63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Simandber
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6039
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Naakte Droomvriendschap - 2
Met zijn ogen op zijn smartphone gefocust, lag Glen al in badjas op bed toen ik die ochtend uit de badkamer kwam. Hij leek me geen blik waardig te gunnen en sprong zonder wat te zeggen van het bed toen ik vroeg of we gingen ontbijten. In stilte ging hij me voor in de gang en op de trap. Ook bij het ontbijt viel het me op dat zelfs voor een ochtendhumeur zijn enthousiasme wel erg ver zoek was. Toen ik hem een complimentje maakte over hoe goed hij dit allemaal wel voor ons geregeld had, merkte ik, ving hij dat wel op. Toch kwam er behalve even fonkelende blik, maar weinig woordelijke reactie. Dat was helemaal niet hoe ik hem kende. Helemaal ten top was het toen ik bij het koffiemachine stond en hij me met zijn derde bord kruiste zonder zelfs maar een knikje te geven.

‘Hé Glen… is er wat? Je bent zo stil…’ vroeg ik en hield hem even bij zijn hand alvorens die zijn laatste croissant zou aansnijden. Toen ik hem losliet zou hij er gewoon mee doorgaan en smeerde er een aanzienlijke laag aardbeienconfituur overheen. Zijn ogen zouden een seconde in de mijne flitsen en even dacht ik dat ik ook nu geen reactie krijgen zou. Toch beet hij niet in zijn koek, maar trok hem net even weg voor hij dat doen zou. ‘Gewoon een beetje moe nog, let er maar niet op…’ zei hij kort zonder me echt aan te kijken. ‘Wist niet dat jij last had van een ochtendhumeur?’ bracht ik zacht uit, maar merkte hoe Glen hierop helemaal niet reageren zou. Nadat hij zijn croissant had opgepeuzeld, zou hij weer opstaan maar in plaats van opnieuw naar het buffet te gaan sprak hij plots kort ‘zie je op de kamer’. Waarna hij zomaar de ontbijtzaal verlaten zou. Hoewel ik best nog zin had gehad in chocomel of een van de speciale thee’s die aangeboden werden, zou ik snel mijn koffie uitdrinken. Daarna liep ik hem achterna maar zou hem nooit inhalen.

Ook al wist ik op de terugweg donders goed wat er waarschijnlijk spelen zou, toch vond ik dat Glen dit met me bespreken kon als volwassen mensen. Als hij dat niet kon, wel dan ik ook niet, bedacht ik me. Met de magneetkaart opende ik onze kamer en zou meteen Glens voeten aan het voeteneind van het bed zien. ‘Wat was dat nu allemaal, je laat me gewoon achter?! Ben je boos op me, heb ik je wat misdaan?!’ vroeg ik behoorlijk aanvallend maar zweeg meteen toen Glen zijn hoofd schudde en fluisterde ‘Het ligt niet aan jou. Zelfs helemaal niet. Sorry! Het is alleen… moeilijk om erover te praten… in een ontbijtzaal vol met andere mensen.’ zei hij en klemde zijn lippen op elkaar. Even knikte ik zwijgend en bracht mijn armen over elkaar. ‘Het gaat dus over wat er gebeurde… dat dingetje met die blote piemel van je?’ vroeg ik en zag hoe Glens hoofd lichtelijk kantelde. ‘Ja ook wel… Maar er is nog wat anders gebeurd, alleen ligt dat net wat moeilijker…’ sprak hij vertwijfeld. Meteen zou ik hem over zijn schouder staren naar zijn matras. ‘Heb je in je bed geplast?’ vroeg ik met licht overslaande stem. Glen die even grinniken zou, wuifde dat meteen weg met zijn hand. ‘Neejoh…’ ‘Ja zelfs als het dat wel was, mag je me dat ook vertellen hoor. Je weet dat je met alles bij me terecht kan, toch? Zeker na vannacht…’ bracht ik uit en merkte hoe Glens wenkbrauwen even fronsten.

‘Oké dan…’ zei Glen na een tijdje een stuk rustiger, waarna hij een keer diep ademde. ‘Nadat ik gisteren hier mijn ding had gedaan en jij jouw verhaal aan me had verteld, ben ik in een diepe slaap belandt. Misschien kwam het door het voorval of omdat we naakt sliepen. Misschien ook door een combinatie van de twee. Maar ik droomde… behoorlijk eh, hoe zal ik het zeggen… erotisch…’ Glen bloosde terwijl hij dat laatste woord uitbracht merkte ik. Bij mezelf zou mijn mond even openvallen. ‘Kijk het klinkt vast heel dom maar het ging over mij en jou. We hadden ehm… seks. Jij speelde met mijn piemel en ik mocht aan je tieten voelen. Daarna zou mijn piemel ook zomaar tussen eh… tussen je benen komen terwijl we knuffelden. Natuurlijk was het een droom, dat weet ik ook wel. Maar dit voelde zo echt en ik genoot ervan, ondanks dat ik me nooit eerder aan een dergelijke fantasie over jou heb gewaagd. Ik heb je nooit gezien als lustobject. Maar die droom was werkelijk eh… geweldig!’

Mijn hart sprong me op bij wat Glen me vertellen zou. Het liefst zou ik hem meteen vertellen dat het allemaal echt geweest was en dus geen droom. Hoe ik er bovendien zelf ook van genoten had en dat zelfs graag nog eens zou overdoen. Maar op één of andere manier leek ik niet de woorden te vinden en praatte Glen intussen zelf alweer. ‘Toen ik vanmorgen ontwaakte, even voor de wekker afging, kreeg ik opnieuw een stijve. Jij leek op dat moment dichterbij dan de werkelijkheid en ik keek naar je tieten terwijl je bloot tegen mijn borst aan lag te slapen. Waarschijnlijk fantaseerde ik toen ook nog… Alleen draaide je om en toen zag ik alleen je billen en je rug. Even later zou de wekker gaan en hoewel ik best dichtbij mijn hoogtepunt zat, schaamde ik me plots diep. Jou lichaam kwam in beweging en vlug stond ik op en trok mijn badjas aan. Zo zou ik mijn ochtendlul aan je verbergen. Je vindt me nu vast erg stom en bent wat ongemakkelijk, dat begrijp ik dan volkomen!’ sprak Glen die even neerslachtig naar de grond staren zou.

‘Hé Glen, helemaal niet!’ bracht ik even uit onder de indruk over zijn openheid die ik zo geweldig vond. ‘Ik vind het net superlief van je dat je dit allemaal aan me opbiecht. Nooit geweten dat jij zo vaak een stijve penis kreeg zeg en hé wat die seksdroom betreft, die hebben we toch allemaal wel eens. Stiekem ben ik misschien best wel vereerd dat ik er bij jou een hoofdrol in kreeg! Lekker spannend.’ zei ik en probeerde enthousiast met mijn ogen te fonkelen, om mijn woorden zo aan kracht te laten bijstaan. Dat scheen behoorlijk te werken want zeldzaam voor die ochtend, merkte ik hoe Glen voor het eerst een kleine glimlach op zijn gezicht toverde. ‘Wel spannend zeg… wij samen seksen… Wat deden we dan in je droom?’ vroeg ik overlopend van nieuwsgierigheid. Glen van zijn kant zou me eerst berekenend aankijken alvorens hij opnieuw zou vertellen. ‘We eh… we knuffelden en jij zoende me op de mond en mijn piemel stak tussen je benen tot aan je eh… tot je clittie en toen kreunde je. Het was natuurlijk totaal onrealistisch, gezien het een droom was. Maar jij kreeg ook een orgasme, een echt!’ Glen praatte niet erg snel en terwijl hij overdacht wat hij zeggen zou, schokte zijn lijf regelmatig een beetje. Vanuit mijn ooghoek zou ik op dat moment ook merken hoe er in zijn kruis ook wat weg naar buiten scheen te zoeken. ‘Klinkt wel goed wat er in die hersens van je allemaal omgaat. Wat heb je er vanmorgen dan nog over bij gefantaseerd?’ vroeg ik nieuwsgierig en zou naast hem op bed gaan zitten.

Met mijn hand greep ik naar zijn arm, maar zou daar alleen maar een slappe mouw aantreffen. Op dat moment keek ik in Glens grote ogen en die zou beseffen dat hij betrapt was. Even likte hij met zijn tong over zijn lippen alsof hij praten zou, maar toch kwam er even geen woord uit. Wel snakte hij zowat naar adem en schokte zijn lijfje opnieuw toen ik met twee handen de strik van zijn badjaskoord losmaakte. ‘Hé wat doe je… ik ben… mijn penis is…’ begon hij drie zinnen die verder niet werden afgemaakt omdat ik het niet was die zijn badjas zou opentrekken. ‘Kijk jongen…’ zei ik en zou zelf weer van het bed opstaan. Terwijl ik praatte maakte ik langzaam mijn badjas los en plooide hem, waarna ik hem aan mijn kant van het bed leggen zou. ‘We kennen elkaar nu al geruime tijd en zien elkaar regelmatig bloot. Bij jou voel ik me goed als ik met je praten kan en je hebt me met onze gesprekken meer gesteund dan je weten kan. Vanzelfsprekend heb jij, dat wist ik al die tijd wel, ook een intiem kantje waarvan ik vannacht vereerd was dat je dit voor een stuk met me deelde.’ Even greep ik mijn tieten beet, terwijl ik in een lichte spreidstand zou gaan staan. Vanaf het bed merkte ik hoe Glen wel naar me luisterde, maar onder mijn gezicht zou focussen. Daar streelde ik mezelf speels over mijn pientere vrouwentieten. Opnieuw merkte ik in zijn kruis, onder die badjas beweging en merkte hoe iets in zijn lijf subtiel schokte toen ik opnieuw praten zou. ‘Weet je, je hoeft zeker niet alles met me te delen als je dat niet wil. Maar ik wil wel dat je weet dat ik ervoor zou openstaan…’

Het bleef even stil in de kamer, terwijl mijn laatste woorden zouden nagalmen. Een stilte die beslist niet door mij doorbroken zou worden. Glen keek me berekenend aan en fronste zijn wenkbrauwen. Daarna knikte hij zo subtiel dat ik het haast niet merken zou. Alsof het vanzelf ging, opende zijn badjas rond zijn kruis en piepte niet eerst zijn penis, maar de vingers van zijn handen naar buiten. Zijn andere hand hield zijn piemel in bedwang, al merkte ik meteen dat die weer dik en hard was. Een kleine glimlach en een korte knik zou volstaan om zijn hand er vandaan te laten schuiven. Vervolgens zou hij zijn benen een stukje spreiden en stond me toe daar plaats te nemen.

‘Toen ik met mijn ex was, had ik ook vaak ehm… last(?) van die dromen. Soms eindigde ze ook echt nat in mijn boxer. Als ik er haar over vertelde, werd ze er meestal erg ongemakkelijk van. Dat idee stond me toe om te fantaseren dat het misschien ook echt kon. Maar als ze me betrapte terwijl ik masturbeerde en mijn fantasie aan haar opbiechtte, werd ze alleen maar bozer. Dat was echt niet cool!’ sprak Glen die me ondanks dat ik best dichtbij was, niet zou aankijken. Daar zou verandering in komen toen ik hem met mijn hand over zijn been tot aan zijn knie bewoog. Zonder echt te lachen knikte ik net begripvol. ‘Kijk ik begrijp, dat neuken voor sommigen ver gaat… Maar wat gefriemel of masturbatie zou toch niet alleen in dromen gedeeld mogen worden, als je samen bent?’ vroeg Glen me. Zelf knikte ik en bewoog mijn hand als vanzelf over zijn bovenbenen dichter naar zijn liezen toe. ‘Praatte jullie daar samen ook over?’ vroeg ik en merkte hoe Glen zijn schouders ophaalde. ‘Mijn ex wilde daar niet van weten…’ sprak hij afkeurend. Intussen zou ik met mijn vingers boven en rond zijn piemel cirkelen en voelde hoe die warmte straalde. ‘Op een avond zou ze uit de badkamer komen en mij op haar bed betrappen op masturberen. Ik vroeg of ze me even wilde helpen en mijn piemel in de mond wilde nemen. Dat was immers waarover ik toen ook fantaseren zou… ze werd echt furieus. Voor dialoog was geen ruimte meer, enkel voor monoloog van haar kant en ik vloog er vervolgens zelfs uit. Wat ze me toen lapte, zou voor mij zowat het einde van onze relatie betekenen…’

Met opgetrokken neus, staarde Glen afkeurend voor zich uit. Hij hield zijn armen gekruist en merkte zo te zien niet eens waar ik met mijn handen gekomen was. ‘Ojee wat erg sneu voor je!’ bracht ik zacht uit en haalde zijn voorhuid een paar keer op en neer over zijn slappe piemeltje. Glens boze blik zou langzaam maar zeker plaats ruimen voor verbazing. Daarna ontstond een goedkeurende glimlach op zijn gelaat. ‘Ik vind het net boeiend te weten wat er in de ander omgaat en helemaal leuk om samen van het leven te genieten.’ sprak ik zacht en merkte hoe Glen knikte terwijl hij in gedachten verzonken leek. ‘Was dit, zo’n beetje, waarover je fantasie met mij ook ging?’ Glens grote ogen zouden me al veelzeggend aankijken en ik merkte hoe hij zijn lippen vastberaden op elkaar klemde. Echter, de snelheid waarmee zijn piemel aan kracht won in mijn hand, zou voor boekdelen spreken. Samen met hem zou ik er even naar kijken en bracht mijn blik toen terug naar de zijne. ‘Mag ik het proberen?’ vroeg ik zacht en merkte een onweerstaanbare hoopvolle fonkel in Glens ogen.

Nog voor ik mijn lippen echt tegen dat lekkere jongensgeslacht aandrukken zou, hoorde ik Glen al zacht kreunen van opwinding. Het zou me nog extra motiveren om het meteen goed te doen. Van onderaan de schacht tot boven zou ik mijn lippen er telkens in kleine stapjes tegenaan drukken. Er achterdoor merkte ik hoe Glens wazige blik toekeek. Glimlachend van waardering om diens genot, terwijl ik zijn toompje tegen mijn mond aanvoelde, likte ik even speels over zijn eikel. Naast me tegen mijn zij aanleunend, voelde ik hoe zijn benen opspanden. Op dat moment zou ook mijn hand zijn balzak vinden en kneep ik er zacht masserend in. Glens ogen, die alles tot dan toe minutieus in de gaten hadden gehouden, leken focus te verliezen. Even nog bekeken we samen zijn door mij nat gelikte eikel, alvorens ik die in mijn mond naar binnen zoog. Een langgerekte kreun van Glen was wat volgen zou, terwijl hij zijn hoofd achterwaarts in diens hoofdkussen zou laten vallen.

Gemotiveerd door zijn geile gekreun, drukte ik mijn mond helemaal over die harde jongenspiemel heen. Het voelde voor mezelf zo heerlijk te kunnen zuigen aan de paal van een jongen die dat mijns inziens erg verdiende. Het gekriebel aan mijn tieten en eigen opwinding aan mijn kruis zouden me dat alleen maar kunnen bevestigen. Mijn hand zou zijn balzak intussen ook steviger masseren. Daarin voelde ik regelmatig duidelijk zijn mannelijke kersen. Stiekem genoot ik ervan als ik de kleine schokjes onder me door voelde die vervolgens aan zijn geil gekreun zouden bijdragen. Waar Glens opwinding erg duidelijk zijn zou, genoot ik er zelf zo mogelijk nog meer van om eindelijk nog eens een lekkere pik diep in mijn mond te kunnen nemen. Gemotiveerd bewoog mijn hoofd op en neer en kantelde ik het alle kanten uit om zo met mijn tong geen plekje te missen terwijl ik eraan zoog.

Helaas zou het allemaal minder lang duren dan ik kon, alvorens Glens billen zijn kruis een stukje naar boven drukte. In mijn haren voelde ik zijn handen die lichte druk op mijn achterhoofd uitoefende terwijl hij hevig kreunend iets als jaaah riep. Natuurlijk wist ik wat komen zou en probeerde voor de finale nog gauw een tandje bij te steken. Tot helemaal achterin, net aan mijn keel liet ik die lekkere jongenspiemel op en neer schuiven en bewoog steeds heviger op en neer. Zijn schaamhaar kriebelde me even rond mijn neusvleugels. Net toen ik bedacht dat ik mogelijk zou gaan niezen, voelde ik hoe dikke klodders aan jongensroom me in mijn keel spoten. De druk op mijn achterhoofd zou meteen en instant afnemen terwijl ik het gekreun, dat bijna klonk als het janken van een wolf, met een glimlach aanhoorde. De laatste restjes zou ik gewillig als een echt sletje van zijn piemel vandaan likken. Glen zou daarvan vast niet veel merken, want hij lag nog na kreunend met zijn hoofd in zijn hoofdkussen verborgen. Het zou me mogelijkheid geven om zijn piemel nog een paar keer opnieuw af te likken en zelfs stevig binnen te zuigen. Op dat moment hief hij zijn hoofd op en leek voor het eerst wat te brabbelen. ‘Zoo wsa swas wis wel…’ Even keek ik op en merkte hoe hij me met ontzettend voldane blik aankeek. Zijn hoofd duizelde nog steeds terwijl ik zijn balzak nu los liet en met die hand zijn piemel onderaan de schacht beetnam. ‘Wow dat was… dat was…’ hoorde ik Glen fluisterend naar de juiste woorden zoeken. ‘Genieten?’ suggereerde ik glimlachend en zag hoe hij knikte.

Nog een paar keer zou dat jonge en sexy blote lijf naast me lichtjes naschokken. Waar Glen zijn hand wel in de buurt van zijn kruis bracht zou hij de mijne er niet vandaan duwen. Langzaam bewoog ik nog steeds met zijn voorhuid op en neer over zijn eikel, terwijl ik die met veel interesse van dichtbij bekeek. ‘Wat doe je?’ hoorde ik Glen van ergens uit de verte fluisteren. Niet zeker wist ik of hij het zelf was of een stem in mijn hoofd. Op één of andere manier kreeg ik het niet voor elkaar om mijn blik van zijn piemel los te scheuren. ‘Je piemel heeft allerlei verschillende kleuren zie ik nu, dat is me eerder nooit zo bij je opgevallen. Bovendien heb je best een grote eikel!’ zei ik meer voor mezelf terwijl ik eerst over de paarse rand ervan en toen over het plasgaatje heen streelde. De huid rond het rozige gedeelte leek zich nog bij op te spannen, waardoor er een glans ontstond. Glen die van ergens achteraan meekeek, zou na even kort te gniffelen pas praten. ‘Dat komt volgens mij omdat jij er net zo lekker op hebt lopen zuigen!’ Dat complimentje liet ik me welgevallen, maar bleef op zijn penis focussen. ‘Je hebt precies ook een flinke erectiestoornis, maar naar de juiste kant. Die piemel van je blijft maar hard!’ zei ik en kneep nu onderaan en net onder zijn eikel in de schacht. ‘Dat komt omdat jij er nog steeds mee zit te spelen, natuurlijk. Maar jij mag het wel van me, graag zelfs en zo lang je wil. Het voelt echt zo goed!’ Als je hem straks los laat, gaat hij wel weer slap vandaag.’

Zonder mijn blik van zijn kruis los te scheuren, beluisterde ik zijn uitleg en zou hem toen ook met mijn hand over zijn balzak heen strelen. ‘Je kneep me best hard in mijn balletjes daarnet. Dat kon ik bij eerdere relaties echt nooit verdragen. Maar bij jou wist ik… Bij jou genoot ik er echt van!’ zei Glen en voor het eerst keek ik hem aan. Zijn ogen fonkelden zoals ik hem in zijn leven maar zelden had zien kijken. Dat werkte best aanstekelijk. ‘Je hebt echt dikke kerstomaten in die balzak! Ook erg veel schaamhaar. Dat staat je wel, het is zo… mannelijk!’ concludeerde ik en merkte hoe Glen opnieuw lichtelijk schokte van opwinding, terwijl hij dankbaar knikte. Ik herinnerde me hoe hij me in heel mijn actie geen seconde in twijfel had getrokken of in vraag had gesteld. Toch merkte ik hoe de glimlach op zijn gelaat nu voor het eerst even verdwijnen zou. ‘Wat denk je nu?’ vroeg ik nieuwsgierig. Zijn twee donkere ogen keken even inschattend in de mijne, alvorens hij weer praten zou. ‘Vind je het niet raar? Ik bedoel… dat je nu weet, wat er allemaal in me omgaat? Wat voor gekke dingen ik droom en fantaseer?’ Even zou ik merken hoe de glimlach me ook van mijn gelaat verdween, maar schudde toen mijn hoofd alleen, waarmee al zijn vragen in één klap beantwoordt waren. ‘Als jij gekke dingen hebt, mag je me ze ook vertellen of vragen, oké?’ vroeg Glen en kort zou ik nu alleen even knikken. ‘Ik heb nog wel wat eh… geks en ook een beetje vervelend…’ zei Glen zacht terwijl hij me aankeek. ‘Wat dan?!’ vroeg ik mezelf luidop af terwijl ik bedacht dat dit mogelijk over zijn droom zou gaan…

‘Dat gefriemel hier… ik vind het echt heerlijk. Maar ik moet echt ontzettend nodig pissen…’ zei Glen die ik vervolgens meteen loslaten zou. ‘Hup dan maar!’ zei ik en maakte plaats zodat hij eruit kon. Een kleine speelse tik zou ik hem nog tegen zijn billen geven, waarna hij zonder de deur te sluiten in de badkamer verdwijnen zou.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...