Klik hier voor meer...
Door: Dirk
Datum: 23-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 3714
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn.

Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben.

Dus net voor de corona inging had ik bij Hans ( 64 ) thuis afgesproken om relaxed een bakkie koffie te doen en kijken voor een leuke klik.

Algauw bleek die klik te zijn en hij kwam algauw naast mij zitten en begon mij te strelen op mijn bovenbeen, waardoor mijn korte broek begon op te wellen.

Dat beviel Hans ook en hij gaf aan dat we beter naar boven konden gaan. Zijn slaapkamer was ruim en er stond een groot bed met daarop 2 handdoeken, waar we naakt op gingen liggen.

Toen gaf hij aan dat hij me nu zou aansturen wat te doen, daar geil ik zeker op.

Zo moest ik beginnen om zijn tepels te likken en zo naar beneden moest gaan om zijn mooie pik, deze was 18*4, te likken en zuigen. Hij zag dat mijn pik aardig stijf geworden was en pakte hem beet en trok er licht aan. Algauw gaf hij aan dat we in 69 moesten gaan liggen en dat beviel me ook.

Heerlijk hoe hij mij anus likte en begon me te vingeren met zijn natte vingers.

Hierdoor werd ik geiler en begon hem nog dieper te pijpen. We waren zo in trans met ons spel dat ik niet gemerkt had , dat zijn partner, Jan( 66) en naakt binnen was gekomen. Hans wist hiervan en hield mijn hoofd vast op zijn lul. Ik hoorde dat later dus.

Jan begon mijn anus te strelen en in te smeren met glijmiddel. Door het gelik van Hans was deze al heerlijk voor bereid, maar toen Jan zijn pik, 22*5.5, langzaam erin gleed en stopte na 5 cm om mij ff te laten wennen en bij te komen. Kreeg het benauwd en was beetje bang door dit vooral. Hans gaf aan dat het ook veilig was en zei dat ik toch licht onderdanig was? Begon me op mijn gemak te voelen en dat merkte Jan ook en ik begon mijn kont naar achteren te bewegen.

Op dat moment ging Jan verder om mij te penetreren, totdat ik zijn ballen voelde tegen mijn kont. Jan bleef nog heel ff zitten en hierdoor kroop Hans onder mij vandaan. Jan begon me heerlijk relaxed te neuken en daar werd ik erg geil van en smeekte om meer. Echter Hans ging voor mij liggen en zijn benen naast mijn gezicht. Hij zei”zo sletje nu ben je van ons”en gaf aan dat ik hem weer moest gaan pijpen. Ik kreunde licht en knikte. Ik sloot mijn mond op zijn pik en daardat Hans zijn handen op mijn hoofd legde, begon hij het tempo aan te geven.

Doordat Jan dit ook zag ging zijn tempo omhoog en gaf aan dat ik een strak kutje had en dat hij deze goed ging vullen en voelde dat hij dikker werd. Jan werd geiler van dit alles en kwam bijna gelijk klaar met Hans. Werd zo van beide kanten gevuld. Het sperma liep mijn mond uit, doordat ik het nog nooit echt geproefd had. Had dat ook in mijn profiel gezet. Jan boog zich over mij en ik voelde hem op mijn rug vleien. Toen ik mijn mond van de penis van Hans haalde , pakte Jan mijn hoofd en begon mij te kussen en tongen. Dat verbaasde me in het begin , maar de geilheid had de overhand en deed gelijk mee. Mijn penis stond strak en Jan begon mij van achteren af te trekken. Ik had niet veel nodig en kwam klaar met een schokkend lichaam, zo intens en heftig.

We beleven heel rustig op bed liggen en toen gaf Hans aan dat dit alles door hun opgezet was en ook voor het eerst een date hadden met een Bi. Gaven aan dat ze zich getest waren. Daarom was het ook veilig om dit te doen. Was blij dat het voor mij ook vertrouwelijk en goed aanvoelde. Hierop gingen we douchen en gingen daarna weer opgefrist op bed liggen. Toen vroeg Jan ineens “en wat wil het sletje nu gaan doen”? Hierop begon ik de grote pik van Jan te pijpen om hem goed stijf te krijgen. Hans begon hierop mijn anus weer te strelen en pakte nu wat glijmiddel en deed 2 vingers erin om mijn anus goed voorbereid te krijgen.

Het voelde heerlijk en ging daarom boven op Jan te zitten en geleide de pik langzaam in mijn anus en zakte langzaam over hem heen. Tijdens het zakken ging ik voorover leggen en kon zo beginnen om Jan te tongen. Hierop pakte hij mijn billen en gaf zo het tempo aan. Ik voelde mijn pik weer steigeren om mijn prostaat heerlijk gestimuleerd werd. Ging iets omhoog met mijn hoofd en Hans ging op zijn knieën naast het hoofd van Jan liggen. Hierdoor had Jan de ruimte om hem ff te pijpen en zijn ballen te likken. Hierop pakte ik zijn lul en begon hem te pijpen. Het duurde niet lang en ik begon weer te schokken en kwam weer klaar. Dat voelde Jan ook en die begon nu sneller te stoten. Net toen hij klaar kwam liet ik mij geheel zakken, zodat hij helemaal in mij zat en heerlijk schokkend klaar kwam. Samen met Jan hebben we Hans laten klaarkomen en ik kreeg zijn lading in mijn mond. Nu slikte ik dit en dit gaf mij een heel relaxed en fijn gevoel.

Na ons weer opgefrist te hebben gingen we naar beneden om elkaar alles goed te vertellen.

Hoorde toen dat ze dit zo voorbereid hadden en vroegen naar mijn gevoel.

Ik stond op en gaf ze beide een heerlijke tongzoen en zei dat ik dit eens wilde meemaken.

We gaven een om goed contact te houden, maar door de corona dit ff gestopt. Toen deze weer bijna voorbij was de draad weer opgepakt en heerlijk bezig zijn geweest.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...