63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Peter
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 4497
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Ik werd wakker door de kille bries die over mijn lichaam ging, ik keek naast me en zag Debbie en daarachter Geert liggen.

We lagen alle drie naakt op het kleed en ik vermoed dat het echt midden in de nacht was, de maan stond echt boven ons en verlichte op een romantische manier het strandje waarop we lagen.

Ik keek Naar Debbie, wat was ze toch een mooie vrouw, opeens deed ze haar ogen open en keek me verliefd aan ,,hoi lieverd heb je het koud? “ ik antwoorde zachtjes met een bevestiging, snel trok ik het stuk overgebleven kleed over ons beidde heen en we kropen tegen elkaar.

Weer keek ze me wat vragend aan en zei ,,hoe vond je het gisteravond ik uhh bedoel de vrijpartij en zo?”

Ik bleef even stil maar vertelde haar dat ik het heel opwindend vond en dat we het gewoon met onze ervaring mee moeten nemen, we zijn al zo lang bij elkaar en het was gewoon een spontane actie.

En ik onbewust vond ik dat ik na het ongeluk Debbie te kort had gedaan, en ondanks dat ze meerdere malen had gezegd dat ze tevreden was met hoe we seks hadden, ik toch vond dat ze ook recht had om aan haar behoeftes te kunnen voldoen, en Geert was wat uiterlijk en lichamelijk betreft geen bedreiging vond ik, ik had met Mike meer moeite gehad denk ik.

Debbie kroop nog meer tegen me aan en glimlachte lief naar me, we begonnen zachtjes te zoenen en waren volgens mij intens gelukkig.

Ik voelde hoe ze haar been om mijn been heen lag, en kon zo haar warm kutje tegen mijn dijbeen voelen, ik zag hoe ze me kuste en met haar kutje tegen mijn been begon te bewegen, ze keek me geil aan ,,Ik weet niet wat ik heb maar ik krijg er geen genoeg van, ik ben nog geil” zei ze zachtjes in mijn oor.

Ik voelde haar hand tussen mijn benen en begon mijn pik zachtjes te masseren ,,zit er nog wat leven in lieverd” zei ze geil tegen me.

Ik raakte een klein beetje in paniek, omdat ik zeker wist dat er geen leven meer in mijn pik zat, ik zoende haar weer en we begonnen te tongen, ik kneedde wild haar tietjes en terwijl Debbie mijn lul bleef kneden voelde ik hoe ze wilder tegen mijn been aan het rijden was.

,,Volgens mij zou jij wel een pik in je willen voelen” ze schrok een beetje van mijn harde antwoord, maar ze knikte liefjes en bevestigde het.

,,Kom lieverd je kan het, ontspan je “ ze ging door met masseren en trok mijn velletje naar achter en ging zachtjes heen en weer.

We keken elkaar verliefd aan en opeens dacht ik, ik wil zien hoe ze seks heeft met Geert, ik zoende haar op haar mond en likte zachtjes over haar lippen, ze lag al rijdend tegen mijn dijbeen, en begon te hijgen ,,waarom laat je je niet weer door Geert neuken, ik vind het goed, dan trek ik me af op jullie”

Debbie keek me wat vreemd aan en ik zag de twijfeling in haar ogen, ik zag dat de ene gedachte het niet weer wilde, maar de andere gedachte wilde niets liever.

,,Kom maar Debbie laat het zien, ik wil je zien met Geert, kom doe het, hij ligt naast je”

Debbie twijfelde even , waarop ik de deken van ons af trok, en zag de heerlijke tietjes met stijve tepels erop, ze ging op haar knieën zitten en keek naar Geert, even keek ze om naar mij, om daarna weer naar het naakte lichaam van Geert te kijken.

Geert lag op zijn rug en je zag zijn slappe pik op zijn buik liggen, mijn god zelfs als die slap is is die groot.

Ik zag hoe ze hem bleef aankijken en zachtjes met haar hand door zijn borsthaar ging, hij deed zijn ogen open en keek in de ogen van Debbie, ze bleven elkaar aankijken, zachtjes ging Geert met zijn hand naar haar borsten toe en begon met zijn vingers te strelen en pakte met zijn duim en wijsvinger haar harde tepel vast.

Debbie kreunde een beetje en was echt in extase, ze gleed met haar hand naar zijn buik en pakte zijn alweer half stijve lul beet, ze begon er zachtjes aan te trekken en ging met haar duim over zijn grote eikel heen.

Geert kreunde licht en het vocht wat uit zijn plasgatje kwam smeerde ze over zijn eikel heen.

Zijn pik werd nu echt hard en ze zat daar geil naar hem te kijken terwijl ze zijn lul aan het aftrekken was.

Geert liet haar tepel los en ging met zijn hand tussen de benen van Debbie, ze ging wat hoger zitten om hem tussen haar benen te laten, en ik zag hoe hij met zijn middelvinger zo zachtjes haar kutje in gleed.

,,ooohhh jaa” kreunde ze tegen hem, en keek hem liefdevol aan, waarop ze zachtjes zijn pik aftrok.

Geert pakte met zijn vrije hand Debbie bij haar nek en trok haar wat naar hem toe, zachtjes begon hij haar lippen te kussen, waarop Debbie hem zachtjes begon terug te zoenen.

Geert zijn pik was op volle sterkte en stak fier omhoog, Debbie speelde met zijn pik en masseerde ook zijn harige ballen.

Ik zag dat Geert inmiddels zijn middelvinger uit haar kutje haalde en met zijn volle hand het kutje begon te kneden , hij masseerde en gleed over haar volle schaamlippen ,, Ohhh mijn god” kreunde ze, Debbie keek me geil aan en begon met haar kutje op zijn hand te rijden.

Geert duwde Debbie naar achter op haar rug, en pakte allebei haar billen vast en begon met zijn mond zachtjes kusjes op haar kutje te geven, ik dacht dat gek werd, ze begon echt te kronkelen en duwde haar kutje tegen zijn mond aan.

Ik zag hoe hij met zijn tong over haar klitje begon te likken en met beide handen trok hij haar schaamlippen open en ging met zijn tong diep haar openstaande kutje in, Debbie pakte zachtjes zijn hoofd beet ,,Ohhh Geert heerlijk mmm, ohh mijn god je maakt me zo geilll”

Geert ging al kussend over haar buik naar boven en begon zachtjes over haar borsten te likken, het kwijl liep uit zijn mond en al happend beet hij zachtjes op haar tepels.

Even trok hij zijn mond weg van haar tepel waarop een draad van kwijl aan haar tepel bleef hangen, zijn wat lelijke lippen zaten onder het kwijl, maar dat schuwde hem niet om Debbie op haar mond te zoenen, haar lippen werden gelijk nat, maar in plaats van dat ze het afhield begonnen ze zachtjes met elkaars tong te spelen.

Je zag dat Debbie probeerde haar bekken in de richting van Geert zijn stijve pik te krijgen, maar dit lukte niet omdat geert rechtop ging zitten en met beide handen haar tietjes pakte en naar voren schoof, en zijn grote lul tussen de tietjes van Debbie door begon te schuiven.

Hard duwde hij beide tietjes naar elkaar en maakte neukende bewegingen met zijn pik tussen beide borsten.

Op dat moment ging hij nog meer rechtop zitten en schoof wat meer naar voren, je zag zijn harige buik met die grote stijve pik eronderuit naar de mond gaan van Debbie, en in plaats van af te wachten zag ik hoe Debbie gulzig zijn eikel naar binnen hapte, en hem zachtjes begon te zuigen.

,,Ohhh wat lekker, wat een heerlijk geil mondje heb je mmm” Geert begon zachtjes neukende bewegingen te maken en je zag hoe Debbie grote moeite had om dat ding in bedwang te houden.

Ze begon hem nu echt wild te pijpen en ik zag het kwijl naast haar mond lopen, Geert draaide zich snel om waardoor zijn pik uit haar mond floepte, hij dook naar het kutje van Debbie en begon als een gek haar kut te likken, gelijk daarop hapte Debbie zijn lul weer in haar mond en begon met haar hoofd pijpende bewegingen te maken.

Na een minuut of twee stond Geert rechtop, waarop Debbie gelijk op haar knieën ging zitten en zijn pik stevig vast pakte, ze begon met haar tong zijn ballen te likken en ging al likkend via zijn schacht naar die grote eikel toe, en nam hem weer in haar mond.

Geert pakte met beide handen haar hoofd en begon echt haar mond te neuken, ik hoorde echt gorgelende geluiden, en af en toe stikte Debbie bijna, maar je zag dat ze bleef pijpen.

Hij pakte haar met zijn hand onder haar kin, en trok zijn pik eruit, hij keek naar haar gezicht die onder het kwijl zat, hij pakte zijn lul en wreef over haar gezicht heen, zo minderwaardig maar zo geil.

,,Ik wil dat je op je knieën met je kontje naar achter voor me gaat zitten en probeer maar mij uit te dagen als een volleerd sletje.

Even twijfelde ze, maar ze ging voorover zitten en keek geil achterom, bijna verliefd naar Geert toe.

,,Zo goed, ben ik zo goed genoeg ”ze begon wat met haar billen te schudden, je zag haar natte openstaande kutje smachtend wachten op zijn grote lul.

Geert stapte naar voren en pakte met een hand haar kont en trok een bil opzij, met zijn andere hand pakte hij zijn pik beet en stuurde deze naar haar kutje toe.

Debbie werd bijna gek en wilde maar een ding zijn pik in haar voelen, maar in plaats daarvan begon hij zachtjes met zijn grote eikel door de schaamlippen van Debbie te wrijven.

,,OOOhhh mijn god, stop hem erin OOHHH” Maar Geert bleef met zijn eikel zachtjes over haar schaamlippen wrijven en daarna ging hij door met haar klitje die hard overeind stond.

Debbie zat met trillende benen compleet in trance ,,Ik wil dat je gaat smeken om mijn pik, zeg maar tegen John wat je het liefste wilt”

Ze duwde haar billen nog hoger, waardoor haar kutje nog meer in zicht kwam, ze boog nog meer naar voren, het leek wel een krolse poes die zat te wachten om gedekt te worden.

Geert masseerde haar billen en gaf twee harde klappen op haar kont ,, OOhhh ja neuk me please..”

Trillend probeerde ze zijn pik in haar kutje te krijgen, maar Geert bleef plagen.

Weer gaf hij twee harde klappen op haar billen ,, kom op sletje zeg het maar wat wil je, kom smeek maar” kreunend van de twee harde klappen op billen kronkelde ze met haar kont naar achter, ze keek me geil aan en ik zag haar vragende ogen, maar ik zei niets.

Ik pakte mijn slappe piemel vast en begon hem zachtjes af te trekken, met mijn duim en wijsvinger trok ik mijn velletje naar achter en begon heen en weer te gaan.

Weer gaf hij een harde klap op haar bil, die vuurrood was inmiddels ,,kom zeg het maar wat wil je!!!

,,ik wil geneukt worden mmm” zei ze zachtjes en keek weer naar mij, ik voelde mijn piemel harder worden, dit was zo’n geil aanzicht om je vrouw zo te zien zitten.

Geert wreef nog een keer met zijn pik over haar kutje heen en duwde hem een heel klein stukje erin, Debbie begon gelijk te kreunen, maar hij trok hem er alweer uit, bijna smekend keek ze achterom naar hem en wilde wat zeggen, maar er kwam niets uit.

Weer 2 harde klappen op haar kont,, kom geile slet zeg het nu.. wat wil je?”

Debbie keek me geil aan ,,Oohhh John mag Geert me neuken ik verlang zo naar zijn pik oooh mijn god”

Geert pakte haar kont vast en stootte in een keer diep haar kutje in ,,OOohhh mijn god oooh rustiggg”Debbie probeerde zijn stoot op te vangen, Geert trok zich terug en stootte nu nog harder vol haar kutje in, je hoorde het kletsen van zijn ballen.

,,Ohhh geil sletje ik ga je compleet uitwonen, met je geile hoeren kut, daarna pakte hij haar billen vast en begon als een gek te neuken, Debbie begon echt te kreunen en te gillen en lag kronkelend voor hem op het kleed.

Geert bleef als een trein doorstoten en sloeg meerdere malen hard op haar kont, ik hoorde echt smakkende en slurpende geluiden als hij in haar kwam.

,,Ooohhh Geert neuk me, ik wil je zo graag in me, ooohh spuit me vol” weer gaf hij twee harde klappen ,, je bent nu mijn hoertje, je krijg straks 100 euro van me geile slet” ,, Ohhh jaaa ik ben je geile hoer, je mag me neuken wanneer je wilt OOhh John trek maar aan je pik, kijk maar hoe ik geneukt word, oooh het is zo lekker hij heeft zo’n grote lul”

Opeens begon Debbie te trillen en gillend kwam ze klaar, wild stotend haar kont naar achteren kreeg ze een orgasme die ik nog nooit bij haar had gezien, mijn god wat kwam ze klaar.

Snel draaide Geert haar om en pakte haar gezicht ,, trek me af geile slet” Debbie begon zijn lul af te trekken en ging likkend met haar tong over zijn eikel heen.

Ze keek hem geil aan en ik zag hoe Geert begon te trillen en kreunend kwam hij klaar, 2 grote stralen sperma spoot hij in haar gezicht, om daarna zijn sperma pik in haar mond te duwen en gorgelend spoot hij zijn laatste zaad diep haar keel in.

Proestend liet Debbie zijn lul uit haar mond glijden en het sperma liep langs haar lippen haar mond uit.

Geert tilde Debbie onder haar billen op en begon te zoenen met haar, hij pakte beidde benen vast en liet zijn half stijve lul weer in haar natte kutje glijden, wild begon hij nu weer te neuken, terwijl Debbie aan zijn nek hing en kreunend naar een volgende orgasme ging.

,,OOOhhh mijn god wat kan je goed neuken, OOhh die heerlijke lul zooo goed”…. Wild begonnen ze allebei te keer te gaan en weer kwamen ze allebei gillend klaar, ik zag hoe Geert zijn laatste resten zaad diep in mijn vrouw spoot en slap aan de nek van Geert bleef hangen.

Word vervolgd…………….
Trefwoorden bij dit verhaal: Cuckold, Cuckolding, Milf, Spanje, Trio, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...