63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 18582
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
In verband met een chronische ziekte van mijn echtgenote had ik thuiszorg ingehuurd via een zorgorganisatie.

Ze zou drie ochtenden per week een paar uur werken en zo nodig op afroep beschikbaar zijn. Mijn echtgenote is aan bed gebonden. Ik zelf, Jaap begin zestig werk als zzp’er in de financiële dienstverlening veelal vanuit huis.

Nadat de vorige dame van de thuiszorg deed ermee was gestopt kregen we een nieuwe toegewezen. Spannend; want het is altijd weer de vraag of er een klik is. Of het tot beider tevredenheid is. Op de afgesproken tijd meldde de dame zich op een ochtend rond negen uur. Ze excuseerde zich een beetje verlegen dat ze iets te vroeg was. Ze was niet zo bekend in de buurt zei ze in gebrekkig Nederlands, daarom was ze ruim op tijd van huis vertrokken. Voor mij geen enkel probleem natuurlijk.

We stelden ons aan elkaar voor. Nadia heette ze. Nadat ik haar de garderobe had gewezen kwam ze de woonkamer binnen waar we tegenover elkaar aan tafel gingen zitten om het werkschema door te nemen. Ondertussen observeerde ik haar. Een blonde vrouw van begin vijftig schatte ik. Klein vergeleken bij mijn 1,88. Ik schatte haar 1,60 lang, gaaf vriendelijk gezicht, Oost-Europese trekken. Normaal postuur met een paar flinke borsten. Ze droeg een wat wijd zittend t shirt met een decolleté wat mij een beetje inkijk gunde. Verder een strakke spijkerbroek die haar bolle kontje mooi accentueerde.

Nadat we het werkschema hadden doorgenomen vertelde ze dat ze uit Polen kwam en hier al tien jaar geleden naartoe was gekomen. Ze woonde samen met een inmiddels volwassen dochter merkte ze wat verlegen op. Vervolgens leidde ik haar rond en stelde ze zich voor aan mijn vrouw. Nadat ik haar de schoonmaakmaterialen had gewezen ging ze aan de slag. Ik vertrok naar mijn werkkamer.

Tegen half twaalf meldde ze in mijn werkkamer dat ze haar taken had uitgevoerd. Vroeg of er nog iets gedaan moest worden, wat ik ontkennend beantwoordde. Over een kwartier moest ze bij haar volgende adres zijn. Snel gaf ze me nog een kaartje met haar telefoonnummer voor het geval er iets zou zijn; en vertrok.

Twee dagen later meldde ze zich weer op de afgesproken tijd, weer iets eerder dan afgesproken. Wat minder verlegen dan de vorige keer. Ze droeg deze keer een wijde trui en weer een strakke spijkerbroek. Haar vrouwelijke vormen lieten zich wat minder accentueren door deze kleding. De werkzaamheden waren snel doorgenomen. Zij ging aan het werk en ik ging naar mijn werkkamer om mijn werkdag te beginnen.

Rond tien uur klopte ze op de deur van mijn kamer en vroeg of ‘meneer’ koffie wilde. Ik haastte me om te zeggen dat ik Jaap heet en geen meneer meer wilde horen. Ze knikte en vroeg of ik dacht dat ‘mevrouw’ ook koffie wilde. “Vraag het haar” antwoordde ik kortaf. Even later kwam ze met drie koffie naar boven. Mevrouw had haar gevraagd met z’n drieën koffie te drinken op haar kamer, zo geschiedde.

Aangezien het daar nogal warm was vroeg Nadia of het goed was als ze haar trui uit trok.

Mijn partner knikte, waarop ze de trui uittrok en nog slechts gehuld in een topje wat stak om haar volle tieten sloot haar koffie dronk. Best een appetijtelijke aanblik moet ik zeggen. Het topje was van dunne stof zodat de contouren van haar bh zichtbaar waren door de stof heen. Evenals haar tepels die fier door de stof van bh en topje heen priemden.

Nadat we koffie hadden gedronken ging Nadia weer aan haar werk, zonder trui trouwens. Ook ik ging weer aan het werk in mijn kamer. Aan het einde van de ochtend klopte ze op de deur van mijn kamer en meldde dat ze klaar was. Ik knikte ten teken dat ze wat mij betreft kon gaan. Ze vroeg of ik haar urenverantwoording nog even wilde tekenen als ik daarmee akkoord was. Kwam toen naast me staan en legde de werklijst op mijn bureau. Schijnbaar per ongeluk stootte ze met haar volle borsten tegen mijn bovenarm en excuseerde zich met een rood hoofd. “Geeft niet” mompelde ik en tekende haar papieren, waarna ze groette met een “tot volgende keer” en verdween.

Zo langzamerhand ontstond er een soort van routine; we begonnen aan elkaar te wennen en Nadia werd wat vrijer in de omgang. Het viel me op dat ze me af en toe -schijnbaar toevallig- aanstootte of bukte zodat ik een vrije inkijk in haar decolleté had. Waar ik trouwens met plezier naar keek.

Tot Nadia op een keer onverwacht mijn werkkamer binnenliep. Met een knoopje van haar blouse te ver open boog ze over mijn bureau. Haar volle blanke tieten waren gehuld in een kanten witte bh die nauwelijks haar tepels bedekte. Ik keek haar aan en vroeg op neutrale toon wat er was. Of ik haar wilde helpen; vroeg ze. Wat ze bedoelde; vroeg ik. Ze zei dat ze wat problemen had met de belastingdienst waar ze zelf niet meer uitkwam. Ik keek haar nadenkend zwijgend aan. “Alsjeblieft Jaap, ik zal je belonen” zei ze met zwoele stem toen ik in haar beleving wat lang bleef nadenken.

Ik stemde toe en vroeg haar de papieren mee te nemen dan zou ik in ieder geval kijken wat ik kon doen. Ze keek me indringend aan en stelde voor dat ik naar haar thuis kwam, dat scheelde wat gesleep met papieren. Nog steeds stond ze voorover gebogen over mijn bureau, ik kon mijn ogen amper van die heerlijke blanke tieten afhouden. Ik ging akkoord, we maakten een afspraak bij haar thuis. Ze omhelsde me om te bedanken waarbij ze haar volle borsten tegen mij aandrukte. Ik vroeg me inmiddels af wat haar bedoelingen waren.

Een paar dagen later ging ik naar haar huis, een keurig flatje aan de rand van de stad. Nadat ik aan had gebeld opende ze de deur voor me. Ze was gekleed in een blouse met een laag decolleté en een strak rokje wat haar bolle kontje goed accentueerde. Netjes opgemaakt. Ze verwelkomde met drie zoenen. “Zo blij dat je me wilt helpen Jaap” zei ze en nodigde me de woonkamer in. Ik nam plaats op de bank, kreeg koffie aangeboden en ik vroeg haar me gelijk maar de papieren te overhandigen.

Nadat ze mij een brief van de fiscus had overhandigd waarin wat simpele vragen werden gesteld naar aanleiding van de inkomstenbelastingaangifte van vorig jaar. Nadat ik de brief had doorgelezen keek ik haar aan en vroeg toen ze naast me op de bank was gaan zitten of dit alles was. Het was me inmiddels wel duidelijk dat ze een smoes had gezocht. Ze knikte en bloosde. “Dat had je ook wel mee kunnen nemen Nadia” zei ik kortaf. “Dit kan ik zo vanuit thuis beantwoorden. En hoezo gesleep met papieren”, zei ik nu op wat bozige toon.

In gebrekkig Nederlands; stotterend vertelde ze dat vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten opgewonden geworden was van me. Ik lachte wat schamper. “De slet wil zeker wat bijverdienen” was inmiddels mijn gedachte. “Vertel maar waarom je zo geil wordt van me sletje”, zei ik van intonatie en woordkeus veranderend. Aarzelden vertelde ze dat haar Nederlandse man al een aantal jaren weg was. Dat ze altijd al een geile vrouw was geweest en getroffen werd door mijn uitstraling. “Plat gezegd” zei ze: “ik had gelijk een natte kut van je”.

Ze legde haar hand op mijn bovenbeen, zonder me aan te kijken zei ze met een verlegen uitstraling: “ik voelde gelijk al een verlangen naar jou”. En keek me toen verlegen aan. Plagend zei ik; “je wilde wat bijverdienen zeker en hebt me hierheen gelokt met een kutsmoes over belastingen”. Ze reageerde heftig, bijna emotioneel, dat ze wel een hoerig wijf is maar dat het haar niet om geld te doen was. Ze keek me aan met een oprechte blik in haar helder blauwe ogen. En vroeg me haar alsjeblieft te geloven.

Ik liet haar nog even spartelen en keek haar zwijgend aan, een verdere reactie uitlokkend. “Ik ben eerlijk gezegd een hoerig type die een geile vent nodig heeft. Inmiddels sta ik al een paar jaar droog, jij ook denk ik, of vergis ik me?” Ze vroeg het aarzelend. Ik knikte slechts. Trok haar toen tegen me aan en drukte mijn lippen vol op haar mond die ze vrijwel onmiddellijk opende. Minutenlang dansten onze tongen hun geile dans. Ondertussen maakte ik de knopen van haar blouse los en pakte knedend een warme malse tiet vast. Haar tepel was hard. Ze ademde zwaar en maakte mijn broek los. “Ik ben jouw geile slet, je mag alles met me doen”, klonk het hees.

Toen ik onze tongzoen beëindigde deed ik haar blouse uit en ontdeed zij me van mijn broek en slip. Ik haalde haar beide volle romige tieten uit de cups van haar bh. Haar tepels stonden spijkerhard vooruit. Even beet ik er plagend in, ze kreunde geil. Toen liet Nadia zich op de grond vloer zakken en op haar knieën zittend pakte ze mijn pik vast. Deed mijn voorhuid naar achteren en begon mijn eikel te heerlijk te likken. Mijn leuter werd keihard waarop ze mijn staaf diep in haar mond begon te neuken. “Geile pijpslet, ga door” gromde ik. Verdomme zeg wat kon dat wijf pijpen, als een professionele hoer nam ze mijn speer onderhanden. Toen ik voelde dat ik het niet lang meer zou volhouden trok ik mijn pik terug. “Even wachten sletje” zei ik. “Eerst wil ik die kut van je likken en proeven”. “Je mag alles met me doen geile man” zei ze en ging op de bank zitten met haar benen wijd gespreid. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en begon met lange halen haar natte glibberige gleuf te likken. Waarbij ik net haar klitje niet raakte. Tot ze met beide handen mijn hoofd vastpakte en mijn tong naar haar klit -die inmiddels gezwollen was- dwong.

Toen ik met het puntje van mijn tong om haar klit rondjes draaide begonnen haar ogen te rollen en kreunde ze als een krolse teef. Draaiend met haar kont over de bank genoot ze net als ik. Even stopte ik en keek haar aan, “ga door” kreunde ze; “ga door met die hoerige kut van je teef”. “Geile slet” mompelde ik terwijl ik met mijn tong haar klit verder bewerkte. Beide tepels nam ik tussen duim en wijsvinger. Trekkend en knijpend. Met haar handen drukte ze me steviger tegen haar sappige flamoes. Terwijl mijn tong steeds sneller en steviger haar klit bewerkte trok ik harder aan haar gezwollen spenen. Steeds wilder begon ze met haar kont te draaien. Onverstaanbare klanken kwamen uit haar mond. Haar handen klauwden in mijn haarbos. “Ik ga komen, je hoer gaat komen, ga doorrr, jahhh” ze zei het met verstikte stem. Toen trok een siddering door haar geile lijf. Het warme kutsap sproeide in mijn gezicht, haar slijmerige kut trok samen rond mijn vingers die ik in haar duwde toen ik stopte met haar klit te bewerken. Haar ogen draaiden weg terwijl mijn vingers diep in haar stootten. Een orgasme van wereldformaat wat minutenlang leek te duren.

Nadat haar orgasme uitgeraasd was nam ik naast haar op de bank plaats en we kusten elkaar hartstochtelijk. “Heerlijke geile vent je hebt me zo fantastisch klaar gelikt, dank je wel schatje” zei ze nadat we onze kus beëindigd hadden. “Nu ben jij aan de beurt geile man, ik ga je pik leegmelken met mijn hoeren kut” zei ze en klom op mijn schoot. Moeiteloos liet ze zich over mijn pik zakken met haar glibberige strakke kut. Als een amazone begon ze mijn pik te berijden, knijpend met haar kutspieren. Met lange halen melkte ze mijn knetterharde pik terwijl ze me kuste. Met mijn handen omvatte ik Nadia’s malse kont haar ritme ondersteunend. Fel en wild naaide ze me. “Wat een geile hoer ben je” zei ik hees. “Jouw hoer, jouw privé hoer” beaamde ze.

Even pauze nemend om mijn orgasme nog wat uit te stellen liet ik haar op d’r knieën zitten en stootte achterlangs mijn pook in die geile kut. Terwijl zij zich met één hand ontfermde over haar klit. Pompend stootte ik mijn vlees diep in haar. Wild, ongecontroleerd. “Ik ga je volspuiten, al mijn zaad in je Poolse hoerige kut” riep ik hees. “Doe het”, zei ze hees, “je teef komt ook”. Dierlijk brullend spoot ik mijn zaad diep in haar warme flamoes, tegelijk voelde ik haar kut samentrekken voor een tweede ontlading. Zonder te spuiten dit keer. Ze jammerde als een loopse teef. Haar samen krampende kutspieren zogen het zaad uit mijn ballen. Na de laatste druppel hijgde ik uit gebogen over haar rug. Nadia rustte met het hoofd op haar armen.

Nadat we een beetje waren uitgehijgd floepte mijn verslappende lul uit haar grot. We stonden op, ik ging op de bank zitten en Nadia schonk een heerlijke biertje in voor mij en zichzelf. “Ik was hier zo vreselijk aan toe”, zei ze glimlachend en kuste me. “Ik heb van jou genoten sletje” zei ik en streelde over een tepel. Ze proostte met haar glas in de lucht en zei “dat we dit nog maar vaak mogen herhalen hoop ik”. “Wat mij betreft” zei ik proostend.

Ineens; serieus kijkend vroeg ze: “Wat ga je nu tegen je vrouw zeggen?”. Mijn vrouw wist ervan waar ik was en al eerder hadden we afgesproken dat ze me vrij liet. Hoewel ik er nog geen gebruik van had gemaakt, merkte ik nu hoe ik eraan toe was om te genieten van de geile lust samen met een vrouw. Nadia knikte en zei dat ze dat wel zo gemakkelijk vond, nadat ik haar verteld had hoe de vork in de steel zat. Terwijl we genoten van ons biertje babbelden we wat beiden naakt zittend op haar bank. Na een uurtje zei ik dat het tijd werd voor mij om na een douche huiswaarts te keren. Nadia knikte begrijpend, stond op en ging mij voor de trap op. Ik voelde mijn leuter alweer in beweging komen bij het zien van haar heerlijk geile bolle kontje.

Onder de douche zeepten we elkaar in waarbij ik haar vochtig slijmerige genotsgrot de meeste aandacht schonk. Zij ontfermde zich met haar zachte handjes voornamelijk over mijn lul. Toen die weer op oorlogssterkte was leunde Nadia met haar benen wijd enigszins gebukt tegen de tegelwand. “Naai me nog een keer Jaap, kom ram die harde staaf van je in mijn geile natte kut” zei ze haast smekend. Ik liet het mij geen twee keer zeggen en schoof mijn knaap in haar strakke geile kut. Pakte haar bij de heupen en begon te rammen. Diep en hard. Zelf begon ze met een hand haar klit te wrijven. Bij iedere stoot die ik in haar deed duwde ze haar onderlijf naar achteren. Telkens raakte mijn eikel haar baarmoeder. Tering wat geil, dit wijf. Ik prees inwendig de dag dat ik haar ontmoette. Gaf haar een klap op haar reet, die kletste hard op haar natte kont. “OHHH, jaaa”, riep ze, “sla op mijn reet, geef je hoer maar een paar tikken op die geile reet, daar hou ik van”.

“Wat een lekker onderdanig sletje ben je”, zei ik hees. “Jouw privé hoer, Jaap” antwoordde ze, “naai me, neuk me suf.” Met hernieuwde energie begon ik haar kut te neuken. Wat een genot die warme strakke glibberige sopkut en hoe ze zich overgeeft en laat gaan. Kwetsbaar is en zich ongegeneerd uitlaat. Ze hijgt en proest maakt ondefinieerbare geluiden. Ondanks mijn eerdere orgasme van die avond voel ik mijn ballen weer borrelen. “Ik ga je kut volspuiten met mijn warme zaad geil sletje van me” kreun ik. “Geef me je zaad hengst, je teef komt ook zo” hijgt ze. Als ik met een oerbrul mijn zaad in haar warme buik loslaat voel ik haar kut samenknijpen en sidderend van genot komen we vrijwel tegelijk klaar.

Nog een paar minuten blijven we zo staan onder de warme stralen van de douche. Tot mijn pik verslapt en uit haar grotje floept. Nadia zakt door haar knieën en draait zich naar me toe opent haar mond en likt mijn pik schoon. Waarna ze de laatste druppel zaad eruit zuigt. Ze kijkt me aan met waterige ogen, omhelst me en zegt: “dank je wel, je mag alles met me doen als jij wilt, ik ben jouw hoerige snol”. Ze heft haar gezicht naar me op en we tongen als waren we pubers. Ik proef mijn eigen zaad in haar mond. Daarna spoelen we ons af, kleed ik me aan en vertrek met een “tot snel schatje”.

Twee dagen later ontmoeten we elkaar weer bij mij thuis. Inmiddels is mijn vrouw bijgepraat en had er geen problemen mee zoals verwacht. Ze gunt het mij grootmoedig, dit liever dan naar de hoeren gaan. Ze begroet Nadia dan ook normaal en hartelijk. We drinken met zijn drieën koffie net als andere keren. Als Nadia klaar is met haar werk loopt ze nog even mijn werkkamer binnen en vraagt wanneer we elkaar weer kunnen zien. We spreken af voor de volgende avond, ik leg mijn hand op haar lekkere kont en zeg dat instructies nog volgen via de app. “Je hoer doet alles voor je schatje” zegt ze als antwoord en na een zoen vertrekt ze naar haar volgende adresje.

Terwijl ik me probeer op mijn werk te concentreren dwalen mijn gedachten steeds af. “Wat zal ik haar voor instructie geven vraag ik me af.” Ik besluit de voorzichtige weg te bewandelen en app haar: “volgens mij ben jij graag ‘onderdanig’ sletje en doe voldoe je graag aan mijn wensen; of vergis ik me? Laat me even weten!” Vrijwel onmiddellijk komt de reactie: “Ja schatje ik ben graag jouw onderdanige sletje, dat heb je goed ingeschat xxx”.

Een uurtje later reageerde ik en bedankte haar voor de reactie. “Zorg dat je morgen gekleed bent in een witte blouse en een kort zwart rokje. Daaronder zwarte hold up kousen en een bh tje met kwart cups, zodat je tepels door je blouse te zien zijn”. Sting is niet nodig.” Tot morgen sletje. Ik besloot wat te gaan experimenteren met haar. Kijken hoe ver ik kon gaan. Uitvinden hoe ver zij prettig vond. Ik vond en vindt dwang niet prettig, uitgangspunt moet zijn dat beiden plezier hebben. Later die dag kocht ik een paar tepelklemmen en handboeien. Ik was benieuwd hoe het uit zou pakken. ‘s Avonds stuurde ze mij een app met een foto van zichzelf voor de spiegel. Ze droeg ze een perfect passend bh tje. Een kanten niemendalletje wat haar priemende tepels vrijliet. De tekst onder foto luidde: “zo naar uw zin meneer”. Ik stuurde een duimpje terug.

De volgende avond belde ik bij haar aan. Ik was gekleed in een zakelijk kostuum met overhemd, stropdas en nette schoenen. Zo kende ze mij niet. Als ik thuis werkte was ik net als tijdens mijn vorige bezoek gekleed in vrije tijds kleding. Ze keek dan ook enigszins verbaasd toen ze de deur opende en me binnenliet. Binnengekomen kuste ik haar waarbij ik haar tegen de muur van de smalle gang drukte. “Lekkere geile slet” fluisterde ik in haar oor. Ze glimlachte gevlijd. Ik trok haar tegen me aan mijn handen op die lekkere kont en kuste haar hals. “Koffie sletje!” zei ik op besliste toon, gebiedende wijs enkelvoud. Ze haastte zich om koffie te maken voor mij en zichzelf, die we zittend op de bank opdronken.

“Dus jij vindt het fijn om onderdanig te zijn teefje, vertel me je ervaring daarmee eens!” zei ik het gesprek openend. Wat ongemakkelijk vertelde dat ze niet veel ervaring had maar er regelmatig over had gefantaseerd om onderdanig te zijn aan iemand die ze vertrouwde. Dat ze het fijn vond te gehoorzamen en zich te laten gebruiken als een hoer. Ze was nu eenmaal een onderdanige geile vrouw zei ze een soort van zichzelf verontschuldigend. Bovendien vertelde ze zijn in Polen de vrouwen een stuk onderdaniger dan hier in dit land. Ik knikte tevreden en begrijpend. Ik draaide me een kwart slag naar haar toe, keek haar diep in de ogen en zei dat ze een mooie vrouw was en een heerlijke geile slet. Ze bloosde een beetje en bedankte voor het compliment. Ik kuste haar vervolgens en streelde met de bovenkant van mijn vingers haar hals. Ze kreeg kippenvel.

Weer keek ik haar aan en zei: “doe je blouse uit voor me schatje!” Opstaand deed ze wat ik haar gezegd had. Haar bruine tepels stonden fier vooruit. Ik wenkte haar zich naar me toe te buigen en kuste eerst haar beide harde tepels. Vervolgens trok ik eraan ze tussen duim en wijsvinger nemend. Stond toen op, haalde de tepelklemmen uit mijn jaszak en bevestigde ze aan haar tepels. Ze gaf een nauwelijks hoorbare kik toen ik ze nog wat extra aandraaide en maakte er een foto van. Ze deed haar mond open om te protesteren tegen de foto. Ik legde mijn vinger op haar lippen ten teken dat ze stil moest zijn. “Luisteren teefje!”, siste ik.

“Draai je om schatje, met je rug naar me toe” zei ik en kuste haar hals, mijn vingertoppen streelden haar billen door de stof van haar rokje heen. “Doe je handen op je rug”, zei ik kortaf en haalde de handboeien uit mijn zak die ik om haar polsen klikte. Ze leek even overdonderd maar herstelde zich snel van de verrassing. Ik pakte mijn telefoon om een filmpje te maken. “Zeg maar in de camera dat je mijn privé hoer bent en dat je mij dient!”, gebood ik haar. Ze protesteerde enigszins. “Luister teef “ bitste ik, “ik wil geen tegenspraak, of je doet mee of we stoppen ermee”. Ze bond in met sorry meneer, natuurlijk luister ik.

Overtuigend sprak ze in de camera dat ze mij wilde dienen als privé hoer dat ze mijn hoerige slet was. Terwijl ik haar voor en achter filmde zei ik ; “goed zo sletje”. En vanaf nu wordt tegenspraak gestraft. Ze knikte instemmend. “Ik doe alle voor je lieverd” zei ze met overtuiging.
Lees verder in: Thuiszorg Nadia - 2
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...