Klik hier voor meer...
Door: Hotw365
Datum: 22-05-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 8124
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
In januari van dit jaar ontving ik een e-mail van een man die diep onder de indruk was van mijn goed gewaardeerde verhalen. Zijn naam was Michiel, een 52-jarige inwoner van Deventer, die regelmatig naar de Verenigde Staten reisde voor zijn werk. Michiel had mijn waargebeurde verhalen over Lynn gelezen en was erdoor geraakt. Hij vertelde dat hij zelf een bijzondere ervaring had die hij graag op dezelfde manier wilde vastleggen, maar hij miste de schrijfvaardigheid om dit goed te doen. Zijn verhaal verdiende een bekwame schrijver.

Michiel stelde voor om elkaar in persoon te ontmoeten, zodat hij zijn verhaal tot in detail kon delen en ik aantekeningen kon maken. Hij had ook foto's en ander bewijsmateriaal om zijn woorden te illustreren. Tijdens het afgelopen pinksterweekend ontmoette ik Michiel voor een lunch bij Van der Valk, de Cantharel nabij Apeldoorn. Het werd een bijzondere ontmoeting waarin hij zijn indrukwekkende verhaal met me deelde.

Ik zat al even op het terras te wachten. We hadden om 11.30 uur afgesproken en omdat we elkaar nog nooit ontmoet hadden, moest ik afgaan op zijn beschrijving. Even na half twaalf kwam er een groepje mensen door het restaurant naar buiten, via de terrasdeuren. Ik zat onder een parasol aan de uiterste rand van het terras. Het waren twee stelletjes en een man, die mijn afspraak bleek te zijn. Hij keek even rond en toen ik mijn hand opstak, liep hij naar me toe. Ook de andere stelletjes zochten een plekje op het terras. Ik had strategisch gekozen om te zitten waar niet veel mensen konden meeluisteren. Met een uitgestoken hand liep hij op mij af. "Hallo, ik ben Michiel en volgens mij ben jij Hans," zei hij, en we schudden elkaar de hand. "Ga zitten," zei ik tegen hem.

"Wat leuk om kennis met je te maken," begon hij. "Fijn dat je even tijd voor me vrij wilt maken." Hij begon te praten en al snel ontstond er een levendig gesprek. Hij vertelde me dat hij enorm had genoten van mijn verhalen en vroeg naar de achtergronden ervan. Waar hij aanvankelijk nog twijfelde aan de waarheid van mijn verhalen, kon ik die twijfel snel bij hem wegnemen. Toen ik hem vroeg waarom hij graag met me wilde afspreken, was hij vrij duidelijk. "Ik wil graag dat het verhaal dat ik je ga vertellen, en waarvan ik je de gebeurtenissen ook ga bewijzen, wordt verwoord en gepubliceerd op de website. Een waargebeurd verhaal moet authentiek worden beschreven. Het zou zonde zijn als mensen gaan twijfelen, en jouw verhalen en schrijfstijl spraken mij gewoon aan. Ik ben blij dat we hier nu samen zijn." Ondertussen kwam de serveerster om onze bestelling op te nemen. We bestelden eerst wat te drinken. Ik vertelde Michiel dat ik niet zeker wist of ik het verhaal wilde optekenen, het moest wel de moeite en mijn tijd waard zijn. Dat begreep hij en bevestigde mijn terughoudendheid.

Michiel begon zijn verhaal te vertellen en deelde ook wat over zijn privéleven. Door zijn vele reizen was hij vrijgezel gebleven, maar zijn zaken waren goed op orde. Hij relativeerde zijn alleen zijn altijd. Michiel vertelde dat hij een oudere zus had met twee kinderen van eind twintig, zijn neven, met wie hij heel goed kon opschieten. Zijn zus en haar gezin waren erg belangrijk voor hem en vormden zijn thuis, hoewel hij een aantal jaar geleden een prachtig appartement met uitzicht over de IJssel had gekocht.

Daarnaast had hij al jaren een 'friend with benefits' relatie met een getrouwde vriendin van zijn zus. Zij kwam af en toe bij Michiel langs, en die ontmoetingen waren altijd de moeite waard. Deze verhouding duurde al zo'n tien jaar en Michiel wist dat haar echtgenoot er waarschijnlijk van op de hoogte was. Zijn zus wist het in ieder geval zeker en kon altijd merken wanneer haar vriendin en Michiel weer intiem waren geweest. Het ontbrak Michiel niet aan zelfvertrouwen en de vriendin was gehoorzaam en navolgend. In die verhouding had de relatie zich ook ontwikkeld en het leek voor alle betrokkenen te werken.

Michiel vervolgde en begon zijn werkelijke verhaal te vertellen. "Onlangs was ik weer eens voor mijn werk op reis, onderweg naar Nederland vanuit de westkust van de Verenigde Staten. Ik vloog met een tussenstop via Detroit naar Schiphol. Bij gate 54 aangekomen voor de terugvlucht naar Amsterdam, bleek er een vertraging van twee uur te zijn, die uiteindelijk uitliep in een volledige annulering van de vlucht. Dit zorgde natuurlijk voor chaos, en iedereen op deze vlucht moest worden omgeboekt. Ook ik. En dat is geen pretje, want je moet vervolgens in de rij gaan staan, zelfs als je businessclass vliegt en toegang hebt tot de FrequentFlyer-hulplijn. En hier in de rij begint mijn verhaal."

In de rij stonden voornamelijk Amerikanen, aangezien het een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij betrof. Voor mij stonden echter een man en een vrouw. De vrouw was behoorlijk geïrriteerd door de vertraging en leek dit vooral op haar reisgenoot, die later haar echtgenoot bleek te zijn, af te reageren. Ze waren Nederlanders en ik deed alsof ik hen niet kon verstaan. De vrouw hield de man verantwoordelijk voor de vertraging en de extra overnachting in Detroit, nu de vertraging 24 uur betrof. Ik luisterde mee en voelde medelijden met de man.

De vrij lange, volslanke vrouw van bijna 1,80 meter met kort haar ging flink tekeer tegen de man en snauwde hem continu af. Ik had echt met hem te doen. Hij kon er helemaal niets aan doen, maar kreeg toch alle verwijten. "Je kan ook helemaal niets, prutser," was een van de opmerkingen die hij moest incasseren. Ik schatte het stel rond de veertig jaar. De frustratie van de vrouw ging overduidelijk over meer dan alleen de vertraging, ik had met de man te doen.

Nadat ik het een tijdje had aangehoord, kon ik de verleiding niet weerstaan om een opmerking te maken. "Hebben jullie een leuke reis gehad?" vroeg ik, en liet daarmee merken dat ik vloeiend Nederlands sprak en alles had gehoord. Ze keken me allebei aan. De vrouw had een blik van "Shit, betrapt," terwijl de man een uitdrukking van "Gelukkig, ik ben gered" had. Ik moest lachen en probeerde de situatie voor hen te relativeren. "Het helpt niet als jullie zo met elkaar omgaan. Hij kan hier helemaal niets aan doen. Maak er gewoon het beste van en accepteer de situatie. We zullen hier nog wel even in de rij staan en moeten ons 24 uur zien te vermaken. Relax," zei ik op een vaderlijke toon.

De man slaakte een zucht van verlichting. Hij was kleiner dan de vrouw en leek gewend aan haar verbale overwicht in hun relatie. Hij stak zijn hand uit en zei: "Hallo, ik ben Floris-Jan en dit is mijn echtgenote Monique." Ook zij stak haar hand uit en gaf me een hand. "Sorry," zei ze, "de reis is erg vermoeiend geweest en ik ben slecht gehumeurd. Dit is al de tweede tegenslag deze trip. We zijn op een cruise geweest, en het publiek op die cruise paste totaal niet bij ons. Tot overmaat van ramp zijn onze koffers ook nog kwijtgeraakt. En dan nu dit. Snap je mijn frustratie?"

Laconiek antwoordde ik met een wedervraag: "En wat is dan precies de schuld van Floris-Jan, als ik vragen mag, Monique?" in de hoop dat ze zou inzien dat ze onredelijk was.

Als door een wesp gestoken keek ze om zich heen, maar beantwoordde mijn vraag niet. "Ik ga even een stukje lopen, jullie staan hier toch nog wel even. Ik ben zo terug." Ze pakte haar portemonnee uit haar rugzak en vertrok, ons achterlatend in de rij. "Tot straks," zei ze, en weg was ze. Ik keek Floris-Jan aan en zei: "Nou, dat was een duidelijke vertoning van onmacht. Gaat dit altijd zo bij jullie?"

Floris-Jan begon te vertellen dat ze al lang bij elkaar waren, maar dat de verhoudingen zo waren gegroeid. Hij kwam uit een welgestelde familie, en zij had bepaalde verwachtingen qua zekerheden toen ze trouwden. Ik moet toegeven dat ze er aantrekkelijk uitzag, met een leuk gezicht en een figuur dat behoorlijk goed bedeeld was. Alles in de juiste proporties, hoewel haar borsten behoorlijk groot waren.

"Dit is nou exact de reden waarom ik nooit getrouwd ben," antwoordde ik Floris-Jan. "Om dit soort gezeik te voorkomen." Er ontstond een leuk gesprek over relaties en ik zag dat Floris-Jan gaandeweg wat opknapte en positiever werd. Na ruim een uur waren we aan de beurt. Omdat Monique nog niet terug was, grapte ik dat hij gewoon niets voor haar moest regelen. "Laat het haar zelf uitzoeken, wegwezen."

Floris-Jan besloot dat niet te doen, nam de hotel- en dinervouchers in ontvangst, maar bleef op mij wachten. Toen ook ik klaar was, liepen we samen verder, en op dat moment kwam Monique aangelopen. Al met al was ze een uur weggebleven. Toen ze heupwiegend aan kwam lopen, werd het mij ineens duidelijk waarom Floris-Jan zoveel van haar tolereerde.

Het bleek dat we in hetzelfde hotel zouden verblijven dat de luchtvaartmaatschappij voor ons had geregeld. Ik moest nog even mijn koffer van de bagageband halen, en daarna liepen we met z'n drieën naar de hotelshuttles, van die kleine busjes die je van en naar het hotel brengen.

Ik besloot vriendelijk met Monique te praten en stelde voor dat ze straks lekker zou gaan eten, douchen en dan slapen. Dat zou haar goed doen. Ze antwoordde dat het wel weer ging. Hoewel ze geen excuses maakte, deed ze haar best om positief over te komen. Na mijn gesprek met Floris-Jan wist ik inmiddels wel wat voor type ze was: heerlijk opstandig vrouwenvlees, dat was me duidelijk. In ons busje stapte nog een paar mensen in, allemaal gestrand in Detroit.

Na een kleine tien minuten kwamen we aan bij het hotel, dat afgelegen lag in een troosteloos industriegebied. Ik ben niet veeleisend, maar dit zag er niet veelbelovend uit. Ook Floris-Jan en Monique waren duidelijk niet enthousiast. Het was een typisch low-budget hotel met matige voorzieningen. Ik besloot er maar een grap van te maken, in de wetenschap dat ik anders een hotel in het centrum zou moeten gaan zoeken. "Dit is vast zo'n hotel waar je kamers per uur kunt huren," zei ik, en we liepen allemaal richting de receptie.

Ook hier werd ons geduld op de proef gesteld. Maar uiteindelijk kregen we onze keycards. De man voor ons, een Amerikaan, kreeg kamer 114 op de begane grond. Monique en Floris-Jan kregen kamer 116, en ik kreeg uiteindelijk kamer 118. Onze kamers lagen naast elkaar aan het einde van de gang. Kamers die nou niet bepaald schoon en comfortabel waren. Twee queensize bedden erin en een badkamer. We hadden het ermee te doen, maar ik zag bij iedereen irritatie en ik merkte dat ook mezelf. “Zullen we dan maar een drankje nemen in de bar en eventueel wat eten” opperde ik en Monique en Floris-Jan stemde in. Er was niet veel meer te doen.

Monique kwam tussen ons in zitten in zo’n typisch Amerikaans diner. Aan de tafel naast ons zat de man die kamer 114 had gekregen. We bestelden wat wijn, bier, en een schaal nacho’s. We kletsten wat en spraken ons ongenoegen uit over hoe de luchtvaartmaatschappij ons had behandeld en over de kwaliteit van het hotel.

"Dit is echt zo'n hotel waar je met een hoertje naartoe gaat," grapte ik, "lekker anoniem en ranzig." Na mijn opmerking keek Monique overdreven om zich heen en zei: "Sorry, heb je het nu over mij? Volgens mij ben ik op de barvrouw na de enige vrouw hier."

Ik verontschuldigde me en legde uit dat ik het niet zo had bedoeld. "Maar je begrijpt toch wel wat ik bedoel," zei ik.

"Ben jij zo'n hoerenloper dan, dat je dit soort hotelletjes herkent?" bitste ze terug. “Smerige vent ben jij”. Even dacht ik een moment dat ze het meende. Maar als snel toverde ze een mooie glimlach op haar mond. Ze ontdooide eindelijk een beetje en ik zag ook Floris-Jan meer ontspannen. Het werd zelfs nog gezellig. We moesten de tijd ook een beetje rekken, ondanks dat we allemaal moe waren. Maar naar de kamer gaan was nog depressiever. Na een tijdje kwam Monique terug op het eerdere onderwerp en vroeg ze mij op de man af “heb jij wel eens een hoertje gehad?”, mij aankijkend en afwachtend op bevestiging. Ik wachtte even met een reactie en zei toen op provocerende toon “Nou, niet in de zin dat ik er direct geld voor betaalde. Maar in elke vrouw schuilt in potentie een hoer. En zo door de jaren heen heb ik de gave ontwikkeld het beste bij vrouwen naar boven te halen”. Genoegzaam keek ik haar aan. Ook keek ik naar Floris-Jan. Dit kwam binnen bij hen. Dat was wel duidelijk. Floris-Jan doorbrak de stilte en grapte “nou schat, dan mag je wel oppassen voor deze man”. “Voor je het weet transformeert hij jou ook nog” waarna Floris-Jan aanstalten maakte om op te staan. Het was inmiddels middernacht geweest. Ook Monique stond op en gedrieën liepen we richting onze kamers. Toen we langs kamer 114 liepen stond de deur open. Daar liep de donkere man die eerder bij ons in de bar zat in zijn boxershort door zijn kamer. Wat op zich raar was. We liepen er voorbij, Floris-Jan en Monique gingen richting hun eigen kamer. Ik maakte de grap dat de man in kamer 114 op zijn hoertje zat te wachten, waarna we allemaal moesten lachen en iedereen zijn kamer binnenging. Ik ging naar 118.

Het duurde een minuut of vijf. Ik had net mijn kleren uitgetrokken en mijn koffer opengedaan toen er op de deur werd geklopt. Het was Floris-Jan. Hij vroeg of ik misschien een schoon T-shirt of iets dergelijks had voor Monique, zodat zij daarin kon slapen. Toevallig had ik een aantal T-shirts van mijn werk meegenomen. Die mochten ze wel gebruiken om te overnachten.

"Ja, die heb ik. Kom verder," zei ik. Floris-Jan liep achter me aan mijn kamer in. Ik pakte twee T-shirts en voordat ik ze aan hem gaf, vroeg ik: "Waarom komt Monique die niet zelf halen? Laat je niet telkens voor haar karretje spannen. Dit gaat van kwaad tot erger. Stop dit nu het nog kan."

"Weet je wat," zei ik terwijl ik hem bij zijn schouder pakte en hem mijn kamer uit begeleidde, "laat haar zelf de T-shirts komen halen. Dan zal ik ook een goed gesprek met haar hebben. Vertrouw me, ik zal een hartig woordje met haar spreken." Misschien doet het jullie relatie ook goed. Zonder dat hij wat kon uitbrengen en zonder t-shirts stond hij weer op de gang en sloot ik de deur van mijn kamer. Enkele moment later hoorde ik wat stemverheffing in de kamer naast mij, ik hoor de deur en geklop op mijn deur. Ik liet haar even wacht. Harder geklop volgde en ik opende mijn deur. “Hallo Monique, wat leuk. Wat kan ik voor je doen?” zei ik met een zelfvoldane lach. “Kom binnen”. En daar had ik Monique op mijn kamer formeel om een T-shirt te komen halen – maar ik wilde testen hoever zij zou gaan.

"Floris-Jan vertelde me dat ik een T-shirt mocht lenen als ik het zelf kwam halen. Nou, hier ben ik," zei Monique bijdehand, terwijl ze haar handen omhooghield. "Geen probleem, Monique, hier heb ik een T-shirt, nog nieuw in de verpakking, dus lekker schoon. Probeer maar even of het jouw maat is. Anders pak ik een ander." Ik liet haar zien dat ik meerdere maten in mijn koffer had, zodat ze een keuze had. Op dat moment keek ze me uitdagend aan, iets wat ze de hele avond nog niet eerder had gedaan. Ze was in mijn kamer, terwijl haar man in de kamer ernaast was. Ze keek me aan alsof ze de regie had en mijn hoofd op hol wilde brengen, om daarna weer terug naar haar eigen kamer te gaan. Ik keek even goed naar haar. Van haar kortgeknipte koppie, wat haar goed stond, liet ik mijn ogen afdwalen naar haar borsten en haar benen. “Pas maar even”. En ik haalde het T-shirt uit de verpakking en gaf het aan haar terwijl ze op de rand van mijn bed was gaan zitten.

Ze keek me aan en besloot toen zelfverzekerd het spel mee te spelen. Ze had een truitje aan, wat ze over haar hoofd uittrok. Zo zat ze voor me in haar BH en deed ze snel het T-shirt aan. Even kon ik haar grote borsten zien, gehuld in haar BH. Expres had ik haar een kleine maat gegeven, oncomfortabel om te slapen maar een lust voor het oog. Haar grote tieten waren goed te zien. “Deze zit een beetje strak” zei ze – waarna ik een grotere maat uit de verpakking haalde. In tegenstelling tot het eerste T-shirt was deze wit met een klein bedrijfslogo. “Probeer deze maar even”. Ze worstelde zich uit het eerste T-shirt en eenmaal van het T-shirt ontdaan keek ik haar aan. “Misschien moet je even je BH uitdoen, dat is comfortabeler”. En tot mijn verbazing deed ze dat zonder aarzeling. Ze zat op de rand van het bed en ze gunde me een blik op haar grote tieten. Ze was niet superslank, maar ook niet dik. Ze had een kont in mooie proportie en een relatief platte buik. Met haar tieten was wat bijzonders aan de hand. Deze waren groot, mooi van vorm met prachtige tepels erop. Mooie grote tepelhoven die puntig omhoog wezen. Geen hangzakken dus, maar prachtige stevige borsten van een bovengemiddelde omvangen en tepels van de buitencategorie. Ik moet zeggen, ik was onder de indruk. Ze pakte het tweede T-shirt en deed het zonder wat te zeggen over haar hoofd aan. Ze voelde dat ik haar in beroering had gebracht, maar deed alsof er niets aan de hand was. Ik herpakte me snel, al werd ik nog verder afgeleid door haar enorme boezem met de prachtige tepels die inmiddels door het stof van het ruimer zittende T-shirt te zien waren. Ze stond op, keek naar beneden en zei “hier kom ik de nacht wel mee door, dank je”. Op de bal van haar voet maakte ze een draai en maakte aanstalten om terug naar Floris-Jan te gaan. “Bedankt” en liep richting de deur.

“Wacht” zei ik, waarna ze halthield alsof ze het commando had verwacht. Ik liep naar haar toe en pakte haar bij haar kin. Ik was gelukkig iets langer, Floris-Jan was kleine dan zijn echtgenote. “Ik wil je wat vragen, mag dat” zei ik. Ik keek haar diep in haar ogen aan. “Wat wil je vragen buurman, of je mij vannacht mag omturnen tot hoertje? En dat voor een T-shirt?”. Ik moest lachen. “Nee, althans nog niet. Ik wil weten waarom je zo onvriendelijk bent naar Floris-Jan, dat is toch een top kerel. Hij doet alles voor je?”. Ik zag de teleurstelling in haar ogen toen ze nadacht over een antwoord. “Dat zal ik je zeggen, misschien is dat wel het probleem. Hij doet alles voor me en ik denk dat hij me niet alles kan geven”. “Ik ben trouw aan hem – maar ik heb meer nodig”. Ik zag tranen in haar ogen komen.

Ik bleef haar aankijken. “Doe je T-shirt nog eens uit”, droeg ik haar op. Ze aarzelde eventjes maar zag dat ik het meende. “Ik wil ze nog even goed bekijken”. ‘Kijken of je goed hoerenmateriaal bent”, waarna Monique snikkend het T-shirt over haar hoofd uitdeed. Daar zat ze dan in haar spijkerbroek en ontbloot bovenlichaam. En ik moet zeggen, dit was perfect hoerenmateriaal. Ze maakte me geil. “Doe je jeans uit”, dwong ik haar. Ze gehoorzaamde en deed haar schoenen en jeans uit. In haar slipje stond ze voor me. “Doe je slipje uit”, waarna ik haar even zag slikken. Ze deed wat ik van haar verlangde terwijl haar man een kamer naast ons zat. Ik keek haar even goed aan en inspecteerde haar lichaam. Ook liet ik haar een rondje maken. Ze pakte me vast en omhelsde me. Ze gaf me een geile tongzoen. “Genoeg gezien. Wat nu?” hijgde ze in mijn oor. Ik pakte boven mijn hoofd haar hand en maakte deze los van mijn nek. Ik begeleide haar armen naar beneden. Toen ik haar losliet kon ik het niet laten om haar geweldige tieten even vast te pakken. Met al mijn zelfbeheersing heb ik toen een toilettasje gepakt die we van de airline hadden gekregen. Met tandpasta, scheermesje en ander toiletgerei. “Hier” zei ik. “Je gaat even naar mijn badkamer en gaat even douchen. Ik wil dat je je kutje compleet kaalscheert en alles goed schoon en fris maakt. Je hebt een kwartier, ik ga even met Floris-Jan praten”. Ze wist even niet hoe ze moest reageren, maar ik had een plan gemaakt. Monique ging de badkamer in, ik sloot de deur achter me en ging naar de kamer ernaast. Naar Floris-Jan. Toen ik op de gang liep zag ik dat de kamer daarnaast nog steeds open stond. De donkere Amerikaan stond in de deuropening en knikte vriendelijk, alsof hij doorhad wat er gaan de was.

Na een klopje deed Floris-Jan de deur open. Op een kalme toon vertelde ik hem wat de situatie was en dat ik op het punt stond om van zijn brave vrouw een hoertje te maken. Voor een nacht en zoals mij dat wel vaker gelukt was. Hij schrok in eerste instantie maar was blij dat ik hem betrok. Hij had vertrouwen in mij. “Met een beetje geluk krijg je een andere vrouw terug die veel liever naar je zal zijn. Het kan een positieve impuls zijn voor je huwelijk”. Ik gaf hem mijn tweede keycard van mijn kamer en zei hem dat hij na exact twee uur stilletjes naar mijn kamer moest komen. Hij knikte en vertelde tevens dat hij en ik quote “een opgewonden gevoel had”. “Ik beloofde hem voorzichtig te zijn met zijn vrouw maar dat ik er alles aan zou doen om haar te corrigeren”, zoals ik dat noemde. Ik ging terug de gang in op weg naar mijn kamer, alwaar Monique zich aan het ontdoen was van haar schaamhaar. Ik voelde aan alles dat ik van dit vrouwtje een gewillig en gehoorzaam hoertje kon maken.

Op de gang liep nu ook de donkere man verveeld heen en weer, slechts gekleed in zijn boxershort. Ik knikte vriendelijk naar hem, maar hij deed een stap opzij en blokkeerde mijn weg. "Nice sister you got there. Please know that I am available to join in," zei hij, terwijl hij met een snelle handbeweging zijn broek naar beneden trok en zijn indrukwekkende gereedschap toonde.

Ik beloofde hem erbij te betrekken, hoewel ik nog niet precies wist hoe het zou verlopen. De man glimlachte en liet me passeren. Ik opende de deur van mijn kamer en gaf hem mijn keycard. "Come in exactly 60 minutes from now, and be silent," fluisterde ik. Er leek een veelbelovende situatie te ontstaan, maar ik moest Monique nog wel in actie zien te krijgen.

In het toilettasje dat we van de luchtvaartmaatschappij hadden gekregen, zat ook een oogmasker. Het lag los op bed en ik dacht meteen dat ik Monique hiermee kon blinddoeken. Ik hoorde haar in de badkamer en dat gaf mij de gelegenheid om mij ook uit te kleden. Toen Monique de badkamerdeur opende liep ik achter haar langs de douche in. Ze was zelf nog even bezig, maar ik wilde zelf nog even opfrissen. Ik zag haar in de beslagen spiegel kijken om naar mij te kijken. Ik deed het snel, want het toeval wilde dat ik mij de avond daarvoor ook geschoren had. Mijn zak was kaal. Ik heb geen grote lul, maar ook geen kleine. Toen ik uit de douche stapte was Monique nog even bezig en ik had prachtig uitzicht op haar kont. Omdat ik wist dat we binnen een uur al een gast zouden krijgen liet ik er geen gras over groeien en pakte ik haar bij haar kont en voorlangs bij haar kutje. Ik wilde weten of ze gladgeschoren was en nat. Met mijn mond zoende ik haar in haar nek en knabbelde ik aan haar oorlel. Ik fluisterde zachtjes, vanavond ben je mijn hoertje. Floris-Jan is er okay mee. Je blijft vannacht zelfs bij mij slapen en dat heb je maar te accepteren. Terwijl ik het zei had ik twee vingers in haar kletsnatte kut. Echt kletsnat. Snel haalde ik ze heen en weer, als voorproefje. Ik liet haar mijn vingers ook aflikken. Ik pakte haar bij haar schouders en draaide haar op. Zo stond twee naakte mensen in een ranzig hotelletje in een badkamer elkaar op te geilen. “Vanavond doe je alles wat ik van je vraag”, het codewoord is “zeepaardje”, en als je dat zegt stopt alles en scheiden onze wegen. Gebruik je het woord niet, dan ben je mijn hoertje voor vannacht en misschien daarna. Inmiddels had ik ook een erectie gekregen. Als een professionele escort pakte ze mijn pik vast en fluisterde zachtjes “…ik ben jouw hoertje”. Ze liet zich door haar knieën zakken en nam mijn pik in haar mond en begon met enthousiast te pijpen. Hoewel ik haar liet begaan trok ik haar ook aan haar korte haar, puur en alleen om mijn lul flink in haar keel te stoten. Ik neukte haar meteen brutaal in haar bek. Na een minuut of wat begeleide ik haar de kamer in en gooide haar op bed. Zelf ging ik met mijn knieën op de grond zitten en liet ik haar kennismaken met mijn tong. Ik befte haar en likte ook haar kontgaatje. Dat was nieuw voor haar, dat had nog nooit iemand gedaan. Met mijn vingers en tong bewerkt ik haar kutje. Na een tijdje werd het tijd om haar te neuken. Ze bleef op haar rug liggen en ik ben er bovenop gedoken, zonder condoom. “Dit hoertje neukt onveilig, is dat wel verstandig”, kreunde ik. Ze liet me lekker begaan. Met lange halen paalde ik haar lekker door zoals ik mezelf dat eigen had gemaakt. Ik kon het lang volhouden. Het was verbazingwekkend hoe ze me mijn gang liet gaan en het duurde niet lang voordat ze heftig klaarkwam. Haar orgasme ging gepaard met wat gegil en wat krachttermen. Ik zag op het bed wat vochtplekken. Ze vond het klaarblijkelijk lekker geil.

Na een uurtje kwam de donker buurman zachtjes binnen. Ik had Monique inmiddels haar blinddoek omgedaan om het spannender te maken, maar ook om te voorkomen dat ze eventueel zou schrikken bij het zien van een onbekende donkere man. Met haar blinddoek om had ik haar op haar knieën gezet, met haar kontje naar achter. Op deze manier kon ik haar tieten goed zien bungelen. Ik pakte mijn iPhone en maakte wat foto’s in deze positie. Helaas stond mijn iPhone niet op stil en maakt het toestel de bekende klik geluiden. “Wat doe je” zei ze, en nog voordat ze haar oogbedekking kon afdoen pakte ik snel haar pols en drukte haar weer in haar positie. “Niets, dit is voor mij…voor mijn geile hoertjes fotoalbum”. Ik ging achter haar staan en haalde mijn pik lekker door haar schaamlippen heen. Mijn eikel langs haar lippen schurend. Zachtjes drukt ik hem erin, haar kutje stond mooi open. Ik wenkte de donkere man zachtjes naast me te komen staan. “Zal ik je lekker achterlangs neuken…” vroeg ik Monique. En nu was het de donkere man die zijn enorme pik langs het kutje van Monique haalde. Eerst zijn eikel maar hij drukte al snel zijn pik een stukje naar binnen. Ik klom in een beweging op het bed, voor Monique om haar handen vast te houden. Ze had onmiddellijk door dat ik niet alleen was. Ze schrok…”Nee, Nee….wie is dat?”. “Hou je vast Monique, je gaat deze lul nu even goed verwennen. Je bent nu een professionele hoer en mijn vriend hier heeft te kennen gegeven je ook te willen gebruiken. Dus je bek houden en doen wat we van je vragen. Je mag altijd je safe word gebruiken, maar zolang we dat niet horen gaan we ervan uit dat je akkoord bent. En nog voor ze kon reageren kreeg ze de behoorlijke BBC in haar kut. Ook zonder condoom. Hij liet haar even wennen aan de omvang, maar al gauw lagen ze ritmisch te neuken. Monique drukte zelfs haar kont naar achteren en genoot zichtbaar. Ik deed haar blinddoek af, ze keek achterom en herkende de man uit de bar van het hotel. “Ja Monique, je bent nu het drukste hoertje uit het hotel.” Maar Monique vond het allemaal wel prima. Ze ging volop op in haar rol en genoot van de flinke pik in haar kutje.

Zo ging het een tijdje door en onze Amerikaanse vriend was een volhouder. Maar ook Monique verbaasde me. Ze bleef maar nat en enthousiast. Het leek alsof ze al tijden niet geneukt was. Op een gegeven moment ging Monique als een amazone op de enorme lul zitten. Hij lag op zijn rug en ik zag zijn machtige pik in- en uitschuiven. Ook zag ik zijn ballen ritmisch deinen. Een prachtig gezicht. Monique was kletsnat ik had een enorm harde pik bij het aanschouwen van alles. Nadat ik wat foto’s en video had gemaakt heb ik mij achter Monique gepositioneerd en hebben we haar in een sandwich genomen. Ik heb mijn pik in haar reet geduwd. Ze schreeuwde het uit en misschien wel daarom kwam Floris-Jan, die bekakte hockeylul eerder dan gepland de kamer binnen. Dat was niet de afspraak – maar inmiddels had het geschreeuw van zijn echtgenote plaats gemaakt voor genoeglijk gekreun. Ze kreunde en gaf aan het heerlijk te vinden. Voor Floris-Jan een bijzonder tafereel, de vrouw waar hij zoveel van had moeten accepteren, die hij slechts sporadisch mocht neuken, die vrouw…die werd nu dubbel genomen alsof ze een hoer was die nooit anders had gedaan. Toen we bijna klaar waren liet ik me uit haar kontje glijden en trok ik haar van de pik af. Ik positioneerde haar op haar knieën en op dat moment zag ze ook Floris-Jan in de kamer. Ook hij had inmiddels een enorm harde pik en stond flink te rukken. We lieten Monique op haar knieën en we rukte ons alle drie af boven haar gezicht. Ik hield lekker een tiet vast en om beureten spoten we het zaad over haar gezicht en in haar mond. Via haar kin droop het zo op haar fantastische tieten. Omdat ik als eerste klaar was gekomen kon ik nog wat foto’s en filmpjes maken. Prachtig materiaal voor later.

Michiel vertelde het op een dusdanig beeldende manier dat het niet moeilijk was om het verhaal aan het papier toe te vertrouwen. Het is een ontzettend geil verhaal, dat moest ik toegeven. Michiel pakte zijn mobiele telefoon en liet me een aantal foto’s zien. Ook het videootje waar het zaad van haar kin afdroop. En ik moet zeggen, wat een enorm geil loeder. Een privéhoertje zoals je ze graag wil hebben. “Wat vond je van mijn verhaal Hans”, vroeg Michiel. Ik zei “indrukwekkend en op basis van de foto’s ook erg geloofwaardig”. “Fijn dat je het met me wilde delen”. “Heb je nog contact met Floris-Jan en Monique?” vroeg ik oprecht geïnteresseerd. “Ja, dat heb ik”. “En dat is precies wat ik je wil vragen Hans”. “Ik ben blij dat ik nu de beschikking heb over Monique”. Het is fantastisch om te zien dat de relatie tussen Floris-Jan en Monique ook enorm is verbeterd. “zij is veel liever naar hem. Het is een win-win voor iedereen”. “Maar naast dat ik je wil vragen om het verhaal goed te verwoorden en te publiceren wil ik je vragen om Monique deels onder je hoede te nemen. Ze wil echt een hoertje zijn voor een selectieve groep mannen. En jij hebt daar veel ervaring mee – meer dan ik”. Vervolgde hij zijn betoog.

Ik wist even niet hoe ik moest reageren en omdat ik stil bleef draaide Michiel zich om en wenkte naar het stelletje een paar tafels verderop. Een stelletje dat gelijk met hem binnen was gekomen en waarvan ik nu vermoedde dat dit Floris-Jan en Monique waren. Ze stonden op en kwamen naar ons toelopen en mijn vermoedens werden bevestigd. Dit waren Monique en Floris-Jan. “Je kan ze vragen of het verhaal echt is gebeurd, maar Monique is vooral geïnteresseerd in wat jij voor haar in petto hebt om haar carrière als privé hoertje verder te begeleiden” zegt Michiel.

“Ga zitten zeg ik tegen Floris-Jan en Monique”, aangenaam kennis te maken. “Laten we nog even wat bestellen voordat ik jullie mijn spelregels ga uitleggen, want Monique wat ik heb gehoord en wat ik nu zie, denk ik dat we elkaar zeker kunnen helpen”. Michiel stond op, dat is mooi. Ik hoor en vooral lees het wel. En hij liep zo het terras af Monique en Floris-Jan bij mij achterlatend.
Trefwoorden bij dit verhaal: Amateur, Hoer, Hotwife, Prostitutie, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...