63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 4105x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Wouter Bij Stiefpapa
Wij en Wytze en Roy

Wie zijn wij? Wij zijn Jan en Roy. Of beter: waren. Onze pleeg-zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn "wij" Jan en Wouter...

Door alle ontwikkelingen van de afgelopen dagen en weken hadden Jan en Wouter een goed gesprek. Want ja, dat was er ook: de mannen konden goed met elkaar overal over praten. Ook al voordat Wouter besloot Jan het hof te maken. Dat was ook het grote verschil tussen Roy en Jan.

In dat gesprek besloten ze samen om te verhuizen. Het huis waarin ze nu woonden had te veel geschiedenis. Jan had het wel in goed overleg met Roy kunnen kopen: toch voelde het niet goed meer.

Daarom besloten zij, zonder wie dan ook daarvan op de hoogte te stellen, te verhuizen naar België. Niet te ver weg maar net genoeg om afstand te kunnen nemen van eventuele toxische personen uit hun directe omgeving.

Het was een hete dag in mei dat de verhuiswagen kwam voor rijden. Een flinke auto met daarin drie jonge mannen: de oudste was de leider van de exersitie: Leon, midden dertig. Een leuke gast om te zien maar meteen maakte hij op de een of andere manier indruk. Bijna zoals een mannelijk leeuw als leider van de groep. De middelste was een normale jongen, Goof, waarbij het leek alsof hij overal wel achter aan slofte en alles hem wel goed leek. De jongste was Wolf. Die ook in al zijn gedragingen op een echte wolf leek. Spichtig om zich heen kijkend waar en hoe hij zijn prooi kon bespringen...

Omdat het zo'n hete dag was liep iedereen in een t-shirt en een short. Behalve Wouter, die droeg een kort sportbroekje. Hij hield niet zo van de pijpen van een short.

Omdat de mannen enig voorwerk hadden verricht verliep het vullen van de truck voorspoedig. Bij alle mannen waren wel sporen van zweet te ontdekken maar vooral bij het korte broekje van Wouter: het broekje was aan de achterkant aardig nat geworden van het zweet. Zeker niet alleen het broekje...

Leon had dit ook gezien en er werd "iets" opstandig in zijn short. Een goed waarnemer, zoals Wolf, had dit al lang gezien natuurlijk. Hij kende Leon al langer en wist dat Leon een manier zocht om dit "probleem" op te lossen.

"Wouter, kun jij alsjeblieft deze doos naar de auto brengen?', vroeg Leon aan de jongen. Zonder een antwoord te geven nam hij de doos over en liep naar de vrachtauto. Het hoeft geen betoog om te weten dat de bronstige Leon achter de knul aanging.

Eenmaal in de auto, zo geparkeerd dat niemand het zag, duwde Leon Wouter over een kastje wat er stond. "Jij maakt je me zo geil door je natte broekje", fluisterde Leon, "ik moet en zal je hebben ondeugend ventje. Je hebt expres dit broekje aangedaan om mannen gek te maken". De hand van Leon gleed in het broekje en voelde het natte heerlijke zweetsterretje van Wouter. Die een kreun niet kon onderdrukken.

"Oh Leon, je maakt mij gek", kreunde hij het uit. Leon zag dit als teken om door te gaan. Met wat moeite stroopte hij het strakke gymbroekje van de billen en legde zijn hand op het natte slipje. Wat een heerlijk gevoel was dat voor Wouter. Hij voelde hoe Leon op zijn knieën ging en met zijn mond gulzig het zweet van de knul proefde. Met lust naar meer trok hij het onderbroekje opzij om meteen te proeven dat het jongensgeheim niet veel meer vocht nodig had. Leon stond op, schoof zijn broekjes naar onder en plantte zijn eikel tegen de ingang.

Wouter liet het toe. Sterker nog: hij smeekte om meer. "Neuk me Leon, geef mij je warme zaad. Mijn jeukende kutje heeft zo'n honger". Leon begon fel te stoten en had veel moeite om niet meteen al de smachtende tunnel vol te spuiten. Met wat geduld wist hij het vol te houden de jongen een minuut of vier te neuken. Toen explodeerden zijn ballen en spoot het kutje vol.

Tijd om ook de jongen tot spuiten te brengen was er niet. Het was wel werktijd he... Maar wie weet wat er nog zou volgen?

Nadat de wagen was gevuld en het huis leeg namen de mannen een welverdiende pauze en dronken koffie en thee. Ook werd besproken hoe verder. Wouter vroeg aan Jan of hij met de vrachtauto mee mocht. "Ja, natuurlijk mag dat. Dan mag Wolf wel met mij mee", was het repliek van Jan.

Er werd snel vertrokken, de reis zou een twee uurtjes duren en de auto moest ook nog leeg. Leon sprong achter het stuur, Wouter in het midden en Goof daarnaast. Een vervolg op de eerdere uitspatting kwam er snel. Leo had al snel weer een paal in zijn broekje van hier tot België. Wat Wouter weg degelijk zag. "Je lust er wel pap van he geilerd?", zei Leon, "kom maar en pijp me maar eens met je lekkere bekkie". Het was duidelijk niet de eerste keer want wel heel behendig trok hij zijn short uit.

Wouter boog voorover en viel gulzig aan op het slipje van Leon. Zo te zien hadden beide boys dezelfde fetisch: mooie slipjes. Dat maakte Wouter nog meer tot een echte bottom en hij likte de paal in het slipje. Die werd daardoor nog harder en Wouter trok het slipje opzij om te gaan zuigen.

Uit het niets voelde Wouter opeens dat zijn broekje (wel een schoon sportbroekje en slipje) omlaag werd getrokken. De stille Goof had dus ook zijn behoeftes... Na het broekje trok hij het onderbroekje van Wouter opzij en begon passioneel het sterretje van de knul te likken. En te penetreren met zijn tong. Wouter wist even niet meer hoe hij het had.

"Leon zei: "goed zo Goof, geef dit geile sletje maar eens een goede beurt. Die heeft het nodig. Jij hebt het wel verdiend door je harde werk vandaag!". Goof deed wat hem werd "opgedragen" maar al te graag. Hij vond Wouter een superknappe gast en wilde graag sex met hem hebben. Het liefst ook zoenen tijdens het neuken maar dat kon zo niet. Hij trok zijn weinige kleren uit en zette zijn harde piemel tegen het sterretje. Behendig penetreerde hij de jongen en in een kalm tempo neukte hij de jongen. "Oh Goof, wat doe je dat lekker. Erg lekker", bevestigde Wouter het goede neukwerk tussen het pijpen door. Noch Leon noch Goof hadden veel haast deze keer. Al moest Leon natuurlijk wel zijn hoofd op de weg houden. Maar dat lukte wel omdat het niet zo druk was.

Toch was deze sexpertij niet de eeuwigheid gegund. Onder luid gekreun voelde Wouter zijn bekkie gevuld worden met een heerlijke lading lekker zaad. En ook zijn kutje ontving zijn tweede lading zaad vandaag. De beide mannen hadden echt even nodig om bij te komen van deze heerlijke ervaring.

Eenmaal toen het zover was draaide Goof Wouter behendig op zijn rug en viel aan op de stijve pik van de jongen die verhuisd moest worden. Met net zo veel passie als hij geneukt had slurpte hij de pik in zijn mond en zoog er heftig op. Als extra stimulatie schoof hij ook nog twee vingers in het volle kutje van Wouter. Dat werd hem te veel en hij gaf graag zijn zaad aan Goof. Die het gulzig ontving en doorslikte. Nu was het Wouter die wat moest bekomen. Hij ging recht zitten en zag dat Leon weer hard was door wat hij had gezien...

In de auto van Jan gebeurde er iets gelijkswaardigs. Het was Wolf die Jan op had zitten geilen door over het kruis te wrijven tijdens het autorijden. En zo de pik van Jan nog harder had gemaakt als hij al was door de aanblik van het jonge gozertje naast hem. Wolf had zijn broekjes ook al naar beneden gesleurd om aan Jan te laten zien hoe geil hij op de man was.

Jan had met veel meer moeite als Leon ook zijn short naar beneden gedaan. Zodat Wolf zicht had op de mooi pik nu nog verborgen in de onderbroek. Maar dat ging niet lang meer duren. Wolf kroop zo dicht hij kon naar Jan en liet zijn behendig handje in de slip verdwijnen. "Dat vind je wel lekker he ouwe snoeper?", lispelde Wolf op om de man een beetje te pesten.

Jan kon het wel hebben, zeker ook omdat de aanrakingen hem nog geiler maakten. Wat zou hij dit jonge Wolfje eens graag aan zijn spies rijgen, ging er door hem heen. Maar hij kon niet wachten daarop tot ze in het nieuwe huis waren. "pijp me geil sletje! Zet je bekkie met je mooie lippen eens aan mijn knots". Wolf boog voorover en schoof zijn mooie lippen snel over de harde staaf van de chauffeur. Mijn lieve hemel, wat kon dit beestje een man verwennen. Lang zou het bij Jan zo niet duren voor hij zijn bewustzijn verloor en ze samen in een greppel zouden belanden.

Hij probeerde zo lang het kon te genieten van het heerlijke pijpwerk van Wolfje. "Oh knul, wat doe je met mij? Dat heeft nog nooit iemand met gedaan zo heerlijk". Wolfje antwoorde: "kom Jan geef het mij. Ik wil nog veilig thuiskomen". Jan gaf zich over, schreeuwde iets van "jij geil Wolfje" en spoot liters zaad in het jonge bekkie. Althans, zo voelde het voor Jan. Wolf daarentegen vond het veel maar ook (te) weinig. Wat had hij nog graag meer van dit heerlijke mannen-nectar geproefd...

Eenmaal in het nieuwe huis wisten de mannen niet hoe snel die vrachtwagen leeg moest. Want "zaken gaan vóór vermaken" zoals het oude gezegde leert. Maar na die "zaken" werden er wat matrassen in de woonkamer gelegd en de "vermaken" vingen aan. De kledingstukken vlogen door de lucht en het zal duidelijk zijn dat de jongens Wouter en Wolf veel aandacht kregen. Heel veel aandacht...

Dit was het laatste hoofdstuk van het ontstaan van een relatie tussen Jan en Wouter. Die elkaar een door een onverwachte gebeurtenis vonden. Daarmee ook voorlopig mijn één na laatste verhaal op deze site.

Als je wilt kun je de andere series die ik heb geschreven ook terug lezen: Robbie, Coop, Hein, Jesse, Bart, Ferdy, Devon en Gerben, Kevin, Niels, Vladimir en Wij. Veel leesplezier!!

Tot ziens - Arivideci - Auf wiedersehen - Goodbey - Tsjouw
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.4
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Klik hier voor meer...