63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 5071x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Wij En Directeur
Wij en Wytze en Roy

Wie zijn wij? Wij zijn Jan en Roy. Of beter: waren. Onze pleeg-zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn "wij" Jan en Wouter...

Op een dag kwam Wouter thuis en hoorde van Jan dat Roy, zijn tweede adoptie-vader, hem wilde zien. Het moest toch mogelijk zijn dat er op een goede manier afscheid genomen kon worden. Of volgens de notaris, er een goede omgangsregeling moest komen. Roy had ten slotte ook bijna 17 jaar voor de knul gezorgd en daarmee rechten opgebouwd.

Hoewel Wouter dat wel erkende was hij toch wat huiverig. Roy was volgens hem nog steeds boos en misschien wilde hij daarvoor Wouter wel op zijn donder geven. Toch liet hij zich door Jan afzetten bij het bedrijf van Roy. Als het niet goed ging was er een code afgesproken dat Jan hem meteen zou ophalen. Of in geval van gevaar hij direct de politie zou inschakelen. Wouter was geen domme jongen. Hij wist in geval van nood nu wat te doen en zou dat zeker ook doen.

Eenmaal in de kantine van het bedrijf stak Roy direct van wal. "Waarom doe je mij dit aan Wouter? Wat heb ik verkeerd gedaan dat je Jan hebt verleid tot sex? Wat heeft hij wat ik niet heb? Hoe kan het tussen ons ooit weer goedkomen?".

Wouter werd (weer) overvallen door deze directheid zoals bij Ilias. Maar hij had er wel over nagedacht maar kon geen antwoorden bedenken. Hoe kon je ooit "echte Liefde" verklaren of uitleggen? Natuurlijk wist Wouter al jaren dat hij verlangde naar Jan. Maar hij had er nooit het lef voor gehad dit te uitten. Tot hij er gek van werd en besloten had zijn pleeg-vader te verleiden om hem te neuken. Wat voor beide mannen een heerlijke ervaring was.

Roy stond op en kwam achter Wouter staan. "Maar lieverd, ik heb toch net zo veel recht op jou als Jan? Ik heb toch minstens even veel voor jou gedaan als hem!" Hij liet zijn handen over de schouders van Wouter glijden en daarna in het t-shirt. De tepels van Wouter werden hard en er ging een rilling door zijn lichaam. Waarom werd hij toch zo snel opgewonden als een man hem betaste, zelf als het de man was die boos op hem was?

Roy echter vond het wel makkelijk hoe deze knul zo snel in vuur en vlam stond van een aanraking. Hij trok de conclusie dat hij deze avond de knul ging neuken. Sinds de breuk met Jan had hij nog wel wat sex gehad met de notaris. Maar daarbij dacht hij steeds aan het goddelijke lichaam van zijn pleeg-zoon. Als hij had geweten dat het een sletje was had hij hem zeker en vast al lang eerder goed geneukt.

Roy deed Wouter een masker om en zei hem om hem te vertrouwen. Dat deed Wouter niet maar geil was hij wel. Of eerder hoerig. Zijn kutje jeukte (weer) van verlangen.

Na het masker trok Roy de knul overeind en nam hem mee naar de slaapkamer in zijn bedrijf. Hij geleidde Wouter naar het bed en duwde hem zo dat hij op zijn buik op het bed viel. Voor Wouter ook maar kon reageren werden zijn handen één voor één in de boeien geslagen en vastgemaakt aan het bed. Weerloos lag de jongen op het bed, een beetje bang voor wat komen ging.

Hij voelde hoe zijn onderbroekje werd uitgetrokken en verwisseld werd door een heerlijk zacht aanvoelend ander exemplaar. Wouter kon niet bedenken dat het een rood kanten vrouwenslipje was...

"Oh, wat zie je eruit als een echt hoertje. Ik wil je neuken geile stronthoer, geile slet, geil teefje", riep Roy. Hij zette Wouter op zijn knieën en toen werd snel duidelijk dat Roy niet over zich liet lopen. Wouter hoorde het zwiepen van een zweep die stevig op zijn billen sloeg. Wouter kreunde diep al wist hij niet of dat was van genot of pijn...

"Zeg dat je bij mij blijft", schreeuwde Roy. Maar Wouter kon het niet. Hij hield van Jan en zou dit koste wat kost verdedigen. Het maakte Roy nog bozer en weer mepte hij het mooie kontje van de jongen. Weer kreunde Wouter. En weer schreeuwde Roy: "zeg dat je van mij bent of ik sla je mooi kontje helemaal verrot". Maar Wouter gaf geen krimp maar voelde wel zijn billetjes heet worden. Ondanks dat Wouter zijn ogen nog steeds bedekt waren voelde hij de agressie van Roy. Maar hoe gek ook, hij voelde hoe Roy het ging verliezen. Hij kende Roy ook al lang dus (her-)kende hij de reactie van zijn pa.

Nog enkele rake klappen volgde maar het enige wat Wouter voelde was dat zijn kontje in brand stond. En snel geblust moest worden. Al was het door Roy. Die was in alle staten door de reactie van Wouter. Hij trok het broekje opzij en duwde op stevige manier zijn harde lul in de grot van zijn pleeg-zoon. Die genoot wel van de aanval van Roy en voelde wat spijt dat hij niet wat meer slaag had gehad...

Op het moment dat Roy het diepste van Wouter had veroverd ging de deur open. Wytze, de notaris, kwam binnen. Toen hij zag hoe Roy tekeer ging maande hij Roy het rustiger aan te doen. "Je wilt toch niet dat deze prachtige boy enige beschadiging oploopt", brieste Wytze. Roy schrok er wat van en begon Wouter wat rustiger aan te neuken.

Wouter voelde hoe zijn masker werd verwijderd en tegelijk zag hij hoe Wytze zijn kleren uit deed. Wat ging hier nu gebeuren, dacht de jongen? Hij zag hoe Wytze naakt was behalve zijn onderbroek. Hij kroop op het bed en bood Wouter zijn harde pik aan. Wouter twijfelde geen moment om de man genot te gaan geven. En daarmee ook zichzelf. Want de notaris had een heerlijk mooie pik. Met zijn mond voelde hij hoe groot en hard de pik was. Hij verlangde ernaar weer door hem genomen te worden.

Roy zag dit en voelde zijn bloed kolken door zijn lichaam. Wat had Jan en Wytze wat hij niet had? Het frustreerde hem mateloos en het maakte dat hij nog wilder tekeer ging in de tunnel van Wouter. "Als je verdomme niet rustig aan doet sla ik je voor je kop", brieste Wytze tegen Roy. "Hij kan er niets aan doen dat hij Jan leuker vind dan jouw. Dat zou je toch moeten begrijpen". Roy voelde zich worden als een klein jochie dat op zijn zwakte werd gewezen. Snel spoot hij het kutje van Wouter vol al was zijn boosheid verschrompeld.

Roy trok zijn piemel terug en al vond Wouter het een opluchting: het voelde wel leeg. Maar lang duurde dat niet: Wytze nam de plaats van Roy in en schoof zijn grote paal in de grot. "Oh meneer, wat bent u toch machtig groot", kwijlde Wouter. "Oh knapperd, wat ben jij toch machtig knap en krap. Dat past precies bij elkaar", prevelde de notaris.

"Kom Roy, maak de handen van Wouter eens los", commandeerde hij Roy, "die gaat echt niet weg". Roy voldeed aan het verzoek. Wouter vroeg zich af wat de preciese verhouding was tussen de notaris en Roy.

Wytze gunde hem geen bedenktijd. Zodra zijn handen los waren trok hij Wouter tegen zich aan. Hij fluisterde in zijn oren: "kom jongen, blijf voor altijd bij mij. Ik geef je een huis, een auto, mooie kleren. Alles wat je wil. Iedere dag mag je genieten van mijn grote pik in je lekkere strakke jongenskutje". Wouter kreunde bij dat idee en het zorgde ervoor dat Wytze de diep verborgen liefdesgrot voor de tweede keer vulde met sperma. Wytze draaide het hoofd van de jonge en zoende hem vol passie.

Wouter liet het zich overkomen en tijdens het tongen was het Roy die de knul tot een eruptie van zaad bracht en zijn jonge zaad spoot.

Uitgeblust van alle sex en een beetje bekomen van de emoties trok Wouter zijn kleren aan. Hij hoopte dat Jan reeds voor de deur stond en snel naar huis kon. Gelukkig was dat zo en hij stapte snel in de auto. Zeker wetend dat hij noch Roy noch de notaris ooit weer wilde zien. Zijn hart lag bij Jan. Dat werd hem duidelijker en duidelijker...
Lees verder in: Wij En De Jongens
Trefwoorden bij dit verhaal: Stiefvader, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.8
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
9.3
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.8
Roomservice - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05
9.6
Het Sprookje Dat ...Door: Rainmaker
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik ben gek op pijpen, maar echt dol erop. Ik hou van het geven van ultiem genot, mannen zien genieten maar ook van de controle die je hebt met het harder of zachter zuigen en diep zuigen of teasen met je tong over zijn eikel. Het moment dat hij de co..."
22-05
8.7
Na De VoetbaltrainingDoor: Boy3973
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Trio, Voetbal,
"Ik had een rot dag op school, moet nu thuis gaan vertellen dat ik niet overga na de derde en alsof dat nog niet genoeg was, werden we met voetbal helemaal afgemaakt door de tegenstander. Ik was er klaar mee, en fietste met al mijn voetbalkleding nog ..."
22-05
9.1
Roomservice - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05
9.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 1Door: Stevens2406
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
"Mijn naam is Mehmet niet mijn echte naam . Ik heb door de jaren heen altijd een moeilijk conflict gehad met mijn seksualiteit. Dit kwam vooral omdat ik op mijn 13e mijn eerste natte droom kreeg, maar dit was met een oude man. Waarbij iemand rond die..."
20-05
8.0
Een Middag Om ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05
9.0
De FotoserieDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Rimmen,
"Hij kwam bij mij om een fotoserie. Niet zo gek, dat deden er meer. Maar hij werd door een familielid gestuurd. Kennismakend op een terras, zag ik potentie tot meer, hij was leuk. Donker haar, kleiner dan ik en sportiever. Behalve voor een dokter had ..."
20-05
8.6
Transboss - 3Door: TransToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Transgender,
"Toen haar natte harde lul strelend naar binnen gleed wist ik niet waar ik aan begon. Domina hield mijn hoofd vast en begon mijn mond hard te neuken. Meerdere keren gleed haar lul in mijn keel. Ik kon kokhalzen wat ik wil maar dat stopte haar niet. Mi..."
19-05
9.3
Morning After - 15Door: Jonathan12828
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Trio,
" Daar ben ik weer met een nieuw verhaal. Deze keer over hoe Noah mijn vriend en ik wat aanklooien met Bram, een jongen van mijn atletiekvereniging. Als je wil weten waarom hij bij ons in bed ligt, raad ik je aan om de voorgaande verhalen te lezen..."
18-05
9.1
Klik hier voor meer...