwe leer over mijn reet, maar deze keer ging ze door: Als een furie sloeg ze met de zweep en ik kón niet gillen: De gagball zat in mijn bek en dan nog? Ze ZAT OP MIJN KOP EN DUWDE MIJN GEZICHT IN DE KUSSENS, TERWIJL IK HAAR GEIL DÓÓR HAAR SLIPJE IN MIJN NEK VOELDE LEKKEN, ZÓ WOND HET HAAR OP!

Een laatste slag ging precies dóór mijn bilspleet en niet alleen daar raakte de zweep me, ook mepte de buigzame top regelrecht tegen de achterkant van mijn zak aan, die meteen brandde alsof er zoutzuur over was gegoten! Ze spreidde haar benen wat en ik hoorde hoe ze kreunde: “Ohhhh… ik.. ik denk dat ik… ARCHCHCHHHHH!” En die gekke griet KWAM KLAAR! Ze lag schokkend op mijn hóófd, wreef haar lekkende spleet over mijn achterhoofd en jammerde het uit van genot! Toen ze wat tot bedaren was gekomen klom ze van mijn hoofd af en wreef ze over mijn haren: “Oeps, ik heb een beetje op je gelekt, voel ik, nou ja… niks aan te doen…” Ik draaide mijn gezicht opzij en zag hoe ze naast me op bed geknield zat en nadenkend naar de rode striemen keek, die langzaam wat dikker werden. Ze bukte zich, stak haar tong uit likte over de striemen, langzaam en genietend. Ze likte tot alleen de striemen nog te zien waren en ik zag hoe in een hoek van haar mond een klein beetje bloed van mij zat gekleefd.

Zonder er bij na te denken veegde ze dat restje gewoon met een wijsvinger haar mond in en likte ze die vinger daarna af.

Ze kwam naast het bed staan en zei streng: “Hup slaaf, opstaan jongen!” Kreunend van de pijn en van het in een poos in de zelfde houding liggen kwam ik overeind en stond ik voor haar. Ze greep naar mijn gekrompen piemel en trok er aan. “Toch een intrigerend ding, zo’n mannen lul…” mompelde ze in zichzelf. Ze knielde en tot mijn verbazing… MAN ZE MIJN PIK IN HAAR MOND EN BEGON ZE ER OP TE ZUIGEN! Mijn reet had ze af geranseld, mijn reet brandde als vuur en nu… zoog ze op mijn lul alsof er niks gebeurd was? Met een hand trok ze aan mijn voorhuid en met de andere gleed ze tot achter mijn zak, waar ook een rode striem over liep. Ineens PERSTE ZE EEN VINGER IN MIJN KONT, en niet een stukje, néé, helemaal! Ze zoog rustig door én pompte die vinger in en uit mijn hol alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Even later, nét toen ik dacht dat ik heel misschien wel klaar kon komen, ze deed het echt wel lekker, dat pijpen, hield ze er mee op en trok ze ook haar vinger uit mijn kont om die te bekijken en er aan te ruiken. Ze keek naar me op en terwijl ze even stevig in mijn pijnlijke zak kneep zei ze dreigend: “Deze keer vind ik het goed dat mijn vinger niet helemaal schoon is gebleven en een duidelijke… kontgeur heeft, maar de volgende keer zorg je dat je daar schóón bent, écht schoon, begrepen, slaaf! Want je weet wat er anders gebeurt, toch?” Als waarschuwing werden mijn arme ballen bijna weer geplet onder de druk van haar knijpende vingers, maar gelukkig stopte ze al vrij snel met knijpen.

Ze liet me los en zei vrolijk, alsof er niks gebeurd was: “Dit was een leuke eerste echte kennismaking, hè? Gaan we beslist vaker doen! Zeg, ik app je strakjes een paar leuke foto’s en… een klein lijstje met zaken die je moet bestellen, en wel meteen vanavond nog. Ik weet de levertijden, dus alles kan er overmorgen zijn. Ik raad je aan om die striemen even goed te ontsmetten, anders kunnen ze gaan ontsteken en dat doet pas écht veel pijn, lieverd!” Ze gaf me een tongzoen, een nátte tongzoen als afscheid, deed haar kleren weer netjes en… wég was ze, weer naar huis, mij achter latend met de gag ball strak in mijn mond, een pijnlijke zak en nog pijnlijker billen! Ik deed als eerste de ball uit mijn mond (Oh, wát een opluchting!) en daarna zorgde ik er voor dat het bed opnieuw werd opgemaakt. Daarna ging ik naar de badkamer waar ik me douchte (Vooral de striemen werden goed gewassen én mijn achterhoofd, dat nog steeds kleverig was van haar geil!) en daarna de striemen inwreef met een ontsmettende zalf en ik deed wat makkelijks aan.

Ik verwachtte mijn vrouw Vicky pas na middernacht dus ik kon even lekker bijkomen tot ik ineens opschrok: Een pieptoon die betekende dat er een appje binnen was gekomen. Ik opende die en zag dat het van Lisa was. Een paar foto’s, dezelfde die ze me al had laten zien en waar op ik duidelijk te herkennen was. Daarna een kort lijstje van zaken die ik moest bestellen. Het duurste waren een paar laarzen met stiletto hakken, maat zes en dertig en zwart. Duidelijk voor haarzelf. Een zwarte leren tanga was ook voor haar en vervolgens een paar dingen voor mij: De grootste maat anaalplug die ook kon vibreren en stoten, een enórme vibrator en een tube glijmiddel. Ik bestelde alles en zag dat ik nog op tijd was, alles zou de dag erna of uiterlijk overmorgen geleverd worden. Ik appte dat ik alles besteld had en ik kreeg een kort berichtje terug: BRAAF!

Toen Vicky thuis kwam schrok ik wakker uit een droom: ik was op de bank in slaap gevallen! Ze kuste me en ik rekte me uit, waarna ik meteen weer ineen kromp van de pijn. Vicky zag het en vroeg wat er aan de hand was en ik stamelde dat ik me enorm gestoten had maar dat het al weer ging… Ze vroeg gelukkig niet door, zei dat ze een drukke dag had gehad en dat ze komend weekend het hele weekend in Parijs zou zijn: “Mijn laatste nacht bij jou, pop, ik heb zin in een lekkere vrijpartij voor het slapen!” Ik schrok me kapot: Dan zou ze de striemen zien en dat mocht ik niet laten gebeuren! Ik riep meteen dat me dat geen goed idee leek: “Vicky, wees nou verstandig en ga deze nacht nog lekker een flink aantal uren slapen! Weet je wat: Ik bef je fijn klaar, dan slaap je altijd direct als een roos en dan… dan trek ik me morgen in alle rust wel af, als je vertrokken bent!” Vicky had niks in de gaten en zei glimlachend: “Dat is erg lief van je schat! Dan halen we het neuken wel in als ik weer terug ben, en dan mag je ook weer eens in mijn kontje, wat je altijd zo graag wilt!” En zo kwam het dat ik een half uurtje later tussen de benen van Vicky lag, haar lekker befte tot ze kreunend klaar kwam en toen ik weer terug van de badkamer kwam lag ze inderdaad al te slapen en was er geen kans meer op ontdekking van mijn striemen!

De volgende ochtend was ze al om zes uur bezig met een koffer in te pakken en ik zag hoe de stringetjes en de sexy jurkjes er in werden gedaan. Aan een zijkant van de koffer zat een vakje en toen ik goed keek… zag ik een stel condooms? Zou ze met de baas neuken in Parijs? Ik moest wel even slikken, zou ze dáárom zo veel verdienen? Nou ja, nu was er geen tijd om er over door te vragen, maar ik telde, toen ze nog even vlug ging plassen het aantal condooms en prentte me dat in het hoofd: precies twintig! Ze vertrok even later en ik was weer alleen… maar niet voor lang want al om negen uur ging de bel. Eerst wilde ik niet open doen maar ik kreeg na tien seconden een appje: Open doen of… Ik deed de deur open en daar stond Lisa al weer, handen in de zij en met een boze blik in haar ogen: “Wat duurde dat lang! Wilde je niet open doen? De volgende keer dan stuur ik…” Ik haastte me om te zeggen dat ik op de wc zat en niet zo snel… “Ja, ja, lul smoesjes klootzak! Hup, naar de kamer, maak koffie voor jezelf en ik wil een cola met een goeie tic er in!”

Ik sjokte naar de keuken en maakte koffie en een cola tic (Sterk, zoals bevolen). In de kamer zat Lisa met alleen een string, kousen en een jarretellesgordeltje en een zwarte kanten BH die haar grote tieten maar nét konden omvatten. Ze zat met de benen ongegeneerd uit elkaar en gooide een honden halsband naar me toe: “Om doen!” Ik deed het oude ding om, duidelijk eentje van een hond die ze ooit wel zouden hebben gehad. Hij rook zelfs nog naar hond en het leer was al flink versleten. Ze keek naar me en zei toen: “Kleed je uit tot je weer naakt bent, dan ga je naar boven in je blote reet, doe je je gag ball weer in je bek en je peniskooi om. Neem het sleuteltje en de zweep mee naar beneden, en vlug een beetje!” Ik kleedde me, staande voor Lisa, mijn achttien jaar oude buurmeisje, uit tot ik geen draad meer aan mijn lijf had en toen liep ik naar boven om de dingen te doen die ze had gevraagd. Beneden nam ze het sleuteltje van me aan en deed ze die in haar tasje, waarna ze de zweep van me aan pakte. Die legde ze apart en ze bekeek de stalen kooi aandachtig. Ze trok er aan, PIJN! Daarna draaide ze hem doodleuk een kwart slag waardoor de hele handel enorm klem kwam te zitten, PIJNPIJNPIJN, VEEL PIJN!

Ze liet hem weer los en knikte tevreden: “Die zit goed vast, een prima kooi, slaaf! Daar gaan we óók nog plezier mee beleven!” Ze wees naar de stoel tegenover haar en toen ik achter mijn koffie zat (Ze had haar glas al leeg, het loeder!) keek ze me strak aan en zette ze haar in kousen gehulde hakken op de rand van de woonkamer tafel, waarna ze onderuit zakte en haar benen spreidde, zodat ik recht tegen haar in een tanga verpakte kut keek! Ze zei zachtjes: “Weet je schatje, ik geil op je. Ik geil nu helemaal op je omdat ik met je kan doen wat ik wil. Ik kan je slaan, pijnigen, dingen laten bestellen… álles kun je voor me doen en… ik word overal geil van. Zoals je nu daar zit, in je blote reet, met die stalen kooi… het loopt me nu al weer af en ik ga…” Een hand gleed in haar tangaatje en twee vingers glipten in haar kutje, dat kon ik duidelijk zien door de natte en dunne stof heen! Bovendien hóórde ik haar soppen! Ze keek strak naar mijn peniskooi en fluisterde: “Ik ben geil, ik zie je lul in die kooi, die lul die nergens heen kan en ik vinger mijn natte kut… wacht, ik wrijf even over mijn clit, zó lekker!” Kreunend en schokkend wreef ze haar clitje en mijn lul groeide… HIJ GROEIDE MAAR MÓCHT NIET GROEIEN! DIE VERREKTE KOOI ZAT IMMERS IN DE WEG, IK MOCHT GÉÉN STIJVE KRIJGEN!!!

Lisa keek naar mijn pik en toen ze zag hoe het vlees daar hard werd, geen kant op kon en tussen de stalen spijlen door naar buiten werd geperst, rood vlees dat zó onder spanning stond.. Ze keek met grote ogen en fluisterde: “Jáááhhh lekkerrrr! Dát bedoel ik! Ik geil, ik kom zo vréselijk klaar en jij… je pik… zit vréselijk klem in die stalen kooi, zó geil! Ze begon nu wild te vingeren, ik hoorde haar gesop en kreeg steeds meer een stijve MAAR DAT KÓN NIET, DAT MÓCHT NIET!! Ik lag ten slotte te kronkelen op de bank, zó veel pijn deed het en ik kón niet anders als naar die bewegende vingers in dat slipje te kijken, die vingers die in en uit haar geile KUT flitsten en die… Lisa begon glazig te kijken… haalde diep adem en met een oerkreet die uit het diepst van haar ziel leek te komen kwam ze klaar: JÁÁÁHHH ZÓÓÓ LEKKERRR ARCHCHCHHHHH!!!” Ik kwam vrijwel tegelijk met haar klaar, ondanks dat mijn lul in een onmogelijke bocht klem zat tussen de tralies! Sperma spoot tegen het staal aan, het lekte en droop in mijn kruis, een beetje spoot zelfs nog tegen mijn buik en ik kermde van de pijn! Ik kwam klaar én leed pijn! Lisa keek en gilde het uit en kwam nóg een keer klaar, alleen als doordat ze zag hoe veel pijn ik leed! ten slotte was het voorbij en zakte mijn verstijving gelukkig weer wat af en daardoor werd de pijn ook draaglijker! Lisa ging voor me staan, hield me een kletsnatte vinger voor en zei: “Likken slaaf!” Ik likte haar geil op en ze haalde die vinger een paar keer door haar tot nu toe nog steeds onzichtbare kutje en liet me haar genotssappen opzuigen van haar vinger! Daarna bukte ze zich en likte ze mijn sperma van mijn buik en van de stalen kooi, sperma dat ze even proefde alvorens het door te slikken…

Lisa ging weer zitten en bekeek me nogmaals, maar nu ze was klaar gekomen met een iets mildere blik: “Weet je buur, die kooi… ik weet niet… hij zit wel érg strak hoor, als je een stijve krijgt… Ik zoek een wat ruimer model, ik denk dat je dan met iets minder ongemak kunt rondlopen… En ik wil ook nog wat anders hebben, dat app ik je nog wel weer, komt goed. Voor nu doen we even kalm aan, ik vond het geil, maar ik wil eerst nog…” Ze mompelde verder nog wat en liet me toen weer een cola met een tic halen, die ze in twee grote slokken achterover sloeg. Met een rood hoofd van de drank zat ze wijdbeens op de bank, in haar kletsnatte tanga en hoerige outfit. Er zat een ladder in één kous en terwijl ik keek krabde ze ongegeneerd in haar jeukende kruis.

Oké, jullie zien het: Vóór je het weet kun je in de klauwen van een geile griet vallen die je tot dingen kan dwingen waar je in je leven nog nooit van had gehoord! En nu is het dus gebeurd: Van een eerzame man met wat eenvoudige fantasietjes is onze lieve vent veranderd in een man die alles moet doen en ondergaan wat zijn dikkige buurmeisje van hem verlangt!

Wil je weten hoe dit verder gaat? Binnen niet al te lange tijd komt het volgende deel. Voor nu alvast veel leesplezier en je weet dat ik dól ben op een reactie, liefst een beetje een geile! Heb je er een mailadres bij dan krijg je -bijna- altijd wel een reactie terug. Een dikke kus van jullie Maria!
Tenslotte: Wil je een spannend privé verhaal? Waarin echt ALLES kan? Stuur een mailtje en ik ga een verhaal op maat voor je maken, waarin al je wensen uit kunnen komen, tegen een zeer redelijke vergoeding.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Buurmeisje, Neuken, Uitdagen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.3
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
8.5
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.9
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3