63.187 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 7216x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 6
Dit is het vervolg op: Mijn Onderdrukte Verlangens - 2
Wat werden wij om de beurt door Frans geneukt en gingen toen eten, bij Margo op tv zag ik dat een paardenlul ook in een kut ging, en dat de vrouw de neukbeweging maakte , wat zou ik dat graag in het echt zien Frans.

Hier komen wel vrouwen die tegen betaling de paardenlul in hun kut krijgen, maar 2 vrouwen mogen dat altijd gratis dat is Emma en haar moeder, en dat had jij zeker niet van Emma gedacht he, zij nemen beide de lul een stuk in hun mond en ook kut.

Emma belde haar ma dat zij ook zin had om de paardenlul weer in haar kut te krijgen, zij kon nu niet hoorde ik zij was ergens aan het werk, maar om 6 uur kon zij er wel zijn , dan gaan wij wat vroeger eten dames dan kunnen wij gelijk naar de stal en kan jij in het echt zien wat er mogelijk is.

De boer ging later weer aan het werk en Emma en ik doken het bed in , wat krioelde ik weer een poos met mijn handen door haar schaamhaar, voor zij op mij ging liggen en elkaar zo klaar likten.

Na het eten zaten Emma en Frans op de bank, knielde voor hun, pijpte Frans een poos en likte de schaamlippen van Emma , toen haar ma binnen kwam en zag dat haar dochter gelikt werd, hier wordt goed genoten zie ik hoorde ik haar ma zeggen, keek achterom en zag bijna het even beeld van haar dochter.

Met geile ogen keek zij naar mijn lijf toen wij voorgesteld worden, zij trok gelijk haar kleren uit,

en ik keek naar haar lichaam mijn ogen daalden gelijk naar haar schaamstreek en zag nog meer schaamhaar dan bij haar dochter en dat was al veel.

Zijn jullie moeder en dochter vroeg ik verbaasd jullie lijken wel zussen, gelijke groot jij Lena iets voller , ik kan mij het nauwelijks voorstellen.

En toch is het zo Leonie ik was 17 toen ik zwanger werd gemaakt door onze buurman die mij betrapte toen ik zijn hengst pijpte, dat mocht ik wel vaker maar wilde hij mij neuken, ik ben 47 jaar trouwens jij bent al wat ouder denk in de 60, met een geschoren kut die wil ik graag proeven voor ik een lekker stuk paardenvlees krijg, maar dan wil ik ook eerst nog genieten van je schaamlippen Lena.

Wat lekker je geil Leonie kreunde Lena is geen wonder dat jij al een kut likte en een beste lul in je mond had, haar tong ging net zo behendig over mijn schaamlippen als van haar dochter en vond het jammer dat zij stopte en ik aan de beurt was.

Met mijn vingers in haar weelderig bos schaamhaar en diep in haar kut was mijn teleurstelling snel weg, proefde toen ik mijn natte vingers aflikte zelfs nog wat sperma volgens mij.

De hengst rook blijkbaar wat zijn lul kwam al wat naar buiten, en Emma kroop er het eerst onder trok het helemaal stijf en bracht hem toen naar haar mond en zij kon de grote eikel een eindje in haar mond nemen en pijpte het even, zij manoevreerde zich onder zijn lul en het ging een eind in haar kut Emma maakte de neukbeweging en haar ma trok aan zijn lul, wat ging Emma te keer toen zij haar kut volgespoten kreeg, haar ma nam gelijk de lul in haar mond waar hij verder in ging dan bij haar dochter.

Emma hield haar handen tussen haar benen en liep naar de strobalen, en wij vochten er om om haar kut leeg te likken.

Later met Lena hetzelfde , Frans stond achter mij en sopte mijn zijn vingers in mijn kut, ik bukte mij voorover en kreeg zijn lul gelijk in mijn kut gedrukt , en had mijn aandacht ook bij de paardenlul die een heel eind in de kut van Lena zat, zij schreeuwde en gilde aan een stuk door en duwde haar kleine lichaam fel naar voren, zij kreeg heel wat in haar kut maar ook over haar lichaam wat wij alle drie oplikten, terwijl Frans mijn kut vol spoot.

Ik ging samen met Emma douchen en Frans met Leny die lang weg bleven, o lachte zij wat heeft Frans een kleine lul zeg wat ik wel vaker voel bij iemand , ik voelde niets in mij geef mij dan maar een paardenlul hoor.

In het kort vertelde ik Lena hoe ik hier terecht gekomen ben, dat is een grote stap voor iemand uiteen stad, verstandig dat jij eerst proef draait, Emma en ik zijn beide afgekeurd , zij werkt hier een dag in de week, ik heb 3 keer zogenaamd een werkhuis bij oudere mannen en vrouwen, wat zijn de oude mannen gelukkig dat ze mijn schaamhaar mogen voelen en mij naakt zien, de 2 oudere vrouwen zijn lesbisch, wij hadden het eens over schaamhaar en zij widen niet geloven dat ik zo behaard was, ik had natuurlijk mijn rok omhoog kunnen trekken maar trok alle kleren uit, van beide zaten de vingers niet alleen in mijn schaamhaar maar ook in mijn kut ik kreunde het uit natuurlijk daar lig ik altijd mee in bed als ik er ben.

Ga je mee Emma of hebt jij hier nog iets te doen, ja ma wij hebben Frans beloofd dat hij met 2 geile vrouwen in bed mag, dus ik blijf hier vannacht.
Trefwoorden bij dit verhaal: Neuken, Pijpen, Tieten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5