Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 08-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3215
Lengte: Lang | Leestijd: 28 minuten | Lezers Online: 1
Zijn Vriendengroep
Na die avond en vooral toen we gingen samenwonen begon ik dingen te merken die ik eerder niet had gezien. Luca werd steeds controlerender. Hij wilde altijd weten waar ik was, met wie ik sprak, en wat ik deed. Als ik iets deed dat hem niet aanstond, gaf hij me het gevoel dat ik hem teleurstelde, dat ik niet genoeg van hem hield."

Sofie knikt begrijpend. "Dat is klassieke manipulatie. Hij zorgde ervoor dat je je constant schuldig voelde."

"Precies. Het werd een vicieuze cirkel. Elke keer als ik probeerde afstand te nemen, haalde hij me weer binnen met mooie woorden en beloften die hij nooit nakwam. En telkens als ik weer in zijn armen viel, werd ik dieper in zijn web van controle getrokken."

"Wat gaf je uiteindelijk de moed om definitief te breken?" vraagt Sofie, haar blik vol medeleven en nieuwsgierigheid.

"Dat gebeurde na een avond waarop we met zijn vrienden hadden afgesproken," begin ik, terwijl ik terugdenk aan die avond. "Luca had speciaal voor die avond een strakke rode cocktailjurk voor me gekocht. Deze spande strak rond mijn lichaam, accentuerend hoe mijn heupen wiegden en mijn borsten prikkend tegen de stof. De jurk was kort, een beetje té kort, en toonde de aanzet van mijn borsten op een manier die bijna exhibitionistisch aanvoelde. Ik besloot een rood lingeriesetje eronder te dragen en hoge hakken zoals Luca van me verlangde."

Sofie knikt, haar ogen onophoudelijk op mij gericht terwijl ze haar dessert langzaam opeet.

"De sfeer op het feestje was ontspannen. Het geroezemoes van gesprekken vulde de ruimte en er werd veel gelachen. Ik voelde de blikken van zijn vrienden op mijn lichaam branden, elke blik een kleine elektrische schok van opwinding. Het was een mix van ongemak en een vreemde, prikkelende geilheid. Ik genoot van de aandacht, maar er was een onderliggende spanning die ik niet kon negeren."

Ik pauzeer even, mijn ademhaling versnellend terwijl ik de herinnering ophaal. "Het werd later op de avond en Luca fluisterde in mijn oor, 'Ik wil dat je je lingerie uittrekt en aan mij geeft.' Zijn stem was laag en dominant, en ik voelde een golf van opwinding door mijn lichaam gaan. Het was alsof mijn hele lijf in vuur en vlam stond. Ik keek hem aan met een ondeugende blik, wetende dat ik van zijn geile spelletjes hield. Ik hield ervan om hem uit te dagen en op te geilen. Met een verleidelijke heupwieg liep ik naar het toilet, mijn hart bonzend in mijn borst. Het geluid van mijn hakken die over de vloer klikten, was als een ritmische voorbode van wat komen ging."

In het toilet kleedde ik me snel uit. Mijn handen trilden terwijl ik mijn lingerie uittrok, mijn huid warm en tintelend van de opwinding. Het idee dat ik zo terug zou gaan naar het feest, zonder iets onder mijn jurk, maakte me nog geiler. Ik voelde een mix van schaamte en anticipatie toen ik mijn lingerie in mijn hand kneep en naar de deur liep.

Toen ik terugkwam, stond Luca in het midden van de kamer, die bekende triomfantelijke grijns op zijn gezicht. Zijn ogen glommen van plezier en verwachting. Hij vroeg luid genoeg zodat iedereen het kon horen, 'Heb je iets voor mij?' Het voelde alsof de tijd even stil stond. Ik stond versteld en voelde een golf van schaamte door me heen gaan. Mijn wangen brandden en mijn hart bonsde in mijn keel. Met trillende handen gaf ik hem mijn lingerie, terwijl ik de nieuwsgierige, prikkelende blikken van zijn vrienden op me voelde branden.

Jolien kijkt geschokt. "Dat klinkt verschrikkelijk."

"Het was vernederend," zeg ik, mijn stem breekbaar. "Maar wat het erger maakte, was dat hij deed alsof dit alles normaal was, alsof ik degene was die ervan genoot om in de schijnwerpers gezet te worden. Zijn vrienden lachten en maakten opmerkingen. Ik zag hun geile blikken op mij gericht, en zelfs hun vriendinnen leken me niet te veroordelen. Ze keken eerder meegaand, alsof ze dit al eens eerder hadden meegemaakt."

De herinnering aan die avond maakt mijn hart weer sneller kloppen. De spanning om naakt onder mijn jurk te zijn, maakte me bewust van elke beweging. Ik voelde een mix van schaamte en opwinding. Ik nam nog een stevige slok wijn in een poging mijn nerveuze gevoelens te onderdrukken.

"Even later werd er aangekondigd dat er een spel zou starten: strippoker. De verliezer moest telkens één kledingstuk uittrekken. Mijn hart begon sneller te kloppen toen ik besefte dat ik maar één kledingstuk aan had. Ik fluisterde dit in Luca' oor. Hij grijnsde breed en zei, 'Dan zul je goed moeten spelen.'"

"Ik heb dit nog nooit gespeeld," fluisterde ik terug, mijn stem vol wanhoop.

Luca nam het woord en zei, "Om het spel eerlijk te laten verlopen, moeten we wel met evenveel kledingstukken starten. We doen even een rondje om te checken hoeveel iedereen kan uittrekken." De groep begon een voor een het aantal kledingstukken op te noemen. Sommigen hadden vijf of zes, anderen vier.

Toen ze bij mij kwamen, voelde ik mijn wangen rood worden van schaamte. "Eén," zei ik zachtjes. Ik besefte dat iedereen nu doorhad dat ik niets onder mijn jurk droeg. De mannen keken me hongerig aan, hun blikken nog intenser dan tevoren.

"Plus twee hakken," antwoordde Luca snel. "Dus drie stuks."

"Oké, iedereen start met drie stuks kleding," besloot iemand. Beschaamd keek ik opzij, stomverbaasd dat ik daar zelf niet aan had gedacht. Luca keek me aan met diezelfde triomfantelijke grijns.

De kaarten werden uitgedeeld en ik voelde de spanning in de kamer stijgen. Mijn handen trilden lichtjes terwijl ik mijn kaarten oppakte. Ik kon de blikken voelen, de nieuwsgierige ogen die me observeerden. De eerste paar rondes ging het nog wel, ik slaagde erin om geen kledingstuk te verliezen, maar mijn geluk hield niet aan.

In de vierde ronde verloor ik. Met een diep gevoel van schaamte en opwinding tegelijk, boog ik me voorover om een van mijn hakken uit te trekken. De beweging maakte dat mijn jurk iets omhoog schoof, en ik hoorde een paar ingehouden ademhalingen.

"Goed zo," fluisterde Luca in mijn oor, zijn stem vol controle en voldoening. "Zie je wel, je kunt het."

Het spel ging verder en bij elke verloren ronde moest ik opnieuw een kledingstuk afstaan. Na mijn tweede hak voelde ik me nog kwetsbaarder. De wetenschap dat ik nu echt maar één kledingstuk over had, maakte mijn huid tintelend en mijn ademhaling onregelmatig.

Uiteindelijk verloor ik opnieuw, en nu moest ik mijn jurk uittrekken. De kamer leek ineens stil te vallen. Mijn hart bonsde in mijn keel terwijl ik mijn handen naar de rits van mijn jurk bracht. Langzaam trok ik hem naar beneden, voelde hoe de koude lucht mijn verhitte huid raakte. Toen de jurk eindelijk op de grond lag, stond ik daar, volledig naakt voor de groep.

De hongerige blikken van de mannen en de meegaande, soms zelfs bewonderende, blikken van de vrouwen maakten de situatie des te pijnlijker en prikkelender. Ik voelde me vernederd, maar ook een golf van opwinding door mijn lichaam gaan. Het was een complexe mix van emoties die ik op dat moment amper kon bevatten.

"Je bent prachtig," fluisterde Luca in mijn oor, zijn handen zachtjes over mijn huid bewegend. "Kijk naar je, mijn perfecte slet."

Toen ik daar stond, naakt voor de groep, voelde ik de ogen op mijn lichaam branden. Elke blik was als een hete adem op mijn huid, en ik kon de nieuwsgierigheid en opwinding in de lucht bijna proeven. Mijn hart bonsde in mijn borst, mijn ademhaling versnelde, en ik voelde een onmiskenbare tinteling van opwinding door mijn lichaam stromen. Mijn tepels stonden stijf, duidelijk zichtbaar en gevoelig voor elke luchtstroom in de kamer.

An, een rondborstige dame met lang zwart haar, verkondigde plots dat we normaal nog een ronde verder zouden spelen. "Je kunt deelnemen als je je lichaam inzet," zei ze, haar stem doordringend en vol verwachting. "Als je verliest, moet je je lichaam ter beschikking stellen voor één nacht aan de winnaar."

Mijn ogen sperden zich wijd open van verbijstering en schok. Mijn hele lichaam voelde warm en koud tegelijk, een mix van schaamte, opwinding en een vreemd soort angst. "Komaan schat," fluisterde Luca in mijn oor, zijn stem laag en zelfverzekerd. "Ik win dit spel met gemak." Zijn woorden gaven me geen rust, maar brachten een nieuwe golf van opwinding teweeg. De warmte van zijn adem tegen mijn huid, de dominantie in zijn toon – het was zowel opwindend als beangstigend.

Ik schudde mijn hoofd, maar mijn nee was niet overtuigend. Mijn hele lijf trilde van opwinding, mijn huid was gevoelig voor elke aanraking. Ik voelde de intense, hongerige blikken op mijn naakte lichaam branden, alsof ze me fysiek aanraakten. Luca drong verder aan: "Kom op, wees geen seut." Zijn woorden dreunden na in mijn hoofd.

"OK," fluisterde ik terug, mijn stem trillerig en vol overgave. "Maar je moet winnen vandaag."

"Deal," zei Luca en gaf me een harde klap op mijn billen. Het geluid van de klap echode door de kamer en mijn wangen brandden van schaamte. Ik voelde mijn hart in mijn keel bonzen en mijn huid tintelen van de opwinding. Beschaamd keek ik hem aan terwijl het spel verderging.

De kaarten werden uitgedeeld en ik voelde mijn handen lichtjes trillen. Het geluid van de kaarten die over de tafel glijden, het zachte geroezemoes van de anderen – het voelde allemaal surrealistisch. Mijn focus was volledig op het spel, en toch kon ik de blikken van de anderen nog steeds voelen.

Ik hield het nog even vol, elke ronde voelde als een overwinning op zich. Maar uiteindelijk verloor ik. De realiteit van mijn verlies sloeg in als een bom. Ik zou vanavond de nacht met een van de anderen doorbrengen. Mijn hart zakte in mijn schoenen en mijn hele lichaam voelde licht en zwaar tegelijk. De meiden, die geen partij bleken te zijn voor de heren, zaten al snel naakt op de bank en wachtte hetzelfde lot als ik. De spanning steeg toen het uiteindelijk neerkwam op Luca of Geert.

Mijn hoop was gevestigd op Luca. Mijn hart klopte sneller terwijl ik toekeek. Maar tot mijn verbijstering liet hij in de laatste beurt de kans liggen. Geert won het spel.

Ik kon het nauwelijks geloven. Mijn blik ging naar Geert, die triomfantelijk grijnsde. Mijn hart bonsde in mijn keel en mijn adem stokte. Dit was niet hoe ik het me had voorgesteld. Mijn gedachten draaiden op volle toeren en ik voelde een mengeling van schaamte en opwinding door mijn lichaam stromen. Mijn huid tintelde en mijn ademhaling was onregelmatig.

Geert stond op en liep naar me toe, zijn ogen vol verlangen en vastberadenheid. "Kom," zei hij, zijn stem laag en zacht. "Vanavond ben je van mij."

De kamer leek te draaien terwijl ik daar stond, mijn huid tintelend van schaamte en opwinding. Ik voelde de ogen van de groep op mij gericht, maar het was alsof alles op de achtergrond verdween. Alleen Geert en ik, en het onvermijdelijke dat zou volgen.

Terwijl ik me voorbereidde op wat komen ging, voelde ik een vreemd soort rust over me komen. Dit was het breekpunt. Dit was het moment waarop ik wist dat ik nooit meer iemand zou toestaan mij zo te behandelen. De nacht zou een laatste offer zijn, maar ook het begin van mijn bevrijding.

Nadat iedereen de kamer uit is, blijft Geert stil en kijkt me aan met een bezorgde blik in zijn ogen. "Is dit echt wat je wilt?" vraagt hij zachtjes, terwijl hij voorzichtig een hand op mijn schouder legt. Zijn toon is totaal anders dan daarvoor, bezorgd en oprecht.

Ik denk aan Luca' woorden en besluit nog even door te gaan met mijn rol. "Ja, ik ben je hoertje vanavond," zeg ik, mijn stem laag en verleidelijk. Ik duw mijn borsten naar voren, spelend met de spanning in de lucht. "Is dit niet wat je wilt?"

Ik zet een stap naar voren, waardoor mijn borsten tegen zijn borstkas drukken. Mijn tepels, nog steeds stijf van de opwinding en schaamte van eerder. Ik laat mijn handen over zijn borst glijden en kijk hem uitdagend aan. "Wil je niet voelen hoe nat ik ben?" fluister ik, mijn stem trillerig maar verleidelijk. Ik neem zijn hand en leid die naar beneden, totdat hij de warmte van mijn dijen voelt.

Geert's ademhaling versnelt, en ik zie de aarzeling in zijn ogen. Maar ik blijf doorgaan, wetende dat ik hem moet overtuigen. "Kijk naar me," zeg ik zachtjes terwijl ik over de bult in zijn broek wrijf. "Ik ben helemaal van jou vanavond. Wil je me niet voelen, overal?"

Ik laat mijn handen over mijn eigen lichaam glijden, van mijn borsten naar mijn heupen, terwijl ik hem diep in de ogen kijk. "Ik zal alles doen wat je wilt," zeg ik met een speelse glimlach. "Je kunt me nemen zoals je wilt, waar je maar wilt. Is dat niet wat je verlangt?"

Geert's ogen volgen mijn bewegingen, en ik zie hoe zijn verlangen groeit. Ik stap dichterbij, mijn lippen op een haar na van de zijne. "Zeg me wat je wilt, en ik zal het voor je doen," fluister ik, mijn stem vol belofte.

Maar dan, net als ik denk dat ik hem overtuigd heb, stopt hij abrupt. Hij neemt een stap achteruit en kijkt me opnieuw diep in de ogen, zijn blik nu vastberaden. "Nee," zegt hij zacht maar resoluut. "Ik wil niet met je naar bed als je dat zelf niet echt wilt."

Zijn woorden brengen me uit balans. De opwinding en schaamte maken plaats voor een gevoel van opluchting en dankbaarheid. Geert ziet recht door mijn spel heen en respecteert mijn ware gevoelens. Dit is een kant van hem die ik niet had verwacht, en het raakt me diep.

"Ik... ik wil dit niet echt," geef ik eerlijk toe, mijn stem breekbaar. "Het was Luca die me hierin heeft geduwd. Ik weet niet wat ik moet doen."

Geert knikt begrijpend en legt een hand op mijn wang. "Het is oké," zegt hij zachtjes. "Je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Laten we je terugbrengen naar Luca."

Dankbaar trek ik mijn jurk weer aan, het stof voelt vreemd vertrouwd en veilig tegen mijn huid. Geert helpt me de kamer uit en begeleidt me naar zijn auto. De rit naar Luca' appartement verloopt in stilte, maar het voelt niet ongemakkelijk. Het is een stilte gevuld met begrip en wederzijds respect.

Geert stopt de auto bij Luca' appartement en draait zich naar me toe. "Ik sta erop om mee naar binnen te gaan, voor het geval Luca moeilijk doet," zegt hij vastberaden. Dankbaar kijk ik hem aan en knik. Galant laat hij me eerst naar binnen gaan, zijn aanwezigheid geeft me de kracht die ik nodig heb.

Wanneer ik de deur open, hoor ik zachte kreuntjes uit de slaapkamer komen. Mijn hart slaat een slag over en mijn adem stokt. Wat is dit? Voorzichtig sluip ik naar de slaapkamerdeur en duw die zachtjes open. Wat ik dan zie, slaat me met verstomming.

Mijn vriendin Jolien, degene die me zo begripvol had aangekeken tijdens het diner, wordt achterlangs genomen door Luca. Haar borsten zwiepen heen en weer bij elke stoot, en Luca heeft haar heupen stevig vast. De soppende geluiden vullen de kamer, en ik kan zien hoe kletsnat ze is. Mijn hoofd tolt van verwarring en verraad.

De kamer is doordrenkt met de geur van zweet en seks, en de kreunen van Jolien mengen zich met het zware gehijg van Luca. De aanblik van hun lichamen, naakt en ineengevlochten, voelt als een mes in mijn hart. Mijn benen voelen zwak en mijn keel is droog. Ik kan nauwelijks geloven wat ik zie.

"Wat is dit?" stamel ik, mijn stem schor van de emoties. Luca en Jolien bevriezen, hun ogen groot van schrik. Luca trekt zich abrupt terug en Jolien draait zich om, haar wangen rood van schaamte en opwinding. Haar ogen ontmoeten de mijne en ik zie paniek en schuld.

"Dit is niet wat het lijkt," begint Jolien, haar stem trillend. Maar de situatie spreekt voor zich, en ik voel de tranen branden achter mijn ogen. Mijn hart bonkt in mijn borstkas, elke slag pijnigend.

Luca, altijd zo vol zelfvertrouwen, kijkt me nu met een mengeling van boosheid en schaamte aan. "Waarom ben je teruggekomen?" snauwt hij. "Dit had je niet moeten zien." Zijn woorden zijn scherp, maar ik hoor de onzekerheid erin.

Geert stapt naar voren, zijn aanwezigheid krachtig en beschermend. "Ze heeft het volste recht om te weten wat hier gebeurt," zegt hij kalm maar met een ondertoon van dreiging. "Dit is onacceptabel, Luca."

Luca kijkt van mij naar Geert, zijn gezicht vertrokken van woede. "Dit gaat je niets aan," sist hij. "Dit is tussen ons." Zijn blik is donker en dreigend, maar ik voel geen angst meer. Alleen verdriet en teleurstelling.

Maar ik voel de kracht die Geert me geeft, en ik weet dat ik hier niet doorheen hoef alleen te gaan. "Nee, Luca," zeg ik, mijn stem sterker dan ik had verwacht. "Dit gaat wel iets aan. Je hebt me verraden, en dit is niet hoe ik behandeld wil worden." Mijn woorden voelen als een bevrijding, alsof ik eindelijk de ketens van zijn controle afschud.

Jolien, nog steeds beschaamd en verward, probeert iets te zeggen, maar ik schud mijn hoofd. "Jolien, ik dacht dat je mijn vriendin was. Maar dit... dit is onvoorstelbaar." Mijn stem breekt aan het einde, maar ik voel me vastberaden.

Geert legt een hand op mijn schouder. "Laten we gaan," zegt hij zacht. "Je verdient beter dan dit."

Met een laatste blik op de chaos in de kamer, draai ik me om en loop naar buiten. Geert volgt me, en samen stappen we de frisse lucht in. Terwijl we de trap af lopen, voel ik een enorme opluchting. Dit is het einde van een hoofdstuk, maar ook het begin van iets nieuws.

"Ik bedank Geert voor alles. Hij kijkt me bezorgd aan en vraagt: 'Waar ga je vanavond slapen?'

'Ik heb geen idee,' antwoord ik eerlijk, mijn stem nog steeds trillend van de gebeurtenissen.

Als een echte gentleman biedt hij aan om bij hem te blijven. Dankbaar neem ik zijn aanbod aan en we rijden terug naar zijn huis. Nog steeds geschokt door wat ik gezien heb, maar stiekem ook opgewonden door de aanblik van Jolien die zo sletterig genomen werd door Luca, probeer ik mijn gedachten te ordenen.

Eenmaal bij Geert thuis, biedt hij aan om op de bank te slapen. Ik besef dat Geert veel te goed is. Hij kent mij nog maar net en toch doet hij alles om mij te helpen, terwijl hij zijn vriendschap met Luca op het spel zet. Mijn hart zwelt van dankbaarheid en iets meer.

Is het de opwinding of het feit dat ik iets terug wil doen voor hem? Ik weet het niet, maar ik zeg: 'Blijkbaar ben ik voor Luca niet meer dan een hoer. Misschien heeft hij ergens wel gelijk,' zeg ik met een zwoele stem, terwijl ik Geert verleidend aankijk en langzaam mijn jurk openrits. 'Vanavond wil ik jouw hoer zijn, Geert, als bedankje. Ik wil dit echt. Je hebt me al verdiend tijdens het spel, dan ben je veel te goed om te weigeren.'

Geert kijkt me met grote ogen aan, duidelijk verrast door mijn woorden. 'Dat hoeft niet,' protesteert hij zwakjes. 'Je hoeft niets te doen wat je niet wilt.'

Maar ik zet door, mijn lichaam spreekt zijn eigen taal. 'Ik wil dat je je vanavond als een alfaman gedraagt en mijn lichaam opeist,' fluister ik, mijn stem vol verlangen. Ik laat mijn jurk van mijn schouders glijden en stap eruit, terwijl ik hem uitdagend aankijk.

Geert pruttelt nog even tegen, maar ik verleid hem met mijn lichaam. Ik streel mijn borsten, laat mijn handen over mijn buik glijden en speel met mijn tepels totdat ze stijf zijn. Ik zie de verandering in zijn ogen, van terughoudendheid naar een dierlijke honger. Hij geeft toe en gaat naakt op de bank zitten, waar alles deze avond begon.

'Kom hier en pijp me' commandeert Geert, zijn stem nu diep en vastberaden.

Zijn commanderende toon windt me mateloos op. Vol opwinding ga ik op mijn knieën voor hem en neem zijn forse lul in mijn mond. Het gevoel van zijn warme, harde vlees vult mijn mond en ik begin hem langzaam te pijpen, genietend van de macht die ik voel in deze positie.

Geert kreunt luid en pakt mijn haren vast, zijn grip stevig maar niet pijnlijk. Hij begeleidt mijn hoofd op en neer, zijn ademhaling zwaar en onregelmatig. De geluiden van zijn genot vullen de kamer, en ik voel een diepe opwinding door mijn lichaam stromen.

Ik speel met mijn tong over zijn eikel, proef het zoute voorvocht dat vrijkomt en kijk hem verleidelijk aan terwijl ik zijn lul dieper in mijn mond neem. Geert’s kreunen worden luider, en ik voel hoe hij zich steeds meer overgeeft aan het moment.

'Je doet het geweldig,' hijgt hij, zijn stem schor van verlangen. 'Blijf doorgaan.'

Zijn woorden geven me een extra boost van opwinding. Ik versnel mijn tempo en voel hoe mijn lichaam begint te trillen van plezier. Mijn eigen opwinding groeit met elke beweging, en ik voel de hitte tussen mijn benen toenemen.

Geert’s handen klemmen steviger om mijn hoofd terwijl hij dieper in mijn mond stoot. Ik laat hem volledig de controle nemen, genietend van de manier waarop hij me gebruikt. Mijn lichaam is een vuurzee van verlangen en opwinding.

Plotseling trekt Geert zich terug, zijn ademhaling zwaar en onregelmatig. Hij kijkt me diep in de ogen en zegt: 'Ik wil je nu. Buig voorover.'

Ik gehoorzaam, draai me om en buig voorover, mijn handen steunend op de rand van de bank. Geert komt achter me staan en ik voel zijn harde lul tegen mijn natte kutje duwen. Met een krachtige stoot dringt hij me binnen, en ik kreun luid van genot.

Geert neemt me stevig, zijn bewegingen diep en ritmisch. Elke stoot vult me volledig en stuurt golven van plezier door mijn lichaam. Ik voel me levend, begeerd en totaal onderworpen aan zijn wil.

Mijn lichaam bereidt zich voor op een intens orgasme. Geert’s harde stoten vullen me volledig en de opwinding bouwt zich op tot een ongekend hoogtepunt. Met elke krachtige beweging voel ik mezelf dichter bij de rand van extase komen. Mijn ademhaling versnelt, mijn hart bonkt en mijn spieren spannen zich aan.

“Ja, Geert, harder!” kreun ik luid, mijn stem trillend van verlangen en genot. Hij beantwoordt mijn smeekbede door zijn ritme te versnellen, zijn stoten worden dieper en krachtiger. De sensaties zijn overweldigend en ik voel het naderende orgasme als een golf van pure extase die door mijn lichaam raast.

Met een laatste, diepe stoot explodeert mijn eigen genot. Een luid gekreun ontsnapt mijn lippen terwijl mijn hele lichaam trilt van het intense orgasme. Mijn kutje trekt ritmisch samen rond zijn harde lul, het gevoel is bijna te veel om te bevatten.

Wanneer we beide zijn bijgekomen, trekt Geert zich langzaam terug. Zijn ademhaling is zwaar en onregelmatig, maar zijn ogen stralen van verlangen. “Kom,” zegt hij zacht maar resoluut, en hij dirigeert me naar zijn slaapkamer.

De kamer is warm en uitnodigend, het bed groot en comfortabel. “Hoe wil je me?” vraag ik met een hese stem, mijn lichaam nog steeds tintelend van de vorige sessie.

Geert’s ogen flikkeren van verlangen terwijl hij zegt: “Ik wil dat je bovenop.” Hij gaat languit op het bed liggen, zijn stevige lichaam uitgestrekt en klaar voor mij.

Ik klim bovenop hem en laat mijn handen over zijn borst glijden. Mijn vingers dansen over zijn huid, mijn lippen volgen hetzelfde pad. Ik voel zijn erectie tegen mijn dij drukken, en ik glimlach verleidelijk naar hem. Langzaam neem ik zijn harde lul in mijn hand en leid hem naar mijn natte kutje.

Langzaam laat ik mezelf op hem zakken, het gevoel van zijn lul die me binnendringt is heerlijk. Ik begin te bewegen, mijn heupen wiegen ritmisch terwijl ik hem diep in me voel. Geert kreunt van genot, zijn handen klemmen zich stevig om mijn borsten. Hij kneedt ze, zijn vingers spelen met mijn tepels, en het gevoel stuurt opnieuw golven van opwinding door mijn lichaam.

“Je voelt zo goed,” fluistert hij hees, zijn stem vol verlangen. Ik versnel mijn bewegingen, genietend van de kracht die ik voel als ik hem neem. Zijn harde lul vult me volledig, en ik kan niet anders dan kreunen van genot.

Na een tijdje neemt Geert weer de controle over. Hij draait me om en legt me op mijn rug, zijn ogen donker van lust. Hij positioneert zich boven me en dringt me opnieuw binnen in de missionarishouding. Zijn stoten zijn diep en ritmisch, en ik kan niet anders dan kreunen en genieten.

Elke beweging vult me met intens genot. Geert beweegt zich met precisie, zijn lichaam drukt stevig tegen het mijne. Ik voel me volledig overgegeven aan zijn wil, elke stoot brengt me dichter bij nog een orgasme. Hij gebruikt mijn lichaam voor zijn lust, en ik smacht naar elke seconde ervan.

Uiteindelijk trekt Geert zich terug en kijkt me diep in de ogen. “Open je mond,” commandeert hij, zijn stem laag en dwingend. Ik gehoorzaam onmiddellijk, mijn lippen openen zich gewillig.

Met een laatste krachtige stoot komt hij klaar in mijn mond. Het warme zaad vult mijn mond en ik slik braaf, trots op de manier waarop ik hem heb bevredigd. Geert glimlacht tevreden en streelt mijn gezicht zachtjes.

“Je was geweldig,” zegt hij zacht, zijn stem vol bewondering. “Dank je.”

Ik glimlach, mijn lichaam nog trillend van de intense nacht. “Dank je, Geert,” fluister ik, mijn stem zacht maar oprecht. “Voor alles.”
Trefwoorden bij dit verhaal: Hoer, Pijpen, Poker, Prostitutie, Slet, Sletje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...