63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 12200
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Thuiszorg Nadia - 1
Intro:

Nadia een Poolse vrouw van begin 50 was bij ons komen werken als thuiszorg medewerkster. Mijn vrouw was chronisch ziek en aan bed gebonden. Mede daardoor was onze relatie “vrij”. Nadia was ca 1,60, blond haar, volle borsten en een lekker kontje. Verder een vriendelijk gaaf gezicht en dito uitstraling.

Na een tijdje bleek ze zicht tot mij aangetrokken te voelen en maakte me dat duidelijk. Het kwam tot een afspraak. Ze bleek een geile wat onderdanige vrouw met wat hoerige trekken. Ze had een volwassen dochter die alleen het weekend bij haar woonde.

Ze stond open en deed graag mee aan wat experimentjes. De laatste keer had ik tepelklemmen op haar tepels gezet. Naast boeien om de polsen. Ik maakte daarvan een filmpje. Even moest ze daaraan wennen.


Nadat ik mijn telefoon had weggelegd en het filmpje opgeslagen maakte ik Nadia’s rokje los en liet het naar beneden zakken. Achterlangs voelde ik haar gleuf; zeiknat was ze. “Geil snolletje dat je bent” zei ik goedkeurend en drukte twee vingers in haar strakke en slijmerige neukgang. Ze bukte zich voorover zodat ik met beide vingers dieper in haar kut stootte. Een lichte kreun van genot ontsnapte haar. Nadat ik mijn vingers terugtrok uit haar warme neukholletje zei ik haar rechtop te gaan staan met haar gezicht naar me toe. Steek mijn van haar sap glimmende vingers naar haar uit waarop ze haar mond opent en smakkend haar eigen geil van mijn vingers likt. “Goed zo schatje, lekker he je eigen kutgeil” zei ik. Ze antwoordt: “heerlijk lieverd”.

Ik draai daarop haar tepelklemmen nog een beetje strakker. Ze vertrekt haar gezicht maar geeft geen kik. “Gaat het schatje” vraag ik. Ze knikt overtuigend ja. “Geile pijn, het windt me op”, zegt ze. “Geil teefje” antwoord ik terwijl ik twee vingers door haar natte gleuf heen en weer haal. Ze sopt. “Wat wil je sletje, wat wil mijn hoerige teef, kom vertel!”. “Je teef wil geneukt worden schatje, hard en diep wil ik je harde pik in me voelen, als een hoer gebruikt worden”, ze zegt het met hese stem.

“Op je knieën dan slet, vóór de bank, kom op” gebied ik. Als ze zit trek ik mijn kleding uit en bekijk haar uitgebreid, haar handen geboeid op de rug. Reet omhoog, hoofd op de zitting van de bank. “Je zit er prachtig bij sletje, lekker geil zo” zeg ik en geef ze een paar flinke tikken op d’r kont. Mijn hand tekent zich rood af op haar billen. “Geile pijn, lekker”, fluistert ze. Wat mij aanmoedigt om nog een paar flinke tikken uit te delen, die ze ook weer met genoegen in ontvangst neemt. “Geile hoer dat je bent” zeg ik bij de laatste tik. “Naai me alsjeblieft, ram die lekkere pik van je in mijn hoerenkut” roept ze hees van geilheid.

Daarop kniel ik achter haar, mijn lul is inmiddels keihard van opwinding. Mijn voorhuid doe ik naar achteren en zet mijn paarse gezwollen eikel tegen haar ingang. Soepel druk ik mijn staaf naar binnen. Strak en warm sluit haar kut om mijn neukstaaf. Langzaam begin ik te pompen, diep en hard. “Geile hoerige slet, je wilt genaaid worden he”, zeg ik. Harder, ram hem harder in mijn sletten-kut, ze heeft je pik nodig”, zegt ze haar reet steeds naar achter duwend als ik stoot. Wat een heerlijke kut heeft ze en wat een lekker hoerig wijf is dit, gewillig en geil, ongegeneerd. Naarmate ik harder stoot begint ze te kreunen en allerlei kreten uit te stoten. Waarschijnlijk Poolse smerige taal. Ik voel mij eikel steeds haar baarmoeder raken. Ze maakt me wild, wilder en harder beuk ik op haar in. Ik voel dat ik dit niet lang meer vol ga houden.

“Ik ga je zo volspuiten geile Poolse snol” roep ik, schor van geilheid. “Doe het, spuit je zaad in je hoer geile beer, ik ga ook komen” kreunt ze. Tegelijk spuug ik op haar anus en steek een vinger in haar reet. Door haar darm heen voel ik mijn pik. Ik hou nu even in, even wachten nog. Zo geil dit. “Jahhh, geil dit roept ze, naai mijn reet met je vingers”, roept ze. Wild draaiend met haar onderlijf. Ze trilt, haar kutspieren spannen zich, haar orgasme nadert. Onverstaanbare geluiden stoot ze uit. Dan ineens trekt een siddering door haar lijf en schokkend komt ze kermend klaar. Het geil spuit uit haar kut. Nog een paar stoten en mijn ballen spannen zich. Met een oerkreet schiet ik mijn zaad in haar geile hoerenkut. “Hier hoer, hier is mijn zaad voor je” brul ik. Trillend van geil genot, terwijl Nadia’s samentrekkende kutspieren me als het ware leegmelken. Zo blijven we nog een paar minuten nagenieten tot mijn pik verslapt en zij zich ontspant.

Dan sta ik op en maak haar handboeien los. Help haar overeind en trek haar tegen me aan. “Heerlijk geil sletje” fluister ik in haar oor. “Dank je wel lieve geile beer” antwoordt ze. Zo staan we een tijdje te zoenen, tot ze op haar knieën gaat zitten en mijn pik begint schoon te likken. Heerlijk deed ze dat, mijn thuiszorgsletje.

Toen ze klaar was, mijn pik schoon was, stond ze op. Er liep een straaltje sperma vermengd met kutsap langs de binnenkant van beide dijbenen. Ik zei: “kom laten we even gaan douchen”. Terwijl we naar de badkamer liepen zei ze dat ze dat ze moest plassen ook. Ik zei dat ik wilde dat ze staand in de doucheruimte zou pissen terwijl ik naar haar keek. Ze keek me in eerste instantie wat bevreemd aan. Maar toen we in de doucheruimte stonden deed ze haar lipjes uit elkaar en piste haar warme goudgele straal tegen de tegelwand. Grijnzend zei ze: “Geil dit, om voor jou te plassen”. “Geile piskut dat je bent” zei ik lachend en gaf haar al pissend nog een tik op haar reet. Toen ze klaar was zei ze: “ga jij ook voor mij plassen nu schatje?” Omdat ik enige aandrang voelde stemde ik toe, deed mijn voorhuid naar achteren en mijn straal kletterde tegen de tegels. Nadia keek er gebiologeerd naar. Ik kneep even af, draaide me een kwartslag naar haar toe en richtte mijn straal op haar kutje. Ze deed kirrend van plezier haar lipjes uit elkaar zodat mijn pisstraal de spermaresten die nog in haar kutje aanwezig waren wegspoelde. Toen ik was uit-gepist deed ik de douchekraan aan en zei: “geile pis-hoer dat je bent”. Ze glimlachte en zei dat ze het een geile nieuwe ervaring vond.

Daarna wasten we elkaar zorgvuldig, droogde ieder zich af en loom gingen we even in haar grote king size bed liggen. Nadat we een half uurtje hadden liggen suffen begon Nadine over haar kutlippen te strelen. Ik keek er glimlachend naar: “je bent alweer geil sletje”, zei ik. Ze glimlachte. “Ik zei je toch dat ik een geil en hoerig wijf ben”, antwoordde ze. Zonder antwoord te geven op haar woorden zei ik dat ze door moest gaan. Dat ik wilde zien hoe ze zichzelf klaar vingerde. Spelend met een tepel begon ze met haar andere hand over haar klit te raggen. Ik moedigde haar aan dat ze door moest gaan, geil werd van haar dat ze een lekkere Poolse slet was. Ze knikte en fluisterde: “ja dat ben ik een slet, een ordinaire hoerige snol”. Half over haar heen leunend zoog ik op een tepel, en beet erin. Het maakt haar nog geiler. Terwijl ze haar klit bewerkte duwde ik twee vingers in haar neukgrot die nat was van haar kutsappen en resten sperma.

Ze begon te kreunen; “harder, neuk me hard met je vingers en bijt op mijn tepel. Je maakt me zo geil schatje” zei ze hevig raggend over haar klit. Haar kut sopte terwijl ik mijn vingers diep in haar grot duwde, hard in en uit. Haar tepel was spijkerhard, ze genoot van de pijn die ik veroorzaakte door er aan te trekken terwijl ik hem tussen mijn tanden had. Ze naderde haar hoogtepunt merkte ik aan haar geluiden en bewegingen. Het stimuleerde mij mijn vinger-neuk tempo te verhogen. Wilde lag ze met haar heupen te draaien, het zweet parelde op haar voorhoofd, ze ademde zwaar. “Laat je maar gaan liefje”, zei ik, “kom maar, ik hou je vast” en schoof mijn arm onder haar hoofd. “Laat je gaan schatje kom” fluisterde ik haar stimulerend toe, haar ogen draaiden weg zag ik. Een oerkreet, meer een brul liet ze los. Ze schokte het geil sproeide uit haar kut over mijn hand die ik nu stil hield. Haar bed werd zeiknat, ze hijgde, buiten adem was ze. Haar kutspieren knepen in mijn vingers. “Geniet ervan geil sletje van me” zei ik zacht terwijl het orgasme door haar lijf joeg. Langzaam kwam ze tot rust en ging tegen me aan liggen met haar hoofd op mijn schouder. Ik streelde haar blonde haardos en kuste haar voorhoofd. “Lieve geile kanjer, lekker hoerig wijf, kom maar en rust maar bij me” zei ik. Flauw glimlachend keek ze me aan en ontspande zich volledig.

Nadat ze een tijdje had liggen bijkomen stond ik op om me op te frissen en aan te kleden. Ik moest de volgende morgen erg vroeg opstaan vanwege een afspraak met een klant in Italië. Het vliegtuig vertrok al om zeven uur, ik zou een paar dagen weg blijven. We kusten elkaar intens bij het afscheid. Als ik terug was zouden we zo snel mogelijk weer afspreken.

In Italië had ik goede zaken gedaan en op vrijdag weer met een goed en tevreden gevoel thuis gekomen. In de tussentijd had ik in Italië regelmatig app contact gehad met Nadia. Ze zei dat ze me miste, ik haar ook eerlijk gezegd. Dat weekend had ik andere verplichtingen, zodat we pas op maandagavond konden afspreken. Maandag overdag was ze in de ochtend bij mij thuis voor de thuiszorg. We namen zoals afgesproken de professionele afstand in acht. Aan het einde van de ochtend toen haar werkzaamheden waren afgerond kwam ze blozend mijn werkkamer binnen. Ze vertelde dat het haar dochter was opgevallen dat mama anders was dan anders; vrolijker en ontspannener. In reactie op die opmerking had ze haar dochter Anne verteld van onze afspraakjes. Ze hoopte dat ik het niet vervelend vond.

Hoewel ik eerlijk gezegd wat onaangenaam verrast was reageerde ik gereserveerd en zei dat we het er ’s avonds wel over zouden hebben. Daarna vertrok ze. Die avond ontmoette ik haar, ze was zenuwachtig vanwege mijn gereserveerde houding van die ochtend. Gereserveerd was ik nog steeds, ik kuste haar koeltjes. Ze kwam naast me op de bank zitten en vroeg waarom ik zo gereserveerd gereageerd had. Het had te maken met discretie legde ik haar uit, dat hadden we afgesproken. Ze schrok ervan, vertelde dat zij en haar inmiddels volwassen dochter -die overigens alleen in het weekend thuis was- geen geheimen voor elkaar hadden. Hun code was dat wat ze elkaar toevertrouwden niet verder verteld werd. Ik zei dat het okay was en dat ik ervan uitging dat de discretie gewaarborgd was. Ze keek opgelucht toen ik mijn arm om haar heen sloeg, tegen me aan trok en fel kuste.

Vertel me eens wat meer over die dochter van je dan sletje, voor zover dat past natuurlijk binnen jullie afspraken over discretie. Anne had gevraagd of ze kennis met mij mocht maken, ze vond het spannend en fijn voor Nadia dat ze nu aan haar trekken kwam had ze gezegd en eraan toegevoegd dat ze mij alles over haar mocht vertellen. Ze ging zonder meer vanuit dat haar moeder met een serieus iemand te maken had zei ze. Nadia liet me een foto zien van Anne, een mooie slanke vrouw met een gaaf vriendelijk gezicht. Zo te zien een lekker kontje en kleine tietjes. Lang donker haar en een kop groter dan haar moeder. “Mooie meid, compliment voor je dochter hoor sletje”, zei ik. Nadia bloosde een beetje. Drieëntwintig was ze en studeerde rechten in Leiden maar was in ‘t weekend meestal thuis.

“Heeft ze een relatie?”, vroeg ik. Nadia vertelde dat ze wel wat korte affaires had gehad met zowel meiden als jongens. Dat ze nog niet goed wist wat ze wilde. Dat ze jongens van haar eigen leeftijd niks vond en eigenlijk zocht naar een soort van vaderfiguur. Iemand die ze vertrouwde en haar wegwijs kon maken. Na haar relaas keek Nadia me hoopvol aan. “Wil jij kennis met Anne maken schatje?” vroeg ze. Ik zei dat ik er voor open stond en dat ik als er een klik was Anne wel wegwijs wilde maken. Ik kuste haar, verlangend opende ze haar mond, onze tongen vonden elkaar, intens heerlijk en geil. Toen ik de kus beëindigde keek ik haar aan en zei: “Maak maar een afspraak met Anne voor vrijdagavond”. Ze lacht blij.

“Kleed je nu maar voor me uit, staand op de salontafel schatje”, droeg ik haar op. Gehoorzaam deed ze wat ik vroeg, ze droeg alleen een t shirt en een strakke legging, geen string. Haar volle tieten ondersteund door een zwart bh-tje met een kwart cup. Nadat ze haar legging en shirt had uitgedaan liet ik haar die bh aanhouden. Geil gezicht vond ik; haar harde spenen keken pontificaal de wijde wereld in. Ik stond op en liep keurend een rondje rond de salontafel. “Lekkere geile hoer van me” zei ik en gaf haar een paar tikken op haar kont. Ze voelde zich zichtbaar wat ongemakkelijk. Ik piekte een paar keer met mijn wijsvinger tegen haar harde tepels. Ze gaf geen kik. “Goed zo schatje” prees ik haar.

Vervolgens hielp ik haar van de tafel af. Nam haar mee naar de eettafel. “Ga daar op je rug liggen met je benen wijd.” droeg ik haar op. Gehoorzaam deed ze wat ik zei. Naast de tafel staand streelde ik haar haren. Zei dat ze een lekker wijf was, een geile Poolse snol. Om beurten nam ik haar tepels in mijn mond en beet er zacht in, terwijl ik haar buik streelde. Ze genoot. Ik ook, waardeerde haar onderdanige gehoorzaamheid. Legde een kussen onder haar hoofd en kuste haar, een kus die ze gretig beantwoordde. “Lig je comfortabel zo schatje?” vroeg ik. Ze knikte bevestigend. Ik zei dat ik trots was op haar gewilligheid. Mijn hand gleed ondertussen via haar venusheuvel naar haar gleuf. Ze was nat daar. Terwijl ik twee vingers in haar grot duwde boog ik naar haar toe. “Geil hoerig teefje”, zei ik fluisterend. “Jouw geile snol ben ik” antwoordde ze. “Blijf zo liggen schatje, je handen onder je hoofd, je benen wijd, je kut open”, droeg ik haar op. Ondertussen schoof ik een stoel aan de kop van de tafel recht voor haar geopende gleuf.

Nadat ik op de stoel was gaan zitten boog ik mijn hoofd naar haar warme gladde natte kut. Met lange halen likte ik haar gleuf. Raakte daarbij steeds net haar klit even aan. Ze begon te draaien met haar heupen. “Stil liggen teef snauwde ik en trouwens je mag pas klaarkomen als ik toestemming geef; begrepen?”. Ze humde bevestigend. “Wat bedoel je slet?” zei ik nors. “Ik heb het begrepen meneer”, zei ze timide. “Goed zo teef, ik had niet anders verwacht trouwens” mompelde ik. Toen ik verder ging met haar kut te bewerken met mijn tong deed ze moeite om stil te blijven liggen. Het lukt niet, ze haalde haar handen onder haar hoofd vandaan en drukte me met mijn mond tegen haar kut.

Ik stond bruusk op pakte een shawl uit mijn zak en bond haar polsen stevig tegen elkaar. “Stomme hoer; luister dan” snauwde ik, gaf haar daarna met mijn blote hand een niet al te harde tik op haar kut. Ze schrok en zei dat ze zou luisteren naar me. Ik antwoordde niet en bond onverstoorbaar haar benen links en rechts stevig vast aan een tafelpoot. Plagend beet ik nog een keer in beide tepels en kuste haar. Een kus die ze ondanks haar machteloze positie gretig beantwoordde. Ik keek haar diep in de ogen en zei dat ze toch ondanks haar indiscretie een geil hoerig wijf was. “Ben je boos op me? ” vroeg ze met een dun stemmetje. Weer boog ik diep naar haar gezicht en fluisterde: “Ik ben niet boos sletje maar je hebt een lesje nodig in gehoorzaam zijn. Dus doe je best, laat me trots op je zijn, wees een goede gehoorzame geile slet!”. Ze zei dat ze me niet zou teleurstellen. Terwijl ik even een filmpje van haar maakte in haar machteloze positie zei ik dat dat haar geraden was ook.

Voor ik weer ging zitten gaf ik nog een tik op haar blote kut, nee niet hard, maar bedoeld als bevestiging van haar machteloze positie. Toen ik weer plaatsnam duwde ik twee vingers in haar strakke slijmerige grot. Wellicht ten overvloede zei ik nogmaals dat ze pas klaar mocht komen na mijn toestemming. Met het puntje van mijn tong cirkelde ik rond haar klit die inmiddels hard gezwollen was. Het duurde niet lang of ze lag te kreunen van geilheid. “Rustig aan sletje” zei ik terwijl ik haar even aankeek. “Ohhh, je hoertje is zo geil schatje” kreunde ze met een vertrokken gezicht. Opnieuw bewerkte ik haar klit met mijn tong terwijl mijn vingers in haar hete kut stootten. Ze kreunde steeds harder en bewoog haar heupen. “Ohhh pleaseee laat me komen schatje, ik kan niet meer”, hees van geilheid klonk het, smekend bijna. Ik stopte even met haar klit en haalde mijn vingers uit haar kut. Keek haar toen grijnzend aan; “geile teef dat krijg je ervan als je niet discreet bent” schamperde ik en liet haar even tot rust komen.

Na een paar minuten hervatte ik het bewerken van haar kut. In plaats van een paar vingers in haar grotje duwde ik een vinger in haar aars. Die was al nat en soepel van het doorgelopen kutgeil. Ze slaakte een sidderende zucht. Ingehouden geilheid maakte dat ze krampachtig stil probeerde te liggen. Toen ik met mijn andere hand een tepel tussen duim en wijsvinger nam en er in kneep, trilde ze. “Ik kan haast niet meer” riep ze verlangend. “Beheers je slet hou je geile hoerige lust maar in” zei ik terwijl ik even stopte met haar klit en haar aankeek. Haar gezicht was in een soort krampachtig grimas vertrokken. Hard trok ik aan haar tepel en duwde een tweede vinger in haar soepele kontgaatje terwijl ik haar aan bleef kijken. Ik zag haar gezicht en hoorde haar zware ademhaling. Dit zou ze niet lang meer volhouden vermoedde ik. Maar ik wilde ze horen vragen om toestemming. Plagerig de druk verder opvoerend likte ik licht aan haar klit die nu als een klein pikje overeind stond. Haar kreunen was veranderd in een zacht jammeren. Haar buik was ingetrokken, haar adem werd steeds zwaarder. “Alsjeblieft, alsjebl…., laat me” kreunde ze jammerend. Abrupt trok ik mijn vinger uit haar kontje en liet haar tepel los.

Ze ontspande enigszins, deed haar ogen open en keek me aan met een verlangende blik. “Wat wil mijn hoertje dan?” vroeg ik pesterig. “Je hoer is zo verdomde geil, ik wil klaarkomen, maak die hoerige kut klaar schatje”. Ik stond op van mijn stoel, trok mijn broek uit en ging naast haar staan. Mijn stijve pik in mijn ene hand, met de andere- streelde ik over haar haren. Terwijl ik zei dat ze een lekker geil hoerig sletje is met een heerlijke kut en prachtige tieten. “Neuk je slet dan, ram die dikke speer van je in mijn pikhongerige kut” smeekte ze. En vervolgde: “Naai me geile beer, ik heb het nodig”. Ik boog me over haar heen en fluisterde sissend: “in het vervolg geen dingen meer vertellen zonder mijn toestemming, heb je dat begrepen?”. Ze knikte, “ik zal het niet meer doen, vergeef me alsjeblieft”, zei ze benepen. Zonder antwoord te geven maakte ik haar polsen en benen los. Hielp haar overeind, nam haar mee naar de bank waar ik languit op ging liggen. “Kom slet, neuk je klaar op die pik van me, melk mijn pik met je hoerige kut”, beval ik haar. Met een been op de grond en het andere been gebogen naast me op de bank bereed ze mijn pik. Haar volle blanke tieten dansten op en neer. Ik hoorde haar natte kut soppen. Het duurde niet lang voor ze gilde dat ze klaar kwam, een langgerekt “OOOHHH”volgde.

Sidderend en schokkend kwam ze klaar, het geil spoot uit haar kut over mijn buik. Ik voelde haar kutspieren samentrekken om mijn lul. Ze jammerde als een loopse teef. Haar orgasme duurde voor mijn gevoel minuten. Toen ontspande ze zich. De zweetdruppels parelden op haar voorhoofd. Een traantje liep over haar wangen. Even liet ik haar de tijd om bij te komen. Ze boog zich naar me toe en kuste me hartstochtelijk. “Dank je wel geile beer” fluisterde ze. Met beide handen pakte ik haar hoofd vast en keek haar diep in de ogen. “Lief geil hoerig neukteefje van me”, zei ik glimlachend. Ze rechtte haar rug en begon me weer te neuken, “ik wil nu je zaad in mijn geile hoerige slettenkut” zei ze met een zaadhongerige blik in de ogen.

Met beide handen greep ik haar tieten en zei: “kom op, melk die pik van me nu leeg sletje”. Met de handen steunend op mijn schouders naaide ze mijn pik. Haar warme kletsnatte slijmerige kut omsloot mijn harde staaf. Stotend tegen haar bewegingen in kletsten haar malse billen tegen me aan. Als een wilde furie ging ze tekeer. Hard stotend raakte mijn eikel telkens haar baarmoeder. Ze stootte allerlei kreten uit. De bank verschoof onder onze wilde paringsbewegingen. Wat een genot door deze geile hoerige teef bereden te worden.

Mijn ballen begonnen te koken. Ongelooflijk geil was ik. Mijn hoogtepunt naderde. Ik wilde nog maar één ding; mijn warme sperma tegen haar baarmoeder spuiten. Wilde begon ik te stoten en riep “ik ga je volspuiten, die hoerige kut van je vullen”. Ze kwam overeind en liet zich diep over mijn pik zakken terwijl ze haar klit bewerkte. “Hierrr dan trut” riep ik hees toen ik mijn zaad voelde stuwen door mijn pisbuis. Straal na straal. Haar kut kneep om mijn pik. Haar ogen rolden in de kassen. Met een brul kwam Nadia voor de tweede keer. Ze leunde weer met haar handen op mijn schouders. Puffend en kreunend bleven we zo een tijdje nagenieten.

Nadat mijn pik verslapte stond ze op, knielde en kuste mijn eikel. Daarna pakte ze een biertje uit de koelkast legde een handdoek op de bank en ging daarop zitten. “Wat een geweldige neukteef ben je Nadia” proostte ik.

We babbelden nog even over haar dochter Anne, haar onzekerheid over haar seksualiteit en haar nieuwsgierigheid. Maar ook over haar geile verlangen naar een oudere kerel. “Zou ze jou af mogen trekken” vroeg Nadia verlegen en met schaamte. Ze overviel me ermee. “Misschien als er een klik is schatje” glimlachte ik.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...