63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-05-2024 | Cijfer: 9 | Gelezen: 5006x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Sandra’s Transformatie - 2
In de tussentijd dacht Sandra na over de bijzondere relatie die ze nu, zij het kortstondig, had met Bas. Hij was niet knap, kalend, had een bierbuikje, kortom, alles wat ze liever niet zag in een man. En toch…. Toch lukte het hem precies haar daar te raken waar zij het niet zag aankomen. Onverwacht, maar altijd middenin de roos. En verder leefde ze tussen hoop en vrees. Wat als hij niet zou appen? Wat dan? Moest ze hem dan een berichtje sturen? Dat zou hij zeker niet willen. Hij leek nogal stellig in zijn eigen privacy. En wat nou als hij alles zou vertellen aan Dieter, haar man? Dan zou haar luizenleventje naar de gloria zijn, hun gezinnetje gebroken en zou ze er compleet alleen voor staan.

Na 2 dagen kwam er een appje. Tot grote opluchting van Sandra. Bas vroeg hoe ze het had ervaren en of ze toch nog verder wilde gaan. Sandra speelde met de gedachten. Als ze er nu mee zou stoppen, dan zou er wellicht geen haan meer naar kraaien. ten minste, niet als Bas het niet tegen Dieter zou vertellen. Dat risico bestond natuurlijk altijd. Aan de andere kant: Bas maakte gevoelens bij haar los die ze nog nooit had ervaren. Ze voelde een soort oer vrouw in zich opkomen, waarin de emoties dieper zaten dan normaal. Maar geen oer vrouw in de zin van de sterke vrouw. Integendeel, ze voelde zich gewoon heel klein in het bijzijn van Bas. Het waren de emoties die erbij los kwamen. Toen ze alles afgewogen had, won het gevoel: ze wilde meer beleven en ze wilde weten waar dit naar toe zou gaan. Ze wist ook: er is vanaf nu geen weg meer terug. Ze appte terug dat ze verder wilde gaan.

Een dag later kwam de app die ze kon verwachten. Hij gaf haar de opdracht om compleet in het zwart te komen. Alles moest bijkans zwart zijn: haar 10 cm hakjes, haar jurk moest gestreept zwart/wit zijn en ondergoed met een kanten randje. Ook de sieraden moesten bijpassend zijn en ze moest zich een beetje hoerig opmaken. Sandra wist wat haar te doen stond: shoppen! Gelukkig had ze een creditcard tot haar beschikking die bijkans limietloos was. Dieter keek er nooit naar om. Hij zorgde ervoor dat er voldoende geld binnenkwam en Sandra droeg het beheer van de financiën in huis. Ze moest ervoor zorgen dat alles picobello in orde was, want ze zou dus gekeurd worden door Bas, zo had hij geschreven in het laatste appje. ‘Als het niet in orde is, krijg je straf!’ appte hij.

Sandra monsterde zich op de dag dat ze naar Bas toe zou gaan voor de spiegel. Ze vond dat ze er prima uitzag. Ze kreeg ook best wel veel complimentjes als ze zich vertoonde op recepties en dergelijke, maar ja, hoe serieus kon je die nemen. Ze ging nog langs de kapper om haar haar stijl te föhnen. Dit keer niet op een knot, maar lang dragend, mooi gestyled. De lippenstift deed ze pas op toen ze in de auto zat. Die moest hoerig rood zijn en contrasterend met het zwarte en de sierlijke zilveren oorbellen, ketting en armband. Onder haar zwart/witte jurk had ze een zwarte bh en string. Het jurkje was strak en ging maar net over haar billen, precies volgens de opdracht. Haar zwarte hoge pumps om het bijna ongemakkelijke af.

Met enig vertrouwen ging ze op weg naar Bas en belde aan. ‘Ha Sandra,’ begroette Bas haar joviaal. ‘Kom binnen.’ Dat joviale was voor de bühne, want er kwam zojuist iemand langs fietsen. Binnen in de hal, met de deur gesloten, veranderde de toon meteen. ‘Hier blijven staan! Laat me eens goed naar je kijken!’ Sandra moest rechtop zien te staan en vooral stil staan op haar 10 cm hoge pumps. Dat viel niet mee. Minuscuul bekeek Bas haar van top tot teen. ‘Omdraaien!’ Gehoorzaam draaide Sandra zich om en toonde haar achterkant. Weer duurde het lange tijd voordat Bas het volgende commando gaf. ‘Ronddraaien!’ Langzaam cirkelde Sandra rond voor de ogen van Bas tot hij zei: ‘Stop.’ Sandra stond weer met haar rug naar Bas toe. Die pakte haar bij haar haren en rukte haar hoofd achterover. ‘Ik zie het al. Je hebt straf verdiend!’ ‘M-maar, w-waarom,’ stotterde Sandra. ‘Je hebt een string aan. Heb ik dat gevraagd?’ Sandra kreeg een rood hoofd. ‘Euh, n-nee.’ ‘Uitdoen en leg hem hier op het kastje neer.’

Sandra was zich rot geschrokken. Ze dacht aan alle voorwaarden te hebben voldaan, maar nee dus. Gehoorzaam trok ze het stringetje uit en legde die op het kastje. ‘Meekomen. Loop voor me uit de trap op.’ Sandra liep de trap op en voelde de hand van Bas op haar billen om zo het tempo te bepalen. En dat viel vanwege de hoge hakken ook al niet mee. Zonder ongelukken kwam ze boven en Bas stuurde haar naar een van de slaapkamers. ‘Uitkleden, helemaal! Behalve je pumps. Die houd je aan!’ Bas keek vergenoegd toe hoe Sandra zich voor hem uitkleedde. Hij genoot van haar onderdanigheid. Nu al en het moest eigenlijk nog echt beginnen. Hij begeleidde haar naar een andere kamer, waar een soort bok stond opgesteld. ‘Buig je eroverheen, slet!’ Weer gehoorzaamde Sandra. Ze werd vastgebonden met haar enkels aan de poten van de bok en met haar polsen aan de poten aan de andere kant. Ze lag strak over de bok heen met haar billen naar achteren gericht. ‘Aanvaard je straf, Sandra. Je krijgt een ouderwets pak slaag en je gaat tellen, begrepen?’ ‘J-ja, Bas,’ bibberde Sandra zachtjes. ‘Ik hoor je noet!’ ‘Ja, Bas.’

Hier stond ze dan, overgeleverd aan de grillen van een oudere man. Vastgebonden. Ze kon geen kant op en ze zou gestraft worden omdat ze een string aan had. KLETS! Daar kwam de eerste slag al. ‘Auwww,’ zei Sandra. ‘Fout, slet, je moet tellen. Opnieuw!’ KLETS! Weer op haar rechterbil. ‘Aauw…één,’ zei Sandra snel. KLETS! ‘Aaah, tweee!’ En zo ging het door totdat ze op elke bil tien slagen had gehad. Haar kont was er rood van geworden. ‘Je moet goed luisteren en leren lezen, Sandra, dat is heel belangrijk. Dat blijkt nu wel weer.’ ‘J-ja, Bas, zei Sandra een beetje snikkend. Bas zei verder niets maar begon haar plots te vingeren. Sandra’s billen gloeiden, maar zij zelf gloeide ook van het pak slaag. Ze dacht na: wanneer had iemand haar voor het laatst op haar billen geslagen? Haar vader misschien?

Maar die gedachten werden al snel overstemd door het geile gevoel dat door haar lichaam trok. Bas wist precies haar geile plekjes te vinden. En hier zo vastliggend en niets kunnen doen dan alleen maar een beetje wiebelen, dat was gekmakend. Maar ze kon niet anders. Ze begon te hijgen en voelde al een orgasme opkomen. Dat bemerkte ook Bas, die daarop meteen stopte met vingeren. Sandra liet een teleurgestelde kreun horen. Ze hoorde hoe Bas zijn broek losmaakte. Even later stond hij achter haar en duwde zijn pik in de kletsnatte kut van Sandra. Stevig begon hij haar te neuken. Dit had Sandra totaal niet verwacht. Kolere, hij voelde groter aan dan die van Dieter. En wat nam hij haar hard en diep. Wild begon Bas haar te neuken, ondertussen op haar malse billen slaand en haar hoofd met regelmaat aan haar haren omhoog trekkend. ‘Zo worden teven geneukt, ongehoorzame teven die straf hebben verdiend, Sandra. Weerloos en hard. Je bent een slet aan het worden. Mijn slet ga je worden, begrepen……, SLET?’ Met dat laatste woord rukte hij nogmaals hard aan Sandra’s haar en gaf haar nogmaals een venijnige tik op haar mooi gevormde kont. Sandra gilde het uit. Deels van geilheid, deels van pijn. ‘Zeg me dat je mijn slet bent! Zeg het!’ Sandra mompelde: ‘Ik ben jou slet.’ ‘Harder, teef, ik hoor je niet!’ ‘Ik ben jou slet,’ riep Sandra, overmand door geilheid. Dat was genoeg voor Bas. Hij gaf nog een paar harde stoten en kwam toen diep in haar kut klaar. Dat, gevoegd bij alles wat er gebeurde, zorgde ook voor een intens orgasme bij Sandra. Schokkend, en tegengehouden door de banden, kwam ze klaar.

Nadat hij Sandra had losgemaakt en ze zich had aangekleed, zei hij: ’Je hebt nog een hoop te leren. Maar wees niet bang, ik ga je dat allemaal leren.’ Sandra ging naar huis. Zelden had ze zich zo volkomen relaxed gevoeld, zo zen. Ze was als een stoomtrein gekomen. Wat een orgasme was dat! Ze dacht ook aan de raadselachtige woorden: ik ga je dat allemaal leren…
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Dwang, Huisvrouw, Neuken, Onderdanig, Transformatie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Amsterdam, Utrecht, Cowgirl,
" Na a href https www.opwindend.net Sexverhaal 68820 Design Meisje 1 Dutch.html Design Meisje a en a href https www.opwindend.net Sexverhaal 71221 Snowboard Meisje 1 Kakkers.html Snowboard Meisje a is dit het derde verhaal in..."
27-05
0.0
Nadine 15 Jaar ... - 5Door: Klenne74
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Anaal,
"S morgens was ik vroeg uit de veren want ik werd opgepikt door een tourbusje voor een tocht naar de teide. We waren met een 12 tal belgen op dit busje die allemaal op verlof waren. Het was een leuke dag, wat wandelen, dingen afzien, eten nekeer iets ..."
27-05
0.0
Sandra’s Transformatie ... - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Onderdanig, Slet, Huisvrouw, Dwang, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05
8.8
Eindelijk Weer Sex - 6Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de zon op het binnenterras, met de buurvrouwen en koffie. Een paar heren spelen jeu de boules, en we hebben een gezellige middag samen. Op mijn telefoon komt een email binnen, ik zie een uitnodiging voor een site, en een login wacht..."
27-05
9.3
Twee PoezenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spuiten,
"De dame in de sigarenwinkel was leuk. Slank, rood geverfd haar en verzorgd. We kletsten veel, ze is een echte kwebbel, maar niet vervelend. Kleine borsten en billen, keurig gekapt haar, kortom leuk. Gescheiden en met twee poezen bleef ze achter, zei ..."
27-05
8.8
Mijn Sugardaddy's ...Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05
9.3
Lekkere CollegaDoor: HmvA
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Pijpen,
"Die ene lekkere collega die mijn werk als manager veel aangenamer maakte. Jij begin 20, 1.68, lekkere 70C cup en heerlijk klein kontje en ik begin 30, 1.78, licht gespierd, dikke pik van 21cm waren sinds een jaar collega s, nou ja collega s ik wa..."
26-05
8.7
Eindelijk Weer Sex - 5Door: Henk
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik zit in de auto vlakbij Schiphol met Richard, mijn zoon, vader van Theo. We zijn onderweg om Theo en Mieke op te pikken na een lange vlucht uit Azi terug. Vlak voor we de parkeerplaats oprijden krijg ik een berichtje, een paar foto s van d..."
26-05
9.4
De Goedheiligman En ...Door: Hans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Sinterklaas,
"Dit verhaal speelt zich af ergens beginjaren 90 Toen het nog gewoon Sinterklaas Zwarte Piet was. En daar gaat ook mijn ervaring over. Ik dacht eraan toen ik een stukje in de krant zat te lezen over racisme en gemengde stelletjes. In die tijd i9k wa..."
26-05
8.7
Moeder En Dochter ... - 23Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05
9.4
Hulp Van De ... - 2Door: Lievelover
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Oudere Vrouwen,
"De eerste dagen zat ik met mezelf in de knoop. Ik zei tegen mezelf, Christel zit je nou zo te hunkeren naar een man dat je op je buurjongen geilt Tot op de 3e dag er iets heel spannends gebeurde. Het was midden zomer en warm. Overal in de wijk stond..."
26-05
9.1
Onverwachte DagDoor: Erick
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Buitensex, Naaktstrand, Pijpen, Zwemmen,
"Het was in de zomer dat wij, mijn lieve vrouw Leonie en ik, Erick, weer eens naar het naaktstrand gingen. We waren er ondertussen al vaak geweest en vonden het heerlijk om naakt te zonnen. Meestal lagen we dan gewoon op het strand. Maar soms wilden w..."
26-05
9.3