63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 6020x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het heeft even geduurd, maar hier is het volgende deel van Marieke. Sorry voor het wachten, maar ik hoop dat dit het wachten waard was. Zoals het laatste deel eindigde, hebben wij elkaar jaren niet gezien. Maar dat ging gelukkig veranderen. Geniet van dit waargebeurde verhaal!

Na onze laatste ervaring hebben we elkaar jaren niet gesproken. Onze levens gingen jammer genoeg uit elkaar en andere mensen kwamen op ons pad. Het contact verwaterde en uiteindelijk viel het contact bijna volledig stil. We hadden elkaars social media, maar daar hield het wel mee op.

Nadat we elkaar ruim 10 jaar niet echt gesproken hebben reageerde ze op een berichtje op insta. Waar ik altijd dacht dat ze verder niks van me wilde weten, bleek dat nu wel anders te zijn. Ik bekeek haar profiel en zag dat ze nog mooier was dan ik in gedachten had kunnen denken. Prachtig koppie, nog mooier lijf en de mooiste ogen die ik had gezien. Ik stuurde haar een bericht en al vrij snel raakte we in gesprek.

Na een dag berichten sturen( wat ik onder werktijd deed ) leek het ons leuk om weer eens telefonisch contact te hebben. Voor ons contact verbrak konden we ook uitgebreide telefoongesprekken hebben. In de auto naar huis besluit ik haar te bellen. Het telefoonnummer stond in mijn telefoon en was niet veranderd.

Aan de telefoon zijn de gesprekken als vanouds, maar duidelijk is wel dat er veel is veranderd. Ze is getrouwd, heeft een prachtige dochter en woont in een ander dorp als de tijd dat ik met haar bezig was. Onze gesprekken zijn onschuldig, maar een week lang bellen we dagelijks meer dan een uur. Dat kan ook makkelijk, de reistijd is op goede dagen al meer dan een uur. Als vanzelf worden onze gesprekken toch weer zoals het vroeger was. Spannend, opwindend.

Steeds belde we als ik in de auto onderweg naar huis was. Zoals altijd was het druk in de spits en had ik alle tijd. Onze gesprekken gingen steeds meer over seks. Niet zo zeer de seks die wij hadden, maar de seks die we miste. Marieke was ongelukkig in bed en dat zat haar duidelijk in de weg. Ik liet blijken dat mijn opwinding die zij bij mij creëerde toen we jong waren weer op het zelfde niveau was. Gelukkig was dit wederzijds.

Onze gesprekken gingen steeds meer over seks en daar handelde we naar. In de file sprak ik met haar over mijn lusten, zij over haar verlangens naar mij. Door het gesprek heen merkte ik iets op. Marieke kwam iets moeilijker uit haar worden. Ze had langer nodig om te antwoorden, alsof ze iets probeerde te verbergen. Zou ze met haarzelf spelen ? Dat zou opwindend zijn.

Ik vertelde haar wat ik met haar zou willen doen, mocht ik haar weer eens ontmoeten. Die fantasieën waren heel anders als de tienerliefde en seks die we vroeger hadden. Beide onervaren, dat is nu wel anders. Marieke vertelde dat haar behoeftes ook veranderd waren. Terwijl ze mij verteld dat ze graag harder wordt aangepakt wordt het duidelijk dat ze met zichzelf speelt.

De pauzes maken plaats voor zacht gekreun. Marieke vertelt dat ik hard mag zijn. Kusjes en knuffelen worden gewaardeerd, maar hard aanpakken, haren trekken en mijn pik achterin haar keel duwen nog veel meer. Dit vertelt ze me terwijl het gekreun harder wordt. Ik neem het praten van haar over. Vertel wat mijn fantasie is, wat ik met haar zou willen doen. Vooral hoe graag ik haar lichaam wil proeven. Marieke wordt stiller en dan hoor ik een gedempte kreun. Ik mis je zegt ze daarna. Daarna hangt ze op.

Als ik terugbel krijg ik geen reactie. Een paar minuten later reageert ze met een berichtje. Sorry, ik werd even emotioneel en het was heftig. Ik mis je, bel je me morgen weer? Ik zit nog in de auto met een keiharde lul. Die had ik uit mijn broek gehaald en streel ik rustig tijdens het rijden. Ik doe hem terug mijn broek in omdat ik bijna de snelweg af moet. Als ik thuis ben stuur ik een berichtje terug. Ik bel je morgen weer stuur ik. Ze reageert niet meer.

De volgende dag app ik haar, maar krijg ik geen antwoord. Als ik rond half 5 naar huis rij bel ik haar, maar ze neemt niet op. Ik ben teleurgesteld, zelfs een beetje verdrietig. Ik probeer het nog een keer, maar denkend aan haar thuis situatie laat ik het met rust. Later op de avond krijg ik een appje. Geen uitleg, alleen maar een sorry. Meer niet. Ik leg mijn telefoon weg, speel nog even met mijn pik en spuit snel mijn ballen leeg. Na het opruimen val ik in slaap.

De volgende dag laat ik het voor wat het is. Ik merk aan mezelf dat ik het vervelend vind, maar laat het los. De hele dag hoor ik niks, daarom besluit ik zelf geen poging te wagen. De dag kruipt voorbij en ben blij dat ik naar huis kan. Als ik net in de auto zit vertelt flitsmeister dat er een dikke file aankomt. Ellende, maar het is wat het is.

Als ik net een uur onderweg ben gaat de telefoon. Het is Marieke. Als ik opneem begint ze met een heel betoog waarom ik haar moet vergeven. Gezeik thuis en de emotie na haar orgasme aan de telefoon deden haar hoofd tollen. We hebben nog een uur gesproken over haar ellende. Geil was het allerminst. Maar aan het eind van het gesprek zei ze, ik wil je zien. Kan je morgen? Ik ben even verbaasd. Ik kan niet zomaar weg, maar ze geeft aan dat ze om 16.00 een uur de tijd heeft. Ik zeg ja en als ik thuis ben zorg ik dat ik de zaken regel om daar op tijd te zijn.

De volgende dag ben ik al heel de dag botergeil. Denkend aan wat ik allemaal met haar zou kunnen en willen doen. Mijn pik is heel de dag al half hard maar met het werk op school niet heel handig. Ik leg mijn pik omhoog zodat mijn riem hem zo goed mogelijk probeert te verbergen. De dag kruipt weer voorbij, maar om 3 uur kan ik eindelijk weg. Nu maar hopen dat er niet al te veel file staat.

Onderweg bedenk ik me hoe ik het ga aanpakken. Ze houdt van ruw, ze wilt seks en ze wilt het snel. Ik vraag me af hoe ze open doet. Is ze naakt, of gaat ze het mij moeilijk maken. Alle scenario’s schieten door mijn hoofd. Tijdens de rit heb ik uiteraard weer file. Om tien over 4 ben ik er eindelijk. Gespannen loop ik naar haar deur, zenuwachtig ben ik maar ook botergeil.

Ik bel aan. Al snel gaat de deur open. Ze staat achter de deur. Als ze de deur sluit zie ik haar staan. In lingerie. Wauw. Maar nog voor ik wat kan doen loopt ze naar de woonkamer. Daar zijn de gordijnen dicht. Ze doet de woonkamer deur dicht. Dan duw ik haar tegen de deur. Ik duw mijn hand op haar keel en kus haar. We zoenen gelijk heftig. Ik stop met zoenen omdat ik haar op de knieën wil duwen, maar dan schrik ik. Ze huilt. Ik stop meteen en ze zegt weer sorry. ‘Ik ben zo blij je te zien. Het is zo spannend. Ik heb je zo gemist’. Alle emoties razen door haar heen.

We knuffelen even. Ik fluister lieve woorden in haar oor. ‘Sorry, maar het was fijn. Ik wil dat je me zo aanpakt,’ Ik kijk haar in haar mooie ogen en vraag of ze er echt klaar voor is. Ik kijk naar haar. Haar mooie strakke lichaam ondanks dat ze al een kind heeft. Haar lichte huid in zwarte lingerie. ‘Pak me’ zegt ze terwijl ze me aankijkt.

Ik pak haar keel beet. ‘Op je knieën dan sletje’ Ze luister braaf en gaat op haar knieën. Mijn pik die even verslapt was groeit zodra ze mijn broek aanraakt. Ze maakt snel mijn broek los, trekt die omlaag en mijn boxer volgt. Ze neemt mijn pik in haar mond. Wat een godin. Zonder twijfel wilt ze hem diep in haar keel. Ze zuigt, of nee, ze deepthroat. Opnieuw zie ik tranen, maar nu omdat mijn pik achter in haar keel zit. Ik hou haar hoofd vast en duw hem er zo ver mogelijk in. Fuck wat een sletje is dit geworden. Ze was ooit lief en onschuldig, nu is ze hongerig voor mijn zaad.

Ik trek Marieke aan haar horen omhoog. Ik kijk haar aan. In haar ogen zie ik geilheid en liefde. Ik zoen haar en probeer haar bh los te maken. Dat is lastig ( het is niet mijn kwaliteit ) maar gelukkig heb ik het snel voor elkaar. Haar mooie volle borsten komen tevoorschijn. Ik stort me daar op. Mijn mond kust haar borsten, zuigt op haar tepels en bijt er zachtjes in. Mijn handen liggen op haar prachtige billen.

Dan ga ik op mijn knieën, trek haar string gelijk mee omlaag en mijn stort zich meteen op haar kutje. Ze is nat, proeft beter dan ik onthouden had en mijn tong vind de weg in haar kutje. Met mijn handen op haar billen gaat mijn tong naar haar clitje en steek ik hem er weer in. Marieke geniet, kreunt hard. Ja , ja’’ kreunt ze. Dan stop ik. Dit schatje mag genieten, maar ik bepaal. Ik sta op en duw haar richting de eettafel. Daar laat ik haar op zitten. Ik duw haar benen uit elkaar en kijk haar diep in haar ogen.

Ze zoent me, maar ik duw haar weg. Ik leg mijn linkerhand op haar keel terwijl mijn rechterhand twee vingers moeiteloos in haar kitje laat glijden. Haar mond gaat open. Ze geniet maar kan geen geluid uitbrengen. Mijn vingers stoten rustig in haar kutje. Even haal ik ze er uit, duw ze in haar mond zodat ze zichzelf kan proeven. Ik haal ze er uit, laat ze over haar clitje glijden en stoot ze weer in haar. Ik zoen haar. We tongen wild. Ik laat haar keel los om haar haren beet te pakken. ‘Je bent van mij sletje’.

Ze kreunt, geniet. Mijn pik is keihard. Ik duw mijn pik tegen haar kutje aan. Ze schrikt even en kijkt me aan. ‘Condoom’ kreunt ze. Ik luister niet. Mijn pik glijdt in haar. ‘Ik gebr..’ Ik stoot diep. ‘Stil sletje’. Langzaam haal ik mijn pik uit haar kutje, dan stoot ik hem er weer hard in. Ze kreunt. ‘Neuk me . Ik pak haar bij de heupen. Ze zit op de perfecte hoogte. Ik stoot diep in haar en we zoenen. Ze voelt perfect om min pik heen. Nog veel beter dan toen we jong waren. Dat ze nu moeder is , een relatie heeft en ik haar in haar eigen huis op de keukentafel neuk maakt het alleen maar geiler. In een rustig tempo stoot ik diep in haar. Minuten lang hou ik dit vol. Dan glij ik uit haar. ‘Dit is langer dan hij ooit heeft gedaan’ fluistert ze.

Ik duw haar naar de bank. Ze leunt voorover. Ik sta achter haar en glij diep in haar kutje. ‘Spuit niet in me alsjeblieft’ zegt ze. ‘Ik wil het slikken’. Ik neuk haar nu hard. Ik heb Marieke haar haren beet. Trek er hard aan en stoot diep in haar. Voor mijn gevoel stoot ik zo hard, dat ik bijna de bank sloop. De bank schuift iets bij iedere stoot, maar Marieke geniet. Even glij ik uit haar. Ik kijk naar haar mooie volle billen, haar benen trillen heftig. Dit aanzicht is geweldig. Ze kan niks uitbrengen, niet kreunen, helemaal niks. Dan duw ik mijn pik weer in haar.

Ik voel dat ik dit niet lang volhou. Ze kreunt weer, als ik voel dat ik er bijna ben glij ik weer uit haar. Weer trillen haar benen. Het vocht van haar kutje laat haar benen glinsteren. Weer ik in haar, nog harder dan ik hiervoor deed. Ik neuk haar zo hard als ik kan. De kamer vult zich met ons gekreun en de harde kletsen van de stoten.

Weer glij ik uit haar. Haar benen trillen, maar ze krijgt geen tijd om te herstellen. Ik trek haar omhoog en duw haar op haar knieën. Mijn pik gaat haar mond in, maar nu doe ik het werk. Ik pak haar hoofd beet, stoot diep in haar mond. Ze kokhalst niet, wat mij verbaasd. Ik stoot harder. Ik voel dat het gaat komen. Ik kreun, ik zeg dat ik kom, de tranen rollen over haar wangen.

Maar dan haal ik hem uit haar mond. Als een braaf sletje blijft ze kijken. Haar mooie betraande ogen, haar mondje open. ‘Ik kom sletje’ Kreun ik nog. Ik kreun hard, maar Marieke krijgt niet haar zin. Ik spuit mijn zaad over haar prachtige D cup borsten. Ik trek wild aan mijn pik, Het zaad komt overal, op haar gezicht, in haar haren maar het meeste op haar tieten. Zeker zes grote stralen zaad pomp ik over haar prachtige lichaam.

Marieke is boos, erg boos. Dit is niet wat ze wilde. Even dacht ik dat ze het speelde, maar dat was niet het geval. Woedend loopt ze naar de keuken, veegt het sperma met een theedoek van haar lijf. Ik lach, vind het erg grappig. Maar Marieke is niet te genieten. Ik wijs haar op het zaad in haar haren, maar dat maakt haar nog bozer. Ze maakt alles schoon terwijl ik met een harde pik toekijk.

Het duurt zeker 5 minuten voor de woede zakt. ‘Ik wilde dit slikken. Het is zoveel’. Ik lach, maar dat helpt niet. Ik kus haar, fluister in haar oor dat ze dan nog maar een keer tijd moet hebben. Ze is nog steeds naakt. Mijn handen glijden weer over haar lichaam. ‘Laat me het goed maken’ zeg ik. Ik duw haar weer naar de eet tafel. Daar duw ik haar benen uit elkaar en laat ik mijn tong over haar kutje glijden.

N lik ik haar kutje liefdevoller. Ze is perfect geschoren en smaakt heerlijk. Ik wissel het af. 2 vingers in haar, mijn tong op haar clitje. Dan mijn tong in haar en mijn duim op haar clitje. Dan laat ik mijn tong over haar kutje glijden.

‘Shit’, hoor ik ineens. ‘Je moet weg, het is tijd’. Dat is een slecht einde, want Marieke is nu niet gekomen. Ik baal maar ik snap het wel. We kleden ons snel aan. We zoenen, knuffelen en vertellen hoe heerlijk geil we elkaar vinden. Dan ga ik weg. Ik heb genoten. Ze loopt niet mee naar de deur, ze heeft alleen lingerie aan. Ik doe de deur dicht en loop weg.

Als ik bij de auto ben zie ik dat ze een appje heeft gestuurd. Klootzak staat er. Met gelijk er achteraan, volgende week zelfde tijd. Fuck ja, heerlijk gewoon.

Dit was deel 4. Ik hoop dat je genoten heb. Zoals altijd hoor ik graag wat je er van vond, dus mail me of voeg me toe op snapchat. Mdemeester28 Tot het volgende deel!
Trefwoorden bij dit verhaal: Slet, Sletje, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
0.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
0.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.8
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.7
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3