Klik hier voor meer...
Door: Borrie70
Datum: 22-05-2024 | Cijfer: 9.8 | Gelezen: 8206
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Het Kasteel - 29
Een maand later was het grote moment dat het hoofdgebouw gereed was en werd opgeleverd. Het was op een woensdag en weer was het groot feest, waarbij het hele dorp was uitgenodigd en Erwin en Ulrike de catering weer op zich hadden genomen. Er was muziek van de lokale band en fanfare en voor deze gelegenheid hadden Esmee, Sanne en ik ons verkleed in mooie 19e -eeuwse kostuums en liepen trots rond door de groepen mensen, die ons feliciteerden met deze mijlpaal.

Aan het einde van de middag namen we afscheid van een aantal bouwteams, want voor de overige werkzaamheden waren vele minder mensen nodig en Janosz had ook nog een andere klus aangenomen, dus de mannen konden daarop worden ingezet, al had ik wel verordonneerd dat ze de rest van de week vrij mochten hebben op mijn kosten. Op twee teams van ervaren bouwvakkers na bleef wel de groep van leerling bouwvakkers op het kasteel werken, want die waren inmiddels al helemaal ingewerkt en volleerd en werkten enorm hard aan het project.

’s Avonds was het eerste grote banket in de grote eetzaal en dat was voor genodigden en dat was ook de eerste keer dat we ons grote antieke servies en bestek konden gebruiken. Erwin had een paar bevriende koks ingehuurd en een aantal serveersters bedienden ons op een voortreffelijke manier.

Natuurlijk was er ook familie bij, waaronder mijn pleegouders, de ouders van Sanne en Chantal, de moeder van Esmee, die weer op een fijne intieme manier met Piet en Anneke omging, waaruit we opmaakten dat ze nog steeds met elkaar intiem waren. Natuurlijk was ook Louise van de partij, Olaf was uit Dresden over gekomen en ook Martin was uit Bayreuth gekomen en hij had enorm veel belangstelling voor mijn familiezwaard en ik zag hoe Olaf en hij een lange tijd over het antieke wapen gebogen waren en met elkaar de historie van zwaarden aan het bespreken waren.

Na het eten werd de balzaal officieel geopend en al snel was de vloer vol dansende en zwierende mensen. Ik danste met veel verschillende mensen en genoot van het feest. Zo had ik het mij al die tijd voorgesteld en hoopte nog veel van dit soort feesten te kunnen organiseren.

Aan het einde van de avond verlieten steeds meer mensen het feest om naar huis te gaan. Ik zag Olaf en Louise de zaal verlaten en ook mijn pleegouders gingen naar bed. We hadden de woningen in het oude stalgebouw weer klaar gemaakt voor de ouders en ik sprak even met Chantal, maar toen de ouders van Sanne aanstalten maakten om ook weg te gaan, volgde Chantal hen met een ondeugende glimlach om haar lippen.

Toen de laatste gasten uit het dorp ook weg waren, hielpen Sanne, Esmee en ik Erwin en Ulrike met het opruimen van de spullen en toen alles schoon en opgeruimd was en Erwin zo ver was om naar het hotel terug te gaan, vroeg Ulrike of zij hier mocht blijven en dat mocht natuurlijk. We zwaaiden Erwin uit en toen hij door het hek de straat op was gereden, sloot ik het hek aan de straat, deed de poort van het kasteel dicht en vroeg aan de drie vrouwen: “Nog een laatste drankje voor het slapen gaan?”

“Dat is goed,” zei Esmee, “maar dan kleed ik me even om in iets gemakkelijks. Want deze jurk zit heerlijk, maar ik heb best lopen zweten tijdens het dansen.”

Sanne en Ulrike vonden dit wel een goed idee en we gingen weer naar binnen, waar ik uit de nog geopende flessen champagne in de glazen schonk en ging op de bank zitten. Eindelijk voelde ik de rust weer in mijn lichaam komen, maar dat duurde niet lang, want na een minuut of tien kwamen de dames weer naar binnen, alle drie gehuld in een kamerjas, maar wel met hoge hakken eronder en kousen of panty’s aan. Ze kwamen voor mij staan en lieten tegelijk de kamerjassen van hun schouders vallen, zodat ze alle drie in geile lingerie voor me stonden. Alle drie droegen kousen met jarretels en verder een mooi kanten slip en een bijpassende BH, die hun borsten meer accentueerden dan verborg. Esmee droeg haar favoriete rode setje, Ulrike een wit setje en Sanne was in het zwart gehuld, dat zo mooi contrasteerde met haar roomblanke huid.

“Wat zien jullie er toch verschrikkelijk mooi uit.” Zei ik met een hese stem en ik gaf de dames elk een glas champagne. We toosten op een geslaagde opening en feest en dronken van de frisse drank. Dan nam Sanne mijn glas uit mijn hand en zei: ‘Neem jij twee flessen mee Rob, dan gaan we naar beneden.”

Ik nam twee flessen mee en volgden de dames de grote statige strap af naar beneden, waarbij ik genoot van hun deinende heupen en billen, die enkel gehuld waren in de mooie strings. In de hal klonk het getik van hun hakken enorm mooi galmend door de hoge hal en we kamen aan bij de balzaal, die nu helemaal leeg en opgeruimd was. We liepen naar één van de gestoffeerde banken aan de zijkant en ik zette de flessen op het tafeltje naast de glazen, die Sanne er had neergezet. Esmee zette van achter de bar zachte muziek op en toen de eerste klanken van de Bolero van Ravel door de zaal klonken, werd ik door Sanne aan de hand naar het midden van de dansvloer genomen. We wachtten tot Esmee ook weer bij ons was en toen stond ik tussen drie ontzettend geil kijkende dames in sexy lingerie en keek hunkerend naar hun lekkere lichamen.

Sanne kwam nar me toe, gaf me een tongzoen en terwijl ze mij zoende, trok ze mijn colbert uit en begon mijn overhemd los te knopen. Mijn stropdas had ik boven al afgedaan en niet veel later stond ik met een ontbloot bovenlijf met Ulrike te zoenen en genoot van haar borsten die tegen mijn naakte borst drukten. Ze speelde even met mijn tepels, liet me toen los en ging achteruit, zodat Esmee bij me kon komen. Ook van haar kreeg ik een erg opwindende tongzoen en zij maakte mijn pantalon los en liet ham langs mijn benen tot over mijn enkels zakken. Ze kneedde mijn inmiddels harde lul door de stof van mijn boxer, maar liet deze wel aan.

Esmee ging ook achteruit en nam de hand van Ulrike vast. Samen keken ze hoe Sanne naar mij toe kwam lopen op haar hoge hakken. Natuurlijk kreeg ik ook van Sanne een heerlijke tongzoen en toen zakte ze langzaam door haar knieën en trok in haar beweging mijn boxer uit, zodat mijn harde pik met een klets omhoog en tegen mijn buik vloog om dan recht omhoog te blijven staan. Sanne keek naar mijn lul en begon mij op een heel fijne manier te strelen, maar zonder mijn pik aan te raken. Ze zat wel heel dicht met haar gezicht bij mijnkruis en ik voelde hoe haar warme adem tegen mijn lul aan blies. Dan boog ze voorover en drukte haar warme wang tegen mijn lul. Ze gleed op en neer met haar warme en zachte wang en speelde intussen met mijn tepels. Dan draaide ze haar gezicht naar mij omhoog en ik keek in haar mooie ogen, die me verliefd en geil aankeken. “Ik hou van je.” Zei ze zonder geluid te maken, maar ik las de woorden op haar lippen. Ik beantwoordde de liefdesverklaring en toen boog Sanne naar mijn lul en liet ze haar mond over mijn eikel zakken. Ik kreunde toen ik de warmte van haar vochtige mond over mijn eikel voelde glijden en op dat moment kwamen ook Esmee en Ulrike naar ons toe, knielden naast Sanne voor mij en ik zag hoe de drie hun armen om elkaar heen sloegen. Ik had een heerlijk uitzicht op de drie hoofden, waarvan er twee verlangend naar mijn lul keken en de laatste op mijn lul zat te zuigen.

Gelukkig was Sanne erg sociaal en bood even later mijn lul aan Ulrike aan. Deze hapte mijn lul in haar mond en toen ze mij begon te pijpen, zoenden Sanne en Esmee elkaar.

Dit duurde even en ik genoot van de mond en tong van Ulrike tot Esmee vond dat het haar tijd werd en ze pakte mijn lul, waarop Ulrike gul haar mond van mijn lul haalde en hem aan Esmee gaf, die mijn lul in haar mond nam en mij heerlijk begon te pijpen, waarbij haar blonde hoofd lekker op en neer ging, alsof ze mijn lul met haar mond aan het neuken was. Nu zoenden Ulrike en Sanne elkaar en ik zag hoe Sanne haar armen liet zakken en over de billen van de andere twee meiden liet glijden om even later haar vingers door de bilnaden van de dames te laten gaan.

De dames wisselden elkaar af met het pijpen van mij en toen ik aangaf dat ik het niet langer vol ging houden, duwden de drie hun wangen tegen elkaar, openden hun monden en trok Sanne mij af tot ik klaar ging komen en ik spoot de eerste straal in de mond van Sanne, de tweede in die van Ulrike en de laatste straal landde in de mond van Esmee, die me verder leeg zoog om dan mijn sperma in een drievoudige tongzoen met de andere twee te delen.

De dames kwamen weer overeind en terwijl ik op aanwijzingen van Sanne met Ulrike de tafel met de champagne opzij trok, trokken Esmee en Sanne de bank van de muur en toen zag ik dat deze bank door Sanne was ontworpen en met een paar eenvoudige handelingen werd de rugleuning omlaag geklapt, waar twee poten uit kwamen zetten, zodat deze daarop kon rusten en was er een soort bed ontstaan. Ulrike nam me mee naar de twee stoelen, die naast elkaar stonden met uitzicht op de bank en samen keken we hoe Sanne en Esmee op de uitgeklapte bank kropen en met elkaar begonnen te vrijen. Ulrike legde haar been over mijn been en pakte mijn hand, die ze tussen haar benen legde, zodat ik haar kon vingeren. Dit deed ik graag en al snel vlogen mijn vingers in haar string en in haar natte kut en vingerde ik haar terwijl we naar de andere twee keken, die elkaar uitkleedden op de kousen en hoge hakken na en in standje 69 elkaar begonnen te beffen.

Sanne kwam als eerste klaar en Ulrike haalde mijn hand uit haar string, trok de string en BH uit en liep naar de twee op de bank, waar ze Sanne een tikje op haar kont gaf en zei: “Mijn beurt lekker ding.”

Sanne maakte plaats en Ulrike klom over Esmee heen, waarbij Sanne naar mij toe ging en in de stoel ging zitten, waar Ulrike net nog had gezeten. Ze pakte mijn lul beet, die alweer stijf stond en terwijl ze mij zachtjes begon af te trekken, gaf ze mee een korte tongzoen en keken we naar de twee meiden, die elkaar aan het beffen waren totdat Esmee ging klaar komen. Op dat moment stak Ulrike twee vingers in het kutje van Esmee, een vinger in haar kont en zoog zich vast op het klitje tot Esmee het uitschreeuwde van genot en spuitend klaar kwam.

“Jouw beurt Rob.” zei Sanne met een geile lach om haar lippen. “Neuk Ulrike voor ons.”

Ik grijnsde en liep naar de bank, waar Esmee onder Ulrike vandaan kroop. Ik trok Ulrike aan haar heupen naar me toe, drukte mijn pik in haar druipende kut en begon haar lekker hard te neuken, zoals zij dat zo graag had.

Sanne en Esmee trokken de stoelen dichterbij en gingen wijdbeens in de stoelen zitten om zich te vingeren terwijl ze naar Ulrike en mij keken. Opzij kijkend naar de meiden was Ulrike al snel op weg naar een orgasme en toen dit kwam, trok ze zich los van mij en draaide mij om, zodat ik op de bank lag met mijn benen naar de kant van de meiden. Ze klom met haar rug naar me toe op mijn schoot en liet zich weer over mijn lul zakken. In een hoog tempo neukte ze mij terwijl ze keek naar de twee kutjes, waar meerdere vingers in- en uitvlogen.

Weer kwam Ulrike klaar en toen Sanne en Esmee ook weer een orgasme hadden gekregen, doken de twee meiden op ons af en drukte Ulrike achterover. Ze leunde nu met haar handen niet meer op mijn knieën, maar op mijn borst. Ik greep mijn kans en haar borsten en terwijl Sanne en Esmee het kutje van Ulrike en mijn lul likten, kneep ik in de harde tepels van Ulrike, die daarop al snel klaar kwam en niet veel later bereikte ook ik mijn hoogtepunt, waarbij ik mijn zaad bij Ulrike naar binnen spoot en toen mijn slapper wordende lul uit haar kut gleed en er een golfje sperma mee kwam, likten de meiden dit gretig op, waarbij Esmee de kut van Ulrike uitgebreid schoon likte en Sanne mijn lul.

Ulrike rolde van mij af en begon met Esmee te zoenen en Sanne kwam naast mij liggen en ook wij zoenden er flink op los. Pas toen we weer helemaal tot rust waren gekomen, haalde ik van bij de bar een handdoek en veegde de vloer voor de bank schoon, zodat het vers gelegde parket niet beschadigd zou raken van al het vocht dat gevloeid had. Daarna liepen we naar onze woonkamer en nadat we daar nog een laatste slok champagne hadden genomen, gingen we naar bed. Ulrike en Esmee in de een slaapkamer en Sanne en ik in onze eigen slaapkamer. Er waren twee dingen die we zeker wisten en dat was, dat het een zeer geslaagd feest was en dat we de volgende ochtend flink zouden uitslapen.

Toen we de volgende ochtend pas laat aan het ontbijt gingen, bleek dat wij niet de enigen waren, die het nogal laat hadden gemaakt. De ouders van Sanne en de moeder van Esmee kwamen al gapend en nog een beetje verfomfaaid binnen en zetten zich aan de ontbijttafel, waarbij we lachend naar ze keken, wel wetende dat zij het ook erg laat hadden gemaakt. Terwijl we zaten te eten, kwamen mijn pleegouders binnen en in hun handen hadden ze de kleren, die Ulrike, Esmee, Sanne en ik tijdens ons privéfeestje in de balzaal daar achter hadden gelaten. Lachend legde mijn pleegmoeder de stapel kleren op een stoel en zei: “Volgens mij heb je spoken in het kasteel Rob, en ik geloof ook dat zij een leuk nachtje hebben gehad.”

“Noem je mijn meiden nou spoken ma?” vroeg ik droog en daarop schoten Esmee en Sanne in de lach en nadat ik het voor Ulrike had vertaald, keek zij gespeeld verontwaardigd naar mijn pleegmoeder en zei: “Ik mag dan soms wel spoken mevrouw, maar ik ben nog springlevend hoor.”

We vertelden in alle openheid van ons eigen kleine feestje en toen vertelden de ouders van Sanne en Chantal ook van hun middernachtelijke uitspattingen. Tot mijn verbazing vertelde mijn pleegmoeder ook dat zij en mijn pleegvader nog wel een tijdje met elkaar hebben liggen vrijen en op dat moment kwamen Louise en Olaf de kamer binnen en hoorden net wat mijn pleegmoeder vertelde. Ik zag aan Olaf dat hij er redelijk moe uitzag en Louise blaakte van de levensvreugde, dus die hadden het ook erg leuk gehad met elkaar. Ook zij vertelden van hun belevenissen met elkaar en toen zei mijn pleegvader heel droog: “Dit is verdorie geen kasteel, maar een seksclub.”

De familie bleef de rest van de week nog op het kasteel en we hadden een heel leuke en gezellige tijd met elkaar. Op zaterdag gingen ze terug naar huis, maar voor het zover was, zat ik op de vrijdag met mijn pleegouders in mijn werkkamer, waar mijn pleegvader vertelde dat hij aan het einde van het seizoen, dus voor de bouwvak wilde stoppen met werken. Diana, de bedrijfsleider was geheel ingewerkt en kon alles prima aan, waarbij hij natuurlijk op de achtergrond betrokken zou blijven, net als ik vanuit Duitsland. De projectleider, die mijn projecten had overgenomen was helemaal ingeburgerd en lag goed bij de uitvoerende werknemers en daar was ook geen omkijken naar. Ik vroeg hem wat hij wilde gaan doen en toen zei hij dat ze graag een levensbestendige bungalow wilden laten bouwen in de buurt van het bedrijf en daarvoor hadden ze al een mooi perceel gekocht aan de rand van het bos.

Ik rekende snel in de tijd en besefte me dat zijn aanstaande afscheid als directeur-eigenaar vier weken na mijn bruiloft met Sanne zou zijn en ook aansluitend aan mijn huwelijksreis, dus ik zegde natuurlijk toe dat Sanne en ik aanwezig zouden zijn bij het afscheid.

Toen de familie en Louise op zaterdag terug reed naar Nederland, keerde de rust terug op het kasteel en de rest van het weekend hebben we niet veel gedaan, behalve dan dat we genoten van het hele hoofdgebouw dat voor ons was en niet meer verstoord zou worden door troepen bouwvakkers.

Het enige dat we deden was nog een poging te doen om hulp voor in het huishouden te vinden. Op de eerste advertentie hadden we wel reacties gekregen, maar er zat niemand bij, die paste in onze stijl van leven, die er vertrouwd uitzag of leuk genoeg om in huis te nemen. Met zijn drieën spitten we door het internet en toen kwam Esmee via enkele doorklikken op een site, waarin ook erotische advertenties stonden en las daar dat er ook advertenties stonden, waarin werk voor seks werd aangeboden of gevraagd. We bladerden vrolijk door de rubrieken en lazen de advertenties. Niet dat er iets voor ons tussen zat, maar het bracht ons wel op het idee om hier ook een advertentie te zetten. We besloten om een goede tekst te gaan schrijven en na een tijdje waren we tevreden in ik las hem een keer door.

“Gevraagd voor in een kasteel: Twee aantrekkelijke en jonge biseksuele vrouwen voor hulp in de huishouding. Ervaring niet vereist, maar wel een gewillige aard en bereid om naast het huishouden ook persoonlijke klussen op te knappen. Sexy outfit wordt geleverd en in overleg is inwoning in het kasteel mogelijk. Marktconform salaris en een 32-urige werkweek dat in overleg flexibel in te delen is. Alleen reacties met foto’s worden beantwoord.”

We maakten een account aan op de site en niet veel later stond we de advertentie online. We keken elkaar even aan en schoten in de lach om onze daad.

Binnen een week kwam de eerste reactie al en we keken in de mail naar een foto van twee jonge vrouwen, maar die werden gelijk gediskwalificeerd. Het waren wel goedgevormde en jonge vrouwen, maar ze zaten vol met tatoeages, hadden in beide tepels een ring en ook in het gezicht hadden ze diverse piercings. Nee, niks voor ons, dus die kregen al gelijk een afwijzing.

Weer een week later nog twee reacties. De eerste was van twee afrikaanse vrouwen en niet dat we iets tegen afrikanen hebben, maar het was niet onze smaak, dus die werden ook vriendelijk bedankt met een bericht dat ze niet in onze doelgroep vielen. De tweede was van een zeer aantrekkelijk paar jonge vrouwen met erg lekkere lichamen en knappe gezichten, maar de mail stond vol met eisen over dat ze alleen seks wilden met vrouwen, een ruime woning wilden hebben, een erg hoog salaris eisten dat gelijk stond aan wat je voor een eenvoudige hoer kwijt zou zijn en ze hadden zelfs de vraag gesteld of ze vrienden konden ontvangen voor een feest in het kasteel. Deze kregen van mij een afwijzing, met in de mail een link naar een seksclub bij hen in de buurt, zodat ze dit daar konden proberen.

Toen bleef het een week stil, maar dan kwam er een mail binnen van, zoals we op de foto zagen, een zeer knappe, Oost-Europees uitziende vrouw met een slank lichaam in een mooie jurk, lang blond haar en naast haar een jonge meid, die verdacht veel op de oudere vrouw leek. Ik liet de meiden de foto zien en las de tekst voor: “Geachte heer, ik ben Elena, 35 jaar en zoek voor mijn dochter Irina van 16 jaar en mijzelf werk en onderdak. Ik ben recent gescheiden omdat mijn man mij met mijn dochter in bed aan heeft getroffen en wij wonen nu in een opvangtehuis in Katowice, Polen. Ik heb ervaring in licht huishoudelijk werk, maar ben bereid om alles aan te pakken wat u wilt. Ik ben een warme persoonlijkheid, kan goed koken en vind het leuk om mij sexy te kleden. Mijn dochter vindt het ook leuk en beiden spreken we goed Duits. Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u mij bellen op onderstaand telefoonnummer. Ik wil ook wel langs komen, maar heb helaas niet zo veel geld. Ik hoop op een positief bericht. Met vriendelijke groeten uit Katowice, Elena en Irina.”

Sanne las de mail nog eens door en ik bekeek de foto. Elena zag er heel mooi uit. Slank postuur, kleine borsten en onder haar korte gebloemde jurk en stel slanke lange benen met mooie hoog gehakte schoenen eronder. Irina was echt een kopie van haar moeder en had daarnaast een heel lief gezichtje.

“Wat doen we hiermee lieverds?” vroeg ik.

“Bellen natuurlijk.” Zei Esmee gelijk. “Ze zien er erg lekker uit en het zal me niks verbazen als het echt harde werkers zijn en zeker als ze in nood zijn en wij hen daar uit helpen. Wat jij San?”

“Natuurlijk gaan we bellen.” Zei Sanne en keek nog een keer naar de foto van de jonge Irina. “Het lijkt me erg lekker om dit meisje in haar kleine uniform door het kasteel te zien gaan.”

Daarmee was de kous af en ik pakte mijn telefoon. Ik toetste het opgegeven nummer in en even later werd er voorzichtig opgenomen met: “Dzjenj dobri, Elena.”

“Ja, goedendag mevrouw, u spreekt met Rob en ik reageer op uw reactie op mijn advertentie. Schikt het dat ik bel?”

“Jawel meneer.” Klonk de warme stem van Elena in het Duits met een leuk Pools accent. “Vind u het goed als ik u op de speaker zet? Mijn dochter zit naast me.”

Natuurlijk was dit goed en ik zette de telefoon op de speaker, zodat Esmee en Sanne mee konden luisteren en praten. Als mede-eigenaar van mijn pleegvader zijn aannemersbedrijf had ik al vaker sollicitatiegesprekken gevoerd, dus de eerste serie vragen waren niet zo moeilijk voor. Pas toen we op het wat meer intiemere deel kwamen, vond ik het wat moeilijker worden en Sanne nam dit deel van me over. Ze legde in hoofdlijnen uit hoe wij hier leefden en wat we zochten in de hulp in het huishouden. Ze deed dit op een luchtige manier en af en toe klonk er een lachje door de telefoon van zowel Elena als Irina. Het gesprek duurde bijna een uur en was echt gezellig te noemen. Na het uur om was, wilde ik een afspraak maken voor een bezoek op het kasteel en toen klonk Elena weer wat gereserveerder. Ik bood gelijk aan om alle reiskosten voor haar te vergoeden en hen zelf op te halen van het station. Dat stelde haar gerust en toen werd de afspraak gemaakt voor twee dagen later. Elena vroeg nog voor de zekerheid of zij zich een beetje moesten kleden voor het interview en ik zei lachend dat dit wel een pluspuntje zou zijn, waarna we de verbinding verbraken.

Ik boekte online twee treinkaarten en mailde deze naar Elena toe, samen met een foto van Esmee, Sanne en mij, poserend voor het kasteel. Twee dagen later stonden Sanne en ik op het perron op hen te wachten en toen de trein stilstond en de mensen uitstapten, herkende ik hen gelijk van de foto’s die ze gestuurd hadden. Twee schitterend blondines liepen op hoge hakken op ons af. Ze droegen een nette lange jas, die hun kleding bedekten, maar wel lieten zien dat ze of kousen of een panty droegen. Heel fraai in ieder geval.

We begroetten hen vriendelijk en ze volgden ons naar de auto, die gereed stond. Elena keek even verbaasd naar mijn Opel en toen ik vroeg of er iets mis was met mijn koest, begon ze te lachen en zei: “Nee, natuurlijk niet, maar ik had minstens een grote BMW, Mercedes of misschien wel luxer verwacht.”

Sanne begon te lachen en zei: “Meneer baron is niet zo van de luxe auto’s. Hij is meer gehecht aan praktische dingen.”

“Meneer baron?” vroeg Elena verbaasd.

Ik opende de portier van de achterbank en maakte een kleine buiging om de dames uit te nodigen om in te stappen en zei: “Ja, dat is mijn titel, maar daar doe ik niet veel mee hoor. Voor vrienden ben ik gewoon Rob en ik ben af en toe net zo gek als een eenvoudige bouwvakker.”

Elena keek me verbaasd aan en stapte de auto in, schoof door en Irina volgde haar.

We reden naar het kasteel en daar aangekomen keek ik in de spiegel en zag de twee hun ogen uitkijken toen het kasteel opdoemde aan het einde van de oprijlaan. Irina zei iets in het pools tegen haar moeder, maar Elena corrigeerde haar en zei: “In het Duits liefje. Dat is beleefder.”

“Ja mama, wat ik zei is dat ik het heel mooi vind. Kunnen we daar echt gaan wonen?” Irina begon te lachen en zei: “Wat zal papa opkijken als hij dit te horen krijg. Dit is zoveel groter dan ons oude huis.”

“Laat je vader maar een rolberoerte krijgen liefje. Hij heeft ons eruit gesmeten, alleen maar omdat wij lief waren voor elkaar. Laat die idioot maar gaan uithuilen bij zijn geliefde meneer pastoor.”

Ik keek Sanne even aan en ik zag het medelijden op haar gezicht. Daarop zei ik tegen de twee op de achterbank: “Hier is geen meneer pastoor en geen idioten, die tegen de liefde zijn. Sterker nog, wij moedigen het alleen maar aan om elkaar lief te hebben, ongeacht wie het zijn.”

Elena legde haar hand op mijn schouder en zei: “Dat las ik al uit uw advertentie en dat is één van de redenen waarom wij gereageerd hebben. Nietwaar liefje?”

“Ja mama,” zei Irina en ik zag via de binnenspiegel dat ze erbij knikte en mij vrolijk terug aankeek.

Ik stopte de auto voor het kasteel en hield galant het portier voor de dames open. “Welkom in ons nederig stulpje.” Zei ik lachend.

Elena keek omhoog langs het grote hoofdgebouw en bewonderde het familiewapen dat zo enorm groot pronkte boven de grote ingang. Ze keek me lachend aan en zei: “Nederig noemt u dit. Wat is voor u dan enorm luxueus?”

“Je hebt gelijk. Het was maar een grapje.”

Weer legde Elena haar hand op mijn arm en zei met een warme glimlach: “Dat weet ik wel. Ik maak ook grapjes hoor.”

Ik grijnsde naar haar en ik ging ze voor naar de woonkamer op de eerste verdieping. “Zullen we eerst het gesprek afronden voor ik de rondleiding geef?” vroeg ik.

Dit was helemaal in orde en eenmaal in de woonkamer vroeg ik: “Zal ik jullie jassen aannemen? Het is hier behaaglijk en te warm voor jassen.”

De dames maakten hun jassen los en bijna viel mijn onderkaak op mijn tenen, want de dames hadden gehoor gegeven aan de vraag of zij zich passend moesten kleden en onder de jassen waren de twee enorm sensueel gekleed. Elena droeg een mooie blauwe en strakke jurk tot net boven de knie met een laag decolleté en een brede afgeronde split aan de voorzijde, zodat je een deel van haar benen kon zien. Het lijfje van de jurk was op een hartvormig deel aan de voorzijde, dat de borsten bedekte, na geheel doorschijnend, zodat je veel huid erdoor kon zien schemeren. Ze had kleine borsten, kleiner nog dan Sanne, maar ze leken erg stevig en stonden hoog op de borst. Op de plek waar haar borsten begonnen hing aan een klein goud kettinkje een gouden kruis en om haar slanke taille een blauwe riem met een zilveren gesp.

Irina zag er ook erg sexy uit in haar korte waaierende rood rokje tot halverwege haar dijen. Ik kon aan de kousenbanden zien dat ze zelf ophoudende kousen droeg. Boven het rokje droeg ze een wit bloesje dat alleen maar met een knoop op haar buik vast zat geknoopt. Ook bij haar was de aanzet van haar kleine borstjes goed te zien, net als haar naveltje op haar strakke platte buik.

“Wauw…” zei Sanne bewonderend. “Wat zien jullie er mooi uit. Vind je ook niet Rob?”

“Jazeker wel. Heel mooi zelfs. Grote pluspunten voor het gesprek. Allebei.”

Elena bloosde een beetje door onze complimentjes en bewonderende blikken en ook Irina vond het wel leuk zoals ze door ons bekeken werd.

Sanne ging koffie maken en ik belde Esmee in haar werkplaats om te melden dat de dames er waren. Vijf minute later kwam Esmee binnen, die in de hal haar werkbroek had uitgetrokken en ze droeg alleen een heel kort afgeknipte spijkershort en een strak shirtje dat duidelijk liet zien dat ze geen BH droeg. Ik zag de twee dames naar haar kijken en zag gelukkig ook dat zij de eenvoudige, maar sexy outfit van Esmee wel konden waarderen. Ook Esmee bekeek de twee uitvoerig en zei: “Mmm… jullie zien er lekker uit. Dragen jullie dit elke dag?”

“Nee mevrouw,” zei Elena, “Dit heb ik geleend van mijn zus en Irina van haar nichtje. Mijn man eh… ex-man wilde niet dat wij er zo bij lopen.”

“Wat een enorme domoor.” Zei Esmee. “Is hij homo of zo?”

“Nee, integendeel.” Zei Elena. “Hij is streng tegen elke vorm van homoseksualiteit, daarom heeft hij ons er ook uitgetrapt, toen hij mij met Irina in bed aantrof terwijl we met elkaar vreeën. Het liep al niet zo lekker tussen ons, want na de geboorte van Irina ben ik een tijdje ziek geweest en ben daardoor helaas onvruchtbaar geworden. Dat kon hij niet verkroppen, want in zijn ogen zijn vrouwen broedmachines die een heilige plicht hebben om zoveel mogelijk zieltjes voor de kerk te produceren. Hij wilde mij niet meer aanraken en omdat ik toch behoeftes heb, ging ik steeds meer voor Irina voelen en zij voor mij. Het was pas de derde keer dat wij met elkaar vreeën toen hij onverwachts thuis kwam en ons zo vond.”

Sanne, die naast Elena op de bank zat, legde troostend haar hand op de knie van Elena en zei: “Nou, dan tref je het hier, want Rob kijkt maar wat graag als Esmee en ik met elkaar vrijen.”

“Jazeker.” Zei ik met een brede glimlach. “Ik kan daar uren naar kijken.”

“En met ons meedoen.” Grinnikte Esmee.

“Dat al helemaal, lekker ding van me.”

“Jullie zijn een bijzonder stel, als ik dat zo mag zeggen. Een echte drie-eenheid.”

“Niet helemaal.” Zei ik. “Ik heb wel geprobeerd om met deze twee heerlijke meiden te trouwen, maar kon er geen toestemming voor krijgen, dus trouw ik op 1 juli alleen met Sanne.”

“Dat is maar goed ook.” Zei Esmee lachend. “Ik ben namelijk een vrijgevochten geil sletje en wil graag vrijen en neuken met wie ik maar wil en daar past geen ring bij.” Ze werd nu wat serieuzer en zei: “Daarnaast is het zo dat ik enorm veel van die twee hou, maar Sanne is echt Rob zijn soulmate en andersom, dus ik maak af en toe pas op de plaats om die twee met elkaar te laten genieten. Je zou ze eens moeten zien als zij samen bezig zijn. Dat is geen neuken meer, maar liefde bedrijven zoals het ooit zo bedoeld is. Echt heel mooi.”

Elena lachte en zei: “Misschien zie ik het wel eens. Als jullie ons ten minste willen hebben.”

“Die kans is redelijk aanwezig.” Zei Sanne, die de hand op de knie van Elena iets verschoof over haar been tot aan de zoom van haar jurk. “De eerste tekenen zijn al positief, maar nu de rest nog. Je weet nu dat wij hier nogal los open leven en dat betekent dat we ook geregeld naakt door het huis lopen. Hebben jullie daar moeite mee?”

“Nee hoor, helemaal niet.”

“Mooi, maar we zijn niet alleen open en los, maar soms ook erg geil en dan kan het dus zijn dat je ons op welk moment dan ook en op welke plaats dan ook vrijend kan aantreffen. Wat vind je daarvan?”

“Geen enkel probleem. Wij vinden het helemaal niet erg om naar seks te kijken. Nietwaar lieverd?”

“Dat klopt mama. We kijken graag samen naar seksfilms. In levenden lijve zal het alleen maar mooier zijn denk ik.”

“En dat is ook zo,” lachte Sanne,“ maar hoe zou jij het vinden als één van ons jullie in ons spel willen betrekken? Zou jij Elena, of jij Irina, je door mij willen laten likken of door Rob willen laten neuken?”

Elena keek haar dochter een ik zag Irina even naar mij en naar de andere twee kijken en toen ze knikte, zei Elena: “Waarom niet? Jullie zijn een leuk en zeer aantrekkelijk stel en in tegenstelling tot mijn ex-man, ben ik niet vies van een lekker potje seks. Alleen mag het werk er niet onder lijden.”

Ik moest lachen om dit laatste en zei: “Mocht dat al zo zijn, dan is dat geheel onze eigen schuld en daarnaast zijn wij niet te beroerd om een handje bij te springen als dat noodzakelijk is. Overigens wil ik er ook bij aangeven dat als één van jullie, of allebei zin hebben in een vrijpartij en het past ons, dan mag dat ook gewoon. Hier mag alles, moet er niks en hoewel mijn wapenspreuk anders klinkt, is het motto van ons huishouden: Geniet, want het leven is een groot feest.”

“Een geil feest.” Verbeterde Esmee mij en daar moesten we hartelijk om lachen.

“Ik snap het en het klinkt me als een droombaan in mijn oren. Zijn er naast schoonmaken en vrijen nog andere taken, die jullie van ons verlangen?”

“Ten eerste is seks geen taak, maar een vrijwillige bijdrage aan de feestvreugde, maar verder niet veel. Schoonmaken is wel de hoofdtaak en als je wilt helpen met koken, dan zou dat erg gewaardeerd worden, want we hebben alle drie best drukke dagen en dan is het wel zo prettig dat het eten voor ons klaar gemaakt wordt. Niks geks of speciaals, gewoon een lekkere boerenhap vinden we het lekkerst. Daarbij geldt wel dat jullie gewoon met ons mee eten en ons niet bedienen. Alleen bij speciale gelegenheden zou ik willen vragen om een deel van de bediening op je te nemen. Daarvoor hoef je niet te koken, want dat besteed ik wel uit aan een catering. Het hotel in het dorp is daar heel goed in.”

“Ja vooral Ulrike, de dochter van de hotelier.” Lachte Esmee. “Zij brengt Rob regelmatig op het kookpunt met haar geile lijf.”

“Zegt er één iets.” Lachte Sanne. “Alsof jij immuun bent voor haar geile charmes.”

“Nog een vrouw?” vroeg Irina verbaasd. “Hoeveel vrouwen heeft u eigenlijk?”

Esmee en Sanne begonnen te lachen en ik somde op: “Eens kijken. Eerst natuurlijk deze twee lekkere meiden hier en dan Ulrike van het hotel. Binnenkort komt er een vrouw bij uit Nederland, met wie ik een nieuw bedrijf ga starten en zij komt in de vleugel aan de andere kant van de hal te wonen. Dan heb ik in Nederland nog een lieve minnares, die tevens bedrijfsleider is van mijn aannemersbedrijf dat ik van mijn pleegvader heb overgenomen en als laatste, dat wil zeggen, tot nu toe, twee heerlijke meiden die hier als leerling bouwvakker stage hebben gelopen. Van de eerste van die twee werkt de vriend, Boris, bij Esmee in de meubelmakerij en ja, die twee neuken ook met elkaar. Het tweede meisje komt binnenkort ook op het kasteel wonen, want haar moeder is smid en neemt haar intrek boven de smederij, die we in het oude soldatenverblijf aan het maken zijn. De kans is trouwens relatief groot dat de moeder mij ook wel ziet zitten.”

De twee vrouwen keken mij verbaasd aan en Elena zei hakkelend: “Dat eh… dat zijn acht vrouwen. Hoe doet u dat?”

“Meestal met zijn lul,” grinnikte Esmee ondeugend en ze legde haar hand op mijn kruis, “maar hij is ook heel goed met zijn tong en vingers.”

“Dat is mama ook.” Zei Irina spontaan, maar kreeg een dieprode blos, toen ze merkte dat ze dit zo had gezegd.

“Daar hopen we ook op.” Zei Sanne en ze gleed met haar hand nu een beetje onder de jurk van Elena, die dat niet alleen toestond, maar Sanne ook met een blik van opwinding aankeek.

“Volgens mij zijn we er wel uit.“ zei ik. “Als jullie de baan willen en jullie willen inzetten om mee te gaan in het leven op dit kasteel, dan kan dat wat mij betreft.”

“Heel even nog Rob.” zei Sanne en ik zag haar ogen glinsteren. “Het is geen vereiste, Elena en Irina, maar ik zou wel graag willen zien hoe jullie er zonder kleren uitzien. Willen jullie je uitkleden voor ons?”

Elena keek haar dochter aan en Irina knikte gretig. Daarop zei Elena: “Natuurlijk willen we dit wel. Helemaal of tot het ondergoed?”

“Ondergoed?” vroeg Esmee lachend. “Dat dragen wij zelden, maar verras ons maar.”

Elena en Irina stonden op en Irina maakte de ritssluiting van de jurk van haar moeder los. Met sensuele bewegingen liet Elena het kledingstuk vallen en stond voor ons in een sexy setje van een blauwe kanten BH en bijpassende slip, dat hoog gesneden was, zodat haar lange benen nog langer leken. Het setje bedekte wel alle lekkernijen, maar zag er door het afgewerkte kant erg lekker uit. Een geile jarretelgordel maakte het beeld compleet. Dan maakte Irina de knoop van haar bloes los en trok deze uit. Haar kleine borsten zaten gevangen in een mooi wit setje van zacht satijn met rood sierstiksel. Zonder schaamte trok ze ook het rokje uit en zagen we haar bijpassende witte slipje, dat een string bleek te zijn, want toen ze zich omdraaide, zagen we het touwtje van de string tussen haar kleine ronde billen verdwijnen.

De vrouwen namen een bevallige pose aan en Elena vroeg: “En? Zijn we goedgekeurd?”

“Meer dan goed.” Zei Esmee en Sanne en ik beaamden dit gretig.

“Om te zoenen zo mooi.” Zei Sanne en begon te grinniken. “Dat is wel tevens een risico van werken in de buurt van Rob, want hij is een enorme knuffelkont, dus als hij de kans ziet, dan grijpt hij je en zoent je tot je oren flapperen.”

Elena keek me indringend aan en zei: “Dat komt dan goed uit, want als ik wel iets lekker vindt, dan is het wel een goede geile tongzoen.”

“Ja, dat klopt.” Zei Irina, die inmiddels helemaal op haar gemak was. “Als ik met mama zoen, dan wordt ze echt heel geil en ik ook, want mama zoent als de beste.”

“Oh ja? Laat eens zien dan?” vroeg Sanne.

Elena keek naar Sanne, maar zij knikte met haar hoofd naar Irina en zei: “Nee Elena. Zoen met jouw dochter. Ik wil dat wel eens zien hoe moeder en dochter met elkaar zoenen.”

Elena knikte en nam Irina in haar armen. Irina was er al helemaal klaar voor en zoende op een heel geile manier met haar moeder. We konden goed zien hoe de twee tongen langs elkaar gleden en het was vanaf mijn positie ook heel goed te zien hoe de twee paar kleine borsten tegen elkaar drukten.

De twee gingen even helemaal in elkaar op en toen Elena haar dochter bij haar kleine ronde kontje pakte, nam Irina ook de billen van haar moeder in haar handen en begon ze lekker te kneden. Ze hadden er veel lol in en toen Sanne zei dat dit voor nu wel genoeg was, lieten ze elkaar los en we zagen niet alleen dat hun tepels lekker stijf stonden, maar ook een mooie natte plek in het blauwe slipje van Elena.

“Dat was heel mooi en heel geil. Mag ik jullie nu ook naakt zien?” vroeg Sanne en ik hoorde in haar stem dat ze geil aan het worden was.

“Ja graag.” Zei Elena en toen ze haar BH ging losmaken volgde Irina haar en niet veel later stonden ze naakt op hun kousen en schoenen na. Elena en Irina hadden even grote, of liever gezegd, even kleine borsten, maar de tepels van Elena waren een stuk groter en niet iets donkerder dan de kleine roze tepels van Irina. Beiden waren van onder kaal geschoren en waar bij Irina alleen een heel lief gesloten spleetje te zien was, zag je bij Elena haar kleine schaamlippen brutaal naar buiten piepen. Dat beiden net erg genoten hadden van het zoenen was bij beiden nu goed te zien. De schaamlippen glommen van het vocht.

“Mmm… wat zijn jullie mooi.” Zuchtte Sanne. “Zo mooi slank en lang, zulke lekkere tietjes en wat een heerlijke kutjes hebben jullie.”
Lees verder in: Het Kasteel - 31
Trefwoorden bij dit verhaal: Kasteel, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...