Klik hier voor meer...
Door: Borrie70
Datum: 16-05-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 7160
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Het Kasteel - 28
De volgende dag werd ik wakker in een leeg bed en omdat ik een plas moest doen, ging ik naar de badkamer, waar ik Sanne en Esmee lekker loom in bad aantrof. Sanne lag met haar rug tegen Esmee aan en terwijl Esmee zachtjes de borsten van Sanne kneedden, babbelden ze gezellig met elkaar. Ik gaf beide meiden een lekkere zoen, deed mijn plas en stapte onder de douche en genoot van het kijken naar de twee lekkere meiden, die overduidelijk nog heel veel van elkaar hielden.

Na het douchen kleedde ik me aan en ging naar de keuken om het ontbijt klaar te maken. Toen ik daar mee bezig was kwam Olaf de keuken in en begon mij te helpen door eieren te koken en koffie te maken. Ik vroeg hem of hij een fijne nacht had gehad en met een brede grijns zei hij dat het wel een erg korte nacht was en ik wist gelijk wat hij bedoelde.

Niet veel later kwamen de andere drie ook de keuken binnen en ze gingen aan de tafel zitten. “Zo mannen,” zei Louise vrolijk, “de kasteelvrouwen zijn er klaar voor. Bedien ons maar eens met een lekker ontbijt.”

Ik grinnikte naar Olaf en zei tegen Louise: “Jawel vrouwe. Kan ik u een kop koffie brengen?”

“Graag en ik ruik vers gebakken croissants. Doe er daar ook maar eentje van.”

“Jawel vrouwe. Olaf, wil jij de dames voorzien van de broodjes? Dan doe ik de koffie.”

“Dat is goed Rob. Komt er aan.” Zei Olaf, die het spel mee speelde.

Ik schonk de koffie in en vroeg aan Louise: “Had u nog iets gewenst mevrouw?”

“Ja, een kusje lijkt me wel lekker.”

Ik boog naar haar toe en gaf haar een lekkere tongzoen, waarbij ik op een speelse wijze zacht in haar borst kneep. Daarna schonk ik ook koffie in bij Esmee en Sanne en zoenden hen ook op dezelfde manier.

Olaf kwam met een schaal vers gebakken croissants aan de tafel en legde met een serveertang een warme croissant op het bordje van Louise. “Wilt u hier ook een kusje bij mevrouw?”

“Dat sla ik niet af jongeman.” Lachte Louise en ook zij kreeg een lekkere tongzoen en een kleine verwennerij aan haar borst. Dan liep Olaf door naar Sanne en legde een croissant op haar bord. Hij wilde doorlopen naar Esmee, maar Sanne hield hem tegen. “Zeg meneer. Krijg ik geen kusje van jou?”

Olaf keek mij vragend aan en toen ik knikte, boog hij naar Sanne, zei: “Het is mij een eer mevrouw” en gaf haar ook voor het eerst een tongzoen. Hij durfde nog niet goed om Sanne ook bij haar borst te pakken, maar dat loste Sanne heel eenvoudig op door zijn hand te pakken en op haar borst te leggen. Olaf kneedde de borst ook even en liet toen los, waarna hij naar Esmee ging, die hem al lachend en uitnodigend zat op te wachten en nu aarzelde Olaf niet en zoende en kneedde hij ook Esmee en haar borst.

We zaten gezellig te ontbijten en na het ontbijt moest Olaf weer weg en ook Louise had nog verplichtingen in Nederland, dus ze reed met hem mee naar Dresden, waar ze op de trein stapte naar Oldenzaal.

Wij zwaaiden hen uit bij de poort en toen zag ik een room ledje branden dat aangaf dat er post in de brievenbus lag. In een van de steunen van het hek aan de straat had ik een brievenbus in laten bouwen en onderin zat een sensor, die aangaf dat er iets op de bodem lag.

Ik pakte de elektrische quad, die ik een maand eerder had gekocht om door het terrein te kunnen rijden en reed naar de toegang tot het terrein en leegde de brievenbus. Terug in het kasteel bekeek ik de stapel post en naast een aantal rekeningen en een pakketje reclamefolders, die Esmee al uit mijn handen had gegrist, zag ik een brief uit Tsjechië. Ik opende de envelop en zag dat het een sollicitatiebrief was van een jonge smid, die had gehoord dat er een smidse in het kasteel zou komen en zij, want het bleek een vrouw te zijn, had interesse om bij ons als smid te komen werken.

Ik had via de mail al enkele van dit soort berichten gekregen, maar was er nog niet serieus op ingegaan. De meesten leken ook niet heel erg geschikt, hadden veel te weinig informatie meegestuurd, maar dat had deze vrouw niet. Bij de brief, dat overigens niet was getypt, maar in een keurig handschrift was geschreven, zaten een paar vellen met foto’s van voorwerpen die de vrouw, die Tirza heette, gemaakt zou hebben. Er waren foto’s van balustrades, lampen, ornamenten en hekken, maar ook en dat was erg interessant, enkele zwaarden in verschikkende uitvoeringen, van een anderhalf handig zwaard tot zelfs een rapier met een sierlijke kom. Ik werd gelijk enthousiast en omdat de vrouw ook haar telefoonnummer in de brief had vermeld, belde ik gelijk het nummer en hoorde even later opgenomen door een fijne warme vrouwenstem. Ik stelde mij voor en zei dat ik een brief van haar had gekregen. Het werd een heel leuk gesprek en al snel had ik door dat de vrouw wist waarover ze sprak en toen ik zei dat ik haar wel wilde uitnodigen, maar dat de smederij nog helemaal niet klaar was, zei ze dat dit gene probleem was en zelfs, als het mij schikte, vandaag al langs kon komen. Het was uiteindelijk ‘maar’ twee uur rijden en omdat ik erg nieuwsgierig was geworden, zei ik dat dit kon en beëindigde het gesprek.

Net geen twee uur later reed een eenvoudige Skoda naar het kasteel en er stapten twee vrouwen uit, die moeder en dochter leken te zijn. Pas toen ze naar het hoofdgebouw liepen, waar ik hen stond op te wachten herkende ik de kleinste van de twee en dit was Teresa. Verrast keek ik naar Teresa, die mij verlegen lachend aankeek. Ik begroette de twee vriendelijk en was weer verrast doordat Teresa mij spontaan een kus op mijn wang gaf waar haar moeder bij was.

In de woonkamer maakte Tirza kennis met Sanne en Esmee en nadat er koffie was ingeschonken begonnen we te praten. Ik bleef maar naar Tirza staren, want mijn beeld van een smid werd wel heel erg overboord gegooid. Dacht ik altijd dat een smid een grote, brede en flink gespierde man was, gold dit niet voor Tirza. Ja, je kon wel zien dat ze gespierde armen en benen had, maar dat had ent zo goed van het sporten kunnen zijn. Ze was net als Teresa niet groot van stuk, had ook een flinke boezem en had net zulk donker haar, dat bijna zwart leek, als haar dochter.

Op een gegeven moment vroeg Tirza: “Mag ik u wat vragen? Teresa vertelde mij gisterenavond over uw familiezwaard. Zoals u hebt kunnen zien maak ik ook zwaarden en ik ben erg nieuwsgierig naar uw zwaard. Mag ik het zien?”

Ik dacht even na en zei: “Ja dat mag. Het ligt op de mantel van de schouw. Pakt u hem maar gerust.”

Tirza keek me even aan en begon toen te glimlachen. Ze pakte uit haar handtas een paar witte handschoenen, zoals deze ook in musea gebruikt werden, en liep naar de schouw, waar ze het zwaard voorzichtig van zijn houder pakte. Voor deze test was ze al geslaagd.

“Mag ik hem uit de schede halen om de kling te bekijken?” vroeg ze weer en toen ik knikte, zei ze tegen Teresa: “Ach schat, wil jij mijn jas even pakken en op de tafel leggen?”

Ook voor deze test was ze geslaagd en ze haalde het zwaard uit de schede en bekeek aandachtig de kling, de montage van de vuistvanger en de manier waarop de pommel op de greep zat gemonteerd. Ze zuchtte eens diep en keek bewonderend naar mij. “Wat een schitterend wapen meneer Baron. Echt een prachtstuk uit, en ik moet even schatten, het begin van de vijftiende eeuw. De legering is sterk en de afwerking typerend voor die tijd. Het is goed te zien dat deze in de strijd gebruikt is, maar wat een kwaliteit. Jammer alleen dat het leer van de greep zo verweerd is, maar wat wil je met zijn leeftijd. Overigens ken ik iemand, die dit geheel tijdsgetrouw kan restaureren, als u daar behoefte aan heeft. De man maakt ook de grepen voor mijn zwaarden en is een ware tovenaar als het om leerbewerking gaat.”

Ze legde het zwaard naast de schede op haar jas en zei: “Ik heb niet geheel toevallig een zwaard in de auto dat ik voor iemand aan het maken ben, die aan Reenactment doet. Mag ik u die laten zien, zodat u kunt zien wat ik kan?”

Ik vond het best en Tirza vroeg aan haar dochter of ze het zwaard uit de kofferbak wilde halen. Toen Teresa terug kwam, had ze een goed ingepakt voorwerp in haar hand en toen Tirza de doek los had gewikkeld zag ik een zwaard, dat enigszins op dat van mij leek, maar dan nieuw natuurlijk. Ze toonde mij het zwaard en ik bekeek het zonder aan te raken om er geen vet van mijn handen op te krijgen. Tirza zei dat dit best kon, aangezien ze het toch nog moest afwerken en toen pakte ik het zwaard beet. Ik voelde hoe het wapen mooi in balans was en zag aan de afwerking hoe goed de kwaliteit was. Ik gaf het aan Tirza terug, maar ze vroeg: “Probeer de pommel er eens af te draaien?”

Ik deed het maar kreeg er geen beweging in. Ik vroeg wat de truc was en daarop zei Tirza lachend: “Dit wapen is voor een linkshandige man gemaakt en als je ermee vecht, dan komen er best veel draaibewegingen bij kijken. Bij een normale schroefdraad zou de pommel bij een linkshandige zwaardvechter telkens los komen, dus heb ik hier een linksdraaiende schroefdraad toegepast. Probeer het nu nog eens?”

Ik draaide nu andersom aan de pommel en na enige kracht schoot hij inderdaad los. Erg slim bedacht dus. Ik gaf het zwaard weer terug en eigenlijk was ik wel overtuigd van haar kunnen. We praatten dan ook verder over hoe haar ideeën waren over de smederij en wat ze wilde doen. Ze had dit goed voorbereid en vanzelf kwam het moment dat we de toekomstige smederij zouden gaan bekijken. We liepen naar het gebouw van de oude soldatenverblijven en ik toonde haar de ruimte, die ik voor ogen had om deze om te bouwen tot smederij. Ze liep onderzoekend rond, maar was nog niet tevreden. Vooral de kleine haard beviel haar niet en toen vroeg ze: “Is er ook een ruimte, die voorheen als keuken werd gebruikt?”

Die was er en ik nam haar mee naar de andere kant van het gebouw. Dit beviel haar een stuk beter en ze bekeek de veel grotere oude haard van binnen en van buiten en zei: “Dit is veel beter. Het rookkanaal is een stuk groter en, als dat mag, dan zou ik hier een aftakking kunnen maken voor het grote vuur. Daar kunnen dan wat machines komen en daar het rek met de gereedschappen. Ik zie een rooster in de grond. Dat is de oude afvoer? Is die nog ergens op aangesloten?”

“Ja, die loopt naar een bassin, waar het gezuiverd wordt en dan weer terug keert voor de toiletten en de brandkranen.”

“Dat is mooi, want dan kan ik het koelwatersysteem hier op aansluiten. Dat heeft al filters voor een eerste zuivering van metaaldelen, maar dan komt dat wel goed. Zou het dan kunnen dat dit deel als smidse wordt ingericht?”

“U bent de eerste serieuze kandidaat, dus ik vind het best.”

We gingen het kasteel weer in en in de werkkamer bespraken we de voorwaarden voor onder andere het gebruik van de ruimte, de toegang tot het kasteel, de huur en deed ik enkele toezeggingen dat ik een aantal gevraagde aanpassingen via de aannemer kon laten meenemen. Bij dat laatste keek ik naar Teresa en zei: “Ik denk dat Teresa wel wil helpen met deze verbouwing. Ik regel dat wel met Janosz.”

We stelden een voorlopige overeenkomst op en toen ik Tirza een hand gaf om de afspraken te bevestigen, hield ik even haar hand vast en zei: “Nu dit alles geregeld is, zou ik graag willen dat u mij voortaan gewoon Rob noemt en jij tegen me zegt. Ik ben geen werkgever en hoop dat we goede vrienden gaan worden.”

Tirza glunderde en zei: “Dankjewel Rob en dat geldt andersom ook natuurlijk. Ik had van Teresa al gehoord dat jij een heel fijne vent bent en ze heeft er niks van gelogen. Ik hoop ook op een fijne vriendschap.”

Ze keek me daarbij nogal indringend aan en ik heel even kreeg ik een vermoeden dat Teresa wellicht wel eens meer had verteld, dan dat een dochter normaal tegen haar moeder zou vertellen, maar ik ging er niet op in.

Dan zei Teresa opeens: “Mama, je zou nog iets vragen of wil je dat niet meer?”

Tirza keek opeens wat minder vrolijk en ik keek haar afwachtend en met een vragende blik aan. Dan haalde ze een keer diep adem en vroeg: “Ja, dat is waar. Er is nog één ding Rob. Weet jij of er hier ergens een huis te huur is? Mijn smederij staat namelijk op het punt om gesloten te worden, omdat de gemeente plannen heeft voor een nieuwbouwwijk en ze willen van de smederij af, die in de weg staat. Aangezien Teresa en ik boven de smederij wonen, verlies ik dus ook mijn woonruimte.”

Hierop reageerde Sanne gelijk en ze vroeg aan mij: “Zeg Rob, de verdieping boven de smederij. Die hadden we toch bedacht als opslagruimte? Kunnen we daar niet de helft van missen en daar een woning van laten maken?”

“Gut ja, dat is wel een idee. Kom, dan gaan we weer kijken. Dat is natuurlijk als jij dit ook een goed idee vindt Tirza.”

“Ja, dat zou perfect zijn zelfs. Daar had ik niet op durven dromen.”

“Nou, ga dan maar mee om er wel lekker over te dromen.” Zei ik.

Midden in het gebouw was een centrale hal met een trap naar de bovenverdieping en boven aangekomen kwamen we in de grote lege ruimte, die over de gehele lengte van het gebouw liep. Tirza werd gelijk enthousiast over de ruimte en haar enthousiasme werkte op mij erg aanstekelijk. Samen liepen we door de ruimte en we waren al helemaal bezig om de ruimte boven de smederij in te delen. Het zou wel veel werk, tijd en geld gaan kosten, maar dat alles was gene probleem. Alleen de tijd was een ding, want de gemeente had Tirza twee maanden gegeven om te verhuizen voor het gebouw gesloopt ging worden. Ook daar was een oplossing voor, want Sanne stelde voor om hen dan in één van de woningen in het oude stalgebouw onder te brengen. Deze stonden, sinds we naar het kasteel waren verhuisd, toch leeg in afwachting om in gebruik genomen te gaan worden als gastenverblijven voor familie en vrienden die op bezoek zouden komen of vakantie wilden vieren.

Terug in het kasteel vulden we de voorlopige overeenkomst aan met de aanvullende zaken voor de woning en toen waren we klaar. We dronken nog een koffie, maar toen moest Tirza weer terug naar huis, want ze wilde nu ook zo snel mogelijk de verhuizing in gang gaan zetten. Bij het afscheid kreeg ik spontaan een knuffel van haar en een kus op mijn wang. Sanne gaf net Teresa een knuffel en omdat zij dus niet in de buurt was, zei Tirza zachtjes tegen mij: “Dankjewel voor alles Rob. Ook voor wat je voor Teresa betekent en kom alsjeblieft regelmatig langs als we hier wonen. Teresa zou dat erg fijn vinden en eh… ik ook.”

Snel drukte ze een kus op mijn mond en nam daarna afscheid van Sanne en Esmee, waarna de twee in de auto stapten en wegreden.

Esmee, die wel had gezien dat Tirza nog iets tegen mij had gezegd en me een kus op mijn mond had gegeven, begon te giechelen. “Volgens mij heb jij weer een minnares erbij Rob. Je krijgt zo nog een hele harem. Het is maar goed dat ik er ben voor Sanne, want jij bent straks veel te moe om haar nog te verwennen.”

Ik vertelde Sanne wat Tirza had gezegd en ook Sanne begon te grinniken. “Dat zal wel mee vallen hoor.” Zei ze lachend. “Ik hoef hem alleen maar mijn lekkere kleine tietjes te laten zien en hij bespringt me al.”

Om haar woorden kracht bij te zetten, trok Sanne haar shirt omhoog en toonde ons haar onbedekte borsten. Ik sprong gelijk op haar af, tilde haar op en legde haar op de bank, waarna ik over haar heen kroop. Ze sloeg lachend haar armen en benen om mij heen en even later lagen we heerlijk met elkaar te zoenen.

Esmee keek lachend naar ons en zei: “Nou, als jullie elkaar dan even klaar maken, dan maak ik het eten wel klaar. Over een uur gaan we eten.”

Esmee liep de keuken in en ik bracht mijn mond naar de tepels van Sanne, waar ik lekker aan begon te likken. Sanne werd lekker opgewonden door mijn tong, die over haar gevoelige tepels dartelde en drukte haar kruis tegen mijn kruis aan. Sanne begon geil tegen me te praten en vroeg terwijl ze mijn kleren begon los te knopen: “Zou jij Tirza ook willen neuken Rob?”

“Hoezo ook?” vroeg ik lachend. “Wil jij ook met haar neuken dan?”

“Ja hoor, ze is een aantrekkelijke vrouw en als ze met haar tong en vingers net zo goed is als haar dochter, dan mmm…”

“En dan ook met moeder en dochter tegelijk?”

“Natuurlijk. Deden Esmee en ik ook met Louise en haar dochters. Dat is zo geil Rob om moeder en dochter tegelijk aan je lijf te voelen of hen met elkaar bezig te zien. Maar nu ben ik aan de beurt Rob. Zuig nog eens aan mij tepels en vinger me alsjeblieft. Ik ben zo geil.”

Ik trok de rok van Sanne tot om haar middel en verwende haar poesje met mijn vingers. Zacht gleed ik over haar natte schaamlippen, gleed ertussen en vond haar druipende vagina, waar ik een vinger in liet glijden. Mijn mond verwende haar tepels en terwijl ik er lekker aan zoog, kromde Sanne haar rug alsof ze haar borsten in mijn mond wilde drukken. Haar tepels waren enorm stijf en ik zoog ze een voor een in mijn mond, terwijl mijn vinger in haar honingpotje roerde, waar het steeds natter werd. Telkens als ik op haar tepel ‘beet’ met mijn lippen voelde ik hoe haar vagina samenspande om mijn vinger en ik bleef dit doen tot ze steeds meer begon te kronkelen.

“Doe jouw pik in mijn kutje Rob.” kreunde ze na een tijdje en ik haalde mijn vinger uit haar vagina en pakte met mijn natte hand mijn lul beet. Langzaam gleed ik met mijn lul over haar natte spleetje, deed even of ik naar binnen ging, maar trok toen weer terug om met mijn eikel langs en over haar klitje te wrijven. Sanne werd helemaal gek en smeekte me om mijn lul in haar kutje te stoppen. Na een tijdje haar zo geplaagd te hebben, drukte ik mijn eikel weet tegen haar opening en liet mijn eikel een klein stukje in haar vagina glijden. Net ver genoeg om haar vaginamond om mijn eikel te voelen spannen. Sanne probeerde door haar onderlijf omhoog te drukken, mijn pik in haar te krijgen, maar dat stond ik nog niet toe.

“Vinger je klitje voor me geil meisje.” Kreunde ik. “Laat me voelen hoe graag jij me in jou wilt hebben.”

Sanne bewoog haar hand naar haar kruis en begon over haar klitjes te wrijven. Ik voelde hoe haar vaginamond nog strakker om mijn eikel klemde en toen schoof ik weer een stukje verder tot alleen mijn eikel in haar stak. Weer drukte Sanne haar lichaam omhoog, maar ik bewoog met haar mee en ze lag me nu bijna radeloos aan te kijken. “Neuk me dan Rob. Neuk me alsjeblieft.”

Ik boog mijn gezicht naar haar toe, maar niet dichtbij genoeg dat haar hongerige mond op die van mij kon komen. Ik likte over haar lippen en trok snel weer terug toen ze haar tong naar buiten bracht. Ik kwam weer overeind zitten en pakte haar borsten beet. Ik kneedde haar lekkere kleine heuveltjes en speelde een lekker geil spel met haar tepels. Haar heerlijke roomblanke lichaam begon nu te stralen van de geile hitte en ik zag kleine druppeltjes zweet tussen haar borstjes komen. Ik boog weer naar voren en likte het zweet op, nam haar tepels weer tussen mijn lippen en liet het puntje van mijn tong met snelle likjes over de harde knopjes gaan.

De hand van Sanne ging nu nog sneller over haar klitje en haar kutje knelde om mijn eikel. Dit was ook voor mij enorm geil en ik genoot intens van de manier waarop mijn eikel omklemd werd door het zachte en natte vlees van haar schede. Steeds meer geil liep uit haar kutje en toen ik merkte dat Sanne ging klaar komen, kneep ik nog een paar keer lekker in haar harde tepels en toen haar hoogtepunt aan kwam zetten en ik zag hoe haar mond open ging in een lange kreun, drukte ik in één keer mijn lul diep bij haar naar binnen en dat was het moment dat haar orgasme doorzette en voelde ik een paar krachtige stralen geil langs mijn lul uit haar kutje spuiten. Haar vingers vlogen over haar klitje en weer kwam Sanne klaar en spoot ze geil uit haar kutje. Ze kronkelde en bonkte met haar lichaam tegen me aan en kwam eindelijk tot rust, waarna ik mijn lul langzaam uit haar trok en bij Sanne kwam liggen, die nog heftig hijgde van haar orgasme.

“Wat was dit lekker Rob,” hijgde ze toen ze weer wat op adem was gekomen, “maar jij bent nog niet klaar gekomen.”

“Dat geeft niks schatje. De avond is nog jong en ik vond het veel te fijn om jou zo te laten genieten.”

“Mmm… en dat deed ik. Je hebt me helemaal gek gemaakt. Dit was zo bijzonder wat je met me deed.”

Dan kwam Esmee de kamer binnen en zag de natte bende die Sanne op de bank had gemaakt. “Zijn jullie klaar? Het eten wel namelijk.”

Met een handdoek, die we speciaal voor dit soort momenten in de buurt hadden liggen, maakte ik Sanne een beetje toonbaar en de bank ook, waarna ik ook mijn lul droog maakte en me aankleedde. Sanne trok haar kleren weer recht en we volgden Esmee de keuken in, waar een eenvoudige maar lekkere maaltijd op ons stond te wachten.

Na het eten ruimden we alles op en ik stuurde de meiden de woonkamer in, zodat ik kon afwassen en koffie kon maken. Toen dit gedaan was, nam ik een blad met drie koppen koffie en een schaaltje met koekjes mee de kamer in, waar ik Esmee en Sanne heerlijk zoenend op de bank aantrof. Ik ging in mijn luie stoel tegenover hen zitten en keek genietend naar het fijne intieme spel van mijn twee geliefden. Hoewel ze wel elkaars borsten verwenden en erg geil zoenden, was er van echte seks geen sprake en ze onderbraken hun liefdesspel even om de koffie niet koud te laten worden. Tijdens de koffie bespraken we nog een keer het bezoek van Teresa met haar moeder Tirza en we waren het alle drie erover eens dat het wel eens heel leuk kon worden om die twee op het kasteel te krijgen. Natuurlijk werd ik weer geplaagd met het feit dat ik straks nog twee vrouwen kreeg die ik bevredigd moest houden, maar ik liet het plagen lekker over me heen komen. Deze twee lekkere en lieve meiden mochten mij altijd plagen wanneer ze wilden. Na een tijdje stond Esmee op en zette muziek op. Op de klassieke zender van MDR Saksen klonk een mooi stuk van Fauré en Esmee begon rustig te wiegen met haar lichaam. Ik ging naast Sanne zitten en samen keken we hoe Esmee sierlijk begon te dansen op de mooie muziek. Toen dit klaar was en het Bloemenduet van Léo Delibes werd gestart, stak Esmee haar arm uit naar Sanne, die opstond en met haar mee ging dansen. De meiden dansen heel erotisch met elkaar en de mix van de muziek en de sensuele dans van de twee meiden maakten mij weer lekker opgewonden. Het was dan ook zo mooi om hen te zien dansen, met hun borsten tegen elkaar, hun handen over elkaars lichamen en de sierlijke manier, waarop de twee meiden hun lichamen lieten bewegen op de aanstekelijke klanken van het duet.

Na het duet klonk het begin van het Allegro van de zevende symfonie van Beethoven en tijdens deze muziek kleedden de twee elkaar langzaam uit tot ze naakt in elkaars armen stonden te dansen. Snel kleedde ik mij ook uit, kwam ik ook de kleine dansvloer op en mengde me in hun armen om met zijn drieën te dansen tot het stuk klaar was, maar dan klonk het begin van een stuk van Wagner. Heel mooi, maar niet geschikt voor wat we wilden en Esmee zette de radio uit, trok Sanne en mij mee naar de slaapkamer, waar we met zijn drieën op het grote bed gingen liggen, met mij in het midden.

Voor mijn ogen gingen Sanne en Esmee elkaar weer zoenen en ik zag daarbij hoe hun tongen op een erg geile manier langs elkaar heen gleden. Hun borsten drukten op mijn borst en toen Sanne mijn lul beet pakte, legde ik mijn handen op hun kont en begon hun billen te kneden.

“Kom over me heen schatten.” Zei ik na een tijdje. “Ik wil graag kijken hoe jullie elkaar verwennen.”

Esmee en Sanne kwamen omhoog en gingen op hun knieën tegenover elkaar zitten, met mijn hoofd ertussen. Weer begonnen ze elkaar te zoenen en ik keek hoe hun vingers naar elkaars kutjes gingen en ze elkaar lekker intiem begonnen te vingeren. Tussen hun beide buiken door zag ik hoe hun borsten elkaar raakten en hun tepels langs elkaar gleden in een zeer opwindend spel.

Ik had de twee natuurlijk veel vaker met elkaar zien vrijen en altijd weer genoot ik van de rustige en tedere manier waarop zij met elkaar bezig konden zijn. Soms snel en heftig, maar vaak rustig en vol liefde, net zoals ik zo graag met Sanne vrijde als we met zijn tweeën waren en zo ook nu de twee meiden met elkaar. Ze vingerden elkaar niet, maar streelden hun poesjes met hun vingers.

Ze hadden elk een vinger tussen de benen van de ander en hun andere hand speelde zachtjes met mijn lul, die staalhard omhoog stond. Met rustige bewegingen streelden ze de schacht van mijn lul, aaiden mijn eikel, speelden met het toompje van mijn voorhuid en werden mijn ballen gestreeld. Dat laatste kriebelde soms en dan gaf mijn lul schokjes en voelde ik een hand steviger om mijn lul gaan om dan weer ruimte te geven in zachte strelingen.

De vingers tegen en in de twee kutjes bleven lekker bezig en werden steeds natter. Ik snoof de zalige geur van twee geile kutjes diep op en er kwam een heerlijke roes van opwinding door mijn lichaam heen.

Heel af en toe legde Sanne of Esmee haar natte vingers tegen mijn lippen, zodat ik ze genietend kon aflikken en dan kwamen ze tegelijk tegen mijn mond en zoog ik de natte vingers mijn mond in om er aan te zuigen.

Sanne en Esmee waren bijna continu met elkaar aan het zoenen en mijn zintuigen maakten overuren. Ik proefde de smaak van hun geil op mijn lippen, hoorde het heerlijke kreunen van de meiden en het zacht soppen van hun kutjes. Ik rook hun geil en voelde hoe hun handen mijn lul verwenden.

Mijn lichaam kwam steeds meer in een roes van opwinding, geilheid en het verlangen om lekker klaar te komen en ook de twee meiden werden steeds geiler, zonder dat het intieme spel van tedere verwennerij er onder ging lijden. Pas toen ze zich niet meer konden of wilden inhouden, lieten ze elkaar en mijn lul los en bewogen ze weg van mijn gezicht. Ze hadden duidelijk een plan en ik keek verwachtingsvol wat ze nu gingen doen.

Ze kwamen aan weerszijden van mijn onderlichaam liggen, met hun benen over mij heen. Het was even zoeken naar de juiste positie en houding, maar toen dit was gevonden, bevond mijn harde en recht omhoog staande pik zich in een hemelse gevangenis met twee natte kutjes, die hem omklemd hielden. Sanne en Esmee begonnen nu schurende bewegingen met hun onderlichamen te maken en zo wreven ze hun natte kutjes aan beide kanten over mijn harde lul. Ik had ze wel vaker met elkaar zien scharen, maar dit was de eerste keer dat mijn lul ertussen zat en mijn hemel, wat een geweldig gevoel was dit. Door de benen van de meiden kon ik er niets van zien, maar ik voelde des te meer en hoorde hoe de meiden het ook enorm lekker vonden, want beiden kreunden luid en gleden steeds sneller en krachtiger met hun kutjes langs mijn lul.

Na een paar minuten merkte ik aan de wat schokkende bewegingen van Sanne dat ze op het punt stond om klaar te komen en ik zag dat ze met haar hand in het laken klauwde. Ik pakte haar hand en hield haar stevig vast. Ook Esmee ging komen en ook haar hand pakte ik vast en vlak na elkaar bereikten de twee meiden een niets ontziend hoogtepunt, waarbij ze enorm schokten met hun onderlijven tegen mijn lul en ze zoveel geil lieten vloeien dat mijn lul kletsnat en glibberig werd en hun kutjes nog soepeler en sneller langs mijn lul gleden tot de orgasmes echt door kwamen zetten en ze hun kutjes flink tegen elkaar en met mijn lul ertussen drukten.

Ik voelde Esmee opeens verslappen, maar ik kneep in haar hand en zei: “Nog even door gaan Es, ik ben er ook bijna. Ga alsjeblieft nog even door.”

Esmee keek me niet aan, maar ik zag een grote glimlach op haar gezicht komen en voelde he ze weer begon te bewegen. Ook Sanne ging weer sneller bewegen en zo wreven ze nog een tijdje met hun kutjes langs mijn lul tot ik ook klaar ging komen en toen ik kwam, spoot ik kreunend mijn sperma naar buiten en ik zag, boven hun benen uit, hoe een straaltje wit zaad omhoog spoot om dan weer terug te vallen, bovenop de kutjes van de meiden en het zich mengde met de rest van mijn sperma en het geil van de twee lekkere meiden, die nu helemaal op waren van de inspanningen en de toch wel wat ongemakkelijke houding, waarin ze lagen.

Traag lieten ze zich van me afglijden en even later voelde ik vier trillende benen over mij heen langzaam tot rust komen. Mijn lul lag nog licht te schokken op mijn schaambeen en er druppelde nog een druppel sperma uit mijn eikel.

Het duurde zeker vijf minuten voor de twee meiden weer in beweging kwamen en samen likten zij mijn kruis en lul schoon van mijn sperma en hun geil. Dan kropen ze naar me toe en kreeg ik een heerlijke tongzoen van ze, waarbij ik mijn eigen zaad in mijn mond kreeg in een paar heerlijke tongzoenen, die minutenlang duurde.

We bleven een tijdje naast elkaar liggen en ik keek verliefd naar het blonde en het roodharige hoofd dat op mijn borst lag. De meiden hadden nog een versnelde ademhaling en toen deze ook tot rust kwam, dacht ik dat het wel voorbij zou zijn, maar dat bleek al snel een verkeerde inschatting geweest te zijn, want Sanne begon alweer met mijn lul te spelen en deed dat zo lekker dat ik langzaam weer stijf werd. Toen ik begon te kreunen, hoorde ik Esmee zacht giechelen en Sanne vroeg: “Wil jij of zal ik?”

“Nee, laat mij alsjeblieft,” vroeg Esmee, “maar dan wil ik jou in mijn kontje.”

Mij werd niks gevraagd, maar de meiden wisten dat ze alles met me mochten doen, dus klom Esmee over mij heen en met de hulp van Sanne, liet ze zich genietend over mijn weer harde lul zakken. Esmee gaf me een zoen en zei daarna: “Nu ga ik je lekker neuken Rob.”

“En ik jou Esmee,” zei Sanne, die opgestaan was en de strap-on met de kleine dildo om aan het gespen was.

Esmee was mij al aan het neuken en hield alleen even op, toen Sanne haar naar beneden drukte en achter haar op haar knieën kwam zitten. Toen voelde ik hoe de dildo in haar kont gleed en langs mijn lul gleed.

Esmee kreeg een heerlijke grimas op haar gezicht toen ze dubbel gevuld werd en toen ik haar billen van elkaar trok, begon Sanne zacht te stoten en begon ik ook van onderen neukende bewegingen te maken. Al snel vonden we het juiste ritme en zo neukten wij Esmee tegelijkertijd en zij bleef maar kreunen en hijgen door de twee lullen, één van vlees en bloed en één van rubber, die in en uit haar kutje en kontje gleden.

Nadat Esmee klaar was gekomen en zij haar speeksel flink in mijn mond liet lopen tijdens onze geile tongzoen, haalde Sanne de dildo uit haar kontje en stapte uit de strap-on, waarna ze Esmee van mij af liet glijden en mij smeekte om haar van achteren te neuken.

Ik maakte plaats en Sanne nam de positie in, zodat ik haar goed kon nemen. Esmee ging voor Sanne zitten en spreidde haar benen, zodat Sanne vol in het druipende kutje van Esmee kon kijken. Eerst likte ik even langs het heerlijke kutje van Sanne, maar zette mij toen in positie en drukte mijn lul in haar hunkerende kutje, die gelijk samenkneep toen ik in haar gleed. Ze slaakte een heerlijk kreetje toen ik helemaal in haar zat en riep naar Esmee: “Kom hier met je kut, geil sletje en laat me jou beffen.”

Esmee gleed maar wat graag met haar kutje naar de mond van Sanne en terwijl Sanne haar begon te beffen, begon ik Sanne te neuken en pakte haar bij haar kleine borsten voor steun en om met haar tepels te spelen.

Ik liet één borst los en bracht die hand naar het klitje van Sanne, waar ik lekker overheen aan het wrijven ging. Dit zorgde ervoor dat Sanne al redelijk snel een lekker orgasme kreeg en daarbij kreunde ze zo luid op het kutje van Esmee, dat deze later vertelde dat ze haar kutje helemaal voelde opbollen door de hoeveelheid lucht, dat Sanne in haar orgasme bij haar naar binnen had geblazen.

Ik liet het klitje nu met rust, maar bleef Sanne wel flink doorneuken. Ik verhoogde het tempo en terwijl ik Sanne met flinke diepe stoten aan het neuken was, zag ik hoe Esmee even later klaar kwam op de mond van Sanne en zij zich van de mond los maakte omdat haar kutje nu wel heel erg gevoelig was.

Esmee kroop onder Sanne om haar tepels met haar mond te verwennen en ik pakte de heupen van Sanne en zette nog een keer aan om Sanne nog harder te neuken. Sanne hapte daarbij in een tepel van Esmee en toen ik klaar kwam en mijn zaad in het kutje van Sanne spoot, kwam Sanne weer klaar en beet even hard in de tepel van Esmee, die een kreetje slaakte en terug beet in de tepel van Sanne, wat ik terug voelde in het knijpen van haar vagina om mijn lul en daarmee de laatste sperma uit mijn lul naar buiten zoog.

We maakten ons los van elkaar en namen een snelle douche, waarna we bij elkaar in bed kropen en ik lekker tegen de rug van Sanne aan ging liggen, die op haar beurt tegen de rug van Esmee lag. Met mijn arm over de twee heen voelde ik hoe eerst Esmee en dan Sanne langzaam in slaap vielen en daarna ging ook bij mij het licht uit.
Lees verder in: Het Kasteel - 30
Trefwoorden bij dit verhaal: Kasteel, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale