63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 10713x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Moeder En Dochter Op Vakantie - 20
Vrijdagochtend ontwaakte Olivia uit een diepe vaste slaap door een geluid dat ze even niet thuis kon brengen. Ze draaide zich slaperig om op haar andere zij toen het plots tot haar doordrong wat het geluid veroorzaakte en waar ze zich bevond.
Het geluid was onmiskenbaar het geluid van de lichamelijke liefde.
Het kwam uit de kamer ernaast.
Nu de deuren van beide slaapkamers open stonden was het geluid van de seks tussen Stef en Suzanne duidelijk te horen. En ze deden er bepaald niet geheimzinnig over.

Naast haar lag Paul nog vredig te slapen.
Olivia lag in de schemering van de kamer te luisteren naar het zachte piepen van het bed, de zware ademhalingen en af en toe wat zachte kreuntjes van genot van het stel dat lekker lag te figuurzagen. Het was ditmaal in een rustig tempo in tegenstelling tot de stevige neukpartij van de afgelopen nacht. Olivia probeerde zich een beeld te vormen van het vrijende stel. Ze had onlangs op het strand van Chersonissos voor het eerst een stelletje live zien neuken. Dat had veel indruk op haar gemaakt. Als je echte mensen seks ziet hebben komt het toch veel dieper binnen dan als je de daad op tv of internet ziet.

Olivia had Suzanne naakt gezien maar Stef nog niet. Ergens was ze wel benieuwd naar hoe die twee het met elkaar deden. Ze zou best mee willen gluren. Ze dacht niet dat zij dat erg zouden vinden. Want Suzanne had zelf gezegd dat de deur voor haar altijd open stond. Zelfs als ‘ze even bezig waren’. Maar dat leek haar toch niet gepast. Toch vond ze het best wel geil om hen samen bezig te horen en dat werkte door op haar eigen gemoedstoestand.

Er kwam al een streep licht tussen de gordijnen door zodat de kamer niet geheel donker was. Het was ver na middernacht geweest voordat het licht uitging op de slaapkamers en ze hadden een gat in de dag geslapen. Olivia had geen idee hoe laat het was maar wat gaf het? Het was ten slotte vakantie.

Olivia keek opzij naar Paul.
Dit was haar eerste nacht met een jongen.
Olivia kreeg een brede glimlach op haar lippen.
Ze was uit geweest met een jongen, ze hadden samen geneukt en met elkaar geslapen.
Hoe vaak had ze hier niet over gefantaseerd en gedroomd? Nu was het eindelijk werkelijkheid geworden.
Olivia voelde een innerlijke rust in zich die ze niet kon verklaren.
Ze was nu definitief muurbloempje af.

Paul lag op zijn zij met zijn rug naar haar toe.
Ze zag zijn blote billen.
Het dekbed lag nog steeds over de rand van het voeteneinde geslagen. Of beter gezegd, het was daar gewoon neergekwakt tijdens hun intieme onderonsje. Het lag slordig half op de vloer. Ze hadden op dat moment enkel oog en aandacht gehad voor elkaars naakte lichamen en de drang naar vleselijke lusten.

Olivia was nu klaarwakker en zag steeds meer details in de halfdonkere slaapkamer.
Haar schoenen bij de deur.
Daar netjes en bewust neergezet voordat ze naar de badkamer ging om haar tanden te poetsen.
Haar topje en leren rokje lagen slordig op de grond in een hoek van de kamer. Ze had zich daar van haar kleren ontdaan terwijl Paul naar haar keek. Om zich daarna door hem te laten neuken.
Op het vloerkleed voor het bed zag ze zijn boxershort en haar slipje liggen. De laatste kledingstukken die ze uitgetrokken hadden voordat ze het samen met elkaar gedaan hadden.
Seks.
Echte seks.
Haar beste orgasme ooit!

Olivia schoof tegen Paul aan.
Verbeelde ze het zich of rook ze nog steeds de geur van seks?
Nu ze samen geneukt hadden voelde ze geen gêne meer. Ze drukte haar tieten in zijn rug en sloeg een arm om zijn middel heen. Haar vingers gleden zachtjes over zijn borstkas.
Terwijl ze naar de stimulerende geluiden van het neukende stel naast hen luisterde begon ze steeds meer opgewonden te raken. Ze had de afgelopen nacht heerlijk genoten van de seks met Paul en dat smaakte beslist naar meer.

Plots kwam er beweging in het lichaam naast haar.
Paul draaide zich slaperig om en zoende haar.
Olivia zoende hem terug en ze wensten elkaar een goedemorgen.
Paul zag dat ze straalde.

Paul knipte het nachtlampje aan zijn kant van het bed aan. Hoewel de kamer al half verlicht was. De dag was allang begonnen.
Zijn ogen gleden over haar naakte lichaam. Op haar beurt keek ze naar zijn kruis en zijn half stijve lul. Het was raar om nu zo naast elkaar te liggen. Maar ze voelde nu wel een speciale band met Paul. Ze hadden samen seks gehad. Ze hadden samen geneukt. Diep van binnen jubelde het in haar. Een haast euforisch gevoel dat haar tot op dit moment volledig onbekend was.

“Dat is prettig wakker worden zo” grijnde hij.

“Met dat geluid van hiernaast?” vroeg Olivia.

“Ik bedoelde eerder die stevige, zachte tieten van jou in mijn rug. Ik neem aan dat je dus geen spijt hebt van gisterenavond?”

“Helemaal niet! Het was geweldig en ik heb ervan genoten.”

“Ik ook. Fijn dat je het lekker vond.”

“Ik ga dit nooit vergeten… mijn eerste nacht met een jongen” giechelde ze.

Ze kroop weer tegen Paul aan.
Ze zoenden en streelden elkaar. Olivia zag zijn half slappe lul tussen zijn benen hangen. De pik die vannacht nog fier overeind stond. De pik die in vagina had gezeten.
Ze greep zijn geslachtsdeel en speelde er wat mee. Op zijn beurt streelde hij zacht en liefkozend haar borsten. Haar tepels priemden al brutaal naar voren.
Samen hoorden ze hoe het gehijg en gekreun aan de andere kant van de muur zowel aan volume en aan intensiteit toenamen.

“Je hebt nog iets tegoed van mij” lachte Olivia.

“Jij bovenop?” vroeg Paul.

Olivia knikte bevestigend.

Paul herinnerde zich dat Olivia zich enigszins schuldig had gevonden omdat ze te moe was nadat hij haar geneukt had. Het was laat geworden in de discotheek waar ze volop gedanst en gefeest hadden. Bovendien had ze toegegeven dat ze de hele dag spanningen had gehad hoe de avond en nacht zou verlopen. Na hun intense vrijpartij begreep Paul wel dat zijn jonge bedpartner volledig gesloopt was. Het was haar eerste nacht met een vriendje en ze was nog zo goed als maagd.
Gisterenavond was ze te moe geweest om haar plan te voltooien. Maar na een goede nachtrust was ze weer geheel op krachten.

Olivia nam zijn lid in haar handen en begon hem in een rustig tempo te pijpen. Het deed haar goed om zijn geslachtsdeel te zien groeien en hard te zien worden. Zoals Anna al zei: jongens kunnen niet faken. Als zijn pik stijf en hard wordt weet je dat hij op je geilt en dat hij je wil neuken.

Paul streelde zachtjes haar rug.
Hij genoot ervan hoe ze beheerst op zijn lul zoog en zijn ballen zachtjes masseerde. Het was allemaal nog vrij nieuw voor haar maar ze was geduldig en ze nam er de tijd voor. Paul had ook meisjes gehad die wild en ongecontroleerd aan zijn paal rukten. Olivia niet.
Hij zag haar ronde billen omhoogsteken terwijl ze hem afzoog.

Plots liet ze zijn lul uit haar mond glijden en keek ze hem aan met haar geile ogen.

“Doe ik het goed zo?”

“Je doet het fantastisch Ollie” zei Paul gemeend.

Olivia kreeg een brede glimlach op haar gezicht. Ze vond het eigenlijk best geil dat hij haar liefkozend Ollie noemde.
Als een krolse kat kroop ze sensueel op handen en knieën naar voren om hem intens te zoenen. Paul hield zijn hand in haar nek en drukte zijn lippen op die van haar. Hij voelde hoe haar tong zijn mond binnendrong. Hij beantwoordde haar actie gretig en er ontstond een geile tongsessie. Onder het tongen door bleef Olivia met haar arm achterwaarts aan zijn pik trekken. Alsof ze er zeker van wilde zijn dat haar pijpwerk van zojuist niet tevergeefs was geweest en dat ze zijn lid op oorlogssterkte wilde houden. Dat was een lekker gevoel vond Paul. Op zijn beurt bracht hij een hand tussen hen in. Hij zocht en vond haar warme kutje en vingerde haar zachtjes. Olivia kreunde goedkeurend. Ze was al aardig nat tussen haar benen.

Na het tongen keek ze hem ondeugend aan.
Ze schoof van hem af en graaide in de doos met condooms die op het nachtkastje stond. Onder haar uitgestrekte arm door zag hij de ronding van haar stevige ronde borst. Ze had heerlijke, ondeugende geile tietjes vond Paul. Een mooie stevige B-cup die precies in zijn hand paste.
Olivia haalde een rubbertje uit de verpakking en schoof dat om zijn paal.
Hun monden vonden elkaar weer en Paul zoog ook op haar harde tepels.

Olivia sloeg een been over hem heen. Paul begreep meteen wat ze wilde en leidde zijn pik naar haar opening. Hij duwde zijn lul meteen tussen haar warme, vochtige schaamlippen.
Zo stroefjes als het begin de avond ervoor nog was geweest, zo snel en gemakkelijk vonden de twee elkaar nu in bed. Olivia voelde hoe zijn lul bij haar naar binnendrong en begon meteen lekker op en neer te wippen. Ze schoof met haar bekken naar voren en weer naar achteren. Omhoog en omlaag.
Ze varieerde haar bewegingen omdat ze zocht naar de manier waarop het lekker en makkelijk ging. Ze was niet bang om in bed te experimenteren.

Paul strekte zijn armen en greep haar naar voren hangende borsten beet. Hij kneedde zacht haar tieten. Hij had afgelopen nacht al gemerkt dat ze dit geil vond. Olivia nam zelf het initiatief en Paul voelde aan dat hij minder voorzichtig met haar hoefde te zijn dan bij hun eerste vrijpartij. Hij zag aan haar gezicht dat ze er plezier in had om hem te neuken.
Haar jonge kut voelde zo heerlijk strak om zijn pik. En ook haar mooie strakke borstjes wipten geil mee tijdens het neuken. Wat was dit toch een lekkere meid. En bloedfanatiek in bed! Na een schuchter begin was ze nu helemaal los zo leek het.

Olivia bewoog in een rustig tempo op en neer. Ze genoot er zelf zichtbaar van.
Paul had eerst zijn handen op haar billen gelegd.
Maar naarmate het tempo hoger werd pakte hij haar bij haar heupen beet en hielp hij haar steeds omhoog. Niet dat het echt noodzakelijk was want de jonge tiener ging als een springveer gretig op en neer op zijn lul. De veren in het matras bewogen en piepten zachtjes mee in haar ritme.

Na enige tijd drukte Paul Olivia bij haar middel omhoog. Olivia begreep niet direct wat hij wilde en probeerde zich weer omlaag te laten zakken. Maar Paul had haar stevig beet en belette dat. Even was er wat verwarring bij Olivia. Maar toen merkte ze dat Paul zijn lul met kracht weer in haar stootte.
Nu begreep ze zijn bedoeling en hield ze haar bekken stil.
Paul nam het neuken van haar over.
Hij drukte zijn onderlichaam omhoog van het matras waardoor zijn pik zich diep in haar kut boorde. Nadat zijn billen het matras weer raakten drukte hij zich weer omhoog en stootte hij weer krachtig terug in haar.

“Oh ja, neuk me!” kermde ze.

Ze hijgden en kreunden.

“Oh Paul… wat gaan we lekker!” hijgde Olivia die volledig opging in de seks.

Paul werd moe en liet het zware werk nu weer aan haar over.
Olivia hervatte haar op en neer gaande bewegingen. Ze bereed hem alsof ze niets anders gewend was. Hij voelde haar warme, strakke kutje stevig om zijn harde dikke paal. Haar glibberige tunneltje sloot zich als een fluweelzachte bankschroef om zijn lid. Met zuigende en kletsende geluidjes.
Hij genoot van de ondeugende geile blik in haar ogen en van de trilling van haar borstjes.
Olivia had zich net nog wat ingehouden. Maar nu ging ze er volledig voor en gaf ze vol gas. Het intiem vrijen ging over in geil neuken. Ze schroefde het tempo op.

Het duo had niet in de gaten dat in de naastgelegen kamer de strijd in bed intussen al gestreden was. Suzanne had op weg naar de badkamer op haar beurt geluiden opgevangen die verraadden waar Paul en Olivia mee bezig waren. Ze stond in de deuropening geïnteresseerd en geamuseerd toe te kijken.

De jonge tiener wipte zich op de lul van Paul naar een hoogtepunt. In een haast moordende cadans. Suzanne zag haar billen meetrillen.
Het enthousiasme en de lust was van Olivia’s gezicht af te lezen. Ze neukte Paul met volledige overgave, dus van seks tegen haar zin in was totaal geen sprake. Bovendien zat zij bovenop en bepaalde ze zelf het tempo. Paul had het zwaar te verduren zag Suzanne. Hij deed zijn uiterste best om niet te vroeg klaar te komen en het feestje van Olivia niet te verstoren.

Suzanne dacht met een glimlach terug aan haar eerste sekscontacten. In je enthousiasme deed je gewoon wat je gevoel je ingaf. Je liet je meeslepen in de euforie van het moment. Seks maakt altijd veel bij iemand los, maar helemaal als je nog jong en onervaren bent en alles nog moet ontdekken. Dat ontdekken van seks en elkaars naakte lichamen is een spannend spel van betasten en betast worden.

Suzanne zag dat de pik van Paul, een van haar beste vrienden waarmee ze zelf vaak intiem was geweest, steeds in en uit de nauwe, maar soepele schede van het jonge meisje gleed. Olivia leek in een soort trance te verkeren. Het genot was van haar gezicht af te scheppen. Ze straalde gewoon. Ze begon steeds luider te kreunen en haar pompende bewegingen werden onregelmatig en schokkerig. Haar mond hing open.
En toen kwam ze klaar.
Met een luide, intense kreun.

Olivia bleef na haar orgasme bovenop Paul zitten.
Met zijn pik nog in haar kut.
Terwijl ze uit hijgde greep Paul haar bij haar middel en gooide haar met een zwaai op haar rug waarbij zijn lid uit haar gleed. Olivia was nog even van de wereld en bood geen enkele tegenstand. Voordat ze besefte wat er gebeurde lag ze al op haar rug. Paul trok het condoom van zijn lans, nam zijn neukstaaf in zijn hand en rukte zich kreunend af over haar naakte lichaam. Klodders sperma belanden op haar platte buik en tussen haar tieten.

Toen liet hij zich voldaan naast haar neervallen.

“Aah… Dat was lekker!” zuchtte Olivia tevreden.

Pas toen kregen ze in de gaten dat ze bekeken werden door Suzanne.

“Ik zei toch dat het goed kwam?” glimlachte Suzanne waarna ze elkaar een goede morgen wensten.

Suzanne kwam naakt bij hen op de rand van het bed zitten.
Ze wierp Paul een blik toe en hij wist dat hij de dames even alleen moest laten.
Paul gaf Olivia een zoen, bedankte haar netjes voor de seks en zei dat hij zich even ging douchen.
Hij dumpte het condoom in het afvalemmertje dat voor dat doel naast het bed stond.

“Hoe voel je je nu?” vroeg Suzanne.

“Heerlijk! Ik was gisteren best nerveus. Maar nu ging het een heel stuk beter.”

“Je leert snel. En je geniet er duidelijk van. Er is niks lekkerder om de dag te beginnen met een lekkere vrijpartij.”

“Tja. Het is pas mijn eerste keer dat ik wakker word met een jongen naast me” giechelde Olivia.

“Paul is een jongen die je op je gemak stelt en die de tijd voor je neemt. En die niet alleen aan zichzelf denkt.”

“Ja. Ik ben blij dat hij mijn eerste is. Nou ja, Hans heeft me natuurlijk ontmaagd. Maar gevoelsmatig is Paul toch de eerste. Ik bedoel euh…”

“Ik snap wat je bedoelt” glimlachte Suzanne.

“Hans wil ook graag met mij naar bed. Maar ik hoef dat niet zo nodig met mijn schoonvader. Ik mag hem graag. Maar ik val gewoon niet op oudere mannen. Ik heb geen gebrek aan seks en het is toch wat raar om het met de vader van je vriend te doen.
Ik ben blij dat je van Paul genoten hebt. Ik zag gisteren in de badkamer dat je wat nerveus was. Vergeet niet dat wij allemaal nerveus waren bij onze eerste keer. Ik stond zelf ook strak als een snaar bij mijn ontmaagding. Het was met een oudere broer van een vriendin van mij. Hij geilde op mij en ik liet me door hem neuken. Pas bij mijn tweede keer kon ik me echt ontspannen en ervan genieten. Maar die eerste keer… dat vergeet je nooit.”

“Ja, dat zei mijn moeder ook. Daarom wilde ik per se een jongen met ervaring, geen prutser.”

Olivia dacht enigszins beschaamd aan haar vriendje Tom.

“Dat kan je gerust aan Paul over laten” zei Suzanne.

“Jij hebt mij ook gerustgesteld Suus. Ik was blij dat jij in de buurt was. Dat voelde gewoon goed voor mij.”

“Graag gedaan Olivia. Ik wil me niet te veel bemoeien met jou. Je moet zelf dingen ontdekken en uitproberen.”

Olivia zag dat Suzanne wat leek te aarzelen.

“Ik stel jouw mening op prijs Suus. Jij zei toch dat wij meiden elkaar moesten steunen? Is er iets dat je mij wilt vertellen?”

“Euh… nee.”

“Suus? Je mag best eerlijk zijn tegen mij hoor. Je bent ook eerlijk geweest over jullie partnerruil.”

“Ja, daar zit ik totaal niet mee. Ik ben nudiste en ik ben vrij makkelijk met seks. Maar dat betreft mijzelf. Ik wil me niet te veel met jou bemoeien zoals ik net zei.”

“Suus… Ik wil graag leren. Voor mij is alles nog nieuw. Jij hebt ervaring. En jij kent Paul.”

Suzanne liet een lichte zucht ontsnappen.
Alsof ze over haar antwoord nadacht.

“Oké dan. Dan zal ik je een tip geven. Ik zei al dat Paul niet alleen aan zichzelf denkt maar ook de tijd neemt om jou te verwennen. En geloof mij, veel jongens komen klaar binnen een tijd waarin een meisje niet tot haar hoogtepunt komt. Een meisje heeft vaak wat meer tijd en voorspel nodig om klaar te kunnen komen. Maar daartegenover staat weer dat wij vaker en sneller achter elkaar klaar kunnen komen.”

“Ja, dat is waar. Maar wat bedoel je daarmee?”

“Je neukte jezelf naar een hoogtepunt op zijn pik. Met volledige inzet. Paul beet echt op zijn tanden om jou klaar te laten komen.”

“Ja. Paul is geweldig in bed” zei Olivia glunderend.

“Maar wat gebeurde er daarna?”

“Euh…. Geen idee? Ik was helemaal in de wolken van mijn orgasme.”

Suzanne wees naar de spermaresten op haar lichaam.

“Paul heeft zich op jou afgerukt. Seks doe je samen Olivia. Hij hield zich tot het uiterste in om jou klaar te laten komen. Je had samen met hem moeten zorgen dat hij ook klaarkwam.”

Olivia schrok en sloeg een hand voor haar mond.

“Oh kut! Ik heb het fout gedaan!”

“Welnee, je deed het heel goed. Het is hooguit wat onattent. Maar dat komt omdat je nog ervaring mist. Maar je leert als een sneltrein. Ik wist in het begin ook niet hoe alles moest. En ik blijf leren. Hoe vaker je seks hebt met iemand, hoe beter je elkaar leert kennen en hoe beter je leert wat de ander lekker vindt. En je voelt aan wanneer de ander zijn of haar hoogtepunt nadert. Soms komen Stef en ik bijna gelijk klaar. Dat is zo ontzettend lekker en geil! Maar het lukt jammer genoeg niet altijd. Wie het eerst klaarkomt helpt de ander daarna naar een hoogtepunt. Samen uit, samen thuis.”

“Ja, ik snap het. Ik moet gewoon nog veel leren. Ik hoop dat Paul niet boos op me is.”

“Dat is hij niet. Ik ken Paul, hij heeft graag seks graag met jou. Maak je geen zorgen. Oefening baart kunst. Paul heeft het ook moeten leren om een goede minnaar te zijn in bed.”

Olivia wilde bijna vragen of dat met Katja was maar ze hield zich op tijd in. Het K-woord was absoluut taboe bij Suzanne. Dat zat haar erg hoog had Olivia gemerkt.

“Ik vond het eigenlijk wel geil hoe hij mij onder spoot.”

Olivia streek met een vinger over haar buik en likte zijn zaad af in haar mond. Het was nog warm en smaakte zoutig en naar eiwit vond ze.

“Hoe doe je dat Suus? Samen klaarkomen bedoel ik.”

“Haha. Gewoon veel oefenen samen Olivia. En het is met elke jongen anders. Meisjes zijn niet hetzelfde, jongens ook niet. Maak je daar maar niet druk over. Geniet gewoon van de seks, de rest komt later wel. Stef en ik hadden beiden onze vriendjes en vriendinnetjes gehad toen we elkaar leerden kennen. En Paul had een stuk of drie meiden van het damesteam van zijn voetbalclub geneukt geloof ik. Met een van die meisjes heeft hij zelfs tijdens een gezamenlijk trainingskamp liggen vozen. Het gebeurt zelden dat je eerste bedpartner ook degene is met wie je de rest van je leven doorbrengt.”

“Ik denk niet dat Paul en ik elkaar nog zullen zien na mijn vakantie. We wonen wel erg ver van elkaar vandaan” zei Olivia.

“Ik hoop dat Paul een leuke meid vindt die hem gelukkig kan maken. We hebben samen seks gehad en aan partnerruil gedaan. Dat was een mooie tijd. Ik weet niet of dat nog terugkomt als Paul een nieuwe relatie krijgt. Waarschijnlijk niet. Ik ben een keer samen met Paul exact tegelijk klaargekomen. Dat gebeurt hoogst zelden. Maar als het gebeurt… Dat is echt magisch! Zo vreselijk geil! Ik hoop dat jij dat ook eens mee mag maken Olivia. Ik heb een sterke band met Paul. Maar ik hou van Stef. We hadden het zo goed met elkaar. Totdat iemand het sprookje verklootte…”

Suzanne zweeg.

Olivia had nog veel vragen maar durfde ze niet te stellen. Het was te pijnlijk voor Suzanne die zich naar eigen zeggen verraden voelde door iemand die ze als een vriendin zag en waarmee ze zelfs seks had gehad. ‘Een mes in mijn rug’ had ze het genoemd. Olivia voelde met haar mee.
Gek, ze kende Suzanne immers slechts een paar dagen. Maar ze zaten hier samen geheel naakt op de rand van het bed te praten over seks. Dat had Oliva met haar vriendinnen nog nooit gedaan.
Hier op Kreta leek alles anders dan thuis.

Suzanne keek Olivia aan.

“Wil je straks thee of koffie bij je ontbijt? Misschien is er ook wel een eitje. Vera heeft voor een volle koelkast gezorgd voordat ze naar huis ging. Straks moeten we zelf de boodschappen doen” lachte ze.

“Thee graag. Jee, het is al bijna elf uur! We hebben echt lang uitgeslapen en daarna nog seks gehad.”

“Ach, we waren gisteren tegen half drie thuis en we hebben daarna nog ruim een uur liggen vrijen en neuken. Zal ik eens kijken of de boys al klaar zijn in de badkamer? Die hebben meestal minder tijd nodig dan wij meiden.”

“Ja, ga jij maar eerst Suus.”

Suzanne stond op en streek even door haar lange bruine krullende haar.

“Zullen we anders samen douchen?”

“Samen…?” vroeg Olivia verbaasd.

“Ja. Als je wit ten minste. Het hoeft niet hoor. Maar we hebben elkaar toch al naakt gezien dus wat geeft het…?”

“Euh… Ja, waarom ook niet?” zei Olivia aarzelend.

Ze liepen samen naakt naar de badkamer. Stef kwam net uit zijn slaapkamer waar hij zich aangekleed had in een bermuda en een sportief poloshirt. Olivia schrok even toen zij hem geïnteresseerd naar haar naakte lichaam zag kijken. Zomaar bloot voor een jongen die ze nauwelijks kende. Toch vond ze het ergens wel geil.

Onder de douche zeepten de dames elkaar lekker in met een spons doordrenkt met doucheschuim. Billen en borsten werden daarbij niet overgeslagen. Op deze manier kon Olivia Suzanne eens goed bekijken.
Haar lange krullende haar kwam bijna tot aan haar billen. Nu het nat was hing het recht omlaag op haar rug. Als het droog en geföhnd was leek het te dansen in de wind. Het haar was zacht en rook ook lekker. Suzanne had een heerlijke volle haarbos. Het hoorde gewoon bij haar en het was een van haar kenmerken. De peervormige borsten stonden iets uit elkaar maar waren wel lekker stevig. Olivia mocht er wel even aan voelen van Suzanne. Ze had nog nooit eerder borsten gevoeld, behalve die van haarzelf. Het was een aparte ervaring.
De bolle brede kont stond Suzanne ook goed. Zeker met die dansende krullenbos erboven. Haar huid was glad en zacht en ze had een navelpiercing. Op haar linkerknie had ze een litteken van een ongelukje op de fiets tijdens haar jeugd. De venusheuvel was keurig getrimd waarbij het kleine plukje schaamhaar keurig binnen de bikinilijn bleef. Haar mooie bruine ogen keken aandachtig de wereld in.
Suzanne was een sociaal type en een warme persoonlijkheid vond Olivia.

Op haar beurt zeepte Suzanne ook Olivia in. Olivia vond het fijn om zo door haar verwend te worden. Ze had nooit eerder lichamelijk contact gehad met een meisje. Zelfs niet met Tessa, haar beste vriendin. Daar had ze alleen maar mee gezoend. Maar dat was meer flirterig, uit vriendschap, niet op een intieme manier.
Het inzepen bleef speels maar had toch een erotisch tintje. Zeker toen Suzanne de spons wat steviger tegen de kut van Olivia aandrukte en er ondeugend bij giechelde toen ze haar reactie zag. Suzanne streelde haar billen en gaf haar spontaan een zoen op de mond. Maar verder gingen ze niet.
Of nog niet?

Suzanne was immers biseksueel.
Olivia dacht terug aan de intieme zoen in het damestoilet van de discotheek. Was dat omdat ze al wat Martini Bianco’s ophad? Of was het een opmaat naar meer?
Olivia wist niet of zij dat wel wilde en of ze er klaar voor was. Het ging allemaal zo snel hier.
Toch voelde zij zich op haar gemak bij Suzanne en ervaarde ze het samen douchen als aangenaam.

Tijdens het afdrogen en het droog föhnen van haar weelderige haardos vroeg Suzanne of Olivia hier wilde blijven of dat ze in het Star Beach hotel wilde blijven logeren. Voor Paul zou het leuk zijn als ze bleef. En Suzanne vond het wel gezellig met een meid erbij.
Olivia had tot nu toe geen rekening gehouden met deze mogelijkheid. Maar eigenlijk zag ze het wel zitten om bij Stef en Suzanne te blijven. En bij Paul natuurlijk.

Terug op haar kamer kleedde Olivia zich weer aan.
Ze hoefde niet na te denken wat ze aan zou trekken want ze had alleen haar telefoon, tandenborstel en het kledingsetje wat ze de avond ervoor gedragen had bij zich. De rest van haar spullen lag nog in het hotel.
Op haar telefoon zag ze dat ze twee berichtjes had gemist op haar WhatsApp. Beiden van haar moeder. Anna was razend nieuwsgierig hoe haar avond en nacht verlopen waren.
Olivia wilde haar eerst een berichtje terugsturen maar ze bedacht zich. Ze belde Anna op.

“Hoi mam, sorry dat ik nu pas bel. Het was gisteren erg laat geworden.”

“Geeft niet meid. Je weet vast wel wat ik wil vragen. Is het gelukt?”

“Ja mam. Ik ben met Paul naar bed geweest. En het was lekker! Ik heb ervan genoten en ben heerlijk klaargekomen. In het begin was ik wat zenuwachtig maar er is toch wel een last van me afgevallen.”

“Ik ben blij voor je. Paul lijkt me een leuke jongen.”

“Suzanne helpt me ook. Ze vroeg me of ik hier wil blijven. Dat lijkt me wel gezellig maar ik wil jou niet alleen laten.”

“Ik heb Costas toch? Overdag lig ik gewoon op het strand met een boek of een puzzelboekje. En ik wil nog wat van het eiland bekijken. Costas heeft beloofd mij op zijn vrije dag de mooie plekjes en de toeristische bezienswaardigheden te laten zien. Als je wil mag je met ons mee. Maar ik snap het als je liever daar blijft hoor. Bovendien zouden we hier elk onze eigen weg gaan. Dan heb ik de hotelkamer voor mezelf om stiekeme dingen te doen.”

Ze lachten allebei.

“Vind je het echt niet erg?” vroeg Olivia.

“Welnee meid. Dan kan Costas hier elke nacht blijven slapen. Je bent maar één keer jong Olivia. Maak plezier. Geniet ervan zolang het kan. Als moeder ben ik gerustgesteld dat je na middernacht niet in je eentje over straat zwerft. Ik vertrouw jou, maar jongens met te veel drank en drugs niet. Vind Stef het ook goed dat je daar blijft? Het vakantiehuisje is ten slotte van zijn ouders.”

“Ja, ik denk het wel. Anders vraagt Suzanne het toch niet?”

“Ze beloofde al dat ze een beetje op jou zou letten. Leuke en knappe meid is dat. Hans heeft ook een oogje op haar. Hij zou graag seks met haar willen, maar Suzanne wil dat liever niet. Fijn dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden.”

“Ja, ik heb net met haar gedoucht.”

“Je hebt wat…?”

“We hebben samen gedoucht. Je weet toch dat ze nudiste is? Ze loopt hier gewoon naakt rond. En ze is bi. Ze heeft het met de ex van Paul gedaan.”

“Moet je daarom met haar onder de douche? Of probeert ze jou te versieren?”

“Nee, helemaal niet. Ze is gewoon open. Hoewel…”

“Hoewel wat…?”

“We hebben gisterenavond wel samen staan tongen.”

“Doe geen dingen die je liever niet wil Olivia.”

“Het gebeurde onverwacht. Ze had wel wat gedronken, maar ze was niet zat of zo. Ze wist heel goed wat ze deed volgens mij. Ik weet niet wat ik ermee moest. Maar… het voelde eigenlijk best wel fijn.”

“Ga je nu niet te hard schat? Je bent net ontmaagd en je begint nu al iets met meiden?”

“Nee, ik heb niks met Suzanne. Maar… stel dat het wel gebeurt…? Je zei zelf over seks met dames dat ik dat zelf maar moest proberen omdat je dat niet uit kon leggen. Jij hebt het toch ook met Vera gedaan?”

“Ja, dat is waar. Wat dat betreft kan ik je niets verbieden.”

Olivia verzweeg dat de hele groep met elkaar flirt en zoent. En dat ze nog steeds niet zeker wist hoe de onderlinge verhoudingen echt lagen. Deden die stellen het nu wel of niet met elkaar? Ze bleef twijfelen. Ze zat niet te wachten op een massale orgie. Maar stel dat het daar de komende tien dagen wel op uit zou draaien?
Weglopen kon ze altijd nog. Gisterenavond was supergezellig geweest met het stel uit Den Bosch en het stel uit Leiden. En vanavond gingen ze met de hele groep naar het strandfeest. Anna had haar verboden om daar alleen heen te gaan. Olivia wilde niet het risico lopen om dat feest te missen. Bovendien… het waren slechts vage aanwijzingen. Niets concreets. En ze vertrouwde Suzanne. Binnen de groep voelde ze zich veilig. En Paul was er ook nog. Hij zou niet toestaan dat iemand anders haar neukte zonder haar toestemming. Toch…?

“Je moet me vertrouwen mam. Ik drink niet. Ik blijf van de drugs af en gebruik een condoom. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik blijf hier.”

Olivia en Anna spraken af dat Olivia deze middag haar spullen uit het hotel kwam ophalen en haar koffer zou pakken. Anna bood aan om die met haar huurauto naar het vakantiehuisje te brengen want een zware koffer kregen ze niet mee op de scooter.
Helaas was Hans al naar huis bedacht Anna met spijt.

Anna hing op.
Ze had deze ochtend seks gehad met Costas die om 10 uur begonnen was aan zijn werk op Star Beach Village. Ze wilde om 16 uur weer terug zijn bij het hotel als zijn dienst erop zat. Ze gingen vanavond samen dineren in een restaurant in Heraklion. De uitbater was een kennis van Costas. Hij had een rustig plekje waar ze niet gestoord zouden worden. Als iemand Costas zou herkennen als bartender van de Star Beach dan zou niemand weten dat Anna daar logeert. Contacten met toeristen van buiten het hotel waren volgens zijn contract niet verboden. Ze verheugde zich al op een avond met seks en een etentje.

Anna genoot van haar vakantie maar ze was blij dat Olivia zich ook vermaakte. Als Olivia zich ongelukkig voelde zou ze zelf ook niet kunnen genieten.
Haar dochter had met een jongen geslapen, seks met hem gehad en met een meisje staan tongen.

Anna realiseerde zich dat Olivia nu een volwassen meid was en op haar eigen benen stond.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden,..."
24-05
9.9
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.4
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.4
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9