63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 10758x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Bijna dagelijks luncht Frank - niet zijn echte naam overigens - in een zogeheten lunchroom net ver van zijn werk. Dat een vrouw hem van buiten in de gaten houdt, daar heeft hij geen erg in. Frank zit met zijn rug naar de ingang. Het is rustig. Er zijn maar weinig klanten. Als hij klaar is met eten en zijn bord weg schuift hoort hij een vrouwenstem. Hij kijkt op. Er komt een vrouw op hem afgelopen. “Hallo,” zegt ze, “Bent u toevallig Frank?”

In een zomers jurkje staat ze bij zijn tafel. Aardig figuurtje. Haar tot op haar schouders. Leuk gezicht. Ach ja, het is nou eenmaal zijn vak.

“Eh..ja, ken ik jou?”

“Nee, maar je kent wel mijn vriendin. Zij liet me een foto van je zien en nu zie ik je hier.”

Frank knikt. “En hoe heet je vriendin dan als ik vragen mag?” “Maar ga toch eerst zitten!”

“Angela,” is het antwoord als ze tegenover hem plaats neemt.

“Angela, Angela,” peinst Frank hardop. Dan zegt hij: “Mollig? Bril?”

“Ja. Hier!” Ze toont hem een foto van haar mobiel.

Frank glimlacht. “Dat is ze inderdaad.” Hij herinnert haar zich nog met het sperma op haar glazen. “Wil je wat drinken?”

Als het drinken gebracht is, vraagt hij: “Nou vertel maar. Wie ben je en wat wil je?”

“Ik heet Lea. Angela vertelde me dat jij films maakt.”

“Ja, dat klopt. Vertelde ze je ook wat voor soort films ik maak?”

Ze knikt en antwoordt: “Ik heb een van de films waarin Angela speelt, gezien!”

Frank is regisseur, maar speelt soms ook in zijn eigen films mee. Die films komen in sexshops terecht en hij verdiende daar goed aan. Verdiende! Want helaas is zijn inkomen sterk terug gelopen wat natuurlijk met het internet te maken heeft. Seksfilms met het gewone werk worden eigenlijk nauwelijks meer verkocht. Het moet allemaal sneller, gedurfder, gewaagder. Als koper moet je dingen zien die niet of moeilijk op het internet zijn terug te vinden.

“En wat wil jij?”

“Misschien kan ik ook voor je werken.”

Frank knikt. “Mensen die voor mij werken moeten van seks houden. Ze moeten niet verlegen zijn en uitvoeren wat van tevoren is afgesproken.”

“Ik hou van seks. Ik ben gek op seks en verlegen ben ik zeker niet.”

“Mooi. Nou vertel me eens: waarom wil jij voor mij werken.”

“Voor het geld. Angela vertelde me dat je goed betaalt en ik heb geld nodig.”

Zo is het nagenoeg altijd. Geld is vaak de drijfveer dat vrouwen dit werk willen doen.

Frank observeert haar. Ze ziet er inderdaad goed uit. Maar wat wil ze precies en vooral, wat wil ze niet? Maar eerst dit.

“Vertel eens wat over je zelf. Gebruik geen namen. Dat interesseert me niet.”

“Ik heb een man en twee kinderen. !7 en 20 zijn ze.”

“Dan ben jij,” onderbreekt Frank haar zo’n jaar of 40?”

“39 om precies te zijn.”

“Hoe is de relatie met je man? Ik bedoel je seks relatie.”

“Mijn man is al wat ouder. Hij heeft niet zo vaak zin meer in seks. Of hij is moe of zo.”

“En dat vind jij niet fijn want jij bent gek op seks.”

“Eigenlijk wel, ja.”

Het gesprek gaat nog even door. Frank ziet het met haar wel zitten. Ze spreken af dat zij naar zijn kantoortje zou komen om de details door te spreken.

Al de volgende dag om 11 uur vindt dat gesprek plaats. Het kantoortje en de daarachter gelegen studio is op het industrieterrein.

Als Lea binnenstapt, opnieuw in een lekker jurkje, staat Frank op en loopt naar haar toe. Hij omhelst haar en Lea geeft hem een snelle zoen op zijn mond. Dat is alvast een goed teken.

“Je krijgt van mij een lijst waarop van alles staat. Als er iets tussen staat dat je absoluut niet wil, vermeld je dat.” Lea gaat de lijst af en streept enkele dingen door. Frank ziet later dat ze bijvoorbeeld niet wil dat men heet kaarsvet over haar lichaam laat druppelen. Met het meeste heeft ze geen moeite. Wel zegt ze tegen Frank, dat ze met een aantal dingen geen ervaring heeft (“nooit gedaan”), maar dat maakt niet uit. Heel secuur wordt de lijst doorgewerkt en daarna getekend. Frank zegt: “Hoe meer je doet, hoe hoger je inkomen.” En dat leidt tot een gesprek over verdiensten.

Na een onderbreking - je krijgt er zo gauw een droge mond van - wil Frank het een en ander zien. Hij gaat voor het bureau zitten. Lea staat voor hem. Misschien een meter ertussen.

“Ik geef je een opdracht en jij voert die uit.”

“Doe je jurk omhoog.”

Frank ziet een geel slipje.

“Laat me in je slipje lijken.”

“Mmm, lekker kutje. Grote schaamlippen en kaal.”

“Draai je om en toon me je kont.”

“Prima”

“Trek je jurk uit en ga op het bankje daar zitten.”

Lea’s bh is net zo geel als haar slipje.

Als ze zit, vraagt hij: “Masturbeer je?”

“Ja.”

“Vaak?”

“Best wel.”

“Ik wil zien hoe jij masturbeert.”

Zonder enige terughoudendheid trekt ze haar slipje uit en begint met zichzelf te spelen. Frank laat haar even gaan.

“Stop maar.”

Frank gaat voor haar staan en zegt: “Open mijn broek en pak mijn lul.”

Ook dit gaat zonder problemen. Verlegen is ze inderdaad niet. Lea opent zijn broek en doet de rits naar beneden. Dat haalt ze zijn lul tevoorschijn. Frank is best groot geschapen, maar een stijve heeft hij niet. Ze trekt aan zijn lul en kijkt naar hem op.

“Vind je dit lekker om te doen?”

“Heerlijk!” Heel snel geeft ze hem een likje.

Dan stapt Frank achteruit en trekt zijn broek weer aan.

Daarmee eindigt deze test. Frank verklaart waarom hij dit doet. “Ik wilde weten of je echt niet verlegen was. Ik wilde ook weten hoe je er uitzag. De meeste mensen die porno kijken, kijken immers voor de vrouw.

Als Lea na een week terugkomt, ontmoet ze haar tegenspeler. Een aardige man, maar niet bepaald haar type. De scene wordt ‘s morgens doorgesproken, de opname vindt na de lunch plaats. Behalve Lea en haar tegenspeler is er een cameraman en iemand voor de verzorging aanwezig. Uiteraard is Frank er ook. Aanvankelijk is Lea best onzeker, merkt Frank op. Het is per slot van rekening haar eerste keer en dan seks met iemand die ze net ontmoet heeft. Frank moet dan ook flink wat aanwijzingen geven, maar het doet hem plezier om te zien hoe snel Lea het oppakt. Veel passeert de revue. Er wordt gepijpt, gebeft, gevingerd, gelikt en uiteraard geneukt. Verschillende standjes. Als uiteindelijk de man op haar tieten klaar komt, zit de scène erop. Door de onderbrekingen heeft de opname toch wel een paar uur geduurd. Lea fakte. Ze kwam niet. Meeste vrouwen komen overigens niet. Toch speelde ze het klaarkomen best overtuigend, maar Frank, met al zijn ervaring, had het direct door.

Frank mag haar. Haar spontaniteit, het oppikken van de aanwijzingen en de afwezigheid van elke vorm van verlegenheid, bevalt hem prima Een idee vormt zich. Daar praten ze later over in het kantoortje. Na de contante betaling vraagt Frank: “En hoe vond je het.”

“Spannend, opwindend. In alle opzichten vond ik het een leuke ervaring.”

“Dat dacht ik wel.”

Na een kort gesprek, vraagt Frank: “Eenmalig of wil je nog wel een keer?”

Het antwoord laat zich raden. Dan zegt Frank: “Wat vind je ervan als je een volgende keer een scène met mij doet?”

“Dat lijkt me echt leuk.” Haar ogen glinsteren zowaar. Hij mag haar echt en zij klaarblijkelijk hem ook wel.

“Wat vind je van eind volgende week? Ik heb deze week geen tijd meer.Als we elkaar donderdag ontmoeten en dan de opname op vrijdag?”

Lea vindt het prima. In eerste instantie denkt ze aan het geld. Een leuk bedrag vandaag, maar nog lang niet genoeg. Bovendien mag ze Frank wel. De man weet waarover hij praat en hij behandelt haar netjes. Ze heeft wel andere verhalen gehoord.

Heeft Lea moeite met het feit dat ze een man en 2 kinderen heeft? Totaal niet. Dat is privé en dit is werk. In hoeveel films zoenen acteurs niet met elkaar of liggen ze met elkaar in bed? Terwijl het vaak getrouwde mensen zijn. Het is werk. Lekker werk. Opwindend werk. Nou en?

Ze ontmoeten elkaar op het terras van de lunchroom waar ze elkaar de eerste keer ontmoet hebben. Lea heeft een klein beetje het gevoel dat ze een vriend ontmoet. Het is mooi weer, dus buiten zitten kan. Ze bestellen koffie. Later eten ze wel binnen.

Frank vertelt haar dat hij van plan is er een klein toneelstukje van te maken. Een beetje tekst. “Je hoeft niks te leren, hoor!” “Jij speelt het verveelde huisvrouwtje. Jij speelt met jezelf als ik binnenkom. We praten spontaan wat. Improviseren heet dat en uiteindelijke krijgen we seks.”

Frank vertelt haar wat zijn ideeën zijn. Wat hij wil, dat zij doet en wat hij gaat doen. “En nee, we doen niks wat je op je lijst aangegeven hebt als ongewenst.” Soms knippert Lea wat met haar ogen. “Je gaat wel ver, he,” zegt ze op een gegeven moment. “Zeker, maar nergens te ver.”

“We zien verder wel hoe het verloopt en…ik ga proberen samen met jou klaar te komen.” Hij lacht. “Want dat gebeurde niet vorige week.” Lea lacht terug. Echt een leuke vent, denkt ze, en ja, hij heeft gelijk. Dat gebeurde inderdaad niet. Na nog even wat verder gekletst te hebben, gaan ze de lunchroom in. Tijd om wat te eten.

‘s Avonds in bed is Frank steeds in haar gedachten. Ze vindt het idee opwindend om met hem, de regisseur, een scène te spelen. Ze kijkt opzij. Haar man slaapt. Ze houdt van hem. Ze houdt echt van hem. Hoe vaak heeft ze wel niet met hem gevreeën? Het was heel lang heel fijn, maar de laatste jaren is het vuur toch behoorlijk gedoofd. De passie is beduidend minder. Komt dat door het leeftijdsverschil. Zij is 39 en hij een stuk ouder. Dat ze Frank ontmoette was, omdat ze zo stom was geweest om een flink bedrag van hun spaargeld te gebruiken zonder zijn medeweten. Dat geld moet terug. Frank, denkt ze weer. Wat ga je met me doen? Ik weet het wel, je hebt het me verteld, maar hoe zou het zijn? En toen hij zo openlijk zei dat hij wilde dat ze beiden klaar zouden komen, dat heeft zelfs hij - en ze kijkt opzij naar haar man - nooit gezegd.

Het duurt wel een poosje voor ze in slaap valt. Ze is gewoon te opgewonden.

Lea en Frank zijn in de studio. Het is er stil. Als Lea de kamer ziet waar de scene opgenomen wordt, ziet ze wel camera’s, maar de camera man is niet te zien. Buiten hen is er gewoon niemand. “Waarom is dat?” vraagt ze hem. “Dan hebben we volledige privacy! Ik zet al de camera’s aan. Ze staan op ‘automatic’. Aan het einde knip en plak ik om zo een erotische film te krijgen. Het resultaat laat ik je zien voordat ik de scène verkoopt.”

Lea knikt terwijl ze een glas water drinkt. Geeen gwoon water, had Frank tegen haar gezegd, maar speciaal water. Er zit iets van zout in. Best wel lekker.

“Nerveus?” vraagt hij

“Niet nerveus. Maar ik voel we' opwinding, spanning.”

“Zin?”

“Heel veel.”

Hij staat op en komt naast haar staan. Spontaan laat ze haar hoofd even tegen hem aan rusten. Ze voelt zijn hand door haar haren strijken.

“Ik ook. Ik voel ook opwinding. En ik heb ook veel zin. En weet je waarom?” Hij wacht een eventueel antwoord niet af. “Ik mag je. Ik vind je leuk. Eigenlijk direct vanaf het moment dat jij naar me toe kwam in de lunchroom.”

Ze glimlacht en staat op. Spontaan zoent ze hem op zijn lippen. “Laten we beginnen.” Lea gaat zich verkleden. Frank rommelt nog wat met de camera’s. De beelden worden direct opgeslagen op zijn computer. Hij ziet op het beeldscherm dat alles feilloos werkt. De rest komt later.

Lea komt binnen. Ze draagt nu een wijde jurk, die ze had gevonden in de kast met attributen. Frank omarmt haar. “Ik zie je zo. Begin maar. Ik ben zo terug.”

Lea loopt rond met het glas water in haar hand. Ze kijkt door een denkbeeldig raam naar buiten en zucht. Ze doet haar best zo goed mogelijk te spelen. Dan gaat ze op de bank liggen. Haar glas op het tafeltje.

Lea wrijft over haar lichaam. Geforceerd. Hoewel ze zin heeft, is het gevoel er niet. Dat verandert echter als Frank de kamer in komt. Hij draagt een strakke zwarte broek en een overhemd dat zo ongeveer tot aan zijn navel openstaat. Lea ziet zijn blote borst. En dat alleen al is genoeg voor het ontwaken van haar lustgevoelens. Ze zou zijn borst willen aanraken, maar ze weet dat hij de regie heeft.

Frank zegt: “Heb je zo’n zin dat je niet op me kon wachten?” Lea antwoordt niet.

“Doe je slipje uit en ga door.”

Lea schuift haar jurk omhoog en trekt haar slipje uit. Masturberen heeft ze vaak genoeg gedaan, maar nog nooit dat een man toekeek. Nu wel. Frank! En hij niet alleen, beseft ze, terwijl ze een blik werpt op de camera’s.

Frank komt dichterbij. Hij ziet haar kutje. Hij ziet haar kutje weer, maar dit keer is het anders. Haar vingers wrijven over haar klitje. Af en toe doet ze een vinger in haar poesje. Hij heeft zin om mee te spelen. Hij gaat op zijn knieën bij haar zitten en legt zijn hand op haar masturberende hand. Zijn hand gaat mee met elke beweging. Met zijn andere hand streelt hij haar gezicht. Als hij een vinger op haar lippen legt, zuigt Lea die in haar mond.

Frank trekt haar overeind. Haar jurk gaat uit. Lea heeft nu alleen nog haar bh aan. Ze gaat weer liggen. Frank gaat bij haar voeten zitten en legt beide handen op haar lichaam. “Je bent mooi,” zegt hij terwijl hij haar lichaam streelt. Haar tieten raakt hij niet aan. Haar buik, haar schaamheuvel, haar heupen. Zijn handen gaan langs haar kutje. Ook haar kutje raakt hij niet aan. “Je bent mooi,” herhaalt hij, “je bent sexy. Je hebt een geweldig lichaam.” Af en toe streelt hij haar met zijn nagels. Een rilling kan Lea niet tegenhouden. Vooral als hij langs haar schaamlippen gaat. Lea geniet. Ze vergeet dat camera’s haar filmen. Haar verlangen groeit. Haar lust neemt toe. Geduldig gaat Frank verder. Een enkele keer gaat hij met zijn duim over haar klitje. Hij hoeft niet te kijken om te weten dat ze nat is. Plots staat hij op. Hij opent zijn broek en trekt die uit. Lea kijkt. Hij wacht een moment en trekt dan zijn slip uit, terwijl hij haar aankijkt. Maar haar ogen zijn op zijn kruis. Ze ziet hoe zijn lul te voorschijn zwiept. Plots zijn haar lippen droog. Met haar tong maakt ze die nat. Frank tilt haar ene been omhoog en legt die op zijn schouder. Dan streelt hij de binnenkant van haar dijbeen waarbij hij af en toe zijn nagels gebruikt. Nog steeds raakt hij haar kutje niet aan. Hij let op haar en ziet dat ze weer haar lippen likt. Af en toe een lichte kreun. Voorzichtig legt hij haar been neer. Nu haar andere been. “Je wil me,” zegt hij. Haar antwoord is een glimlach, maar haar ogen spreken boekdelen. “Ik wil jou!”

“Neuk me.” Maar Frank neukt haar nog niet. Nog meer wil hij haar lust doen toenemen. Zijn mond is op haar kutje. Hij beft haar. Als hij haar schaamlippen opent, ziet hij inderdaad hoe nat ze is.

Met haar rug tegen de bankleuning en Frank door zijn knieën, schuift hij zijn lul in haar.

Dit neuken is slechts een voorspel. Hij gaat haar twee keer nemen, zo is afgesproken. Zij weet wat hij gaat doen. Ze weet alleen niet, dat Frank weliswaar het afgesprokene volgt, maar graag wat speelse, geile toevoegingen heeft.

Hij neukt haar. Soms rustig, soms wat sneller, maar beheerst. Lea’s concentratie is op het neuken. Ze heeft nou eenmaal niet de ervaring van een pornoster die al langer in het vak zit. Het is voor haar de tweede keer. Het is werk eigenlijk, maar ze vergeet. Het lijkt op seks met je lover.

Plots stopt Frank en trekt zich terug. Hij gaat staan. “Waarom stop je? Ik wil meer!”

“Ik wil ook meer, maar waarom ben je niet naakt?”

De bh is zo uit. Frank kijkt naar haar tieten. Bijna volmaakt denkt hij. Dan loopt hij weg en komt terug met twee glazen water. Op zijn knieën komt hij naast haar zitten op de bank. Haar linkerarm is achter zijn rug. Hij geeft haar een glas. Weer dat speciale water. “Drink op,” zegt hij, "alles." Lea gehoorzaamt. Zo is ook afgesproken en ze weet wat er gaat volgen.

Maar dan trekt Frank haar hoofd tegen zijn buik. Haar gezicht boven zijn lul. Haar ene hand achter zijn rug, de ander houdt het glas vast. Twee geile mensen. Een erotisch gezicht.

“Kom,” zegt hij, “ik moet pissen.” Dat is afgesproken. Lea staat op. Het liefst wil ze gewoon geneukt worden. Ze heeft er zin in, ze is er aan toe, maar zo werkt het niet. De regisseur bepaalt. Als ze bij de wc-pot staan, pakt Lea spontaan zijn lul. Ze voelt hoe zijn hand over haar rug strijkt en op haar kont ligt. Als hij klaar is, gaat Lea zitten. “Leun achterover en hou je benen wijd.” Dan pist ze. Wat urine in de pot, maar het meeste er overheen. Ze kijkt naar Frank, maar Frank kijkt tussen haar benen naar de goudgele straal. Ze pakt een wc papiertje, maar hij neemt het uit haar handen. “Ik doe het wel.” Het wc papier gooit hij weg. In plaats daarvan neemt hij een doekje. Hij kijkt naar haar als hij over haar kutje strijkt. “Hier ook?” Hij wrijft al tussen haar billen. Ze lacht. "Daar is niks gebeurd." Opnieuw gaat Frank over haar kutje en wrijft wat nadrukkelijker over haar klitje. “Doet jouw man dat ook als jullie seks hebben? Als je geil bent, droogt hij dan je kutje?” Lea schudt haar hoofd. “Nee, nooit gedaan.”

Frank kijkt haar aan en zegt: “Als jij van mij was, zou ik elke keer je kutje droog maken.”

Eén moment valt hij uit zijn rol. Lea merkt het direct op. Ze reageert: “Meen je dat?” Waarop hij bijna neuriënd zegt: “Nat droog, nat, droog, nat droog.” Ze lacht.

Terug naar het script. Hij gaat haar nu naar het bed dragen. Maar Frank heeft nooit gezegd hoe. Wat hij nu gaat doen, maakt Lea in een klap bloedgeil. “Ga staan.” Hij zet haar naast de wc-pot tegen de muur en tilt haar rechterbeen op. “Zet die op de pot.” Ze gehoorzaamt. Dan komt hij dicht bij haar staan en geeft haar een zoen. “Je handen om mijn nek.” Een tweede zoen. Dit keer een tongzoen. “Hou je rechterbeen op de pot. Ik til je op.” Met zijn rechterarm onder haar linker dijbeen tilt hij Lea op. Ze leunt tegen de muur, ze steunt op haar rechtervoet. Nog dichter komt hij bij haar staan. Met zijn linkerhand houdt hij zijn lul voor haar kutje. En Lea begrijpt. Hij wil hier neuken, maar afgesproken is… Ze voelt zijn lul in haar gaan. “Nu til ik je op Beide benen. Zijn linkerarm onder haar rechter dijbeen. Ze voelt zich opgetild worden. Alleen nog haar rug tegen de muur. “Hou me vast.” En Frank doet een stap naar achter.

Rustig loopt hij de badkamer uit. Voor grote spiegel blijft hij een moment staan. Lea kijkt opzij in de spiegel. Ze ziet hoe ze tegen hem aanhangt. Haar armen om zijn nek. Ze ziet niet, maar voelt wel zijn lul in haar kutje. Gespietst op Frank. Hij laat haar iets zakken, zodat hij nog dieper in haar zit. Spontaan wordt ze nog geilerl. Haar kut begint te druipen.Zo is ze nog nooit geneukt. Zo heeft een man haar nog nooit gedragen. Jezus, wat opwindend! Ze zou zo nog wel even willen blijven staan, maar beseft dat het voor Frank zwaar is. Van de spiegel naar het bed is gelukkig voor hem maar een paar passen. Daar legt hij haar rustig op haar rug.Zijn lul schiet uit haar. Ze ziet hoe hij even zijn rug strekt. Ze ziet zijn natte paal. Hij gaat tussen haar benen liggen. Zijn tong gaat over haar schaamlippen. Hij spreidt ze en ziet haar klitje. Zuigend en likkend speelt hij met haar klitje, zijn vingers schuiven al in haar. Lea geniet. Een heerlijk tintelend gevoel neemt bezit van haar. Steeds vaker spant ze haar spieren. Stil liggen wordt onmogelijk. Een orgasmekondigt zich aan. Frank merkt het. Hij richt zich op en schuift zijn stijve in haar. Als hij haar neukt, is er voor Lea geen houden meer aan. Rillingen trekken over haar lichaam.Ze voelt zich licht. Onophoudelijk schuift zijn paal in haar heen en weer. Haar dijen beginnen te trillen. Ze hijgt met open mond. En dan plots, dan is het daar. Als een explosie trekt het door haar lichaam. Ze schreeuwt het uit. Frank kan zich nog even inhouden, maar dan is er ook voor hem geen houden aan. Hij trekt zich terug en rukt zich af. Zijn zaad spuit over haar kutje. Haar hand is al daar. Ze smeert zijn zaad uit. Even kijkt hij. Dan wil hij van het bed.

Lea houdt hem tegen: “Blijf nog even.” “Goed, maar ik zet eerst de camera’s uit.

“Vond je het lekker?” vraagt hij als hij bij haar ligt.

“Heerlijk. Heel anders dan de vorige keer met die andere man.”

“Ik maak de video van de beelden van de 3 camera’s en als ik klaar ben, bel ik je. Jij mag het dan eerst zien,” Normaal gebeurt dat nooit. De acteurs worden betaald en verdwijnen, maar Lea is anders.

“Wat vond je het lekkerst?”

“Toen jij me naar het bed droeg.”

“En wat nog meer?”

“Toen jij me waste. Ook dat heeft een man nooit gedaan.”

Frank glimlachte. “Maar toch wel in de douche?”

“Dat wel, maar nooit na het pissen.”

“Je kontje deed niet mee.”

“Nee. Ik hoefde niet.”

“Jij bent een heerlijke vrouw, zo anders dan alle andere vrouwen met wie ik gewerkt heb. Misschien omdat jij niet echt in het vak zit?”

Lea antwoordt niet.

“Voorlopig heb ik even geen werk voor je. Maar als je nog een keer wil, hoor ik dat van je.

Seks zoals vandaag wil Lea zeker en ze krijgt er nog betaald voor ook, maar.. Er is altijd een maar.

“Weet je, ik bel je als ik klaar ben met de clip. Goed?”

“Dat is goed…” Even wacht ze en voegt er dan aan toe: “Misschien kunnen we er gelijk een gezellige dag van maken.”

“Zou je dat willen?”

“O ja!”

Het heeft haar blijkbaar meer gedaan, denkt Frank. Maar of ze werkelijk meer wil. Hij heeft wel vaker amateurs gehad die er dan uiteindelijk toch vanaf zien.

Ze kletsen nog een tijdje. Gezellig. Af en toe wat strelingen, ja, zelfs een kusje zo nu en dan. Uiteindelijk staan ze op. De betaling wordt geregeld en de afspraak wordt herbevestigd. Dan gaat Lea weg. Het was haar tweede filmopname.
Lees verder in: Lea - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Eerste Keer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
9.4
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
9.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.5
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.6
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3