63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4045x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0

Linda Als 24-uursslavin

Als dit het eerste verhaal is dat je van me leest, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met hoofdstuk 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. Alle personages die deelnemen aan seksuele activiteit in de verhalen zijn 18 jaar of ouder. Dit verhaal is volledig een fictief werk. De namen, personages, plaatsen en incidenten die erin voorkomen zijn het werk van de verbeelding van de auteur. Elke gelijkenis met werkelijke personen, levend of dood, gebeurtenissen of plaatsen is geheel toevallig.

Een lijst van de figuren die in mijn verhalen voorkomen vind je op mijn profiel pagina.


Het is nu zondag, drie januari, en ik ben eindelijk bijgekomen van mijn eindejaars- en Nieuwjaars avonturen in de club en met Alicia en haar familie. Over twee weken, op de 15e, komen Jeff en Rachel uit Florida voor hun bezoek aan Grace en Nancy, voordat ze doorreizen naar Italië om Gina en Victoria te ontmoeten. Dat geeft me ruimschoots de tijd om de 24 uur van Linda's slavernij die ik in Londen won te incasseren, dus hoog tijd om haar te bellen.

"Hoi Linda, dit is je vriendelijke Meester uit Londen."

"Oh hi Lew, ik verwachtte een telefoontje. Ik wist zeker dat je de uitdaging niet zou vergeten, of bel je over iets anders?"

"Nee natuurlijk niet, ik kan me niet voorstellen dat je dacht dat ik zoiets belangrijks zou vergeten?"

"Nee niet echt - maar men kan altijd hopen."

"Zou je het vergeten zijn als ik verloren had?"

"Waarschijnlijk niet nee. Wanneer wil je incasseren?

"Volgend weekend, tenzij je iets gepland hebt met Astrid of ergens anders een modeding moet doen."

"Nee, ik heb niets te doen, maandag heb ik het druk, maar zaterdag en zondag ben ik vrij."

"Uitstekend, en, om er zeker van te zijn dat het niet op een andere manier ongelegen komt, ben je niet ongesteld?"

"Nee, dat is aardig van je dat je daaraan denkt."

"Ik ben bang dat ik meer aan mezelf denk schat, het bederft nogal het plezier van kutjes beffen."

"Nee daar heb je gelijk in, maar betekent dat dan dat je mijn kutje gaat beffen?"

"Ik heb jullie wel beloofd, meisjes, minstens 5 orgasmes tijdens jullie 24-uurs slavernij, en ik ben van plan mijn belofte na te komen. Cunnilingus is een zeer aangename manier om een vrouw een orgasme te bezorgen."

"God Lew, je zegt de leukste dingen," antwoordde ze met een giecheltje.

"Uitstekend dus wat dacht je ervan om zaterdagavond om 6 uur met je slavernij te beginnen, tot zondagavond 6 uur."

"Klinkt goed, dan kan ik zaterdag nog veel doen en ben ik op tijd thuis om een goede nachtrust te hebben voor nog een week hard werken."

"Het is een deal dan, en trouwens, doe geen moeite om te veel kleren aan te trekken of mee te nemen, je zult toch het grootste deel van de tijd naakt zijn, vooral als we zaterdagavond naar de club gaan."

"Gaan we een ook show opvoeren?"

"Zou je dat leuk vinden?"

"Ja graag, ik vond het geweldig tijdens de inauguratie en opnieuw tijdens het nieuwjaarsfeest, maar ik hoop dat je deze keer iets anders voor me vindt en dat jij de enige bent die met me speelt."

"Dat zeker, je zal mijn persoonlijke kleine seksslaaf zijn om die nacht mee te spelen."

"Oh mijn God ik raak al helemaal opgewonden, je zou eens moeten voelen hoe mijn kutje al helemaal nat aan het worden is."

"De gedachte dat jij helemaal opgewonden en nat wordt maakt mij ook geil, ik kan niet wachten om je verleidelijke lichaam weer in handen te krijgen."

"Is dat alles wat je gaat gebruiken, alleen je handen?"

"Maak je geen zorgen liefje ik zal je nog uitdagen, ik zal speciale lessen nemen met Jack en Tanja om je naar en misschien zelfs over je grenzen te brengen."

"Ik kan niet wachten."

"Gewoon om je te waarschuwen, je zal er nadien misschien, hoe zal ik het zeggen? Een beetje gebruikt, gemarkeerd voor een paar dagen uitzien na dat weekend, ik hoop dat je de week erna geen lingerieshow of fotosessies hebt?"

"Nee, nee, niets van dat alles, het is gewoon normaal werk in Astrid's boetiek, het is de koopjesperiode, Solden zoals wij het noemen, weet je."

"Oh ja, wintersolden, hoe kon ik dat vergeten."

"Ja, we zullen veel bezoekers hebben die proberen spullen te kopen tegen gereduceerde prijzen, als dat klaar is presenteren we de lentecollectie, maar ik hoop dat tegen die tijd alle vlekken op mijn lichaam wel zullen verdwenen zijn."

"Ik kan het garanderen, geen blijvende sporen."

"Moet ik iets speciaals meenemen?"

"Ja, misschien één ding, neem een schortje mee."

"Een schortje, waarom heb ik een schortje nodig?"

"Je eerste opdracht zal bestaan uit het bereiden van een lekkere maaltijd voor je Meester."

"Weet je zeker dat je dat wilt riskeren? Ik ben niet bepaald een keukenprinses."

"Als het eten niet goed is, heb ik alle reden om je te straffen."

"Oh ik begrijp het, bereid je dan voor op echt slecht eten, ik hou ervan gestraft te worden, vooral door jou."

"Wees ervan bewust dat straf in verschillende vormen kan komen, het hoeft niet altijd een pak slaag of geseling te zijn, wees ervan bewust dat het winter is en machtig koud buiten en ik wil misschien meer dan alleen een snelle naakte sneeuwengel."

"Oh nee Lew, je weet hoe ik de koude verafschuw."

Notitie voor mezelf: Ik moet zeker wat straf in de kou voor haar voorzien.

"Dat is dan misschien de juiste stimulans om een lekkere maaltijd te bereiden," antwoordde ik.

"Je hebt hier echt wel over nagedacht, hè?"

"Ja schat, dat maakt het verschil tussen een meester en een slaaf."

"OK, ik zal deze week oefenen in de keuken om een goede maaltijd op tafel te zetten voor mijn Meester."

"Dat is de bedoeling, ik stuur je een lijst met ingrediënten en wat ik wil dat je ermee klaarmaakt! Dus zie je zaterdag, 18.00 uur precies, elke seconde te laat zal een zweepslag opleveren."

"Ja, Meester."

"Tot ziens, slaaf."

De rest van de week verliep tamelijk rustig, met mensen die geheugenkaartjes of sticks afgaven met hun Nieuwjaars foto’s om af te drukken of een verzoek om ze in een muurkalender om te zetten, dus voor ik het besefte was het zaterdag half zes en kon ik de winkel sluiten. Ook dit seizoen hadden we geen geluk, we hadden geen witte kerst gehad, maar zoals zo vaak begon het een paar dagen na Nieuwjaar te sneeuwen, zodat ik met Linda in mijn daktuin een paar mooie sneeuwengel foto’s zou kunnen maken.

Om het zekere voor het onzekere te nemen met het eten dat door mijn slavin zou worden bereid, koos ik ervoor om haar iets relatief eenvoudigs te laten bereiden. Als voorgerecht koos ik een eenvoudige groentesoep met kleine gehaktballetjes. Dit zou worden gevolgd door kip met de rest van de kleine gehaktballetjes en champignons in een romige saus, geserveerd in bladerdeeg, ook bekend als "Vol au Vent", en vergezeld van kroketten uit de diepvries. Ze vers maken zou te veel tijd kosten. Voor de gezelligheid koos ik voor een fles Beaujolais Saint-Amour.

Als dessert dacht ik aan vanille-ijs met een scheutje Hasseltse koffielikeur, overgoten met slagroom. Ik hoopte dat ze dit zou kunnen bereiden zonder te knoeien. Volgens mij zou ze het in maximaal 1 tot 1,5 uur moeten klaarkrijgen. Het snijden van de groenten voor de soep en het rollen van de kleine gehaktballetjes zou de meeste tijd in beslag nemen. Ik had een gebraden kip gekocht dus die hoefde ze alleen maar in kleine stukjes te snijden. De champignons snijden, de romige saus maken en de kroketten bakken was volgens mij kinderwerk.

Ik hoopte dat we tegen 9 uur klaar zouden zijn met de maaltijd. Afhankelijk van haar prestaties bij de voedselbereiding zou ik ofwel alleen de foto's van de sneeuwengel maken of haar een beetje straffen door haar wat langer naakt in de kou op mijn daktuin te laten staan. Ik hoopte een beetje op de tweede optie, want het zou erg leuk zijn om haar weer op te warmen met een flogger als ik haar weer binnen liet.

Een paar minuten voor 6 ging de bel. Toen ik op de videofoon keek, zag ik dat het Linda was, dus zoemde ik haar naar binnen. Ik hoorde haar de trap opgaan, dus opende ik de deur van het appartement.

Ze keek me aan en zei: "Hoi Lew, ben ik op tijd?"

Ik keek haar heel streng aan en ze keek een beetje verbaasd terug door mijn strenge blik.

"Heb ik iets verkeerds gedaan?" vroeg ze.

"Je hebt veel fout gemaakt, slaaf!" zei ik, "ten eerste ben je nog gekleed, de regel was dat je altijd naakt moest zijn als je in een privé woning was. Ten tweede ben ik nu niet meer Lew maar je Meester en je moet me als zodanig aanspreken. Ten derde, je spreekt niet tegen me tenzij je een directe vraag krijgt. Dus je hebt jezelf al 3 keer 10 zweepslagen verdiend met eender welk gereedschap dat ik geschikt acht of elke andere straf die ik kan bedenken."

Ze stond daar maar en keek me aan, niet wetend of ik het meende of wat ze nu moest doen. Ik keek haar weer aan met het boosste gezicht dat ik kon opbrengen en vervolgde: "Waar wacht je nog op? Een met gouden letters gedrukte uitnodiging, trek die kleren uit."

Ik had haar nog nooit zo snel haar kleren zien uittrekken. Ik denk dat ze in minder dan 3 seconden in haar blootje stond, haar kleren verspreid over de vloer aan haar voeten. Ze begreep ook meteen dat dit echt was en dat ik het meende, dus zodra ze naakt was, nam ze de slavenwachthouding aan, haar handen achter haar onderrug en haar voeten op schouderbreedte, haar benen licht geopend, ogen recht vooruit gericht.

Ik liep om haar heen en toen ik achter haar stond kon ik het niet laten om met mijn hand een klap op één van haar billen te geven. Ze schrok even, ik denk meer omdat ze het niet verwachtte, want het kon niet echt pijn doen. Ik bevestigde een leren halsband met een metalen ring aan de voorkant om haar nek en haakte een riem aan de ring waarmee ik haar als een gehoorzame puppy kon leiden.

"OK slaaf, pak je spullen," blafte ik terwijl ik aan de riem trok en haar het appartement in leidde. Ze keek een beetje blozend, en ik kon in haar ogen zien dat ze boos was, want in haar gedachten was ze ruim op tijd aangekomen en had ze geen idee dat ik het zo strikt ging spelen. Misschien moest ik haar een beetje laten afkoelen, dus nam ik haar meteen mee naar het grote raam met uitzicht op de daktuin, opende het en leidde haar naar buiten, het donker in, waar ik haar met de riem vastmaakte aan één van de pilaren van het prieel ongeveer halverwege de tuin en liet haar daar achter. Het was ongeveer -5° C en de grond was bedekt met een paar centimeter sneeuw.

Ik zette een schijnwerper aan en bekeek haar van binnenuit. Ik zag dat ze haar armen om haar lichaam sloeg, maar het duurde niet lang voordat ze begon te rillen. Ik kon me voorstellen dat haar voeten bevroren waren als ze in de sneeuw stond. Ik liet haar daar ongeveer 60 seconden staan, wat voor haar meer als 10 minuten moet hebben gevoeld. Toen ik haar weer naar binnen leidde, duurde het even voor ze stopte met rillen.

"Zijn we nog steeds een boze slavin?"

"Nee Meester," fluisterde ze, klappertandend.

"Uitstekend, trek nu je schort aan dan kun je aan de maaltijd beginnen."

Ze pakte snel het schort dat ze had meegebracht van de stapel kleren die ze had uitgetrokken en bewoog zich naar de keuken.

"Wat je nodig hebt staat in de koelkast," zei ik.

Ze ging naar de koelkast, haalde de groenten voor de soep eruit en begon ze te schillen, te snijden en in blokjes te snijden. Tegen de tijd dat ze klaar was, was ze gestopt met rillen en werkte ze vrij snel en efficiënt. In een mum van tijd had ze een pan op de inductiekookplaat aan de kook en begon er een aangename geur zich in het appartement te verspreiden. Vervolgens haalde ze het gemalen vlees tevoorschijn om de kleine gehaktballetjes voor de soep en de Vol au Vent te rollen. De schort dat ze had meegebracht was nogal klein, het bovenstukje was nogal smal waardoor haar borsten soms aan de zijkant piepen als ze een beetje snel bewoog, waardoor ik regelmatig verleidelijke stukjes van haar borsten te zien kreeg.

De achterkant was echter het meest verleidelijk, met slechts een bandje om haar nek en een schattig strikje op haar onderrug, net boven haar uitstekende billen. Als ik naar de voorkant keek, bedekte het schortje ook nauwelijks haar schaamstreek. Als ze zich bewoog kon ik regelmatig mijn ogen de kost geven aan haar kutje dat af en toe onder het schortje vandaan gluurde.

Ik werd steeds geiler. Ik feliciteerde mezelf over mijn opdracht aan Linda om een schortje mee te brengen. Een vrouw ziet er altijd een beetje aantrekkelijker uit als delen van haar naakte lichaam bedekt zijn of gedeeltelijk aan het zicht onttrokken, en dit schortje deed dat op een perfecte manier. Ik vroeg me af of haar lichaamstemperatuur ook steeg, en dan heb ik het niet over haar hele lichaam maar alleen over bepaalde delen. Ik moest het weten, dus sloop ik achter haar aan terwijl ze zich concentreerde op het rollen van de kleine gehaktballetjes en gleed met mijn hand tussen haar benen. Ze sprong bijna uit haar vel en gaf een klein kreetje, want plotseling voelde ze mijn hand tussen haar benen. Ze was ongetwijfeld geil, net als ik, haar kutje voelde licht vochtig aan, en toen ik een vinger naar binnen schoof kreunde ze.

"Vind je dit lekker?" fluisterde ik in haar oor.

"Oh ja Meester, ik verkies dit boven de kou buiten."

"Ik kan me voorstellen dat je dat doet, maar je wist dat je gestraft zou worden toen je erachter kwam dat je je niet aan de regels hield en me die boze blik gaf."

"Ja en het spijt me zeer Meester, ik verdiende het om gestraft te worden."

"Ja, maar ik denk dat je een ander soort straf in gedachten had toen je erachter kwam, nietwaar?"

"Ja, Meester ik hoopte dat je me een pak slaag of een kleine geseling zou geven."

"Maak je geen zorgen mijn kleine slaaf, de koude behandeling was alleen om je op te warmen voor wat er komen gaat," zei ik met een grinnikje, in de hoop dat ze de woordspeling begreep, en dat deed ze.

"Dus wanneer denk je dat we kunnen eten?"

"Ik hoop om half acht klaar te zijn, meester."

"Uitstekend, wil je een aperitief?"

"Ik zou er graag een willen Meester, als dat is toegestaan."

"Dat mag zeker, het is niet omdat je vanavond mijn slaaf bent dat je niet mag genieten van een diner met alles erop en eraan, Champagne OK voor jou?"

"Oh ja, Meester, dat vind ik altijd lekker."

Ik opende een fles champers en schonk ieder van ons een fluit in. Ik zag dat ze er dorstig van dronk, hoogstwaarschijnlijk al warm van het koken. Uitstekend, het zou haar helpen haar laatste remmingen af te schudden, niet dat ze er nog veel had na haar optredens in de club, maar het helpt altijd om net dat beetje meer te doen. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door haar kookkunst. Het eten was uitstekend, ze was erin geslaagd de kleinste gehaktballetjes te rollen die ik ooit had gezien en geproefd. Ik kon haar zeker niet op fouten betrappen, het was maar goed dat ze de fouten had gemaakt toen ze aankwam.

Het duurde even voor ik op een idee kwam - misschien kon ik haar straffen voor het aanhouden van het schortje terwijl we aten. Halverwege de maaltijd ik keek haar dus opnieuw streng aan.

"Ben je niet iets vergeten slaaf?

Ze bekeek me met grote angstige ogen, niet wetend wat ik bedoelde.

"Vertel het me meester, zodat ik het kan corrigeren," antwoordde ze.

"Wat was de regel over kleding?"

"Dat ik altijd volledig naakt moest zijn als ik in een privéwoning was."

"En ben je naakt?"

Ze keek naar zichzelf en besefte plotseling dat ze haar schort nog aan had.

"Het spijt me zo meester, ik was helemaal vergeten het af te doen toen we aan de maaltijd begonnen en ik niet meer bezig was met de voorbereiding." Ze sprong op en verwijderde het stukje textiel in een flits.

"Dat is al veel beter, maar ik zal je straf moeten verzwaren voor het overtreden van deze regel."

"Ja, Meester," zei ze ingetogen in haar bord kijkend terwijl ze verder at.

Toen ze haar eten op had, wachtte ze tot ik klaar was, ruimde toen de tafel af en maakte het dessert klaar. Tegen de tijd dat we het ijs met de koffielikeur en de slagroom op hadden, was ze van binnen voldoende afgekoeld om nu buiten af te koelen door buiten in de tuin een sneeuwengel te maken. Ik dacht niet dat het zo erg zou voelen als de eerste keer, want tussen ons tweeën hadden we een fles champagne en een Beaujolais Saint-Amour op, plus een flinke scheut Hasseltse koffielikeur in het dessert.

Ze protesteerde niet toen ik haar weer naar buiten leidde en haar in de maagdelijke sneeuw in de tuin liet liggen om een sneeuwengel te maken. Het was goddelijk, haar naakte lichaam op de witte sneeuw met haar armen en benen die de sneeuw verschoven om een engel te maken. Ze leek zelfs te genieten toen ze met haar armen en benen bleef schommelen en zo een kleine bergje sneeuw tegen haar kutje en naast haar naakte lichaam produceerde. Toen ik alle foto's had gemaakt die ik in gedachten had, inclusief een kleine video, stak ik mijn hand uit om haar weer overeind te helpen. Toen ik haar losliet stak ze haar armen hoog in de lucht en danste rond in de sneeuw voordat ze een paar radslagen draaide; ze was prachtig.

Toen ik haar weer naar binnen leidde, nam ik haar in mijn armen en kuste haar hartstochtelijk. Ze reageerde ook door haar hete tong diep in mijn mond te steken.

Ik trok snel mijn shirt uit, want ik wilde haar ijskoude huid en tieten tegen me aan voelen en haar weer opwarmen. De Fransen zouden ze "seins de glace" of "ijsborsten" noemen, maar omdat het in het Frans op dezelfde manier wordt uitgesproken als "ijsheiligen" of "Saints de Glace", kan het waarschijnlijk beter worden vermeden. Voor de geïnteresseerden: deze drie Saints Days vallen midden mei en traditioneel krijg je na die data geen vorst meer, dus vanaf dan kun je vorstgevoelige zaailingen en planten buiten zetten.

Maar goed, laten we voorlopig de heiligen vergeten en het bij "les seins" houden. Toen ik me wat voorover boog om aan haar koude, keiharde tepels te zuigen, voelde het alsof ik aan een ijslolly likte. Toen ik mijn handen op haar kont legde voelde het ook ijskoud aan. Mijn hand tussen haar benen brengen gaf me een heel ander gevoel, daar was ze heet en nat, en ik vermoedde niet alleen van de gesmolten sneeuw.

Toen ik eenmaal haar tieten had geproefd, wilde ik ook haar kutje proeven, dus zakte ik op mijn knieën en viel haar kutje aan, likte en zoog aan haar kutlipjes, en bewoog me naar haar genotboontje dat nog nooit zo koud had gevoeld voor mijn tong. Het was als een bevroren waterdruppel die zich verborg onder zijn beschermende kapje, maar ik liet hem al snel smelten, waardoor ze snel kreunde van genot. Terwijl ze bleef staan met haar benen iets uit elkaar, bleef ik koortsachtig haar kut likken en zuigen, op zoek naar de ingang van haar natte kanaal met mijn tong. Misschien was dit een goed moment om haar het eerste van de 5 beloofde orgasmes te geven gedurende haar 24 uur durende periode als mijn slavin.

Ze begon zeker alle tekenen te geven van een naderend hoogtepunt. Ze hield mijn hoofd in alle stilte tegen haar mons en spoorde me zonder woorden aan om haar kutje te blijven likken. Nu ik op de grond zat was ik tussen haar open benen geschoven met mijn beide handen op haar billen en duwde haar tegen mijn gezicht. Ze opende haar benen wat meer en ik ging met mijn vingers op zoek naar haar achterdeur. Eenmaal gevonden probeerde ik een vinger naar binnen te laten glijden. Eerst ondervond ik wat weerstand, maar met behulp van de sappen die uit haar kut stroomden lukte het me om hem tot de eerste knokkel bij haar naar binnen te wurmen. Toen het eerste deel eenmaal binnen was, vond de rest van mijn vinger gemakkelijk zijn weg in haar donkere doorgang.

Ik kon duidelijk voelen dat ze nu op de rand van een orgasme stond, toen ik plotseling een idee kreeg. Ik had mezelf een cadeau gegeven tijdens de kerstperiode, iets wat ik altijd al had willen kopen, maar waar ik nooit aan toe was gekomen: een mooie massagetafel. Wat is een betere manier om dit nieuwe speeltje van mij in te wijden, en wat is een betere straf om Linda te straffen dan haar op het randje te houden en haar een snel orgasme te ontzeggen? dus trok ik mijn vinger uit haar kont en stopte met haar kutje te beffen.

"Waarom stop je? Ik sta net op de rand van een orgasme," zei ze met een klaaglijk stemmetje.

"Je krijgt pas een orgasme als ik je dat toesta slaaf, en voorlopig hou ik je liever op het randje."

"Oh nee Meester, alstublieft..."

"Hou je mond en kom met me mee," ik stond op, pakte haar riem en leidde haar naar de extra slaapkamer waar ik de massagetafel had opgesteld, "ga op je rug liggen," blafte ik. Linda klom op de tafel en legde haar armen naast haar lichaam neer. Terwijl ze dat deed liet ik mijn broek en boxershort zakken, ik was nu net zo naakt als zij.

"Armen omhoog, ik wil die tietjes van jou in hun volle glorie kunnen bewonderen!" wat ze dan ook meteen deed. Ik nam een positie vlak achter haar hoofd in en begon langs de binnenkant van haar armen te kietelen. Natuurlijk probeerde ze haar armen terug te trekken, maar ik was voorbereid en greep haar rechterpols en boeide die aan het tafelblad, de linker volgde snel. Nu kon ze haar armen niet meer naar beneden brengen, waardoor ik volledig vrije toegang kreeg tot haar naakte bovenlichaam.

Ze kon stoppen met lachen en bleef flink kronkelen toen ik mijn tocht voortzette naar haar oksels en verder langs haar ribbenkast.

Toen ik haar genoeg gekieteld had, pakte ik een flesje babyolie, spoot een flinke hoeveelheid tussen haar tieten en begon haar pretzakjes te masseren. Daarna liet ik mijn handen langs haar buik naar haar kutje glijden, waar ik vanuit mijn positie aan het hoofd van de tafel helaas net niet bij kon. Mijn harde pik gleed over haar haar en voorhoofd, helemaal naar haar neus. Ze voelde het en als een slang begon ze omhoog te glijden, waardoor mijn pik dichter bij haar mond kwam. Ik haalde mijn handen van haar af om haar te laten doen wat ze wilde. Ze gleed zo ver omhoog dat haar hoofd nu over de rand van de massagetafel hing en toen ik weer dichterbij kwam nam ze mijn pik diep in haar hete mond.

Toen ik nu weer haar bovenlichaam begon te masseren kon ik gemakkelijk bij haar kutje. "Slimme meid," dacht ik, ze verwent me en hoopt dat ik hetzelfde voor haar zal doen nu ik met mijn handen en vingers bij haar kutje kan. Nou, ik zou haar niet willen teleurstellen, dit soort initiatief verdient een beloning, en ik kon geen betere beloning bedenken dan een orgasme. Ik had een Magic Wand onder de tafel verstopt, dus die pakte ik, zette hem op de laagste stand en drukte hem tegen haar spleetje. Hoewel het uiteindelijk mijn doel was om haar, zo het gewenste orgasme te geven, wilde ik haar toch nog even scherp houden. Ze begon te kreunen. De trillingen die ze zo rond mijn pik diep in haar mond creëerde, waren niet precies waar ik op mikte, want ik wilde nog niet klaarkomen, dus zette ik me schrap en concentreerde me op haar kutje.

Als op de automatische piloot opende ze haar benen steeds wijder terwijl ze mijn pik nog dieper in haar mond nam om me te laten klaarkomen, waarschijnlijk in de hoop dat ik medelijden met haar zou krijgen en haar ook zou laten klaarkomen. Mijn enige mogelijke verdediging was de trillingen van de toverstaf op te voeren of mijn pik uit haar mond te trekken, wat moeilijk was zoals ik gepositioneerd was. Ik besloot haar uit haar lijden te verlossen en haar te laten klaarkomen terwijl zij mij liet klaarkomen, dus zette ik de toverstaf op maximaal. Haar reactie was onmiddellijk. Ze trok haar benen op als een kikker, ging nog wijder open dan voorheen, boog haar rug en trok haar buik in. Zoals ze nu was, zag ze er uiterst verleidelijk uit, het was jammer dat ik geen handen vrij had om foto's te maken. Haar gekreun vervijfvoudigde en gaf me hoogstwaarschijnlijk hetzelfde gevoel op mijn pik als de Wand op haar kutje moest produceren.

Onze ademhaling werd snel en oppervlakkig toen een stortvloed van verschroeiend genot door onze lichamen brandde, waardoor het hare zich helemaal opspande toen ze over de top tuimelde, en mij meenam in een schokkend orgasme. Haar kut spoot alle kanten op en haar buik pulseerde terwijl ze haar verrukking uitschreeuwde, terwijl ik haar gretige mond vulde met spuit na spuit van kleverig sperma, grommend en knorrend diep in haar keel. Terwijl ze de laatste druppels sperma uit mijn langzaam zacht wordende pik zoog, trok ik hem eruit en zag haar het laatste doorslikken. Ik liet me op een nabijgelegen stoel vallen en zij probeerde weer op de tafel te gaan zitten, maar haar geboeide handen lieten dat niet toe. Ik denk dat haar nek behoorlijk pijnlijk moet zijn geweest van de onnatuurlijke positie waarin ze de afgelopen 15 tot 20 minuten had gelegen terwijl ze me pijpte, dus maakte ik snel de boeien los.

Ze fluisterde: "Dank u, Meester."

"Graag gedaan slavin," antwoordde ik, waarna we beiden in lachen uitbarstten om de absurditeit van onze opmerkingen. Maar toen keek Linda me heel ernstig aan, en ik vroeg me af waarom.

"Lew..."

"Meester," corrigeerde ik haar.

Ze bleef ernstig kijken, wat me een beetje ongerust maakte, dus keek ik haar weer aan en vroeg: "Wat is er? Wil je niet meer spelen?"

"Ik vind het niet erg om te spelen maar als je het goed vindt wil ik eerst je advies over iets hebben," zei ze somber kijkend.

"Wat is het lieverd, wat zit je dwars?"

"Hoe zal ik het zeggen... ik heb een probleem en ik heb niemand nodig met wie ik kan praten, en in de loop der tijd ben jij een soort vaderfiguur voor me geworden."

"Ik zou onze relatie niet echt beschrijven als een vader/dochter relatie, niet met alle seks die we hebben gehad, maar OK, wat zit je dwars, ben ik te oud?"

"Nee niets van dat alles, en ik geniet grondig van de seks, maar zoals ik al zei ik ken niemand ouder met meer levenservaring als jij waar ik mee kan praten."

"Je bent toch niet zwanger?"

"Nee gekkie, ik weet heel goed hoe ik niet zwanger kan worden, het gaat meer om relaties en proberen uit te vinden wat ik voor mezelf in het leven wil. Dit gedoe met Astrid en anderen waar ik nu model voor sta, is leuk maar het zal ooit eindigen, vrij snel denk ik, ik ben niet bepaald piep jong meer."

"Ja maar je hebt je studie, je wilde toch advocaat worden?"

"Ja dat weet ik, maar daar ben ik nu ook niet meer zo zeker van."

"Zou je dan iets anders willen studeren?"

"Nee, niet echt, oh Lew, ik weet niet wat ik wil," zei ze terwijl ze huilend in mijn armen kwam. Ik liet haar een beetje huilen tot het eindelijk bedaarde en ze weer rechtop ging zitten, haar ogen helemaal rood en gezwollen. Ik gaf haar een zakdoek om haar ogen en wangen te drogen en haar neus te snuiten. Het werd me meteen duidelijk dat ze precies wel een heleboel onopgeloste problemen uit het verleden en het heden had.

"Het is me duidelijk dat er iets ernstigs is, maar het lijkt erop dat je moeite hebt om erover te praten?"

"Ja."

"Wil je het eens proberen?"

"Ik weet het niet, je zult waarschijnlijk denken dat ik een dom wicht ben."

"Als het zo'n probleem voor je is, zal ik nooit denken dat je dom bent schat, maar neem je tijd, we hebben nog ongeveer 20 uur om te praten over wat je dwars zit."

"Hoe zit het dan met mijn tijd als jouw slaaf?"

"Ik denk dat dit veel belangrijker is dan een dom slaaf/meester spelletje, ik hou veel te veel van je om zoiets boven je welzijn te stellen."

"Hou je echt van me?"

"Ja schat, ik hou van je als een vriend, als een vader zelfs als je dat wenst, maar ik ben niet verliefd op je, ik hoop dat je het verschil begrijpt. Ik zal alles voor je doen, zelfs de heerlijke seks die we hebben opgeven als je je daardoor beter voelt."

We zaten lange tijd zwijgend samen op de massagetafel, ik met haar in één arm, haar hoofd rustend op mijn schouder, haar handen in haar schoot, toen ze plotseling uitbarstte.

"Ik heb een man ontmoet en hij beweert dat hij verliefd op me is en ik hou van de geweldige seks die we samen hebben, maar ik vind dat er ‘iets’ ontbreekt."

"Kan je dat 'iets' nader toelichten?"

"Nou, hij geeft me een goed gevoel en hij is altijd heel attent als we seks hebben en zorgt ervoor dat ik altijd eerder klaarkom dan hij. Hij vraagt me nooit iets te doen wat ik niet wil doen, nou ja eigenlijk een beetje zoals wanneer ik seks heb met jou, maar er mist iets, iets wat ik voel als ik bij jou ben en dat voel ik niet bij hem."

"En wat is dat iets dan dat je bij mij voelt en niet bij hem?"

"Hoe kan ik het beschrijven, een soort veiligheid, een gevoel van gewild zijn en verzorgd worden, zoals ik al zei de seks is heerlijk, maar... stel dat er iets zou gebeuren, één of andere calamiteit... ik weet niet een brand of een aardbeving, dan denk ik dat hij eerst zichzelf zou redden en mij zou achterlaten, en dat is niet het soort gevoel dat ik heb als ik bij jou ben of dat ik zou willen hebben als ik overweeg de rest van mijn leven met iemand door te brengen."

"Misschien is dit een stomme vraag, maar denk je dat hij te zelfzuchtig is?"

"Ik denk het op dit moment niet, maar ik denk wel dat als er zich iets zou voordoen hij eerst voor zichzelf zou kiezen en dat is een deel van het soort onzekerheid waar ik mee vecht."

"Begrijp ik uit dit alles dat je je zou willen settelen met een man, baby's krijgen en nog lang en gelukkig leven, zoals in de sprookjes?"

"Ja en nee, ik geloof niet meer in sprookjes, maar ik zou toch graag een normaler leven leiden dan mijn ouders."

"Wat is er met je ouders gebeurd? Zijn ze er nog?"

"Nee mijn beide ouders zijn gestorven, maar toen ze nog leefden was het een pure hel, en op de een of andere manier heb ik het gevoel dat het met dit vriendje dat ik heb wel eens heel erg zou kunnen gaan lijken op wat er met mijn ouders is gebeurd."

"Zou het helpen als je me erover vertelt?"

"Ik weet het niet, ik had gehoopt het in het verleden te laten en het te vergeten."

"Misschien, erover praten kan helpen om het te verwerken en een plaats te geven, heb je ooit met een professional gepraat?"

"Nee, niet echt, mijn pleegmoeder stelde het voor, maar ik was te jong en niet dicht genoeg bij haar om haar voorstel te accepteren."

"Je zat dus in een pleeggezin?"

"Ja, het was maar een paar maanden, maar wettelijk verplicht, vanaf het moment dat mijn moeder overleed tot mijn achttiende verjaardag toen ik volwassen werd. De periode was veel te kort om een betekenisvolle relatie met die vrouw op te bouwen."

"En je vindt dat onze relatie betekenisvoller en dieper is dan met haar?"

"Hé Lew, je hebt me ontmaagd...twee keer...voor en achter, je hebt me aan een interessante baan geholpen, hoe dicht kun je bij een persoon komen?"

"Ja, je hebt gelijk, dus voel je dat je met mij kunt praten over je relatie met je ouders, of is het nog te rauw?"

"Ik denk dat ik met je kan praten, maar eerst wil ik dat je de liefde met me bedrijft zoals alleen jij dat kan."

"Is dit een list om niet gestraft te worden voor het niet opvolgen van orders toen je aankwam?"

"Nee helemaal niet, als je me eerst wilt geselen ga je gang, maar beloof me dat je daarna de liefde met me bedrijft."

"Ik maak maar een grapje schat, ik vertrouw jou zoals jij mij vertrouwt en na wat je me verteld hebt denk ik niet dat een pak slaag op dit moment aan de orde is, we houden het bij tedere liefdevolle zorg."

Waarna ik haar bij de hand nam, haar naar mijn slaapkamer leidde, haar op het bed liet liggen en haar lepelde, mijn armen beschermend om haar heen. Ik voelde haar rillen.

Ze begon me te vertellen over haar verleden en de vreselijke tijd die ze had meegemaakt toen ze bij haar ouders woonde. Toen ze me over haar vriend begon te vertellen, was ik er snel van overtuigd dat hij niet de man was die haar gelukkig zou kunnen maken en, hoewel ik een beetje terughoudend was om beslissingen voor haar te nemen, adviseerde ik haar toch om er zo snel mogelijk een eind aan te maken. Ik voelde haar meer ontspannen toen haar verhaal afliep, duidelijk blij dat ze zulke intieme dingen met mij kon delen en dat ik had bevestigd wat ze diep van binnen ook al wist dat ze moest doen. We lagen heel lang lepeltje-lepeltje, gewoon genietend van elkaars gezelschap, niet geïnteresseerd in iets seksueel, met één hand streelde ik zachtjes over haar arm of been, de andere hield één van haar handen vast over haar schouder.

Eerst raakte ik geen van haar intieme delen aan, maar het duurde niet lang of ik kreeg gewoon een heel sterke drang om één van haar borsten te omhelzen. Toen ik er teder overheen gleed, voelde ik hoe haar tepel zich oprichtte en meteen harder werd. Helaas had mijn verraderlijke orgaan hetzelfde idee en begon tegen haar kont aan te groeien. Ze wiebelde zodat het zich mooi in haar kontspleet nestelde en gaf me een kleine kreun.

Ik begon haar nek en schouder te kussen terwijl ik met de tepel van haar linker tiet bleef spelen, waardoor die keihard werd. Ze draaide zich op haar linkerzij, keek me aan, keek in mijn ogen en kuste me teder. Ik antwoordde en gaf tedere kusjes op haar mooie lippen, zonder dat er een tong aan te pas kwam. Dit ging niet om seks, dit ging om de zorg voor elkaar, en op dit moment had Linda iemand nodig die haar beschermde en om haar gaf, meer dan iemand die haar een schokkend orgasme bezorgde. Ik legde mijn linkerhand op haar bovenarm, bracht die naar haar rug en streelde haar teder. Ze smolt weg in me, begon voorzichtig mijn lippen te likken met het puntje van haar tong, alsof ze toegang zocht tot mijn gewillige mond. Ik liet haar graag toe en opende mijn lippen voor haar. Haar hand streelde ook mijn rug en arm.

Het leek alsof we allebei op de automatische piloot zaten, terwijl onze handen tegelijkertijd van elkaars rug naar onze heupen en dijen bewogen, teder strelend. Ons zoenen werd iets koortsachtiger terwijl we met onze tongen in elkaars mond ronddartelden. Haar hand sloop over mijn dij naar mijn inmiddels harde pik en begon hem langzaam te strelen, waardoor hij van hard naar keihard groeide. Als door een magneet aangetrokken, kroop mijn hand naar haar vochtige kutje en kriebelde over haar schaamlippen.

We wilden allebei meer, maar met onze andere arm en hand vast onder onze zij was dat moeilijk, dus trok ik Linda bovenop me en liet haar prachtige borsten tegen mijn borst drukken. Ze hield mijn hoofd met beide handen vast terwijl ze onze kusmarathon voortzette, waarbij ze dingen met haar tong deed die ze nog nooit eerder had gedaan. Mijn handen hadden zich weer verplaatst naar haar onderrug en vervolgden hun weg naar haar stevige billen, waar ik tussen haar dijen probeerde te glijden op zoek naar haar kutje.

Gelukkig voor mij heb ik vrij lange armen, dus met een beetje moeite lukte het me om die magische plek aan te raken waar haar benen samenkomen. Ze gleed een paar centimeter mijn lichaam op en opende haar benen een beetje door haar knieën aan weerszijden van mijn bekken te plaatsen, waardoor ik wat makkelijker bij haar kutlippen kon komen en ze begon te strelen. Ik kon meteen voelen dat ze serieus nat waren geworden.

Na een tijdje begon ze langs mijn lichaam naar beneden te glijden, een spoor van tedere kusjes achterlatend langs mijn nek, schouders en borst. Daar aangekomen likte ze mijn tepels, die als het ware knetterden en kleine schokjes van genot naar mijn pik stuurden, waardoor die een beetje omhoog sprong tegen haar buik. Vanaf mijn tepels ging haar kus- en lik tocht verder over mijn buik om uiteindelijk bij haar beoogde bestemming aan te komen. Het volgende wat ik voelde was dat mijn eikel tedere vlinderkusjes kreeg en uiteindelijk werd opgeslokt in haar uitnodigende mond. Toen hij eenmaal binnen was, begon zijn eigen reis naar haar keel. De sensatie was goddelijk, wat haar tong eerder in mijn mond had gedaan, deed ze nu over de hele lengte van mijn kloppende lid.

Ik moest dringend alle zeilen bijzetten om niet klaar te komen, haar behoeften waren nu veel belangrijker dan de mijne, dus trok ik haar langzaam weer omhoog, en rolde me om zodat ik bovenop lag. Ze protesteerde, maar slechts lichtjes. Om haar de mond te snoeren hervatte ik het kussen van haar kersenlippen, een actie die ze leek te waarderen en waaraan ze gretig deelnam. Na ruim 5 minuten waagde ik me op dezelfde weg als zij eerder bij mij gegaan was, maar nu langs haar mooie lichaam.

Vanaf haar mond ging ik naar haar oorlellen waaraan ik met kleine likjes van mijn tong de rest van haar oor veroverde. Dat leek haar te kalmeren. Ik voelde haar ontspannen terwijl haar handen zich naar mijn hoofd bewogen dat ze bijna onmerkbaar in de richting van haar borstkas duwde. Ik maakte graag een kleine omweg over haar nek en schouders, langs haar bovenarmen, waarbij ik vooralsnog haar borsten uit de weg ging, naar de binnenkant van haar ellebogen en dan weer terug naar het midden van haar bovenarm.

Van daar maakte ik een zijwaartse beweging en begon tientallen kusjes te geven op de zijkant van haar borsten, waarbij ik op een slakkengangetje naar de onderkant ging en dan weer omhoog door het prachtige dal ertussen. Boven aangekomen maakte ik de cirkel rond voordat ik afdaalde naar haar tepel die er als het ware om smeekten om gelinkt en gezogen te worden. Omdat ik haar niet te lang in spanning wilde houden, kuste ik de rechter borst volledig en zoog de tepel naar binnen, en daarmee ook een groot deel van haar tiet diep in mijn mond . Ik voelde haar rillen terwijl ze de achterkant van mijn hoofd vasthield en het zuchtend tegen haar borst drukte. Ik gaf die mijn volle aandacht voordat ik me naar de andere kant draaide en die tiet precies dezelfde behandeling gaf, met nog meer rillingen en gekreun tot gevolg. Terwijl ik dat deed duwde zij haar borsten vooruit en trok haar buik in, ze zag er fantastisch uit. Een van mijn handen was intussen begonnen aan zijn tocht over die ingetrokken buik naar haar mooie gewaxte kutje.

"Wie zei daar dat alleen vrouwen verschillende dingen tegelijk kunnen doen?”

Ik liet het over haar vrouwelijkheid glijden en omhelsde haar kutje met een volle hand, alsof ik het warm wilde houden. Tegen die tijd was ik klaar met likken en zuigen aan haar meisjes vervolgde mijn culinaire reis over haar buik. Haar buik fladderde nerveus in afwachting van mijn orale invasie van dat zoete plekje tussen haar benen. Tegen de tijd dat ik me een weg naar haar Mons had gelikt, liet ik mijn hand wegglijden van haar spleetje naar de binnenkant van haar dijen en liet ze daar rusten terwijl ik mijn vingers van tijd tot tijd over dit gevoelige plekje van haar lichaam wreef. Toen ik met mijn mond naar beneden ging, had ik het genoegen haar verleidelijke vrouwelijke aroma in te ademen, waardoor ik nog meer verlangde om haar vrouwelijke sappen opnieuw te proeven.

Tegen de tijd dat ik bij haar intiemste plekje aankwam was ik zo geil, dat ik niet langer kon wachten en onmiddellijk aan mijn culinaire feest begon. Nadat mijn lippen contact hadden gemaakt met haar smachtende geslacht, ging ik door met likken over haar clitoris, langs haar buitenste schaamlippen naar haar vagina, en dan weer naar boven, genietend van de smaak. Dit ontlokte verschillende zuchten en kreunen aan haar bovenlippen. Ze hielp door haar benen verder te openen en hoog naar boven te steken, ik pakte haar enkels en bracht ze naast haar oren, gebruik makend van haar flexibele oh zo lichaam. Dit bracht haar in een positie die sterk leek op die van haar eerste bezoek aan mij, zoveel maanden geleden. Ik kon niet nalaten om langs haar kutje over haar perineum te likken en te eindigen bij haar bruine sterretje, dat ik met het puntje van mijn tong extra stimuleerde. Ik werd beloond met een extra stroom vrouwelijke sappen die uit haar poesje direct op mijn uitgestoken tong stroomden. Ik verving mijn tong weer door een vinger, die ik nu gemakkelijk in haar met speeksel doordrenkte anus kon laten glijden, wat resulteerde in nog meer kreuntjes van genot.

"Oh mijn Gawd Lew wat heb ik dit gemist, al dat kinky gedoe is wel stimulerend, maar wat je nu doet zou ik toch ook nooit kunnen opgeven."

In plaats van te antwoorden, verdubbelde ik mijn inspanningen om haar genotsboon te stimuleren met mijn mond, door hem van onder zijn kapje te zuigen en de onderkant te kietelen met het puntje van mijn tong. Ik voelde rillingen door haar lichaam gaan. Ze hield mijn hoofd met haar beide handen vast en drukte het tegen haar kleine wondertje. Ik zoog afwisselend op haar klitje en zoog haar binnenste lippen diep in mijn mond, mijn wangen hol makend zoals vrouwen soms doen als ze je pijpen. Toen mijn lippen een beetje moe werden van het zuigen, maakte ik mijn tong stijf en stak hem zo diep mogelijk in haar schede. Ineens had ik een idee, ik wist welk effect kreunen had op mijn pik als ik gepijpt werd, ik vroeg me af of kreunen of neuriën een soortgelijk effect zou hebben op de kut van een vrouw.

In het begin, toen ik begon te neuriën, kreeg ik geen reactie, maar na ongeveer 10 seconden was de reactie enorm, ik voelde dat ze begon te rillen, kreunen en zuchten, afgewisseld met enkele hoge kreetjes, telkens ik een bepaalde toon aansloeg. Mijn mond en neus werden nog steviger tegen haar genotcentrum aangedrukt, waardoor het voor mij een beetje moeilijk werd om te ademen en te blijven neuriën. Dus stopte ik, en zij liet me los, zodat ik weer normaal kon ademen. Mijn pik was inmiddels pijnlijk hard geworden, tegen de matras gedrukt, hoog tijd om van positie te veranderen en serieus te gaan neuken.

Toen ik mijn hoofd omhoog bewoog en mijn mond van haar kutje wegtrok, protesteerde ze met enkele teleurgestelde kreuntjes. Ik greep haar enkels, die nog steeds,naast haar oren lagen en bewoog haar benen naar beneden, waardoor haar benen gebogen bleven, waarna ik langs haar lichaam omhoog gleed.

"Ga je me neuken?" vroeg ze hijgend.

"Als je het lief vraagt," zei ik met een grijns.

"Alsjeblieft," antwoordde ze zonder aarzeling, "ik wil je in me."

Haar buitenste schaamlippen waren gezwollen van verlangen, gezwollen en rood. Haar binnenste lippen spreidden zich open als een vlinder ook dik van haar opwinding Toen mijn lul in de buurt van haar kutje kwam greep ze hem en gleed met de kop langs haar intieme plooien, zoveel glijmiddel oppikkend als zij kon verzamelen, ik schoof naar voren en wreef de punt van mijn lul er plagen over.

"Oh Lew," zei ze, haar stem gevuld met opgekropte lust, "Ik heb dit zo gemist."

Een van de meest sexy dingen van seks met Linda was om te zien hoe mijn mannelijkheid haar open spreidde terwijl ik haar trillende vaginale gaatje binnendrong. Toen ik haar begon te penetreren keek ik gefascineerd toe hoe haar kutlippen een beetje naar binnen drongen toen ik mijn omvang in haar bleef schuiven. Het voelde alsof haar vagina gevuld was met een miljoen vingertoppen die mijn kloppende lid kietelden en masseerden en ze siste van genot. Het zou moeilijk worden om niet klaar te komen en haar eerst een paar orgasmes te geven.

Ik was echter vastbesloten om dit allemaal om haar te laten draaien, mijn genot moest op de tweede plaats komen, of beter nog, om te proberen haar genot uiteindelijk het mijne te laten opwekken. Met langzame en lange halen zou ik proberen deze vrouw het orgasme te geven dat ze verdiende en dat ze zo zou waarderen. Vrijwel onmiddellijk nadat ik in haar begon te bewegen keek ik in haar lustvolle ogen. Het duurde even voordat ze besefte dat ik naar haar keek, maar toen ze dat deed, glimlachte ze en likte over haar lippen.

Terwijl ik in haar extreem hete kut stootte, begon ik het verschil op te merken tussen seks met haar en de andere vrouwen die ik neukte. Ik schaamde me een beetje om haar te vergelijken met de andere vrouwen in mijn leven. Het ging niet zozeer om wie er beter was, maar om het verschil. Terwijl Grace en Astrid meer ervaren waren, was Linda jong en enthousiast, gretig om nieuwe dingen te ontdekken. Ze draaide haar bekken telkens als ik diep in haar stootje, ze boog haar rug een beetje en dat voelde helemaal tintelend op mijn keiharde schacht.

Langzaam maar zeker voelde ik haar lichaam dichter bij het kookpunt komen, maar nog niet helemaal daar, ze deed me denken aan een gezegde over een bekeken pot die nooit kookt. Om de pruttelende bron tot een brandend inferno te brengen, begon ik harder in haar te beuken, mijn stoten steeds harder en zo mogelijk steeds dieper in haar natte schede glijdend. Eindelijk stond ze op de rand van wat ik hoopte dat een wereldschokkend orgasme zou worden, maar schijnbaar kon ze dat nog niet bereiken. Wat kon ik doen om het te laten gebeuren? Wanhopig om haar op het eindpunt te krijgen greep ik haar tieten en kneep haar tepels hard tussen mijn vingers om haar dat beetje stimulans te geven die ze nodig had om haar ultieme doel te bereiken.

Uiteindelijk zag ik dat ze haar rug boog terwijl ze haar borsten uitstak en ze harder tegen mijn handen drukte, haar buik aanspande terwijl ze mijn schacht bedekte met haar warme ontlading, haar adem kwam in ragfijne happen, terwijl ze perverse obsceniteiten riep. Haar kut zich samentrok rond mijn pik en kneep erin als een bankschroef, waardoor mijn orgasme als een tsunami over mij heen stortte en ik voelde hoe mijn sperma uit mijn pik schoot, diep in haar lichaam, terwijl het extreme golven van genot door mijn hele onderbuik veroorzaakte. Toen haar melkende kutje de laatste druppels sperma uit mijn lul had gezogen, viel ik op haar en plette haar borsten. Maar binnen enkele seconden kwam ik terug tot bewustzijn en rolde van haar af, zodat ze weer normaal kon ademen.

Ik lag op mijn rechterzij en zij draaide zich op haar linkerzij, keek me aan en fluisterde: "dank je". Ik glimlachte en probeerde nog steeds op adem te komen, maar gaf haar als antwoord een lief en teder kusje op haar lippen. We lagen daar bijna tien minuten en keken in elkaars ogen, terwijl haar orgasme nog steeds rimpelingen van genot door haar lichaam stuurde, terwijl ik bleef drijven op golven van euforie. Ik trok het beddengoed omhoog zodat we het niet koud zouden krijgen en toen ging het licht uit. Het volgende wat ik meemaakte was dat iemand de deur van de slaapkamer opende en naar binnen liep.

Toen ik mijn ogen opende zag ik dat het Linda was die naakt binnenkwam, met een dienblad met wat op een ontbijt leek.

"Wakker worden slaapkop," zei ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Ik moet in slaap gevallen zijn na onze vrijpartij en nu leek het alsof het ochtend was en Linda weer een soort slavenmodus was.

"Ben ik in slaap gevallen?" vroeg ik haar.

"Ja, wij allebei, maar ik werd een half uur geleden wakker en maakte je ontbijt klaar als een goed slaafje."

"God je bent de beste slaaf die ik ooit heb gehad, heb je ontbijt voor twee gemaakt?"

"Ja, Meester, en ik zal op de vloer zitten terwijl jij het jouwe op bed neemt."

"Dat zal je niet doen, kom naast me zitten en dan genieten we samen van dat ontbijt op bed, het is heel lang geleden dat ik ontbijt op bed had en nog langer geleden dat ik het samen had met een mooie naakte vrouw aan mijn zijde."

Linda bloosde plichtsgetrouw maar klom bij me in bed nadat ze eerst de kussens aan het hoofdeinde van het bed had gezet om het me comfortabel te maken en een plekje naast me te creëren. Ze had aan alles gedacht, vers geperst sinaasappelsap, thee, toast, ze had zelfs een eitje gebakken, sunny side up. Het was jammer dat ze niet had gedacht aan mijn favoriet, baked beans maar ze wist waarschijnlijk niet dat ik dat zo lekker vond. Ik was wel in de wolken met haar initiatief, het was zelfs beter dan gewekt worden met een pijpbeurt.

Notitie voor mezelf: Ik moet haar vertellen dat ik een enorme fan ben van baked beans, dus als ik ooit het genoegen heb om nog een nacht met haar door te brengen en ze maakt een ontbijt voor me klaar, weet ze van mijn bijzondere smaak.

Nadat we klaar waren met het ontbijt stelde ik voor om samen een lekkere warme douche te nemen. Ze keek me echter aan, en ik voelde dat er iets was dat ze me wilde vragen.

"Wat is er, Linda, wil je iets anders doen?"

"Ik hoopte dat we in het bubbelbad konden zitten."

"Bedoel je buiten in de sneeuw?"

"Ja, dat zou heerlijk kinky zijn om in het lekkere warme water te zitten en naar de sneeuw in de tuin te kijken."

"Wil je voor kinky gaan? Ik kan kinky doen, maar ik weet niet zeker of je enthousiast zou zijn over hoe ik kinky zie, maar hey je bent nog steeds mijn slaaf tot 6 uur vanavond en je hebt nog wat straffen tegoed van gisteren."

"Oh nee, Lew..."

"Meester!" blafte ik om weer in mijn rol te komen.

Ze keek me met grote ogen aan en begreep onmiddellijk dat het tedere liefdevolle intermezzo voorbij was, maar haar slavenuren niet. Ze sprong uit bed en nam de inspectiehouding aan, handen achter haar hoofd, borsten uitgestoken, wetende dat dit mijn meest favoriete positie was, terwijl ze mijn instructies afwachtte.

"OK slavin je mag de ontbijtspullen opruimen en kom dan bij mij staan bij de deur naar de daktuin."

Linda sprong er op af, pakte het dienblad en verplaatste het naar de keuken, in de hoop zo snel mogelijk in het bubbelbad te komen; maar ik had iets heel anders in gedachten. Terwijl zij alles in de keuken opruimde en de spullen wegzette, kleedde ik me aan, zo warm mogelijk en hoewel het een mooie blauwe lucht was met zon, was het buiten behoorlijk koud, kijkend naar de thermometer zo'n -5°C (23°F), beslist ijskoud. Ik had wel de hot tub aangezet, maar het zou wel even duren voor die op een lekkere warme temperatuur was.

Tegen de tijd dat ik hiermee klaar was, stond Linda in haar blootje te wachten bij de grote glazen schuifdeuren die toegang gaven tot de daktuin. Ik opende ze, deed de riem om haar nek en trok haar naar buiten. De kou trof haar, waardoor haar tepels onmiddellijk keihard werden en ze kippenvel kreeg over haar hele mooie naakte lichaam. Ze bewoog zich in de richting van het bubbelbad, denkend dat we daarheen zouden gaan, maar ik trok haar naar het midden van de tuin en maakte haar riem los.

"Nu slavin, ik wil dat je een mooie grote sneeuwman voor me maakt."

Ze keek me met grote ogen onbeweeglijk aan, denkend dat ik een grapje maakte.

"Kom op chop-chop, aan de slag, hoe sneller hij klaar is hoe eerder je mag genieten van de warmte van de hot tub.”

Om haar in beweging te krijgen gaf ik haar een ferme klap met mijn hand op haar kont. Ze leek uit haar trance te ontwaken, zakte op haar knieën en maakte een kleine sneeuwbal, die ze vervolgens in de sneeuw begon te rollen om hem groter te maken. Ik rende naar binnen om mijn camera te pakken en begon foto's en video-opnamen te maken. Toen de sneeuwbal groot genoeg was, begon ze aan een tweede. Ze keek vanuit haar ooghoeken of ik een teken gaf dat hij groot genoeg was. Toen de bal ongeveer driekwart zo groot was als de eerste gaf ik haar een knikje, nu kwam het moeilijke gedeelte, ze moest hem in haar armen nemen, tegen haar borst drukken en hem bovenop de onderste tillen. Ik zag haar rillen en kon me niet meteen voorstellen wat dit met haar tieten, tepels en buik deed. In zekere zin had ik een beetje medelijden met haar, maar ik wist dat ik haar op deze manier kon kwellen zonder haar huid blijvend te beschadigen. Toen ze erin geslaagd was de tweede bal bovenop de eerste te leggen, begon ze de laatste te maken voor het hoofd van de sneeuwman.

Ik gaf haar een wortel voor de neus, twee stukjes houtskool voor de ogen en een paar takken voor de armen. Toen ze alles had ingeplant, deed ze een stap achteruit, inmiddels rillend als een gek, en keek me aan voor mijn goedkeuring.

"Er ontbreekt iets heel belangrijks slaaf," zei ik.

Ze keek me aan, niet wetend waar ik het over had, "wat denk je dat er ontbreekt in de sneeuw...MAN?"

Ze begreep onmiddellijk wat ik bedoelde, bukte zich, pakte een paar handen vol sneeuw en begon een mooie grote penis te boetseren die ze in het midden van de onderste sneeuwbal plantte.

"Ik denk dat hij wil dat je hem pijpt," zei ik, "help het arme ding alsjeblieft slaaf".

Opnieuw zakte ze op haar knieën, opende haar mond wijd en begon te zuigen op de sneeuwkegel die de lul van de sneeuwman voorstelde. Ik pakte wat sneeuw en begon er mee over haar kont en kutje te wrijven.

"Ik denk dat deze man je helemaal opgewonden heeft gekregen, dus voor je eigen bestwil en veiligheid moet ik je wat afkoelen."

Na een goede minuut zuigen aan de pik van de sneeuwman beval ik haar op te staan, nam haar hand en leidde haar naar de warme badkuip die nu stond te dampen in de koude lucht eromheen.

"Kleed me nu uit, slavin, ga dan in de houding staan en wacht tot ik je toestemming geef om bij me te komen."

Met trillende handen van de kou begon ze me uit te kleden, het duurde even want ik droeg een jas, een trui, een hemd en onderhemd, een ribfluwelen broek, schoenen en sokken, die ze na het uittrekken fatsoenlijk moest opvouwen en op een veilige droge plaats opbergen. Toen ik naakt was gleed ik in het lekkere warme water van het bad en keek naar haar die daar stond te rillen, haar huid lichtblauw van de vrieskou.

Ik wenkte haar om bij me te komen zitten. Ze volgde snel mijn bevel op, maar toen ze in het warme water stapte besefte ze dat het enorm pijn deed door het grote temperatuurverschil tussen haar extreem koude huid en het warme water. Voor haar voelde het alsof ze in een pot kokend water stapte, maar ze trotseerde het en liet zich langzaam in het lekkere warme water zakken. Toen ze eenmaal onder water was zette ik de lucht aan die de bubbels creëerde. Ik opende een arm, nodigde haar uit dicht tegen me aan te komen zitten en kuste haar teder op de lippen.

"Je bent zo dapper, mijn kleintje en het spijt me dat ik je dit moet aandoen, maar ik wilde absoluut foto's van een mooie naakte vrouw die in de sneeuw speelt."

"Waarom?" vroeg ze.

"Tanja vroeg me of ik iets kon samenstellen voor een Wintertentoonstelling in de club. Van sommige foto's zal Beth ook schilderijen maken, zodat we een mooie mix hebben tussen foto's en schilderijen."

"Ik hoop dat je niet van plan bent mij op de brandstapel te zetten voor een Zomertentoonstelling."

"Nee, ik dacht meer aan een BBQ of een speenvarkentje met een appel in je mond en een selderij die uit je kont steekt misschien?"

"Ik zie nog in staat om mij zoiets aan te doen om het juiste beeld te krijgen toch?"

"Je weet dat ik je nooit echt pijn zou doen, maar ik daag je wel graag uit en ik dacht dat het sneeuwding een leuke uitdaging zou zijn, gezien je intense afkeer van kou, en je ziet dat het toch niet zo erg is."

"Die grote sneeuwbal oprapen was al uitdagend genoeg, ik dacht dat ik doodvroor toen ik dat moest doen."

"Ja ik zag dat je het moeilijk had, maar hé nu heb je het toch lekker warm."

"Ja en het voelt heerlijk, ik tintel overal, en mijn huid voelt alsof het geprikt wordt met duizenden kleine naaldjes die elk kleine elektrische schokjes naar mijn kutje en clitoris sturen."

"Laat me voelen..." zei ik terwijl ik mijn hand op haar kut legde, "ja ik kan het voelen..." zei ik mijn lach nauwelijks te kunnen beheersen.

Ze keek me verbijsterd aan, "nee het is waar het voelt geweldig."

"Waarom zorg je er dan niet voor dat je meester zich ook geweldig voelt en pas je de befkunsten die je zo gul op meneer de sneeuwman's pik hebt toegepast toe op zijn behoeftige paal?"

Ik tilde mijn kont op zodat mijn pik net boven het oppervlak van het borrelende water van het bubbelbad uitkwam. Ze schrokte hem onmiddellijk naar binnen en begon op de eikel te zuigen, waarbij ze met haar tong speciale aandacht schonk aan het zeer gevoelige plekje aan de onderkant. Mijn hand lag nog steeds op haar kutje en ik kon het niet laten om een vinger tussen haar zijdezachte, natte plooien te laten glijden om haar 'elektrische' schokjes te versterken. Aan de manier waarop ze me pijpte kon ik voelen dat ze mijn handelingen op prijs stelde. Helaas had dit tot gevolg dat ze begon te kreunen, wat extreem stimulerende trillingen gaf aan mijn lul, wat het voor mij niet gemakkelijk maakte om niet klaar te komen. Ik was echter vastbesloten om in haar kont te komen, dus stopte ik haar met het pijpen van mijn lul. Ze keek een beetje kwaad, zoals wanneer je een bal van een hond afpakt, hoewel ze gelukkig niet gromde of haar tanden liet zien.

We zaten nu bijna een half uur in het bubbelbad, dus hoog tijd om eruit te gaan voordat we helemaal als gedroogde pruimen zouden uitzien. Bij het rechtstaan schakelde ik de jacuzzi uit, pakte twee pluizige handdoeken en gooide er een naar haar toe. Ze wikkelde hem snel om haar lichaam en deed me onmiddellijk denken aan Mila die ooit de deur, zo gekleed, voor me had geopend, de personificatie van de natte droom van elke bezorger, met alleen een handdoek om. Oh mijn God, vrouwen zien er zo verleidelijk uit met alleen een handdoek om. Het is veel verleidelijker dan helemaal in hun blootje - er blijft dat kleine beetje mysterie, zelfs als je ze al eerder volledig naakt hebt gezien en hun lichaam kent als je broekzak.

Ik nam Linda mee naar binnen, deze keer niet aan de riem, maar hield gewoon haar hand vast. Ik leidde haar naar de dichtstbijzijnde gemakkelijke stoel en liet haar over de rugleuning buigen, waardoor haar handdoek op de grond viel, haar verleidelijke kont in de lucht. Een klein tikje tegen de binnenkant van haar dij deed haar de benen wijd openen, zodat ik volledige toegang kreeg tot de lichaamsholte die ik verkoos te betreden. Omdat haar kutje al droop richtte ik mijn pik erop, en terwijl ik hem bij de basis vasthield gebruikte ik hem als een schilderskwast om zoveel mogelijk van haar sap van tussen haar buitenste schaamlippen te verzamelen.

Omdat ik niet naar de slaapkamer wilde gaan om een tube glijmiddel te halen om het binnendringen van haar achterdeur te vergemakkelijken, duwde ik mijn pik eerst in haar dampende natte hete kutje om het te bedekken met haar eigen sappen. Ze kreunde en toen ik als een stoommachine in en uit haar behoeftige gaatje begon te pompen, zette ze zich met haar handen schrap op de armleuning van de stoel.

Na een goede tien minuten in en uit haar kutje te pompen, trok ik me terug en richtte de kop van mijn granieten paal op haar bruine oogje, waarbij ik haar sap erover verspreidde om mijn intrede te vergemakkelijken.

Om er absoluut zeker van te zijn dat het glad genoeg zou zijn om binnen te komen, spuugde ik er voor de zekerheid nog een keertje op. Haar handen gingen terug naar haar kont, ze opende tegelijkertijd haar benen nog een beetje meer en trokken haar billen open om mijn intrede te vergemakkelijken. Ik duwde zachtjes en zag de kop van mijn pik langzaam in haar klontje verdwijnen. Ze kreunde en siste, en trok nog harder aan haar billen. Centimeter voor centimeter zag ik mijn pik in haar lichaam verdwijnen tot hij helemaal in haar was verdwenen. Nadat ik ballen diep in haar gewillige kontgat zat liet ze haar billen los en zette zich weer schrap op de armleuningen van de stoel, klaar voor wat er komen ging.

Ik liet haar niet langer wachten en trok me terug om vervolgens in sneltreinvaart weer naar binnen te glijden. Ik greep haar heupen, trok haar hard tegen me aan en ging door met het neuken van haar donker bruine heerlijkheid. Onze ademhaling werd bij elke stoot sneller tot we bijna begonnen te klinken als een op hol geslagen trein die van een berg af dendert en op weg is naar een wereldschokkende crash. De druk op mijn pik nam bij elke stoot toe, terwijl de spieren rond haar donkere tunnel steeds harder in me begonnen te knijpen ter voorbereiding op het ultieme genot van een gezamenlijk orgasme.

Door haar zo te beuken stimuleerde ik ook haar clitoris, telkens als ik die hard tegen het zachte leer van de stoel duwde. Ik denk dat het haar zelfs een beetje deed voelen alsof ze op een levend dier zat, het leer van de stoel warm en nat gemaakt door haar druipende kut. De stoel zou waarschijnlijk voor altijd bevlekt zijn, maar dat kon me niet schelen, ik wilde gewoon dat we allebei klaarkwamen, met voor haar een orgasme dat ze zich hopelijk nog lang zou herinneren.

Het duurde niet lang of ze werd helemaal stijf, boog haar rug en duwde haar kont hard tegen mijn bekken. Haar lippen vormden het zoetste gekreun en wederzijds gekreun ontsnapte van ons beiden toen ook ik de ultieme genotspiek bereikte, waarbij ik ook mijn rug boog en zo mijn pik zich zo diep mogelijk in haar kontgat begroef. Terwijl ik stil bleef staan, voelde ik elke spier van haar rectum zich spannen en loslaten in seksuele gelukzaligheid, waardoor elke druppel sperma die ik uit mijn pik kon produceren eruit kwam als met een melkmachine. Toen ik me terugtrok, bleef ze over de stoel gebogen om op adem te komen. Ik deed een paar stappen achteruit en bewonderde haar kont met haar kontgat nog wijd open, maar langzaam sluitend. Ik kon het niet laten om voor het sluiten mijn half harde pik nog een paar keer naar binnen te schuiven, telkens met een kreun van haar tot gevolg. Uiteindelijk besloot mijn pik dat hij genoeg gespeeld had en werd zacht.

Was ik maar weer achttien, dan bleef hij bijna eeuwigheid hard en kon ik urenlang blijven beuken in het meisje met wie ik was. Tegenwoordig had ik chemische ondersteuning nodig om dat soort prestaties nog te kunnen leveren. Nou, ik had nog genoeg tijd om haar de 2 resterende orgasmes van de 5 te geven die ik haar had beloofd tijdens haar 24 uur slavernij. Tijd om haar weer in de keuken te laten beginnen met het voorbereiden van de lunch.

"OK slaaf, je Meester heeft weer honger, je moet de lunch klaarmaken."

"Wat zou mijn Meester willen eten?"

"Wat dacht je van een gezonde chef salade met gerookte zalm en wat ovenfrietjes erbij?"

"Dat kan ik doen," antwoordde ze met een grote glimlach op haar gezicht die haar opluchting verraadde dat ik niet wilde dat ze één of ander ingewikkeld gerecht zou bereiden. Voor deze bereiding hoefde ze geen schort aan, zodat ik volop kon genieten met naar haar naakte lichaam te kijken terwijl ze in de keuken bezig was.

"Oh mijn God Linda ik wou dat ik altijd een naakte kok in mijn keuken had," zei ik terwijl ik weer met mijn camera aan het werk ging. Ze werkte heel geconcentreerd en ik zag haar soms op haar onderlip bijten of het puntje van haar tong net tussen haar lippen vandaan komen. Ze zag er zo verleidelijk uit dat ik mijn handen ook niet van haar af kon houden, dus sloop ik als het ware achter haar aan en grabbelde haar borsten vast, waar ze eerst van schrok, en wat een schamper piepje opleverde. Toen ik vervolgens haar tieten begon te masseren, voelde ik haar tepels zo harder worden terwijl ze tegen mijn borst smolt en haar billen tegen mijn buik drukte. Ze heeft zo'n glorieuze buik dat ik het niet kon laten een hand over haar ribbenkast en strakke buik te laten dwalen, die ze naar binnen trok toen ik hem aanraakte. Vanaf daar was het maar een korte trip, die ik niet kon laten, naar haar mons en kutje.

Toen ik met mijn vingers over haar schaamlippen gleed, voelde ik dat ze weer vochtig werd. Door wat van haar sap op te pikken, kon ik mijn wijsvinger gemakkelijk in haar nauwe kanaal laten glijden. Het werd snel vergezeld door twee van zijn metgezellen, die haar vulden. Ze kreunde en legde haar hoofd op mijn schouder, terwijl ze het mes dat ze gebruikte op het aanrecht liet vallen. Haar hand voegde zich bij de mijne op haar kutje en duwde ertegen, mij uitnodigend haar beginnen te vingeren, wat ik dan ook maar al te graag deed. Terwijl ik dat deed, kneep ik ook hard in haar tepel met de hand die op haar tiet was gebleven, wat weer een piepklein kreuntje aan haar bovenlippen ontlokte. Ze draaide haar hoofd meer naar me toe zodat ik haar kon gaan zoenen terwijl ik mijn tong in haar hete mond liet glijden voor een tongzoen.

Geloof het of niet, maar mijn lul begon weer zijn lelijke kop op te steken, tegen haar kont gedrukt. Mijn vingers in en uit haar kut schuiven had ook een gunstig effect op haar niveau van opwinding. Ik voelde meer en meer van haar sappen over hen stromen, waardoor een dringende behoefte ontstond om haar opnieuw te proeven, dus draaide ik haar om, trok mijn vinger terug en liet me op mijn knieën vallen om haar poesje met mijn mond aan te vallen. Ik likte en likte haar schaamlippen, terwijl ik haar roze oester opende op zoek naar haar kleine parel van zenuwen. Het zat verstopt onder zijn kapje, maar ik lokte het naar buiten en liet er mijn mijn tong over spelen.

Gejammer van pik verstijvende genotsklanken begonnen van haar bovenste lippen te komen. Ze stroomde nu als een kleine fontein waardoor ik volop kon genieten van haar pittig-zoete sappen. Oh mijn God, wat hou ik toch van de smaak van vrouwensap.

Niet alleen werd mijn pik harder, maar hij vertelde me ook dat hij klaar was voor meer poesje neuken. Ik kon maar één ding doen en dat was opstaan, haar omdraaien, haar over het aanrecht buigen en mijn harde pik diep in haar nauwe kanaal duwen. Met mijn hand op haar schouders, haar naar achteren trekkend, stootte ik diep in haar alsof het de eerste keer in 24 uur was. Dit meisje bracht echt de holbewoner in mij naar boven. Omdat het niet de eerste keer was die dag zou ik niet snel klaarkomen, dus na ongeveer tien minuten van in-en-uit beweging, trok ik me volledig terug, draaide haar weer om en tilde haar op het aanrecht zodat ze plat op haar rug lag. Soepel als ze was, opende ze haar benen volledig in spagaat. In feite leek ze op een letter H op zijn kant, waarbij ze ook haar armen spreidde.

Het was doodsimpel om weer in haar kutje te glijden en mijn gebeuk voort te zetten, met als bijkomend voordeel dat ik nu met de duim van één van mijn handen haar zenuwbundeltje kon stimuleren terwijl ik met de andere in één van haar borsten kneep. Dit had onmiddellijk het gewenste effect, want haar ademhaling ging in de hoogste versnelling en ze begon als een gek te kreunen en te zuchten. Na ruim 5 minuten stimulatie bereikte ze haar hoogtepunt en schreeuwde het uit als een banshee. Het was maar goed dat ik geen directe buren had, anders hadden ze misschien de politie gebeld voor een mogelijke moord. Wat ze wel vermoordde was onze salade, die was volledig gestampt door haar voorkant, rug en kont, getuige daarvan een lichtgroene kleur over haar borsten, rug en kont. Kijkend naar de ravage die we hadden aangericht stelde ik voor ons lunchmenu gedeeltelijk te veranderen en we besloten samen te gaan voor omeletten met gerookte zalm in plaats van de oorspronkelijk geplande salade van de chef.

Linda wilde onder de douche springen om de groene kleur van de salade af te spoelen, maar ik reinigde haar liever met mijn tong. De gecombineerde smaak van sla gekruid met een vleugje vinaigrette in combinatie met wat van haar lichaamszweet was subliem en ik dacht dat je nooit genoeg vitaminen kon krijgen. Toen ze er weer schoon uitzag, na grondig genoten te hebben van mijn persoonlijke schoonmaakmethode, trok ze haar schort weer aan en ging aan de slag met de eieren, de zalm en de koekenpannen. Ik zette snel de borden klaar en nam plaats aan de hoge ontbijttafel vanwaar ik mijn ogen weer kon laten rusten op haar verleidelijke, deels naakte lichaam.

De orgasmeteller stond op 4 dus nog één te gaan voor 6 uur vanavond, dat zou me moeten lukken want ik was van plan haar na de lunch mee te nemen voor een namiddagje in de club. We genoten van onze omeletten, vergezeld van een gekoelde fles Chardonnay, waarvan ik haar het grootste deel gaf. Niet dat ik haar dronken wilde voeren, maar ik wilde haar een lekkere buzz geven en haar hopelijk ook wat avontuurlijker maken straks als we in de club zouden zijn.

Tanja wist dat we zouden komen, ik vertelde het haar altijd vooraf, ondanks het feit dat Linda en ik allebei lid waren en het strikt genomen niet nodig was. Dus iets na tweeën nam ik Linda mee naar de kelder. Door de binnenweg te nemen kon ik haar naakt meenemen, alleen met haar halsband om en geleid door de riem. Toen Tanja ons zag binnenkomen kwam ze gelijk af en groette ons. Ze vertelde me dat een kleine groep fans van Linda zich had verzameld toen ze via via hadden gehoord dat ze zou komen.

"Ik had geen idee dat Linda fans had in de club," zei ik fluisterend tegen Tanja.

"Je hebt geen idee, Lew, sinds haar optreden bij de inauguratie en de herhaling bij het nieuwjaarsfeest blijft een aantal leden me lastig vallen om haar terug te halen voor meer."

"Wow, maar laat me duidelijk maken dat ze strikt bij mij is vandaag, niemand anders mag haar aanraken met iets anders dan hun ogen."

"Dat weten ze, maar je zult publiek krijgen, dus wees creatief, dat is alles wat ik je kan zeggen, heb je Jack's hulp nodig?"

"Nee, ik ben absoluut niet van plan om haar vandaag in een salami te veranderen."

"LEW!"

"Sorry schat, maar zo kijk ik toch nog steeds naar Jack’s kunst en ambacht, het is dat of macramé, jouw keuze."

"Het is Shibari."

"Shibari, salami, voor mij is het allemaal hetzelfde," antwoordde ik met een knipoog terwijl ik mijn schattige 24-uurs slavin naar het Andreaskruis leidde en haar begon vast te binden in een verleidelijke spreidstand. We werden inderdaad gevolgd door een kleine groep liefhebbers. Ik hoorde enkele goedkeurende knorren en geluiden toen ik klaar was met haar vast te binden. Ik moet toegeven dat ik helemaal begrijp waarom ze een schare fans heeft, ze was één van, zo niet de aantrekkelijkste vrouw in de club.

Om te beginnen pakte ik een paar leren floggers en begon haar in een sabayon te veranderen, waarbij ik achtvormige wervelingen maakte met de riemen, te beginnen bij haar borsten en naar beneden werkend langs haar prachtig uitgerekte lichaam. Bij haar dijen aangekomen begon ik mijn tocht terug naar boven over haar mons en strakke buik, die ze naar binnen trok om enkele van de slagen te ontwijken, zonder veel succes natuurlijk, maar het was een natuurlijke reactie.

Een andere natuurlijke reactie was haar gekreun, het was duidelijk dat ze hunkerde naar de voortdurende kleine prikken die de punten van de leren riemen op haar huid maakten, vooral op haar borsten en tepels. Ruim tien minuten later begon haar huid te gloeien, ze werd mooi roze. Tijd om iets anders te doen, gewoon een kwestie van Linda en haar fans tevreden houden. Ik legde de floggers neer, pakte een paar vlinder tepelklemmen met een ring aan de onderkant, en bracht ze aan. Om het goed te kunnen doen moest ik haar tepels eerst hard maken.

De beste manier was om eerst de binnenkant van haar bovenarmen, van haar ellebogen tot haar zeer gevoelige oksels, die speciale aandacht kregen, te kriebelen, en dan langzaam rond haar tieten te draaien met mijn nagels en telkens dichter bij haar tere tepels te komen, maar ze niet echt aan te raken. Ik heb in de loop der jaren geleerd dat je betere resultaten krijgt als je ze niet echt aanraakt, maar er alleen omheen kietelt voordat je ze uiteindelijk in je mond zuigt en er teder in bijt, en dat is wat ik deed. Haar tepels waren keihard en dubbel zo groot geworden tegen de tijd dat ik klaar was - perfect om de vlinderklemmen aan te brengen.

Toen ze op hun plaats zaten hoorde ik een aantal goedkeurende knorren uit het publiek, dat zelfs nog een beetje was gegroeid. Gewoonlijk was het zondagmiddag vrij rustig in de club, dus als er een of andere show werd opgevoerd kwamen de weinige aanwezigen meestal bijeen om ervan te genieten en soms zelfs te juichen. Vanuit mijn ooghoek zag ik Tanja mij een duim omhoog en een hoofdknik geven. Voor mij was het een eer om Tanja's goedkeuring te krijgen en het bewees me dat ik op het goede spoor zat.

Om het tieten- en tepelspel voort te zetten, pakte ik wat gewichtjes en bevestigde die aan de ringen van de klemmen, waardoor ik Linda's gezwollen tepels naar beneden trok en de klemmen er harder in knepen. Nu haar tepels onder handen waren genomen, moest ik me concentreren op het meest gevoelige deel van haar lichaam, haar clitoris. Op mijn reizen had ik een apparaat opgepikt, vergelijkbaar met de tepelklemmen, maar deze was speciaal ontworpen voor de schaamlippen. Het bestond uit 2 paar klemmen, bevestigd aan een klein leren riempje, de klemmen werden aangebracht op het bovenste en onderste deel van elk van de buitenste kutlippen, met de leren riempjes om de dijen om de schaamlippen mooi open te houden, zodat er onbeperkte toegang was tot de vaginale opening en de klit voor verder spel. Het volgende wat ik deed was een, op afstand te bedienen, vibrerend eitje diep in haar vagina schuiven.

Om de fans tevreden te houden gaf ik de afstandsbediening aan één van de omstanders om zich en Linda ermee te vermaken. Ik pakte een op batterijen werkende tiener Magic Wand, die iets kleiner is dan de gewone grote plug-in versies en op batterijen werkt. Het ding op maximaal direct op haar clitoris aanbrengen lokte een paar serieuze kreten uit haar bovenlippen.

De combinatie van het eitje in haar hete kanaal en de Wand deed haar lichaam schudden en rillen. De beste reactie was dat ze in haar buik trok met als resultaat een heuse put onder haar ribbenkast die haar borsten prominent naar buiten duwden. Dit vestigde opnieuw de aandacht op de tepelklemmen, waardoor één van de omstanders mij nog een paar gewichtjes overhandigde om aan de tepelklemringen te bevestigen, waardoor nog meer druk op haar tere tepels werd uitgeoefend.

Door al deze stimulatie duurde het niet lang voordat haar hele lichaam zich spande, ze gilde en spoot voor de hele wereld als een brandweerslang, waarbij ze een paar van de fans besproeide met haar heerlijke sappen. Sommigen sprongen achteruit, terwijl anderen dichterbij kwamen, hun mond openden en probeerden met hun tong of mond wat van haar hete vocht op te vangen. Vreemd genoeg waren het vooral de vrouwelijke fans die haar sappen wilden proeven. Toen het spuiten ophield begon ik alle speeltjes van haar lichaam te verwijderen en haar los te maken van het kruis.

Hoewel dat het laatste van de haar beloofde orgasmes was, wilde ik nog veel verder gaan, dus leidde ik haar naar één van de lieren en liet haar op de grond zitten. Ik bevestigde haar voeten aan een spreidstang en begon haar op te hijsen in omgekeerde positie. Ze probeerde zichzelf zo lang mogelijk te ondersteunen met haar handen op de vloer, maar ik bracht haar verder omhoog totdat ze helemaal zweefde. Haar slanke en mooi gespierde lichaam zag er absoluut verrukkelijk uit.

Om haar fans, die natuurlijk waren gevolgd, een plezier te doen gaf ik haar een klein duwtje zodat ze zich langzaam begon te draaien. Ik kon zien dat het voor een aantal van de mannelijke fans moeilijk was om hun handen thuis te houden. Sommige omstanders hadden hun eigen vrouwelijke slavin bij zich en begonnen hun even naakte, verleidelijke lichamen te betasten. Sommige heren die alleen waren, begonnen hun harde palen te strelen. Dit resulteerde in een koor van gekreun en gezucht.

Ik kon het niet laten om haar meest intieme plekje met mijn mond aan te vallen. Oh mijn God wat hield ik ervan om het kutje van deze vrouw te likken en me tegoed te doen aan haar sappen, die weer rijkelijk begonnen te vloeien. Ook Linda mengde zich in het koor van gekreun en gesteun van haar fanclub. Zoals ik had gehoopt probeerde ze met haar vrije handen mijn broek te pakken. Dat was de belangrijkste reden waarom ik haar handen ongebonden had gelaten. We waren als twee balletdansers die zo goed op elkaar waren afgestemd.

Toen ze erin slaagde mijn broek te pakken, maakte ze de knoop en de rits los en trok ze die naar beneden. Omdat ik niet de moeite had genomen ondergoed aan te trekken toen we naar de club kwamen, sprong mijn, opnieuw harde pik onmiddellijk tevoorschijn. Ze greep hem met beide handen en slokte hem op en begon me in de volgende seconden serieus te pijpen. Haar handen gingen ondertussen naar mijn billen, trokken me dichter naar haar gezicht en stopten me met mijn ballen in haar hete mond.

De verticale 69-positie die we zo creëerden leverde veel tevreden commentaar op van het publiek. Sommige van de sterkere jongens probeerden ons zelfs na te doen door hun partners op te pakken, ze om te draaien en een soortgelijke positie als de onze aan te nemen, alvorens zich te storten op het poesje voor hun neus. Tegelijkertijd begonnen de omgekeerde slavinnnen aan de pikken van hun Meester te likken en te zuigen. Oh mijn God, dit werd langzaam aan een echte orgie. Toen ik mijn ogen ophief, keek ik recht in die van Tanja, die een positie had ingenomen om op de eerste rij te kunnen zien hoe ik Linda aan het beffen was. Ze gaf me een enorme glimlach en een dubbele duim omhoog.

Ze stak haar wijsvinger uit naar Linda's kont en zei: "Zal ik?".

Ik knikte instemmend waarna ik haar vinger eerst in haar mond zag verdwijnen om hem nat te maken en daarna in Linda’s kontgaatje snel gevolgd door een tweede en derde. Het hangende meisje reageerde onmiddellijk met een luide kreun, en tegelijkertijd voelde ik Linda's kutspieren zich vastklemmen op mijn tong die ik zo diep mogelijk in haar strakke kanaal had gestoken. Het duurde niet lang of ze trakteerde me opnieuw op een overvloedige hoeveelheid van haar pittig-zoete vrouwensappen, die rechtstreeks in mijn mond spoten. Met mijn handen trok ik haar billen nog wat verder open, waardoor Tanja haar vingers nog dieper in haar kont kon duwen.

Ik voelde hoe Linda helemaal stijf werd en begon te rillen en te schudden als een blad, terwijl ze orgasme nummer 6 beleefde sinds ze de vorige avond mijn 24-uursslaaf was geworden. Haar pijpen had mij ook dicht bij een nieuw orgasme gebracht, maar ik had andere plannen voor wat ik verwachtte dat toch wel mijn laatste van de dag zou worden.

Ik trok mijn pik uit haar mond wat resulteerde in een ontevreden kreun van haar lippen, maar ik kalmeerde haar, "maak je geen zorgen lieverd, ik zal je niet teleurstellen, ik heb een grote finale voor je in gedachten."

Ik pakte de bediening van de lier, liet haar langzaam zakken en maakte haar voeten los van de spreidstang. Toen ik de stang wilde losmaken van de lier hield een jongere vrij slanke jonge man, die met zijn nog slankere partner niet in een vrijstaande verticale 69 positie was gegaan, me tegen.

"Ik wilde dat al heel lang proberen, maar mijn partner was altijd bang, maar nu ze het heeft zien doen, wil ze het ook proberen. Ik was nooit sterk genoeg om haar omhoog te houden zonder steun, dus ik dacht het te proberen zoals jij, is dat goed?"

"Ga je gang zoon," antwoordde ik, "sla je slag, maar doe het rustig en wees voorzichtig."

"Ja meneer," zei hij, "dat zal ik doen."

Ik nam mijn gewillige en gretige slavin mee naar de hoek waar de seksschommel hing en bond haar er in vast. Ze straalde naar me en wist precies hoe ik onze dag van plezier en spelletjes tot een grandioos einde wilde brengen. Ik nam een positie aan haar zijde in en liet haar mijn pik pakken en hem met haar behendige mond en tong weer helemaal stijf maken. Toen hij weer helemaal stijf was, nam ik plaats tussen haar benen en begon met haar te schommelen, waarbij ik haar strakke maar uiterst natte neukgat binnendrong, elke keer als ze mijn kant op zwaaide. Binnen enkele seconden begon ze weer te kreunen en te zuchten, nog steeds zeer opgewonden van haar laatste orgasme.

Ik voelde ook dat ik het niet lang meer zou volhouden, dus begon ik mijn pik serieus te masturberen met haar bewegende lichaam. Binnen de volgende minuut voelde ik mijn sappen opkomen en mijn ballen mijn sperma lanceerde om via mijn lul haar baarmoeder vullen. In reactie daarop bedekte ze mijn schacht met haar warme afgifte, boog haar rug en spande zich volledig op.

Dit alles ging gepaard met gehuil van verrukking zoals alleen Linda dat kan produceren. God, ze zou een top pornoster zijn dacht ik, maar wuifde het idee meteen weer weg, misschien een beetje egoïstisch, maar als en wanneer ze zou besluiten om echt een pornoster te worden, zouden mijn speeldagen met haar waarschijnlijk tot het verleden behoren en dat wilde ik niet. Laten we eerlijk zijn.

Toen ik op mijn horloge keek, zag ik dat het 5.55 uur was en dat haar slavenperiode over ongeveer 5 minuten voorbij zou zijn, net genoeg tijd om haar terug te brengen naar het appartement. Nadat we de trap op waren geklauterd en volledig uitgeput in het appartement aankwamen, ik althans toch, keken we elkaar aan, volledig verzadigd. Alles wat we nodig hadden was een douche, die niet lang duurde omdat we afleiding vermeden. Toen Linda zich weer had aangekleed in de kleren waarin ze de avond ervoor was aangekomen, namen we afscheid. Ik kuste haar teder, geen tong, gewoon elkaar vasthouden in een vriendelijke omhelzing, weer gelijken.

"Als je ooit over je problemen wilt praten, aarzel dan niet om me te bellen, ik maak altijd tijd voor je," zei ik voordat ze de trap afliep naar de voordeur.

"Bedankt, Lew, bedankt voor de leuke tijd en dat je de tijd nam om naar me te luisteren, je bent een echte vriend...met voordelen," voegde ze er met een knipoog aan toe, stuiterde de trap af en was weg.

De enige met wie ik nu nog 24 uur kon spelen was de verleidelijke Braziliaanse kleine bom Elisa. Met haar had ik mijn handen vol, want haar vriend en Meester is een echte expert op dit gebied en het zou uiterst moeilijk worden om dingen te vinden die ze nog niet eerder heeft meegemaakt, laat staan haar te bevredigen.

Als je het verhaal leuk vond, vergeet dan niet om een score te geven of een berichtje te sturen, Een score, liefst zo hoog mogelijk is zoals het applaus dat je een artiest geeft aan het einde van de voorstelling.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Slavin, Vingeren, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Klik hier voor meer...