63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 13-05-2024 | Cijfer: 8 | Gelezen: 8953x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nooit Gedacht - 1
Na de eerste keer hebben we een paar dagen geen contact. Zodat we er over na kunnen denken. Ik wil je de tijd gunnen. Dan krijg ik een berichtje dat je weer wil afspreken. Je vraagt wanneer ik kan. We spreken af.

Ik stuur een bericht dat ik er ben, stap uit en loop naar je deur. Ik krijg een bericht terug; “verrassing”. Ik stap naar binnen en zie 2 tassen van Christine le Duc. Er zit niks meer in. Ik loop verder. Zie een pakketje met een cockring. Doe deze maar om en kom dan naar boven staat op het briefje dat er naast ligt. Ik kleed me uit en doe de cockring om. M’n pik is keihard en het kost wat moeite. Dan loop ik naar boven. Als ik bijna boven ben hoor ik iets klikken. Ik loop de slaapkamer in en daar lig je. Benen wijd, enkels geboeid. Armen wijd, polsen geboeid. Op een krukje naast het bed liggen tepelklemmen, zweepjes, een gag en dildo’s en plugs in verschillende maten. Ik kijk je geil aan. De andere tas is voor als ik de regie heb zegt ze geil.

Ik ben helemaal van jou en daar heb je zin in zie ik zegt ze. Ik kijk omlaag en zie m’n pik keihard en dik. En zijn er dingen die niet mogen, vraag ik. Nee Meneer, ga je gang, antwoord ze.

Ik leg de zweepjes klaar. Heb je hier ervaring mee, vraag ik. Nee Meneer zeg je. In m’n ene hand een rijzweepje, m’n andere hand is leeg. Ik doe je een blinddoek om. Met m’n ene hand streel ik je. Met de andere geef ik je tikjes. Hard en zacht afwisselend. De zijkant van je borsten, je buik, de binnenkant van je benen. Je kreunt en kronkelt. Ondertussen speel ik met je tepels die inmiddels keihard zijn. Ik kan het niet laten, geef je een tik op je tepels met het zweepje. Je kreunt van pijn en genot. Dank u wel Meneer zeg je geil. Iets harder nog een keer, dan de binnenkant van je benen. Je kreunt en kronkelt. Dan zonder pardon steek ik een trillende dildo in je kutje. Niet te hard, zacht trillend. Ondertussen blijf ik je strelen en tikjes geven. Je slingert heen en weer tussen pijn en genot. De dildo komt door de nattigheid uit je kut. Ik pak een medium plug met een ring aan het handvat en duw deze in je kut. Dan zet ik deze tegen je kontje en voer de druk wat op. Opeens glijd de plug in je en wordt je een beetje gevuld. Ik leg een bondagetouw aan rond je middel. Dan pak ik een grote plug met een ring aan het handvat. Deze breng ik in in je kut. Nu trek ik het touw onderlangs tussen je benen langs en zet het aan de voorkant vast bij je middel. Nu kunnen de pluggen er niet uitvallen en ben je lekker gevuld. Nu speel ik weer door je kronkelt nu aan 1 stuk door. Je tepels zijn keihard en gevoelig. Dan stop ik met spelen. Je hoort me rommelen maar weet niet wat er gaat komen. Dan hoor je iets trillen en gelijk hierna wordt het tegen je clit gedrukt. Je weet het, het is die enorme vibrator. Je voelt je kut en kont samentrekken om de pluggen. Je voelt dat ze er anders uitgevallen waren. Dan geef je je er aan over. Je voelt het aankomen. Langzaam zet het door, je ademt ongelijk, hijgt, kreunt. Je mond gaat open en een luid kreunen is het gevolg. Kom maar sletje, laat je maar gaan. Je kan niet anders. Laat je helemaal gaan. Het bed is zeiknat. Ik laat je helemaal komen en als het op is laat ik je met rust. Ik laat je wel vastliggen. Ik kom naast je liggen. Rust maar even uit, dan gaan we zo verder. Je kijkt verschrikt en verlekkerd.

Ja Meneer, zeg je zo geil als je kan. Heel graag
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Klik hier voor meer...