63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Simandber
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 4122
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Naakte Droomvriendschap - 3
Met mijn badjas om me heen gewikkeld lag ik die middag naast het zwembad met een tijdschrift in mijn hand. Nog geen letter had ik gelezen, maar staarde over het blad heen. Even verderop lag Glen te vertoeven in een jacuzzi. Daarnet had hij nog lekker zitten plonsen in het zwembad en er me schaamteloos al zijn kunstjes getoond in zijn blote zelve. Subtiel zou ik onder het tijdschrift door bij mezelf over de borst strelen. Mijn tieten kriebelden alweer als gek. Iets wat ik in de laatste tien jaar niet meer zo vaak had ervaren als nu in één dag tijd. Opnieuw merkte ik hoe Glen van op grote afstand naar me keek en even zijn hand op stak. Meteen zou ik terugzwaaien, opgewekt en blij. Terwijl ik dat deed voelde ik kriebels als die van in mijn jonge jaren in mijn buik. Natuurlijk was ik vaker blij geweest als ik met Glen op stap kon, hij was een fijne vriend. Maar dit voelde toch net wat anders. Was dit liefde? Niet als liefde in vriendschap, maar als in echt verliefd? Het waren vragen die me even doorheen mijn hoofd flitste en ook een bittere nasmaak kende in het overdenken.

Glen had me daarnet één van zijn diepste dromen en fantasieën opgebiecht. De herinnering aan wat hij dacht gedroomd te hebben en ik die nacht gevoeld had, liet mijn kruis opnieuw flink kriebelen. Hij zou beter nooit weten, stelde ik voor mezelf. Aan de andere kant… Zelf had ik er ook wel flink van genoten en hij, terugdenkend aan de toon waarop hij me zijn droom opbiechtte, ook. Voor het eerst zou ik me voorstellen hoe Glens penis, die ik net zo van dichtbij had mogen observeren, me tussen mijn benen schoof. Had ik het hem moeten voorstellen en was dat dan meer voor hem of voor mezelf te plezieren. Het was een gedachte waarin ik bleef vastzitten en voor mezelf niet leek te durven toegeven. Maar het stond vast dat ik hem wel één en ander uit te leggen had, als ik met hem verder wilde.

‘Zit je nu nog steeds datzelfde artikel te lezen?!’ hoorde ik plots van achter me grinniken. Mezelf realiserend dat ik er nog geen letter van in me had opgenomen. ‘De psychologie van de naaktslak?’ las Glen de titel luidop grinnikend voor. ‘Ja eh… in de achtertuin van mijn tante Nel zaten vroeger vaak…’ ‘Ik wilde nog een sauna doen, ga je mee?’ onderbrak Glen me en meteen zou ik knikkend mijn boekje dichtslaan. Even was ik blij niet te moeten verder fantaseren en volgde met de glimlach om mezelf dat verleidelijk schuddend mooie jongenskontje dat voor me waggelde. Net zoals gewoonlijk liet ik hem de sauna kiezen en net zoals gewoonlijk nam Glen de bovenste bank en ik eentje eronder. Er zaten nog vier meiden in de ruimte, die luidkeels keuvelden. Maar kort nadat we onze handdoek hadden gespreid en beiden waren gaan liggen, zouden ze de saunahut al verlaten. Op dat moment merkte ik hoe Glen vanaf de bovenste bank over de rand naar me kijken zou. ‘Lig je op je buik?’ vroeg ik verbaasd en Glen knikte. Even fronste ik en bedacht me dat hij dat normaal nooit deed. ‘Mijn piemel is eh… een beetje overgevoelig vanmiddag, geloof ik.’ zei Glen zacht. Mijn fronsende blik zou ik verder zetten terwijl ik bedenkend naar de kant keek waar de meiden net hadden gezeten. ‘Dat heb jij normaal toch niet zoveel last… oew?!’ bracht ik met een spontaan kreetje uit terwijl ik weer voor me keek.

Glens hand streelde me zacht over mijn buik en bewoog al snel in de richting van mijn tieten. ‘Hé Glen… Wat doe je… Niet hier joh!’ bracht ik gauw uit en merkte hoe die zijn hand meteen zou terugtrekken. Mijn ogen zouden opensperren terwijl ik merkte hoe zijn aanblik net weer achter de rand van het bankje verdwijnen zou. ‘Kan je alsjeblieft vergeten wat ik deed?’ hoorde ik Glen zacht fluisteren. ‘Eh… Nee?! Straks mag je nog wel even, maar gewoon liever niet hier. Er kunnen eh… andere binnenkomen.’ Er kwam niet echt reactie van Glen en een paar minuten zou de stilte uit de sauna ons overvallen. ‘Hé Glen… heb je een stijve piemel nu?’ vroeg ik me na een korte tijd fluisterend af. ‘40%… het kan nog alle kanten uit. Hij gaat niet meer slap geloof ik, vandaag.’ ‘Hoe komt dat, daar heb jij anders toch nooit last mee?’ ‘Iemand heeft er te hard aan gezogen, geloof ik.’ antwoordde Glen meteen. ‘Gekkie!’ bracht ik meteen gniffelend uit en vervolgde ‘Probeer je maar wat af te leiden. Ga maar op je rug liggen en denk om je ademhaling. Diep in langs de neus, vier seconden vasthouden en dan weer langzaam uitblazen langs je mond. Tracht hierbij een buikademhaling aan te houden.’ Terwijl ik het hem voordeed, merkte ik hoe Glen erg moeite deed om met me mee te doen. Toen we de sauna een paar minuten later zouden verlaten, merkte ik glimlachend hoe zijn piemel echt weer klein en ontspannen voor zich uit hing.

Na even te gieberen in de koude douche en het afkoelbad, zouden we samen zwijgend en uitgeput in het gewone zwembad hangen. Mijn hoofd draaide lekker en ik merkte hoe het bij Glen ook het geval was. Langer dan ik, zoals gewoonlijk zou hij tijd nodig hebben om te bekomen en zelf zou ik al wat rondzwemmen in het water dat me langs mijn lijf heen streelde. Al na een paar minuten zou ik merken hoe Glen naast me kwam zwemmen. Toen we ons wat later samen op de waterspiegel lieten drijven, zou ik voelen hoe hij me ondersteunend beetnam en in het water ronddroeg. Het voelde beter dan ooit om me door zijn stevig gespierde armen gedragen, in het water te voelen bewegen. Vaag herinnerde ik me hoe hij dat ook wel eens in het zwembad had gedaan, dus gaf ik me moeiteloos helemaal aan hem over. Al veel te snel, vond ik, zou hij me loslaten en zouden we plots tegenover elkaar staan. Zoals we wel eens vaker deden met kleren aan, zou ik hem even stevig omhelzen en drukte mijn lijf tegen het zijne. Waar ik echter de controle even over verliezen zou, waren mijn lippen die ik pal op de zijne plantte. Zo gauw ik dat deed, zou ik ook alweer terugtrekken en keek met grote ogen naar Glen, die hetzelfde naar mij deed. ‘Wow, ohjee… hihi sorry!’ bracht ik gauw en onhandig uit terwijl ik merkte hoe Glens hoofd net heen en weer schudde. ‘Dit lijkt wel een stuk van mijn droom die werkelijkheid wordt!’ fluisterde hij snel en gevat en giechelde even met me mee. ‘Zullen we wat drinken in de bar?’ stelde Glen en zou er naartoe voorgaan.

Glen eiste dat hij trakteren mocht en gebood me daarbij wat ‘serieus’ te drinken, zo noemde hij dat. Immers had ik hem die dag al zo’n groot plezier gedaan. Uiteindelijk zouden we samen buiten op het terras liggen, elk met een dikke en mooi versierde cocktail. ‘Mmm ja mooie en lekkere cocktail wel, maar in niets vergelijkbaar met hoe mooi en lekker jij eruit ziet!’ sprak Glen en meteen zou ik het luid uit gieren van het lachen. ‘Jij bent al dronken voordat je ervan hebt gedronken, geloof ik!’ zei ik nog na-grinnikend en merkte hoe Glen van oor tot oor glimlachte, terwijl hij zijn hoofd schudde. ‘Nee echt, ik vind jou best een aantrekkelijke vrouw. Het is best vreemd want we kennen elkaar al zo lang en toch zie ik dat nu pas…’ zei hij en ik merkte hoe hij probeerde serieus te blijven. ‘Héh Glen… ik kon haast je moeder wel zijn. Nee jij daarentegen, zullen we het daar eens over hebben. Jong, sportief en gespierd. Ondernemend en daar bovenop ook nog eens super- sociaal, lief en eerlijk. De droom van iedere vrouw, maar niet iemand die kiest voor een oude knar als mij. Mocht ik wel eens willen zeg!’ zei ik terwijl ik met mijn ogen draaide. ‘Ik zou je best kunnen plezieren en dan niet alleen om te bewijzen dat je het waard bent!’ reageerde Glen meteen terwijl hij me zowel glimlachend als streng in één mimiekmoment wist te showen.

Met het rietje van de cocktail in de mond, zou ik even tijd nemen om die laatste woorden van hem te overdenken. Tintelingen voelde ik over mijn tieten maar ook aan mijn schaamlippen, terwijl ik me even de meest waanzinnige voorstellingen maakte. Daarbij dacht ik opnieuw aan wat er vannacht gebeurd was, maar ook aan langer en heviger met Glen zoenen. Misschien was er in die fantasie ook wel de nodige plaats om geneukt te worden. Het geluid van het lege glas door Glens rietje zou me laten ontwaken uit mijn fantasietjes met hem, terwijl ik het laatste slokje van mezelf ook lustig wegslikte. Glen die plots al opstond brabbelde iets onverstaanbaars waarvan ik enkel het woord ‘pissen’ verstaan kon. Een stukje opende ik mijn badjas en voelde hoe de zon in geen tijd op mijn tepels en kruis brandde. Die jongen maakte me helemaal gek, zo leek het wel, bedacht ik me en vroeg me af of ik dat de keren ervoor ook gemerkt moest hebben. Hij was zo ontzettend lief voor me en ik wist dat hij het goed bedoelde. Toch kreeg ik dat van die droom en het waargebeurde er achter niet over mijn lippen. Als hij sprak over plezieren, klonk me dat zo benieuwd in de oren en nog even vroeg ik me af wat hij daarmee bedoelen zou.

‘Kom je mee of wilde je hier nog even liggen?’ klonk plots van achter me en ik voelde mijn hele lijf even schokken. ‘Ja eh… ik kom wel mee…’ zei ik terwijl ik zo vlug ik kon zou gaan rechtzitten al was het maar om te voorkomen dat ik deze jongen een moment uit het oog zou verliezen. Met een glimlach, zo dacht ik nog, op naar ons volgende avontuur, zou ik hem achterna lopen. Vreemd genoeg merkte ik hoe hij bij het zwembad linksaf zou gaan en ook aan de sauna’s voorbij liep. Wel merkte ik hoe hij geregeld omkeek om zeker te zijn dat ik nog achter hem aan zou komen. Alleen dat zou mijn nieuwsgierigheid blijven wekken terwijl ik nu de trapjes afdaalde en besefte dat hij naar onze hotelkamer liep. Zo gauw we daar moesten zijn, zou ik niet wachten en hem vertellen wat hij weten moest. Als hij boos worden zou of vernederd was, dan was dat maar zo. Maar ik kon het niet langer verzwijgen, al was het maar voor mezelf.

Glen stond bij de deuropening, terwijl hij de deur voor me tegenhield en ik binnen ging. Een paar keer, terwijl hij zijn badjas uit zwierde, hapte ik naar lucht. Daarna kwam hij dichter bij me staan. Hoewel ik hem niet zou durven aankijken, dacht ik, keek hij wel naar mij. Ik voelde hoe zijn handen, de door mij gemaakte strik in het koord van mijn badjas, weer zouden losmaken. ‘Hé Glen… ik moet… ik moet je…’ begon ik hakkelend mijn zin terwijl hij nu bijna moeiteloos de badjas van mijn lijf trok en die over een stoel heen zou hangen. Daarna drukte hij zijn vinger bij me op de mond, waardoor ik mijn lippen vanzelf op elkaar drukken zou. In zijn blote uppie nam hij eerst plaats achter me en masseerde me over mijn schouders. Dat deed bij mezelf zo ontzettend deugd dat ik kreunde van genot. Vervolgens zou zijn kneden overgaan naar strelingen aan mijn hals waarna hij mijn tieten zou vastgrijpen. Zijn duim en wijsvinger zouden me langs twee kanten afwisselend tussendoor knijpen in mijn tepels. ‘Vind je wel lekker, niet?’ vroeg Glen die met zijn stevige armen omhelzen zou. Hoewel het me niet lukte om woordelijk te antwoorden, zou ik mezelf in een zucht horen kreunen van genot. Meer als vanzelf of omdat hij me daar met zijn stevige armen door dwingen zou, liet ik mezelf achterwaarts op bed zakken. Al had ik wel steeds meer het idee dat ik hem vertellen wilde wat ik als nodig ervoer.

‘Hé Glen ik moet je wat vertellen…’ probeerde ik opnieuw toen hij me los liet en langs me kroop. Maar opnieuw onderbrak hij me weer. ‘Sssshhht! Niets wat niet wachten kan nu, vertrouw me nu maar…’ fluisterde Glen me toe terwijl die me bij mijn knieën pakte en mijn benen een stukje spreidde. ‘Ik weet wel wat ik doe…’ fluisterde hij zacht terwijl hij me met zijn handen vanaf mijn knieën naar boven toe strelen zou. Ongecontroleerd voelde ik, schokte mijn lijfje terwijl hij met zijn vingers nu plots wel erg dicht in de buurt van mijn kruis zou komen. Misschien zou ik het zelfs stiekem hopen, toch verwachtte ik het niet. Dat gevoel zou nog bijgezet worden toen Glen echt zijn rug rekken zou en ik merkte dat zijn piemel niet erg stijf was. Even glimlachte ik en merkte vervolgens met open mond hoe hij vlak over me heen kwam liggen en zijn gezicht tussen mijn tieten bracht. ‘Je lijf is echt superwarm! Komt dat door mij?’ vroeg Glen zich af terwijl hij me nu van wel erg dichtbij in de ogen keek. Hoewel ik wist dat het kwam omdat ik net in de zon gelegen had, zou ik toch knikken. Daarop keek ik met lichte verbazing toe hoe een van mijn tepels in Glens mond verdwijnen zou. Een zachte kreun zou ik niet voor mezelf kunnen houden en mijn hoofd duizelde me. Om hem bij te staan zou ik met mijn vingers doorheen zijn haren kriebelen en hem zo laten merken hoe heerlijk ik zijn actie vond. Met een waarlijk luide smak zou Glen mijn tepel stevig zoenen, waarna hij onvermoeibaar aan de andere begon. Tussen mijn gekreun door zou een gilletje van pure opwinding plaatsvinden toen ik merkte hoe Glens tanden even op elkaar gezet werden. Zijn fonkelende blik staarde plots van wel erg dichtbij, bij mezelf in de ogen. Het zouden zijn buikspieren zijn die ik bij mezelf tussen de benen voelde en als vanzelf schudde ik even mijn kruis en schaamlippen.

Na een kort en krachtige tweede smak aan mijn andere tepel, zou hij mijn tieten met beide handen beetgrijpen en nog masseren. Terwijl hij dat deed liet hij zichzelf weer vakkundig naar beneden afzakken. Intussen zoende hij met kleine smakjes telkens willekeurig over mijn buik en onderbuik. Vreemd genoeg kon ik alleen aanzien hoe hij mijn tieten knijpend masseerde terwijl ik voelde hoe hij zijn gezicht met alle kanten tegen mijn kruisje aandrukken zou. Niet zeker wist ik ook of het mijn eigen schaamlipjes waren die zo warm aanvoelde of Glens warme wangen die hij er tegenaan drukken zou. Langzaam zouden zijn handen de grip op mijn tietjes verliezen en naar beneden schuiven. Dat kriebelde best en ik voelde mezelf een paar ongecontroleerde giechels uitbrengen. Die zouden echter meteen halt houden toen ik merkte hoe zijn vingers me onderaan over mijn clitoris verwennen zouden. Kort erna zou hij me tussen mijn schaamlippen voelen en er al gauw tussenin gaan. ‘Mag ik je… likken?’ vroeg Glen die me verder niet in de ogen zou kijken, maar vanzelf al mijn lipjes uit elkaar trok. Hoewel ik niet helder leek te kunnen reageren, klonk er wel ongecontroleerd gekreun waarvan het leek alsof het niet van mezelf kwam. Behoorlijk zou ik in mijn hoofd moeten graven naar de herinnering wanneer een mond me daar nog eens zo heerlijk had verwend. Dit zou van me eindeloos lang mogen doorgaan, terwijl ik merkte hoe mijn lipjes uit elkaar werden getrokken en Glen zijn tong erin forceerde. Dit wisselde hij af met zijn natte lippen over mijn clitoris te laten glijden.

Veel sneller dan ik zelf in gedachten hield zou hij er echter al mee ophouden. Al zou ik me achteraf wel kunnen voorstellen dat ik toen al een klein orgasme gedaan had. Op dat moment merkte ik hoe Glens ogen me van tussen de benen fonkelend aankeken. ‘Je bent zo geil en lekker!’ sprak hij en ik voelde hoe door die woorden mijn schaamlippen nog extra zouden kriebelen. ‘Maareh… je hebt me ook wel nieuwsgierig gemaakt… Je wilde me wat vertellen?’ vroeg hij en hoewel ik eerst nog even mijn hoofd zou schudden, merkte ik, wilde hij het nu echt weten. Ik hoorde van mezelf hoe mijn stem oversloeg en hakkelde. ‘Je ehm… je weet nog wat je me vertelde… die seksdroom van je…? Misschien was het...’ Glens ogen sperden open en vreemd genoeg dacht ik in zijn ogen te lezen dat hij me al begrepen had. Waar het me zelf niet lukte omdat mijn hoofd tolde, merkte ik dat Glen zelf wel naar adem hapte. ‘Dus… jij denkt… dat dit ook een droom is?’ vroeg hij me gefronst zonder me nog echt aan te kijken. Vervolgens drukte hij zijn vingers weer bij me naar binnen. ‘Ja, ohja!’ bevestigde ik luidkeels van genot. Glen van zijn kant zou nu zelf ook even gniffelen en ik merkte hoe hij me plots aan de knieën beetnam en die naar me toe drukte. ‘Wat doe je?’ hoorde ik mezelf vragend giechelen van opwinding.

‘Wel… ik wilde eerst mijn piemel terug in je mond en je dan zelf verder uitbeffen. Maar als dit dan toch een droom is, kan ik je net zo goed eens proberen te neuken?!’ zei Glen en pas op dat moment merkte ik hoe een blinkende erectie van hem tussen mijn benen tevoorschijn kwam. Met zijn harde piemel streelde hij me nu zichtbaar over mijn kruis, terwijl hij er gefronst maar met grote ogen naar kijken zou. ‘Grappig wel… dat ik het je zeg. Meestal hoef ik me in mijn stoutste dromen niet te verantwoorden. Daar gaan mijn sekspartners altijd meteen met alles akkoord.’ zei hij en zou me kort even aankijken. Niet anders kon ik dan knikken. Vervolgens zou mijn mond openvallen toen ik zag hoe Glens eikel me tussen mijn schaamlippen gleed. Dat zou het laatste beeld zijn dat ik me herinner alvorens mijn hoofd achterwaarts in mijn hoofdkussen viel en mijn ogen zichzelf sloten. Het was als een droom want alles tolde. Niets liever wilde ik dat het genot voelen dat die geile jongen van zichzelf naar mij overbracht. Het zou dan ook niet lang duren alvorens ik het gebrom van hem hoorde terwijl zijn jongensgeslacht vlotjes tot diep in me schoof. Hoewel we lange tijd beste vrienden waren, voelde dit geen moment slecht of zelfs in het minste awkward.

Een nieuwe kriebel tussen mijn kruis diende zich aan, terwijl ik Glens dikke eikel nu in gevoel duidelijk onderscheiden kon van mijn dildo of vingers. Op datzelfde moment hoorde ik hem ook van brommen in kreunen over gaan en schokte dat jongenslijf behoorlijk. Meteen spreidde ik mijn armen en trok hem naar me toe. ‘Doorgaan nog even!’ probeerde ik uit te brengen. Mogelijk sprak ik niet en kreunde of misschien zei ik het meermaals. Daarover leek ik de controle kwijt. Wel wist ik toen al zeker hoe dit een orgasme van groot formaat worden zou. Glens grote gespierde lichaam schokte me tegen mijn tieten aan en ik voelde hoe hij zijn lippen op de mijne drukken zou. Mijn hele lijf schokte, verkrampte en ontspande. Dat leek meerdere keren na elkaar te gebeuren en uit de verte hoorde ik Glens stem vragen of het met me ging. Daarop kon ik op dat moment nog niet antwoorden. Van puur genot en om dit gevoel en moment net niet meer te verliezen, zou ik mijn ogen lange tijd niet openen. Zowel bij mezelf als bij Glen merkte ik hoe zijn ademhaling rustiger werd en we omhelsden elkaar.

‘Dit was de beste seks die ik ooit gehad heb!’ fluisterde ik hem zacht in zijn oor. Een tijdlang zou het stil blijven en ik vroeg me af of hij nog wakker was. Tussen mijn schaamlippen bewoog zijn piemel nog steeds, al bedacht ik dat die vast vanzelf slapper worden zou. ‘De beste seks heb je altijd als je slaapt of fantaseert. Dat is eigen aan dromen!’ sprak Glens stem me zachtfluisterend in mijn oor. ‘Dadelijk doen we onze ogen open en worden wakker. Dan is alles voorbij en zijn we weer gewoon twee vrienden bij de sauna. Maar het hoeft niet te betekenen dat we er niet van kunnen nagenieten...’

Hoewel ik zijn woorden nog een tijdlang wilde overdenken, merkte ik hoe hij zichzelf, met mij omhelst, op zijn zij zou rollen. Zijn piemeltje zou op dat moment ook mijn kruis verlaten en samen zuchtten we diep. Toen ik de mijne opende, merkte ik hoe Glen me fonkelend lag aan te kijken. ‘Siësta voorbij?’ vroeg hij en tikte me even met zijn wijsvinger op mijn neus. ‘Je bent zo schattig als je slaapt…’ grinnikte hij. ‘En anders niet?’ vroeg ik terwijl ik vanzelf zou gaan rechtzitten. Even plantte ik mijn nagels in zijn zij en we kietelden elkaar stoeiend.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...