63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Mr_Devil
Mr_Devil
Ik ben ruimdenkend en sta open voor uitnodigingen
Hoogste Cijfer: Slank Sletje Gezocht - 1
Meest Gelezen: Fokstier Geworden - 1
Aantal Verhalen: 35
Geplaatste Reacties: 11
E-Mail Adres: mr_devil74@hotmail.com
ALLE VERHALEN VAN Mr_Devil
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Nooit Gedacht - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Na de eerste keer hebben we een paar dagen geen contact. Zodat we er over na kunnen denken. Ik wil je de tijd gunnen. Dan krijg ik een berichtje dat je weer wil afspreken. Je vraagt wanneer ik kan. We spreken af. Ik stuur een bericht dat ik..."
13-05-24
8.0
Nooit Gedacht - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik heb de nodige ervaring opgedaan in de loop van de jaren. Een ervaring waar ik steeds vaker aan denk en fantaseer is de ervaring met een hele volle vrouw. Toen was het eenmalig en daar heb ik spijt van. Een van mijn fantasie n zal ik opsc..."
30-04-24
8.4
Zoektocht Naar …Door: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Al een tijdje ben ik op zoek. Ik ben een man van achter in de 40. Sport regelmatig en verzorg mijzelf goed. Ik zoek naar een dame die kan veranderen in een sletje. Een onderdanig ingestelde vrouwelijke vrouw. Leeftijd doet er niet toe, verzorgt uiter..."
01-08-23
8.6
Sletje N VerrastDoor: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"We mailen wat heen en weer maar dan weer twijfels. Ze weet het niet, het gaat te snel. Ze is bang. Ik denk niet voor mij maar vooral voor zichzelf. En ik denk alleen aan dat ene zinnetje wat ze zei abuse my body . Een plan komt in m n gedachten. ..."
12-06-23
8.4
Tepelgeil SletjeDoor: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Dit is een fantasie naar aanleiding van iets dat ik ooit heb meegemaakt. Als er iemand is die het aanspreekt zou ik het heel graag in het echt meemaken. In de advertentie staat dat ik graag wil dat er met m n tepels gespeeld wordt..."
28-05-23
8.5
Sletje N Voor De Eerste KeerDoor: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Slet, Sletje,
"Al een tijdje schrijf ik hier verhalen. Vaak extreem. Soms wordt hier op gereageerd. Zoals laatst. Een jonge meid reageert op een verhaal dat ik geplaatst heb. Wat uit het contact al snel duidelijk wordt is dat deze jonge meid van 19 ge nte..."
24-05-23
8.6
Slet In Ruil Voor KortingDoor: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"We zijn al een tijdje op zoek naar een huis. Eindelijk hebben we wat gevonden maar we vinden het iets te duur. Mijn vrouw heeft contact met de vrouw van het andere stel. Ze hebben heen en weer wat contact. Ze geeft aan dat we nog een keer gaan kijken..."
15-05-23
8.5
De Eerste Keer Van Slet MarianneDoor: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Slet, Sletje,
"Al een tijdje heb ik contact met haar. Een dame van bijna 70 maar vaak geil. Vooral na het lezen van verhalen over Dominantie. Deze dame fantaseert hier vaak over. Wat ze niet weet is dat ik samen met haar man iets heb bedacht. Da..."
07-05-23
8.5
Eerste Keer Femdom - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Femdom,
"De hele nacht dag en nacht blijf ik geil. Wat een heerlijke vrouw is ze. De dag er na heb ik de vragenlijst. Deze gaat over mijn ervaringen als onderdanige en de pijn die ik hierbij heb ervaren. Ook gaat het over wat ik wel en niet wil. I..."
13-04-23
9.1
Eerste Keer Femdom - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Femdom,
"Eindelijk is het zo ver. Ik heb afgesproken met een dame van eind 50. Ik weet dat ze lang haar heeft en rondingen. Meer wil ze niet zeggen. Mijn wens is genomen te worden met een strapon. Ik ben al wat langer ook zoek en heb een profiel op ..."
07-04-23
8.9
Sletje OntmaagdDoor: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Slet, Sletje,
"Ik bel aan bij Marieke. We hebben een tijdje via whattsapp contact gehad nadat we elkaar hebben leren kennen via een dating app. Zij is een volle vrouw met heerlijke rondingen waar ze trots op is. Een flinke kont en flinke borsten met gevoelige tep..."
30-12-22
8.8
Sletje OpgerektDoor: Mr_Devil
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Vandaag is het zover. Ik heb afgesproken met Peter. Lang hebben we gechat over wensen en no go s. Peter is bi en getrouwd. Hij is eind 50, een actieve man met een bourgondische levensstijl. Hij is niet afgetraind maar je ziet dat hij actief is. Een r..."
19-09-22
8.6
Strenge BuurvrouwDoor: Mr_Devil
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: Buurvrouw,
"Een tijdje geleden zijn we verhuisd. Naast ons woont een iets jonger stel van rond de 30. Ik ben eind 40. Zij ziet er goed uit, lang donker haar en lekker grote borsten. Ze is heel vriendelijk. In haar werk moet ze soms streng en doortastend zijn. ..."
15-09-22
7.9
Sletje GenomenDoor: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Slet, Sletje,
"Ik ben Pieter, 46 en als ZZP werkzaam in de thuiszorg. Ik krijg de vraag of ik voor een dame van begin 50 de bloedsuikers in de gaten kan houden. 4 keer op een dag langs en even kort monitoren. Ik neem de opdracht aan en de volgende dag mel..."
01-09-22
8.0
Slet - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Slet, Sletje,
"De volgende dag ben ik er weer. Mijn auto staat zo dat ik een beetje privacy heb. Er rijd een auto het parkeerterrein op. Het is I. Ze kijkt me aan met een mengeling van geilheid en onzekerheid. Ze parkeert haar auto en stapt uit. Ze heeft duidelijk ..."
02-06-22
8.7
Slet - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Ik zie haar vaker lopen. Blond, niet al te grote tieten. Ze was wat zwaarder maar ze is flink afgevallen. Ze is nu mager en goedgebouwd. Als ze hardloopt ziet ze er zeker uit maar haar lach doet vermoeden dat ze onzeker is. Ze lijkt te genieten van a..."
30-05-22
8.2
Bejaarde SletjesDoor: Mr_Devil
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bejaarden, Onderdanig, Ouderen,
"Ik loop de bejaardenflat uit als ik iemand wanhopig hoor zeggen help nou, doe wat beter je best. Ik sta even stil en ik hoor een vrouw huilen. Dan hoor ik een man zeggen dat het hem niet lukt. Ik weet niet wat het is maar ik besluit aan te bellen. E..."
21-05-22
8.9
Slank Sletje Biedt Zich AanDoor: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Na 2 verhalen geschreven te hebben hoop ik dat een dame zich aangesproken voelt. Regelmatig check ik m n mail maar zonder resultaat. Na 1 1 2 week krijg ik een mail. Het onderwerp is eisen . Ik open de mail. Het blijkt van een 62 jarige dame. ..."
06-05-22
9.0
Slank Sletje Gezocht - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"Ik bel aan en ze doet open. Sexy en vrouwelijk had ik haar meegegeven als opdracht. Dat is gelukt zie ik. Een mooi en sexy rood jurkje met goede hakken er onder. Ik heb de keuze helemaal bij Sandra gelaten en ik zie gelijk dat ze geen Bh draagt. Ze z..."
05-05-22
9.0
Slank Sletje Gezocht - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
" Ja hoor, het is weer zo ver. Veel te geil en wat tijd. Dan maar een verhaal schrijven, een fantasie maar mag best een keer uitkomen . Al een tijdje ben ik op zoek naar een ruimdenkende dame. Zelf ben ik half 40. Liefst wat jonger r..."
03-05-22
9.3
Hernieuwde KennismakingDoor: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Slaaf,
"Ik ben al weer een tijdje weg als ik hoor dat ze gaat scheiden. Een collega waar ik naar keek. Ze is klein en fijn gebouwd, 24 jaar en een sportief lichaam. Ze komt Dominant over. Ergens irritant maar ook nieuwsgierig makend. Als ik hoor dat ze gaat ..."
22-04-22
8.6
Sletje AangebodenDoor: Mr_Devil
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vuistneuken,
"Niks te doen en alle tijd dus wat doe je dan. Een beetje op internet. Na een tijdje toch de spannende pagina s. Ik open de advertenties. De ene spreekt me meer aan dan de andere. Ik ben 45 en heb een normaal postuur. Een gemiddelde pik qua ..."
13-04-22
8.8
Stiekem In Een HotelDoor: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Hotel, Stiekem,
"Zaterdagmiddag hebben we afgesproken. Ze heeft haar maten doorgegeven maar heeft geen idee waarom. We hebben afgesproken elkaar in de bar van het hotel te treffen. Ik zit al in de bar en zie haar aankomen. Ik heb net ingecheckt in het hotel en heb de..."
31-01-22
8.0
Te Veel Gekeken - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Sm,
"Voordat de mannen weglopen komt de man die me als eerste aansprak nog naar me toe. Je bent een lekker sletje, zegt hij. Het geeft me een goed gevoel en de man ziet het. Als je wil weten of je echt een sletje bent kom je volgende week vrijdag om 18.00..."
25-01-22
8.8
Te Veel Gekeken - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Ik ben 45 en hetero. Ben wel nieuwsgierig naar andere mannen maar daar doe ik niks mee. Ik ga op vakantie. Op weg naar Oostenrijk stoppen we. Ik ga naar het toilet. Ik sta voor het urinoir en naast me zie ik een man bewegen. Ik kijk uit automatisme o..."
23-01-22
8.2
Tepelgeil Sletje - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Tepel, Tepels,
"De man legt uit dat hij dit weekend Dominant is. Ook legt hij uit dat hij een milde Dominant is maar dat zijn vrouw veel strenger is. En ook veeleisender. Maar, zegt de man, je bent er dit weekend. De vrouw kijkt naar me. Ze kijkt geil. De ..."
30-12-21
8.7
Tepelgeil Sletje - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tepel, Tepels,
"Daar sta ik. Na een avonddienst heeft m n auto de geest gegeven. Midden tussen Rotterdam en Den Haag. En dan moet ik bellen maar toen merkte ik dat ik mijn telefoon vergeten ben. Een tijdje kijk ik om me heen. Niet wetende wat te doen. Er zit eigenli..."
27-12-21
7.9
De Bbw Domina - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Volle Vrouwen,
"Ze staat op. Kijkt naar me. We gaan je training beginnen sletje, zegt ze. De aankomende uren ga jij het moeilijk krijgen maar als je denkt dat ik dat erg vind heb je het mis, zegt ze. Neem dit eerst maar eens in zegt ze terwijl ze 2 blauwe ..."
04-10-21
9.0
De Bbw Domina - 1: Even Boodschappen DoenDoor: Mr_Devil
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Volle Vrouwen,
"Eigenlijk had ik maar weinig tijd maar ik had iets nodig voor vanavond. Ik loop de winkel in. Tussen de schappen zie ik een vrouw lopen. Iets kleiner dan ik, 1.75, grote borsten. Supervrouwelijk gekleed met een jurk en mooie hakken. Wel een fors post..."
03-10-21
8.7
Switch IlDoor: Mr_Devil
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Doe iets makkelijks aan had ze geadviseerd. Ik heb een joggingbroek aan en een shirt. Een paart sportschoenen en dat is het. Ik ga voor een massage bij iemand uit de buurt. Het is iemand die ik al wat langer ken maar niet heel veel contact mee heb. D..."
21-05-21
8.8
Slet JDoor: Mr_Devil
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje,
"In een leuke strakke broek doet ze open. Leuk shirt er op en sneakers er onder. Ik zou bij haar komen eten nu ze gaat verhuizen. Ik merk dat het in m n hoofd blijft spoken. Die ene keer dat ze heeft gezegd dat ze een tik op haar kont best k..."
14-05-21
8.2
Eerste Keer Van MoonDoor: Mr_Devil
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Een paar maanden geleden ben ik hier komen werken. We werken veel samen. Moon, heet ze. Een niet al te groot meisje, half 20, slank, cup A. Stoere uitstraling en grote mond. Eerst moet ik niet veel van haar hebben maar ze maakt me nieuwsgierig. Ik ve..."
08-05-21
8.8
Slet Van De MasseuseDoor: Mr_Devil
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage, Masseuse, Slet, Sletje,
"Wat een heerlijke dag is het zeg. Lekker naar de sauna en zoals altijd maakt het me een beetje geil om al die naakte mensen te zien. Ik ben alleen en heb veel te veel tijd om te fantaseren. Gelukkig kan je ook in het water en als het echt te gek word..."
14-04-21
9.2
Fokstier Geworden - 2Door: Mr_Devil
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Op de uitnodiging staat dat we om 12.00 verwachten op kantoor. Natuurlijk staat het ons vrij de uitnodiging af te slaan maar dan zullen we nooit weten wat de bedoeling is. We kijken elkaar aan. Ik ga, zeg ik. Dan zegt zij dat ze ook gaat. We ontbijte..."
08-04-21
8.7
Fokstier Geworden - 1Door: Mr_Devil
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Net onder de douche vandaan, netjes gekleed en luchtje op. Ik bekijk mijzelf in de spiegel en ben tevreden. Ik ben 40 maar zie er nog goed uit. Ik heb straks een sollicitatiegesprek en ga er vol vertrouwen heen. Ik heb me ingelezen en ben goed opgele..."
31-03-21
8.6