Klik hier voor meer...
Datum: 21-05-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 10266
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Hete Zomer - 8
Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aandacht er niet bij had kunnen houden op zijn werk. Ben was dan ook wat blij dat de dag er eindelijk opzat en ging naar huis toe, waar Carmen al op hem zat te wachten. Ditmaal had hij haar geen opdracht gegeven, de avond beloofde dusdanig geil te worden dat Ben zijn zaad niet wilde verschieten voordat Chantal zou arriveren. Bij thuiskomst had Carmen dan ook nog haar gewone kleding aan en al kussend verwelkomde ze hem.

“Ik heb er al zin in en jij?”, vroeg ze aan Ben. Die was natuurlijk al de hele dag opgewonden geweest en kon niet wachten tot Chantal zou zijn en zijn langgekoesterde droom van een trio zou gaan uitkomen. Gelukkig had hij een appje ontvangen van Chantal dat ze onderweg was. Aangezien ze niet in de buurt woonde, betekende dit echter nog wel dat er tijd genoeg was, voordat ze zou aankomen. Daarom aten de twee wat samen en bespraken ze elkaars verwachtingen van de trio. “Het lijkt me echt super geil om jullie elkaar te zien beffen!”, zei Ben tegen Carmen. “Haha ja dat zei je laatst ook al! Het is voor mij wel duidelijk waar je het meest naar uitkijkt.”

Carmen had zeker gelijk. Ben vond het echt een mega geil idee dat Carmen en Chantal elkaar zouden gaan beffen. Sterker nog, Ben had zelfs al in zijn hoofd bedacht hoe hij dit zou gaan laten gebeuren, mochten de meiden het nog niet uit zichzelf gaan doen. Hij merkte nu aan Carmen toch ook wel dat ze er steeds meer naar uitkeek, al merkte hij ook zeker dat ze wel een tikkeltje gespannen was. “En wat lijkt jou dan geil?”, probeerde Ben haar ook af te leiden. “Hmm ik weet niet precies, maar ook wel het idee dat wij jou moeten pijpen of zo en ik het beter kan. Ik wil niet dat je haar lekkerder gaat vinden haha.”

Heel veel had Ben zich nog niet laten pijpen, maar tot nu toe had Carmen hem nog geen keer teleur weten te stellen. “Haha, nou maak je maar niet druk! Ik denk niet dat ze zo goed kan pijpen als jij hoor, ik ben nog nooit zo lekker gepijpt als door jou!”, gaf hij Carmen een welverdiend compliment. Deze begon helemaal te stralen en ging al snel weer door over wat haar lekker leek. “Ik ben ook wel erg nieuwsgierig naar hoe het is om seks te hebben met een vrouw. Hoe het is om eens te moeten beffen in plaats van te pijpen! En ik wil ook wel lekker tongen met haar, van vriendinnen heb ik gehoord dat meiden veel zachter kunnen zoenen dan mannen.”

Waar Carmen nog wel een beetje jaloers leek te zijn en bang dat Ben Chantal lekkerder zou vinden als haar, maakte Ben Carmens laatste opmerking zeker niet uit. Ben vond het idee maar wat geil om straks twee tongende meiden bij hem thuis te zien en wat hem betreft konden ze dan ook niet lang genoeg tongen met elkaar! Op dat moment ontving Ben een appje van Chantal dat ze een half uur van zijn huis af was en dus was het tijd om de nodige voorbereidingen te gaan treffen. Hier wist Carmen echter nog niks van, maar in zijn hoofd had Ben alles al lekker uitgestippeld. “Het wordt tijd om je om te kleden Carmen. Ik heb op mijn bed al wat voor je klaargelegd”, zei hij dan ook tegen Carmen.

Deze knikte en wist nu dat de avond van start was gegaan. Opgewonden liep ze naar zijn slaapkamer toe en zag hier een van de lingeriesetjes liggen die ze op vakantie in Portugal had gekocht. Het was zowaar niet het BDSM-setje, waarvan ze had gedacht dat Ben deze het lekkerst zou vinden, maar het was juist het sexy setje met de extra bandjes onderlangs haar BH en aan de zijkant van het slipje. Carmen kleedde zich volledig uit en trok daarna het setje aan. In de lingerie kwam ze de kamer binnenlopen en Ben floot naar zijn nichtje. “Die had je echt goed uitgekozen Carmen! Ik vond het al heerlijk op de foto, maar in het echt ziet het er gewoon nog geiler uit bij je!”

Het complimentje deed Carmen natuurlijk goed en langzaam begon ze al in de stemming te komen, iets waarvan Ben nog een stapje verder ging. Hij opende de lade onder de TV en haalde hier wat speeltjes uit. “Kom eens hier”, zei hij tegen Carmen. Deze kwam natuurlijk meteen en zag wat Ben allemaal had uitgekozen. “Doe je slipje eens naar beneden.” Carmen deed dit meteen en spreidde haar benen al, zodat Ben er goed bij zou kunnen. “Je bent al een echt sletje aan het worden hè”, zei hij meteen. “Hihi ja volgens mij wel!”, giechelde Carmen opgewonden. “En wiens sletje ben jij dan?”, plaagde hij haar nog verder. “Jouw sletje Ben”, zei Carmen nu blozend.

Hierop pakte Ben het trileitje en stopte deze in Carmen haar kutje, die uiteraard al aardig nat was van opwinding. Alleen dit was niet de plek waar Ben van plan was om het eitje te stoppen. “Draai je eens om en pak je enkels eens beet”, zei Ben hierna tegen Carmen. Carmen snapte de hint natuurlijk wel en draaide zich om en boog voorover, waarbij ze haar enkels beetpakte. Al snel voelde ze het trileitje tegen haar kontje drukken en al snel opende haar kringspier zich en drukte Ben het trileitje in haar kontje. “Oooo…”, zuchtte Carmen van opwinding bij het naar binnen voelen glijden. Hierna moest Carmen zich weer omdraaien, waarna ze ook nog de vaginale balletjes in haar kutje kreeg van Ben.

“Trek je BH eens voor je tepels weg”, zei Ben hierna en Carmen wist al wat er ging komen en moest even slikken. Ze deed wat Ben haar vroeg en zag hoe hij vervolgens de tepelklemmetjes pakte en deze op haar tepels plaatste. “Auw…”, jammerde Carmen bij het eerste klemmetje. “Ooow…” Het tweede klemmetje ging echter al een stuk makkelijker. Van Ben mocht ze nu haar BH weer goeddoen, maar de klemmetjes kwamen er natuurlijk wel langs en waren dus duidelijk zichtbaar. “En nu nog even knielen, dan zijn we klaar”, zei Ben tegen Carmen. Eenmaal op haar knieën, pakte Ben de collar en deed deze bij haar om. “We gaan een heerlijk avondje tegemoet sletje, ik kan niet wachten om te beginnen!”, zei Ben opgewonden tegen zijn nichtje. “Ja ik ben erg benieuwd!”, zei Carmen geil.

Om de tijd te doden speelde Ben met zijn mobiel en zette de vibrerende speeltjes al lekker aan in Carmen. “Oooo! Oooo oooo… Oooo oooooo… Oooo! Oooo! Oooooooo…”, kreunde Carmen geil en genoot al lekker hoe Ben haar aan het opwarmen was. Zo zou ze zeker al een drijfnat kutje hebben als Chantal zou arriveren. Gelukkig voor Carmen kwam Chantal al snel aan, want Ben was al zo opgewonden door alle voorpret en het vooruitzicht op een trio, dat hij Carmen al flink op de proef stelde en de speeltjes vaak op een hoog standje zette. “Oooo fuck Ben!”, gilde Carmen het al geil uit en op dat moment ging de bel. Ben zette meteen allebei de speeltjes volledig uit en liep naar de deur toe.

Zodra hij opendeed zag hij Chantal staan. Ze was in het echt nog lekkerder dan op de foto’s en hij liet haar binnen. “Lekker dat je er bent! Wij waren al een beetje begonnen”, zei Ben grijnzend en Chantal zag Carmen in haar lingerie al op de bank zitten. Carmen liep toch wel even rood aan. Het was voor het eerst dat iemand anders als Ben haar zo zag. Ook Carmen kon niet anders dan beamen dat Chantal een erg knappe meid was. Haar eerst ervaring met een vrouw mocht dan ook zeker met haar zijn! Zelfs met kleding aan zag ze er lekker uit. Chantal had haar bruine haren in een staart en droeg een mooi zwart off the shoulder topje. Tussen het topje en haar zwart-wit gestreepte rokje was een stukje buik bloot en Carmen kon niet anders dan bekennen dat Chantal goed afgetraind was, zo slank als ze was.

“Je hebt niet gelogen Ben, Carmen is echt prachtig!”, zei Chantal meteen, terwijl ze Ben zoenend begroette. Hoewel ze een heet avondje tegemoet gingen, pakte Ben Chantal niet meteen hard aan, maar bood haar eerst wat te drinken aan. “Ja lekker, mag ik een wijntje?” Met twee wijntjes en een biertje gingen ze naar de woonhoek toe. Chantal ging naast Carmen op de bank zitten en Ben nam plaats op zijn zetel. “Zie jij er altijd zo lekker uit?”, zei Chantal tegen Carmen. Het was duidelijk dat Chantal geen schaamte kende en niet nerveus was voor vanavond. “Hihi dank je, maar jij ziet er ook erg lekker uit hoor!”

Chantal streelde Carmen over haar bovenbeen en Carmen dacht dat het al ging beginnen, maar Chantal nam haar wijntje en dronk hier verder van. “Maar jij hebt dus nog nooit eerder seks gehad met een vrouw? wel eens gezoend?”, vroeg Chantal aan Carmen. Carmen schudde haar hoofd. Hoewel vriendinnen van haar wel eens met elkaar hadden gezoend om het te proberen, had Carmen dit zelf nog nooit gedaan. Qua vrouwen was ze dan ook nog helemaal blue. Zo werd het ijs langzaam gebroken tussen de drie en begon ook Carmen zich al meer op haar gemak te voelen naast Chantal. Ben keek verlekkerd naar Chantal en kon niet wachten om haar topje en rokje uit te zien gaan.

Alleen Chantal had nog een verrassing voor de twee. Nadat de wijntjes en het biertje leeg was, vroeg Chantal of ze zich misschien mocht verkleden. “Aangezien Carmen er zo lekker uitziet, moet ik natuurlijk ook wel mijn best doen”, zei ze met een glimlach en gaf Carmen een knipoog. Carmen voelde zich echt op haar gemak bij Chantal. Het was niet dat Chantal zich beter probeerde voor te doen dan haar, zodat ze meer aandacht van Ben zou krijgen. Sterker nog, ze begon meer het gevoel te krijgen dat ze naast elkaar stonden tegenover Ben. Meer en meer begon Carmen dan ook echt zin te krijgen in het avondje en naar haar ontdekkingstocht van seks met een vrouw.

Natuurlijk was Ben nieuwsgierig naar wat Chantal voor geil setje had meegenomen. “Ja hoor je kan je wel omkleden op mijn kamer.” Chantal stond op en ging met haar handtas naar zijn slaapkamer toe. Gespannen en opgewonden zaten Ben en Carmen te wachten. Gelukkig had Chantal niet lang nodig voor ze omgekleed was, maar Ben en ook Carmen moesten toch even slikken zodra ze Chantal terug de kamer in zagen lopen. “Wauw…”, kon Ben alleen maar met open mond uitslaan. Hoewel hij Carmen nu al in meerdere geile setjes had gestoken en haar ook in een geil lak jurkje had gezien, overtrof Chantal echt zijn stoutste dromen.

Chantal had namelijk een volledig zwart latex setje aan. Een latex BH, waarin haar borsten echt goed naar voren kwamen. Ben schatte ze zo op een C-cup, nagenoeg hetzelfde als Carmen haar borsten, maar doordat ze zo slank was, staken ze pronkend naar voren. Buiten de BH had ze een latex slipje, met bijpassende latex jarretelgordel. Hierbij droeg ze wel normale zwarte kousen. Ben voelde meteen wat groeien in zijn broek. Dit moest en zou echt de avond van zijn leven gaan worden! Ook Carmen keek graag naar Chantal. Ze merkte zelfs dat ze jaloers was, zo lekker zag Chantal eruit in het pakje.

“Hihi ik zie dat het in de smaak valt?”, zei Chantal tegen Ben en Carmen. “Ja echt wel! Je ziet er geil uit!”, zei Ben. Verlekkerd keek hij ook naar het slipje. Net als op de bikinifoto, die ze op haar profiel had, zag je de opening naast haar venusheuvel bij het slipje. Ben kon niet wachten om dat kutje eens lekker aan te pakken! Alleen daar waren ze nog niet en Chantal ging nu weer bij Carmen op de bank zitten. Even liet ze zich nog bekijken door Ben en Carmen, maar nam zelf nu het initiatief om Carmen eens uit haar schulp te trekken. Chantal boog dan ook naar Carmen toe en Ben zag hoe Chantal met Carmen begon te zoenen.

Voor Carmen was dit al heel spannend, maar aangezien ze tegenwoordig veel tongde met Ben, wist ze wel wat ze moest doen. Haar vriendinnen hadden niet gelogen kwam ze al snel achter. Het tongen met een meid was heel anders dan met een man, want Chantal haar lippen waren veel zachter dan die van Ben. Carmen merkte al snel dat ze het zelfs lekkerder vond, dan met Ben en ging dan ook vrij snel op in het tongen met Chantal. Hier keek Ben natuurlijk heerlijk geil bij toe en hij trok zijn shirt maar alvast uit. In alleen zijn sportbroekje zat hij op de zetel toe te kijken hoe Carmen en Chantal zaten te zoenen. Chantal ging ook al wat verder en streelde Carmen langs haar zij en liet haar hand ook al over de borsten van Carmen glijden.

“Hmm…”, moest Carmen even zuchten zodra Chantal onbewust tegen de tepelklem aanduwde. “Hihi laat me ze eens zien!”, zei Chantal en ging op de rug van Carmen naar haar BH-sluiting en klikte deze open. Daar zat Carmen dan topless op de bank, al was ze ondertussen wel dusdanig los dat ze zich hier niet meer voor schaamde. Verlekkerd zag ze Chantal naar haar borsten kijken, waar Ben de twee klemmetjes op haar tepels had gezet. “Altijd lekker om zulke mooie borsten te zien met twee klemmen erop!”, zei Chantal en streelde de borsten van Carmen even liefkozend. “Hmm…”, zuchtte Carmen nu van opwinding en liet Chantal zo even met haar borsten spelen.

Hier was Chantal echter niet van plan te stoppen en ging dan ook verder en haar handen daalde langs het lichaam van Carmen omlaag, waar ze naar het slipje ging wat ze droeg. Carmen zakte wat onderuit en liet opgewonden toe hoe Chantal het slipje vervolgens bij haar uittrok. Naakt zat ze nu op de bank en Chantal zag de touwtjes van de speeltjes in Carmen haar kutje en kontje al zitten. “Oh hihi ik snap nu wel waarom je al zo geil bent!”, zei Chantal en gleed even met haar vingers over het kutje van Carmen. “Oooo…”, wat was het toch lekker en spannend! Chantal ging niet haar kutje in, maar speelde wel even met haar clitje, wat Carmen al lekker geil maakte. “Hmm jaaa lekker zo… Oooo hmm wat doe je dat lekker…”

Vanaf de zetel zat Ben flink opgewonden toe te kijken en in zijn sportbroekje was ondertussen een flinke bult ontwikkeld. Hij wist zeker dat als hij zijn mond nu niet zou opentrekken, Chantal over enkele minuten met haar hoofd tussen de benen van zijn nichtje zat, maar dat moment wilde hij nog even uitstellen en dus besloot hij de meiden te sturen. “Wat denk je ervan om Chantal nu eens uit te kleden Carmen. Ze mag de jarretelgordel wel aanhouden, maar de rest kan je al lekker uittrekken.” Nu Carmen zelf aan het werk werd gezet, moest ze toch wel even slikken, maar Chantal stelde haar op haar gemak. “Ga maar lekker je gang hoor. Dan kan Ben lekker naar twee naakte meiden kijken!”

Om het Carmen iets makkelijker te maken draaide ze met haar rug naar Carmen toe. Het was een sluiting loze BH en Carmen moest hem dan ook echt over de borsten van Chantal omhoog schuiven. Haar borsten floepte zo tevoorschijn en Ben keek verlekkerd naar de lichtbruine tepels van Chantal die tevoorschijn kwamen en al lekker opgezwollen waren. “Heerlijke borsten heb je Chantal!”, zei Ben opgewonden. Carmen trok ondertussen de BH over Chantal haar hoofd en liet hem naast zich neervallen. Haar handen daalde nu omlaag. Aangezien ze best wel een beetje gespannen was, streelde ze Chantal niet, zoals zij wel bij haar had gedaan.

Om zijn nichtje te helpen, zette Ben de speeltjes dan ook zachtjes aan, misschien zou de opwinding haar helpen om helemaal los te komen. Carmen had dit natuurlijk helemaal niet aan zien komen en hoewel ze wel meer gewend was, schrok ze zich dan ook rot. “Oooo!”, slaakte ze dan ook een gilletje uit zodra Ben het trileitje en de balletjes aanzette. “Oh lekker! Ga je nu met haar spelen?”, vroeg Chantal aan Ben. “Haha nee, maar ik merk dat ze nog een beetje terughoudend is. Ik dacht laat ik haar eens helpen”, zei Ben grijnzend. Chantal vond dit lekker en keek Carmen aan. “Hmm hoor je wat Ben zegt? Je mag wel lekker aan mijn borsten zitten hoor”, nodigde ze Carmen dan ook uit en duwde haar borsten naar voren toe.

Even hield Carmen in, maar de nieuwsgierigheid won het uiteindelijk toch bij Carmen en ze reikte met haar handen naar de borsten van Chantal en begon deze voorzichtig te strelen. “Hmm…”, zuchtte Chantal goedkeurend. Carmen ging langzaam verder en pakte de borsten van Chantal uiteindelijk ook beet en kneedde ze zacht. Het was vreemd om voor het eerst in haar leven de borsten van een andere meid te voelen, maar wat was het lekker. Carmen bleef nu dan toch wel even hangen bij de borsten van Chantal en voelde ook aan de tepels van Chantal. Deze waren lekker puntig en Carmen liet ze door haar vingers rollen. “Oooo…”, kreunde Chantal nu voor het eerst. Carmen kreeg de smaak te pakken en Ben liet Carmen dan ook nog even doorgaan.

Flink opgewonden zat Ben toe te kijken hoe Carmen steeds geiler werd en meer en meer zich aangetrokken begon te voelen tot Chantal. Het leek dan ook echt een geile avond te worden, waarbij ze alle drie flink zouden kunnen genieten. Toch besloot Ben na een minuut in te grijpen en Carmen weer even op haar plek te zetten. Hij zette hiervoor de speeltjes dan ook even kort op de hoogste stand. “Oooo!”, gilde Carmen hard en kneep onbewust hard in de tepels van Chantal. “Auw!”, jammerde deze direct. Carmen schrok zich rot en bood gelijk haar excuus aan. “S-sory zo was het niet bedoeld!” Chantal stelde haar echter direct weer gerust. “Haha wees maar niet bang hoor, ik kan wel wat meer hebben dan dat! Maar daar komen we vanavond wel achter”, zei Chantal met een knipoog.

“Dan moet Carmen wel eerst eens haast maken en je verder uitkleden. Waar wacht je nog op sletje?” Carmen voelde zich vernederd, zo sletje genoemd worden voor het oog van Chantal en ze keek dan ook verlegen naar Chantal. “Lekker hè om zo genoemd te worden? Want sletjes zijn meiden zoals wij wel!” Ben vond het heerlijk om te merken dat Chantal meer ervaren was en zo op haar beurt Carmen meenam in de trio. Hoewel hij Chantal veel verteld had over Carmen, had hij wel gelogen over haar leeftijd en gezegd dat ze achttien was, al was ze binnenkort jarig en zou ze dan achttien worden. Tja, zelf had hij er geen moeite mee dat Carmen nog zo jong was, maar had het maar beter gevonden hierover niet helemaal de waarheid te vertellen.

Na de aanmoedigingen van Chantal, daalde Carmen omlaag en maakte eerst de kousen los van de jarretelgordel, waarna ze het latex slipje van Chantal omlaag kon trekken. Opgewonden keek Ben toe en zag nu het heerlijke kutje van Chantal tevoorschijn komen. Het zag er nog lekkerder uit dan hij had gedacht! Ze had echt een flinke bolle venusheuvel, welke lekker naar voren stak. “Wauw wat heb jij een geil kutje!”, zei hij dan ook, terwijl Carmen de kousen weer vastmaakte aan de jarretelgordel. Hij had nu twee naakte meiden voor zich op de bank. Hij besloot om Chantal ook maar eens een speeltje te gunnen. “Carmen, geef onze gast eens je trileitje, dan kan ik jullie allebei lekker verwennen.”

Dit was iets waar Carmen niet voor werd getest en moeiteloos haalde ze het trileitje dan ook uit haar kontje en gaf deze aan Chantal. “Oooo…” Chantal stopte het trileitje in haar kutje en begon zachtjes te kreunen, aangezien Ben al die tijd het trileitje aan had laten staan, net zoals de de balletjes bij Carmen. Ben voerde de stand van de speeltjes op en zat al snel te genieten van de twee kreunende sletjes voor hem. “Oooo… Oooo wat lekker Ben!”, kreunde Carmen al snel geil. “Hmm jaaa speel maar lekker met ons Ben! Vanavond zijn wij helemaal van jou oooooo…”, kreunde Chantal geil. Die Chantal was toch wel echt een geile merkte Ben op. Daar ging hij zich vanavond wel goed mee vermaken!

Opgewonden door de trillende speeltjes, begonnen de meiden nu weer met elkaar te zoenen en zag Ben ze weer lekker voelen aan elkaars borsten. Hij speelde nu met de instellingen van de speeltjes, waarbij hij soms Carmen wat meer genot gaf en dan Chantal weer. Toch kon hij hier niet al te lang van genieten, want Chantal wilde nu ook wel Ben eens in het spel betrekken. “Kom anders eens tussen ons in zitten Ben”, nodigde Chantal hem uit. De meiden schoven uiteen en Ben liet zich deze kans natuurlijk niet ontnemen en stond op, met zijn stijve duidelijk zichtbaar in zijn sportbroekje. Hij ging tussen de twee in zitten en al snel was hij aan het zoenen met Chantal en voelde Carmen zijn hand over zijn pik glijden. Met haar hand in zijn sportbroekje was ze hem al lekker aan het aftrekken.

Na even met Chantal getongd te hebben, wisselde hij af voor Carmen. Ze was blij dat ze de aandacht van haar neef weer had en begon hem lekker te zoenen. In zijn sportbroekje voelde ze ook de hand van Chantal nu komen en voor het eerst in zijn leven werd Ben door twee meiden tegelijkertijd afgetrokken. Op een gegeven moment pakte Ben Carmen en Chantal allebei bij hun haren beet. Ben besloot nu ook eens zijn dominante kant te laten gelden en maakte ze zijn plannen voor vanavond duidelijk. “Gaan jullie mij maar eens lekker pijpen en doe maar goed jullie best, want ik ga beslissen wie mij het beste pijpt”, maakte Ben ze al direct duidelijk.

De ogen van de meiden werden groot en het was duidelijk dat ze allebei hun best gingen doen te winnen. “Wie mij het beste pijpt zal straks beloond worden en tja, de verliezer heeft natuurlijk straf verdiend!” Wat leek het Ben geil die twee tegen elkaar uit te spelen, ze meer en meer hun best te laten doen om hem te verwennen. Al zou Chantal van goede huizen moeten komen, want Carmen kon echt héél goed pijpen. Maar Chantal had tot nu toe echt een geile dame gebleken en zou hem zeker wel eens kunnen verrassen. Ben kwam er maar wat graag achter en zag hoe de meiden zijn sportbroekje samen uittrokken, zodat hij naakt tussen hun in zat.

Gezien de kleine studio waar Ben woonde, was de bank niet groot genoeg om hier comfortabel met zijn drieën bezig te zijn en dus ging Chantal op haar knieën naast hun zitten, zodat Carmen op haar knieën op de bank kon zitten. Ben zette nog snel de trilspeeltjes op een lage stand, zodat de meiden continu genotsprikkels kregen, zodat ze geiler werden en meer hun best zouden gaan doen. “Hmm… Oooo…”, hoorde hij ze direct weer kreunen en het was Chantal die als eerste zijn pik opeiste en hem begon te pijpen. Chantal had een lekkere techniek, dat was zeker en ze wist haar tong ook goed te gebruiken. Wel merkte Ben op dat ze haar hand maar niet weghaalde en voornamelijk zijn eikel in haar mond had, terwijl ze met haar hand zijn schacht aftrok.

Toch liet Ben haar gewoon doen en keek even naar Carmen. Deze wachtte smachtend op het moment dat zij het over mocht nemen, maar duidelijk was voor Ben dat Carmen te onzeker was om haar kans op te eisen. Na even door Chantal gepijpt en afgetrokken te zijn, trok hij haar hoofd dan ook aan haar staart omhoog. “Zo nu is het aan jou sletje, laat maar eens zien aan Chantal wat je met dat mondje van je kan!”, moedigde Ben haar aan. Carmen bloosde, maar sloot haar lippen al snel om Ben zijn pik. Waar Chantal zijn eikel heerlijk verwend had met haar tong, nam Carmen zijn pik juist lekker diep in haar mond.

“Oooo jaaa… Zo heb ik het graag, laat maar lekker zien dat je hem helemaal in je mondje kan nemen”, kreunde Ben geil. Carmen bleef Ben zijn pik lekker diep nemen en sloof zich lekker uit voor hem. Chantal was duidelijk jaloers op dat Ben harder kreunde bij Carmen, dan bij haar en begon dan ook zijn aandacht te claimen door op zijn ballen te zuigen. Ben merkte dit op en kon het niet laten om een opmerking te plaatsen. “Haha ben je jaloers soms dat Carmen hem helemaal kan hebben?” Om dit nog eens te laten zien, drukte hij Carmen haar hoofd omlaag over zijn pik, waarbij ze nu even geen kant op kon. Wat voelde Carmen zich hier onderdanig bij! Tegelijkertijd was er ook een gevoel van trotsheid. Dat zij haar neef iets kon geven, wat Chantal blijkbaar niet kon.

Toch wilde Ben wel eens zien of Chantal hem diep zou kunnen pijpen en duwde Carmen na enkele minuten van zich af. “Laat maar eens zien of je haar kan overtreffen.” Gespannen keek Carmen toe. Ergens baalde ze wel dat ze had moeten stoppen van hem en hoopte maar dat Chantal haar niet zou overtreffen. Maar Chantal ging haar best doen en liet meteen haar mond zakken over zijn pik. Ditmaal zonder haar hand te gebruiken en Ben zag al dat Chantal hem vrij diep in haar mondje nam. Maar zo diep als Carmen, nee dat lukte haar niet uit zichzelf. “Oo..! Oo..!” Chantal probeerde het, maar moest steeds kokhalzen en kreeg zijn pik maar niet helemaal in haar mond.

Na haar even te hebben zien proberen, besloot Ben haar maar eens een handje te helpen. Hij wist dat Chantal het niet aankon, maar als ze wilde winnen, zou ze wel alles moeten proberen. Ben pakte haar hoofd dan ook bij haar staart beet en duwde haar hoofd nu omlaag over zijn pik. Even ging dit goed, maar al snel kwam hij te diep in haar mond. “Oo..! Oo..! Oo..!”, hoorde hij Chantal kokhalzen en ze wilde omhoog komen. Even hield Ben haar nog vast, voordat hij haar losliet. “Haha het lukt je niet hè? Laat jij dan maar eens zien hoe het moet Carmen”, zei hij tegen zijn nichtje en trok haar aan haar losse blonde haren naar zijn pik toe. Opgewonden begon Carmen hem weer te pijpen. De eerste overwinning was voor haar!

Bij haar kon Ben wel lekker hardhandig zijn en terwijl hij Carmen omlaag drukte over zijn pik, hoefde hij haar niet vroegtijdig los te laten. Chantal besefte wel dat ze dit niet ging winnen. “Wauw jij kan echt lekker pijpen Carmen! Hmm verwen Ben maar lekker!”, moedigde ze Carmen verder aan. Zo was de sfeer tussen de meiden onderling ontspannen en verre van vijandig, zelfs nu Ben ze liet strijden met een prijs en straf voor de verliezer. Voor Carmen was het ook lekker Chantal haar te horen aanmoedigen. Ze vond het echt leuk om samen met haar Ben te pijpen en ze liet Ben haar dan ook lekker hardhandig deepthroaten.

Natuurlijk wilde Ben niet nu al klaarkomen. Hij had wel meer in gedachten en nadat Carmen hem dan ook had gepijpt, besloot hij de wedstrijd te staken. “Nou het is wel duidelijk wie van jullie de grootste pijpslet is” en grijnzend keek hij naar Carmen, die zich maar wat trots voelde op haar titel. Voor Ben de straf ging uitdelen, zette hij wel even de beide speeltjes uit bij de meiden en legde zijn telefoon weg op tafel. Hierna trok hij Chantal hardhandig aan haar staart over zijn knie en Carmen maakte snel ruimte, zodat Ben lekker zijn gang kon gaan. Ze vond het wel lekker dat zij had gewonnen en dat niet zij, maar Chantal gestraft werd!

“Haal eens mijn paddle sletje”, zette Ben Carmen aan het werk en Carmen liep naar Ben zijn kast toe en haalde er opgewonden de paddle uit. Ze gaf hem vervolgens aan Ben, die nog steeds met Chantal over zijn knie zat. “Gaan we eens laten voelen dat je de volgende keer beter je best moet doen Chantal!”, zei hij streng en hief voor het eerst de paddle omhoog. “Auw…”, jammer ze. Ben had duidelijk nog niet hard genoeg geslagen. Weer hief Ben de paddle dan ook omhoog en sloeg dit keer harder. “Au!”, kermde Chantal dit keer hard. “Kijk zo hoor ik het graag”, grijnsde Ben. Carmen zat met een dubbel gevoel toe te kijken. Enerzijds vond ze het lekker hoe niet zij, maar Chantal gestraft werd. Aan de andere kant baalde ze toch ook wel dat Ben haar nu geen aandacht gaf, maar zijn aandacht volledig naar Chantal ging. De balletjes in haar kutje stonden ook uit, dus voor Carmen zat er niet veel anders op dan toe te kijken.

“Auw… Au! Auw… Auw… Au! Ooow…” Het was duidelijk dat Ben Chantal stevig strafte. Waar hij voor Carmen nog wel eens inhield, had hij bij Chantal niet deze voorzichtig aanpak in gedachten en sloeg hij haar billen met twintig slagen goed rood. Carmen moest soms slikken, zo hard sloeg Ben Chantal. Zou het er ook zo uitzien als hij dit bij haar deed? Maar zelf hoefde ze nooit zo hard te gillen en ze had dan ook echt het idee dat Ben harder sloeg. Was hij dan toch nog iets voorzichtiger met haar of was het nu gewoon de opwinding van de trio die Ben zo geil maakte, waardoor hij Chantal harder durfde aan te pakken?

Carmen kwam er niet achter, want na de twintig slagen mocht Chantal van Ben zijn knie opstaan. “Zijn mijn billen lekker rood Carmen?”, vroeg ze haar. Het was duidelijk dat Chantal wel eerder harde spanking had gehad, want het weerhield haar er niet van trots haar rode billen aan Carmen te showen. “Ja zo rood heeft Ben ze bij mij nog niet eerder geslagen!”, zei Carmen toch ook wel een beetje jaloers. Ben had de jaloezie bij Carmen niet door en wilde eigenlijk nu de meiden wel eens neuken, maar gezien hij ook nog wat opdrachtjes in gedachten had, besloot hij maar om hier een opdracht aan vast te hangen voor de meiden.

Met zijn drieën gingen ze naar Ben zijn slaapkamer toe en hij liet Carmen en Chantal op zijn bed liggen. Natuurlijk kropen de twee meteen naar elkaar toe en keken Ben uitnodigend aan. “Je mag wel lekker tussenin komen liggen hoor hihi”, giechelde Carmen. Maar Ben had een ander idee. “Gaan jullie twee maar eens lekker met elkaar spelen, dat ging jullie net ook al heel goed af. Ik kijk maar al te graag toe”, zei Ben. Alleen de meiden snapte natuurlijk ook wel dat Ben het ze niet zo makkelijk zou maken. “Alleen jullie mogen niet aan elkaars kutje zitten. Voor de rest mag alles. De verliezer, tja die krijgt natuurlijk weer lekker straf”, zei Ben terwijl de grijns op zijn gezicht weer terugkwam.

Deed leek Carmen en Chantal natuurlijk allebei een geile opdracht. Hoewel ze net op de bank al even kort met elkaar hadden kunnen spelen, ze wilden natuurlijk wel meer en vooral Carmen wilde zeker wel meer ontdekken hoe seks met een vrouw zou zijn. Het duurde dan ook niet lang, voordat de meiden begonnen te tongen met elkaar en hun borsten tegen elkaar gedrukt werden. Opgewonden keek Ben toe en aangezien hij net niet klaargekomen was, was hij al bloedgeil en keihard! Al strelende van zijn pik stond hij te genieten van de zoenende meiden en de heerlijke smakkende geluiden die hierbij te horen waren.

Onder het zoenen streelden de meiden elkaars lichaam en het deed Ben goed dat Carmen nu ook makkelijk de weg vond naar Chantals borsten en ook lekker al haar handen over de billen van Chantal liet glijden. Waar Carmen net iets vollere billen had, had Chantal juist weer een wat kleiner, maar heerlijk afgetraind kontje. Dat had Ben net met de paddle al kunnen voelen, de paddle was een stuk harder aangekomen dan normaal bij Carmen, aangezien haar billen iets meer meebewogen. Het was dan ook heerlijk om te zien hoe de meiden qua uiterlijk hun verschillen hadden, maar allebei op hun manier héél knap waren. Het was dan ook de gedroomde combinatie voor zijn eerste trio.

Voor Carmen was het nu ook wel weer genieten, nu ze lekker nagenoeg vrijuit met Chantal kon vrijen. Het was echt heerlijk om te zoenen met haar en zeker ook om lekker elkaars lijven te verkennen. Nu ging er toch echt niks boven Ben zijn pik, maar om ook eens uitvoerig aan de borsten van een meid te kunnen zitten en dat lekkere strakke kontje van Chantal, maakte Carmen heel geil. “Oooo… Oooo…”, hoorde hij de meiden dan ook samen kreunen. Ze waren lekker uitvoerig elkaars tepels aan het strelen en hij wist gewoon dat het niet lang meer moest duren voor een van hun ongemerkt in de fout zou gaan, in hun opwinding.

Voor Ben was het vrij duidelijk dat dit Carmen zou gaan zijn of misschien toch Chantal? Ze leek namelijk wel heer erg te genieten van Carmens lichaam en misschien zou ze in een ongecontroleerd moment toch even haar hand laten afdalen. Ben streelde nog eens langs zijn stijve pik, maar om te voorkomen dat hij straks al snel zou spuiten, begon hij zich nog niet af te trekken. “Oooo… Hmm… Oooooo…”, hoorde hij de twee weer heerlijk kreunen en zuchten van opwinding en op dat moment zag hij nog net dat Carmen met haar hand naar het kutje van Chantal ging. “Oooooo…”, kreunde Chantal echter ook diep zodra Carmen over haar clitje gleed en Ben wist genoeg. “Hé wat zie ik daar Carmen? Stoppen jullie eens snel! Zat jij nou aan het kutje van Chantal?”

Meteen baalde Carmen en voelde ze zich betrapt. Wat baalde ze van haar fout, dit was zo lekker dat ze nog wel even door had willen gaan. Alleen Carmen was zo geil geworden van het vrijen met Chantal, dat ze zichzelf niet helemaal meer onder controle had gehad en haar hand afgedaald was naar het kale kutje van de brunette. Hoewel Carmen baalde, vond ze het ergens ook wel lekker, want hoewel ze verwachtte straf te gaan krijgen, dat betekende wel dat zíj de aandacht van Ben zou krijgen, die Chantal net had gehad van hem. Gespannen van opwinding was ze dan ook erg benieuwd naar haar straf. “Wat ga je nu met mij doen Ben, nu ik stout ben geweest?”, zei ze met een lekkere geile onderdanige blik tegen hem.

Alleen het bleek dat Ben geen fysieke straf in gedachten had gehad. In plaats daarvan was het zodat hij voor zichzelf kon bepalen wie waar terecht zou komen in de bondage die hij in gedachten had. Het leek hem namelijk heel geil om een van de meiden op haar rug op zijn bed te binden en dan de andere er bovenop te leggen, waarbij hun hoofd bij elkaars kutje zou zitten. En aangezien Carmen had verloren, moest zij onderop. “Haha je dacht zeker dat je nu lekker met de zweep straf kreeg zeker? Maar nee, ik ga jullie lekker vastbinden en jij komt onderop!”, maakte hij nu ook Carmen en Chantal zijn plan duidelijk.

Natuurlijk baalde Carmen, ze had wel op wat meer aandacht gehoopt, maar goed ze vond bondage ook erg leuk en was benieuwd naar hoe Ben hun wilde vastbinden. Uit zijn kast pakte Ben nu de pols- en enkelbanden en deed deze bij Carmen om. Dit vond ze wel lekker, want dat betekende dat zij die wel had, maar Chantal niet. Eenmaal omgedaan, moest Carmen op haar rug gaan liggen, met haar voeten naar de muur toe en maakte Ben haar enkels vast met touw aan de hoeken van het bed. Met haar armen deed hij hetzelfde, waardoor ze heerlijk gespreid op het bed lag. Alleen nu moest Chantal er nog bovenop gaan liggen.

Aangezien Ben maar één setje pols- en enkelbanden had, moest hij hier improviseren. Naakt ging Chantal andersom op Carmen liggen, waardoor Carmen tegen het kutje van Chantal aankeek. Ze had een lekker kaal kutje en zoals te zien was geweest op haar bikinifoto, had ze inderdaad echt een flinke venusheuvel, doordat ze zo slank was. Het was nu wel heel uitnodigend om haar te gaan likken, maar ze wist zeker dat Ben haar dan echt zou straffen en ze hield haar nieuwsgierigheid dan ook nog maar even tegen. Het was wel lekker voor haar om te merken dat ze losser begon te komen en meer en meer wilde experimenteren met Chantal.

Om Chantal vast te maken aan Carmen, pakte Ben een rol tape en deed dit rondom de polsen van Chantal en onderbenen van Carmen. Ditzelfde herhaalde bij ook andersom, waardoor de meiden nu aan elkaar gebonden op zijn bed lagen. Het was een heerlijk gezicht om te zien, maar Carmen merkte al snel waarom het de straf was dat zij onderop lag. Het volle gewicht van Chantal drukte nu op haar lichaam. Gelukkig maar dat Chantal goed afgetraind was! Het was nu wachten op Ben zijn volgende opdracht, maar aangezien ze geen kant op konden, wist Carmen haast wel zeker wat Ben zijn opdracht zou zijn. Het was alleen de vraag wat ze moest doen om te winnen.

Het was echter een opdracht waarbij je vooral moest zorgen om niet te verliezen, hoe lekker dat ook zou zijn. “Gaan jullie elkaar nu maar eens lekker beffen. Ik denk vooral dat jij dat wel lekker vindt hè sletje”, zei hij terwijl hij geknield bij Carmen haar hoofd zat. “Je kon er net niet vanaf blijven, dus ga je nu maar lekker je gang! Het wordt jullie doel om de ander klaar te laten komen. Degene die het lukt de ander klaar te laten komen wint en krijgt van mij een beloning. En de verliezer, tja die zal wel zien wat die beloning voor de ander inhoudt”, deed Ben mysterieus. Het liet de meiden in het ongewisse wat Ben van plan was, maar duidelijk was wel dat Carmen het lastig ging krijgen!

Aangezien Carmen nog geen enkele lesbische ervaring had, wist ze ook echt niet hoe ze dit het beste moest aanpakken. Zelf was ze al een tijd botergeil en zou dan ook echt haar best moeten gaan doen dat Chantal haar niet snel zou kunnen klaar beffen. Zeker gezien ze dit keer wel mocht komen en dus echt voor zichzelf haar orgasme moest gaan tegenhouden. Chantal wachtte echter niet na het horen van de opdracht en begon haar meteen te likken, zonder enige aarzeling. “Oooo!”, gaf Carmen dan ook een gilletje van opwinding. Chantal wist maar al te goed haar gevoelige clitje te vinden. Carmen kon dan niet anders dan het voorbeeld van Chantal te volgen en begon haar onwennig te likken. Ben bleef bij haar hoofd zitten, die vond het heerlijk om de tong van Carmen het kutje van Chantal te zien verkennen.

Opgewonden zag Ben hoe Carmen haar tong langs de lekkere natte lipjes van Chantal gleed. Hoewel Carmen zoekende was, hoorde hij Chantal ook zeker al wat zacht kreunen. “Oooo…” Ben besloot om de twee maar al wat te helpen, want hoe lekker hij het vond om dit te zien, hij kon niet wachten om de beloning te geven! Daarom pakte hij zijn mobiel erbij en zette de trillende speeltjes weer zacht aan, zodat beide meiden continu werden geprikkeld. “Oooo… Oooo… Oooo oooooo…”, hoorde hij de twee kreunen, maar Carmen bleef haar best doen Chantal de hele tijd te blijven likken, aangezien ze graag wilde winnen. Ben zag dit wel en wist hoe moeilijk Carmen het nu had haar te blijven likken, terwijl ze zowel door de trillende balletjes als Chantal haar tong en lippen verwend werd.

“Oooo! Oooo jaaaaa…”, kreunde en gilde Carmen dan ook even hard, maar drukte haar mond al snel weer op het sappige kutje van Chantal. “Oooo… Oooooo… Oooo oooo…” Ben werd flink opgewonden van het gekreun van de twee en nu hij van dichtbij zag hoe Carmen het kutje van Chantal aan het likken was, werd hij steeds geiler van het idee haar straks te neuken. Ben hoopte dan ook dat Chantal zou winnen en om eerlijk te zijn, hij wist ook wel zeker dat dit ging gebeuren. Om echter te zorgen dat dit ook zo was, zette hij de vibrerende balletjes gemeen dan ook hoger, dan het trileitje van Chantal. “Oooo! Oooooo!”, kreunde en gilde Carmen dan ook hard.

Carmen wist natuurlijk niet dat Ben bij haar de balletjes harder had gezet en Chantal gespaard had en hoopte dan ook maar dat Chantal het net als zij zwaar had. Geil als ze al een tijd was, was het tegenhouden van haar orgasme ook heel lastig, zeker aangezien ze wist dat er niet gestopt zou worden tot een van hun klaar zou komen. “Oooo… Oooooo… Oooooo… Oooooo…!” Carmen haar gekreun werd steeds heviger en kwam sneller achter elkaar. Ze snapte maar niet waarom Chantal niet harder lag te kreunen! Ze deed toch echt wel haar best en sabbelde ook uitvoerig op het clitje van Chantal waarop ze haar hoorde reageren.

Steeds meer begon Carmen te beseffen dat ze zou gaan verliezen, want ze werd als maar geiler en geiler en snakte gewoon naar een orgasme. “Oooo ik hou dit niet meer… Oooo ik ga komen…”, kreunde ze dan ook geil, maar probeerde snel Chantal weer te gaan likken in de hoop dat ze het toch zou lukken om Chantal eerder te laten komen. Maar Ben zette haar balletjes nog wat hoger en zette nu het trileitje van Chantal ook wel iets hoger, maar weer kreeg Carmen meer dan Chantal. “Oooo fuck ik ga komen!”, gilde Carmen direct met de balletjes haast op de hoogste stand. Wild schokkend zag Ben hoe ze niet veel later inderdaad klaarkwam en verloor tot zijn plezier en opwinding.

“Oooo fuck ik kom! Oooo oooooo! Oooo oooo jaaa fuck! Oooo oooooooo! Jaaa jaaaaaaa!”, gilde Carmen het uit. Ben genoot van het zicht en zag hoe Carmen lag te schokken op het bed, maar door Chantal bovenop haar helemaal geen kant op kont. Direct nadat hij merkte dat Carmen over haar orgasme heen was, zette hij bij beide de trillende speeltjes uit. Het was natuurlijk niet dat Chantal nu nog mocht klaarkomen! Hijgend lag Carmen nog na te genieten van haar eerste lesbische orgasme. Het was heerlijk hoe Chantal haar had gelikt, dat had ze niet kunnen ontkennen en hoewel ze zeker de teleurstelling van het verlies voelde, was het ook heerlijk om al lekker te hebben mogen klaarkomen.

“Hmm je hebt me echt wel lekker gelikt hoor Carmen”, hoorde ze Chantal nog zeggen. “Maar ik wilde toch echt de beloning krijgen van Ben hoor hihi”, voegde ze eraan toe. Carmen vond het lekker om te horen dat ze het goed had gedaan en begon nu ook wel meer te balen dat ze had verloren. Zou ze nu weer linksgelaten worden door Ben, terwijl hij Chantal ditmaal zou belonen? Ben wist natuurlijk al wat de beloning was, maar ditmaal zei hij niet wat het was, maar liet hij het de twee zien en voelen. Opgewonden ging hij tussen de benen van Chantal zitten, dicht bij Carmen haar hoofd. Ben trok het trileitje weg uit haar kutje en stopte zijn pik ervoor terug in de plaats. Jaloers zag Carmen toe hoe boven haar hoofd Ben zijn pik in Chantal haar kutje schoof en hard begon te stoten.

“Oooo! Oooo jaaa neuk me Ben!”, begon Chantal meteen te kreunen. Die snapte meteen dat dit haar beloning was. Hoewel Carmen jaloers was dat zij niet geneukt werd en zonder trillend speeltje in haar kutje moest toekijken, was dat ook juist wat ze lekker vond aan de andere kant. Het weerloos moeten toekijken hoe er boven haar gezicht geneukt werd, terwijl zij niks kreeg. Het was dan ook een heel dubbel gevoel wat Carmen nu nog niet kon plaatsen. Maar ze moest wel bekennen dat het geil was om Ben zijn pik zo van dichtbij in Chantals kutje heen en weer te zien glijden. “Oooo! Oooo!”, kreunde Chantal, die natuurlijk nog bloedgeil was van het beffen van zojuist.

Bij Carmen werd het wel steeds meer jaloezie wat de overhand begon te krijgen, maar van dit alles had Ben natuurlijk niks door. Opgewonden als hij was neukte hij Chantal lekker hard. Ze was zeker niet zo strak als Carmen, maar had toch wel een erg lekker kutje. “Oooo oooo…”, hijgde hij dan ook kreunend. “Hmm wat een geil nat kutje heb je Chantal!” Net als Carmen bleek Chantal ook wel van dirty talk te houden en begon ze lekker terug te praten tegen Ben. “Hmm jaa neuk dat natte kutje dan maar lekker hard!”, moedigde ze Ben aan. Zo neukten de twee even boven het gezicht van Carmen, die maar hoopte dat ze niet straks Ben zijn zaad uit Chantal haar kutje zou moeten likken! Dat zou de vernedering wel helemaal compleet maken.

“Oooo jaaa lekker Ben! Oooo ga door! Neuk me harder!”, hoorde hij Chantal hard kreunen en hoewel hij zeker door had willen gaan tot hij in haar spoot, trok Ben na enkele minuten toch zijn pik terug, zonder te zijn klaargekomen. “Hmm toe Ben, neuk me verder. Spuit in me!”, probeerde Chantal hem nog over te halen, maar ze voelde het trileitje alweer terug in haar kutje glijden. Meteen ging Ben door met de volgende opdracht en legde zijn mobiel op Chantal haar benen en zette de trillende speeltjes direct allebei hoog aan. “Oooo! Oooo!”, hoorde hij in synchroon geil de meiden hard kreunen van genot. Het was tijd voor de volgende opdracht.

“Ik ga jullie nu lekker teasen met de balletjes en het eitje. Degene die als eerste moet smeken om te stoppen, heeft verloren. En let op, klaarkomen mag niet! Dus zorg maar dat je op tijd opgeeft, want anders krijg je flinke straf!”, verzekerde Ben de twee, terwijl hij Chantal even in haar billen kneep om haar te laten voelen wat dit net voor haar had betekend. Wel bleef Ben nu op zijn knieën op het bed zitten en keek even naar Carmen, die hem geil aankeek. Ze wilde Chantal weer gaan beffen, maar Ben hield haar tegen. “Nee nee, jullie mogen elkaar niet verwennen, nu verwen ik jullie met de speeltjes. Maar als je je mond niet in bedwang kan houden, help ik je wel even een handje”, zei Ben en drukte meteen zijn pik in Carmens mond.

Dit vond Carmen wel heel erg lekker. Hem móeten pijpen terwijl ze zo lag. Hoe Carmen lag kon Ben niet al te ver doordrukken, maar zo kon Carmen wel lekker met haar tong langs zijn eikel glijden en bleef Ben keihard. “Hmm lekker sletje, lik dat kutvocht van Chantal er maar af”, zei hij tegen haar. Carmen voelde zich nu erg onderdanig en het maakte dat ze flink geil bleef, ook al was ze net nog klaargekomen. Toch wist ze dat ze best kans had om te winnen, aangezien Chantal net niet was gekomen en hij haar ook nog eens geneukt had. Zelf kon ze hier ook altijd goed geil van worden en Chantal haar hevige gekreun verraadde dan ook al snel hoe moeilijk ze het had. “Oooo! Oooo jaaa… Oooo oooo! Oooo oooooo…”, kreunde Chantal afwisselend hard en diep.

Hoewel Ben graag Carmen zag verliezen, hij vond het leuk om Carmen lekker te vernederen merkte hij, had hij de straf al in gedachten en wilde nu juist dat Chantal zou verliezen. Ditmaal kreeg Chantal dan ook de extra aandacht die hij Carmen net had gegeven en draaide haar trileitje nog wat hoger. “Oooo fuck wat hard! Ik ga zo komen Ben!” Nu had Carmen wel door dat Ben haar net expres had laten verliezen, aangezien ze merkte dat de balletjes niet harder gezet werden. Maar boos op Ben kon ze niet zijn en likte opgewonden aan zijn eikel. Ben werd als maar geiler en voelde dat hij snel zou gaan komen.

Maar hij zei niks tegen Carmen en zou haar zo eens lekker verrassen door in haar mondje te spuiten. Carmen wist van niks en bleef op zijn eikel zuigen en liet haar tong rond zijn eikel glijden. “Hmm…”, kreunde Ben en probeerde de tekenen dat hij ging komen zo goed als mogelijk te verhullen. Maar dit hield hij op het einde toch niet meer vol. “Oooo… Oooo ik ga komen sletje! Slik mijn zaad! Oooo jaaa slik mijn zaad!”, kreunde Ben hard en spoot zijn zaad, onverwacht voor Carmen, in haar mond. “Oooo oooo…”, kreunde Ben geil tijdens het klaarkomen. Carmen schrok wel even, maar in reflex begon ze toch te slikken en was trots op zichzelf dat het haar wéér lukte zijn zaad te slikken.

Het was duidelijk dat niet alleen Ben geil was geworden, ook Chantal naderde nu haar einde. “Oooo! Oooo Ben! Oooo oooo ik ga dit niet houden!”, kreunde Chantal weer hard. “Geef dan op sletje! Dan kan ik je straffen!”, zei Ben nog steeds geil en sloeg op haar kont, terwijl zijn pik nog steeds in Carmen haar mondje zat. Carmen vond het lekker hoe ze Ben zo kon verwennen, terwijl Chantal geslagen werd. Dít vond ze een lekkere manier van hoe Ben zijn aandacht verdeelde tussen hun twee. Carmen vond het dan ook heel geil en was super trots dat ze Chantal als eerste hoorde opgeven. “Jaaa zet hem uit! Ik hou het niet meer Ben! Oooo oooo ik ga komen!” Het bleek wel hoe ver Chantal was gegaan, want Ben moest snel haar trileitje uitzetten, anders was ze zeker klaargekomen.’

“Oooo… Oooo oooo… Oooo oooo…”, kreunde Chantal langzaam zachter nog na, maar was nét op tijd tegengehouden door Ben. “Pff zat je met expres te zieken met het trileitje? Volgens mij moest ik verliezen haha.” Chantal kon het dus wel hebben dat Ben haar expres had laten verliezen. “Ja haha. Ik vind het tijd om jou eens goed te straffen!”, zei hij opgewonden. “Hmm nou ik ben benieuwd”, zei Chantal. Ditzelfde gold voor Carmen. Wat zou Ben nu van plan zijn? Ze was erg benieuwd of ze weer die jaloezie van net zou voelen, als hij haar links zou laten liggen. Carmen baalde dan ook wel dat ze Ben nu niet meer kon pijpen. Het was heerlijk geweest net even op zijn eikel te hebben kunnen zuigen en zijn zaad te hebben moeten slikken.

Om Chantal te straffen moest hij wel de nodige wijzigingen aanbrengen in hoe de twee lagen. Voorzichtig maakte hij dan ook het tape los en daarna de pols- en enkelbanden van Carmen. Deze moest Chantal hierna omdoen, hier baalde Carmen wel even van. Jammer genoeg had Ben niet twee sets, want Carmen voelde zich altijd heerlijk onderdanig als ze deze van Ben moest dragen, zelfs zonder vastgebonden te zijn! Maar Chantal stond het ook zeker geil, dat kon ze niet ontkennen en keek verlekkerd toe hoe de knappe brunette werd vastgebonden op het bed door Ben. Ze moest met haar billen op de rand van het bed gaan liggen en Ben trok haar benen wijdbeens, zodat ze in een split kwam te liggen. Chantal was erg lenig en haar benen stonden dan ook bijna haaks op haar bovenlijf. Voor Ben een erg geil gezicht, aangezien haar venusheuvel nu lekker omhoog stak.

Langzaam begon Carmen dan ook wel te beseffen waarom Chantal zo vastgebonden werd! Ze had nu al bijna medelijden met Chantal, denkende aan hoe Ben haar zou straffen. Ook Chantal werd nu wel een beetje nerveus. Ze had wel vaker gehad dat mannen kickte op haar kutje, door haar venusheuvel en was hier dan ook al vaak hevig en pijnlijk gestraft. Maar Chantal was er ook zeker wel geil door en keek Ben geil aan, terwijl hij haar handen vastbond aan het bed. Nu kon Chantal geen kant op en liep Ben opgewonden naar zijn kast, waar hij zijn rijzweepje ging pakken. Wat was hij al geil bij het idee alleen al haar hiermee op haar kutje te slaan!

Ben besloot om iets te doen wat hij Carmen eerder ook al had laten doen. “Ik ga jou zo eens goed spanken als straf. Hoeveel slagen je krijgt, laat ik in het midden. Dat hangt er ook vanaf hoe geil ik ervan wordt haha. Misschien krijg je wel meer dan ik in mijn hoofd heb”, lachte Ben gemeen. “Ik wil dat je meetelt, dan weten we ten minste hoeveel slagen je achteraf hebt gehad.” Onderdanig knikte Chantal en Ben zag nu toch wel de spanning in haar ogen. Carmen keek toe hoe Ben voor het eerste de zweep omhoog hief en op haar kutje liet neerkomen. “Auw… Eén…”, jammerde Chantal. Hoewel ze een heel gevoelig clitje had door het likken van Carmen, had hij haar duidelijk niet hard genoeg geslagen om te straffen.

Ook Ben had dit door en sloeg nu snel nog een keer, ditmaal al harder. “Auw…! Twee…”, jammerde Chantal pijnlijk. Weer sloeg Ben, maar ditmaal harder. Goed hard zelfs. “Au!”, gilde Chantal en vergat even mee te tellen. Ben toonde nu echter geen genade en sloeg weer. “Auw… Vier…”, jammerde Chantal. “Volgens mij hebben we drie overgeslagen of niet Carmen?”, vroeg hij aan zijn nichtje. Deze knikte opgewonden. Ze vond het ergens wel geil om te zien hoe Chantal zo lag en recht op haar kutje geslagen was. Deed Ben dat maar eens met haar, ze vond het een geil gezicht en was erg benieuwd hoe dit zou voelen als ze het zelf zo zou moeten ondergaan.

“Je hoort het Chantal, we beginnen we opnieuw. Nu goed je best doen, anders komt er zeker nooit een einde aan.” Hoewel Ben van te voren geen aantal slagen had gespecificeerd was het natuurlijk heel vernederend voor haar om weer opnieuw te beginnen. “Auw… Eén…”, jammerde ze weer. Slag voor slag deelde Ben zo uit, waarbij Chantal jammerend meetelde. Haar clitje was zo gevoelig dat ze iedere slag goed voelde en het gekreun wat Ben normaal bij Carmen wel eens hoorde, bleef bij Chantal achterwege. Maar gezien ze niet meer hard hoefde te gillen, wist hij dat hij niet te ver ging. “Auw… Dertig…”, jammerde Chantal na enkele minuten en even hield Ben in.

“Hoe vind jij dit om te zien sletje?”, vroeg hij aan zijn nichtje. “Hmm wel lekker Ben hoe je haar zo straft. Haar kutje wordt al goed rood hè!”, zei Carmen opgewonden. Ze vond het echt geil om te zien hoe Chantal zo door Ben gestraft werd, al zat er zeker nog een stuk jaloezie in, omdat ze liever zelf zo aangepakt was door Ben. “Lik haar maar eens dan om haar wat te laten genieten”, zei Ben en trok Carmen aan haar blonde haren naar het kutje van Chantal toe. “Ooow… Oooo ooow…”, kreunde Chantal jammerend. Haar clitje was zo gevoelig door de slagen, dat het pijnlijk, maar ook lekker was om gebeft te worden.

Dit vond Ben wel lekker om te zien en hij liet Carmen haar dan ook nog even beffen, waarbij hij Chantal hoorde kreunen en jammeren. “Hmm lekker hè om Chantal zo te beffen of niet”, zei hij nadat hij Carmen even later weer tussen de benen van Chantal trok. “Hihi ja best wel, sorry Chantal!” Maar die snapte het wel en stelde Carmen gerust. “Geeft niks lekker ding, ik vind het wel geil hoor, maar het is zo gevoelig!” Ben snapte dat maar wat goed. Haar kutje was vuurrood en doordat hij niet heel bedreven was met de zweep, was het rondom haar kutje ook aardig rood. Ben was van plan weer door te gaan, maar wisselde nu zijn rijzweepje om voor de paddle.

“Op je knieën en mondje open”, zei hij tegen Carmen. Deze dacht even dat Ben gepijpt wilde worden, maar in plaats daarvan legde hij de rijzweep in haar mond en moest Carmen deze als een stok in haar mond geklemd houden. “En waag het niet hem te laten vallen!”, zei hij streng tegen haar, waarop Carmen instemmend knikte. Opgewonden moest ze toezien hoe Ben Chantal nu met de paddle op haar kutje begon te slaan. “Auw! Eenendertig…”, jammerde en kermde Chantal bij de eerste slag. Maar haar gekerm nam langzaam af en werd meer gejammer en soms leek Ben haar ook wel wat te horen kreunen. Wat een slet was ze toch! Haar kut was ondertussen namelijk vuurrood en Ben durfde niet eens meer harder te slaan, bang dat hij haar écht pijn zou doen.

“Auw… Zestig…”, jammer Chantal minuten later. Ditmaal duurde het wat langer, aangezien Ben net iets meer pauze nam tussen de slagen door. Wel wist hij dat het hier zou gaan stoppen. Chantal haar kutje was vuurrood, precies waar hij zo op gegeild had toen hij haar bikinifoto had gezien. “Zo dat is een geil gezicht! Of niet sletje?”, zei hij tegen Carmen. Carmen knikte, want met de zweep nog tussen haar tanden kon ze niks zeggen zonder hem te laten vallen. Ze had het zeker opwindend gevonden, maar vond ook wel dat Ben best hard was geweest! Ze had zelfs wat medelijden met Chantal gekregen.

Dit vond Carmen ook wel vreemd, want als ze het zelf onderging, kickte ze er juist op om gepijnigd te worden, zeker als hij gemeen met haar tepels omging. Maar zou het er bij haar dan ook zo uitzien? Dat Ben haar ook zo hard zou aanpakken en dat het als buitenstaander er veel heviger uitzag, dan dat ze het dan zelf ervaarde. Het leerde Carmen ook wel de andere kant wat meer te begrijpen en te snappen dat ze echt wel wat aankon en trots mocht zijn op haar pijngrens. Ditmaal mocht ze Chantal echter niet beffen en Chantal voelde haar kutje dan ook nog goed nagloeien, terwijl Ben haar losmaakte.

Pas hierna mocht Carmen hem de zweep weer geven en borg hij deze, net als de paddle weer op. Hij vond dat hij wel genoeg met de twee had gespeeld, want hij wilde toch ook wel heel graag seks met de twee hebben. Het leek hem heerlijk om echt seks te hebben met de twee geile meiden en nu eens zonder grenzen hun ook met elkaar te laten spelen. Stijf was Ben ondertussen niet meer na zijn zaadlozing en daar moesten de meiden samen maar eens verandering in zien te brengen. “Laten we nu gewoon lekker neuken met elkaar! Geen regels, behalve dat ik lekker de standjes bepaal”, zei Ben en maakte ook de collar bij Carmen los. Ze hoefde nu geen toestemming te vragen om een orgasme. Als ze wilde, mocht ze lekker komen.

Net als Ben, was Carmen ook wel erg benieuwd naar hoe het zou zijn om met zijn drieën seks te hebben en eenmaal van haar collar ontdaan, keek ze Chantal aan. “Zullen we Ben dan maar weer lekker stijf pijpen?” Chantal vond dit natuurlijk een heerlijk idee. Ben ging op zijn bed liggen en de meiden gingen aan weerszijde naast hem zitten. Met zijn hand kon hij bij hun kutjes en begon ze lekker te vingeren, terwijl Chantal zijn slappe pik alweer in haar mond nam. “Hmm jaa pijp me maar lekker stijf!”, kreunde Ben opgewonden. Afwisselend pijpte de meiden hem en al snel kwam er weer leven in zijn pik en groeide deze in het mondje van Carmen.

Nu merkte Ben het verschil tussen de twee weer goed, want stijf kon Carmen hem nog steeds helemaal in haar mond nemen, terwijl Chantal hem toch niet diep meer in haar mond kreeg. “Hmm wat pijp je me lekker sletje…”, kreunde Ben dan ook geil. Carmen vond het heerlijk hem zo te horen kreunen als ze hem aan het pijpen was en voelde zich zo weer even echt gewaardeerd door hem! Voor Carmen was de trio tot nu toe dan ook heel wisselend geweest. Het ene moment vond ze het heerlijk en vond ze het lekkerder om er een meid bij te hebben, maar net zo makkelijk was ze weer jaloers als Ben Chantal te veel aandacht gaf.

Nu Ben stijf was, wilde ze alle drie toch wel aan de seks beginnen. Het waren nu eens de meiden die even stout waren en lekker brutaal bepaalden hoe ze dat gingen doen. Ben was niet eens boos en liet die twee lekker hun gang gaan. Hij vond het lekker om Carmen te zien genieten en wilde haar dat op dit moment niet ontnemen. Met Chantal nog naast hem zittend, kroop Carmen bovenop hem en liet zich zakken op zijn pik. “Oooooo…”, kreunde hij diep zodra haar kut zich rond zijn pik sloot. Het was heerlijk om haar weer te voelen vanbinnen, ze was toch een stuk strakker dan Chantal! Alleen Chantal bleef niet zitten, nee ze ging op zijn gezicht zitten en duwde het kutje in zijn gezicht, welke hij net lekker ruw onder handen had genomen.

“Ooow lik me maar lekker Ben… Ooow…”, kreunde Chantal nog een beetje jammerend. Haar kutje was nog steeds erg gevoelig en hevig als Ben haar likte, werd ze nog even goed aan de slagen op haar kutje herinnerd. “Oooo! Oooo! Ooow! Ooow!”, klonk het dan ook kreunend en jammerend in zijn slaapkamer op dit moment. Maar Chantal werd als maar geiler en ook zei begon nu vrijuit te kreunen. “Oooo wat heb je toch een lekkere tong Ben! Hmm je zal Carmen ook wel lekker geil kunnen maken als je haar likt of niet?”, zei ze geil en keek Carmen aan. Deze vond het echt lekker dat ze Ben aan het neuken was, maar dat Chantal op deze manier ook mee kon doen.

Zijn pik in haar kutje, vond ze lekkerder dan het idee om zelf gelikt te worden en dus voelde ze op dit moment ook geen jaloezie. Vol opwinding boog ze dan ook naar Chantal toe en maakten de meiden de driehoek compleet en begonnen heerlijk te tongen. Buiten het gesmak kreeg Ben er echter maar weinig van mee! “Hmm wat kan je toch lekker tongen!”, zei Chantal nadat ze hun zoen eindigden. “Hihi nou jij anders ook hoor! Ben kan lekker zoenen, maar met een vrouw is zoveel beter!” Ben vond het wel grappig om de twee zo te horen babbelen, maar Carmen tegelijkertijd wel gewoon doorging met zijn pik te berijden. Het was ondertussen gewoon normaal geworden om seks te hebben met zijn nichtje, iets wat hij echter maar had verzwegen voor Chantal…

Dankzij Ben zijn orgasme daarnet, kon hij het nu lang volhouden en het was dan ook niet Ben, maar Chantal die als eerste klaarkwam van de drie. “Hmm… Oooo ga door Ben… Hmm je gaat me nog klaar likken!”, kreunde ze hard. Carmen vond dit lekker om te horen en begon Chantal haar borsten nu uitvoerig te strelen en ook lekker op haar tepels te zuigen. “Oooo jaaa heerlijk Carmen!”, kreunde Chantal luid en liet haar hand door de haren van de blondine glijden. “Hmm jullie gaan me laten komen! Ga door zooo! Oooo oooo jaaa zooo! Oooo oooo ik ga komen! Oooo oooo jaaa ik ga komen! Ik kom! Ik kom! Jaaa ik kom! Oooo oooooooo! Oooo jaaaaa! Oooo oooooooo! Oooooooo!”, kreunde Chantal luid en Ben voelde hoe Chantal schokkend op zijn gezicht klaarkwam.

Flink wat vocht droop zo zijn mond in, iets wat Ben juist wel geil vond en hij bleef Chantal dan ook likken, terwijl ze droop van geilheid. “Oooo wat is dat lekker…”, kreunde Chantal. Doordat Ben haar bleef likken, bleef ze maar geil. Alleen nu was het Ben toch wel die een ander standje wilde en hoopte dat Carmen ook nog zou kunnen komen, voordat hijzelf voor de tweede keer zou spuiten. Hij liet Carmen en Chantal dan ook van hem afgaan en kroop zelf van het bed af en dominant als hij toch nog was, trok hij Chantal aan haar staart mee van het bed. Carmen keek opgewonden toe wat Ben van plan was.

“Ga Carmen maar eens lekker beffen nu!”, zei hij. Carmen gleed meteen naar de rand van het bed toe. Met haar voeten gespreid op de grond, leunde ze naar achteren en liet Chantal haar heerlijk likken. “Oooo… Oooo wat heb je zachte lippen hmm…”, kreunde ze meteen geil. Het duurde echter niet lang dat Chantal haar zonder afleiding kon likken, want Ben kroop achter Chantal en begon haar nu doggy te neuken. Haar hoofd duwde hij lekker ruw tussen Carmen haar benen. Geil keken de twee elkaar aan, terwijl Chantal als speeltje tussen hun in fungeerde. Ze likte Carmen zo goed als ze kon, terwijl Ben heerlijk genoot van haar te nemen. “Hmm wat lekker dit…”, kreunde Ben geil.

Hoe hij nu zat kon hij Chantal goed hard nemen en na net het initiatief bij Carmen te hebben belegd, kon hij nu zelf het tempo bepalen en stootte dan ook stevig tegen haar billen aan. “Oooo… Oooo…”, kon hij haar af en toe even geil horen kreunen, maar duwde dan weer lekker dominant haar hoofd tussen de benen van Carmen. “Hmm jaaa… Oooo… Oooo lekker dit…”, kreunde Carmen geil. Toch kon ze niet helemaal loskomen en naar een orgasme gaan, want daarvoor was Ben Chantal toch te veel aan het afleiden, zo hard en waarschijnlijk lekker hij haar aan het neuken was. “Hmm lik me klaar Chantal”, probeerde ze Chantal toch aan te moedigen haar klaar te liggen.

Ben bleef echter onverminderd hard Chantal neuken en hoe graag Carmen dan ook wilde komen en ze volledig genoot van hoe Chantal haar befte, was het toch niet genoeg om klaar te komen. Ben begon ondertussen toch te voelen dat zijn eigen orgasme naderde en in een poging om te voorkomen dat hij eerder dan Carmen kwam, minderde hij eerst in tempo en stopte uiteindelijk zelfs helemaal met Chantal te neuken. Het werkte, want direct kon Chantal zich beter concentreren en dit was te merken aan Carmen haar gekreun. “Oooo jaaa lekker dit! Oooo ga door Chantal!”, kreunde ze hard. Hoewel Ben dit lekker vond om te zien en horen, wilde hij niet te lang toekijken, geil als hij was.

Er was nog één ding wat Ben graag wilde doen en dat was allebei de meiden anaal pakken en dat zou nu maar eens moeten gebeuren. Tijdens het appen had hij dit met Chantal besproken en die had laten weten niet vies te zijn van anaal, sterker nog ze vond het heerlijk als mannen haar afgetrainde kontje neukte! Ben besloot dan maar eens om te gaan kijken hoe strak haar kontje was. “Zal ik jullie eens lekker in jullie kontje pakken?”, vroeg hij de twee. “Jaaa!”, riepen ze in koor. Het was wel duidelijk dat ze allebei geil werden van anale seks. Ben hield zich in het begin nog even afzijdig, want hij wilde niet te snel gaan neuken, bang dat hij veel te snel zou gaan spuiten na Carmen en Chantal net geneukt te hebben.

Hij liet daarop de meiden eerst met elkaar spelen. Deze zochten natuurlijk elkaars kutje eerst op en Carmen genoot er nu van om Chantal haar kutje uitvoerig te verkennen. “Oooo… Oooo lekker dit… Hmm ga door Carmen”, kreunde Chantal daarop goedkeurend. Ze vond het heerlijk te spelen met en voelen aan Chantal haar kutje. Zelf had ze wat kleinere schaamlippen, maar Chantal had echt goede billen lippen, waartussen net haar binnenste schaamlippen uitstaken. Zo kon Carmen toch nog even met Chantal spelen en uitvoerig haar lijf verkennen. Alleen Ben wilde al snel toch weer meedoen en wilde beginnen Carmen te neuken. Ze had een orgasme verdiend en dus wilde hij met haar beginnen.

“Ga eens op je knieën voor me zitten”, zei Ben tegen Carmen, die hierop doggy klaar ging zitten en haar kontje lekker naar achteren stak. “Wat denk je ervan Chantal? Zal jij Carmen niet even een handje helpen zodat ze mijn pik goed kan hebben?” Chantal snapte de hint en kroop nu tussen Ben en Carmen in en begon zonder twijfelen het kontje van Carmen te likken. “Oooo!”, kreunde Carmen hard. Het was heel lekker dat Chantal haar kontje likte. Heel anders dan wanneer haar kutje gelikt werd, maar op een andere manier héél lekker. “Hmm jaaa lik me maar lekker!”, kreunde ze dan ook uitvoerig.

Ben speelde ondertussen rustig met zijn pik. Hoewel hij beter langer rust kon nemen, werd hij te geil van dit aanzicht, dat hij wel met zichzelf móest spelen. Ondertussen had Chantal haar eerste vinger in het kontje van Carmen en speelde met haar vrije hand met het clitje van Carmen. “Oooo! Oooo!”, kreunde ze dan ook hard. Ben wist ondertussen wel zeker dat het ze op deze manier ging lukken om Carmen klaar te laten komen. Nadat Chantal haar dan ook even met twee vingers had gevingerd, vond hij het tijd om haar zelf te gaan neuken en zette Chantal opzij. “Hier laat mij maar even. Dat sletje heeft veel liever een echte pik in haar kontje”, zei hij geil.

Carmen duwde meteen haar kontje naar achteren en kon inderdaad niet wachten tot Ben haar anaal zou pakken. Zodra zijn pik erin gleed begon ze dan ook weer te kreunen. “Ooow… Oooo lekker Ben… Hol mijn kontje maar lekker uit!”, kreunde ze geil. Chantal bleef echter niet toekijken, maar in plaats van haar eigen kontje aan Carmen aan te bieden, liep ze naar de kast van Ben toe. Hier zag ze al snel de magic wand liggen en liep hiermee terug naar de twee op het bed. Ze zette hem aan en drukte hem op het clitje van Carmen, die meteen gillend reageerde. “Oooo! Lekker dit!”, kreunde Carmen luid.

Nu Carmen al iets meer gewend begon te raken aan anaal, durfde Ben het ook sneller aan om haar hard en diep te neuken. “Oooo! Oooo! Oooo!” Carmen kreunde luid en Ben merkte dan ook dat Carmen geen pijn had van zijn pik en bleef diep en hard in haar stoten. “Oooo oooo! Oooo lekker dit! Jullie gaan me laten komen!” Wild kreunend zat ze te genieten van Ben zijn pik in haar kontje en de magic wand op haar clitje. Chantal hielp haar nog een handje en begon zacht aan haar tepels te trekken. “Oooo hmm… Jaaa lekker Chantal… Hmm trek maar lekker aan mijn tepels…”, kreunde Carmen geil. “Oooo oooo ga door jullie twee! Oooo ga door!”

Op deze manier had Carmen niet lang meer nodig om dan eindelijk te komen en nadat Chantal haar al eerder klaar had gelikt, hoewel dit een orgasme was geweest die ze eigenlijk niet had mogen hebben, kon ze nu heerlijk genieten van haar orgasme. “Oooo jaaa ik ga komen! Hmm Ben neuk me klaar! Speel lekker met me Chantal! Speel met me!”, gilde ze het uit van opwinding. Ben merkte wel dat zijn nichtje niet lang meer nodig had om te komen en bleef haar dan ook lekker hard neuken, tot hij haar voelde schokken en hevig voelen gillen van opwinding. Het was heerlijk om haar zo te zien, voelen en horen genieten!

“Oooo ik kom! Oooo oooo fuck jaaa ik kom! Oooo oooooooo! Oooo jaaaaaaa! Jaaaaaaa!” Doordat Ben haar bleef neuk en Chantal met de magic wand bezig bleef, gilde Carmen het uit. “Oooo fuck wat lekker dit! Ik hou dit niet vol!”, gilde ze van genot. Ben merkte inderdaad dat Carmen hevig aan het schokken was, was dit soms gewoon te veel stimulatie voor haar? Opgewonden als ze was door haar orgasme, kneep haar kontje zich strak fijn om zijn pik en wat was dit toch een geile ervaring! Langzaam ebde het gevoel van haar orgasme echter weg en voelde Ben tot zijn teleurstelling haar kontje weer ontspannen. Rustig stootte hij nog een paar keer in haar kontje, maar wilde nu wel eens kijken hoe lekker Chantal haar kontje was.

“Kom eens naast Carmen zitten”, zei hij dan ook tegen haar. Het was heerlijk de twee doggy naast elkaar te zien zitten. Twee kontjes die er zo anders uitzagen, maar allebei heel lekker waren! Ben kroop nu achter Chantal en stopte een vinger in haar kutje. “Oooo…”, kreunde Chantal meteen geil, maar voelde al snel hoe Ben hem in haar kontje duwde. “Ooow…” Ze was minder strak dan Carmen, maar zeker strak genoeg dat Ben het echt lekker ging voelen als hij haar zou neuken. Toch wisselde hij zijn vinger al snel om voor zijn pik. Hij wilde genieten van dat strakke kontje en haar niet al te veel oprekken met zijn vingers.

“Hmm… Ooow… Ooow…”, zuchtte en jammerde Chantal dan ook zodra hij zijn pik naar binnen duwde. “Niet zo jammeren, straks ga je wel lekker kreunen!”, zei hij dan ook tegen haar en duwde zijn pik gewoon als maar dieper. Het was heerlijk zo zonder al te veel voorbereiding haar kontje in te glijden. Zou hem dit binnenkort ook eens met Carmen gaan lukken? Rustig, maar zonder pauze drukte hij zijn pik helemaal in haar kontje en nam even de tijd om te genieten van het strakke kontje wat zich helemaal rondom zijn pik had gesloten. “Hmm wat hebben jullie allebei toch een lekker geil kontje!”

Nu begon Ben Chantal ook echt te neuken en het was heerlijk om haar strakke kontje steeds meer open te voelen gaan staan doordat zijn pik haar oprekte. “Ooow… Ooow… Oooo oooo… Oooo zo is het lekkker…” Het gejammer van Chantal veranderde in gekreun. Carmen baalde wel even. Hoewel ze net heerlijk verwend was door de twee en Chantal ook zeker haar pleziertje gunde, vond ze het gewoon heel lastig om Ben te zien neuken met een ander. Niet omdat ze liefdesgevoelens had voor hem, maar wel omdat ze gewoon niet graag aan de zijkant wilde toekijken. Gelukkig voor Carmen was Ben echter van plan om ze allebei te neuken.

Na Chantal even goed geneukt te hebben, trok hij zijn pik dan ook terug en duwde deze meteen diep naar binnen bij Carmen. “Oooooo!”, kreunde ze hard. Afwisselend begon Ben de meiden nu anaal te nemen en pakte er ook weer de magic wand bij, waarmee hij ze nog eens extra liet kreunen. “Oooo lekker dit Ben! Oooo ga door!”, kreunde Chantal weer hard toen hij haar begon te neuken en de magic wand de weg vond naar haar clitje. Zelf was ze ondertussen weer bloedgeil en zat een nieuw orgasme er wel aan te komen. Ben merkte dit en bleef nu dan ook bij Chantal, wat de jaloerse gevoelens van Carmen alleen maar weer aanwakkerde.

Maar ook Carmen merkte dat Chantal op het punt van klaarkomen stond en hoewel ze erg jaloers was, wilde ze Chantal dit toch ook niet onthouden, nadat ze zelf net ook heerlijk dankzij haar was klaargekomen. “Oooo ga door Ben! Oooo je gaat me laten komen!”, kreunde Chantal nog eens hard. Ben was nu echt niet van plan te stoppen en bleef haar neuken en zorgde ervoor dat de magic wand niet van haar clitje week. “Oooo oooo jaaa! Oooo jaaa ga door! Oooo ga door!”, gilde ze het uit en niet veel later kwam ze dan ook weer klaar. “Oooo jaaa ik kom Ben! Oooo ik kom! Ik kom! Oooo oooo! Oooo fuck jaaaaaaa! Oooo jaaaaaaa! Oooo oooooooo!”

Luidkeels kwam Chantal klaar en weer voelde Ben hoe een kontje zich strak rondom zijn pik sloot. Het was echt een mega lekker gevoel en hoewel hij had gedacht het nog even vol te houden, begon hij ineens ongecontroleerd te spuiten, terwijl Chantal nog pulserend rond zijn pik kneep. “Oooo fuck ik kom ook! Oooo! Oooo jaaa lekker! Oooo oooooo!”, kreunde Ben diep. Wat baalde Carmen dat Ben niet in haar had gespoten! Ze vond het altijd zo lekker als Ben haar volspoot, net zoals hij eerder in haar mondje had gedaan. Voor Ben zat het er nu echter wel op. Hij had zijn zaad wel genoeg verschoten en nog even hield hij zijn pik in Chantal haar kontje, maar voelde hoe zijn pik weer slab werd.

“Kom eens hier sletje”, zei hij tegen Carmen en zodra hij zijn pik terugtrok, duwde hij Carmen haar hoofd tussen de billen van Chantal. Hoewel ze dit nooit eerder had gedaan, begon ze meteen te likken en likte ze Ben zijn zaad uit Chantals kontje. Het was een heel vreemd gevoel, waar het net heerlijk was geweest dat Chantal haar kontje had gelikt, zelf had ze dit nog nooit gedaan. Het was echter verre van vies en Carmen proefde dan ook de pure smaak van Ben zijn zaad. Gulzig likte ze het zaad op wat uit Chantal haar kontje droop, tot er niks meer uitkwam. Zodra ze haar mond terugtrok, draaide Chantal zich om en nog voor ze wat kon zeggen, begon Chantal haar vurig te tongen. Wat was dit toch lekker, die twee bleven maar bezig! Ook nu keek Ben weer verlekkerd toe naar hoe die twee met elkaar bezig waren. Het was een heerlijke afsluiting voor Carmen, die toch wel echt kon genieten van de seks met Chantal.

Na nog even getongd te hebben keek Chantal Ben aan. “Wij gaan nog even lekker douchen hoor!” Ben knikte en zei zich straks bij hun te voegen. Carmen hielp Chantal met het uittrekken van haar jarretelgordel en haar kousen, voordat ze naar de badkamer gingen. In zijn eentje bleef Ben achter en haalde het bed af, hier kon hij vanavond niet in slapen! Ondertussen hoorde hij al gekreun uit de badkamer komen. Hij kon die twee ook geen minuut alleen laten! Nog opgewonden liep hij dan ook naar de badkamer toe en het was nog even lekker met zijn drieën onder de douche, maar de douche was toch echt te klein om wat te doen met elkaar.

Eenmaal weer schoon, trok Ben een boxer en een schone sportbroek aan. Chantal trok het setje aan waar ze in gekomen was. Carmen had geen schoon lingeriesetje bij zich. Ook het setje waarin ze was gekomen had een heerlijk vochtig plekje bij haar kruis van de voorpret en dus pakte ze een van de setjes die Ben in het begin voor haar had gekocht toen ze samen lingerie waren shoppen. Hierna trok ook zij haar normale kleding weer aan waarin ze was gekomen. De drie eindigden hoe het was begonnen. Met twee wijntjes en een biertje op de bank en zetel. Alleen na zo’n heerlijk geil avondje, smaakte het de drie toch veel beter!

Hoewel ze er alle drie erg van hadden genoten, leek de kans niet groot dat dit zich zou herhalen. Voor Chantal was het een lange rit geweest. “Maar jullie hebben het de reis meer dan waard gemaakt hoor!”, verzekerde ze Ben en Carmen nog. Carmen was eerlijk en biechtte op dat het voor haar toch niet helemaal was geweest waar ze op had gehoopt. “Ik vond het echt heel lekker, echt hoor. Maar ik merk toch wel dat ik jaloers ben als ik jullie twee bezig zie en ik geen aandacht krijg.” Wel gaf ze openlijk toe hoe lekker ze de seks met Chantal had gevonden en het zeker niet uitsloot dat dit haar enige lesbische ervaring zou zijn. “Haha nou als je eens in de buurt ben, moet je maar wat laten weten!”, zei Chantal dan ook en de twee wisselden nog snel hun nummers uit.

Het was voor Ben een heerlijk avondje geweest, maar hij wilde ook niet dat Carmen dingen deed tegen haar zin in. Hoewel hij het heerlijk vond om te bepalen voor haar wat ze moest doen en ondergaan, hij wilde dit wel doen met het idee dat Carmen ervan genoot en als ze dat niet helemaal had gedaan vanavond, dan hoefde van hem herhaling ook niet. Jammer, want hij had zeker genoten van zijn eerste trio en had er graag vervolg aan gegeven. Zeker het vastbinden van de twee had hij geil gevonden en daarin had hij toch best wel meer willen experimenteren. Uiteindelijk ging Chantal weg, aangezien ze nog even moest rijden, wilde ze niet te lang blijven pakken. Bij de deur gaf ze eerst Ben een zoen op zijn mond, waarna ze zich naar Carmen boog.

Nog even tongden de twee meiden en zelfs na meerdere zaadlozingen, voelde Ben toch even reactie in zijn broek. Zo lekker zag het er uit hoe de twee met elkaar bezig waren. “Hmm wat ga ik dat missen jullie te zien tongen!”, zei Ben nadat de twee gestopt waren. “Haha nou ik heb genoten van en met jullie! Fijne avond nog”, zei Chantal en nu namen ze definitief afscheid. Zodra de deur dichtging, ging Ben met Carmen nog even zitten op de bank. Carmen kroop tegen haar neef aan, die zijn arm om haar heensloeg. “Het was lekker vanavond. Jammer dat jij niet helemaal hebt genoten.” Carmen voelde zich een beetje schuldig, maar Ben maakte haar duidelijk dat ze dit niet hoefde te zijn.

“Nee joh, jij moet het ook lekker vinden! Dat is het leuke aan samen experimenteren. Zo kom je erachter wat je allebei lekker vindt en tja, hoewel we dit allebei lekker vonden in grote lijnen, kunnen we wel maar mooi zeggen dat we het hebben geprobeerd!”, zei Ben positief. Carmen knikte. “Ja ik vond het ook echt lekker om seks met haar te hebben. Als ik de kans nog eens krijg om seks te hebben met een meid, zeg ik echt geen nee hoor hihi”, giechelde Carmen. “Maar waarbij was je het meest jaloers dan? Als ik haar neukte?”, was Ben toch benieuwd.

“Ja ook wel, maar vooral als je haar domineerde. Zelfs met de straf merkte ik dan toch wel dat ik liever gestraft had willen worden dan haar, zodat je mij al je aandacht gaf. Nu voelde ik me een beetje opzij gezet.” Ben kon Carmen haar gevoelens wel begrijpen. “Nou vanaf nu ben jij mijn nummer één sletje, dus geloof me maar jij gaat geen aandacht meer te kort komen!” Carmen zei hem meteen ook dat hij haar best harder mocht aanpakken. “Het leek wel alsof je Chantal harder aanpakte dan mij. Je weet dat je niet voorzichtig hoeft te doen hè? Ik kan best wat hebben hoor!” Ben snapte haar ook nu weer. “Ik zal mijn best doen, maar omdat je mijn nichtje bent en ik je al zo lang ken, ben ik denk ik toch wat voorzichtiger met je.” Maar Ben wist nu dat hij dit niet hoefde te zijn en dat hij Carmen dan ook net zo hard kon aanpakken, als hij Chantal had gestraft met de zweepjes.

“Ik vond het ook wel geil dat ik jou kan deepthroaten en zij niet! Weet ik maar gelijk waar ik goed in ben hihi.” Ben kon dit alleen maar beamen. “Ja je zou niet zeggen dat je nog geen tien keer in je leven gepijpt hebt! Je pijpt echt alsof je het al jaren doet!” Dit complimentje deed Carmen goed en ze was haar jaloerse gevoelens dan ook alweer lang kwijt dankzij zijn lieve en steunende woorden. “Ik vond trouwens wel haar latex lingerie lekker. Hoe vond jij dat?”, vroeg Ben aan Carmen. “Uhm ja ook wel geil! Het zag er heel lekker uit. Volgens mij zat het ook heel strak om haar heen. Zie je mij ook al in zulke lingerie?”, vroeg ze aan Ben. “Ja echt wel, maar misschien ook wel in een outfit van latex. Wil je dat eens proberen?”

Dit leek Carmen ook wel spannend en zo hadden ze weer wat gevonden om uit te gaan proberen samen. Het gesprek eindigde bij waar ze geëindigd waren in bed, bij hoe Carmen Bens zaad uit Chantals kontje had gelikt. “Hoe vond je dat eigenlijk?”, was Ben benieuwd. “Heel gek in het begin, maar omdat jij me dwong deed ik het gelijk. Maar ja terwijl ik het aan het doen was begon ik er toch wel over na te denken. Maar het was helemaal niet vies en ja Chantal likte mij ook, dus het was wel goed. Wel lekker trouwens om gelikt te worden bij mijn kontje! Mag jij ook wel eens doen!”, zei Carmen vol overtuiging tegen Ben.

Dit vond Ben ook wel een lekker idee en na nog wat gedronken en geknuffeld te hebben, werd het voor Carmen toch ook wel tijd om naar huis te gaan. Ze namen afscheid bij de deur en Carmen gaf haar neef nog eens een dikke knuffel. “Je was echt geweldig vanavond Carmen”, zei Ben haar na hun omhelzing en stralend verliet Carmen het huis van haar neef. Hoewel ze niet van alles evenveel had kunnen genieten vanavond, had ze het graag voor hem gedaan en had ze ook zeker wel genoten van haar eerste ervaring met een andere meid. Het was iets wat haar vriendinnen niet konden zeggen!
Lees verder in: Hete Zomer - 10
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...