63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Marcopolo
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.2 | Gelezen: 2240
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Ik zet er weer even bij dat ik al 50 jaar in Canada woon, zelden Nederlands praat , en zodoende is, naar zeggen, mijn Nederlandse zinsbouw wat vreemd en opgefuckt. Dus dan weet U dat vast...

Ik denk wel eens vaak of jongere generaties er ooit aan denken wat wij homo-s hebben moeten doorstaan om de zelfde mensen rechten te krijgen als hetero folks. Ik was 21 toen ik naar Canada ben gegaan en weet eigenlijk niet of ook in Nederland homo-s veel onder discriminatie hebben geleden. Door de hele wereld staat Nederland bekent als een uiterst liberaal land, ongeveer de liberaalste mag ik wel zeggen. Vroeger zijn ook veel Amerikaanse homo-s naar Nederland verhuisd omdat ze in hun eigen land achtervolgd werden. En wie weet vanwaar anderen naar Nederland zijn gevlucht.

Toen ik in Canada aankwam heb ik eerst een paar jaar rondgereisd. ‘t Was niks voor ma dat ik in dit land “rond zwierf.” Dan kreunde ze over de telefoon “ach kind, moet dat nou allemaal zo?” Ze was so wie so al bitter omdat wat maanden eerder mijn vader er tussen uit was genaaid met 1 of andere zaad slurpende teef.

De schrijver Jan Wolkers was bekent in de tijd dat ik nog in NL was. Zijn zoon vertelde hem dat-ie in Italie was geweest.

“Heb je een Italiaanse genaaid?”

“Nee.”

“Nou dan ben je ook niet in Italie geweest.”

Zodoende kan ik schrijven dat Vancouver 1 van mijn eerste stops was en ik daar ook echt ben geweest. Op een stille, donkere plek in Stanley Park pijpte, trekte en naaide ik een stoot mannen. Of ze deden het met mij. Vaak wilden ze ook graag van mijn pik genieten. Alles natuurlijk voor vergoeding want ik kon gelijk geen werk vinden en ik moest toch ook in mijn levens onderhoud voorzien. Trouwens, ‘t verdiende heel wat meer dan een hele dag staan te zweten en te zwoegen in de hete keuken van een restaurant. Over zweet gesproken moet ik zeggen dat ik geil word als een kerel naar zweet ruikt, maar nou ook weer niet tot het punt van stinken. Een enkele keer had een man geen geld. Nou dan deed ik het maar als een service aan de gemeenschap want zo beroerd ben ik nou ook weer niet. ‘t Was dan wel enkel even aftrekken, wat wil je ook voor niks? Geld was natuurlijk anders in 1971. In Nederland verdiende ik 100 gulden per week als leerling kok, en hier verdiende ik 100 dollar per week toen ik later aan het werk kwam. Voor aftrekken bracht ik 15 dollar in rekening, pijpen kosste C$30 en naaien C$50. ‘t Gaf niet of ze mij “deden” of ik hen. Als ze dronken waren en ‘t halve uur om was moesten er vanzelf wat extra briefjes worden over geforked. Op 21 jarige leeftijd kom je vlot 6 keer per dag klaar dus dat was ook helemaal geen probleem want ze wilden wel vaak graag dat ik even spoot. Dan met een gemiddelde van acht ‘treffens’ per dag liep de poen lekker op...meer dan acht wilde ik ook niet want ik vond het vrij vermoeiend werk! Natuurlijk had ik altijd een mes op zak want je weet maar nooit in zo’n donker park. Toch beviel het me niet in Vancouver. Na 7 maanden was ik het er beu en ben naar Calgary gegaan.

Niet dat het me daar beter beviel want ik vond het een vreselijk saaie stad. De dag na aankomst slaagde ik er al in er geweest te zijn. Een lekkere man in een bar pikte mij op. Echt wat je noemt een “stuk.” Toen hij opstond in de bar dacht ik dat we naar zijn huis zouden gaan. Maar hij zei dat hij nog wat pilsjes ging bestellen want ze zijn hier ook zo “fucking langzaam. En dan kan je straks lekker pissen.” Na behoorlijk wat bier zijn we naar zijn huis gegaan. We kleedden ons uit en hij nam me mee naar de badkamer.

“Ik wil dat je over mij pist. Vooral in mijn gezicht, en op mijn lul, ballen en kont.”

Ik had zoiets nog nooit gedaan maar wilde het graag doen om dit lekkere stuk te bevredigen.

Toen ik klaar was liet hij het pis opdrogen.

Hierna zijn we op zijn bed gaan liggen en hij wou dat ik het opgedroogde pis van hem aflikte.

Ik vond het toch een zeer aangename bezigheid en kreeg er een paal van.

Toen ik likte “where it counts” zoog hij m’n pik lekker langzaam leeg.

Toen ik klaar met likken was wou hij dat ik hem afzoog met mijn “piss mouth.”

Hij stond er verbaast van dat ik hem zo lekker kon pijpen. Z’n pik werd steeds dikker, stijver en sappiger.

“Ook al ben je nog zo jong heb je toch al wel wat ervaring kan ik wel merken.”

Hij wou weten waar ik woonde en ik vertelde: nu even in een goedkope hotel kamer tot ik wat anders heb. Hij antwoordde dat ik best een poosje bij hem mocht blijven en voegde toe dat hij tot z’n spijt maar 1 bed in huis had. Ik zei dat ik dat helemaal geen probleem vond.

Ik oefende ook het rimmen in zijn hol. In Vancouver deed ik dat niet. Als ik wat poep op m/n pik kreeg gaf ik niet veel om. Ik had het nodige bij me. Maar m’n tong...nee.

Wat voor werk deed jij in Vancouver vroeg hij mij een keer nadat ik hem een tijd ge-edged had en hij me daar een stoot geil spoot om akelig van te worden. Holy fuck, ik wist niet eens dat zoveel mogelijk was. Ik besloot om eerlijk te zijn en dat ik daar mijn geld met ‘treffens’ had verdiend.

Hij keek niet eens raar op. ‘t Was dus niet van “Nou zeg, schaam jij je niet, smerige hoer die je er bent. Staan te geilen met allerlei gore kerels. Neuken en pijpen. De ene lul nog niet uit je bek of kont of de volgende er al weer in. En maar zaad slikken in je schunnige slet smoel.”

Nee, Cary zei er verder niks over. Alsof ik hem net verteld had dat ik leerling accountant was. Want in geld tellen en rekenen was ik inmiddels wel goed geworden.

Hij vond dat als ik m’n werk voort wilde zetten ik naar Banff in de Rocky Mountains moest gaan. Het zou daar stikken van de toeristen en ik zou er vast veel success hebben. Hij wou echter wel graag dat ik hem niet vergeette en ik beloofde 1 keer per twee weken bij hem te komen. De volgende dag bracht hij mij in de auto naar Banff, een dik uur rijden van Calgary. We hebben lekker gegeten. Daarna wou hij graag dat ik even een ‘treffen’ deed want hij wou zien hoe dat zou verlopen. Zodoende liepen we naar een wat donkere area waar ook bomen en struikgewas aanwezig was. Ik ging tegen een boom leunen, met 1 been opgetrokken, en vroeg om een vuurtje als er een man langs liep. Al vlug had ik beet, we onderhandelden even, en een kwartier later was ik alweer bij Cary.

“Da’s vlug.”

“Ja, die kerels zijn vaak bere geil en spuiten voor je het weet.”

“Wat had je gedaan?”

“Gewoon er even met de hand bij.”

We hebben die nacht nog heerlijke pis sex gehad en daarna iedere twee weken bij hem thuis.

In Banff had ik veel success. Ik verdiende een smak geld, en iedere twee weken nam ik de bus naar Calgary om lekker met Cary te zijn. Dan was het niet werk want met hem had ik mijn hart er in om samen met hem pis sex te bedrijven. We gingen dan altijd eerst naar de bar waar wij elkaar hadden ontmoet om bier te drinken zodat ik een tsunamie op hem kon pissen.

Een paar jaar later was er een “treffen” waar ik me gelijk al ongemakkelijk over voelde. We onderhandelden.

Toen zei de man dat ik mee moest naar Ruth’s Pancake House om de tarieven verder te bespreken.

“Waarom?”

“Omdat we een poosje met jou willen praten. Jou tarieven zijn aan de lage kant.”

“Dat gaat U niks aan en ik heb geen zin om mee te gaan.”

“Daar heb je wel zin in,” zei hij, terwijl hij mij een stamp in m’n kruis gaf. Ik kermde hevig van de vreselijke pijn.

En ik was bang.

“Heb je nu zin?”

In het Pancake House moest ik naast een andere man gaan zitten terwijl hij tegenover me ging zitten.

Hij stelde zich voor als Dimitros en ik moest mijn naam opgeven.

Dat wilde ik gelijk niet, maar de man naast me had gelijk zijn hand in mijn kruis en begon te knijpen.

Ik werd banger.

“Ok, Marcopolo, dit kan zo niet doorgaan,” zei Dimitros

“Wat kan zo niet doorgaan?”

“Dat jongens gewoon een beetje voor zich zelf werken. Daarom zijn we een groepje aan het organizeren waar jij ook bij komt.”

“Ik red me wel dus dat wil ik niet.”

De man naast me gaf me een dreun in mijn kruis. Weer onderging ik hevige pijn.

“Je gaat dalijk terug naar je werkplaats. Over een dik uur komen we terug met voor een maand enveloppen. Je naam staat er op en je doet er dagelijks 300 dollar in. Ook staat er een adres op waar je het iedere dag afleverd.”

“Drie honderd is haast onmogelijk.”

“’k Zou zeggen, dan werk je maar wat harder.”

Midden in de nacht heeft Cary me opgehaald. Na een paar heerlijke dagen bij hem heb ik het vliegtuig naar Toronto genomen.

Spoedig na aankomst ontmoette ik Tom. Hij was veel ouder dan ik. Hij had net een baan beland in het noorden van Ontario en vroeg of ik zin had om mee te gaan. Zodoende kwam ik in Timmins terecht, een mijn-stadje met ongeveer 48,000 inwoners: goudmijnen over het algemeen. Timmins was “rough en tough.” Behalve werken was er niets anders te doen dan in bars rondhangen. ‘t Was eigenlijk in het midden van nergens: 300km noord, zuid, oost en west was niks anders dan rotsen, kerstbomen en meren.

Ik kwam er al snel achter dat Tom a-seksueel was. Ach, misschien 1 keer in de 2 maanden had hij wel zin. Maar dan was er ook nog geen fluit aan. Dit loste ik op met het plaatsen van een advertentie in de krant waarin ik liet weten dat ik een jonge man was die vrienden zocht die niet gek op bars waren. Al spoedig had ik een behoorlijk stapeltje brieven binnen. De meeste gaven op verschillende wijze aan dat als ik langs kwam ze meer wilden dan het drinken van een kopje koffie.

De eerste, en enige, die ik bezocht was Jason. Hij had een leuk briefje geschreven waarin ook stond dat hij doorlopend geil was. Toen de deur open ging stond er een mooie man voor me. Ik vond hem gelijk al lekker want ik val op lekkere, geile gezichten. Ik schatte hem ongeveer 60 jaar. We praatten eerst een beetje en hij zei dat het niet zo’n goed idee was om als twee mannen samen te wonen. Er was al meer dan genoeg ellende over geweest, voegde hij toe. “Veel Rednecks hier.”

We kleedden ons uit en namen een douche. Ik begon met twee vingers in z’n ster te plaatsen om hem wat open te krijgen. Ik trok zijn lul af terwijl ik zijn eikel likte en zoog. Hij werd stijver en stijver, en zuchtte diep van genot. Hij had z’n handen op mijn hoofd en kwam zalig klaar in mijn mond. Ik draaide hem om, drukte hem naar beneden en blies de kwak into z’n hol. Toen begon ik hem te naaien. Alles was lekker glad daar z’n eigen geil als glijmiddel dienst deed. Hij vond het zalig, en hijgde hoe harder ik hem neukte hoe geiler dat-ie werd. Ik spoot diep in hem en trok terug toen ik weer slapper was geworden. Hierna zoog ik het geil uit z’n hol en tongzoende hem zodat we de mix van ons zaad konden proeven. Daarna zijn we op bed gaan liggen vrijen, vozen en praten.

Dat Jason gelijk had bleek toen Tom en ik ‘s avonds tv zaten te kijken en we een steen door het huiskamer raam kregen. Gelukkig waren de gordijnen dicht en zodoende vloog niet een zootje glas door de kamer. Een dikke maand later zou ik weg rijden in de auto en constateerde dat ik een lekke band had. O, twee. O, alle vier. De takelwagen chauffeur zei dat iemand mij niet moest.

Ondertussen begon ik ook wat aan Tom’s geestelijke gezondheid te twijfelen. Hij plakte bijvoorbeeld een postzegel in de linker bovenhoek van een envelop. Later vond ik een envelop met een pijl naar de rechterbovenhoek waar “stamps go here” bijstond. Ondertussen bleef ik Jason bezoeken. We deden eigenlijk altijd het zelfde dat we zalig vonden. Maar trekken en elkaar pijpen deden we ook.

Op Paaszondag om 5 uur ‘s morgens werden we wakker gemaakt door een enorm harde knal. We vlogen uit bed naar buiten. De brandweer was er zo want de overbuurvrouw had koffie zitten drinken en ze gebeld. De voorkant van het huis stond in brand van een huis gemaakte bom. Een draad daarvan liep naar de gasmeter maar was niet ontstoken...De politie kwam, keek even rond, en maakten aanstalte om weer weg te gaan. Ik vroeg of ze de bom meenamen, ze keken wat naar ons, 1 pakte de bom en weg waren ze.

Wat maanden later werd Tom diagnosed met Alzheimer’s. Ik besloot met hem naar Newfoundland te verhuizen waar hij vandaan komt en wat later is gestorven.

Daar heb ik mijn huidige man, Randy, ontmoet want inmiddels hadden we dan de zelfde rechten als hetero folks. Niet dat het wat uitmaakt want discriminatie houd toch nooit op. Zo liep ik een keer naar een winkel toen een zwarte auto recht op mij afkwam. Vlug weg gesprongen of ik was de gracht ingelazerd. Op zekere nacht was Randy niet thuis, hij ging vaak vreemd wat mij best was, toen ik rond 1 uur wakker werd van vreselijk geschreeuw. “Fucking faggots, fucking faggots.” Voorzichtig had ik nog naar buiten gekeken maar zag niemand. ‘s Morgens dacht ik ‘was dat nou echt of droomde ik dat?’ Nee, ‘t was echt. ‘Vergeet het en niet meer aan denken,’ zei ik tegen me zelf.

We ontmoetten Kevin toen we op een bankje bij de zee zaten. Hij woonde dicht bij ons en wij nodigden hem uit om wat beter kennis te maken. Daar had hij wel zin in want ik had al gezien dat-ie flink onze bobbels bespiedde. Hij bleek echt een ‘piece of work’ te zijn. Hij wou eerst in de schuur een pak slaag met een zweep. Dat was makkelijk zat want Randy had een hele schoenendoos vol met dergelijke spullen: blinddoeken, buttplugs, gag toy, touw...Dus wij naar de schuur waar Randy z’n billen rood heeft gemept met leuk zweepje. Kevin stond half op janken. Hierna zijn we weer naar binnen gegaan en heeft Randy z’n rooie reet met nivea ingesmeerd. Daarna zijn we op bed gaan liggen. Randy neukte hem terwijl ik tegelijker tijd Kevin’s lul heb getrokken en gezogen. Zo te horen vond hij het zalig want hij maakte nogal wat lawaai. Toen Randy in Kevin’s kont klaarkwam heeft hij het geil er uit gezogen en Kevin fiks gezoend. Ik had hem verteld dat ik dat altijd deed met Jason. Kevin spoot z’n geil in mijn hand waar ik z’n gezicht mee heb ingesmeerd. Daarna hebben we hem vastgebonden op bed, met billen naar boven, en hem nogmaals met de zweep een pak slaag gegeven. We riepen ook dat hij stout was, dat-ie niet eens wist hoe hij zich lekker goed kon laten neuken, dat-ie een teef van niks was en dat-ie een kinder pieleke had. We zijn samen naar beneden gegaan en een paar uur later hebben we Kevin weer ontbonden. Hij had het zooo naar z’n zin gehad, en zei dat-ie nogmaals gepijpt wilde worden. Randy had aan zijn wens voldaan.

Wat maanden later waren we met de hond aan het wandelen toen we vreselijk geschreeuw en gekrijs hoorden. Het hoorde wel of iemand vermoord werd. We keken om en staat daar een man voor z’n deur met gebalde vuist naar ons te zwaaien “fucking faggots, fucking faggots.” Aha...precies wat ik die nacht hoorde. Maar nou wist ik waar die zak woonde. Bij de politie een klacht ingediend. Ze zijn naar hem toe gegaan en gezegd dat-ie niet te veel hoefde te proberen anders ging hij rechtstreeks de bak in vanwege het plegen van een hate crime.

Randy en ik zijn naar Montreal verhuisd. Hier geeft geen mens er om hoe je leven wilt. We hebben een open relatie dus vertier zat. Maar aan schelden komt schijnbaar nooit een end. Even geleden stapten we uit de auto en Sid en Eddy, die ook gay zijn, waren er ook net.

“Hello there, ladies,” riep Ed.

“What was that?” vroeg ik.

“I said ‘hello there, ladies.”

“We are men so don’t ever address us again as ladies,” zei ik.

Ik ben maar een dood normaal persoon en voel me geen haar beter dan een ander. Nou, je had ze moeten horen:

“It was a joke you fucking idiot.”

“I did not find it a joke.”

“Well, now, you fucking humourless shit. It’s about time you came down from your high horse you fucking stuck-up fuck. You miserable bitch. Fucking bad enough having a fucking cunt like you around. You fucking asshole. Nothing but a goddamned piece of shit you are.”

Ik kon m’n oren niet geloven, er kwam bekant geen eind aan.

Het laatste dat hij schreeuwde:

“You got less intelligence than a fucking dog.”

Voordat ik dit verhaal instuurde heb ik het nog eens goed overgelezen. Ik dacht dat m’n intellegentie nog wel meeviel. Wat denkt U er van?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Pijpen, Plas, Plassen, Spuiten, Zweep, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...