Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 07-07-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 3658
Lengte: Lang | Leestijd: 32 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Ontboezemingen - 4: Bekeken
Mijn Vriendengroep
Sofie luistert geïnteresseerd en vraagt, "Tot nu toe lijkt het me nog geen toxische relatie."

"Nee," antwoord ik, "dat kwam later." Terwijl we de menukaarten bekijken en onze bestelling doorgeven, voel ik de herinneringen weer bovenkomen. " Luca bepaalde welke kleding ik droeg, waar en wanneer we seks hadden, en ik vond dat prima, lekker spannend en opwindend, zolang niemand er iets van merkte. Ik was zijn slet, maar ik wilde niet dat anderen dat wisten."

Sofie knikt begrijpend. "Dat klinkt al heel beklemmend."

"Ja," zeg ik. "Maar het kon Luca niets schelen of anderen het wisten. Hij wilde me volledig bezitten, zonder rekening te houden met mijn gevoelens of sociale omgeving. Mijn vriendinnen kwamen erachter tijdens een verjaardagsfeestje bij mijn vriendin Marthe thuis."

"Wat gebeurde er toen?" vraagt Sofie, terwijl ze haar cocktail naar haar lippen brengt.

Ik stond voor de kledingkast en kon geen keuze maken wat ik die avond zou dragen. Mijn vingers gleden over de stoffen van een klassevolle lange jurk en een witte blouse met een lange rok. Beide opties voelden veilig, bedekt. Maar ik kon niet beslissen. Uiteindelijk riep ik Luca om advies.

Luca kwam de kamer binnen, zijn ogen glinsterden met een scherpte die ik onmiddellijk herkende. Hij keek naar de kledingstukken die ik had uitgekozen en schudde zijn hoofd. "Dat is veel te seutig, ik wil dat je je sexy kleedt. Laat mij maar."

Mijn hart begon sneller te kloppen terwijl hij door mijn kast rommelde. Hij kwam terug met een kort, zwart leren minirokje dat ik ooit eens voor een hoeren en pooier feestje had gekocht. Mijn keel werd droog toen ik besefte hoe bloot dit zou zijn. "Trek het aan," commandeerde hij, zijn stem vastbesloten.

Met trillende handen trok ik mijn kleding uit. De lucht voelde koud en kil tegen mijn blote huid. Toen ik naar de blouse reikte, hield Luca me tegen. "Trek eerst pikante lingerie aan," beval hij en hij haalde een setje uit mijn lade. "Hier, doe dit rode ensemble aan."

Hij gaf me een rode kanten string met een bijpassende kwart cup bh. Ik voelde een mix van schaamte en opwinding terwijl ik het aantrok. De stof van de bh was zacht en kriebelde licht tegen mijn tepels, die zich onmiddellijk oprichtten. Ik keek in de spiegel en zag hoe de rode bh duidelijk doorschemerde door mijn witte blouse. Het was duidelijk te zien dat dit geen normale bh was. Een golf van schaamte en opwinding spoelde door me heen. Ik voelde mijn wangen gloeien terwijl ik alles aantrok. Mijn ademhaling versnelde terwijl ik de knopen tot boven toe dichtknoopte.

Ik draaide me om naar Luca, mijn lichaam nerveus trillerig. Mijn afgetrainde kont tekende zich scherp af in het lederen rokje, de korte lengte maakte me hyperbewust van elk klein briesje in de kamer. Luca kwam dichterbij, zijn ogen glijdend over mijn lichaam met een goedkeurende grijns. Hij greep de kraag van mijn blouse en met een wilde ruk trok hij de blouse open. De knopen vlogen eraf en landden met zachte plofjes op de vloer. Mijn decolleté werd zichtbaar en mijn bh was nauwelijks verborgen door de blouse.

"Dat is beter," gromde hij. "Ik wil dat andere mannen jaloers worden op die lekkere borsten van jou."

Ik staarde naar mijn reflectie. In de spiegel zag ik mezelf eruitzien als een hoertje, precies zoals op dat pooiers en hoeren feestje. Thomas was de belichaming van een dominante pooier. Een golf van schaamte overspoelde me, mijn hart bonkte luid in mijn borstkas. Maar ergens, diep van binnen, voelde ik ook een verboden opwinding die mijn hele lichaam deed tintelen. De kamer was gevuld met een gespannen stilte, doorbroken door het ritmische tikken van de klok en mijn eigen versnelde ademhaling.

Mijn gedachten tolden. Hoe was het zover gekomen? Waarom voelde ik me op een perverse manier opgewonden door zijn controle? Mijn gevoelens waren een chaotische draaikolk van schuld, schaamte, en lust. Luca's goedkeurende blik brandde op mijn huid, zijn ogen volgden elke beweging van mijn lichaam.

"Je ziet er perfect uit," zei hij met een grijns die een rilling langs mijn ruggengraat stuurde. "Nu gaan we genieten van de avond."

Met een mengeling van gevoelens – schuld, schaamte, en een vreemde, verboden opwinding – volgde ik Luca naar de deur, mijn hart bonzend in mijn borstkas. De koude lucht buiten voelde als een klap in mijn gezicht, maar ik hield mijn hoofd hoog, wetende dat deze nacht een nieuwe test van mijn grenzen zou zijn.

In de auto geeft Luca me een klein voorwerp. "Wat is dat?" vraag ik met trillende stem. Mijn hart bonst luid in mijn borstkas.

"Dat is een trileitje," antwoordt Luca met een grijns die niet veel goeds belooft. "Ik heb de afstandsbediening, zo kan ik ook plezier beleven aan de avond." Zijn ogen glinsteren van opwinding en controle. "Kom, breng het in," commandeert hij.

Met bevende handen trek ik mijn string opzij en breng het eitje langzaam in mijn kut. Het voelt koud en glad tegen mijn huid, en terwijl ik het dieper inbreng, voel ik hoe het contact maakt met de wanden van mijn kut. Een zachte tinteling verspreidt zich door mijn onderlichaam en ik voel me tegelijkertijd gevuld en nerveus.

Wanneer we stoppen voor het huis van mijn vriendin Marthe, neemt Luca de afstandsbediening en besluit het eitje te testen. Een plotselinge, intense sensatie schiet door mijn kut, en ik kan een kreuntje niet onderdrukken. Mijn benen trillen even en ik voel dat mijn kut vochtig is geworden door de sensaties.

"Mooi," lacht Luca tevreden. "Het werkt. Ik zou straks maar wat stiller genieten als ik jou was, anders wordt het gênant." Zijn woorden zijn doordrenkt van een speelse dreiging die me tegelijkertijd afschrikt en opwindt.

Beschaamd kijk ik hem aan, mijn wangen branden van schaamte en opwinding. Samen lopen we naar de voordeur, mijn hart bonkt nog steeds luid in mijn borstkas. Bij elke stap voel ik het trileitje lichtjes bewegen, een constante herinnering aan Luca's controle.

Achter in de tuin worden we begroet door de gezellige drukte van het feestje. Marthe komt op ons af met een brede glimlach. "Fijn dat jullie er zijn!" roept ze enthousiast.

Ik probeer me te concentreren op haar woorden, maar de aanwezigheid van het trileitje maakt het moeilijk. Ik knik en glimlach, hopend dat niemand de opwinding en nervositeit in mijn ogen kan zien. Luca legt een hand op mijn rug en geeft een lichte druk, als een stille waarschuwing om me te gedragen.

We mengen ons onder de gasten, en ik voel de ogen van mijn vriendinnen op me branden. Hun blikken zijn gevuld met afkeuring en ongeloof. Ik kan hun gedachten bijna horen: "Hoe kan ze zoiets dragen?" Anderzijds merk ik dat hun partners me met wellustige blikken bekijken, hun ogen blijven hangen op mijn borsten die uitdagend zichtbaar zijn door de open blouse. Dit contrast van afkeuring en begeerte maakt me nerveus en opgewonden tegelijk, een vreemde mengeling van schaamte en trots.

Jolien, altijd de outlier, geeft me een compliment over mijn outfit. Zij is zelf ook niet vies van wat bloot tonen en is als vrijgezel een echte mannenverslindster. Haar goedkeuring voelt als een zeldzame zucht van verlichting in een kamer vol spanning.

Het is de eerste keer dat mijn vriendinnen Luca zien, dus ik stel hem voor en we beginnen te praten. "Hoe lang kennen jullie elkaar?" vraagt een van mijn vriendinnen nieuwsgierig, haar blik schietend tussen Luca en mij. Haar toon is geladen met een mix van interesse en oordeel.

"Een maand, maar het klikte meteen," antwoord ik terwijl ik verliefd naar Luca kijk. Mijn hart slaat een slag over; zijn aanwezigheid is geruststellend maar ook beangstigend.

"Zeker," bevestigt Luca met een zelfverzekerde glimlach. "Het was vanaf de eerste avond al prijs." Zijn woorden hangen in de lucht, zwaar van implicatie. Mijn gedachten flitsen terug naar die eerste avond waarop ik direct met Luca naar bed ben gegaan. Mijn wangen branden van schaamte en ik hoop dat mijn vriendinnen de zinsspeling van Luca niet doorhebben.

"Dat is nog pril," merkt Jolien op, altijd de nuchtere realist. "Dus jullie zijn nog volop bezig met elkaar te leren kennen."

"We zijn allebei van de directe aanpak," antwoordt Luca luchtig, zijn ogen glinsterend van plezier. "Het heeft geen zin om oeverloos te zitten praten, je kan beter direct zien wat voor vlees je in de kuip hebt. En ik had de eerste avond al door wat een lekker stuk vlees Nele is," voegt hij toe met een grijns terwijl hij knipoogt.

Ik voel me beschaamd om zijn woorden. De opmerking voelt als een publieke onthulling van onze intieme momenten. De gezichten van mijn vriendinnen verstarren van verbazing en afkeuring, alsof ze me niet langer herkennen. Alleen Jolien kijkt geamuseerd, met een glimlach op haar gezicht. Haar blik zegt: "Ik begrijp je wel."

"Nou, dat is... direct," mompelt een van mijn vriendinnen, duidelijk ongemakkelijk met de situatie. De gespannen stilte die volgt is bijna tastbaar, en ik voel mijn hart sneller kloppen van nervositeit. De stilte wordt alleen doorbroken door het zachte geroezemoes van andere gasten en het geluid van glazen die tegen elkaar klinken.

Luca trekt me dichter tegen zich aan en legt zijn hand op mijn heup, zijn vingers drukken zich in mijn huid. We praten verder, maar de sfeer blijft gespannen. De hele tijd voel ik de aanwezigheid van het trileitje in me, een constante herinnering aan Luca's macht over mij. Elke beweging, elke lach voelt doordrenkt met een verborgen betekenis. Luca's hand blijft stevig op mijn heup, een stille waarschuwing om me te gedragen.

Terwijl we lachen en praten, voel ik een onrust in me opborrelen. De mix van schaamte, opwinding en angst is overweldigend. Mijn gedachten zijn een warboel van "Wat als ze erachter komen?" en "Waarom voelt dit zo goed?" Terwijl de avond vordert, weet ik dat ik voortdurend op mijn hoede moet zijn, balancerend op het koord tussen verlangen en zelfbehoud.

De avond vordert en Luca voegt zich bij de mannen, terwijl ik bij mijn vriendinnen blijf. Plots voel ik een trilling in mijn kut. Ik zie Luca met een grijns naar me kijken en besef dat hij het trileitje geactiveerd heeft. De sensaties zijn overweldigend, en ik moet alle moeite doen om me te concentreren op het gesprek. Mijn lichaam reageert direct; ik word opgewonden, mijn kut wordt kletsnat en mijn tepels verstijven. Ik voel me geil, terwijl ik met mijn gezicht naar de mannen sta en hun blikken over mijn lichaam glijden. Ze geilen op me, dat weet ik zeker. Luca kijkt trots naar me, en dat besef maakt alles nog intenser.

Ineens schiet ik wakker uit mijn dagdromen als een van mijn vriendinnen wat aan me vraagt. "Wablieft, sorry wat zei je?" stamel ik, totaal uit het veld geslagen door de onverwachte vraag.

Mijn vriendinnen barsten in lachen uit. "Die is stapelverliefd en zit met haar hoofd bij Luca," zegt Jolien met een speelse knipoog. Ik probeer te lachen, maar de sensaties in mijn kut worden nog heviger en ik kan een klein kreuntje niet onderdrukken. Luca heeft het eitje een standje hoger gezet, besef ik met een mengeling van woede en opwinding.

Kwaad probeer ik naar Luca te kijken, maar ik weet dat mijn blik eerder smachtend en geil is. "Nele, gedraag je," zegt een van mijn vriendinnen. "Je gedraagt je als een overgeile puber."

Beschaamd buig ik mijn hoofd, terwijl ik merk dat ik lichtjes aan het hijgen ben van de opwinding. De combinatie van schaamte en lust is bijna te veel om te verdragen. Ik verman mezelf en probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen, maar het is moeilijk. Mijn hart klopt wild in mijn borst en elke trilling van het eitje stuurt golven van genot door mijn lichaam.

"Is alles oké?" vraagt Marthe, haar gezicht bezorgd.

"Ja, alles is prima," lieg ik, mijn stem trillend. "Ik ben gewoon een beetje moe."

Ik voel dat Luca naar me kijkt, zijn ogen brandend met een mix van trots en verlangen. Hij weet precies wat hij met me doet en geniet zichtbaar van mijn ongemak. De vrouwen praten verder, maar ik kan me nauwelijks concentreren. Mijn gedachten zijn alleen bij de trillingen in mijn kut en de wellustige blikken van de mannen.

"Wil je iets drinken?" vraagt Jolien, haar ogen fonkelend van nieuwsgierigheid en medeleven.

"Ja, graag," antwoord ik, hopend dat een drankje me zal helpen ontspannen. Terwijl Jolien een glas wijn voor me inschenkt, voel ik een nieuwe golf van genot door mijn lichaam trekken. Ik bijt op mijn lip om een kreun te onderdrukken en neem het glas aan met trillende handen.

"Hier, dat zal je goed doen," zegt Jolien vriendelijk. "Je ziet eruit alsof je het nodig hebt."

"Bedankt," mompel ik, dankbaar voor de afleiding. Ik neem een grote slok en probeer mezelf te kalmeren. Terwijl de wijn zijn weg naar beneden vindt, voel ik een klein beetje van de spanning wegvloeien. Maar de trillingen blijven, en mijn lichaam blijft reageren.

Ik zie Luca nog steeds naar me kijken, zijn blik nu vol ondeugendheid. Hij weet dat hij me in zijn macht heeft, en dat idee is zowel opwindend als verontrustend. Ik voel me gevangen tussen mijn verlangen en mijn trots, tussen de lust die hij in me aanwakkert en de schaamte die ik probeer te verbergen.

De sensaties worden zo intens dat ik mijn ademhaling niet meer kan controleren. Ik hijg van de opwinding en ben zo ongelooflijk geil. Mijn string is ondertussen kletsnat en ik voel mijn geil naar beneden lopen langs mijn dijen. Snel excuseer ik me en haast me naar het toilet. Daar aangekomen kijk ik in de spiegel en zie hoe mijn gezicht de pure geilheid uitstraalt. Mijn blik is doordrenkt van verlangen en mijn ogen smachten.

Plotseling krijg ik een berichtje van Luca: "Waag het niet om jezelf klaar te maken of het eitje te verwijderen." Mijn hart bonst in mijn borstkas. Ik stuur snel terug: "Alsjeblieft, ik hou het niet meer uit." Zijn antwoord volgt snel: "Ik zal je even sparen." De trillingen verminderen in intensiteit en ik slaak een zucht van opluchting. "Dank je," stuur ik terug.

Ik fatsoeneer mezelf snel en loop terug de tuin in. Door de constante lichte trilling van het eitje blijf ik opgewonden, maar ik kan me nu wel beheersen. Later op de avond wordt het kouder en kruipen we gezellig onder een dekentje. Luca zit samen met mij onder hetzelfde dekentje en ik voel zijn handen op mijn blote benen. Zijn handen zijn heerlijk warm en langzaam baant zijn hand een weg naar boven. Wanneer hij bij mijn string aankomt, fluistert hij in mijn oor: "Je bent kletsnat."

"Ik ben bloedgeil door jou," fluister ik terug. Luca kijkt me aan met een geile grijns en ik voel mijn hart sneller kloppen. Zijn hand glijdt verder omhoog en raakt het trileitje. De lichte aanraking stuurt opnieuw golven van opwinding door mijn lichaam. Ik bijt op mijn lip om een kreun te onderdrukken.

Luca speelt verder met het eitje, zijn vingers vakkundig bewegend. "Je bent zo makkelijk op te winden," fluistert hij zachtjes in mijn oor. Zijn adem is warm en stuurt rillingen over mijn huid. Ik kan niet anders dan zachtjes kreunen, mijn lichaam reageert instinctief op zijn aanrakingen.

"Vind je dit spannend?" vraagt hij, zijn stem laag en vol lust. Ik knik, niet in staat om woorden te vinden door de sensaties die door mijn lichaam gieren. "Goed," zegt hij, "want dit is nog maar het begin."

Na een tijdje ben ik in gesprek met Jonas, de vriend van mijn vriendin An. Hij vindt me duidelijk aantrekkelijk; hij kan zijn ogen niet van mijn borsten afhouden en ik merk dat hij overduidelijk met me flirt. Luca verhoogt de intensiteit van de trillingen weer en ik krijg het weer moeilijk. Ik raak steeds meer opgewonden en begin weer lichtjes te hijgen. Jonas ziet dit als een aanmoediging van zijn geflirt en gaat nog een stap verder. Zijn hand rust net iets te lang op mijn arm, en zijn ogen glijden over mijn lichaam alsof hij elk detail in zich opneemt.

Ik zie An met een bedenkelijke blik naar ons kijken en ik excuseer me snel bij Jonas. Mijn hart bonst in mijn borstkas terwijl ik naar Luca toeloop. "Alsjeblieft," fluister ik smekend, "stop hiermee, ik hou het niet meer uit." Mijn stem trilt van de opwinding en wanhoop.

Luca leunt dichter naar me toe, zijn lippen bijna tegen mijn oor. "Dat trileitje gaat er pas uit om plaats te maken voor mijn lul," fluistert hij me toe met een duivelse glimlach. Ik kijk hem smekend aan, mijn ogen groot en wanhopig.

"Als je dat wil, moet je me smeken," antwoordt hij op mijn blik, zijn ogen glinsterend van plezier.

Ik slik, voel mijn gezicht branden van schaamte en opwinding. "Alsjeblieft, Luca," smeek ik fluisterend, "neem me mee naar huis en neuk me."

"Niet zo," fluistert Luca terug, zijn stem laag en dwingend. "Ik wil dat je het vraagt waar iedereen bij staat."

Mijn ogen worden groot van schrik. "Luca, dat kan ik niet," stamel ik.

"Dan blijf je maar lekker zo," zegt hij koeltjes en draait zich om, duidelijk genietend van mijn innerlijke strijd.

Mijn hoofd bonst van de tegenstrijdige emoties die door me heen razen. De gedachte aan het publiekelijke vernedering maakt mijn maag omdraaien, maar tegelijkertijd zorgt de voortdurende trilling van het eitje ervoor dat mijn lichaam blijft hunkeren naar ontlading. Ik voel me verscheurd tussen trots en verlangen.

Ik sta daar, terwijl de wereld om me heen lijkt te vervagen. Mijn ademhaling is zwaar en mijn gezicht voelt heet. Uiteindelijk neem ik een diep adem en besluit ik om het spel mee te spelen, wetend dat dit de enige manier is om de kwelling te beëindigen. Met trillende benen loop ik terug naar de groep, waar iedereen gezellig aan het praten is.

Ik kijk naar Luca, die me met een uitdagende blik aankijkt, en voel de laatste restjes van mijn weerstand wegsmelten. "Luca," begin ik zacht, maar net luid genoeg zodat de mensen om ons heen het kunnen horen. Mijn stem trilt van schaamte en opwinding. "Alsjeblieft, kunnen we naar huis gaan, ik wil naar bed."

Er valt een stilte in de groep en alle ogen zijn op mij gericht. Ik voel mijn wangen branden en mijn hart bonzen, maar tegelijkertijd voel ik ook een vreemde bevrijding. Luca staat op, een triomfantelijke glimlach op zijn gezicht. Hij pakt mijn hand en trekt me zachtjes mee.

"Dames en heren, we gaan naar bed," zegt hij luchtig, terwijl hij mijn hand stevig vasthoudt. De mannen kijken me met een mengeling van afgunst en begeerte aan, terwijl de vrouwen met een mix van shock en nieuwsgierigheid naar ons staren. Jolien kijkt me met een ondeugende glimlach aan en knipoogt goedkeurend.

Ik voel een mix van schaamte en opluchting terwijl Luca me naar buiten leidt. In de auto draait hij zich naar me toe, zijn ogen donker van verlangen. "Goed gedaan," zegt hij zacht. "Nu gaan we naar huis, ons eigen feestje voortzetten."

De rit naar huis is een waas van anticipatie en opwinding. Het trileitje blijft zachtjes zoemen, een constante herinnering aan de belofte die Luca heeft gemaakt.

In de auto komt het besef van wat er gebeurd is terug. Ik voel de schaamte en de opwinding door mijn lichaam gieren. De stilte tussen Luca en mij is beladen, en ik kan de spanning bijna voelen.

"Waarom heb je me zo voor schut gezet voor mijn vrienden?" vraag ik eindelijk, mijn stem breekbaar en vol emotie.

Luca kijkt me aan met een mengeling van zelfverzekerdheid en spot. "Hoezo heb ik je voor schut gezet?" antwoordt hij kalm. "Dat heb je zelf gedaan."

"Jij hebt verteld dat we op onze eerste date seks hebben gehad," zeg ik, mijn stem trillend van frustratie.

"Niet letterlijk," antwoordt Luca. "Dat was als een compliment bedoeld. En als jij niet zo beschaamd had gereageerd, hadden ze dat nooit doorgehad. Trouwens, ik kan er toch niets aan doen dat je zo opgewonden werd van dat trileitje."

Mijn blik dwaalt naar buiten, maar ik voel de hete adem van zijn woorden in mijn nek. "En deze blote kleding dan," breng ik twijfelend in.

Luca rolt met zijn ogen. "Wat is daar mis mee? Die toont hoe sexy je bent. Trouwens, alle mannen vonden dat je er ongelooflijk mooi uitzag vanavond."

Hebben jullie het over mij gehad?" vraag ik verschrikt.

"Natuurlijk," zegt Luca. "Het zijn mannen, ze zouden je allemaal doen."

"Wat bedoel je?" vraag ik, mijn hart bonzend in mijn keel.

"Dat je er neukbaar uitziet," antwoordt Luca zonder aarzeling. "Ze willen allemaal naar bed met je."

"Doe niet zo," repliceer ik zwakjes.

"Je hebt toch zelf gemerkt dat Jonas interesse in je had?" gaat Luca verder.

"Ja," stamel ik verlegen.

"En jij ook in hem, zo te zien," vervolgt Luca.

"Nee, dat is niet waar," antwoord ik snel, maar mijn stem verraadt me.

"Je werd anders wel opgewonden door met hem te praten," zegt Luca uitdagend.

"Dat kwam door dat trileitje," zeg ik, mijn gezicht brandend van schaamte.

"Misschien leen ik je wel eens uit aan hem," zegt Luca met een grijns.

"Wat?!" roep ik verschrikt. "Ik ben toch geen hoer die je zomaar uitleent?"

Op dat moment voel ik de trillingen van het eitje toenemen en mijn geilheid neemt ongekende hoogte aan. Ik voel me verloren in een wervelwind van emoties en sensaties.

"Met zo’n kleding vraag je er toch om als een hoer behandeld te worden," zegt Luca. "Je had kunnen weigeren, maar nee, je ging akkoord om zo naar je keurige vrienden te gaan. Stiekem wou je mijn hoertje zijn, geef het maar toe."

De sensaties in mijn kut zijn zo intens dat ik niet meer helder kan denken. Een kreun verlaat mijn mond terwijl mijn kut opnieuw kletsnat wordt. "Vanavond ben je mijn hoertje," zegt Luca met een vastberaden blik.

Ik kan niet anders dan hem smekend aankijken, al mijn weerstand is gesmolten. De combinatie van zijn dominante houding en de trillingen van het eitje maakt me zo opgewonden dat ik alles zou doen wat hij zegt. Mijn lichaam schreeuwt om bevrijding, om de climax die hij me beloofd heeft, en ik weet dat ik volledig aan hem overgeleverd ben.

Luca kijkt me met een grijns aan en zegt: "Tijd om je mond nuttig te gebruiken, kom pijp me."

Geschokt kijk ik hem aan. Dit kan hij toch niet menen? Maar de opwinding en geilheid nemen het over, en ik voel mijn weerstand wegsmelten. Mijn hart bonst in mijn borstkas, maar ik weet dat ik hem niet kan weerstaan. Braaf buig ik over hem heen en open zijn broek. Het geluid van de rits die opengaat, klinkt oorverdovend in de stille auto. Ik haal zijn halfslappe lul tevoorschijn en kijk er even naar, de spanning in de lucht voelbaar.

Met trillende handen open ik mijn mond en begin hem hier, in de auto, tijdens het rijden, te pijpen. De smaak van hem vult mijn mond en ik voel hoe hij snel harder wordt. Elke beweging van mijn tong en lippen maakt hem groter en steviger. Ik kan zijn ademhaling horen versnellen en de gespannen spieren in zijn lichaam voelen. De trilling van de auto, gecombineerd met de trillingen van het eitje, maken me nog geiler.

Ik hoor het zachte gezoem van het eitje in mijn kut terwijl ik mijn mond om zijn harde lul beweeg. De combinatie van geluiden en sensaties maakt het moeilijk om helder te denken. Luca begint zachtjes te kreunen, en ik weet dat ik goed bezig ben. Zijn hand glijdt door mijn haar en hij duwt mijn hoofd dieper, de controle volledig in zijn handen.

Terwijl ik hem pijp, glijden mijn gedachten terug naar alles wat er vanavond gebeurd is. De schaamte en opwinding van het trileitje in de tuin, de blikken van mijn vriendinnen en hun partners, en nu dit moment in de auto. Mijn hele lichaam voelt als een bron van intense gevoelens, een mix van vernedering en pure geilheid.

Luca's kreunen worden luider en ik voel dat hij dichter bij zijn climax komt. Plotseling trekt hij mijn hoofd omhoog en zegt: "Niet hier." Hij rijdt door naar zijn appartement, de weg lijkt eindeloos terwijl de spanning tussen ons oploopt. Mijn kut blijft kloppen met elke trilling van het eitje, en ik voel het natte spoor langs mijn dijen.

In het appartement kijkt Luca me met een triomfantelijke grijns aan en leidt me naar de slaapkamer. Het grote raam, met open gordijnen, geeft uitzicht op de donkere stad. De gedachte dat iemand ons zou kunnen zien, maakt de situatie alleen maar opwindender. Luca duwt me op het bed en begint mijn kleding ruw van mijn lichaam te trekken. Mijn blouse scheurt open en knopen vliegen alle kanten op. Hij rukt mijn leren rokje omhoog en trekt mijn kletsnatte string opzij.

"Blijf zo liggen," commandeert hij terwijl hij het trileitje langzaam uit mijn kut verwijdert. Een rilling gaat door mijn lichaam als het eitje naar buiten glijdt, nat van mijn opwinding. Hij kijkt me aan met een uitdagende blik en geeft speelse tikken op mijn billen. "Je bent zo nat, mijn sletje," fluistert hij in mijn oor, zijn stem laag en vol verlangen.

Luca trekt zijn eigen kleren uit en ik zie hoe zijn harde lul tevoorschijn komt. Hij pakt mijn heupen vast en trekt me naar de rand van het bed. Zijn handen klemmen stevig om mijn billen terwijl hij zijn lul tegen mijn natte kut duwt. Met een trage, gemene beweging dringt hij me binnen. "Voel je dat, hoe hard je me maakt?" fluistert hij in mijn oor, zijn adem heet tegen mijn huid.

Elke stoot is diep en krachtig. "Ja, zo voelt mijn kut, gebruik me, neuk me harder," kreun ik, mijn stem trillend van opwinding en verlangen. De harde stoten vullen me volledig en ik hoor het geluid van zijn huid die tegen mijn billen slaat, het echoot door de kamer. "Je kutje is zo krap en nat, sletje," hijgt hij terwijl hij zijn ritme versnelt.

Mijn borsten bungelen onder me, zwaaiend met elke beweging. "Kijk naar je, mijn geile hoer," hij trekt mijn hoofd omhoog zodat ik mezelf in de spiegel aan de muur kan zien. Mijn gezicht straalt pure geilheid uit, mijn ogen smachtend en mijn mond halfopen van de kreunen. "Ik zie je genieten, kleine slet," fluistert hij, zijn hand een moment naar mijn borsten bewegend om ze stevig te knijpen.

De sensaties zijn overweldigend. Elke stoot stuurt golven van genot door mijn lichaam. "Oh God, Luca, ik ga het niet lang meer volhouden," hijg ik, mijn ademhaling zwaar en onregelmatig. "Kom voor me, slet," commandeert hij, zijn stoten nog dieper en sneller makend. Mijn lichaam spant zich aan en ik schok hevig als een intens orgasme door me heen raast. Mijn kut trekt zich ritmisch samen rond zijn harde lul en ik schreeuw mijn genot uit.

Maar Luca stopt niet. Hij blijft me stevig nemen, zijn stoten onveranderd hard en diep. "Je bent zo lekker, ik ga je helemaal kapotneuken," fluistert hij, zijn stem ruw van opwinding. Hij trekt zich even terug en draait me om, dwingt me op handen en knieën. Met een stevige stoot dringt hij me opnieuw binnen, neukt me nu van achteren. "Voel je hoe diep ik in je ga, mijn geile hoer," hijgt hij terwijl hij me ruw gebruikt.

Elke stoot is een nieuwe golf van genot. "Oh God, ja, neuk me, gebruik me," kreun ik, mijn stem vol van verlangen. Luca verandert nogmaals van standje, draait me op mijn rug en trekt mijn benen wijd uit elkaar. Hij neukt me nu missionaris, zijn gezicht vlak bij het mijne. "Kijk me aan terwijl ik je gebruik, slet," commandeert hij. Ik kijk in zijn ogen, zie de pure lust en bezitterigheid.

De hele tijd voel ik hoe mijn kut nog steeds natrilt van opwinding. Uiteindelijk trekt hij zich weer terug en dwingt me op mijn knieën voor hem. Zijn harde lul, glanzend van mijn natheid, plaatst hij tussen mijn borsten. Hij duwt ze stevig samen en begint mijn borsten te neuken. "Voel hoe hard je me maakt," gromt hij. Het gevoel van zijn lul tussen mijn borsten is intens en ik kijk hem smachtend aan.

Met een laatste diepe stoot trekt Luca zich terug en komt hij klaar op mijn gezicht. Het warme sperma spettert op mijn huid en ik sluit mijn ogen, genietend van de vernedering en de geilheid die door mijn lichaam stroomt. Terwijl ik daar zit, met zijn sperma op mijn gezicht, voel ik hoe mijn lichaam nog natrilt van de intense avond. Luca kijkt me met een triomfantelijke glimlach aan. "Dit is nog maar het begin," zegt hij, terwijl hij zachtjes mijn gezicht streelt. Mijn lichaam voelt uitgeput maar voldaan, de nacht een wirwar van emoties en sensaties. En diep van binnen weet ik dat dit slechts een voorproefje was van wat er nog komen gaat.

Nadien besefte ik hoe Luca me manipuleerde. Hij had me voor schut gezet voor mijn vrienden, me gebruikt voor zijn genot en hij deed alsof het mijn schuld was.

"Dat was inderdaad niet ok," zegt Jolien terwijl ze me bezorgd aankijkt en haar laatste hap van haar bord opeet.

"En het werd nog erger," antwoord ik, "maar zullen we eerst een dessert bestellen?"

"Goed idee," zegt Jolien en ze wenkt een ober. Nadat die onze bestelling heeft opgenomen, ga ik verder met vertellen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Pijpen, Slet, Sletje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
8.9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...