63.187 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 7114x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Moeder En Dochter Op Vakantie - 21
Na haar telefoongesprek met haar moeder voegde Olivia zich buiten bij de anderen aan de ontbijttafel. Nou ja, gezien het late tijdstip was het meer een brunch. Het was al bijna middag. Niet dat iemand van hen dat iets kon schelen. Het was vakantie en vanavond zou het ongetwijfeld weer heel laat worden voordat het licht uitging.
De jongens waren gekleed in korte broek en een shirt. Suzanne was als nudiste gewoon naakt. Er kwam hier af en toe een wandelaar voorbij. Als die haar zo zou zien in de tuin dan was dat maar zo. Suzanne zat er niet mee. De tuin had welswaar een hoge haag maar bij het lage tuinpoortje was er wel wat inkijk.

“Hee krullenbol… trek verdorie iets aan, we hebben een gast” zei Stef plagerig.

“Doe niet zo preuts Stef. Dan had je maar geen relatie met een nudiste moeten beginnen. Ik pas mij hier voortdurend aan. Wanneer gaan we weer eens een keer naar het naaktstrand op Red Beach?”

“Daar hebben we over gestemd. Gemma en Debbie wilden liever naar een gewoon strand. Hun vriendjes steunden dat natuurlijk want ze wilden niet het risico lopen dat ze dan een avond geen seks zouden hebben. Bovendien heb jij je feestje vorig jaar al gehad.”

“Pffft…. Toen zijn we er precies één middag heen geweest. Welgeteld één middag op een hele vakantie!”

“Ach, ach. En maar klagen. Wat heeft mijn krullebolleke het toch zwaar hier” lachte Stef sarcastisch.

“Gem en Deb zijn er nu toch niet? Waarom gaan we niet even naar Red Beach?” kaatste Suzanne terug.

“Dan zouden we onze vrienden passeren. Martin stelde gisterenavond voor om met de hele groep naar het strand te gaan maar jij zei zelf nee.”

“Ja, dat klopt Suus” zei Paul.

“Dan moet ik die kut bikini weer aan” mopperde Suzanne.

“Een bikini bestaat uit twee delen Suus, daarom heet het ook een BI-kini” grijnsde Stef.

“Sorry…?” vroeg Suzanne niet begrijpend.

“Je had het zelf over een kut-bikini. Maar een bikini heeft behalve een deel voor je kut ook een deel voor je tieten” lachte Paul.

Olivia wilde het voor Suzanne opnemen die als meisje tussen twee vuren zat bij de jongens. Maar ze kon haar lachen niet inhouden.
En Suzanne lachte vrolijk mee.

“Oké, oké, ik trek dus weer aan het kortste eind” zuchtte Suzanne een beetje teleurgesteld.

“Jij hebt vorig jaar je zin al een keer gehad. En toen liep het een beetje uit de hand” zei Paul.

“Er is volgens mij niets gebeurd wat iemand niet wilde” wierp Suzanne tegen.

“Nee, maar ik denk niet dat Ollie dat wil” zei Paul.

“Ollie…?” vroeg Suzanne.

“Nou, jullie zijn al lekker klef met elkaar” lachte ze.

“Sorry Olivia. Ik praatte mijn mond voorbij. Dit had tussen ons moeten blijven” zei Paul schuldbewust.

“Het geeft niet Paul. We zijn toch vrienden onder elkaar?” zei Olivia.

“Zo is dat. Bovendien Suus… jij stond zelf net met haar te douchen. Hoezo klef?” zei Paul.

“Ze wilde het zelf en er is niks gebeurd!” zei Suzanne.

Olivia kon wel lachen om de onderlinge plagerijtjes.
Maar terwijl ze Suzanne hielp met het afruimen van de tafel vroeg ze zich toch een paar dingen af.
Wat was er vorig jaar ‘een beetje uit de hand gelopen’? Zou er dan toch sprake zijn van groepsseks? Ze deden er erg vaag over. Was dat met opzet? Of zag ze dingen die er niet waren? Dat onderling zoenen, dat was toch niet normaal? Olivia dacht dat ze het niet leuk zou vinden als een van haar vriendinnen met haar vriendje Tom zou staan bekken.
En probeerde Suzanne haar nu te versieren of niet? Ze durfde er nog steeds niet naar te vragen.
Olivia wist nog niet hoe ze zou reageren als Suzanne iets in die richting zou proberen. Maar het leek haar geen straf om met de knappe brunette met de weelderige haardos te experimenteren.

Zoals verwacht stemden Stef en Paul onmiddellijk in met een langer verblijf van Olivia in het vakantiehuisje. Olivia had met Anna afgesproken dat ze deze middag haar spullen zou komen ophalen in het Star Beach hotel. Anna liet het aan haar dochter over om zelf haar koffer in te pakken maar ze bood wel aan om de koffer met de huurauto naar het vakantiehuisje te brengen.

Suzanne wilde Olivia wel naar het hotel brengen. Maar omdat ze naakt was en zich daarvoor eerst aan moest kleden bood Paul aan om Olivia een lift te geven.
Met de scooter van Stef reden ze samen naar het hotel. Olivia had haar armen om hem heen geslagen en ze drukte zich stevig tegen hem aan. Nadat het gisterenavond op weg naar de discotheek in Malia nog wat onwennig was voelde het nu al vertrouwd aan.

Terwijl Olivia op de hotelkamer haar koffer pakte en rondkeek of ze niets vergeten was zaten Anna en Paul op het balkon. Anna wist dat Paul het met haar dochter gedaan had maar ze stelde geen vragen. Olivia had haar verhaal al via de telefoon gedaan. Anna vertelde Olivia ook niet alle juicy details over haar seksleven met Costas. Moeder en dochter hadden geen geheimen voor elkaar maar ergens was er wel een privacy grens die ze beiden respecteerden.

Nadat Olivia haar koffer gepakt had besefte dat ze nu aan een heel ander deel van haar vakantie begon. Ze had slechts vier avonden in het hotel geslapen. En ze zou hier waarschijnlijk niet meer terugkeren.

Anna keek Olivia grijnzend aan.

“Nou meid… je wilde eerst toch niet mee naar Kreta? Dus je gaat er vandoor en ziet het hier niet meer zitten?”

Olivia grijnsde terug.

“Dit is by far mijn beste vakantie ever! En het beloofd nog veel beter te worden! Met het strandfeest enne…”

Ze keek blozend met een glimlachje naar Paul.

Anna gaf Olivia een zoen.

“Ik ben blij voor je meid. Trek je eigen plan. Dat doe ik ook! Geniet ervan! Voordat we het weten moeten we dit paradijsje van zon, zee, stand en seks weer verlaten.”

Paul bracht de koffer van Olivia naar beneden en stopte hem in de kofferbak. Anna reed samen met Olivia met de auto en Paul reed de scooter terug naar het vakantiehuisje.
Daar aangekomen schrok Anna even toen ze Suzanne naakt rond zag lopen. Totdat ze besefte dat ze een nudiste was. De brunette verwelkomde haar hartelijk en nodigde Anna uit voor een kopje koffie met een gevulde koek.

Ook Anna wende al snel aan het feit dat Suzanne naakt was. Ze was zelf ook heel open minded dus ze stoorde zich er niet aan. Anna zag dat Olivia het hier naar haar zin had.
Na een gezellig gesprek met de vier jongelui liet Anna haar dochter met een gerust hart achter en ze wenste hen vanavond veel plezier toe op het strandfeest.
Voor Olivia zou het waarschijnlijk niet bij één nacht seks blijven vermoedde ze. En dat gunde ze haar ook.

Anna had haar eigen plannen.
Ze wilde op tijd terug zijn bij het hotel. Costas zou na zijn werk op Star Beach Village naar haar kamer komen. Vermoedelijk zouden ze eerst samen seks hebben voordat ze in een restaurant in Heraklion gingen dineren.
Zo keken moeder en dochter elk reikhalzend uit naar de avond.

Nadat Anna vertrokken was werd de rest van de middag gezellig afgesloten met een sportief potje badminton Ze speelden gemengd dubbel. Dat betekende dus Stef en Suzanne tegen Paul en Olivia.
Het ging redelijk gelijk op en het was voor de lol. Dus er werd geen stand bijgehouden. Gewoon vier jongelui die zich vermaakten met een spelletje waarbij er veel gelachen werd.
Het enige bijzondere was wellicht dat Suzanne naakt was tijdens het spel. Haar billen en tieten bewogen net als haar dansende krullenbos lekker mee. Na een dag was Olivia er al aan gewend en viel het haar niet eens meer op. Al kon ze het niet laten om af en toe toch een geïnteresseerde blik te werpen op haar weelderige lichaam. Langzaamaan begon Olivia toch een beetje te fantaseren hoe het zou zijn om met een ander meisje en met Suzanne in het bijzonder te vrijen.

Na het avondeten maakten ze zich klaar voor het grote strandfeest.
De meisjes maakten zich mooi. Ja, zelfs Suzanne kleedde zich aan.
De stemming was uitgelaten en vrolijk. Ze hadden er alle vier enorm veel zin in.

Ze vertrokken op de scooters naar Chersonissos waar ze hun vrienden zouden treffen.

#

Anna wachtte op haar hotelkamer tot Costas na zijn werk naar haar toe zou komen. Vanavond hadden ze samen een etentje in een restaurant in Heraklion. De eigenaar was een vriend van hem. Het klikte goed tussen Anna en Costas. Eerst ging hen het alleen om de seks. Maar gaandeweg kregen ze steeds meer affectie met elkaar op het persoonlijke vlak. Vandaar dat ze vanavond een echte date hadden in het openbaar.

Anna had een mooi jurkje uitgezocht voor deze avond. Ze had er zin in. Het was al tijden geleden dat ze met een man uit geweest was. Dat was nog met haar ex geweest. In een relatie die de laatste jaren toch al steeds bergafwaarts ging. Ze genoot ervan om weer begeerd te worden. In een verse relatie waarin alles nog spannend is en nieuw. Na deze vakantie zou het welswaar weer voorbij zijn, maar deze twee weken op Kreta met een Griekse minnaar nam niemand haar meer af.
Nadat ze hem op haar kamerdeur had horen kloppen deed ze open. Meteen omhelsden ze elkaar en vonden hun monden zich in een lange vurige tongzoen.

“Anna! Wat zie je er geweldig uit!” zei Costas verheugd.

“Dank je, maar zo bijzonder is het niet hoor” zei ze bescheiden.

“Voor mij wel” was zijn antwoord.

Toch deed zijn antwoord haar goed want ze had haar best gedaan om er aantrekkelijk uit te zien.
Costas kon zijn ogen en zijn handen amper van haar afhouden.

Ze gingen op het bed zitten en zoenden en streelden elkaar.
De passie laaide op en Costas streek over haar been. Zijn hand klom steeds hoger en gleed onder haar jurkje. Anna maakte al een paar knoopjes open van zijn overhemd.
Heftig kussend werden beiden steeds hitsiger. Anna voelde het tintelen in haar kut en ze verlangde naar meer. Ze ritste zijn broek open en begon Costas geil te pijpen. Haar hoofd bewoog in een rustig tempo op en neer. Costas genoot en haalde zijn hand door haar haren.
Anna trok eerst zijn schoenen en sokken uit en trok vervolgens zijn broek en boxershort geheel naar beneden. Terwijl ze voor hem stond trok ze haar jurkje over haar hoofd uit en gooide het achteloos op de grond. Ze droeg een spannend zwart lingeriesetje met kant en zwarte netkousen. Niet iets dat je als eerste meeneemt op je vakantie maar Anna had vooraf nu eenmaal stoute plannen gehad en wilde die nu ook uitvoeren.

Costas keek zijn ogen uit en ze genoot van zijn blik.
Nu moest zijn overhemd er helemaal aan geloven. De laatste knoopjes gingen los en ze hielp hem om zich van het kledingstuk te ontdoen. Hij was nu geheel naakt en verwachtte dat Anna hetzelfde ging doen. Maar ze hield haar kousen en lingerie aan.
Ze duwde ze hem op zijn rug en boog over hem heen om hem weer te pijpen. Ze likte zijn ballen en zoog op zijn paal. Haar wangen bolden op en ze nam zijn staaf vrijwel tot aan het einde in haar keel. Centimeter voor centimeter schoof zijn pik steeds een stukje verder.

Costas sloot zijn ogen en genoot.
Hij voelde haar zachte lippen en hitsige tong op zijn neukstaaf.
Langzaam liet ze zijn lid weer uit haar mond glijden. Maar ze hield zijn eikel tussen haar lippen gevangen. Ze zoog en sabbelde erop.
Ze opende haar mond en liet zijn lul omhoog floepen.
Maar onmiddellijk likte haar tong sensueel over de top van zijn boegspriet. Ze zocht oogcontact en keek hem zwoel aan. Plagerig kuste en likte ze zijn eikel terwijl ze gelijktijdig zijn ballen masseerde.
Daarna zoog ze zijn stam weer naar binnen.
Weer verdween hij vrijwel tot aan zijn ballen in zijn keel en Costas had beslist geen klein apparaat tussen zijn benen hangen. Anna hield zijn lul tot achter in haar keel. In plaats van op en neer gaande bewegingen maakte ze nu zijwaartse stimulerende bewegingen. De druk van haar warme lippen op zijn stam nam geen seconde af en leek alleen nog intenser te worden.

Na enige tijd kwam Anna overeind. Haar hand ging naar haar rug en ze haakte haar bh los.
Ze deed het langzaam en met een sensuele beweging.
Daarna volgde haar slipje, maar ze hield haar zwarte netkousen aan. Ze zoende hem vol op de mond terwijl ze gelijktijdig plagerig zachtjes in zijn balzak kneep.
Ze pakte zijn handen en legde die op haar borsten. Costas kneedde haar tieten en wreef met zijn duim over haar harde puntige tepels.

Anna draaide zich om en nam op handen en voeten plaats op het bed. Ze keek hem geil aan over haar schouder en wiebelde verleidelijk met haar billen. Ze nodigde hem uit om haar van achteren te nemen.
Costas aarzelde niet maar bracht zijn lans tot aan haar opening. Anna bracht haar arm achterwaarts en begeleide zijn pik naar de plaats waar ze hem wilde hebben: haar vagina.
Costas legde zijn handen op haar billen en trok ze iets uit elkaar voordat hij zijn paal verder in haar vulva duwde. Anna gaf een voldane zucht van verlichting en opwinding.
Hij begon haar nu langzaam te neuken. Daarbij zag hij haar borsten een beetje mee wiebelen.
Anna drukte haar gezicht in een kussen. Daarbij kwamen haar billen wat meer omhoog. Het gekreun van beiden nam toe en Costas neukte haar nu wat sneller. Zijn stoten werden ook krachtiger. Zijn ballen kletsten tegen haar zachte billen. Hij genoot van haar ronde kont en haar in zwarte kousen verpakte benen wat haar uitermate sexy stond.

Na enige tijd liet Anna zijn lul uit haar glijden en draaide ze zich om. Gehurkt masseerde ze met een hand zijn ballen en terwijl ze hem heerlijk afzoog gleed haar andere hand op en neer over zijn staaf. Ze gebruikte wat spuug om het lekker nat te maken zodat het beter gleed. Ze proefde nu een cocktail van hun gezamenlijke lichaamssappen wat ze uitermate geil vond.
Van bovenaf had hij een mooi uitzicht op haar tieten. Anna opende haar mond en zoog voorzichtig en sensueel een van zijn ballen naar binnen. Zacht sabbelend op zijn balzak streelde ze zijn billen. Daarna hervatte ze haar pijpwerk. Ze trok nu ook enkele malen stevig aan zijn paal. Costas kreunde van genot.

Anna ging op haar rug liggen en trok haar benen op. Ze nodigde hem uit om haar in missionaris standje te neuken. Costas kroop tussen haar benen en schoof zijn lul in haar kut. Met pompende bewegingen werd het liefdesspel voortgezet. Anna keek hem met een brede glimlach aan terwijl hij haar neukte. Haar tieten wipten weer geil mee. Anna bracht een hand naar haar klitje en vingerde zichzelf ook een beetje.
Costas verdeelde zijn energie want beiden wilden ze zo lang mogelijk van deze vrijpartij genieten.

Toen Costas zijn pik uit haar terugtrok dook Anna meteen tussen zijn benen om hem nog even te pijpen.
Ze duwde Costas op zijn rug en nam bovenop hem plaats met haar rug naar hem toe. Ze leunde wat naar achteren en stopte zijn pik terug in haar glibberige tunneltje. Ze neukte hem nu in standje reverse cowgirl. Costas bracht zijn handen onder haar billen en bewoog een beetje mee terwijl Anna zich steeds met haar voeten opdrukte en vervolgens weer omlaag kwam waarbij zijn pik diep in haar schoof.

Na enige tijd draaiden ze beiden op hun zij. Terwijl ze elkaar heftig tongden speelde Anna met rustige bewegingen met zijn pik. Het was even een klein rustmomentje tijdens hun vrijpartij.
Costas pakte haar been beet. Daarmee trok hij haar schaamlippen wat uit elkaar. Hij schoof dichter tegen haar aan en drukte zijn pik bij haar naar binnen.
Anna liet een goedkeurend kreuntje horen.
Costas begon van achteren in haar te stoten en Anna drukte haar billen stevig naar achteren.

Anna kroop weer terug op hem. Maar ditmaal met haar gezicht naar hem toe. Ze tongden elkaar nogmaals en ze liet zich over zijn paal omlaag zakken. Ze maakte draaiende bewegingen met haar heupen en neukte hem. Costas pakte haar billen beet.
Toen Anna hem weer tongde en met haar billen omhoogkwam stootte Costas zijn pik hard in haar. Anna slaakte een gilletje en bleef even in deze positie hangen om zich door hem te laten palen.
Zijn lul schoof in en uit haar.
Anna draaide zich om in standje 69. Terwijl Costas haar billen uit elkaar trok en zijn tong in haar warme vochtige poes stak begon zij hem weer te pijpen. Ze gebruikte weer het nodige spuug en maakte draaiende bewegingen met haar hand. Zijn pik was hard als staal.
Weer draaide Anna zich om.
Ze bereed zijn pik waarbij ze rechtop zat met haar handen in haar nek. Costas zag zijn vakantieliefde boven zich uittornen en genoot van het uitzicht. Haar tieten staken trots vooruit.

“Oh Anna, wat ben je mooi!” kreunde hij.

Anna lachte en boog voorover om hem weer heerlijk te tongen.
Even lagen ze stil op elkaar en vrijden ze innig. Zijn handen gleden over haar rug naar haar billen en weer terug. Hij greep en betastte haar tieten en kneedde ze in zijn sterke handen. Nog steeds zat zijn lul nog in haar.
Toen vond Anna het tijd voor de finale.
Ze begon hem weer te bereiden.
Langzaam en intiem. Maar geleidelijk steeds een beetje sneller en passioneler. Gelukkig kon Costas dit lang volhouden.
Nu gingen bij beiden alle remmen los. Hevig neukend werkten ze naar een heerlijk hoogtepunt toe. Hijgend en kreunend bewogen ze in en uit elkaar, op en neer. Happend naar adem in een constante cadans.
Costas bezweek als eerste.

“Ooh Annaaaaah!!!”

Hij spoot het condoom in haar vol met zijn warme geile zaad. Hij pompte nog even door totdat ook Anna met een kreet op hem klaarkwam. Hij voelde haar kutspieren samenknijpen om zijn lul.
Zo bleven ze nog even liggen.

“Aah, dit was fucking geil en lekker!” hijgde Anna.

“Oh Anna, wat ben jij een beest in bed!” grijnsde Costas.

Ze draaiden zich beiden op hun zij en bleven innig zoenend en strelend tegen elkaar aanliggen.
Hmm, dit was weer lekker!
Anna keek met een voldaan gevoel op de wekker. Ongemerkt was er toch alweer ruim een uur verstreken.

“Straks komen we nog te laat voor ons diner.”

“De eigenaar is een vriend van me. Hij houdt onze tafel wel vast, geen enkel probleem. Ik heb hem gevraagd om een speciaal verrassingsmenu voor ons te bereiden. Met Griekse specialiteiten. We krijgen de beste tafel en een vipbehandeling.”

“Dat is toch niet nodig?”

“Nee, maar ik wil jou graag verrassen en het is een kleine moeite. Mijn vriend werkte graag mee en rekent alleen de kostprijs. Hij gunt ons deze avond. En hij wil jou graag de echte Griekse keuken laten proeven. De Griekse restaurants in Nederland zijn zeker niet slecht maar er zijn waarschijnlijk gerechten waar jij nog nooit van gehoord hebt. Hij zal ons deze avond persoonlijk bedienen en vind dit een erezaak.”

“Nou, dan laat ik me graag verrassen.”

#

Anna en Costas dineerden romantisch bij kaarslicht waarbij de vriend van Costas zich een hoffelijke gastheer toonde. Hij serveerde kleine hapjes zodat Anna veel gerechten kon proeven. Het was inderdaad anders dan dat ze gewend was. En het smaakte uitstekend. Er werden ook goede Griekse wijnen bij geserveerd die zorgvuldig afgestemd waren op de gerechten.
Door de vele verschillende soorten hapjes namen ze tussen de gangen door de tijd en voerden ze persoonlijke gesprekken waardoor ze elkaar beter leerden kennen.
Het was een heerlijke avond en Anna genoot.
Costas was een lieve en goede man en een uitstekende minnaar. Jammer dat deze romance maar twee weken zou duren. Maar ze zouden deze weken goed benutten. Anna zou met een voldaan gevoel en mooie herinneringen weer naar huis terugkeren.

Na afloop van een lange romantische avond bracht Costas haar terug naar het Star Beach hotel waar het strandfeest al uren in volle gang was. De laserkanonnen kleurden ze donkere hemel in alle kleuren van de regenboog. De muziek van de DJ was al op geruime afstand te horen.
Costas vond het maar herrie.
Maar Anna vond het wel gezellig en wilde wel even gaan kijken. Ze spraken af om elkaar zaterdag na de bardienst van Costas weer te ontmoeten. Maandag was zijn vrije dag en zou hij haar het eiland laten zien.

Op het strand bij het Star Beach hotel was het erg druk met feestende mensen, meestal jongeren. Met dreunende, opzwepende muziek en een uitstekende professionele lichtshow. Er waren diverse top-DJ’s en de stemming zat er goed in.
Anna keek rond of ze in de drukte Olivia of haar vrienden ergens zag maar het was zoeken naar een speld in een hooiberg in de deinende massa die losging op de beat.
De grond lag bezaaid met plastic bekers, patatbakjes, servetjes waar broodjes gyros of hamburger ingezeten hadden of andere producten van de vele foodtrucs.

De sfeer was uitgelaten, mede doordat de drank rijkelijk vloeide. Er werd gedanst, gezongen, gegild en ook geflirt zag Anna. Een jongen had een arm om zijn meisje geslagen en wiegde haar in zijn armen terwijl hij zijn bierglas recht probeerde te houden. Hij zoende haar vol op haar mond.
Een groepje meisjes stond te springen op het ritme van de muziek. Daarbij leken ze zich niet te storen aan het feit dat hun borsten alle kanten op stuiterden. Geen van de meisjes had een bh aan.
Verderop stond een stelletje elkaar midden in de deinende massa te tongen terwijl hij haar borsten betastte. Het leek alsof zij geen flauw idee hadden van de wereld om hen heen.
Een jongen met een kartonnen bierdrager vol met glazen bier probeerde in de massa zijn maten terug te vinden. Maar blijkbaar konden ze hem door al het lawaai niet horen roepen.

Anna zag een jongen die over stond te geven en bij het bezoek aan de toiletgroep een stelletje dat staande seks had in een donker hoekje.
Hij had zijn broek open en zij had haar rokje rond haar heupen.
Het bleek een Nederlands stelletje te zijn wat hier in Chersonissos niet zo vreemd was.

Anna keek even toe naar het gestuntel van het jonge stel.
Toen ze merkten dat ze betrapt waren lachte Anna hen geruststellend toe en zei dat ze hun gang konden gaan wat haar betrof.
De jongeman grijnsde en probeerde zijn vriendin weer te neuken in deze lastige positie.
Anna keek toe en werd er geil van.
Haar hand gleed onder haar jurkje en ze stond zichzelf te vingeren.
De jongeman zag dat ze met zichzelf bezig was en hij zag ook haar zwarte netkousen en sexy slipje met kant.

“U bent sexy gekleed voor een strandfeest” lachte hij.

“Ik had een etentje in de stad en kwam hier nog even kijken” zei Anna.

“Ik logeer hier in het Star Beach hotel. En zeg maar gewoon Anna hoor.”

“Wij zijn Marcel en Desiree. Had het etentje niet het gewenste resultaat?”

“Ja hoor. Het was uitstekend. Hoezo?”

“U bent gekleed voor een spannende after party. Maar ik zie geen vriend?”

“Oh, maak je maar geen zorgen. Wij hadden het vooraf al gedaan. Ik wilde nog even naar het strandfeest maar hij houdt daar niet van. Het is trouwens een gelegenheidsvriend.”

“Gelukkig houdt hij wel van datgene wat wij hier ook proberen te doen. Maar een vrouw als u heeft vast geen moeite om hier in de massa een andere gelegenheidsvriend te vinden” lachte Marcel.”

“Hmm ja, gelukkig wel. Ik hou er ook wel van hoor.”

“Bent u hier op zoek naar seks?”

“Nee, niet direct. Ik zie mijn vriend morgen weer. Maar mocht ik iets tegen het lijf lopen dan sla ik dat niet af.”

“Dan wens ik u veel succes.”

“Dank je. Jullie ook. Dit is niet erg gemakkelijk en comfortabel. Als ik zo vrij mag zijn, mag ik jullie hier dan uitnodigen op mijn hotelkamer?”

Marcel en Desiree keken elkaar vragend aan.

“Ik stel mijn bed graag beschikbaar voor jullie. Ik werd geil toen ik jullie zo bezig zag. En jullie waren zo te zien nog maar net begonnen. Hmmm. Ik wil best meer van jullie zien.”

“Wil je naar ons kijken?” vroeg Marcel.

“Ja. Liever meer… maar kijken zou ik al heel geil vinden.”

Anna keek naar Desiree. Omdat ze aanvoelde dat zij de doorslaggevende factor zou zijn.
Desiree keek een paar keer van Anna naar Marcel en weer terug. Uit de blikken die de dames elkaar toewierpen bleek wel dat ze beiden biseksueel waren.

“Het was maar een spontaan aanbod. Niks hoeft, alles mag” zei Anna.

Marcel en Desiree hadden echter wel door waar Anna op aanstuurde. Zelf had ze niet veel hoop dat ze op haar voorstel in zouden gaan. Maar toch leken ze het serieus te overwegen. Het gepruts achter de toiletgroep was inderdaad niet erg comfortabel. En ze waren beiden geil.
Het stelletje overlegde even met elkaar.
Marcel liet de beslissing aan Desiree over.

“Oké, we gaan met jou mee Anna” zei Desiree.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Voyeurisme, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden,..."
24-05
9.9
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.4
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.4
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
9.1
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.9
Zinderende Vakantie - 9Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Vakantie, Zakenreis,
"Het was een drukke ochtend op de luchthaven, de geluiden van haastige voetstappen en het zoemen van aankondigingen vulden de lucht. Ik stond daar, mijn hart bonzend in mijn keel, wachtend op de persoon die me geboekt had voor deze bijzondere reis. Pi..."
23-05
9.5
De Nieuwe Leraar - 14Door: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Moeder, Secretaresse, Tepel, Tepels, Tieten, Zuigen,
"Ik had me zo verheugd op een weekend zonder Lieve. Ze zou, samen met de twee andere zusters, van vrijdag tot zondagavond een retraite bijwonen. Ik zou geen bijles meer te hoeven geven aan Silke en dus alle tijd hebben voor een date met de rondborstig..."
23-05
9.5
Gestrand In DetroitDoor: Hotw365
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio,
"In januari van dit jaar ontving ik een e mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52 jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Mich..."
22-05
9.1
Mijn Stille Watertje ... - 2Door: Martin_70_03
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Trio,
"Hierin hebben jullie kennis kunnen maken met mijn vrouw Astrid en ik. Astrid heeft hierin voor het eerst seks gehad met een andere man dan ik. Ik heb de titel Mijn stille watertje gekozen omdat Astrid in het dagelijks leven een vrij tim..."
22-05
9.0
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Na een heftige nacht met Sonja waarin ze mij, en zichzelf heerlijk heeft laten genieten, is het de volgende morgen helaas tijd om afscheid te nemen. Een beleefde kus op de wang verlaat ze de galerij, en ik kijk door het raam naar buiten als haar ..."
22-05
9.5
Sletje Wordt Graag ...Door: Mr.XxX
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dominantie,
"Het is een doorsnee zondagavond, wanneer ik een Snapchat melding op mijn telefoon krijg. Ik open Snapchat en zie een foto. hoi meester, ik heb zin in je staat er in de tekst met een afbeelding van twee natte vingers, waar het kut vocht vanaf druip..."
22-05
7.9